Új privát üzeneted érkezett!

Naposoldal!

Mikor terhes voltam megkérdeztem a Zekét erről a mindjárt megjön érzésről,mert nekem is volt egy ideig.Teljesen megnyugtatott,hogy az természetes,ugyhogy ne aggódj.Aztán el is múlt.A babás topikban Lanett is tök görcsölt,meg ha jól emlékszem Chesti is,aztán minden rendben náluk.Ne aggódj,most tényleg nem kell.
lukrécia

Lexi,
jó, hogy mondod, nekem is vasalni kell:( Én férjem is mindig ingbe jár, igaz nem öltönybe, de az ing az mindig kell:(
Úgy hogy megyek is:)
Naposoldal,
akkor megnyugodtam, hogy jól vagy, biztosan minden ok:) Vigyázz magatokra:) Mikor lesz az uh?
Jaj, úgy izgulok:) Hát remélem, hogy tényleg velem lesznek már kedden:)
Jó pihenést mindenkinek!
baby.81

Gil!

Én a múltkor orgametrilt kaptam,2×1-et.Remélem jól emlékszem a nevére.Nem éreztem a cisztát,aztán a köv mensi alatt már kezdtük is a stimut.Sok sikert neked!Mikor mész vissza?
lukrécia

Sziasztok !

Rég voltam már itt de azért probáltam nyomon követni az
eseményeket.

Naposoldal , Gica szoritottam nagyon nektek és örülök hogy sikerült
az elején nekem is voltak görcseim én is azt hittem hogy megakar jönni, ne izgulj.Küldök nektek egy kis baba növesztöt
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vicuska és mindenki akinek kell nagyon szoritok és küldöm a tapikat
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lukrécia :lol:
Aranyos vagy hogy igy érdeklödsz felölem nagyon jol esik ,
mi köszönjük jol vagyunk sajnos már rég láttam az én kis pindurkám. Hétfön megyek az Istenhegyi-be genetikai vérvételre
remélem hogy minden rendben lesz.
Akkor februárba mész a fagyibabákért? Izgulok majd helyetted is .
puszi :lol:
bibike27

Sziasztok Lányok!

Itt vagyok ám én is, csak eddig próbáltam egy kicsit tanulni a csütörtöki vizsgámra - de sajnos nem voltam túl hatékony. Inkább más jár az eszemben. Például a pénteki uh., hogy megtudjam, minden rendben van e a pocakomban. A görcsök elmúltak tegnap óta, de remélem ez nem jelent semmi rosszat... :?

Baby!
Minden rendben lesz, ne izgulj! Olyan sokan drukkolunk neked, hogy semmi gond nem lesz, hidd el.
A férjednek sikerült beadnia a progiszurit? Biztosan, hiszen olyan ügyes volt eddig is! :)

Süni!
Hajrá tüszőrepi! Kedden leszívás? A katonák tekintetében tényleg nyugi, jó dolguk van, nem kell egy lépést sem tenniük a petéig... :wink:

Lexi!
Sajnálom a férjedet. :( Remélem csak egy rutinműtét vár rá. Persze ki örül annak is... De Te majd megörvendezteted a kis eszkimóbébikkel, akik rögtön jobban fogják érezni magukat a jó meleg pocakodban és eszükbe sem jut majd otthagyni 9 hónapig... :)

Judit!
Szerda a nagy nap? Hurrá! Remélem Zsókucinak sikerült megnyugtatnia...

Zsókuci!
Bekukkantottam a szomszéd topikba és láttam a helyes pocakos képeidet. De jó, hogy már ott tartasz... Remélem, hogy mindannyian gyorsan követünk...

Kriszti!
Mit szólsz, másnak is megtetszett a táblázat. Nem is csodálom. Én is imádom nézegetni, kiértékelni...

Lányok, akik holnap mentek a Boraborába! Jó dumcsizást és feltöltődést kívánok!

Gica
gica1

Bibike!
Köszi a babanövesztőket. Jól jönnek... :)
Örülök, hogy jól vagytok! Vigyázz magatokra!

Naposoldal!
REmélem azért rajtad is átmegy szépen ez a görcsölgetős időszak. Persze elhiszem, hogy csak keddhez egy hétre fogsz ismét teljesen megnyugodni...

Gica
gica1

Lányok, jó szórakozást a Bora borához. Először azt hittem, egészen Bora Boráig meg sem álltok :D

Juci, a tüszőrepi injekció mellé mást nem kaptam. Nyomom este 11-kor.

Jó pihenést mindenkinek!
Mennek a baba-, tüsző növesztő, cisztaűző és egyéb ragacsok, tappancsok. Kinek mire van szüksége!! :D
süni76

Lukrécia, Bibike!

