Új privát üzeneted érkezett!

Anikó
én is a nagymamámtól tanultam e receptet.Sajna már csak én csinálom egyedül... :cry: :cry: :cry:
Hogyan tette befőttes üvegbe????Én ilyenről nem is hallottam. :wink:
Irigykedve olvastam,hogy milyen nyugisan telt a hétvégétek...Engem sajna a kamaszodó lányom kikészitett...A kamaszkort nem nekem találták ki ugy érzem...ehhez nincs türelmem.Kezdek belefáradni,és nem törödni a hülyeségjeivel.Nem tom mikor teszek jot,ha állandoan dorgálom,vagy ha hagyom hadd csinálja????
(Vero,Hajnus vélemény???)
Merre voltatok lakást nézni??Mekkorát?Letettetek a sorházrol?

Andi
nekem az első volt kész katasztrofa a kajában,és most is az.A Petrát meg ugy kell leállitani...evett,és ujbol kér,mintha nem evett volna.Gyula meg azt mondja:Nem adtál a gyereknek enni???? :?:
Vendég

Olyan furi nézni a szalagomon,hogy a 3 fele indul a Petra.Mintha most született volna,az én pici lánykám..... :(
Vendég

Sziasztok,

Andi,
ajándékra mi is gondoltunk, de még nincs meg. Kicsit dilemmában vagyok, mert úgy érzem valmilyen baba-féle lenne jó, szeret a figuráival beszélni, leülteti őket, eteti... de még babája nincs és akkor azt akár idővel pelenkázhatná vagy bármi. Majd még eldöntöm.

Ja, és gratuláció Ágneshez a fogakhoz!! :lol:

Rik,
gyógyuljatok meg!!!
Nehéz lehet mindig türelmesnek lenni, de nem lehet, hogy kicsit fáradtabb is vagy Petra miatt és amiatt vagy türelmetlenebb?

Jaj, lenne még egy kérdésem, nem egeszen értem a sütit, gondolok itt arra, hogy olyan gilisztáknak kellene kijönni a húsdaráőból és azt formázom? Bocsánat a kérdésért, de én még sosem láttam ilyet. Nincs fotótok róla?

Eszti,
ti is gyógyuljatok meg!!!!

Beusnak nagyon szurkolunk!!!
Nem csodálom, hogy türelmetlen én is már túl lennék rajta, de még mondogatom Pocaklakónak, hogy még 4 hetet ki kell bennem bírnia, aztán jöhet.

Nitta,
azt hiszem az emberre időnként tör rá a csodálkozás, hogy gyereke van, meg a meghatódás. AZ elején talán többször. Az az igazság, hogy egyre kevesebb időd lesz rá. Legalábbis én teéjesen oda vagyok Vincéért és amikor játszunk, vagy jól elvagyunk folyamatosan úszom a boldogságban, na meg, ha az uram is ott van akkor pláne és ha még mindehhez Pocaklakó is megmozdul, akkor tökéletes az összkép :P
de annyi minden van folyamatosan - jó én mindig többet szeretnék az élettől, mint amennyi akár 24 órába beleférne - hogy csak pillanatokra fog el a meglepődés és valójában az egész olyan csodálatosan természetesnek tűnik.
igaz, mostanság izgulok, de remélem, minden rendben lesz...

azt hiszem kicsit zavaros lettem, de remélem, valami átment abból, amire gondolok.

KépKép
KépKép
esztermami

Jó éjt MIndenkinek!

KépKép
KépKép
esztermami

Gabó,
sajnálom a házat, de a jogsi is nagyon fontos, főleg a babóval!! Ha már nincs ház, nem csak hegy miatt, hanem magad miatt is érdemes megcsinálni!!

Na tényleg megyek!

