Új privát üzeneted érkezett!

Na ez dúúúúúúúúrva!!!!! Kevés havat írtam erre most kinézek és szakad!!! :shock: :shock: :shock:

Ma voltam a szüleimnél és ott voltak Zoé unokatesói is. Ha nem baj megint mutatok képet. Remélem nem baj, hogy ilyen sokszor mutogatok! :oops: :oops: :oops:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Nitta
mekkorák ezek a babóóóók,növesztőszert kapnak? :wink:
Vendég

Nitta,hogy hasonlítanak egymásra!Nagyon aranyosak!

Felhúztam a redőnyt megnézni,hogy itt is esik-e.És igen....

Gratulálok a Rékának!!Erika,add át neki kérlek!!!

Kép

Kép
hajnus

rik!Itt gyönyörű idő volt ma.

Nitta!Mennyire hasonlítanak egymásra vagy csak kancsal vagyok?
Gyönyörűek!! :lol: :lol: :lol:
Még nincs eldöntve semmi holnap mennek a fiúk tárgyalni!!

Reni!NEm voltunk még bankba majd jövő héten remélem!

Köszi a szorítást reméljük a legjobbakat!
Vendég

Sziasztok!

Rik, mi az a húsdarálós? Valmi süti? Bocsánat, de én nem tudom. :oops:

Gratulálok Rékának!!!

KépKép
KépKép
esztermami

Gabó,

nagyon szurkolok, hogy a Tiétek legyen a ház!!!

Nitta,
szerintem is nagyon hasonlítanak!! Jaj, nagyon jó nézegetni a képeket, az uramnak is mutogatom, nézegetjük, hogy milyesmi lehet majd a pocaklakó. Nagyon helyesek!!

Katus,
mi is szoktunk skype-olni. A legjobb barátnőmék pár éve elköltöztek Californiába. Azóta skype és posta meg emil. Egyszer találkoztunk csak :cry:
persze, nekik nagyon jó és ennek örülök. :D

KépKép
KépKép
esztermami

Nitta,
mintha ikrek lennének :wink: :lol:

Csilla, még van az álarcból, ma délelőtt még láttam, van már jelmezetek?

Eszter,
látom már izgalomban és nagy várakozásban vagy :wink:
Olyan jó ám, szép család lesztek és annyi újat hoz a kistestvér.

Katus,
egészben itthon vagyunk, csak a gyerekek maradtak még a nagymamánál.

Kép
Kép
Kép
amica

Hajnus
átadtam,köszike!! :!:

Esztermami
igen süti ez.Keksz féle,husdarálon kell kinyomatni azért ez a neve.Sokáig eláll(persze nem nálunk,mert már elfogyott :lol: )
ha érdekel leirom.Este kell lekeverni,élszakára be a hütőbe,reggel sütni
Vendég

Rik,
érdekelne a süti, csak az a gondom, hogy nincsen húsdarálóm. Máshogy nem lehet?
Tudod mit, írdd, le kérlek, lehet, hogy a robotgépemen is van olyasmi, amivel meg tudom csinálni.

Andi,
igen, most már próbálok egyre jobban ráhangolódni, meg Vincét is picit felkészíteni. Kicsit izgulok is már.

Beus,
hogy vagytok???

Tud róluk valaki valamit?

KépKép
KépKép
esztermami

Eszter,
Márton a mai napig emlékszik rá, hogy "Janka milyen trakit hozott neki a kórházból" és azt is emlegetik, hogy Ágnes milyen finomságot hozott nekik.

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
Nitta!Nagyon helyesek a babák :P
Rik!Gratula Rékának a bizihez.Nektek meg jobbulást :P
Viri már egész jól van.Most nekem fáj a torkom és taknyos is vagyok :?
Beus jól van,csak már nehezen viseli az utolsó heteket.Kedden be kell feküdnie a kórházba,mert az első szülése császár volt.Akkor a másodikkal a kiírt időpont ellött egy héttel be kell feküdni.
Rik!Engem is érdekelne a süti recept :)

