Új privát üzeneted érkezett!

Fiona,
koszi atippet a keresztszemes ujsaghoz!!nemtudtam,hogy van ilyen!!!!
meg nem tudom miket fogok neki keresztszemezni :oops:
Tudod,ez nekem meg uj,ki kell tapasztalnom :lol: :lol: :lol: Ez a magassagmero allati jo!!Nagyon helyes es milyen jo disze a gyerekszobanak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Meri,
na nehogymar tobb kepet ne tegyel fel,mert megharagszunk!!!! :wink:
Olyan edesek az allatok,hogy megzabalom oket!!!!Annyiar varom,hoyg mi is bekoltozzunk a hazunkba(meg iden,es mielobb),esott majd lehessen,kutyi meg cicus!!!Csak eg ynagy dilemmank van az Urammal....az allatmaniank az egyforma,csak azon filozunk,hogyha lesznek,akkor mi lesz veluk,ha pl nyaralunk....megkerjuk a szomszedot,hoyg etesse oket?Mert a szulok azert annyira nem laknak kozel,hogy mindennap odakocsizzanak etetni.... :? Ez nagy dilemmank....Ti ezt hogy oldjatok meg??????
A dokid miatt meg kulon irigyellek!nagyon fontos,hogy lelkileg meg tudjon nyugatatni a doki,plane egy nogyogyasz!Az azert nem hetkoznapi "viszony",ami ugye ott a rendeloben koztunk kialakul...
Szuper,hoyg ilyen lelkiiismeretes!Ki is fogja okoskodni,hogy hoygan tovabb!!!! :wink: :wink:

Most vmi olyan kajat akarok csinalni,aminek az alapja a brokkoli(de hus nelkuli kaja),ezt kivanom :oops: :oops: :oops: ......ugyhoyg kutatgatok a neten vmit..... :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Na szerintem ezt csinalom meg,de lehet,csak brokkolibol :lol:
Mar egyszer cukkinbol csinaltam ilyet es olyan fini volt!De persze nem kovetem a receptete szo szerint,jo szokasomhoz hiven :lol:
Pl tej helyett tejszint rakok bele,meg pannnonia sajt helyett is mast...van itthon edami,meg aniko,meg trappista,szoval sztem azokat teszem bele :lol:

Karfiol és brokkoli gratin

Hozzávalók 4 személyre:

60 dkg karfiol
60 dkg brokkoli
2 evőkanál ételízesítő
fél citrom leve
1 kávéskanál margarin

Mártáshoz:

2 evőkanál margarin
3 dkg liszt
5 dl tej
Csipet szerecsendió
5 dkg Pannónia sajt
1 dl tejföl
2 tojássárgája

Margarin és zsemlemorzsa a formához

Előkészítés:
Nagyobb edényben kb. másfél liter vizet forralunk. A karfiolt és a brokkolit megtisztítjuk, nagyobb rózsákra szedjük és megmossuk.
Elkészítés:
A forró vízbe keverjük az ételízesítőt, a citromlevet, beletesszük a margarint, és amikor lobogva forr 2-3 percre beletesszük a karfiolt és a brokkolit. Ezután leszűrjük, jeges vízzel leöblítjük és lecsepegtetjük. A mártáshoz egy lábasban felmelegítjük a margarin, a lisztet belekeverjük, és világos rántást készítünk. Felöntjük a tejjel, simára keverjük, megsózzuk, szerecsendióval, és borssal fűszerezzük, és 20-30 percig lassú tűzön forraljuk. Ezután átpasszírozzuk. A sajtot a mártásba reszeljük, a tejföllel, a tojássárgával együtt simára keverjük. A sütőt 220 fokra (gázsütő 4. fokozat) előmelegítjük. Tűzálló tálat kikenünk margarinnal, beszórjuk zsemlemorzsával, elrendezzük benne vegyesen a karfiolt, a brokkolit, és leöntjük a mártással. A sütőben kb. 20 perc alatt megsütjük. Forrón tálaljuk.

Megjegyzés:
1 adag: 1256 kJ/299 kcal

Megyek kotyvasztani :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Sziasztok!

meri: sajnálom, de kitartás! Jó nagy hó van nálatok, nálunk el is olvadt az "óriási" hó, ami tegnap délelelőtt leesett. Az én kutyám focizni szeret a hóban.

porsi: gratula a vizsgához.

többiek: majd nekem is ilyen hatásosan szorítsatok a május-júniusi államvizsgámhoz :lol: :lol: :lol:

arwen: jó főzőcskézést. Én is olyan szívesen kézműveskednék, de nem is tudom megmagyarázni, hogy miért nem teszem.

Meghívóra köszi a weboldalt, pont ma reggel én is rátaláltam, valószínű, hogy körül és nézek hobby boltban, hátha valami jót ki tudok találni. Majd tájékoztatlak benneteket.

Kismamik: irígy-irígy a vásárlásért!

Most megyek, jók legyetek, üdv mindenkinek, Nikó

Kép
nikóska

Bocsi, nem fapumpa, hanem fapuma. Mert amikor Szaffika vadóc, akkor olyan, mint egy puma, de közben mégsem. Az Üvegtigrisből loptuk a fapumát. Mert "mi legyen a büfé neve, ha nem üvegtigris, fapuma"?

Azért az utolsók, mert ez nem a kutya topic, se cica. Biztos van akinek nem jönnek be. De sokszor nem bírok uralkodni magamon.

Arwen: mi nagyon speciálisan oldottuk meg. Egyrészt mi egy udvaron élünk az anyukámékkal és a nagyimmal. Szóval mindig van itthon valaki, másrészt nem megyünk sehová hosszabb időre. Max. 1 hétre, mert kb. addig bírnak velük. Reggel ébredés után velük kezdek és lefekvés előtt velük fejezem be a napot.
Szeretnénk elköltözni, de csak a közelbe, mert úgy vagyunk nyugodtan. Meg én még itthon dolgozok nagyrészt. Tehát legrosszabb esetben is hetente egy napot nem vagyok itthon.

A mikrót én sem díjazom. Sőt. Amennyire lehet nem használom. De ha úgy gondolom babát várok ha netán megy, még a konyhában sem maradok bent. Kimondottan ártalmasnak tudom.

Fioona: de jó, hogy raksz be ilyeneket. Ezeknek nagyon örülök.

Na, megyek is, mert úgy hallom beugattak nekem. Szoktak, ha valamit akarnak. :lol: És jól vagyok idomítva, mert csak füttyenteniük, illetve ugatniuk kell és már ugrok is.

meriann

Meri, annyira édesek a kutyik!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Én is nagyon szeretnék egyet, most már kert is lenne hozzá, de a párom hallani sem akar róla :( :( .......Most úgy egyeztünk meg,hogy előbb gyerek, aztán majd meglátjuk........

Arwen, hogy sikerült a kaja? Jól hangzik, majd én is kipróbálom.

Fio, köszi a mikrós cikket! Elgondolkodtató..........

Hőmérős "szakértőkhöz" kérdés: tegnap felment a hőm (szerintem akkor volt pé, érzés szerint és egyéb jelek is arra utaltak), viszont ma újra leesett. Ilyen eddig még soha nem volt, pé után fent maradt egészen mensiig. Ezt most nem értem. Tegnap reggel rókakoma is járt nálam, ma hasmenéssel indult a napom - kezdek testileg összeomlani, vagy mi ez??????????
Szerintetek??????????

Kép
vickybabe

Meri: nagyon tündérik a kutyusaid :)

Fioona: hű de klassz az a magasságmérő. Nagyon ügyi vagy, hogy sk. megcsinálod.