KépKép
KépKép
esztermami

Viol,
sajnálom, hogy Dorka nem akar enni, de szerintem van időszak, amikor a babók egyszerűen keveset esznek. Emlékszem, mennyire ki voltam párszor borulva anno, amikor Vince 7-8 hónapos volt és volt olyan nap, amikor simán megette az akkor kedvencének tartott sütőtökpürét és legközelebb a 2. kanál után kiköpte és semmit sem volt hajlandó enni...
Azért megértem, ha idegeskedsz.
Ja, és csak már régen szerettem volna írni - nem tudom, hogy megvettétek-e már, de csak azt szerettem volna, hogy nekünk Pierre Cardin babakocsink van, nem az a fajta, amit kinéztél, de valóban sok szempontból nagyon psaktikus, de szerintem nem jó minőség. Legalábbis a miénk nem az. Ne haragudj, hogy ezt ideírtam, csak ha esetleg láttatok olyat, ami hasonlóan tetszett és mondjuk Hauck, vagy kicsit megbízhatóbb márka, lehet, hogy érdemesebb azt venni.
Persze attól is függ, mennyit használod, én nagyon sokat, a miénlet, meg hóban fagyban egyaránt, tehát ki volt téve a terhelésnek... abbahagyom, remélem, nem haragszol, hogy ezt leírtam.
ja és a gesztenyáés fagyitortádért igenis irígyeltelek!! én is énis kérek!! méghozzá tejszínhabbal és csokiöntettel!
:D
na tényleg jó éjt!

KépKép
KépKép
esztermami

psaktikus=praktikus

KépKép
KépKép
esztermami

Esztermami
ne buta a kérdés!!!!A husdarálohoz van egy formaamit elé kell helyezni és akkor ilyen csillag alakok jönnek ki.Azt a hurkás csillagot lehet körbe ,vagy félkörbe forditani,vagy pl. én most csak ugy egyenesen sütöttem.Az én gépem még a nagymamámé volt,1925 ben gyártották Salgótarjánban.Egy muzeális darab,tiszta vasbol(jó nehéz!!!)
A türelemmel kapcsolatban:Igen Petra is eleven,de ha egyedül van egy kis angyal,ha ketten akkor is az lenne,csak a Réka a hülyeségekre tanitja...ami nem az ő korosztályának valo...Engem meg idegesit ha idétlenkednek,futkosnak...Lehet türelmetlenebb fajta is vagyok,de a Réka egy égetnivaló.Nehéz eset.Pl. voltunk multkor Petra keresztapjánál egy d.u.-nt.Mielőtt eljöttünk volna,megkérdezte a Keri,Te ez a Réka mindig ilyen eleven???Hogy birsz vele???
No comment!!!
Az idő majd talán kicsit lecsendesiti,csak nem lesz mindig ilyen örökmozgo!!!
Vendég

Rik,
értem már, ne haragudj, hogy ilyet kérdeztem, fárasztó lehet!
Szép napot!

KépKép
KépKép
esztermami

rik!Ezt nem tudom hogyan tudták már ennyien igényelni,mert még csak a cégeké van fent!Akkor perkálnod ha megküldik a csekket!

amica!Gratula Ágnes két kicsi fogincájához!!!Nagyon szalad az idő!!!!!

Eszter!Szerintem jó ha van legalább egy babája a fiúknak is főleg ha kistesó jön!!!Szerintem!! :D :D :D :D
A jogsi mindenképp meglesz nem halogatom tavasznál tovább már így is újra kell bújnom a kresszkönyvet!! :( :( :( :(
Vendég

Most beszéltem anyuval azt mondta olyan szélvihar van,hogy Levitte otthon a redőnyt.
Itt szép idő van lehet délután ér el minket!
Vendég

Na hozzánk most ér ide a szél!

Merre vagytok?Hahóóóóóóóóóóóóóóóóóóó!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Basszus GAbó itt rohadt egy szél van hajnal ota.Rékáért most ment az apja a suliba autoval,mert képtelenség szembeszélbe hazajönni!!!Az előbb még az eső is esett.Én nem emlékszem hogy gyerekkorunkba is volt-e ilyen idő..... :roll:
Megigényeljük mi is a csekket!!!!Talán sikerül megkapni is!!!!! :wink:
Vendég

Itt még csak kicsit fúj hol süt a nap hol elbújik!Remélem akkor nem lesz itt,mert akkor pá-pá cserepek!!Multkor is elkerült minket remélem most is!
Igényeljétek meg tavaly majd mindenki megkapta aki határidőre beküldte,mert közben kaptak még pénzt mikor elfogyott nekik!
Ki se mozduljatok otthonról!
Vendég

www.met.hu

Itt olvashattok az időről!
Vendég

Hello!!

