Sziasztok!
Kicsit lemaradtam, nem is biztos, hogy mindenre tudok reagálni. Kincső baba olyan tündér volt egész hétvégén, hogy csak vele foglalkoztunk egész nap. Sokáig aludt reggelenként, napközben is alugatott, mikor pedig ébren volt jókedvűen nevetélt, forgolódott vagy az apukája válláról tekingetett felsőbbségesen. Meg kellett zabálni! És már egy hete hete egyedül alszik el este!!!Csak el ne kiabáljam....Beteszem a kiságyba, megkapja cumit, villany lekapcs, párásító bekapcs, anya kijön, majd később visszales, cumit ki a gyerkőc szájából, óvatos betakargatás és alszik!!! Olyan büszke vagyok rá (ugye nem baj, ha dicsekszem?
)
Rik-nyam-nyam, a gyerekkoromat hoztad vissza ezzel a húsdarálós sütivel, imádott nagymamám készítette télire, de mindig kilopiztuk a befőttesüvegekből... Ingatlanos: bevallom én nem is mertem volna magunk keresni, így kényelmesebb és tényleg pörög a dolog. Voltunk szombaton is lakást nézni, de sürgős úgyis akkor lesz, ha ez elmegy. Egyébként sajnos nem túl olcsó ez a megoldás, meglátjuk mi lesz.
Nitta-tényleg nagyon hasonlítanak a gyerkőcök, olyan szépek!
Viol-Dorka nem eszik, én is tartok ettől Kincsőnél. Anyukám szerint én csak az étvágygerjesztő szirupot, főtt répát és főtt krumplit voltam hajlandó sokáig megenni...
Tényleg lányok igaz az, hogyha Kincsőt gyümölcsökkel kezdem el hozzátáplálni, akkor csa az édes ízeket fogja szeretni? Jobb zöldséggel kezdeni? Kezdem olvasgatni a témát, és a boltokban elég káoszos nekem a bébiétel-dolog. Gondoltam, majd főzőcskézek Nyuszinak, és nézegettem ötletlopásból, mit mikortól lehet adni. Nos, az egyik üveg szerint 6 hónapos kortól adhatom neki a csokis tejberizspürét. Én úgy tudtam tejet 1 éves kor után lehet, a csokit meg ne is adjon az ember lánya a gyerkőcnek. Most akkor mi van???
Találkozó: de jó lenne! Úgy szeretnék veletek találkozni, a múltkor lemaradtunk...
Gabó-sajnálom a ház ügyet, akkor a legrosszabb, mikor beleéli magát az ember.
Megyek, nagyon hosszú lettem.
Anikó
Ps: Küldtem a Gyógymanókat a betegeknek!