Vicky: szerintem ma van peteérés, ha leesett a hőd, vagy ezután lesz... a leesés mindenesetre arra utal, amint fenntmarad a hő véglegesen, azután már nincs pé. elvileg (gyakorlatilag pedig minden lehetséges). Szerintem most húzzatok bele! Párod otthon van? :oops:
A holnap reggeli hődet is írd meg, jó? Mert az is sokat fog mutatni, hogy most mi is van éppen...
szerika

Csajszik: ez a mikrohullámú gőzsterilizáló hogy működik? vagy mit jelent, vagy hogy kell vele sterilizálni? Ez számomra nem világos...
szerika

Vicky hajráááá! A hancúr nem árthat.

Kicsit utánaolvastam a korai vetélésnek. Hát végeredmény: túlnyomórészt a dokiknak gőzük sincs mi okozza.
Egy halom dolog lehet amit gondolnak és mégtöbb amiről halvány fogalmuk sincs.
Azért felhívom holnap a dokim. Nem hiszem, hogy ártana.

Megint eltűntek sokan, többek között Bodzi, Marietta, Vani, Benita. Hol lehetnek?

meriann

Az a szerencsém, hogy a párom is nagyon szereti az állatokat, bár ő inkább macskás. De nyilván engem is, mert eltűri, hogy költsek rájuk sokat. Pl. 100 km-re hordom kórházba őket ha kell, homeopátiás bogyókat, kenőcsöket használnak, minőségi tápot esznek és ugye ez nem olcsó mulatság ha az embernek 1 mázsányi kutyája van. Szava sincs, sőt mostanában ő szerzi be nekik a kaját. Mondjuk a cicuk is a kutyik dokijához járnak és ők is minőségi kaját esznek, de akkor is jól esik, hogy enged ezen hóbortomnak.

Különben ez a sok tragédia, mert azért úgy élem meg az ehhez hasonló hónapokat arra nagyon jó, hogy még közelebb kerüljünk egymással a párommal és még inkább szeretni tudjam. A korábbi kapcsolataim mindig ellaposodtak. Őszintén szólva féltem is, hogy mi lesz a házassággal, hiszen az nem rövid távú dolog szerencsés esetben. De arról álmodni sem mertem, hogy fordítva is történhet. Szerelmes voltam amikor hozzámentem és most ha lehet, még inkább az vagyok, mert mindig egyre többet mutat magából, ami imádnivaló. Természetesen vannak hullámvölgyek, meg negatívumai, de ezekre is szükség van, hiszen annál inkább lehet értékelni a rengeteg jóságot és szeretetet, amit kapok tőle.
Biztos vagyok benne, hogy lesz gyerekünk, mert tutira nem fosztják őt ettől meg az égiek. Az meg, hogy rögös az út a közös gyerkőcig biztos nem véletlen. Lehet még fejlődnünk kell, mint szülő, ahhoz, hogy leszülessen hozzánk.

meriann

köszi csajok! Kíváncsi vagyok én is a holnap reggelre, majd megírom!

A párom szerencsére csak holnap utazik :D

Jó éjt!

V.

Kép
vickybabe

Meri, az biztos, hogy az ilyen válsághelyzetekben nagyon - nagyon kiderül, hogy mennyire egymásnak vagytok teremtve!!!!!!!!!!! Nagy adomány ez a sorstól, sok embert ismerek, akik még mindig keresik az igazit

Kép
vickybabe

Igen, Vicky én is tudom csak hálás lehetek amiért rátaláltam lelkem másik felére.

De mars hancúrozni Neked!
Pé-ben gazdag éjszakát! +++++++++++++++++++++++++

meriann

Sziasztok!

Most keveset voltam itt a hétvégén, mert a párom dolgozott a gépen, no meg kirándultunk is, meg szekrényt vettünk, h a limlomjaimat legyen hová rakni, meg pihi is volt. Szóval jól telt a hétvége.

Izgultam Érted, Meri, úgy látom, nem véletlenül. :( Jó lesz, ha beszélsz az orvossal, h többet tudjunk erről, h van-e jelentősége, van-e teendő vagy sem. Bizony, milyen jó egy ilyen orvos - ő tuti nem hajt el Téged egy olyan megjegyzéssel és legyintéssel, h ááá, nem kell odafigyelni! Remélem, mihamarabb jól leszel testileg is, látom, lelkileg nagyon klasszul dolgozod fel. Büszkék vagyunk Rád, és melletted vagyunk!
És nagyon szép, amiket a kapcsolatotokról írtál. Jó edzőpálya ez ahhoz is, ami majd a bébi jövetelekor lesz. Nem tudom, mi a tapasztalatotok, de azért a nagy öröm mellett jó nagy megpróbáltatás is a párnak, ha megérkezik a kicsi...

Csodálatosakat alkottok, Arwen, Fioona. Rám ritkán tör rám az alkotás, de nekem is nagyon tetszenek ezek a holmik. Aztán azt is szoktam gondolni, kell olyan vki is, aki megveszi ezeket a holmikat az alkotóktól, akik ebből élnek. :)

Adrienna, tényleg törvényszerű, h az ember elgondolkodik azon, milyen anya is lesz. Azt hiszem, ez része annak, h "elég jó anyává"
válhassunk. Mert az elég is. Ismered a Hogyan ne legyünk tökéletes anyák c. könyvet? Én nagyon szeretem.
És nem gáz, hanem nagyon aranyos, h arra vigyázol, ne ébreszd fel éjszaka a picit, mikor vécére mész. (Te írtad, ugye?) Mondjuk én meg voltam mindig győződve, h nappal rengeteget alszik a pocakbabám, este 9 után edz egyet, aztán meg megint sokat alszik. :D

Porsi, óriási grat a vizsgához! Klassz, h bírsz tanulni. Én most nem nagyon tudnék. (Bár a fiammal tanultam, pocakon belül és kívül is, de most nagyon nem kívánnám. Úgy látszik, most más dolgom van.)

Viki, drukkkkk!!!!

Műanyag orrszívót vegyetek, nekünk az első üveg volt, egyszer csak összetört (Murphy :lol: ). Mi gyógyszertárban vettük.

Akartam még írni, vki fölvetette, h légzésfigyelőt akar, én pedig pl. írtam, h fölösleges. Én a fölöslegest inkább figyelemfelkeltő címnek szántam. És fontosnak tartom elmondani, h (majdhogynem) semmi sem fölösleges, ami az anyuka (szülők) nyugalmát, sőt, kényelmét szolgálja. (Itt most nyilván nem beszélünk olyan dolgokról, ami a gyereket károsíthatja, mert senki sem a pálinkás kenyérre gondol, amikor azt írom, h a szülő nyugalma... :wink: ) Szóval nem érdemes megvenni vmit, csak mert hirdetik, de érdemes, ha attól jobb lesz a közérzetünk. Mert a babáé annyira függ a mienktől!
Nálam ebben (az "elvileg igen, gyakorlatilag mégsem fölösleges" témában) a csúcs az volt, h nem viseltem volna el a legtöbb negédes állatfigurás babaruhát a fiamon. Csíkos, egyszínű és ízléses állatfigurás csecsemőholmijai voltak. Pedig az aztán elvileg tökmindegy. De nekem ahhoz, h még jobb legyen ránézni a babára, fölkelni hozzá stb., akkor is, ha holtfáradt vagyok, segített. És ez nem kevés!

