Új privát üzeneted érkezett!
INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Jelentem, hogy Zazi a kiságyban alszik!!! Még szerencse, hogy kicsi vagyok, mert gond nélkül be tudtam altatni szopival és nem kellett bolygatni. :lol: :lol:

Melitta


Kép
nyf
 
 


Anita!Gratulálok!Pihenj akkor az államvizsgáig sokat!!!!!!Teljes mértékben megértelek,tudom mekkora megkönnyebbülés mikor az ember az utolsó vizsgáját is megcsinálta!

Eszti:Cuki lehet Bence!Istenem,már nemsoká egy éves lesz!!!

Mamacka:gratula a súlyvesztéshez!!!!!Csak így tovább!Házzal hogy álltok?Mesélj,vagy esetleg képeket is tehetnél!

Nyf:lemaradtam!Te mi leszel ha nagy leszel?

KÉpzeljétek a tegnapi babatali tök szarra sikeredett,mert rengetegen lettünk!Ez már szerintem túlzás volt,na meg vegyes életkorú babák,úgyhogy igazából nem is tudott senki ellazulni,mert állandóan azt kellett nézni,hogy a nagyobbak nehogy letapossák a még földön fetrengő gyerekeket!Meg kicsi a terem,én a barátnőmmel már alig vártam 1 óra múlva hogy elmenjünk,mert már a levegő is elfogyott!Na jövőhéten lesz miről egyezkedni azt hiszem!De kimozdulni azért jó volt,legalább egy jót sétáltunk a városban.

Sziasztok!
Vendég
 


Sziasztok!


Eszti,
jobbulást Benyónak!! Szegényke! Lidi nem beteg, de én tiszta nátha vagyok. Más bajom nincs. Nagyon ügyi nagyfiú már, hogy így szólít Téged és a nagyit. :)
Anita,
nagyon nagy gratula!!! Mennyire ügyi vagy!
Mamacka,
nagyon szépen megy a fogyid!! Voltunk a H&M-ben (én is imádom), de én az Árkádos tolongást utálom, ezért elmentünk a Camponaba. Kapott Lidi egy farmer miniszoknyát és egy horgolt sapit. Na meg egy csomó mást is. Olyan csajszis ezekben a gúnyákban. Dobhatnál már Áronról képet. Régen láttuk.
Lidke,
jó üdülést! Az uncsitesók egyébként 3,5+2+1 évesek. És tényleg csak a kicsi a féltékeny.

Kistesó: Szintén 3 év korkülönbség a terv. Előtte én nem megyek vissza. Az indokok hasonlók, mint Esztinél.

Pussz. Jó éjt! Jobbulást a Betegeknek!!!!
angi79
 
 

 
 

Eszti,
szívesen csatlakoznék a kocsidba a turi-találkára. Mikorra tervezed az indulást? Benyó nagyon aranyos lehet, amikor nyenyének szólít!
Mi az a füles-oltás?

Melitta,
végül is bemásztál a kiságyba? És elbírt? Ez jó ötletnek tűnik, csak Marcival nem tudom kivitelezni, mert sokszor ébred éjszaka, és ha nemkem minden egyes alkalommal be kellene másznom....

Kép

Kép
bettiflame
 
 


Betti, hát ZZ is sokszor ébred, de azt tervezem, hogy legalább addig maradjon az ágyában, amíg én teszek-veszek, így addig bemáaszom hozzá. Ha már lefeküdtem aludni, akkor az első ébredés után jön hozzám, mert egész éjjel mászkálni nekem sincs energiám. Kíváncsi lennék, hogy így is felébred-e... mert mellettem mindig melege van és szerintem a szopik fele azért van, mert szomjas. Hát így állunk. Vicceltem Lidkével, erre még a végén ez fog beválni! :lol:

Boscó, én nem tudom, hogy mi leszek :lol: mert már sok-sok éve dolgozom, de jelenleg olasztanárrá butítom magam, azaz bölcsésszé. :) A horror főnökről én is tudnék mesélni, hogy hogyan használt ki mint kismama, majd mint anyuka, de nem fárasztalak vele. Együttérzek veled és csavargasd csak a tökeit! :evil:

Mamacka, te is jössz szerdán?

Melitta


Kép
nyf
 
 


nyf
Találkoztok előtte valahol? ésmikor?
...bocs ha olyat kérdezek amit ezerszer megbeszéltetek...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Hát találkozhatunk is, de még semmit nem konkretizáltunk.

Melitta


Kép
nyf
 
 


Sziasztok!

