Sziasztok!
Sajnos betegek vagyunk, így családilag, úgyhogy nem nagyon van erőm netezni. A fürdőszobánk elkészült, persze azóta felénk se nézett az önkormányzat
Majd teszek fel képet is, de még nem fotóztam le
Egyébként szerintünk jó lett, még majd lesz mit csinosítani rajta, de ennyire futotta így hirtelen
Cat!
Sajnálom ami veletek történt, nem irigyellek...
Mi még csak 1x jártunk Pepével a balesetin, elesett és úgy megrántotta a kaját, hogy csak lógatta, nem mozgatta, de szerencsére nem lett semmi baja csak meghúzódott, másnapra szépen alakult.
Mondjuk vizsgálattal, röntgennel, papírmunkával együtt megúsztuk 20 perc alatt, így nem olyan vészes, legalább ennyi haszna legyen, hogy kórházi dolgozók vagyunk
Már ameddig... mindig fenyegetnek minket az elbocsátással
Tényleg, arról tudtok valamit, hogy 3 évesen a területileg illetékes oviba kötelesek felvenni a gyereket, vagy elutasíthatják? Egy ismerősünk gyerekét most nem vették fel, mert anyuka otthon van, nem dolgozik és helyhiányra hivatkoztak, olyan gyereknek kell a hely akinek dolgoznak a szülei
Én is maradnék gyesen 3 éves koruk után is, de azért jó lenne , ha mennének oviba, igaz, csak fél naposra tervezem.
Mondjuk ráérek még ezen agyalni, de szöget ütött a fejemben...
Brigi!
Én is Kilimanhez hasonlóan sokszor megfogadtam, hogy többet nem költözök, de ha minden igaz még fogok egy párszor
Kitartást
(a költözéshez és anyóshoz is
)
Ja, és még Catnek annyit, hogy tök jó a biciklitek
Már tudják a pedállal is hajtani? Én még csak tavaszra terveztem a hasonló járgány beüzemelését, bár az időjárást nézve akár tavasz is lehetne...
Nem szeretem a telet, de azért ez sem jó így szerintem
Pláne, hogy beszereztem még ősszel két-két kályahameleg overallt és még csak rájuk sem tudom adni, úgy kinövik
Ilyen az egyik, de hát épp csak hogy felpróbáltuk
Vikóka!
Hú de nagyok lettek a gyerkőcök, rájuk sem ismerek
Lilla!
Nálunk maguktól hagyták el az esti szopit valamikor másfél éves koruk körül, talán picit előbb, már nem emlékszem, nálunk a reggeli maradt meg sokáig. Esti mesével többször is próbálkoztam, de igazán úgy 22 hónapos koruktól értékelik, ma már azon megy a vita, hogy mit, milyen sorrendben meséljek.
Nem olvasni szoktam, fejből mondom, néha sok értelme nincs, mert belekavarodok, de szerintem nekik mindegy is
Ami fix, egy Thomast mindig mesélni kell
Aztán még választanak mellé vagy valami verset (többnyire a Bóbitát, az a kedvenc), vagy a Zelk Zoltán Három nyulát, János vitézt, Toldit... persze nem végig
A lényeg, hogy beszéljek.
Az esti szertartás nálunk: 7-kor vacsora, fél 8 körül fürdés, aztán irány az ágy, jó éjt puszi mindenkinek és lekapcsolom a villanyt. (A folyosón égve hagyom, onnan jön be egy pici fény, de bent nincs kislámpa, mert mikor volt mindig nehezebben aludtak el) Nálunk enni-innivalót sosem kaptak ágyba, miután elmaradt a szopi nem pótoltam semmivel, akkor már eleget ettek vacsorára, tápszer nem kellett. Fogmosás után meg nincs evés-ivás, max. néha kérnek inni, de csak vizet kapnak. Villanyoltás után elmondom a meséket, elköszönök és kijövök. (Már azt is megértem, hogy néha kiküldenek, hogy hagyjam már őket aludni
)
Ja, és gartulálok a vizsgádhoz
Adat-és titokvédelemből én is 5-öst kaptam, tegnap jött a mail
)
A polgári jogot még mindig nem tudom, pedig azért izgulok...
Meme!
Szoktál keresztszemezni? Szereztem Thomasos mintát
Mindenkinek jó éjt, megyek kicsit a magasságmérőmhöz, remélem a héten kész lesz
Aztán a vége a barátnőmre vár, neki van varrógépe
Ditke