Mivel van itt váci és komáromi, megírom, h tegnap Vácon, holnap Komáromban leszünk. Micsoda két szép város!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, gyönyörűek a képek, melengetik a szívünket, szóval jöhet még!

Kösz a kedves, biztató szavakat mindenkinek!
Arwen, annyi van még, h a dokimmal meg kel majd beszélni, h a ciszták alakulását hogyan kövessük nyomon. Biztos a kórházat mondja majd, ahol szülni foogk, de nem tudom, én akarom-e azt. 2 héttel korábban nem vették ott észre a c-kat, persze lehet, h még ott sem voltak, de az is biztos, h nem is sokat láttam a fejecskéjét a babámnak (a fiam uakkora korban készült uh-jához képest). És az uh-os orvos nem szól semmit, engem zavarna, h nem tudok meg semmit a baba állapotáról. De az ismeretlenbe is nehezen vágok bele, h keresni külsős jó uh-ost, akihez rendszeresen kéne járni. Nem tudom, egyáltalán megoldható-e ez pl. ezeken a 4d-s helyeken. Mérvadó persze a doki javaslata, de ha ő nem ragaszkodik vmelyik megoldáshoz, hanem az én döntésem lehet. És úgy érzem, nekem is jól oda kell figyelnem, nem bízhatom magam teljesen az eü-re. Tudtok segíteni nekem ebben a dilemmában?

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Viki!

A Jónás módszerről:

A Hold és a női ciklus közötti összefüggést már régen felfedezték, hiszen egy szabályos menstruációs ciklus időtartama épp egy holdhónap hosszának felel meg. Jónás doktor szerint a nő termékenységét a születéskori Hold-állás határozza meg.
Az ősi kultúrák meglepően nagy tudással bírtak, ám ez a tudásanyag az évezredek viharaiban elveszett, feledésbe merült. Egy töredékesen fennmaradt, régi asszír-babiloni asztrológiai törvény szerint a nő a Hold fázisában termékeny. Arról azonban nem maradt feljegyzés, hogy vajon a Hold melyik fázisáról van szó. Jónás Jenő hosszas kutatómunka során megválaszolta a kérdést.
A tudomány mai állása szerint az ovuláció, tehát a peteérés mindig épp a két havivérzés között történik, így ez az optimális időszak a fogamzáshoz. Egy vizsgálat azonban azt mutatta, hogy amikor a nőgyógyászok ebben az időszakban végeztek mesterséges megtermékenyítést, csak 15%-os eredményt értek el. Amikor pedig az ovulációs napok figyelésével próbálták elkerülni a teherbeesést, meglepően sokszor mégis bekövetkezett a fogamzás. A Jónás-módszer sikerességi mutatója 85 %, ami óriási eredmény, hiszen a lombik-program sikeressége a 20-35 év közötti hölgyeknél is mindössze 20-25%, míg 35 év felett már csak 15%.

Jónás doktor sokéves kitartó megfigyelés és adatgyűjtés során a következő megállapításra jutott: Azon a napon, amikor a Nap és a Hold egymáshoz viszonyított elhelyezkedése és távolsága pontosan fokra megegyezik az érintett személy születési képletében ezen bolygók közt fennálló távolsággal, a peteérés megtörténik, a nő termékeny. Ez a Hold-fázis. Ha tehát például egy nő telihold után három nappal jött világra, később minden hónapban telihold után három nappal lesz kifejezetten termékeny. Ezt a napot felfedezője után Jónás-napnak nevezzük.

A naptár:
http://www.astro.com/cgi/genchart.cgi

A naptár használata:

Kiválasztod az

astrodienst special
-Please select the type of your chart you want.Legördördülő sáv legalján:Lunar phases fertility calendar,és most kell beállitani a személyes adataidat!
A végén,meg:Click here to show the chart

a számskála(napok) fölött fekete ill. sárga pöttyöt. Ez jelenti, hogy éppen akkor telihold vagy újhold van valóságban. Ha ez a pötty jelölés akkor van, amikor a termékeny nap (piros vonal), akkor nem biztos a baba neme.
Zöld időszak: a Jónás módszer szerint a menzi első napjához hozzá kell adni 15 napot ezt bejelölni zölddel, valamint az e zöld napot megelőző és következő 6 napot is zölddel (összesen 13 nap). Ez az időszak azt jelenti, hogy ilyenkor is termékeny vagy (félidő), de ekkor nem garantált a baba neme. Akkor jöhet össze a kívánt baba, ha ez a zöld időszak nem eseik egybe a piros vonalas idővel.
A naptárban mindig NEKED kell bejelölni a menzi kezdő napját és a zöld időszakot.

Ha egybeesik bármely hold állás (fekete vagy sárga) a piros napokkal, akkor nem biztos a gyermek neme.

(Nekem visszanézve a fiamnál bejött a módszer:))

Meri!

Sajnálom:( Annyira drukkoltam ....DE érzem,hogy hamarosan neked is lesz egy édes babuci a pocakodban!

Uncsitesód babájához gratulálok,szép nagy baba lett tényleg.:)

Kutyikáid és a cica is zabálnivalóak!:)Én szívesen néznék még képeket!

Nikóska!
Gratulálok az esküvőhöz! :wink:

Fióna!
Múltkor kérdezted,csak amilyen feledékeny vagyok nem válaszoltam.
Dominál a hiszti dolog elmúlt szerencsére!
Egyedül akkor jön rá, ha a szépen sorba rakott autóit valaki elmozdítja.:D

Ez a magasságmérő amit alkottál,nagyon szupi!!! Bár lenne nekem is türelmem ehhez,de én inkább festegetek.:)

Fanny!
Örülök,hogy írtál és hogy minden rendben! Továbbra is drukkolok!

Arwen!
Annyira édes képeket tettél be!Köszi!!!:)A nyuszika a kedvencem!:D

Porsika!
Gratulálok a vizsgához!!!!

Nándorka!
Sajnos nem tudok az UH-os kérdésben segíteni,de én valószínűleg a helyedben 4D-re mennék ha lenne rá lehetőség.
Nagyon drukkolok,hogy végre biztos lehess benne,hogy minden rendben Dorka babával!!!

Lányok!
Nem tudtok esetleg olyan Budapesti(a legjobb a 3.ker. lenne) gyermekmegörzőt ahová reggel 5-fél 7-től mehet a gyerkőc 16-19 óráig?
Dominak márciustól bölcsibe kéne mennie,mert az óvoda csak szeptemberben veszi fel...ha felveszi,mert ugye sok a gyerek.
Az itteni bölcsi nem jó ,mert sajnos nem esik útba a munkahelyünk felé,meg nem is lehet ilyen korán bevinni.
Vagy olyan bébiszitter aki az otthonában vigyáz a gyerekre? Valakinek van ötlete esetleg?

Köszi előre is!:)

Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

[img]Na ezt továbbra sem értem...

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 338.27.jpg[/img] 2007.01.29

Mindegy, nem aggódom rajta, lesz, ahogy lesz...

Orsi, köszi, majd megnézem a naptárat és kiszámolom! Bár engem a neme a legkevésbé sem érdekel :D a többi része viszont igen :D

Bölcsi témában nem tudok sajna segíteni...Eddig Te voltál vele otthon?

Meri, kíváncsi vagyok a mai napodra, hogy mire juttok a dokiddal?

Bodzi, Marietta! Hol vagytok????

Pussz,
V.

Kép
vickybabe

látom a képet nem sikerült feltenni...a lényeg, hogy ma is lent maradt továbbra is a hőm, szóval csak 1 napig volt magasabb, szombaton... Megpróbálom még1x, ha nem megy, Meri vagy Arwen írjátok le légyszi, hogy csináltátok, régebben már nekem is sikerült...