Mamacka!
Gratula a fogyáshoz :D , de ha ilyen hamar terveztek kistesót, csak óvatosan, nehogy előtte legyengüljön a szervezeted! :)

Anita!
Nagyon irigyellek a vizsgáid miatt!!! Gondolom, most ünnepelsz! Gratuláloooook!!!!!!!!!!!!!! :D :P :D :P :D

Nyf!
Majd lehet, hogy megpróbálom én is újra felbuzdulva a sikereden, bár az igazat megvallva, én nagyon szeretem, hogy ott van mellettünk! Most már keresztben alszunk mindannyian, így 2,20 méter az ágy, kényelmesen elférünk, bár Keve nagyon nyomul, hogy valakihez hozzábújhasson álmában. :lol:

Mi mikor terhes voltam, semmit nem vettünk kb. a 30. hét előtt, de így is csomó cucca lett a gyereknek, mert rengeteget kaptunk. A családdal sem közöltük, csak a huszadik héten, addig a mi titkunk volt. Két hete én is láttam egy gyönyörű kismamarucit, nagyon olcsón, de csak sóvárogtam egy picit, nem vettem meg.
Mi a kistesó összehozását azóta tervezzük, mióta a szülőszobán közölte az orvosom, hogy "Kisfiúk van!". A hathetes vizsgálaton megkérdeztem, hogy mikor lehet következőre gondolni, az orvos meg azt mondta, hogy egy évet ki kell várni, hogy regenerálódjon a szervezet, utána el kell menni rákszűrésre, és ha minden oké, akkor jöhet is. Úgyhogy mi már alig várjuk. :D Kicsit ám mi is parázunk, hogy milyen lesz kettővel, de valahogy majd csak túljutunk a nehézségeken.

Sziasztok!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Bocs, ha sok!

Sziasztok!

Lidke
[img]https://lilypie.com][img]http://lb5m.lilypie.com/TikiPic.php/Hbc0.jpg[/img]Kép
KépKép
kövecske
 
 


Sziasztok,

lekopogom, de tegnap reggel óta nem volt láza Bencének, sőt, még mindig nem ébredt fel este fél 9 óta.... :shock: 8)
Lehet, hogy tényleg a foga volt?? Nagyon rág hátul...

Betti, akkor megbeszéljük, hívlak majd. :)

Ez a kiságyba bemászósdi nagyon kééééééész. Csajok... :D :D :D

Betti, a füloltás szerintem a pneumococcus oltás, kifejezetten nagyon ajánlják, ahol sok a középfülgyulladás, mert ezt sokszor okozza ez a baci. Amúgy is nagyon ajánlják, sőt egyre jobban, bár az ára..... :roll: szóval elég sok....

Lidke, nagyon szép képek, édes a fiad. :)

Puszi, szép vasárnapot.
Vendég
 


Miért, mennyibe kerül ez a pneumococcus?

Kép

Kép
bettiflame
 
 


Betti, az első oltás 16 e Ft, és kell belőle tán még 2, az nem tudom, mennyi lesz.
Vendég
 


Sziasztok!

Babetta, nagyon édes Levi a babakocsiban. :)

Nyf, mi már rajtavoltunk a kistesóprojekten, csak időközben apa megkérte a kezem, és mivel nem szeretnék pocakos-esküvőt, így elnapoltuk a dolgot. De augusztustól újra hajrá :lol:
Én teljesen elfelejtettem már a szüléssel járó fájdalmakat, már nagyon várom hogy újra pocis legyek, és szülhessek!

Mamacka, de ügyi vagy a fogyókúrával! :)

Anita, gratulálok a vizsgákhoz, le a kalappal :) Nekem még van 3… de eddig 4,2 az átlagom, szóval meg vagyok magammal elégedve :D

Eszti, Bencén mindig hüledezek, hogy milyen ügyes kiskrapek! :shock: :) Domka anyukámnak mamát mond, nekem meg anye vagy leginkább semmi. :? :D Apa viszont remekül megy neki.

Kövecske, de szép szemei vannak a fiadnak! Idősebbnek látszik, én simán 1 év fölöttinek nézem :D

Kiságyba-bemászás: én is másztam már be Domi mellé :) Majd keresek róla képet :lol:

Szép napot!

faby
 
 


Itt a kép :lol:

Kép

faby
 
 


Szép reggelt!

Lányok, beszéljük meg, hogy mikor és hol szerdán, vagy rögtönözzünk?
Szerintem jó találkahely lehet a remek pirospénztárcás boltban működő kávézó. Ott nyithatnánk egy kávéval és bevárhatnánk mindenkit. Szerintetek? Mivel mind Istvánosak :) vagyunk, szerintem tudjátok is hogy hol van, ugye?

Lidke! Szerintem Zaránd is azért nem szeret máshol aludni, mert én is nagyon szeretem, ha ott szuszog mellettem és tudatalatt valószínűleg én nem engedtem még el. A hozzátápival ugyenez volt a helyzet: számomra komoly lelki trauma volt az, hogy minden egyes kanállal elszakadunk egymástól.
Egyébként kb. hajnali 2 körül jelentkezett szopiért, így akkor vettem magunk közé. De addig hihetetlen mélyen aludtam, talán amióta megszületett még egyszer sem sikerült így.