Esztermami,
teljesen értem mire gondoltál!! Azt hiszem igazad van abban, hogy az embernek egyre kevesebb ideje lesz elmélkedni ilyeneken. És biztos amikor majd nálunk jön a kistesó, hasonlóképpen fogok érezni mint te!! Amit az örömteli pillanatokról írtál nagyon idilli volt!! Még olvasni is jól esett!

Anikó,
most egy picit összezavarodtam! Bocs a hüle kérdésért, de az nem megszokott, hogy beteszed a kiságyba, cumi a szájába, villany lekapcs és fél perc múlva cumi ki a szájból és már bomba is robbanhat úgy alszik???? :roll: :oops: Nálunk születése óta ez a megszokott, csak vihar napján van nyögdécselés, sírás alvás előtt. Mellettem alszik a kiságyban, de fél perc alatt már a "virágos réten szaladgál". Sokszor ki se kell venni a cumit a szájából, mert álmában vigyorog és kiesik. :shock: Ilyenkor még tévézünk, hangosan nevetünk...meg minden... :oops: . de nem ébred meg!!

Ma rámtőrt valami zabálhatnék és megállás nélkül eszek :shock: :shock: :shock: Már bevágtam egy nagy zacskó Fahéjas,mézes puszedlit, egy csipszet és kétszer ebédeltem. :oops: :oops: Front van??

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta!Igen front van,de te csak egyél nyugodtan nem árt!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nálunk még mindíg szélcsend van picit pötyörög az eső azt ennyi!!
Otthon?
Vendég

Most éppen iszonyú szürke az ég, de süt a nap :) , legalábbis hébe-hóba. De nem a hóra, mert az nincs!!! :lol: :lol: A szél az fúj!! Délelőtt a postást néztem ahogy majdnem fekve közlekedik, hogy megharcoljon a szélharcossal!! :D :D :D :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Nitta- de ez a megszokott, mi már picike kora óta így csináljuk. Csak amikor valakinek ezt mesélem, mindig kiakadás van,hogy az ő gyerekét ringatni kell, meg többször kivenni. Én nem is tudom, mi lenne velem, ha ezt kellene csinálnom. Tök jó, hogy Zoé is gyorsan álomba szenderül. Egyébként Kincső is kiköpi a cumit egy idő után, de ha fél órán belül nem teszi, mindig kihúzom óvatosan, nem akarom, hogy úgy aludjon. Egyszer bennfelejtettem és éjjel arra riadt fel, hogy óriásit koppant a cumi a padlón, még én is megijedtem, hogy mi volt ez!!! Egyél csak :lol: , én a levelestésztát engedem ki és keresek hozzá valami tuti sütitippet!

Hogy fogunk mi sétálni ebben az időben?! :evil:

Hozzátápláláshoz nincs tanács? Gyümi vagy zöldség? Vagy ez olyan magánügyi dolog, mindenkinek más jött be? Más fórumokon ez olyan kényes ügy, ha azért nem írtok semmit, megértem. Csak nem akarom, hogy olyan édességfanatix legyen, mint én. Lassan meg kell tanulnom evés után édességet enni, mert hogyan papoljam neki, hogy előbb az evés és utána a süti??!! Felnőttlétem egyik óriási szabadságától kell megfosztanom magam.... :oops: De Kincső babáért megéri!

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok.

Rik,legnagyobb sajnálatomra nem tudok tanácsot adni.Nekem is ugyanezek a problémáim,mint neked.A folyamatos rászólást már nagyon unom,gondolom ő is,értelmét se látom már,próbálunk nagyon pozitívan hozzáállni minden eszetlenségéhez,de mindent azért mégse lehet ráhagyni.Szóval ott vagyunk ahol a part szakad. :?
Jobban vagytok?Látom a Réka tudott menni a suliba.Isti majd csak szerdán.

Eszter,a boltban is lehet ilyen húsdarálóst kapni.Persze az nem olyan,mint a házi,de én azt is szeretem.

Nálunk Isti volt nagyon rossz evő.De mindenki azzal nyugtatott,hogy egy gyerek sem halt még éhen.Mikor kicsit nagyobb volt akkor meg,hogy mindíg legyen vmi kaja az asztalon és ha éhes majd úgyis eszik.

Cajok,van egy kérdésem,lehet,hogy hülyének néztek,de miért kell elalvás után a gyerek szájából kivenni a cumit? :shock: :oops: Bocs,de tényleg nem tudom.

Kép

Kép
hajnus

Anikó,mi gyümölccsel kezdtük és tényleg MINDENT megeszik.Most voltunk a munkatársamnál látogatóban,5 hónapos a kisfia,nekik a védőnő az alma-krumpli párosítást ajánlotta elsőre.

Kép

Kép
hajnus

Hajnus- az én magánelméletem miatt veszem ki, hogy ne szokjon hozzá... Áltatom magam, mert sajna elaludni cumival tud, és az öltözést is csak akkor bírjuk ki óriási ordítás nélkül. Szerintem ez már a rászokást jelenti, de aludni azért ne aludjon vele. Egy kis illúzió, hogy nem rontottam el teljesen...

Kösz a tippet. Nyers az alma vagy párolt? A krumplit gondolom meg kell főzni, bár én imádom nyersen. :?

Anikó

Kép[/url]
quito

sziasztok

itt is fúj a szél... :? fúúj?? üvölt!! :? két teli kukánkat már feldöntötte. férfi híján én szórakoztam vele, hogy vissztömködtem bele a szemetet... még szerencs, hogy zsákban vannak mindig. meg az is, hogy az állatsereglet nem kezdte meg, mire észrevettem...

erika,
jajj, aranyos tőled, hogy várod a gabóval és a velem való találkozást! :P ez jó! köszönjük! remélem el is jutunk!!!
hát, nem szeretném, ha dorka sok édességet enne, ha nagyobb lesz, de tőlem azt látja, hogy két pofára tömöm a medvéket... :oops: :D nehéz lesz! :P

anikó,
óó, ez nem dicsekvés volt, de ha mégis, nem baj! :) jó olvasni, hogy ilyen jó napjaitok voltak/vannak!
a tej és csoki ill. a kettő együtt dologhoz én annyit tudok hozzáfűzni, hogy én mindent akkor próbáltam ki dorkával, amikor annyi idős volt, mint amennyi a dobozra volt írva. megpróbáltam, nem lett baja, ízlett neki. pl a [sztracsatellásat] is nagyon szereti. vagyis amikor olyat kapott, jó ízzel ette.

andi,
ááá, akkor nem csak az én lányom ilyen gaborgya. persze nem örülök, hogy te is küzdesz ágnessel! olyan jó, hogy neked már van legalább tapasztalatod ilyen ügyben. de ágnes olyan jól néz ki, biztosan meg is nyomja tisztességgel azt a mérleget a védőben. mikor mértétek utoljára?
gratula a 2 foghoz!!

még akartam írni eszternek is, meg andi még neked is, de felkelt dorka, majd később folytatom

KépKép
viol81

még annyit...

sztem a hozzátáplálás nem kényes ügy. sztem nekem nem. csak tényleg sokaknál más-más dolog vált be. én majdnem egy időben kezdtem a gyümit a zöldséggel.

ja, dorkát egy időben ringatni kellett - a hasfájás nagyon betett az elején :? - aztán sokáig nem, most, hogy áll, néha nehezebben alszik el, de ringatni ritkán kell. cumija viszont nincs, nem fogadta el. ennek viszont nagyon örülök.

az öltözésnél való ordítás meg hamar elmúlik majd! :wink: nálunk már hajtja a fejét ha át kell rajt húzni a ruhát, és a kezét is ügyesen húzza ki a pulcsi ujjából.

KépKép
viol81

Én is imádom nyersen! :lol: :lol: Isti is,rászoktattam...Almát is párolhatod szerintem.Láttam egyszer a Stahl konyhájában egy receptet,babának kicsi fahéjjal megpárolt alma,csládnak ugyanebbe az almába még beleturmixolva párolt mazsola,ezt ráhalmozni kiszaggatott levelestésztára.Tetejére 1-1 karika almaszelet.Be a sütőbe.Mi imádjuk!

Kép

Kép
hajnus

Az előbbi az Anikónak szólt :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Bence még cumizik,szopizás közben is nyújtja a kezét,hogy adjam oda. :lol: :lol: De most már sokszor rászólunk,hogy tegye le,mert nem érteni mit mond.Ilyenkor le is teszi.Vagy csak kiveszi a szájából,elmondja amit akar aztán visszateszi. :lol: :lol: Majd szépen lassan leszoktatjuk róla.Nem izgulok ezen különösebben.

Kép

Kép
hajnus

sziasztok cajok!
itt is tombol a szél,reggel autóval vittem a gyerekeket,féltem,hogy elröpülnek :lol:
nitta
egyél csak,de a chips-szel óvatosan(a hasfájás miatt,a sok só,olaj nem biztos hogy jót tesz a zoé pocakjának).nagyon szépek a lányok!és mintha egyidősek lennének+tesók
anikó
mi a gyümölccsel kezdtük mindháromszor(alam,banán) délelőtt.de még ráérsz azzal is,ha van tejcid.6 hónapos kor után elég elkezdeni a déli főzelékezést is.én mindig magam főztem itthon nekik,csak néha kapotak üvegest.bár borsót csak bébiételt sokáig,mert a főttborsót otthon átpasszírozni nagyon nagy meló(mikor már mindent eszik ez nem lényeg,később már nem fáj a pocakja a borsó"héjától").főzelékből is először krumpli(de azt nekem nem szerették csakúgy magában),hozzáfőzve alma,banán,sárgarépa.és ha ezeket már megeszi,jöhet más is(sütőtök,cékla,sóska,spenót,paradicsom...).lényeg a fokozatosság,bár zóra pl annyira szerette a főzeléket,hogy kb egy hét alatt eljutott a rendes ebédig.bár ebéd utén még most is cicin alszki el :wink: :roll: .szóval adsz neki főzeléket,aztán még szopi is.én a főzelékhez vettem pici edényt fedővel(a piacon árulták,andiék mellett),meg egy szűrőt,azokat csak arra használtam.jó puhára főzni mindent és aztán átpasszírozni(meg a gyümit is azon nyomkodtam át eleinte,később meg reszeltem).
na,most jó hosszú lettem(talán túl okoska is :roll: :oops: ),remélem segítettem valamennyit(és bocsi,ha okoskodó lett)
andi
akkor ágnes karcsúbb,mint a többiek?nálunk pont fordítva,zórának olllyyyyan húsos combja,feneke van....!!!!nálunk az alvással van új fejlemény:3. éjjel volt,hogy átaludta az egészet :P :P :P :!: (bár tegnap még kétszer felnyekergett kétszer,de nem rohantam be és el is csendesedett magától.remélem így is marad!!!így már cici is csak ebéd után+esti alvás előtt van(bár ma megnyomkodtam és még jön belőle tejci-nem is gondoltam volna :shock: ).lehet,hogy lassan nagylány lesz?
viol
én megcáfolom eszter pierre cardin történetét.mikor ide költöztünk eladtam a testvérfellépős peg perego kocsinkat és újra elővettem a SZECSŐ babakocsiját(7 éves és használta szecső,míra,sógornőmék enikője és most zóra) ami pierre cardin és még mindig klassz!semmi baja,csak kis esztétikai(a kapaszkodóján van elszakadva a bőr borítás).nekünk az esernyőkocsi is az,csak egyszerűbb,mint amit te veszel majd,én szt is nagyon szeretem.
gabó
ne sajnáld,biztos megtaláljátok majd a házatokat!!! :wink:
rik
az anyukám is szokott ilyen sütit csinálni,ez volt az első,amit zóra annak idején megkaparintott az asztalon és elkezdte csócsálni(itt hagytam a szobában egyedül,a süti az asztalon,ő felkapaszkodott és önkiszolgált),minden csupa csoki volt és nagyon tetszett neki a kaland :twisted: .szecső is tud nagyon gyagya lenni!!! :?

szép napot,megyek gyerekszedőbe

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

hajnus
ez jól hangzik(a recept)!és csak úgy tepsire rakni,vagy kivajazni,vagy sütőpapírra...?nálunk is sláger a cumi,de zóra is kiveszi,ha szólunk neki(de van,hogy kettő is a szájában van :lol: )

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Csilla,sütőpapírra szoktam tenni.Bence is bekap kettőt :lol: :lol: :lol: Vagy egyika kezében,másik a szájában és percenként cserélgeti. :D