KépKép
kola2

sziasztok!
Húsdarálos süti
hozzávalok:25 dkg margarin,25dkg cukor,2 tasak vaníliás cukor,3 tojássárgája,1 citrom reszelt héja,50 dkg liszt,2 teáskanál sütőpor,1 ek.tej.
Elkészités:A margarint a keverőgép legmagasabb fokozatán habosra kikeverjük,apránként hozzáadjuk a cukrot,vaniliáscukrot,tojássárgákat,reszelt citromhéjat,és addig keverjük amigsima egyenletes tésztát nem kapunk.A lisztet a sütőporral összekeverjük,és 2/3-át evőkanalanként belekeverjük a masszába,és bő egy ek.tejet hozzáadunk,a maradék lisztet nyujtodeszkán hozzágyurjuk.A tésztát husdaráloba töltjük és kivánt formára formázzuk az elé tett betétben.15 percig sütjük,170 fokon.
(este késztitjük hütőbe tesszük,és reggel készitjük)
Vendég

Köszi Zsani sajna nem vagyunk jobban.Mindenki beteg már.Lehet Réka se megy suliba holnap :cry:
Éjjel Petrával néztük egymást 5-6ig. :?
Vendég

rik!Jobbulást nektek!!
Vendég

Esztermami,
Olyan fura érzés lehet, hogy nemrég még vártad az első babádat, gondolom még ugyanúgy benned élnek azok az érzések mikor szülés előtt voltál. És most megint, de már mégis máshogy. Nem vagyok túl zagyva? Lehet, hogy én vagyok ilyen kis lelkizős, de tegnap apáméknál fotóalbumot nézegettem az én picikoromból és megint rámtört az érzés: ANYA VAGYOK!! És az hogy megint az leszek egyszer olyan természetes mikor kimondom, de aztán döbbenet fog el.

Rik,
jaj ez gyerekkorom sütije, anyám mindig csinált és én segíthettem zavarkolódni közben. :lol: Gyógyuljatok már meg!!! Ez parancs! :oops: :D :D

Gabó,
majd mesélj mi volt a "tárgyaláson"!!! Remélem minden rendbejön!!!

Beus-ra nagyon sokat gondolok, remélem nem lesz semmi gond!! Szőrnyű a kórházban bennt feküdni babó nélkül!! Kívánom, hogy mielőbb legyenek túl rajta!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok Cajok!

Megvagyunk csak nem jutok gépközelbe.Sok a tennivalóm a férjem meg egész nap gépez.

Sajna nem vagyunk jól.Szonja és én is köhögünk.Nekem 2 napig lázam volt.Szonja a héten nem is volt oviban.Úgy látom sokakat elért ez a nyavalya.
GYÓGYULJON MEG MINDENKI!!!

KépKép
eszti76

Sziasztok Cajok!

Megvagyunk csak nem jutok gépközelbe.Sok a tennivalóm a férjem meg egész nap gépez.

Sajna nem vagyunk jól.Szonja és én is köhögünk.Nekem 2 napig lázam volt.Szonja a héten nem is volt oviban.Úgy látom sokakat elért ez a nyavalya.
GYÓGYULJON MEG MINDENKI!!!

KépKép
eszti76

Sziasztok.

Mindenkinek jobbulást!

Bence is köhögött az éjjel és mi is kezdjük elkapni :(

Zsani,mész majd a Beushoz?Én is bemennék majd veled....

Eszti,hiányzol ám!

Kép

Kép
hajnus

Eszti!Épp ma gondoltam rád mi lehet veletek és,hogy mondjam van MSN-ünk!Jobbulást nektek!

Nitta!Rendben!

Most beszétem a barinőmmel otthon éjjel ment a szülőszobára,de abba maradtak a fájásai nem voltak elég erősek ahoz,hogy megszüljön egy 4-kiló körüli babót.3-újjnyira van nyitva mondták neki,hogy pihenjen,mert lehet,hogy ma meglesz!!!
Tök örülök,izgulok érte és már készülődünk haza a Husival!!
Olyan izgi!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hajnus!
Köszi jól esnek a szavaid! :D
Remélem nem durvul el nálatok a köhögősdi.Mi ugatunk rendesen. :cry:

Gabóca!
Ez ám a telepátia! :D
Akkor ezek szerint jöttök mostanában Sopronba?
Van még hó nálatok?

KépKép
eszti76

Gabóca!
Az én MSN címem: hunka2003@hotmail.com
Azt nem tudom mikor kerülök gépközelbe de vegyél fel a listádra és egyszer ott leszek. :D

KépKép
eszti76

Eszti!Igen ha minden jól megy akkor két hét múlva!Ha a héten megszül vagy ma akkor 4-nap és utánna csűrünk haza a Husival egy hétre!
Igen itt a hegyen még van!!
Vendég

Kép
Kép Nem sok ennyi van a Husinak rugdalni elég!
Vendég

GAbó
mekkora a Levi!!!!Irtó sokat nőtt!!!!És a haja sem semmi!!!!
Irj majd mi volta "tárgyaláson"

Eszti
én is éjjel gondoltam Rád(merta náthátol nem sokat aludtam)hogy mi lehet mért nem irsz.??
Gyolgyuljatok meg Ti is hamar!!