Pusszantás,

Melitta


Kép
nyf
 
 


Jaj:

Fogvillogtatós csibészKeve tünemény! :)

Melitta


Kép
nyf
 
 


Lázas, beteg bébiknek jobbulást!!!! :D :D :D :D

nektek meg szép vasárnapot!!!! :D :D :D

(nekem is van 3 fikásom, és az egyik az apuci :roll: )
Képzelhetitek beteg pasi.................................. :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
vas
 
 


Sziasztok,

köszönöm szépen mindenkinek a gratulákat, háááát tényleg nagyon szuper, és különösen , hogy hiába született Boti a tavalyi év második félévében (ill. pont a beiratkozás napján :lol: ),nem halasztottam, és így is sikerült, meg tudjátok, hogy éjszakai tanulás, mert egész nap együtt voltunk, na de tényleg már dicshimnuszt zengek. Kafa nagyon, ez a lényeg :D

Eszti, örülök, hogy minden ok. Képzeld, pont ezt hallom, hogy most már 4000 vmennyi jan-tól az oltás, mert támogatja az OEP. Mondjuk még nem írattuk fel, szóval nem 100%, csak több helyen olvastam.
Márciusi ünneplés, nanáááá :D

Angi, hogy álltok az alvással? Kérdezted, hogy mi most a menő Botinál. Gyakorlatilag minden, de lehetőleg ne legyen már pépes, sőt inkább, amit mi is eszünk :roll: , persze csak kóstolót kap max. Szülinapi láz??? :D

Nyf, köszönöm a receptet. MIndenképp kipróbálom, mert Botondnak akarok adni belőle. Remélem, fog sikerülni. (Szoktam próbálkozni, de még tökéletes sosem volt :oops: )

Csillus, jó hogy írtál! Mikor lesz a Nagy Nap??? Gondolom, lázasan készülődsz. Nem semmi a 10fogóDominik :D
4,2 nagyon szuper. Nekem cserébe visszaesett a tanulmányi eredményem, de nem igazán zavar, mert a diplomába csak a tegnapi szakirány szigorlat, a diplomamunka védés, és az államvizsga számít, úgyhogy még bármi lehet :D

Cory, hogy vagytok?


Ildi, jobbulást. Kitartás, főleg Apuci ápolásához :lol: (fúúúú, de el tudják magukat engedni....)

Kistesó: a terv 3-4-5 év különbség. Meglátjuk. Irigy vagyok nagyon ismerőseimre, akik mostanság pocakosok. Olyanokat is ismerek, hogy a bébijük 2-3 hónappal idősebb Bénél, és útban a kistesó. Szuper jó volt pocisnak lenni, élveztem. Várom is megint. Szülésre, ha lehet még jobban készülök (már most :roll: ), de egyelőre csatlakozom az akkoraeufóriábanvagyokmégmindigagyermekemtől-társuláshoz, annyira Botond a minden, hogy még annyira nem bírom elképzelni, hogy lesz másik, vagy milyen lesz, ha lesz másik :D Persze, ha jönne, akkor is nagyon boldogok lennénk. De alapvetően hasonlóan, minden pillanatát ki akarom élvezni ennek a kornak, a másik bébivel úgysem fog menni :?
Szóval, mi így, de mindenkinek nagyon drukkolok, akik már tervezgetik, illetve rajta vannak a tesótémán :D

Kiságyba mászás: Nem hiszitek el, Botond azóta alszik rendesen délután, miután én is bemásztam hozzá :oops: 3 délután volt, hogy szokás szerint sírt, hogy neki aludnia kell. Beültem hozzá, szopiztunk, és nagyot játszottunk. Aztán negyedik nap már ágyon kívül játszottunk, aztán ugyanúgy búcsúztam el tőle, mint mikor másztam ki az ágyból, és azóta működik. :roll:
Nem állítom, hogy ennek köszönhető, de lehet jót tett neki, hogy így összebartákoztak az ágyával napközben is. :lol:

Na, megyek, mert rotyog az ebéd :D

Szép napot!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


nyf
Én nem ismerem a pirospénztárcás kávézót...


Kövecske
Nem gyengül le... nem koplalós fogyókúra... egyáltalán nem eszem keveset csak nem mindegy,hogy mit-mivel...
Aranyos manóból sose sok! :)


Boscó
Egyenlőre sehogy sem állunk... a lakás szétverve... gyűjtjük a pénzt a folytatáshoz... elég nehezen megy...
Épp képeket rendezgetek... le kellene tölteni a januári képeket csak már nincs hely a gépen...
Így friss képpel nem szolgálhatok...
de azért íme:

Kép
Kép
Kép

mézeseim
KépKép

házikó a keresztfiamnak... még "üvegablaka" is van cukorból! úgy örültem, hogy sikerült!
KépKép
KépKép
KépKép
Kép

ez még talán a legfrissebb:
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


nagynehezen elaltattam a gyereket erre a férjem leejtett egy tele doboz kockát... mindjárt felrobbanok az idegességtől...

pedig alig aludt egy negyed órát...