Nagyon köszönöm a megnyugtató sorokat, olyan jól esett, hogy még a könnyem is kibuggyant :oops:
Nagyon jólesik, hogy így törődtök velem :D

Gica, látod, azt sem tudjuk, mi miatt aggódjunk: görcs-nem görcs :roll:
Neked már csak néhány nap a megnyugtató ultrahangig :lol:
Te most komolyan vizsgázni készülsz csütörtökön?
Nem semmi?

Süni, akkor kedden itt a nagy nap! Szuper!
Bátor vagy, hogy nem félsz az altatástól! Én az első leszívásnál nagyon féltem, persze utólag kiderült, nincs miért :lol:

Zsókuci!
Csak úgy ragyogsz azokon a fotókon!
Ilyen egy igazi boldog kismami!
Gratulálok a pocihoz, szépen gömbölyödik!
naposoldal

Baby, meglátod, minden rendben lesz holnap és kedden együtt fogunk dumcsizni a szobába. Bár lehet, hogy én inkább horkolni fogok :)
süni76

Lukrécia!

Múltkor is volt cisztám, és szerencsére elmúlt magától, úgyhogy akkor mi is rögtön folytattuk a stimut. Remélem, most is tudja az a kis hólyag, hogy mit kell tennie. Úgy számolom, február utolsó hetében megyek vissza. Addig kényszer pihi.
Neked is nagyon sok sikert!!!!! :D
gil

Sziasztok!

Örülök, hogy ízlik a sütike! Van még egy pár egyszerű receptem, de először ki kell próbálnom, aztán szívesen leírom őket, ha jók.

Share!
Köszi a biztatást, tényleg aranyos vagy. Most már pozitívan állok hozzá, csak az eltelt pár hétben minden ismerősöm, aki egy kicsit is ért hozzá (vagy hallott már olyanról, hogy valakinek volt hasonló :? ) jól lehurrogtak, hogy "á annak semmi értelme, majd ha jön a beültetés, az már valami". Szóval ez egy kicsit kedvemet szegte. :( De most megint reménykedem, és várom a piros lapot, hogy kezdhessük. Ma kellett volna megjönnie, de úgylátszik késik. Szurkál ugyan a hasam, de így nem szokott, ahogy most. Előtte inkább görcsölget. Most meg ezt nem érzem. Persze lehet, hogy a HSG miatt van, az azért mégiscsak egyfajta beavatkozás volt.

Akik holnap találkoznak, annak jó dumcsizást kívánok és persze mindenkinek küldöm én is a ragacsot, a petike növesztőket, tüsző érlelőket, kiskatona energiát és a többit...igény szerint.

Puszi mindenkinek, Nelli
nellike

Hellóka!

Jaj, lányok, félek, félek, félek:(
Most kaptam meg a progi szurit, nema férjem adja,mert hát meg sem próbáltuk,mivel úgy ránkförmedtek a BMC-ben, amikor a férjem azt mondta, hogy ezután ő akarja beadni.... Mindegy, itt lakik Anikó,aki adja az utcánkban:) Szívesenteszi!! Így úgy érzi, ő is hozzájárul egy kicsit:)
Süni,
várom a keddet, hogy dumáljunk, persze másért is:) Kicsit be vagyok parázva:(
Gica,
már pénteken uh? Nekem gyorsan eltelt, neked gondolom nem:(
Azt szertném megkérdezni, hogy visszamentetek dolgozni az eredményhírdetés után két hétben és azután hogy lesz? Ez az "állapot" főleg, hogy nálad hárman is lehetnek,ugye?!egyértelműen veszélyeztett terhesség? Vigyázz magatokra!!!!!
Naposoldal,
tőled is kérdezem, te dolgozol most? Te is nagyon vigyázz magatokara!! Holnap írok!!!!!Ja egy kérdés, szerinted most, hogy holnap mennek kell, hogy megnézzen a dokibá, így is végig kell állnom a sort? Szerinted vérvétel is lesz????Köszike:)
Lexi,
még mindig nem vasaltam:( Most már tényleg itt lenne az ideje.
Szióka:)
baby.81

Baby, nem, nem dolgozom.
Tudod olyan szakmám van, ami nem éppen ülőmunka, elég strapás fizikailag és idegileg is, úgyhogy én már a stimu előtt abbahagytam a munkát, szerettem volna teljes nyugiban végigcsinálni.
És a jövőben sem megyek vissza dolgozni ugyanezen okok miatt, a férjem munkájában tudok kicsit segédkezni, hogy mégse érezzem magam teljesen haszontalannak.
No meg nem ártana végre normálisan megtanulni angolul- bár ezt már tervezem egy ideje.
Szóval tervek azok vannak, majd meglátjuk.
A másik kérdésedre sajna nem nagyon tudok válaszolni.
szerintem, ha szarul vagy ( már bocs a kifejezésért ), nyugodtan menj előre, és szólj a recepción. Nem tudom, lesz e vérvételed, sosem voltam túlstimus gyanús.
Talán aki volt már, tudja a többiek közül.
naposoldal