Kép [/img]

Kép
vickybabe

na végre sikerült! :D

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Vicky: ahogy látom a görbéden, kétszer sem ugyanabban az időpontban mértél hőt, tehát az érték nem hiteles, emiatt is lehet, hogy a 13. napon magasabb hőt mértél... Én még mindig azt mondom, hogy vagy most van pé vagy még nem volt... olyan rossz ez, hogy az ember csak utólag látja, hogy mi is van... Ha holnap felmegy, akkor tutira ma volt/van pé.

Orsi: sajna nem tudok segíteni.

Nán-dorka: szerintem dönts úgy, ahogy jónak érzed és ahogy neked és a babának szerinted a legjobb.

Adri: hol láttad, hogy a Corában le lesz értékelve az Avent szett? Remélem nem csak Bp-en, mivel a szegedi Cora újságban nem láttam sajna ezt a leértékelést :(
szerika

szia Szerika!

Hát nem tudom - Max. fél órával mértem később (hétvégén nem kelek fel 7-kor :D :D ) és ezt korábban is így csináltam, és akkor minden mindig úgy volt, ahogy a nagykönyvben van írva...

Na mindegy, a párom úgyis elmegy ma és péntek este jön, szóval nem izgulok rajta, mert teljesen felesleges :P

Pussz,
V.

Kép
vickybabe

Vicky: fél óra szerintem nem számít, én azt hittem több. Nekem annak idején a ferty nem is jelölte a fél órás eltérést... Mindenesetre én nagyon szorítok, hogy holnapra emelkedjen meg a hőd :lol:
szerika

Sziasztok!

Fio: nem tudtam, hogy ennyire káros a mikrósütő. Sajnos annyi káros dolog van körülöttünk, nem tudjuk ezeket mindig kikerülni, pl. TV, monitor, digitális óra, mobiltelefon. Én sem kajamelegitésre használnám, hanem a sterilizálásra.
Biztos vagyok benne, hogy nagyon szépet fogsz alkotni ;) Van kitartásod hozzá és kézügyességed.

Szerika: vizet kell tenni a sterilizálóba és az egészet berakni kb 8 percre a mikróba. Gőzzel és forró vizzel sterilizál. Én jókat hallottam róla. Az elektronikus sterilizálók 3szor ennyibe kerülnek, a fazékban kifőzzük nekem nem annyira szimpi, az időigényessége miatt.
A februári Kismama magazinban láttam, a 79. oldalon, teljes oldalas hirdetés. Nem írja melyik Cora-ról van szó.
"Baba-Mama hetek a Corában!
Figyelje februári (2007. február 1-18.) Baba-MAma katalógusunkat, hogy idejében értesüljön akcióinkról! Bővebb információért február 1-től kattintson a www.cora.hu-ra"
Lehet, hoyg megjelölnek majd napokat,amikor le lesz értékelve.

Kép
Kép
adrienna

Csajok, itt olyan szél van... :( Az erkélyen volt 3 üvegajtó már 3 éve, amit nem használtunk, de elég stabilan voltak leállítva. Na ezek eldőltek, összetört az üveg és kiszakította még a szunyoghálós ajtót is :evil: Persze jó nehéz ajtók, meg sem kísérlem megemelni őket. Most nagyon ideges vagyok. Keményedik is rendesen a hasam :(

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok Lányok!!

Köszike hogy hiányoltatok! Nem igazán vagyok mostanába gépközelbe. Teljesen elvagyok foglalva magammal(torna,szoli). :D
Na meg persze akadt egy két kisebb vitáink a párommal. Azokat is elkellett rendezni. Szivesen leírnám nektek de annyira hosszú lenne hogy az egész topicot elfoglalná. Meg szerencsére megoldódott. Sajna a szüleim telebeszélték a fejemet egy két dologgal kapcsolatban ami miatt teljesen kiborultam. Hát majdnem ráment a kapcsolatunk. De szerencsére nem így történt. És az biztos hogy többé nem hallgatok másra. Ami nekem jó csak azt fogom csinálni. Simán elmentem volna itthonról ha a párom nem zár be a lakásba,és eltüntette az összes kulcsot. Azt mondta ha kiarok jutni akkor hívjam a rendőrséget mert ő bizony nem enged ki!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Más!
Hát nem kis mennyiséget termeltetek. Visszaolvasgattam de elnézést kérek hogy nem tudok mindenkinek reagálni vagy hozzászólni.

Meri!
Nagyon sajnálom hogy így alakult megint a dolog. Nagyon szorítottam érted. De légyszives ne gondolj komoly dologra. Valószinűleg csak a progeszteron szinted lehet alacsony ami ahhoz kell hogy a bébi megtudjon tapadni a méhfalon. Arra meg elég akár csak kúp is. Ezt onnan tudom hogy amikor még nem derült ki hogy endóm van akkor nekem is ez volt. Én használtam is kúpot. Csak a bébi nem fogant meg ugyebár az a nyavajás endo miatt. Ezt egy egyszerű vérvétellel meglehet állapítani.

Vicky!
Aztán mindent bele! Remélhetőleg akkor volt pésed mikor még apa is otthon volt/van. Mennek a drukkok.++++++++++++++++++++

Porsi!

Gratula a vizsgádhoz. Nagyon ügyi vagy.

Nán-dorka!
Nagyon izgulok ám érted is. Remélem a lehető legjobban fogtok kijönni ebből az egészből. Aztán majd csak úgy gondolsz vissza rá hogy feleslegesen idegesítettek a dokik. Nem értem nálam se ezt az egész ciszta dolgot. :roll: Nekem soha nem volt. És pont akkor jött ki az első mikoris elkezdődhetett volna rendesen a babaproject!

Fioona!
Irigyellek a kézügyeséged miatt. Nekem nincs türelmem az ilyenekhez. Még hímezni se tudok. Pedig próbáltam. Hát hagy ne részletezzem mi jött ki belőle. Varrni szerencsére tudok mert anyukám megtanított ő ugyanis varrónő.

Velem kapcsolatban:
A vonalzómat ne vegyétek figyelembe mert nem él. keresztbe tett neki az a fránya ciszta. Csütörtök óta szedem a duphastont egészen szombatig. Akkor jövő hét kedden kell megjönnie. Aztán ha elmúlik akkor megint doki hogy megnézze hogy elmúlt-e a másik oldalról a cisztám. Aztán annak függvényében megyünk tovább. Úgyhogy kérem megint a cisztaűzőket mert a múlt hónapban is nagyon hatásos volt. És ez a ciszta most kisebb mint a múltkori.

Lányok!
Itt Vácon iszonyú szélvihar van este óta. Hát egy kicsit félek mert ugye elég nagy károkat tud okozni. Én nem is tudtam csak füldugóval aludni mert annyirra süvít a szél. Pedig az új műanyag ablakok igencsak jól szigetelnek. Este a párommal eljátszottunk a gondolattal hogy mi lenne ha még a régi faablakok lennének. Már nem a legjobban szigeteltek. Ha erősebben fújt a szél akkor bizony a nagyszobában mozgott a függöny. Azt mondta hogy szerinte a takarónk mellé elbírtuk volna a hálózsákunkat. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Puszi mindenkinek.
Megpróbálok sűrűbben jelentkezni mint eddig.
csipcsab

Adrienna!