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


mamacka, de fantasztikusak a mézeseid! :D Hú,de ügyes vagy! :) Szépséges kis család vagytok:)

Anita, augusztus 4-én lesz a nagy nap :) Hát az hogy lázasan készülődünk az túlzás, mert egyelőre vizsgák vannak még, de a helyszín, zene pl. már megvan, a ruhákat is kinéztem, persze még ezekféle variáció leket:)
Tegnap voltunk az esküvő kiállításon, de akkora vacak volt hogy bláááh. Rettenes tömeg, utálom. :?

faby
 
 


Csilla
Köszönöm! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Anita, legyél nagyon büszke a teljesítményedre, mert tényleg nagyon nagy dolog, amit csinálsz, csináltál! :)

Csilla, ez rád is vonatkozik! És gratulálok! És mesélj, hogy hogy most kérte meg a kezedet a párod? És kicsi, vagy nagy esküvő lesz?? :wink:

Nyf, én sem tudom, hogy hol ez a hely, de ha elmondod, és hogy hányra legyünk ott Bettivel, akkor ott leszünk. :)

Bencének azóta nem volt láza, és kitűnően van, JUHHHHHÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! :)
Vendég
 


esztipeszti :)

Már Domka előtt is megfordult a fejünkben, de azátn rajtam elhatalmasodott a baba utáni vágy.. :) És mivel pocakosan nem szerettem volna esküvőt, így Apa sem lépett az ügyben..
Aztán most karácsonykor, szentestén, a családdal ünnepeltünk, és ott egy marcipánmasnis tortába rejve figyelt a gyűrű. Felvágtam a tortát, és lám elakadt a kés...:) Volt nagy meglepetés, még akkor sem gondoltam rá, hogy gyűrű, amikor a dobozt tartottam a kezemben. Aztán kinyitottam, Peti pedig megkérdezte hogy leszek e a felesége. És én persze hogy leszek:) Hát ennyicske.

Az esküvőn kb 105-en leszünk, nem tudom hogy ez nagy vagy kicsi, de remélem szuper lesz. :)

Szuper, hogy Bence már nem lázas!

faby
 
 


Sziasztok!

Mamacka nagyon szépek a képek!
A pirospénztárcás bolt, alias Profi a Haller utca páros oldalán van, az István oldalával szemben. Kb. azzal az épülettel van egy magasságban, ahol a kismamatorna van.
Eszti! Nekem teljesen mindegy, mert én itt lakom. Nektek mikor jó?

Anita, még mindig nem tudom, hogy mi leszel? :oops:
Voltunk ma a Balcsin és gyönyörű idő volt, kb. 12 fok és gyönyörű napsütés. Mikor lesz már nyár és meleg? Annyira mennék a szabadba!

Ma 2. estém következik a kiságyban. :) Anitát olvasva óriási megerősítést érzek. :lol:

Puszi,

Melitta


Kép
nyf
 
 


OFF

Faby :lol: ,
mi 106-an voltunk és ma is ott ebédeltünk, ahol a lakodalom volt. Hát nagyon felemelő élmény! Kívánom nektek is, hogy jól sikerüljön. És milyen ruhád lesz? Szabad tudni, hogy hol lesz a ceremónia és a vacsora? Egyáltalán, hogy képzeled az egészet?

Nekünk egy szabadtéri, gesztenyefákkal körülvett képolnában volt az egyházi esküvőnk, s odarendeltük az anyakönyvvezetőt is, hogy egy füst alatt legyünk túl az állami részén is a dolgoknak, mert az számunkra, mint olyan, teljesen másodlagos volt. Aztán egy panorámás étteremben volt a buli, ami a partra néz és a déli part legjobb olasz konyhájával bír. Ennek ellenére magyar tradicionális ételeket rendeltünk, amiket nénikék főztek meg. Szuper volt! Az egész másnap reggel 7-ig tartott, amíg a zenészek össze nem estek, így szó szerint abba kellett hagynunk a táncot... Én hulla fáradt voltam, mert maximalista vagyok és mindent én csináltam, a meghívótól a templomdekorációig. És mentek nászútra?
ON

Melitta


Kép
nyf
 
 


nyf:)

Konkrétan még nem voltam ruhanézőben, de a neten már találtam néhány kellemesen gyönyörű példányt. :lol: Majd feldobom a képet hogy mi az éppen aktuális kedvenc. Az a gond, hogy igazán most a pánt nélküliek a divatok, de nekem azok nem jönnek be, már csak a kényelmi szempontok miatt sem. Félek, hogy egész este azt kellene huzogatnom.:)

A ceremónia és a lagzi is szabadtéri lesz, egy Duna-parti szabadidőparkban. Mindketten sátras lagzira vágytunk. A ceremóniát pedig valami szép virágos "kapu" alatt ejtjük meg, de konkrétat még nem tudok. :)
Hú, nem semmi, hogy mindent Te csináltál...nekem nem lenne erőm rá, főleg így baba, és suli mellett. De azért igyekszünk a legjobbat kihozni a dologból.:)

Nászútra megyünk, de csak belföldre, több okból is: Dominó is jön velünk, és őt nem szívesen vinném még messzire; Apa is és én is félünk a repülőktől, még sosem ültünk, és nem érezzük úgy hogy most lenne az ideje a kipróbálásnak, ezenkívül építkezni szeretnénk majd, úgyhogy inkább arra gyűjtögetünk. :) De azért 2 hétre elutazunk majd valahova. :)

bocs az OFF-ért:)

faby
 
 


