Kedves Erzsi! Köszi a gratulációt! Ez volt az első próbálkozásos hónapunk, és megint elsőre sikerült, mint a kisifamnál. Hőmérőztem, de sajnos nem igazán tudtam betartani a "szabályokat", mert Bence nem mindig ugyanabban az időben kell, sőt amióta szobatiszta lett, azóta előfordul, hogy hajnalban fel kell pisilni. Aztán meg azért is el voltam egy kicsit kenődve, mert vettem LH tesztet és a 11. naptól a 15. napig nem mutatott semmit. Arra gondoltam, hogy talán nincs is peteérésem, mert hát a ciklusaim általában 26-28 naposak egyszer-kétszer fordult elő, hogy 30-31 napos volt. Aztán a 18. napon nagyon fájt a petefészkem, és nem bírtam hason aludni, mert úgy éreztem, hogy nyom valami belül. Aztán olvastam, hogy ez lehet peteérés, és ahogy a tüsző megnagyobbodik nyomhat belülről, de ilyet még egyik hónapban sem tapasztaltam. A 18. napon le is esett a hőm. Ez a nyomás a 19. napon is tartott és a 20. napon már nem, de akkor megint alacsony volt a hőm. Viszont onnantól kezdve emelkedett, már amennyire magasra nekem mehet, mert elég alacsony hőfokon működöm. Aztán a peteéréstől számított 8. napon ismét leesett a hő, valőszínűleg ekkor történt meg a beágyazódás. Felrakom a görbémet:
Aztán január 18-án, már olyan terhességi tüneteket produkálok, hogy azt bármelyik terhes "megirigyelhetné".
Meg volt a reggeli hányinger már 2. reggel, a cicim is fájt, vagyis inkább olyan volt mintha égne egy kicsit, a hangulatingadozásról meg ne is beszéljünk. A kívánóság is meg volt, amit az egyik pillanatban még kívántam a másikban felfordult tőle a gyomrom. A fémes ízről a számba meg nem is beszélve, olyan volt, mintha vasat nyalogattam volna. A férjem a héten az egyik nap azt mondta, hogy megváltozott az illatom, de ne kapjam fel a vízet, nem lettem büdös.
Nem volt semmi barnázás meg ilyenek /ellentétben az előző terhességemmel/, bár sokszor éreztem úgy, mintha meg akarna jönni. Aztán tegnap amikor már a 32. napon tartottam és még semmi jele nem volt a mensinek, csináltam egy tesztett ami pozitív lett. Valahogy nem tudtuk elhinni, hogy megint elsőre összehoztuk a babát!
Na, jó hosszúra sikerült. Ha valamit nem írtam meg és érdekel, vagy a görbével kapcsolatos kérdésed van, akkor kérdezz, én meg válaszolok.
Te most hanyadik napon tartasz?