Kép

Kép
hajnus

hajnus
igen-igen,ismerős!!!és ahogy röhögünk rajta egyre újabb figurákat talál ki és közben ő is kacag

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Szemizo,
nem szoktam ám csipszet enni :oops: , csak tegnap vendégek voltak és megmaradt. Egyébként nem akartam elkiabálni, de nekem is hihetetlennek tűnik, hogy 1,5 hétig tartott a hasfájás, Zoé asszem túljutott ezen. Szinte napok óta nem hallottam gyereksírást, csak nyüsszög ha éhes de ennyi!!!! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:

Viol,
na öltözni azt Zoé se szeret!!!!

Anikó,
Egyszer nálunk is koppant, pedig nálunk padlószőnyeg van a hálószobába! Én is szomorú vagyok, hogy nem tudunk menni sétálni!!
Szóval a szabadság a süti???? Én a fagyira mondom ezt!!! Azt imádom, és gyerek ide-gyerek oda, arról nem tudok lemondani ha megkívánom. :oops: :oops: :oops:

Hajnus,
Nekünk muszáj a cumit kikapkodni ha nem köpi ki, mert pufi!!! 10 perc cum-cum és így néz ki. És nem megnyomódik, hanem sebesre dörzsöli neki. :roll:

Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

ja és 4 féle cumit használunk, mindegyik más alakú. Hogy ne egy helyen dörzsölje álandóan. :wink:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Hajnus,Csilla
köszi a nagygyerekes infokat!!Akkor megnyugszom....majd egyszer kinövi..aztán jön a Petra kiskamaszkora!! :wink: :shock:

Anikó
én is almával kezdtem,meg alma-krumpli összefözésével...aztán onnan nincs megállás!!!!Persze a szopi az első!!!Ameddig csak tudsz!! :wink: :!:
A nassoláshoz annyit szolnék hozzá,hogy én még mindig nassolok!!!Ugy probálom hogy ne lássák a gyerekek.HA meg igen,akkor azt mondom csak egyet kaptam be,és mindjárt eszünk rendeset!!!Utána Ti is kaptok.Szerintem ezzel nem lehet leállni!! :roll:

Jaj és a cumi téma!!Nekem nem cumizik a Petra egyszerüen nem adtam nekikiskorában,igy nem is tudja mi az.Illetve a kisbarátjai cumiznak,de ő ükülődik tőle ha véletlenül bekapta(már nem tesz ilyet :wink: )Nálunk cumisüvegezés van.Jajaj!!Én is azt hittem nem szokik rá,ha elveszem tőle.De ahogy eszesedett ugy jöt rá,hogy nem adja oda és kész!!! :wink:
Vendég

Gabó
Hogy van a barátnőd???nEM SZÜLT MÉG MEG?
Vendég

Katus
veletek mi ujság?
Vendég

Nem tudja valaki kb mennyibe kerül egy párologtató??? Hol érdemes megnézni??

Este van és én még mindig csak eszek!! :shock: :shock: Most már a csokiskeksznél tartok. De azóta ettem 2 szendvicset. :shock: :shock: :shock: lement rólam Zoé súlyával együtt 1,5 hónap alatt 14 kg, most meg egy nap alatt vissza fogom szedni. Mintha ki lennék éhezve!! :shock:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Bocs csajok ha elegetek van, de ezt akkor is megmutatom. Az első sérós fotó:

Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ime a szülinaposok!! Kép Kép Kép
Vendég

Éljenek a 230 évesek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Nitta,egyél helyettem is!Biztos ez az időjárás teszi! :D (valamire muszáj ráfogni) :lol: :lol: :lol: Nagyon helyes a frizura is :D

Kép

Kép
hajnus

Sziasztok!

Köszi az infókat, persze sokáig szeretnék szoptatni. Már egyre inkább tetszik a gondolat, hogy 1 éves koráig még legyen reggeli, déli szopi. Majd kialakul.

Rik-nálunk meg cumisüveg nincs, nem is vettem. Cumit se akartam, de a hasfájás...ezzel meg tudta magát sokszor nyugtatni. Már azon tanakodok, hogy a csőrös poharat is átugrom és egyből poharazunk. Remélem, szeretni fogja a vizet, mert mi se iszunk vizen és teán kívül mást itthon (meg kávét, sört , unikumot, bort-hah, régi szép idők!). Ez a nassolás megmagyarázás tetszik, asszem majd én is bevetem!!! Megmentetted Rik szabadságom egyik fontos elemét! Ja, befőttes üvegben voltak a sütik a kamrában. Vicces volt, 5 literes üvegek voltak.

Csilla-jól olvastam: először főzelék, aztán szopi? Köszi a sorrendet. Már úgy várom a kísérletezést, mi fog neki tetszeni! Nem vagy okoska!!! :lol: Ki is írtam, amit írtál.

Nitta-Kincsőnek a szopi után van a szája körül egy ránc, kis vénasszonyok! Nyuszinak is kicsípi a bőrét az anatómiailag formázott cumi. Szerintem,iszonyú erővel szívják, mint a cicit. Kincső mostanában dörzsöli is a kis ínyével, néha már fáj is.

Viol- már naggyon várom ezt az öltözésnél segítést, olvastam róla, hogy van ilyen. Remélem, nálunk is lesz. Egyenlőre még kikészít ez a tortúra. Pedig én aztán roppant egyszerűen öltöztetem Nyuszit. Mikor a dokinéninél vagyunk és látom miben van a többi baba, asszem Nyuszi kiszaladna a világból! Pedig milyen édi kislányos-szoknyás-harisnyás csodák vannak! Mi meg body-rugi párosban feszítünk egész nap.

Andi-gratulálok a fogacskákhoz! Segített Ágnesnak a nyaklánc? Észrevettél valamit?

Eszter-ilyenkorra már én is nagyon türelmetlen voltam. Kis Pocaklakó, mikor megmozdul: elönti az embert a boldogság.. :D És amikor mái kint mocorog... :lol:

Anikó

Anikó

Kép[/url]
quito

Nitta- én a neten rendeltem, 12.000 körül volt szállítással együtt, a www.briver.hu oldalon. Pingvines a miénk, szeretem, csöndes, és kikapcsol magától, ha kifogy a víz belőle. Én Sopronban nem találtam.

Rik-éljenek a 230 évesek! Feketeerdő torta volt?

Anikó

Kép[/url]
quito

Anikó,
köszi az infót!!! Dúrva milyen drága a párologtató!!! De valahonnan muszáj lesz szereznem vagy vennem, mert nem bírunk aludni a száraz levegő miatt. Már viszket az orrom, a szemem meg a képem. :cry:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Rik de jól néz ki a tortátok!!! Nyami! :oops: :oops: :lol:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

eszter,
neked akartam még du írni, hogy egyáltalán nem baj és nem is haragszom, ha rosszat írsz a pierre cardin kocsikról!!! :P sőt, örülök, ha tapasztalatot kapok vkitől bármilyen ügyben. még ha rossz is.

különben már nem az a babakocsi lesz, de nem amiatt, hogy te mit írtál. pár nap után kapcsoltam, hogy nem fordítható át a tolókar. egy a nap miatt marha szar lenne, másik meg az, hogy ennek a kis nőnek látni kell vkit, ha megyünk, nem tud csk úgy tekingetni, muszáj, hogy lássa a fejemet... :? :lol: de a nap miatt fontos volt. választottam másikat.

márka nekem nem fontos, ez, amit most adok el - különben megveszi a csaj! :P - toma márkájú, szal nevesincs. de semmi bajom nem volt vele, sztem tök jó volt. igaz megtelt vele a csomagtartó a kocsiban, de sztem ez a többinél sem lett volna másképp.

amit most néztem, bébégo, ezt sem hallottam többször, mint a tomát. és ez átfordítható tolókaros, nekem ez a lényeg. majd megmutizom, ha megvan.

nitta!!!!
jajj, a kis sérós!! :) zoéból sem tudjuk megunni a képeket, felőlem aztán jöhet minden nap! :)

erika,
szépek vagytok szülinaposok!! és továbbra is tartom, hogy a 230 ellenére egész jó bőrben vagytok! :wink: :P mi a titok?