Hű nyf
nem vagyunk mi egy kicsit rokon lelkek??? :wink: én is mindent magam csináltam az esküvőre (szakmámból kifolyólag még az oltárképet és az oltárasztalt is :lol: ) dekorációt, meghívót, marcipánokat a saját tervezésű tortára... :) és nagyon-nagyon élveztem!
Nemtudsz mutatni képeket? Olyan kíváncsi lennék! :) nagyon szép lehetett!
(ja az állami ceremónia nekünk is másodlagos volt... mi előtte egy hónappal tartottuk... mindenképpen ránk akartak tukmálni egy kis verses műsor... beleolvastunk a felhozatalba hááát akkorákat röhögtünk... :) sehogysem értették, hogy mi nem akarunk semmit csak a szüleink voltak... és egy mukk nélkül vonultunk be...)
Az egyházin mi is olyan 100 körül voltunk... hihetetlen, hogy nemsokára két éve :shock:

A piros pénztárca nem esett le... :lol: azt hittem valami kávézó...
Jó lenne ha eltudnánk menni... még átgondolom...



Csilla
Nagycicivel nem praktikus a pántnélküli ne hagyd, hogy rábeszéljenek! :) tényleg egész nap húzogathatod... és a fűző is elöbb utóbb megadja magát a súlynak...
A másik fórumon már ajánlottam a Darling szalont!
Szerintem nagyon jó... érdemes bejelentkezni!

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Anita! Manófinak persze magvakat nem teszek bele. És csodafinom lett úgy, hogy a liszt 1/4-ét burgonyaliszttel és burgonyapehellyel helyettesítettem. Sok sikert, aztán majd számolj be! :)

Mamacka! Én már sokszor mosolyogtam ezen... Küldök képeket szívesen, csak inkább priviben, hogy ne itt foglaljam a helyet...

Faby, akkor majd tudósíts! Imádom az ilyen készülődéseket! Baba mellett én sem vállalnám be! Bár, amilyen lüke vagyok... A nászutat megértem! Én se hagynám itthon! Brrr! Isten ments!

Melitta


Kép
nyf
 
 



Várom!
Internetes cím nincs ahol meg lehet nézni? csak mert eléggé tele a postám legalábbis annál biztos jobban tele van mint amennyire kíváncsi vagyok! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
drescher_marcsikukacfreemail.hu



Jaj olyan éhes lettem... :(
Megyek lefekszem....
Holnap pedig ha minden igaz pizzát sütök ebédre! :)addig is azzal álmodom :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


nyf
Én képzeld múlt nyáron unokatesóm esküvőjén közel hasonlót teljesítettem mint a sajáton.! :) no azért nem egészen, de a dekort, meghívót, köszönetajándékot (legyártottam140-et) minden hozzávaló beszerzését -ugyanis ők győriek- elintéztem, elkészítettem nekik a pár hónapos Áron mellett! :lol: :lol:

Most idén tavaszra egy barátnőm esküvőjére ígértem,hogy elkészítem a dekorációt!

tudom tudom nem vagyok normális :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Affene tudja! Lehet, hogy én is bevállalnám... szeretem a munkám gyümölcsét :)
Nincs neten semmi rólam, én tartok a feleslegesen nyálat csorgatóktól.

Jó éjt!

Melitta


Kép
nyf
 
 


Jól van akkor küld nyugodtan... majd közbe ürítem a postát! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Jó éjt!
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Faby: hűű, kicsit irigyellek! :) Olyan romantikus ahogy leírtad a "lánykérést" :)

Eszti: örülök, hogy Bencusnak semmi baja!!! Maradjon is így!!!
A környeztemben most nagyon sok beteg van, Bettus is a hét elején volt lázas, de más semmi.
Nekünk a dokinéni mondta, hogy a foga, mert a hátsók jönnek és ő is nagyon rág.
Néha a saját kezét is megharapja és akkor nagyon mérges :lol:

Anita: szuper vagy!!!! :lol: Gratulálok!!!!

Mamacka: nagyon szépek a mézesek!!! Dehát nem is vártam mást Tőled!!! :D Valami munkalehetőség van már?? Mintha írtál volna valamit a múltkor...

Lidke: Jó pihenést!!! Merre mentetek??

Angi: jobbulást Neked!!! Én is kb. mostanra mondhatom el magamról, hogy meggyógyultam.

Ildi: Apa nálunk is taknyos, de szerencsére most nem hagyta el magát, annyira... :lol:

Elkezdtük szedni a méhpempős, propoliszos csodamézet, remélem többet nem leszünk betegek :)

Kistesó project: mi Dorina után azt beszéltük meg, hogy ha abbahagyja a szopit, akkor fogunk próbálkozni. Dorina 17 hónapig szopizott és a köv. hónapban megfogant Bettus :D
Így 2év 3 hónap van köztük, nekünk ez bevált.