Tudom hogy idegesítő amit a szél okozott nálatok de vigyázz magadra. Nehogy baja legyen a babának!!! Tudom könnyű mondani de próbálj megnyugodni.

Puszi!
csipcsab

Sziasztok!
Itt vagyok én is, de olyan semmilyen a kedvem, hogy még írni sincs hangulatom.
Reggel találkozóm volt ismét Vukkal, azóta is kerülget, de talán már távolodik. Az eddig megbízhatónak számító kakaó sem segít már. Holnaptól nem is iszom, próbálok majd valami mást kitalálni, bár még nem tudom, hogy mit.

Meri: voltál már az orvosnál? Mit mondott? Várjuk ám a fejleményeket.

Fio: nagyon jó a magasságmérőd, nagyon ügyi vagy.

Porsi: gratula a vizsgádhoz.

Vicky: megnéztem iwiwen a házatokat, nagyon szép lett. Hatalmasnak tűnik. Elfér majd benne pár gyerkőc, remélem minél előbb örülhettek nekik.
vivi79

Sajnálom a rókát Vivi.

Dehogy voltam dokinál. 4 után lehet felhívni, jó esetben is szerdára behív.
A melóhelyen hatalmas a káosz.

Most mennem kell. Pusz

meriann

Sziasztok!

Meri, remélem már jobban is vagy, és kiürült a szervezeted, ha már így történt. :(

Adri, ne idegeskedj a hülye ajtóval, majd jön a párod, segít felállítani, és feltakarítani. Képzeld el, milyen ideges lennél, ha az ablakot csapta volna ki, és azt kéne üvegeztetni. Így gondolj rá, és már is jobb a kedved. Nem? A jó oldalát nézd a dolgoknak, ne a rosszat. :D :D :wink: Nálam ez beválik.

Ma már voltam kb 6 ékszerésznél /gyűrű készíttetés felderítés/, meg papír-írószerben /meghívó anyag felderítése miatt/, méteráruban /menyasszonyi ruha anyag felderítés/. A gyűrű drágább lesz mint számoltuk, viszont a ruha úgy néz ki, kevesebb lesz. Úgyhogy kiegyenlítődik. Anyu jött velem mindenhova, az ő autójával mentünk, mivel a párom a kocsinkal elment dolgozni. Szerintem a végén már kicsit unta :D .

Szerintem nekem is meg fog jönni, már tegnap is fájdogált a hasam. De nem baj, én annak is örülök, ha megjön rendesen. /még egyenlőre legalábbis örülök/ :D

Most nem jut eszembe, mit akartam még írni, ha eszembe jut, akkor leírom.

Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak elmentem múlt hét csütörtök-pénteken egy kis szabira. Kedvesem szülinapja volt és csak vele lehetett foglalkoznom :)
Sajnos még nem sikerült mindent végigolvasnom, úgyhogy most nem nagyon tudok kinek mit írni.

Merike,
nagyon nagyon sajnálom :cry: :cry:
Úgy bíztam benne, hogy jó hírre jövök ma.

Képzeljétek, eldöntöttük, hogy akár lesz baba, akár nem, augusztus 04-én esküvő :) és úúúgy beindultam.
Hétvégén megyünk helyszínt nézni és most szombaton meg voltam az esküvő kiállításon. Csomó szép ruhát próbáltam és ki is választottam az igazit. Mondta a lány, hogy ne aggódjak, sokat lehet rajta toldani, ha nem férnék bele augusztusban. és ki is cseréli, ha esetleg annyira nem lenne jó. Szóval ha ki akar tolni velem a babánk, akkor most fogan majd, hogy ne férjek bele az álomruhámba :lol:

Na olvasok, aztán jövök :lol:

Kép
bodzi

Nikó látom, Te is esküvő lázban égsz :)

Kép
bodzi

Sziasztok!

Csak annyit most, hogy megtaláltam a linket, amit Nán-Dorka kért. Bár már nem akuális, (hála Istennek) de azért beírom:

http://www.szirkababa.blogspot.com/

Mindig akkor találok meg dolgokat, ha már nem keresem. :twisted:
Én egyre jobban fulladok, a babi minden belső cuccot felfelé nyom, ami meg a tüdőmet. Félek mi lesz a végére. :(
Sziasztok!

KépKép
KépKép
fioona

Én is kedvet kaptam az esküvő Tickerhez :)

Kép
bodzi

Bodzi: jó, hogy jöttél :lol: Jó lesz veled és Nikóval izgulni az esküvőig. Én azt kívánom neked, hogy bárcsak igazítani kelljen azon a ruhán ;)

Nikó: olyan jó, hogy így belelendültél a készülődésbe :lol: Igazad van, próbálok nem idegeskedni. Most már úgy is mindegy. Összetört hát összetört.

Marietta: ebből is látszik, hogy mennyire szeret a párod. A cisztát meg remélem, hogy elfújja ez a fránya szél, ami megint nagyon feltámadt. Tiszta szemét már az egész lakótelep :roll:

Fiona: sajnálom, hogy ilyen problémád van. Biztos nagy a baba. :(

Vivi: szegénykém, kitartás, előbb utóbb elmúlik.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Csak gyors bekukk,mert ma sok mindent kell intezni,es mar inteztem is a delelott.
Olyan szel van,majdnem elvitt :oops:

Adrienna,űnehoyg nekem akciozz a torott ablakkal,mert nagyon merges leszek :wink:
Nyugi,ezen mar ugysem tudsz valtoztatni,ugyhoyg nyugodj meg,mert nincs ok aggodalomra!!!!!!

Nandorka,
a Bolgarkerek u.-ban az UHs doki nem jott be Nektek?O vette eszre a cisztat,ugye?En ot javasolnam,hogy figyelje,kovesse nyomon.DE:ugyebar ez nem lenne olcso,de sajna mindehol ennyibe kerul...a korhaziban igazad van...futoszalag :(
Nekunk nagyon bejott a doki es a gepuk is nagyon profi,igy mi oda megyunk meg UHra.

Bodzi,
eskuvo!!!!!!!!!!De joooooooooooo!
Nekunk tavaly aug 5 volt,szoval az aug 4 kiraly!!!! :lol:
En is remelem,hogy ki kell majd engedni a ruhadat :lol:
Tavaly en is a kiallitason probalgattam sokat,de vegul nem ott valasztottam.

Marietta,
orulok,hogy megoldodott a konfliktusotok a Paroddal!!!!Sajna mar en is rafargtam olyna dolgokra,hogy mit mondnaka a szulok stb...nem szabad rajuk hallagatni sok mindenben...ezt mar en is megtanultam..ez a mi eletunk,az meg az ovek..abban legyenke okosak :lol: :lol: :lol: :lol:

Vivi,
a rokazas azt jelenti nagyon jol van ababo,kiraly a hormonszinted!!!! :wink: En mindg ezt mondogattam magamnak,es a dokik is nekem!!!!! :wink:
De nemsokara elmulik majd,remeljuk!!!!!!

Vicky,
huzzatok bele ,ne foglalkozz a hoddel,amikor tudtok es otthon a Parod,bujjatok ossze es kesz :wink:

Most mennem kell,majd kesobb benezek es meg irok!
Pusz

Kép

Kép
arwen07

Na itt az igért pocakfotó. :lol: Kép

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok Drága Lányok!

Első itthon töltött nap! Aludtam is ebéd után 2 órát, most keltem fel. Bogyó szerintem nagyon élvezi! Tegnap jól megijedtem, mert megint elég sűrű napunk volt (egész délután csavarogtunk a legjobb barátainkkal, Náluk 7 héttel idősebb a Baba, úgyhogy majd együtt fognak garázdálkodni), bútorokat nézegettünk, meg ők vásároltak is, és estére elkezdett egész komolyan fájdogálni a hasam. Nem mondanám, hogy görcsölt, inkább úgy húzódott. De hazaértünk, lefeküdtem, Bogyónak odaraktam a pocira egy rózsszín plüssvizilovat, amit tegnap kapott, és egyből helyreállt a lelkibéke:D Aztán Anyukám is megnyugtatott, hogy neki is volt ilyen, ha sokat sétált, mikor itt tartott a várandósságaiban. Meg szerinem ez a hülye idő is bejátszik. Mindegy, lényeg, hogy elmúlt. Azt hiszem, lassan nekiállok a szakdolimnak is. :D
Nálunk is iszonyat szél van, elég rosszul is aludtam éjszaka, de most pótoltam:D

Fioona:D
Hát, eléggé ledöbbentett ez az írás! Komolyan mondom, csoda, hogy életképesek az emberek ezen a Bolygón, amennyi szeméttel, méreggel veszükk körül magunkat! És még nem is beszéltem arról, amit megetetnek velünk. A legjobb lenne visszaállni a házi gazdálkodásra, önellátásra, dehát kinek van arra ideje. :( Nagyon szép az a kis magasságmérő, az eddigi munkáidból kiindulva biztos gyönyörű lesz!

Adrikám:D
Sajnálom az ajtót, de tényleg ne idegeskedj! Semmi nem ér annyit!

Bodzikám:D
De jó, hogy előkerültél, ezek szerint igazoltan voltál távol:D Reméljük, hamarosan eredményét is látjuk a kétnapos törődésnek! ;) Annyira azt érzem, hogy most fog jönni a Babátok, hogy ennyi minden mással le tudod kötni magad, főképp az esküvővel, ugye:D Nagyon szépek a vonalzók! Milyen ruhát néztél ki? Hova tervezitek? Mesélj a részletekről, ha van kedved!

Niko:D
Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent intézel egyszerre! Én borzasztó rosszul osztom be az időmet, de valószínű kénytelen leszek megtanulni ennek a művészetét, ha már kibújt Bogyókám:D

Merikém:D
Remélem jobban vagy valamivel. Sajnálom, hogy valszeg szerdáig nem lát a doki, jobb lett volna minél előbb, nem? Bár sajnos az én dokimnál ugyanez a helyzet, ha időpontra megyek, van hogy 3 hetet kell várni...bár engem mindíg megnéz soron kívül, ha valami nyígom van, a régi ismeretségre való tekintettel. A képek meg gyönyörűek, légyszíves nehogy felhagyj azzal, hogy megörvendeztetsz minket velük!

Marietta:D
Örülök, hogy hallunk rólad, és klassz, hogy ennyit törődsz magaddal, tuti meglesz az eredménye! Milyen tornára jársz? Vagy otthon mozogsz?

Arwen:D
Nem emlékszem, írtad-e már :oops: , de pont néztem a vonalzódat, és onnan ugrott be a kérdés: Te érzed már a Babád mozgását? Vigyázz magadra ebben a nagy szélben!

Vivikém:D
Sajnálom róka-komát :( Nekem egy időben bejött, ha felkelés előtt közetlen elrágtam egy-két szem háztartási kekszet, apró falatokban, meg ha úgy 1,5-2 óránként ettem valami egyszerű, könnyen emészthető szénhidrátot. Ha jobban belegondolok, volt 2 hét, mikor a pirítóson és a krumplin (az viszont minden formában elkészítve) kívül semmi nem maradt meg bennem. Most még reggel hányok, de már hál'Istennek a napközbeni émelygés és hányás elmúlt, ezt a kis reggel kellemetlenséget meg kibírom, sose legyen nagyobb baj a 9 hónap alatt! Azért remélem, hamarosan elhagy téged a kis Vörös, mert nem egy élmény, az tény.

Orsikám:D
Sajnos én bölcsi-ügyben nem tudok segíteni:( Egyébként hogy vagytok?

Dorka:D
Szegénykém, újabb dilemma:( Én valószínű megpróbálnék keresni egy jó, külsős uh-s dokit, pláne, ha a kórházban lévő nem szól semmit a vizsgálat alatt. Ez engem borzasztóan idegesítene! a barátnőmék is két helyre járnak: a kötelező, "nagy uh-s vizsgálatokat" a kórházban csináltatják, külöönben a nőgyógyásza magánrendelésére, mert a kórházi doki nekik sem mondott semmit, csak a végén annyit, hogy minden rendben. Nekem szerencsére mázlim van, a dokim csinálja az uh-kat, és mindíg mindent elmagyaráz, megmutat.

Millió puszi és ölelés mindenkinek

porsika

júúúúúúúúúúúúj, Adri, de gyönyörű pocakod van! Igazi fiús poci! És mindenki milyen csini kismami itt!

porsika

Adrienna: nagyon csini kismami vagy. Szép a pocid!

Na, beszéltem a dokimmal. Nagyon tündér volt. Annyian vannak nála, nem is feltételeztem, mivel évente egyszer lát, de rögtön tudta ki vagyok. Mondta, hogy mindenképp látni szeretne, átbeszélni a teendőket, stb. Kérdezte mikor szeretném és amikor mondtam minél előbb, így a következő rendelésre beszorított, vagyis szerdára.
Kérdezte, hogy tutira nincs már baba? Annyira megjött? Teszt? Hányat csináltam, mikor, stb.
Most egyszerre izgatott lettem az örömtől, hogy még egy lépéssel közelebb kerültem a babához, és meg is ijedtem. Már szeretném ha csütörtök lenne.

meriann

Sziasztok!

Porsi!
Itthon tornázom. Taposógépen minden nap 30 percet elég aktívan. Meg Rubint Réka dvdre torna. Az 40perc összesen. 20 perc a fenékre 20pedig a comb formálására. 5 perc után már legszivesebben "beledöglene az ember". :lol: :lol: :lol: :lol: Pedig tök könnyű gyakorlatoknak néz ki. Csak nagyon megmozgatja az ozmokat. Fittnesterembe akartam volna járni de csak egyedül tudtam volna megoldani azt meg nem akartam. De így tök jó hogy kialaítottam magamnak itthon. És még ingyen is van. Ez is egy szempont. Különben csak azért merültem bele ennyire ebbe az egészbe mert már muszály volt vmivel elterelni a gondolatomat a babáról. Annyira szeretnénk már hogy az szinte fáj. :?
Így meg legalább egy kicsit mással is foglakozok. Persze azért a kis tündér benne van a gondolataimban de mégis másképp.

Meri!
Jó hogy ilyen hamar tud fogadni a dokid. Nagyon rendi. Remélem minden rendben lesz és tényleg csak egy kis hormonpótlásra lesz szükséged.

bodzi!
Gratula az esküvőhoz. Biztos tiszta izgalomba vagy miatta. Hát szerintem is ez fog beválni babát illetően. teljesen leköt majd ez a készülődés és észre se veszed hogy csak úgy beköltözik a picur. Remélem bővíteni kell a ruhádat alaposan. :wink:

adrienna!
Gyönyörű a pocid. És milyen nagy. Nagyon csini kismami vagy. Vigyázz magatokra. :D

Na lépek csajok. Éjszakás vagyok a héten. Nem szeretem. Olyan rossz mikor hazajön a párom a melóból én utána nemsokára mehetek. Na de mindegy túléljük.

Ja találtam vmi nagyon arit.