És Babykém, ne félj!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden ok lesz, hidd csak el az öregnek :D
Ja. Tényleg, ki volt az, aki rátok förmedt?
naposoldal

Naposoldal,
jól van kicsit eltúloztam, de hát eddig a nővérek ott a vérvétel helyiségbe mindig azt mondták, hogy majd beadhatja a férjem is, és csütörtökön az a fekete hajú csajszi,azt mondta, hogy meg ne próbálja,mert hogy olajos,meg popsiba kell meg ilyenek, egyébként,tőle a tűt, fecskendőt kértem, de megkérdeztem őt is. A szurit végül is az a kedves ápoló (talán Erzsike néni?) adta be, aki odakísér a helyedre a szobában és mindig babusgat, de tőle kaptam először azt a választ, hogy meg ne próbálja beadni, szintén azon okok miatt:( Egyébként, éppen mondta, hogy iszonyatosan fáj a foga, lehet épp rossz pillatana volt:( Belém is rakta "jól" a tűt. Amúgy addig nagyon kedves, édes...meg minden volt:)
Na, szióka, jó éjt, pihenj, igyál, egyél meg minden:) Ja és most már mindent csinálhatsz, úgy értem főzöl, mosol, takarítasz, mint egy háziasszonyka? Vagy azért, még kímélnek a családtagjaid:)
Na, megyek összekészülök holnapra, lélekben:)
Köszönöm a bíztatást, szertnék hinni neked!!!!!!!
baby.81

Baby!
Miért félsz? Ne aggódj, minden rendben lesz! Viszont azt nem tudom, hogy végig kell-e állnod a sort a túlstimu gyanú miatt, vagy sem... :( Javaslom, próbálkozz meg az előremenetellel... :wink:

Én a tranfszer utáni 2 hétben nem dolgoztam és még kivettem 2 hét szabit, ami pont az uh. időpontjáig tart. Majd rákérdezek a dokibánál, hogy mi legyen ezután. Gondolom függ attól, hogy mind a hárman vannak-e odabenn... Ha jól érzem magam szerintem bemegyek mégy néhány hétig, aztán jöhet a pihenés... :wink:
Azt hiszem, hogy jól döntöttem, hogy kivettem még 2 hét szabit, mert a múlt héten jó volt még egy kicsit pihengetni azért is, mert elég sokat görcsölgetett a hasam, így olyankor nyugodtan le tudtam pihenni. A munkahelyemen ezt ugye nem tudom megcsinálni...
Szorítok holnapra, hogy minden rendben legyen és ne aggódj!! :)

Kriszti! Mit szólsz Baby szuri problémájához? Tényleg nagyon gáz lenne, ha a férje adná be?

Gica
gica1

Én nem értem ezt az injekció-mizériát. Nekünk már a doki is úgy mondta, hogy a laborban megmutatják hogy kell beadni és utána a férjem nyugodtan beadhatja az injekciót, csak egy kicsit nagyobb tűvel, mint a Merionált. Így is volt. Őszintén szólva a laborba be se mentünk, mert a repesztő helye megvolt és amellé szépen beadta. És nem volt soha semmi baj. (kop-kop)
Baby,
ne aggódj ilyen sokat, mert az nem tesz jót. Tényleg! Próbálj meg egy kicsit kikapcsolni. Tudom, hogy nehéz, de muszáj. Ne félj, most már nincs mitől. Csak visszakapod a babákat, ami nem fáj, a többi meg (sajnos) az égieken múlik. De tudod, én már sokszor mondtam, és most is úgy gondolom, hogy nem lesz gond. Ja, be kell, hogy valljam a vasalásról én is könnyen lebeszéltem magam, pedig nem úszom meg.

Nellike
Várjuk a recepteket.
Vendég

Gil!

Nem baj, hogy kérdeztél, már jól vagyok. Szeptemberben volt a vetélésem, a szülinapom körül. Gondolhatod... Buli helyett kórház, bőgés. Akkor derült ki, hogy gond van a méhemmel (fejlődési rendellenesség) és műteni kell. Meg kellett várni, míg megjön az első vérzésem és kicsit jobban leszek. November végén műtöttek, innen számítva 3 hónap pihi és regeneráció. Márciusban kezdhetnék, de sokat fogok dolgozni akkor és egy hónapot tolom. Az április talán már nyugisabb munka szempontjából és vsz., hogy sokat kell majd feküdnöm, főleg az elején, ezért én csak ilyen későn kezdek. Örülök, hogy Te már gyorsan újra kezded, már én is nagyon várom. Szorítani fogok nagyon, hogy ez most sikerüljön.
sharon

Nellike!