Zsani,HAjnus
nektek is mielőbbi Gyogyulást!!!!!!!!!!!!!!

Nitta
neked meg köszi,hogy űzöd el őket Tőlünk!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :!:
Vendég

Sziasztok!

MINDEN BETEGNEK JOBBULAST!!

Eszti!

Sajna, hogy nem tudsz sürübben jönni. :( Mi van Veroekkal?

Szep napot mindenkinek!

RENI&LARA

Kép
Kép
reni76

Hír jelentés!
Ház eladva!!!!Ennek most örülök is meg nem is!Bár a Balázs mondta a csajnak,hogy még aludjon rá egyet,de 99%!
Szal gyors jogsiletétel és autó!!Csak így maradok itt a hegyen!!
Ha meglesz a lóvé megyünk házakat nézni!!Na ezt bizti élvezni fogom!
Hír befejez!Eddig úgy néz ki,hogy Február 5-én megyünk haza ha a barinőm arra megszül és haza is mehet és 9.-én jövünk haza!
Szal ha gondoljátok lehetne egy olyan tali multkor Viol is tudna már jönni!
Ha gondoljátok! :D :D De gondoljátok!
Vendég

OLYAN ARANYOSAK VAGYTOK CAJOK,HOGY ÍGY AGGÓDTOK ÉRTEM,HOVA IS TŰNHETTEM?
Kép
Rossz pénz nem vész el! :D :D

Rik!
Nem orrcseppezel?Én is fent voltam éjjel mert olyan köhögési roham tört rám,hogy ki kellett mennem a mellékhelyiségbe mert azt hittem hányok is. :cry: Húúú!Igen rossz volt.
Javulást neked!

Gabóca!
Én benne vagyok egy taliban.Oda elöbb eljutok mint a géphez. :?
Bocs,nem olvastam végig,ti vettétek volna meg a házat a hegyen?

Reni!
Aranyos vagy és hidd el mindíg itt lennék veletek.Viol írt és buzdított,legyek határozottabb és követeljek helyet magamnak a gép előtt.Igyekezni fogok.
Veroéknál éppen vírus tombol.Remélem hamar túljutnak rajta.

KépKép
eszti76

sziasztok, olvastam, jegyzeteltem, most mindjárt etetek, aztán írok. de olyan nyügi, mint a rosseb, annyit eszik, mint egy madár. vagy még annyit sem... :?

KépKép
viol81

eszter,
gratulálok a vizsgáidhoz!! :) ügyes vagy! :) én is irigyellek, hogy pocakosan még tanulni is van energiád! :) biztosan elfogadják a kérelmet a halasztáshoz!

gabó,
:? akkor most mi is örüljünk is meg ne is? jó lenne, ha összejönne valami kéró, nem ám befordulsz ott nekünk fent a hegyen! :shock: :D
barátnődről mi hír?

rik,
gratula réka bizonyítványához!!! :D megvenni ám neki azt a csillagos felsőt! :wink:

nitta,
óóó, nagyon helyesek a babók!! :) tényleg hasonlítanak egymásra. és nagyon cuki zoé sárga rugija!! :P

eszti,
no látod, győzött az asszonyi erő!! :wink: mindjárt válaszolok ám a mailedre is! :P

ez a dorka baba meg alig akar enni. ebédre egy fél üveg főzelék, de az is nagy küzdések árán... :? tejpépeket sem komálja már igazán... darabosat még nem nagyon akar enni. próbáltam már virslit, sajtot, parízert, vajas kenyeret csupegetett. ezeket végülis eszegeti, de qrva lassan és csak pár falatot. ha összeraknám egy kupacba, amit mondjuk egy reggel megeszik, hát egy kis marék. tényleg, mint egy kis madárnak... teát legalább iszik. de azt sem sokat, szal el nem telíti. így persze hogy nem hízik... :? majd csak lesz valami...