"IDELENN IDEGESEN RÁZOGATJUK A TÜNDÉRLÉTRÁT,MEG FELKIABÁLUNK MINDENFÉLÉT...... ÉS MÉG CSODÁLKOZUNK HOGY NEM MERNEK A TÜNDÉRKÉK LEJÖNNI RAJTA!!"

Tiszta találó nem??

Puszi mindenkinek!
csipcsab

Adri,
de szep pocid van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ma mondtam Dragamnak,hoyg haza se jojjon a gep+kabel nelkul :lol: Remelem ig yis lesz,es akkor jonnek majd a fotok tolem is :lol:
Szoval tenyleg le kell,hoyg szogezzem,nagyon szep kismamik es leendo kismamik vannak itt a topicban :lol: :lol: :lol: :lol:

Meri,
annyira jo fej lehet a dokid!Tudom,hoyg mennyit szamit,hoyg igy feldobott,mert igy az ember szinte orommel megy nogyogyaszhoz(ami azert nem egy kejutazas,valljuk be)!
Biztosan sok okossagot fog mondani!Elhizem,hoyg mar varod a szerdat,en is,hoyg meselj!!!!!

En holnap megyek a dokimhoz. :lol:

Porsi,
aham mar erzem!
Ugy kb a 16.het vegen,17.betoltott hetnel ereztem eloszor finom "erinteseket" belulrol..de akkor meg nem voltam benne biztos,hoyg ez o! :lol:
Most viszont ugy egy hete hatarozott mozgast rezek,neha meg akezemmel is erzem ahogy "rug" :lol: De ezek meg mindig finom mozgasok.Viszont egyertelmuek :lol:
Tok jo erzes :lol: :lol: Mindig mosolyra huzodik a szam,ha erzem ot!
Viszont megfigyeltem,hoyg akkor erzem,ha nyugiban vagyok,pihizem,tvzem vagy ilyesmi,ha az utcan rohangalok,vagy mig dolgoztam,nem igazan....az ember akkor nem figyel ugy magara.
Ugyhoyg ezert is jo itthon,tudok ra igazan figyelni :lol: :lol:
De nemsokara Te is fogod erezni!!Ugy elrepul az a bo honap,hoyg csak na!!!En is most neztem,hoyg huuuuu mindjart felido! :shock: :shock: :shock:
Nagyon gyorsan elmegy ez a szep idoszak....nagyon....
Ki kell elvezni :wink: :wink:

Orsi,
sajnos en sem tudok ilyen lehetoseget,de korulnezek,hatha rabukkanok vmire!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fiona,
sajnalom ezt a fulladast :( Remelejuk nem fog sokszor ugy helyezkedni!!!!!!!!!!

Ma olyat jatszottam az en Draga kisfiammal,hogy mondok fiuneveket es amelyik tetszik neki,annal rugjon egyet. :lol: :lol: De szerintem elaludt kozben,mert nem rugott egynel sem :lol: :lol: (pedig elotte meg ficankolt :lol: )
vagy egyik sem tetszett neki :lol: :lol: :lol: :lol:

Esztoraek holnap jonnek meg,ugye?Remelem azert volt havuk!

Hajnieknak de jo lehet most!!!!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Marietta,
nekem is megvan Rubint Reka dvdje.
Rubint Reka osszes :lol: Egyben van 3 dvd:Az "Add onmagad", "Az igenyes nok edzesprogramja" es a "leyg bombajo kismama"
Meg anno akcios volt,es megvettem.Mar akkor gondoltam a Kismamis reszre is :lol: :lol: :lol: :lol:
En renegteget tornaztam ra,szerintem nagyon jo,de valoban hozza kell szokni,mert elegge nehez :lol:
Mondjuk en kozben jartam konditerembe is,erositeni,meg zsirt egetni,aerobicra stb,es mellette otthon meg ezt nyomtam (heti 2 terem+ 1 vagy 2 otthoni torna)
Nekunk is van itthon taposogpunk,de azt valahoyg nem annyira szeretem :oops: De majd ha meglesz a baby ujra aktivizalom magam :lol:
Most is kezsulok,hoyg tornazzak vmit,de meg nem sikrult ravenni magam :lol:
Amugy Reka dvdjevel mindossze az a baj,hoyg o is benne van :lol:
En anniyra nem birom a stilusat :lol: :lol: Szoval neha mar legszivesebben levennem a hangot,mert megorjit!!!
Pl a kedvenc beszolasa torna kozben:"Szebb vagyok mar mint a beka,mert az edzom Rubint Reka"
HAHAHA!
Es mindezt vmi kemeny gyakorlat kozben.... :lol: Hat noooooooooooooormalis az ilyen??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kitartas a tornahoz!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Marietta:D
Rubint Réka jóóóóóóóó, én is azt csináltam, mielőtt babás lettem :) Mind a két dvd-je megvan, és mindkettőt nagyon szerettem, tényleg olyan, hogy 10 perc után csillagokat lát az ember, úgyhogy tudom, mit érzel:D:D De szerintem iszonyat hatékony. Plussz csináltam még hetente 1-szer 1,5-2 óra kardio-t edzőteremben (15-30 perc futás, 30-45 perc gyorsgyaloglás magas lejtőn, 25-30 perc taposás, és 15 perc egy brutál lépcsőzőgépen, majd szauna:D:D), és nekem is van itthon taposógépem meg szobabiciklim, de sajnos az utóbbi pont most ment tönkre, pedig az az egyetlen, amit most használhatnék. :( De ha túl vagyunk a veszélyesebb időszakon, szeretném csinálni a Réka-féle kismamatornát! Nagyon klassz az is, hogy ez most tényleg egyfajta plussz rendszert visz az életedbe, és segít elterelni a gondolataidat, vagy legalábbis abban, hogy ne mindíg a babón járjon az eszed. Nagyon találó és igaz az idézet, amit írtál, biztos vagyok benne, hogy azért hamarosan lemerészkedik a Te Kistündéred is!

Merike:D
Nagyon aranyos lehet a dokid! Tök megható, hogy ennyire törődik Veled. Bár ez lenne a normális, de sajnos olyan ritka. :( Drukkolok szerdára, biztos kitaláltok együtt valami okosat! Fú, annyira érzem, mire gondolsz, mikor azt írtad, hogy nagyon feldobott, de meg is ijedtél, mikor tudatosult, hogy közelebb kerültél a célhoz. Egészen furcsa dolog ez, én is ezt éreztem, mikor felajánlották a colsty-kezelést (így utólag annyira örülök, hogy nem fogadtam el!!!), meg a pozitív teszt éjszakáján is feküdtem úgy két órát ébren, de ezt a bizonytalanságot úgyis olyan hamar felváltja majd az öröm, hogy a Kisbabád már hamarosan itt lesz, hogy el is felejted! De úgyis megbirkózol bármivel, szóval hajrá! :D

Arwen:D:D
Ez nagyon jó érzés lehet! Annyira várom, hogy én is érezzem már Bogyót:D És tényleg, már csak bő egy hónap, és lehet, hogy fogom is! Mi egyébként nagyon sokat "beszélgetünk" minden este lefekvéskor simizem egy fél órácskát, elképzelem, ahogy ott forgolódik, kalimpál, gondolatban össze-vissza puszilgatom, simizgetem, és mindíg elmondom Neki, hogy nagyon szeretjük, és nagyon várjuk, de most ne törődjön semmivel, csak nőjön nagyra, és élvezze a "bentlakó-létet". :D NAgyon aranyos volt, amit írtál a neves játékról! Te olvastad a Lelki köldökzsinórt? Ott van pont egy anyuka, akik így választották ki a kislányával közösen a baba nevét:D. Remélem a következőbe már nem alszik bele a Picifiad, biztos érdekes lesz:D Most egyébként milyen nevek vannak a listán-már ha nem titok?