Jó Éjt!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Jó reggelt!!!!

Anita, gratula a vizsgákhoz, nagyon ügyi csaj vagy!!!! :D

Mamacka, neked meg a leadott kilókhoz!!!!!! :D

Eszti, hogy van Bence????

Enyémek még fikkantósak egy kicsit, meg köhögcsélnek.Kapják a stodal szirupot, meg porszívózunk, meg sterimar.
Apát kikúráltam hétvégén, kapott ő is stodalt, oscillo-t, baby loof-ot a hátára( :lol: :lol: :lol: )
Ma már semmi baja :lol: :lol:

Micsoda romantikus esküvői lázban égtek, húha!!!!! :D
Faby, gratulálok az eljegyzéshez, meg a közelgő esküvőhöz!!! :D

puszi
vas
 
 


Melitta, nagyon köszi :D Ha alábbhagyna a szél, sétát megejtve elmennék bioboltba burgonyalisztért, mert az még hiányzik. Utána mindenképp beszámolok, de most nagyon elhatároztam, hogy addig kísérletezgetek vele, míg profi leszek. Nagyfiam egye csak a jó itthoni kenyeret,az a biztos, amit én teszek bele :wink:
Tök hivatalosan: okleveles közgazdász leszek :lol:
Mikor van az ucsó vizsgád?

Csillus, apa nagyon kitett magáért. Ez nagyon szép lánykérés volt. És gratulálok Nektek, mert azt még elfelejtettem :oops:
Vizsgákhoz kitartás!

Tünde, örülök, hogy meggyógyultál. Remélem, tényleg nem lesztek már betegek. Annyira régen írtál Dorina-beszólást, meg egyáltalán a csajokról egy beszámolót dobhatnál, na :D

Ildi: szuper, hogy apa gyógyultnak nyílvánítva, ügyi vagy, de ezt tudjuk! :D Fikkantósoknak gyógyulást!!!

Szél, fogzás.... teljesen kikészíti makimat :( Ráadásul teljesen hozzászokott pár nap alatt, hogy 5-kor felkel, hiába toltam az alvását is... Picit nyűgöske. Most is azt hittem, már alszik, de rí hangosan, úgyhogy most megyek.

Szép napot!

Anita
Kép
Kép
_anita_
 
 


Melitta,
én sem tudtam melyik a pirospénztárcás....de majd Esztivel megtaláljuk. Hányra menjünk?

kiságy: én nem mertem belemászni. Szerintem nem bírna el. És sajnos Marci addig is kb. 4x kel, míg én este lefekszem (ő kb. 8-kor alszik el, én pedig 11-12 körül) :(

Mamacka: nagyon bírom az ízlésedet és a stílusodat. Nagyon szép dolgokat csinálsz. Már előre kíváncsi vagyok a lakásotokra!


esküvői láz: Faby, kívánom, hogy minden jól sikerüljön!
Nekünk csak nagyon szűk családi körben zajlott az esküvőnk, mert egyikünk sem volt oda a nagy felhajtásért. Viszont annak megadtuk a módját. Nagyon szép emlékeink vannak.

Kép

Kép
bettiflame
 
 


Betti, Eszti, szerintem döntsétek el ti, hogy mikor jó nektek. Reggel 9-kor nyit. Én tényleg alkalmazkodom és jön Zazi is. De mi közel lakunk, így ha nem bírjuk, legfeljebb korábban lelépünk.

Lányok, nem tudtok valami olyan helyet Pesten, ami játszóház, de nem horror az ára és ekkora babákkal már oda lehet menni?
Utálom az ilyen fél óra 400 ft helyeket, komolyan...

Melitta


Kép
nyf
 
 


Életem első pizzája... egy kicsit égett egy kicsit száraz de az enyém! :lol: azért nem volt ám olyan rossz... jól belaktam belőle! :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Kép Kép
...nemtudom észreveszitek-e gyönyörű szájkontúrom paradicsomszószból!... mit nekem tetkó...
Kép Kép
...anya nemlehetne inkább abból amit ti esztek?...
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Tünde!

Utólag is bocsánat, de elkommendáltam a receptjeidet, és a kukuricadarásat nemsokára ki is próbálom :-)
Ide tettem őket: http://kovacs-telekes.org/juca/blog/?p=214
ha valaki még tud babarágcsát, megírhatja, én el is készítem a tetszetőseket :wink:

tjuca
 
 


Letöltöttem a képeket...

nagy lemaradást pótolunk most...

nos... akkor öveket bekapcsolni...

szilveszter
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

január
így nézett ki após fája ezért önkényesen végetvetettünk néki...
Kép Kép
Kép

Kép Kép

hinta
Kép Kép

manóm
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Normafánál
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

pancsi
Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Nyf: mi pont a hétvégén voltunk játszóházban, de inkább Dorinának való, én ha csak Bettus lenne még nem vinném ilyen helyre. Mondjuk ez is 1000,-/óra volt :?
Nálunk itt gödön van ingyenes baba-mama klub kéthetente, esetleg kérdezd meg a védőnőt, hogy ő mit ajánl.
Más most nem jut eszembe.

Mamacka: jók a képek és nagyon szép kis arca van Áronnak! :)

Juca: megbocsátok... :D

Anita: csak Neked! :lol:

Dorina legújabb:

Arról beszéltem Petivel, hogy nem rakok bizsut a fülembe, mert begyullad tőle. Később Dorina kezébe került egy és apja mondta neki, hogy nehogy a fülébe tegye, erre Dorina:
- Dehogy rakom, mert kigyullad tőle a fülem!!! :lol:

Kérdezgettük Dorinát az adatairól:
- Mi a neved?
- Földi Dorina
- Hol laksz?
- Itt az utcában... :lol:

Most ennyi jutott eszembe.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd
 
 


Jaj, de jók Dorina beszólásai! Nekem eddig még nem jutott belőle, de most jót derültem. :)

Mamacka! Azért némely fotókon van némi közös törpéink küllemében. Áron nagyon szép! Fotót még nem küldtem, mert a fotós képeit nem kaptuk meg digitálisan, a barátaink képei pedig nem ezekre a dolgokra irányultak. De majd próbálok keresni valamit. Na, eldöntötted a szerdát?

Betti, kezdek fáradni én is, mert Zaránd is hasonlóan alszik, mint Marci és bizony 3-4 ébredés után már inkább kiveszem, mert egyre éberebb ha visszaalszik és egyre tovább tart minden altatás. Hát, lehet hogy nem ez lesz a megoldás, hanem a nagyobb ágyra ugrás...

Puszi,

Melitta


Kép
nyf
 
 


Akkor is mentek turiba ha ilyen viharos szél lesz (ugyanis ilyet jósolnak) én akkor nem merek nekivágni... :(

Kép
Kép
Kép
mamacka
 
 


Sziasztok!

Cmóni!
Egyik barátosném adta azt a jó ötletet, hogy a kiságy egyik oldalát le kell szedni és teljesen a szülők ágya mellé kell tolni. Így a baba azt hiszi, hogy a mamával alszik, de mégis a sajátjában. Aztán majd beleszokik a sajátjába. Mi még nem próbáltuk ki, majd talán a nyáron.

Nyf!
Én nem férek be a Tündi kiságyába, egyébként az ötlet nagyon jó!

Lingelera!
Sajnálom Martint, hogy ilyen magas láza volt! Szegényke.

Tünde!
Tegnap a férjem is azt mondta, hogy elég soványka a gyerek. De most konstatáltam, hogy az elmúlt másfél héten volt beteg, láza is volt egyszer és kijött három foga alul! Szegényke nem ért rá hízni!
Dorina beszólásai még mindig aranyosak!

Boscó!
Sajnálom a tárgyalásodat! Azért mindig bízni kell az igazságban. Nekem is kellett volna most menni decemberben. De a tisztelt vádlott "lemondta" mert ő veszélyeztett terhes, és nem szeretne tárgyalásra menni. Érdekes, hogy amikor én voltam terhes, nekem kellett volna, de akkor is lemondta, mert nem ért rá.

Kövecske!
Szopira ébredni? Tünci inkább felül és sír, hogy kéri a cicjét. De azért a rendes fekvős szopi után néha ő is négykézlábra áll és szopizik még egyet-kettőt.

Anita!
Gratulálok a vizsgákhoz! Nekem most kezdődött a második félév.

Mamacka!
Gratula a fogyihoz! Majd egyszer én is belekezdek. Most még örülök, hogy élek. A mézeskalácsok csodásak! A pizza meg elsőnek tökéletes. Én a sokadikat égettem szénné...

A babák gyögyörűszépek, mint mindig!

Rólunk: Tünci már nem köhög, kijött alul három foga, felül középen készülődik egy, és megint ekcémás lett. Úgy hirtelen a hidegre fogtuk, aztán a fene tudja, hogy miért újult ki nála.
Nekem be van gyulladva a két mandulám, egy csomó fehér tüsző van rajtuk. Szerdán megyek vele orvoshoz. Ahogy kinéz, most biztosan kivennék. Csak most meg nem érek rá.
A férjecském egy hónapja szed a térdére valami porcosító tabit, azóta jobban fáj neki, mint előtte. Nincs valakinek valami jó ötlete?

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi
 
 


Mamacka:Mit tagadjuk,NAGYON NAGY TEHETSÉGNEK TARTALAK!!!!!!Szép munkáid vannak,bármit adsz is ki a kezed alól!Le a kalappal!És nagyon szép család vagytok!!!!(na de az a karácsonyfa,kissé illúzióromboló volt :lol: :lol: )Ja,és a pizza,biztos fini volt!!!!!

Tünde:Behalok a beszólásoktól!Zabálnivaló cukimanó a lányod!

Faby:Nagyon boldog lehetsz hogy ilyen párod van!Nagyon romantikus!Remélem minden úgy fog alakulni ahogy eltervezitek!Én azt hallottam hogy kint Romániában gyönyörű menyasszonyi ruhákat lehet megvenni potom pénzért!De erről inkább Melit kellene kérdezni!De biztos minden szép és jó lesz!!!!(jót mosolyogtam a kiságybafekvős képeden!)mivel fújtatok olyan nagy buborékokat Dominak?Haláli jó képek!

Tényleg hol van Meli?

Kövecske:nagyon szép baba Keve!!!!!!!Kis huncut!

Ki tud nekem babának való zöldpaszulyos receptet adni?

Livi:sajnálom hogy megint előjött az ekcéma!Én tudok egy nagyon nagyon jó bőrgyógyászt Szeghalmon.Ha esetleg érdekel,(csak a távolság lehet akadály)írj pü-t!Jobbulást nektek!!!!!!

Nyf:téged hogy szólítsalak?Annyira nem áll kezemre ez a nyf!Neharagudj!

Jó éjt mindenkinek!
Vendég
 


Kedves Boscó! :lol: (és mindenki, akinek nem áll a kezére a nevem... ugye Babetta? :)
Az a bizonyos Melitta néven megszólítgatott valaki, az én vagyok, csak van akivel személyesen ismerjük egymást és már automatikusan ezt írja. Mert senkinek nem áll a kezére :) Babetta pl. "Nyaf"-nak hív :lol:
Ez amiatt van, hogy nem vagyon nagy fórumozó és amikor regisztráltam, nem igazán gondoltam át, hogy majd meg is kell, hogy szólítsanak... tehát szólíts csak a keresztnevemen! :)

Mamacka! Szerintem szerdára semmi nem lesz, de hozzám tényleg nagyon közel van, egyébként meg nem szalad el! Ha most nem érsz rá, akkor majd egyszer máskor... majd írj, aztán elkísérlek szívesen!

Szelivi, ezt a kiságy-odatolósdit én is hallottam már, de Zaza tutira átmászna hozzám... ez eddig bejött, aztán meglátjuk. :)

Jó éjt mindenkinek! És holnapra kevesebb szelet! Grrrr! :evil:

Melitta


Kép
nyf
 
 


Sziasztok

Anita
Nagyon ügyi vagy a vizsgákkal. Barátnőm is bemászik a kiságyba ,így 5-10 perc alatt alszik el a Lili, amúgy 30 perc alatt szokta elaltatni. :D

Lidke
Nagyon helyes Keve. Nagyon szép szemei vannak. :shock: :D

Ildi
Családnak jobbulást.
Eddig megúsztad a havat! :lol: :lol:

Mamacka
Nagyon ügyi vagy a fogyival ,a munkáid meg továbbra is gyönyörűek. Nagyon helyes Áron baba. :D

Tünde
Dorina :lol: :lol: :lol:

Livi
Nektek is jobbulást. :( :)

Faby
Nekem is tetszet a lánykérés. :D Ha meglesz a ruhád ,mutasd majd meg. :shock: Szerintem tuti jó lesz az esküvőtök, mert ahogy Dominó blogját csinálod ,hát az nem semmi. Ha már csak ebből indulok ki. :lol: :lol:

Boscó
Eladtátok már a kutyikat?? Kapkodnak utánuk ,vagy nem olyan könnyű eladni őket?

Nyaf
Na ez most direkt volt :lol: :lol:
Jó turizást nektek
Hogy áll a ház?

Angi,Tünde
Mit kapnak a csajok szülinapjukra? :)

Rólunk:
Levit szerencsére elkerüli a betegség. Ilyet nem szeretek leírni, mert tuti az lesz. :?
Már 90%-ba csak megy, minden segítség nélkül. Amikor meg már közel jár hozzám, még szalad is. :lol: :lol: Foga 6 van.

Hát ennyi röviden.







Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta
 
 


Jó reggelt!

Tünde: Dorina nagyon édes :)

Korkülönbség: nálunk 23,5 hónap van a fiúk közt, majd Liza 2,5 évre rá jött. Nekem nagyon bejött a 2 év korkülönbség, csak amiatt nem akartunk megint ennyit, mert mindkét fiúval brutális nyarat csináltam végig nagy pocakkal. Persze a 2005-ös nyarat simán kibírtam volna, de most már mindegy, jó ez így :) Nálunk azért nem 3 év lett a korkülönbség, mert nem akartam akkor szülni, mikor Balu oviba megy. Az egy másik kérdés, hogy végül 4 évesen ment oviba, de ezt akkor még nem tudtuk :)

Gabella: nálunk is van, hogy félretolják Lizát, vagy sikítoznak: "valaki vigye el a kiscsajt"..., de szerintem ez nem igazán a féltékenység miatt van, hanem szeretnének nyugisan játszani, mert ők az építő, Liza meg a romboló korszakban van, ezt elég nehéz összeegyeztetni. A féltékenység nálunk hisztiben, kierőszakolt figyelemben jelentkezik. Pl tuti akkor kakil mindkét fiú, és üvöltenek a lakás különböző pontjairól, hogy kész vannak, mikor épp Lizát próbálom elaltatni.

Lassan már kresz-táblákkal álmodom.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?