KépKép
viol81

ja, meg talán annyi jó hír van, hogy valszeg megveszik a babakocsinkat. volt kolleganőm. megkérdeztem tőle, elmondtam milyen, meg hogy küldök majd képeket. azt mondta érdekli, de azért küldjem a képeket, de biztosan jó lesz. holnap nézi meg őket, este meg válaszol. ha oks, rendelem is a másikat! :P

tegnap itt is rázta holle anyó a cuccait rendesen! :? na jó, vártam, hogy legyen, de így!! pont anyóséktól indultunk haza, kijövünk a házból, erre azakad, mint a rosseb, meg hordja a szél. dorka csak úgy kapkodta a levegőt, amíg kiértünk a kocsiba. a pár pillanat alatt, amíg kinyitottam magamnak a kocsi ajtaját és beültem, telehordta az ülést hóval.. :? kb 40-el jöttünk hazáig. útközben találkoztunk egy busszal és pont amior mellette mentünk el, megcsúsztunk kicsit. azt hittem nekimegyük az oldalának, basszus. de nem. most meg már el is olvad lassan minden. hogy itt nem tud normálisan esni??

jajj, erika, megvan a kép petráról, mindjárt csinálom a szalagot.

KépKép
viol81

Viol
Etesd meg ám előbb a kismadaradat!! :lol: Ráérek én!!(mega vonalzom is!!)

Eszti
na ekkor nem csak én vagyok göthös!!!Igen orrcseppezek,......
Neked is Veroéknak is jobbulást!!!! :!:

Gabó
hát lehet a fentiek igy akarták!! :wink: Lehet jobbat találtok annál.Ez igy rendeltetett!!!! :wink: :roll:
Vendég

Viol
Etesd meg ám előbb a kismadaradat!! :lol: Ráérek én!!(mega vonalzom is!!)

Eszti
na ekkor nem csak én vagyok göthös!!!Igen orrcseppezek,......
Neked is Veroéknak is jobbulást!!!! :!:

Gabó
hát lehet a fentiek igy akarták!! :wink: Lehet jobbat találtok annál.Ez igy rendeltetett!!!! :wink: :roll:
Vendég

erika,
kicsit megváltoztattam a szalag mintáját, jó lesz így?
Vendég

ja, stimmel a dátum is? 25-én volt, ugye?

KépKép
viol81

Viol
szuper!!!!Pont ilyet akartam!! :wink:
Vendég

na, most megajándékozom magam egy kis gesztenyés fagyitortával... :P most utáltok kicsit? :twisted: :lol:

KépKép
viol81

Viol
Köszike!!!!Tőlem kapod a Fagyitortát!!!
:wink:
Vendég

Eszti!Az após házát akartuk mi megvenni,de csa pár hónap múlva lett volna meg a pénz és gondoltuk,hogy most tuti meg fogja venni valaki és erre hipp-hopp megvették!Rokonok az illetők.Ők akarták megvenni korábban is csak azt nem jött össze,de most igen!
ez van!egyik szemem sír a másik nevet már kicsit beleéltem magam,hogy oda költözünk,de talán ahogy rik írta jobban fogunk járni és találunk egy sokkal jobbat!Meglátjuk!Előbb legyen meg a pénz!

Viol!Levinél is volt egy átmenet mikor alig evett valamit és aztán elmúlt.Lehet Dorkánál is kaja sztrájk van!Minket a hóesés elkerült tegnap,de csak okosan a vezetéssel!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Viol!Igen én utállak!Én megyek Chipste enni meg gumimacikat!!
De asszem holnap veszek magamnak egy somlóit ezen felbuzdulva!!
Élvezd az ízeket!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

gabó,
áááááááááááááá, de rég ettem gumimacit!!!!!!!!!!! én meg ezért utállak!!!!!!!! nem ám!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
viol81

Viol! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

rik!Az üdülési csekket február közepe fele lehet letölteni!De addig is figyelni kell!
Vendég

ja, természetesen benne vagyok a taliban, örülök, hogy gondoltatok ránk, hogy most már mehetnénk! :P

KépKép
viol81

ááá, és megvan, mit akartam még!!!

zsanett,
akkor lehet, hogy még nem adom fel a borítékot neked, lehet, hogy nem is kell már kitenni. holnap kiderül. elvileg. remélem elviszi. de köszönöm, hogy segítettél! :P remélem jobban vagy kicsit!!

aztán uzsgyi, rendelem is a másik babtütűt! :lol:

KépKép
viol81

lemaradt egy "a" betű :lol:

babtütű=babakocsi :lol:

KépKép
viol81

De jó helye lesz benne Dorkának!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Viol
majd egy év mulva nem győzől gumimacit vennei a lányodnak!! :wink: Nálunk legalábbis az a sláger...

Gabó
köszi az infot az üdülésivel kapcsolatban.Igazábol nézegettem az oldalt,de valahogy olyan kuszának tünik...Mikor kell fizetnem a részemet?HA odaitélték?Valami olyat is olvastam hogy már most 250ezren kérték,vagy mennyien...akkor hogyan lehet hogy csak febr.-tol lehet igényelni..Nem igazán értem...Na majd akkor megdumáljuk ha jössz!!!!DE JÓ JÖSSSZZZZZZZ!!!!!!ÉS VIOL TE IS JÖSSSZZZ!!!!!!JUHHÉÉÉÉ!!!!!!
Vendég

Sziasztok!

Kicsit lemaradtam, nem is biztos, hogy mindenre tudok reagálni. Kincső baba olyan tündér volt egész hétvégén, hogy csak vele foglalkoztunk egész nap. Sokáig aludt reggelenként, napközben is alugatott, mikor pedig ébren volt jókedvűen nevetélt, forgolódott vagy az apukája válláról tekingetett felsőbbségesen. Meg kellett zabálni! És már egy hete hete egyedül alszik el este!!!Csak el ne kiabáljam....Beteszem a kiságyba, megkapja cumit, villany lekapcs, párásító bekapcs, anya kijön, majd később visszales, cumit ki a gyerkőc szájából, óvatos betakargatás és alszik!!! Olyan büszke vagyok rá (ugye nem baj, ha dicsekszem? :shock: )

Rik-nyam-nyam, a gyerekkoromat hoztad vissza ezzel a húsdarálós sütivel, imádott nagymamám készítette télire, de mindig kilopiztuk a befőttesüvegekből... Ingatlanos: bevallom én nem is mertem volna magunk keresni, így kényelmesebb és tényleg pörög a dolog. Voltunk szombaton is lakást nézni, de sürgős úgyis akkor lesz, ha ez elmegy. Egyébként sajnos nem túl olcsó ez a megoldás, meglátjuk mi lesz.

Nitta-tényleg nagyon hasonlítanak a gyerkőcök, olyan szépek!

Viol-Dorka nem eszik, én is tartok ettől Kincsőnél. Anyukám szerint én csak az étvágygerjesztő szirupot, főtt répát és főtt krumplit voltam hajlandó sokáig megenni...
Tényleg lányok igaz az, hogyha Kincsőt gyümölcsökkel kezdem el hozzátáplálni, akkor csa az édes ízeket fogja szeretni? Jobb zöldséggel kezdeni? Kezdem olvasgatni a témát, és a boltokban elég káoszos nekem a bébiétel-dolog. Gondoltam, majd főzőcskézek Nyuszinak, és nézegettem ötletlopásból, mit mikortól lehet adni. Nos, az egyik üveg szerint 6 hónapos kortól adhatom neki a csokis tejberizspürét. Én úgy tudtam tejet 1 éves kor után lehet, a csokit meg ne is adjon az ember lánya a gyerkőcnek. Most akkor mi van??? :evil:

Találkozó: de jó lenne! Úgy szeretnék veletek találkozni, a múltkor lemaradtunk... :(

Gabó-sajnálom a ház ügyet, akkor a legrosszabb, mikor beleéli magát az ember. :(

Megyek, nagyon hosszú lettem.

Anikó

Ps: Küldtem a Gyógymanókat a betegeknek!

Kép[/url]
quito

Viol,
mintha én írtam volna...
ágnes is tiszta nyügi, igaz még csak ma először kóstoltattam vele almát és két nanállal megetvett :lol: :lol: :lol: , de lassan el kell vinnem védőbe és nem is merek majd a mérlegre nézni. Ő nem olyan súlyos darab mint a tesók voltak :lol: :lol: :lol: :lol:
Ha első gyerekem lenne már rég tiszta ideg lennék. Sokszor így is mondogatni kell magamnak, hogy nem betojni, ő egy ilyen alkat és kész.

Gabó, én is lemaradtam a házas történésekről, de szorítok, hogy jobbat, megfelelőbbet és szebbet találjatok!!!!!!!!!!!!!!
mindig meghatódom mikor Levit "mártonos" holmiban látom :D

Csilla, olyan jó volt hallani a hangod :lol:
Úgy néz ki a kocsinézőknek van valami itteni ismeretségük, lehet sikerül itthonról odaadni, jó lenne :wink:

Kép
Kép
Kép
amica

Ágnesnek a múlt héten kibújt két foga :D :roll: :x :wink: :lol:
amica

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?