Új privát üzeneted érkezett!

zsuzsa: igen úgy legyen ne jöjjön meg de ha még éreznéd is az sem számít mert az is jelentheti hogy ott van a babuci. Szoktál előte pár nappal barnázni vagy csak úgy megjön?
erzsebet0312

Zsuzsa: én is szorítok neked hogy legyen a pocaklakód

Annak idején én nem éreztem semmit csak a hogy fájt a hasam egy kicsit és nem jött meg teszt mutatta ki, hogy van valaki a pocakomban, még meg is ilyedtem, hogy olyan gyorsan összejött.

Andi

Kép

Kép
h.andrea79

Helló Lányok!

Mostanában nagyon lelassultunk, bár most még mindenki várja a termékeny napokat! :lol:

Zsu! Annyira izgulok miattad, remélem nem jön meg és mire visszajövök zebrás leszel!!! :lol: :lol:
Holnaptól egy hétig nem leszek!

Pusza Mindenkinek!
Vendég

Sziasztok!

Kriszti! Azért én is élvezem, hogy szurkálnak. És szoritok neked. Jó utat neked. Hova mész? Vagy már mondtad. Bocsi ha figyelmetlen voltam.

Zsu! +++++++++++Ilyen legyen a teszted.

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a drukkot!
Sajna a munkahelyemen még vagy 3-4 hétig nem lesz net, így marad az este.
Azért jó olvasni titeket, amikor hazajövök. Már alig várom minden este!!!

Puszi

Zsu

Kép
bvigh

Olyan rossz, hogy ilyenkor már nincs kivel dumcsizni!

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!
Megint én.
Úgy látom a hétvége a pangásé.
Én meg pont most tudnék beszélgetni. Hétfőn már megint mehetek dolgozni! :( :(

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Már megint én. Azt hiszem már írtam, hogy egész jól elbeszélgetek magammal, de eddig ez csak szóban történt. :lol: :lol: :lol:

Szóval csak azt akartam írni, hogy elkezdtem barnázni, szóval jövő héten 99%, hogy meg fog jönni. De nem gáz, nem idegesítem magam emiatt. Majd a következő hónapban. Különben is nem akarok kilógni a sorból. Mit gondolnátok rólam???? :wink: :wink:

Holnap este jövök, legalább elolvaslak titeket!
Puszi mindenkinek.
Szép napot, és jó munkát hétfőre!

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!
Ha nagyon unatkozol, látogass át a 2006 végén kezdünk próbálkozni topikba! Szeretettel látunk ott is! Illetve most a lányok nevében mondom, mert én pár napig asszem nem leszek. De nagyon helyes kis csapat! :)

meri

sziasztok! zsuzsa: sajnálom de a barna még nem jelent semmit az nagyon sok mindenkinek van és mégis ott a babbó :lol: úgyhogy én mindenféleképp szurkolok még neked :lol: többiek hol vagytok?
erzsebet0312

Sziasztok!

Kicsikt lelassultunk. Merre vagytok?

Nem elkenődni. Ez a hónap biztosan bejön valakinek.

Üdv!

Kép
Kép
Kép
bebi

Sziasztok!

Hát nem tudom én sem merre tűntetek!?
Egyébként már nem kell miattam sem izgulni, ugyanis úgy lett ahogy mondtam: Ma megjött.
Nem kenődtem el, mert biztos voltam benne, hogy így lesz.
Most viszont új hónap, új esély. Iszom a cickafarka, hátha jobb lesz tőle.

Puszi mindenkinek, gyertek gyakrabban, különben átcsábítanak egy másik topicba!!! :wink: :wink:

Zsu

Kép
bvigh

na nehogy átcsábítsanak :lol: te ide tartozol hozzánk :lol: na akkor együtt kezdjük az új hónap új esélyt :lol: bebikém drága hogyy érzed magad mikor mész dokihoz?
erzsebet0312