anikó,
mi is naon sokáig body-rugiban voltunk, sztem kényelmes, egyszerű, praktikus. mióta mászik és feltérdelt, azóta van gatyában. nyáron még nem volt akkora, hogy szoknyában ténferegjen, de majd idén!! :P

csilla,
látom ti elégedettek voltatok pierre-rel! :wink: sztem ez is olyan, hogy mindenkinek más a jó vagy más vmiért jön be az a bizonyos. mondom, nekem az se fontos, hogy neve legyen, csak guruljon, dorka kényelmesen legyen benne és kész. no meg az átfordítható tolókar!! :lol: :wink:

na megyek, barátok közt! :wink:

jó éjt mindenkinek!

azt hiszem mindent leírtam amit akartam... :roll:

KépKép
viol81

Barinőm még egyben van sajnos!Már nehezen bírja szegénykém!

Cumi!Nálunk is van cumi,de csak elalváshoz kell.Elalszik és kiköpi.Ha megébred cumi vissza és ha elaludt megint kiköpi!
Levi nagyon szereti a nyers krumplit(volt kitől örökölnie) meg a sárgarépát!
Itt olyan gyönyörű idő volt délután,hogy elmentünk a Levussal sétálni! :lol: :lol: :lol: :lol:

rik!Nagyon jól néztek a kiépeken no meg a torta is!!!Nyami!!
Vendég

sziasztok!

Rik,
és milyen a boltban kapható húsdarálós? vagy mi a neve? hogy néz ki? Az alapján talán meg tudnám sütni.
Nagyon jók a szülinapos képek! Szépek vagytok!!

Gabó,
a babára visszatérve: ma baba-mama klubban megtalálta babát, odahozta nekem, lefektettük majd megetettük... :-) este pedig, miután csak egy nagy zsiráfja van, aki öltöztethető felkellett öltöztessük, szintén megetette megitatta, majd elkobozta a sapkáját :-)).

KépKép
KépKép
esztermami

Amúgy nálunk is van cumi, de csak estére, elalváshoz ill. éjszaka, valamint az autóban az elalváshoz. bár az utóbbi időben sokszor itthon is akarta, de szerintem a foga miatt. Remélem, azért egyszer elfelejtjük majd.

KépKép
KépKép
esztermami

Anikó,

a hozzátáplálást én sütőtökkel kezdtem, mert akkor még Ausztriában voltunk és ott azt javasolják, tehát a zöldséegt, majd húst a vastartalom miatt és végül a gyümölcsöt. A zöldésgeket nagyon hamar megszerette, de krumplit nem volt hajlandó sokáig enni, csak rizst. Hát a húsevés sosem volt az erőssége. A gyümölcsöknél szoktak panaszkodni, hogy a gyerekek nem szeretik az almát, hát Vince a mai napig minden állapotában szereti, de a banánt pl. kb 1 éves koráig egyáltaán nem ette, ha valamiben megérezte az ízét akkor azt az ételt biztosan nem ette meg...
szóval érdemes próbálgatni.
Ja, és Vince evett elég sok hipp és később kecskeméti bébiételt, mert azt mondják a krumplival és a répával, meg egyáltalán a gyökérfélékkel vigyázni kell, mert könnyen magas a nitráttartalmul, tehát, ha tudod, hogy honnan vló, vagy bio, az jó, de az átlag krumplival meg répával óvatosan kell bánni és hozzá kell tegyem, hogy Vincével volt is olyan, hogy valamilyen akármilyen répából főztem és nagyon szerette, megette, de tiszta kiütés lett tőle, pedig normál esetben, vagy hippben, soha nem lett tőe baja.
bocs. ez is hosszú lett.

KépKép
KépKép
esztermami

Nitta,
nagyon édes a kis sérós!!!
A kajaroham meg normális. ha egyszer-egyszer tör Rád, ne izgasd magad, valamit igényel a szerevezeted, csak, ha folyamatosan :wink: ... akkor óvatosan. Sokan lefogynak szoptatás alatt, de sokan pont akkor híznak meg.
Nekem például határozottan oda kellett figyelnem, hogy ne hízzak -. ahelyett, hogy fogytam volna :?

Viol,
az átbillenthető tolókarra csak bólogatni tudok. A miénken olyan van és annyira de annyira praktikus!! Ma is használtam ebben a szélviharban, hogy ne menjen semmi Vince szemébe!!

na jó éjt lányok!!

KépKép
KépKép
esztermami

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?