Sziasztok!
Hú, mennyit írtatok!
Pénteken itt volt anyukám - kijött, mert elintéztünk 1-2 hivatalos dolgot, aztán itt is maradt velem egész nap
Bea, látom írod, hogy fáj amikor mocorognak a babák. Biztos nagyon kevés már a helyük! Nekem Emma még mindig faros... Tegnap időnként a könnyem is kicsordult olyanokat rúgott lefelé: rúgja a méhszájat, a hólyagomat meg valami ideget, amitől semmi perc alatt annyira bezsibbad a combom, hogy nem tudok lábra állni... Már várom, hogy kevesebb helye legyen és ne tudjon ekkorákat lendíteni
Kami, Sági! Eleinte hetente 1x mentek CTGre? Hogyan sűrűsödik a vizsgálat?
Nekem azt mondta a múltkor a doki, hogy még egyszer találkozunk nála (az lesz a 35. hét eleje) és utána már csak a kórházban.
Móni! Mostmár nincs sok hátra, "csak" 1 vizsga! Nagyon ügyes vagy! Jössz kedden? Én megyek (végülis egyedül - Gábornak külföldre kell mennie)!
Tündi! Szerintem nem vagy egyedi eset az aggódást illetően
Minden szülés egyedi, ezért még akinek van már babája, az sem mehet tutira a következővel (hacsak pl. nem tuti csaszi a második is az első miatt) - szóval ez a bizonytalanság szerintem érthető hogy arra készteti az embert, hogy spekuláljon
Na meg ugye "nőből" vagyunk, ami ezt még fokozza
Pipere: popsikrémre és fürdetőre (eleinte az is krém) azt mondta a védőnő, hogy 6 hónapos koráig csak gyógyszertárit! Én is ezt tartani is fogom! Popsitörtlőből én a DM-es Babylove-ot vettem - ezt nagyon dícsérték az ismerősök
(pelusból is ilyet vettem, de csak egy kis csomagot - ha nem jön be, akkor lehet váltani!)
Én sem számolom a mozgást... Még annyira aktív, hogy semmi értelme. Valószínűleg a végén lesz majd erre szükség, amikor már alig lesz helyük és lustulnak
Otthoni időtöltés: én is nagyon türelmetlen vagyok
Annak ellenére, hogy elfoglalom magam: sokkal többet főzök, sütök, rendbe tettem az itthoni cuccokat (nem csak baba cuccokat - rend volt, de pl. átnéztem a ruháinkat meg az egész konyhát és összeszedtem, amit nem használunk, meg szépen visszarakosgattam
), sokat olvasok én is (végre van időm!!! bár már nem sokáig...), ha pedig TV előtt dögleni támad kedvem, akkor is inkább DVD-t nézek, TV műsort nem is tudom mikor néztem utoljára. DVD-n én most a Jóbarátokat nézem mióta itthon vagyok: megkaptuk mind a 10 évadot Karácsonyra - na ezzel elleszek egy darabig
Egyébként én nagyon szeretem! Nem szoktam hangosan rötyögni filmeken, na de ezen aztán igen
Mazsi! A kamillára én is azt hallottam, mint Sági, hogy nagyon szárít! Ez most akkor nem igaz???
Pann! Nekem is volt anno ilyen kiütésem, és nálam valószínűleg a mosószer volt a hibás! Én azóta Sensitive-re váltottam (úgyis tervbe volt véve a pici miatt), és most semmi bajom!
Esetleg a tusit meg a testápolót is nézd meg, próbálj ki másikat, hátha az a ludas (én ezeket is leváltottam)! Nekem bejött a csere, pedig régóta használt cuccokról volt szó
A gátmetszésről én is azt hallottam, hogy első babánál nem nagyon lehet megúszni. Forgolódás: 33.hétig van igazán esély? Hát az nekünk már csak 1-1,5 hét. Na sebaj, majd a picúr eldönti, hogy hogy legyen
Lin! Nagyon ari Gréta baba! És tök jól látszik a képen, hogy már kezdi felszedni a "kilókat"
Édes kis kerek a pofija
Timi! Nagyon ügyesek vagytok, hogy kész lettetek a szobával! Mármint a nagyjával
Majd tegyél fel képet!
Nekem is szokta Gábor puszilgatni a pocakom amikor Emma kidugja magát
Ha meg csak én vagyok itthon, akkor mindig megsimizem
Ágiboldi! Érdekes ez a hőmérős dolog... Na ez a bajom nekem is a dii lázmérőkkel
Kami, kipróbálnád Te is??
Megyek, reggelizni kéne, mert lassan hangosan korog a gyomrom