Sziasztok Drága Lányok!
Első itthon töltött nap! Aludtam is ebéd után 2 órát, most keltem fel. Bogyó szerintem nagyon élvezi! Tegnap jól megijedtem, mert megint elég sűrű napunk volt (egész délután csavarogtunk a legjobb barátainkkal, Náluk 7 héttel idősebb a Baba, úgyhogy majd együtt fognak garázdálkodni), bútorokat nézegettünk, meg ők vásároltak is, és estére elkezdett egész komolyan fájdogálni a hasam. Nem mondanám, hogy görcsölt, inkább úgy húzódott. De hazaértünk, lefeküdtem, Bogyónak odaraktam a pocira egy rózsszín plüssvizilovat, amit tegnap kapott, és egyből helyreállt a lelkibéke:D Aztán Anyukám is megnyugtatott, hogy neki is volt ilyen, ha sokat sétált, mikor itt tartott a várandósságaiban. Meg szerinem ez a hülye idő is bejátszik. Mindegy, lényeg, hogy elmúlt. Azt hiszem, lassan nekiállok a szakdolimnak is.
Nálunk is iszonyat szél van, elég rosszul is aludtam éjszaka, de most pótoltam:D
Fioona:D
Hát, eléggé ledöbbentett ez az írás! Komolyan mondom, csoda, hogy életképesek az emberek ezen a Bolygón, amennyi szeméttel, méreggel veszükk körül magunkat! És még nem is beszéltem arról, amit megetetnek velünk. A legjobb lenne visszaállni a házi gazdálkodásra, önellátásra, dehát kinek van arra ideje.
Nagyon szép az a kis magasságmérő, az eddigi munkáidból kiindulva biztos gyönyörű lesz!
Adrikám:D
Sajnálom az ajtót, de tényleg ne idegeskedj! Semmi nem ér annyit!
Bodzikám:D
De jó, hogy előkerültél, ezek szerint igazoltan voltál távol:D Reméljük, hamarosan eredményét is látjuk a kétnapos törődésnek!
Annyira azt érzem, hogy most fog jönni a Babátok, hogy ennyi minden mással le tudod kötni magad, főképp az esküvővel, ugye:D Nagyon szépek a vonalzók! Milyen ruhát néztél ki? Hova tervezitek? Mesélj a részletekről, ha van kedved!
Niko:D
Nagyon ügyes vagy, hogy ennyi mindent intézel egyszerre! Én borzasztó rosszul osztom be az időmet, de valószínű kénytelen leszek megtanulni ennek a művészetét, ha már kibújt Bogyókám:D
Merikém:D
Remélem jobban vagy valamivel. Sajnálom, hogy valszeg szerdáig nem lát a doki, jobb lett volna minél előbb, nem? Bár sajnos az én dokimnál ugyanez a helyzet, ha időpontra megyek, van hogy 3 hetet kell várni...bár engem mindíg megnéz soron kívül, ha valami nyígom van, a régi ismeretségre való tekintettel. A képek meg gyönyörűek, légyszíves nehogy felhagyj azzal, hogy megörvendeztetsz minket velük!
Marietta:D
Örülök, hogy hallunk rólad, és klassz, hogy ennyit törődsz magaddal, tuti meglesz az eredménye! Milyen tornára jársz? Vagy otthon mozogsz?
Arwen:D
Nem emlékszem, írtad-e már
, de pont néztem a vonalzódat, és onnan ugrott be a kérdés: Te érzed már a Babád mozgását? Vigyázz magadra ebben a nagy szélben!
Vivikém:D
Sajnálom róka-komát
Nekem egy időben bejött, ha felkelés előtt közetlen elrágtam egy-két szem háztartási kekszet, apró falatokban, meg ha úgy 1,5-2 óránként ettem valami egyszerű, könnyen emészthető szénhidrátot. Ha jobban belegondolok, volt 2 hét, mikor a pirítóson és a krumplin (az viszont minden formában elkészítve) kívül semmi nem maradt meg bennem. Most még reggel hányok, de már hál'Istennek a napközbeni émelygés és hányás elmúlt, ezt a kis reggel kellemetlenséget meg kibírom, sose legyen nagyobb baj a 9 hónap alatt! Azért remélem, hamarosan elhagy téged a kis Vörös, mert nem egy élmény, az tény.
Orsikám:D
Sajnos én bölcsi-ügyben nem tudok segíteni:( Egyébként hogy vagytok?
Dorka:D
Szegénykém, újabb dilemma:( Én valószínű megpróbálnék keresni egy jó, külsős uh-s dokit, pláne, ha a kórházban lévő nem szól semmit a vizsgálat alatt. Ez engem borzasztóan idegesítene! a barátnőmék is két helyre járnak: a kötelező, "nagy uh-s vizsgálatokat" a kórházban csináltatják, külöönben a nőgyógyásza magánrendelésére, mert a kórházi doki nekik sem mondott semmit, csak a végén annyit, hogy minden rendben. Nekem szerencsére mázlim van, a dokim csinálja az uh-kat, és mindíg mindent elmagyaráz, megmutat.
Millió puszi és ölelés mindenkinek