puszi mindenkinek

porsika

Adri: itt is baba-mama hetek lesznek a Corában, sikerült kiderítenem, úgyhogy ez országos dolog, csak ugye még nem kaptunk Cora újságot. Mi is venni szeretnénk Avent szettet, főleg, hogy ilyen olcsó lesz.
Nagyon csini kismami vagy és szép a pocid. Tipikusan fiús pocak :)

Fioona: tudom milyen rossz, amikor nyom a baba, én tegnap éreztem először, szinte fulladtam fölül és mintha a levegő beszorult volna a bordáim közé. Pont én is ezt kérdeztem, hogy ha már most ezt érzem, mi lesz később?... na de mindent a babáért, kibírjuk! :)

Bodzi: gratula az esküvőhöz!!! Hű de szupi! Lassan esküvős topic is lehetünk :lol:

Meri: ez a doki tényleg nagyon rendes. És hogy emlékszik rád... ez tök jó, meg hogy tud fogadni ilyen hamar. Kiváncsi leszek mit mond.

Porsika: azért vigyázz magatokra és csak óvatosan a nagy rohangálásokkal!

Arwen: várjuk a kismamis képet, no meg holnap az uh-st.

Nikó: tök jól beindultál az esküvői előkészületekben, ugye milyen klassz szervezkedni, nézelődni? :)

Marietta: én is elkezdtem tornázni, hogy lekössem magam, még a várandósság előtt, aztán kiderült, hogy baba van, akkor gyorsan abbahagytam. Engem nagyon kikapcsolt a torna. Nekem Béres Alexandra dvd-m van, az is nagyon jóóóó :) Meg van kismama tornám is, de még nem vettem rá magam lelkileg, hogy tornázzak, pedig kellene mozogni valamit, mert sokszor fájnak mostmár bizonyos részeim...
szerika

Arwen:D
Igen, vannak néha vicces dolgai:D Mondjuk én a nagyo koncentrálásban annyira nem figyelek arra, mit mond, de a férjem egyszer benn volt, mialatt Rékára tornáztam, és 10 perc után csak annyit mondott: "Már értem, miért edz annyit a Norbi, valahogy el kell hallgattatnia ezt a lányt" :)Szóval ő annyira nem bírta:D

porsika

Adri, de gyönyörűűűűűűűűűűű és hatalmas a pocid!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Irigy-irigy :)

Meri, jó, hogy ilyen emberekkel vagy körülvéve. A legtöbb doki telefonon még távolságtartóbb, mint egyébként...Jó, hogy jó kezekben vagy!!!

Arwen, Rubint Rékán jót mosolyogtam :) :) Nálam is a békánál volt mindig a mélypont. Most már csak úgy bírom, hogy leveszem a hangot róla, csak így nincs zene sem...de még mindig jobb, mint őt hallgatni :D

Bodzi, gratula az esküvőhöz!!!!! Így Nikó mellett a Ti esküvőtökre is készülhetünk Veletek :)

Marietta, én is követem a példádat, ma el is határoztam, hogy előveszem Rubint Rékát (némítva természetesen :D ), úgyis szólózom itthon egész héten. Péntektől újra járok heti min. 1x fitnessbe, plusz szoli, infraszauna.

Vivi, a háznak csak a fele a mienk, mert ikerház-fél. Szóval azért annyira nem óriási. De persze 2-3 gyerek simán jöhet még így is, nappali +3 szoba van, plusz a tetőtér is beépíthető, ha esetleg ez nem lenne elég :D

Kép
vickybabe

Porsi :lol: :lol: :lol: :lol:
Ferjed beszolasa nagyon tetszett :lol: :lol:
Ugy latom igen hasonloan edzettunk a baba elott :lol:
Most kicsit en visszamentem nyugdijasba :lol: De mar en is kiraktam a Reka Kismamis dvdjet :lol: :lol:
Igen,olvastam a "Lelki koldokzsinort" es onnan volt az otlet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Huuu hat vannak fiunevek,de neha jonnek ujak is :lol:
Nevek:Attila,Benedek,Barnabas,David,Akos,Marcell,Zalan...szoval meg kiforratlan...de az Attila talan az egyetlen ami mindkettonknek tetszik...a tobbiert Dragam nem rajong annyira..nem tudom miert :roll:
(De ebbol kb csak az Attila tetszik Dragamnak :lol: )
Ha lanyunk lesz,az mar megvan :lol: Ha most nem is,de kovetkezore is szerintem marad ez a nev.
Fiunevben nalunk Parom neve kizart,mert Apumat es Ocsemet is igy hivjak,szoval nem lenne szeerncses egy IV. Istvan :lol: :lol: :lol:

Fiunevekkel ti hogy alltok?

Kép

Kép
arwen07

Vicky,
latom akkor Te is kepben vagy RRekaval kapcsolatban :lol: :lol: :lol: :lol:
Majd kiprobalom a kismamisat hang nelkul :lol: Ugyebar most meg erzekenyebb vagyok :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Jaj Lányok!!

Iszonyú jókat röhögtem most rajtatok. Hát ezek a beszólások Rékát illetően. Én se birom a csajt meg tényleg olyan idétlenségeket mondd. Egy idő után csak hang nélkül lehet őt elviselni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hát lehet a babám hamarosan beköltözik a pocimba. Inkább jön csak ne kelljen tovább Rékát hallgatni. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most az ideg megesz. Na jó annyira nem vagyok mérges csak hát mégis. A párom elég sportember. Keményen versenybringázik meg úszni jár meg futni. A futást meg a úszást eléggé elhagyta de a bringázás megmaradt. Erre mit csinált most nemrég????????
Ráállt a taposógépemre hogy ő is edz rajta(185cm,104kg) ezerrel nyomta. Egyszercsak csönd és közli velem hogy annyi a gépemnek. Hát kitört a pedál a helyéből. :twisted: :twisted: Közöltem vele hogy bizony nem az ő testsúlyához találták ki. Na jó a súlyáról én is tehetek. Mikor 3 évvel ezelött összejöttünk 85 kg volt most pedig 104kg. Azt mondja én tehetek róla mert mindig nagyon jó kaja van itthon. Mondjuk a sportnak köszönhetően csak a pocakja nőtt meg máshol izmos. Nekem egyébként jobban tetszik így macisan. :D :D

De akkor is tönkre tette a gépem!!!!!!!!!
Ha mindenigaz holnap megyünk venni egy másikat.
csipcsab

Vicky!

Örülök hogy követed a példámat. Tereljük csak el a figyelmünket a babáról. Aztán meglepetésszerűen jöhetnek a bébijeink. Úgylátszik nekünk ilyen praktikákhoz kell folyamodnunk. Nagyon jólesik a torna is és a szoli is.

Kitartás!!!

Puszi.
csipcsab

Marietta, akkor kénytelen leszel visszatérni Rékához, taposógép híján :D :D

Sőt büntetésből a pároddal is csináltasd végig minden nap :D :D

Orsi, kipróbáltam a naptárat. A piros időpontokat megjegyzem :) :) Visszanéztem az elmúlt 3 hónapot, amikor már vezettem a hőmet is. Hát kb. mindig mensire esett a piros vonal...tény, hogy akkor nem próbálkoztunk...

Kép
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?