Amit Share-nak írtál, azt nekem szántad? Mert olyan, mintha nekem íródott volna, ha nem , akkor bocsi.

Gondolom ennyire még sohasem vártad a piros lapot! Szorítan fogok, hogy kezdhess minél előbb. Tudom milyen türelmetlen ilyenkor már az ember. Lassan telnek a napok, de aztán majd minden felgyorsul, szurik, UH, megint szurik aztán már ott is lesz a nagy nap! Nem osztom azt a véleményt, hogy csak a lombik "valami". Szerintem sokkal egyszerűbb az inszemes stimu és kevésbé "macerás". Ne is figyelj oda a "csak a lombik valami" pártiakra. Én nagyon boldog lennék, ha nem jutnék el a lombikig és az inszem is elég lenne. Jó lenne, ha elsőre Neked is sikerülne, nem lehetetlen!
Szorítani fogok! :D
sharon

Bocsi Sharon! :oops:

Persze, hogy neked írtam:) Még jó, hogy magadra vetted :) Köszi mégegyszer, remélem tényleg sikerül mindannyiunknak hamarosan!

Jó éjt mindenkinek, sziasztok:)
nellike

Sziasztok!
Hazaértem!!!

Estrella!!
Én holnap ott leszek!!!Remélem nem tévedek el!!! De ha mégis, akkor hívlak!!! :lol: :lol: :lol: Most csak ennyire emlékszem az elmúlt oldalról... :oops: :oops: :oops: Visszamegyek, és elolvasom újra.... :lol: :lol:
Vendég

Kriszti, Lexi:
Megyek én is 5-re ott vagyok.
HAHÓÓ TÖBBIEK! Ha tudtok gyeretek Ti is! Hol vannak ezek? :shock:

Kép
Vendég

Baby!
Sztem a kis babókáid nagyon akarnak majd hozzád költözni!!!!!Majd meglátod, minden rendben lesz.....
A szurihoz annyit, hogy láttam én már profi "laikust"és olyat is láttam , amit hozzáértő adott be, és tályog lett a vége!!! Szóval, igenis ha a férjed ellesi a taktikát, és elmagyarázzák, mennyire kell beszúrni a tűt, hogyan kell kimérni a helyét, nem lehet probléma....Bízz benne!!!!

Juci!
Én is mindig a neten lógtam, ha valami új dolog volt számomra, és nem tudtam...De nem mindig jó az...Igagzuk van alányoknak, olvass egy jó könyvet!!!!Az nem idegesít fel annyira...Nem lesz semmi baj!!Akkor jövőhéten már Te is "kismami" leszel!!!!!

Süni!
Te már biztos megadtad a tüszőrepidet...Remélem nagyon sok petikét találnak majd!!! Szorítok ezerrel!!!!!!!!!!!

Lexi!
Neked vagyis a babókáidnak boldog ébredést kívánok!!!!Nemsokára Te is kismami leszel....De jó, most olyan sokan mentek!!!!!Holnap találkozunk!!!Végre megismerjük egymást! (Én alacsony, kissé molett vagyok!csak hogy ne érjen meglepetésként) :roll: :lol: :lol:

Gica!
Remélem is, hogy tetszik a mi kis táblázatunk!!!! :wink: :lol: Mármint másoknak! HOgy nekünk tetszik, az evidens! :lol:
De az alapötlet Chesti érdeme, én már csak átvettem....És javítottam rajta, mert véletlenül kitöröltük az eredetit....Jó kis meló volt újra átírni!!De most 2 helyen van elmentve, és nem kell aggódni.... :wink: :lol:

Grilli!
Írok privit, még most...Holnap nem megyek melózni, ilyenkor van időm a neten lógni!!!!
Szép álmokat mindenkinek!
Vendég

Estrela!
Úgy látszik, mindenki alszik már..Majd holnap délelőtt nézzük a topikot, hátha jelentkeznek....
Vendég

Íme egy friss tábla!
Kép
Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Jó olvasgatni benneteket, habár én magam ritkán írok. Ma adtuk be a hetedik decapeptylt. Még egy hét és mehetünk a BMC-be kezdeni a stimulációt. Normális időszámítás szerint már meg kellett volna, hogy jöjjön, de még semmi.

Tapasztaltak! Szokott ilyenkor késni, és ha igen mennyit? Gondolom a stimu előtt meg kell jönnie. