Sziasztok!
Mamacka!
Gratula a fogyáshoz
, de ha ilyen hamar terveztek kistesót, csak óvatosan, nehogy előtte legyengüljön a szervezeted!
Anita!
Nagyon irigyellek a vizsgáid miatt!!! Gondolom, most ünnepelsz! Gratuláloooook!!!!!!!!!!!!!!
Nyf!
Majd lehet, hogy megpróbálom én is újra felbuzdulva a sikereden, bár az igazat megvallva, én nagyon szeretem, hogy ott van mellettünk! Most már keresztben alszunk mindannyian, így 2,20 méter az ágy, kényelmesen elférünk, bár Keve nagyon nyomul, hogy valakihez hozzábújhasson álmában.
Mi mikor terhes voltam, semmit nem vettünk kb. a 30. hét előtt, de így is csomó cucca lett a gyereknek, mert rengeteget kaptunk. A családdal sem közöltük, csak a huszadik héten, addig a mi titkunk volt. Két hete én is láttam egy gyönyörű kismamarucit, nagyon olcsón, de csak sóvárogtam egy picit, nem vettem meg.
Mi a kistesó összehozását azóta tervezzük, mióta a szülőszobán közölte az orvosom, hogy "Kisfiúk van!". A hathetes vizsgálaton megkérdeztem, hogy mikor lehet következőre gondolni, az orvos meg azt mondta, hogy egy évet ki kell várni, hogy regenerálódjon a szervezet, utána el kell menni rákszűrésre, és ha minden oké, akkor jöhet is. Úgyhogy mi már alig várjuk.
Kicsit ám mi is parázunk, hogy milyen lesz kettővel, de valahogy majd csak túljutunk a nehézségeken.
Sziasztok!