sziasztok cajok!
itt is tombol a szél,reggel autóval vittem a gyerekeket,féltem,hogy elröpülnek
nitta
egyél csak,de a chips-szel óvatosan(a hasfájás miatt,a sok só,olaj nem biztos hogy jót tesz a zoé pocakjának).nagyon szépek a lányok!és mintha egyidősek lennének+tesók
anikó
mi a gyümölccsel kezdtük mindháromszor(alam,banán) délelőtt.de még ráérsz azzal is,ha van tejcid.6 hónapos kor után elég elkezdeni a déli főzelékezést is.én mindig magam főztem itthon nekik,csak néha kapotak üvegest.bár borsót csak bébiételt sokáig,mert a főttborsót otthon átpasszírozni nagyon nagy meló(mikor már mindent eszik ez nem lényeg,később már nem fáj a pocakja a borsó"héjától").főzelékből is először krumpli(de azt nekem nem szerették csakúgy magában),hozzáfőzve alma,banán,sárgarépa.és ha ezeket már megeszi,jöhet más is(sütőtök,cékla,sóska,spenót,paradicsom...).lényeg a fokozatosság,bár zóra pl annyira szerette a főzeléket,hogy kb egy hét alatt eljutott a rendes ebédig.bár ebéd utén még most is cicin alszki el
.szóval adsz neki főzeléket,aztán még szopi is.én a főzelékhez vettem pici edényt fedővel(a piacon árulták,andiék mellett),meg egy szűrőt,azokat csak arra használtam.jó puhára főzni mindent és aztán átpasszírozni(meg a gyümit is azon nyomkodtam át eleinte,később meg reszeltem).
na,most jó hosszú lettem(talán túl okoska is
),remélem segítettem valamennyit(és bocsi,ha okoskodó lett)
andi
akkor ágnes karcsúbb,mint a többiek?nálunk pont fordítva,zórának olllyyyyan húsos combja,feneke van....!!!!nálunk az alvással van új fejlemény:3. éjjel volt,hogy átaludta az egészet
(bár tegnap még kétszer felnyekergett kétszer,de nem rohantam be és el is csendesedett magától.remélem így is marad!!!így már cici is csak ebéd után+esti alvás előtt van(bár ma megnyomkodtam és még jön belőle tejci-nem is gondoltam volna
).lehet,hogy lassan nagylány lesz?
viol
én megcáfolom eszter pierre cardin történetét.mikor ide költöztünk eladtam a testvérfellépős peg perego kocsinkat és újra elővettem a SZECSŐ babakocsiját(7 éves és használta szecső,míra,sógornőmék enikője és most zóra) ami pierre cardin és még mindig klassz!semmi baja,csak kis esztétikai(a kapaszkodóján van elszakadva a bőr borítás).nekünk az esernyőkocsi is az,csak egyszerűbb,mint amit te veszel majd,én szt is nagyon szeretem.
gabó
ne sajnáld,biztos megtaláljátok majd a házatokat!!!
rik
az anyukám is szokott ilyen sütit csinálni,ez volt az első,amit zóra annak idején megkaparintott az asztalon és elkezdte csócsálni(itt hagytam a szobában egyedül,a süti az asztalon,ő felkapaszkodott és önkiszolgált),minden csupa csoki volt és nagyon tetszett neki a kaland
.szecső is tud nagyon gyagya lenni!!!
szép napot,megyek gyerekszedőbe