Sziasztok! Remélem emlékeztek még rám! Régebben csak "little" voltam, de sajnos valamiért nem tudtam belépni a régi jelszavammal, és azóta "little ildy" vagyok!
Szoktalak olvasni benneteket, csak időm nincs reagálni, mert én is tagja vagyok annak a "másik" topiknak és oda is szoktam írogatni! De ettől függetlenül figyelemmel kisérem a Ti sorsotokat, és nagyon drukkolok nektek!
Nem akartok vonalzót csinálni, hogy lehessen látni, hogy ki melyik napon van, és mikor kell nagyon szorítani neki?
Vendég

A legfontosabbat meg elfelejtettem! Tegnap teszteltem egy POZITÍVAT!!!!!
Vendég

LITTLE :lol: de örülök :lol: :lol: :lol: :lol: hogy csináltad???? mennyi időre is? és érezted hogy meg fog jönni vagy nem? barnáztál vagy nem? hőmérőztél írj meg mindent és rosszullét vagy egyéb tünetek? írj meg mindent mikoor teszteltél?????ÍRJ
erzsebet0312

GRATULA GRATULA EGYÉBKÉNT ÉREZTEM HOGY BEBI UTÁN NEM ÉN FOGOK JÖNNI A SORBA
erzsebet0312

Kedves Erzsi! Köszi a gratulációt! Ez volt az első próbálkozásos hónapunk, és megint elsőre sikerült, mint a kisifamnál. Hőmérőztem, de sajnos nem igazán tudtam betartani a "szabályokat", mert Bence nem mindig ugyanabban az időben kell, sőt amióta szobatiszta lett, azóta előfordul, hogy hajnalban fel kell pisilni. Aztán meg azért is el voltam egy kicsit kenődve, mert vettem LH tesztet és a 11. naptól a 15. napig nem mutatott semmit. Arra gondoltam, hogy talán nincs is peteérésem, mert hát a ciklusaim általában 26-28 naposak egyszer-kétszer fordult elő, hogy 30-31 napos volt. Aztán a 18. napon nagyon fájt a petefészkem, és nem bírtam hason aludni, mert úgy éreztem, hogy nyom valami belül. Aztán olvastam, hogy ez lehet peteérés, és ahogy a tüsző megnagyobbodik nyomhat belülről, de ilyet még egyik hónapban sem tapasztaltam. A 18. napon le is esett a hőm. Ez a nyomás a 19. napon is tartott és a 20. napon már nem, de akkor megint alacsony volt a hőm. Viszont onnantól kezdve emelkedett, már amennyire magasra nekem mehet, mert elég alacsony hőfokon működöm. Aztán a peteéréstől számított 8. napon ismét leesett a hő, valőszínűleg ekkor történt meg a beágyazódás. Felrakom a görbémet:

Kép

Aztán január 18-án, már olyan terhességi tüneteket produkálok, hogy azt bármelyik terhes "megirigyelhetné".

Meg volt a reggeli hányinger már 2. reggel, a cicim is fájt, vagyis inkább olyan volt mintha égne egy kicsit, a hangulatingadozásról meg ne is beszéljünk. A kívánóság is meg volt, amit az egyik pillanatban még kívántam a másikban felfordult tőle a gyomrom. A fémes ízről a számba meg nem is beszélve, olyan volt, mintha vasat nyalogattam volna. A férjem a héten az egyik nap azt mondta, hogy megváltozott az illatom, de ne kapjam fel a vízet, nem lettem büdös.
Nem volt semmi barnázás meg ilyenek /ellentétben az előző terhességemmel/, bár sokszor éreztem úgy, mintha meg akarna jönni. Aztán tegnap amikor már a 32. napon tartottam és még semmi jele nem volt a mensinek, csináltam egy tesztett ami pozitív lett. Valahogy nem tudtuk elhinni, hogy megint elsőre összehoztuk a babát!

Na, jó hosszúra sikerült. Ha valamit nem írtam meg és érdekel, vagy a görbével kapcsolatos kérdésed van, akkor kérdezz, én meg válaszolok.
Te most hanyadik napon tartasz?
Vendég

ÉN MOST VAGYOK A 14.EN HÁT NEM TUDOM ÉN NEM VAGYOK OLYAN SZERNCSÉS MINT TE DE NAGYON ÖRÜLÖK NEKED
erzsebet0312

Sziasztok!

Látom nem tűntetek el végleg.
Egyébként szoktam olvasni a másik topicot is. Nagyon szimpatikusak ott is a lányok, de már három helyre figyelni sok lenne nekem a mostani munkatempómban.

Little! Nagy-nagy gratula!Nagyon ügyesek vagytok!Kicsit irigykedem is.

Erzsi!
Kitartás!És minnél többet bújjatok össze.

Én most már eljutottam odáig a hőmérőzéssel, hogy tdom mikor van peteérésem, és pont azon a napon jött meg, amikorra én számoltam.Szóval most már sikerülnie kell.

Ezt a fertlity-s táblát viszont nem tudom, hogy kell csinálni.Pedig jó lenn. Bár én szokam itthon rajzolni, így is jól látszik mikor merre jár a görbém.

Most viszont megyek, mert még írni akarok pár levelet.
Remélem holnap este is lesz mit olvasnom!!! :wink: :wink:

Zsu

Kép
bvigh

Erzsi! Ne legyél ilyen, még ti sem próbálkoztok olyan régen! Olvastam, hogy minden hónapban 25%, hogy teherbeeshetünk. Ehhez annyi mindennek kell passzolnia, például én még soha nem éreztem ennyire a peteérést, hogy még a hasamon se tudtam volna feküdni. Meg nem biztos, hogy minden hónapban van az embernek peteérése! Szerintem érdemes lenne neked is ezt a hőmérőzést kipróbálni!

Zsu! Köszike! Leírom neked, hogyan kell regisztrálni a ferty-n, ha nem sikerülj, szólj! Nekem először nem fogadta el az email címemet, ezért egy vipmail-eset kellett csinálnom, csak azzal működött. Íme:

www.fertilityfriend.com

Megnyomod a Join Now It's free! gombot
Choose a nickname: ide beírod a felhasználói nevet amit szeretnél

Your e-mail address: megadod az emil címed. (Ide kapsz egy levelet a jelszavaddal.)

How did you hear.... itt kiválasztod pl a friend gombot, vagy a chat room-ot.

Megnyomod a Next gombot.

Nézd meg az emiledben az elküldött jelszót.
Ezek után beléphetsz:
Login: ide beírod a felhasználói nevedet
Password: ide a jelszavad
OK

Rámész a Chart fülre.
A megfelelő dátum megnyomásával megjelenik a táblázat:
Temperature: hőmérsékleted
Time: mikor mérted (én ezt nem szoktam kitöteni)
Cervical Fluid: hüvelyváladék (ezt sem kötelező kitölteni)
Menses: megjött-e
Intercouarse/Insemination: Volt-e akció

Megnyomod a save gombot és látod a görbédet.

Ha nem sikerülne, akkor szólj!
Vendég

Szia Little!Nagyon nagyon gratulálok a pozitiv teszthez... :D Vigyázzatok magatokra.Remélem hamarosan mi is csatlakozunk a babások táborába!
Ancsa
ancsa03

Szia Little!

Követem az utasításaidat, de valahogy nem akar sikerülni.
Az elején beírok egy nevet, egy mail címet, kiválasztom amit írtál, és a next után semmi. Kiír valami szöveget, de jelszót nem küld.

Zsu

Kép
bvigh

Szia Ancsa! Köszi a gratulációt! Nálad mi a helyzet? Mi van a cukroddal?

Zsu! Próbáld esetleg úgy, hogy a névhez tartozzon két szám is. Milyen emailcímed van, freemailes?
Vendég

Szia Little!Kaptam gyógyszert,aztán kedden megyek kontrollra.Amig nem megy 6.0 alá addig nem próbálkozhatunk.. :(
ancsa03

Little!

még örültem is, amikor írtad, jogy vipmail-es címet csináltál, mert az jó, mert nekem az van.
Számot is írtam, de semmi. Teszek még egy próbát.

Zsu

Kép
bvigh

Most sem engedi.
Ha nem választok semmit itt:
How did you hear
és a NEXT-re nyomok, akkor is ugyanazt írja ki, mint amikor rendesen kitöltök mindent.
Szerintem valami hiba lehet.

Zsu

Kép
bvigh

szép jó reggelt minden kedves leendő kismaminak és kismaminak :lol: zsuzsa:te érezted a peteérést?
erzsebet0312

Szia Erzsi!

De örülök neked! Remélem még gép közelben vagy!

Egyébként én most nem éreztem semmit, pont akkor voltam a legjobban megfázva.Aznap nem is mértem a hőmet, csak onnan tudom, hogy akkor volt, mert másnap már magas volt

Te most érzel valamit?

Zsu

Kép
bvigh

igen tegnap este meg még ma is fájdogál az alhasam minta amikor megakar jönni de most már nem időzítgetem nem vagyunk együtt minden nap hátha több lesz apa kiskatonája :lol: :lol: majd kiderül és te hányadik napon is vagy vagy megvan még???? de jó hogy te itt vagy?????
erzsebet0312

Sziasztok!

Zsu! Nem tudom miért nem sikerül a regisztrálás a ferty-n. Esetleg ha gondolod, küldd el priviben az emailcímedet, és én is megpróbálom, a jelszót úgyis neked küldi el a rendszer!

Erzsi! Ha fájdogál, akkor most fog elvileg valamikor megrepedni a tüsződ, amikor már nem fáj, akkor szabadul ki a petesejt! Azt mondják, hogy 2 naponta elég együtt lenni, de egyébként 1 nap is elég a kiskatonáknak, ha rendesen működnek, hogy jók legyenek. Azért ha most érzed, ne hagyjátok ki! :lol:
Vendég

köszi little apát ma este elkapom csak várja meg míg hazaérek a munkából akkor aztán neki vége lesz :lol: :lol: vagy nekem lesz végem :lol: :lol: hányinger van még?
erzsebet0312

köszi little apát ma este elkapom csak várja meg míg hazaérek a munkából akkor aztán neki vége lesz :lol: :lol: vagy nekem lesz végem :lol: :lol: hányinger van még?
erzsebet0312

Nincs semmi. Reggel egy kicsit megszédülök, ha felkelek, de egyébként minden más tünetem elmúlt. Talán még a melleim azok, amik árulkodnak arról, hogy terhes vagyok, de ez se tűnik fel, mert ilyen érzés volt, amikor még szoptattam és termelődött a tejecske. Megnéztem a babanaplómat, a Bencénél a 8. héten kezdődött a hányás, és a 16. héten múlt el, amikor megmozdult. Azért örülnék, ha most ez elkerülne.
Hajrá Erzsi!!!!! :wink:
Vendég

Little!

Ha nem gon akkor küldöm.

Erzsi!Nekem még megvan, igaz már nagyon a végefelé járok.
Nálunk egyébként az a baj, hogy az elején nagyon belelendülümk, aztán meg mire kellene, jól elfáradunk, és már nincs is erőnk egymáshoz. Erre még rátesz egy lapáttal a hosszú ciklusom is.
De most mondtam a páromnak, hogy muszály kitartanunk.

Zsu

Kép
bvigh

Sziasztok!

Little! Gartulálok!!! Annyira jó, hogy nem vagyok már egyedül. Nekem is pont így volt. Rettenetesene fájt a petefészkem azon a bizonyos szombat este. Éppen várárolni voltunk és egyszer csak alig tudtam lépkedni. Este aztán volt enytyempenytyem, meg másnap és kétkét múlva már meg is volt a pozitív teszt. Szerencsések vagyunk. :D

Erzsi! Tessék belendülni. Menni fog. :shock:

És a többieknek is. Sok sikert. Legyen minnnél több 2007-es baba. :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
bebi

Bebi!

Köszi a gratulációt! Hát én is úgy érzem, hogy nagyon szerencsések vagyunk!

Lányok! Nyitottam egy topikot 2007 októberi babák néven, szeretnék ott is találkozni veletek, úgyhogy húzzatok bele! :lol:
Vendég

Sziasztok!

Képzeljétek, ma hazaküldtek a munkahelyemről. Kaptam egy szabadnapot! :lol: :lol: :lol:
Így remélem tudunk ma egy kicsit cseverészni, nem hagytok magamra!

Little!Szivesen csatlakoznék az októberi babákhoz. Remélem megtehetem majd.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu! Hol dolgozol, hogy hazaküldtek? Engem soha nem küldtek haza. :cry:

Egyébként várlak a másik topikban is nagy-nagy szeretettel! :wink:
Ja. Ma próbáltam újra a fertyt, de még mindig nem engedi! :twisted:
Vendég

Helló Lányok!

Én is itt vagyok! :lol:
Hiányoztatok ám nagyon!

Zsu! Én sem tudok regisztrálni a fertyn! :(
Én most a 17. napon tartok a 13.-on csináltam LH tesztet azon semmi nem volt, gondoltam ma csinálok újat és hőmet is mérem!

Egyébként nagyon jó volt síelni, irtó nagy hó van kint Ausztriába! Remélem jót tett a hegyi levegő!!!

Puszi mindenkinek!!!
Vendég

Köszi Little!
Nem olyan nagy baj, ha nem enged a ferty. Itthon csináltam egy görbét excel-be, az is jó.

Krisztinka!
Biztos jót tett neked, hogy kimozdultál egy kicsit a hétköznapokból.
A hőddel mi a helyzet? Leesett már?
Próbáld meg az lh tesztet akkor, amikor leesik a hőd.

Zsu

Kép
bvigh

Zsu!

A hőm még nem esett le, de most csináltam egy teszet éppen csak halványka volt.
Holnap vagy holnapután csináljam a következőt?
Vendég

Milyen ez az LH teszt.
Hasonló, mint a terhességi tesztek? Amikor peteérés van akkor megjelenik rajta egy csík?
Én biztos holnap is csinálnék egyet. Azért is nem veszek ilyet, mert minden nap csinálnék egyet.

Mennyi volt a hőd az utóbbi napokban?

Zsu

Kép
bvigh

Aha pont olyan mint a terhességi teszt.

22-től a hőim: 36,4/36,3/36,4/36,3/36,3/36,5/36,5/36,5
Vendég

Nem fogod elhinni, de 4 napja az én hőm is pontosan 36,5.
Nekem akkor van pé.-m amikor ez leesik 36,2-36,3-ra.
Szerintem ha a köv. napokban neked is leesik akkor lesz jó.Valószinű, hogy az LH teszt is azt mutatja, hogy a napokban lesz jó.

Egyébként most nam volt időm visszaolvasni, de nem te írtad, hogy iszod a cickafarkfű teát?

Zsu

Kép
bvigh

nem én nem iszok semmi teát. Én nem tudok meginni semmi rosszízűt!!!
Na kíváncsian várom a hőleesészt!!!
Vendég

Hidd el nincs rossz íze.
A lényeg, hogy mé melegen kell meginni, egyszerre. Egy kis mézet lehet bele tenni.
Ha a kamillát meg tudod inni, ezzel sem lesz gond.
Egyébként még nem tudom van-e rám hatása, mert még messze a 14. nap.De kíváncsi vagyok mi lesz.

Zsu

Kép
bvigh

Helló Lányok!!

Hol vagytok?

Bebi! Hogy vagy?

Zsu! Én a kamillateát sem tudom meginni!

Erzsi! Nálad mi újság?

Lányok tessék vonalzót csinálni, hogy lássuk, ki hol tart!!!!!! :!:
Vendég

sziasztok hát nálunk most pihi volt mert én otthon aludtam a munkám miatt apa meg másik otthon :shock: úgyhogy nem nagyon voltak hancúrok az utóbbi 3napba de szerintem már túl vagyok a felén úgyhogy nincs más hátra mint várni :lol: de ez a hónap olyan nyugdíjas hónap volt :lol:
erzsebet0312

Sziasztok!

Erzsi! Attól még össze lehet bújni!!Sose lehet tudni, mert, ha nem pontos a ciklusod, akkor még van esély.

Krisztinka!Hogy áll a hőd? A teszt mutatott már valamit?

Zsu

Kép
bvigh

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?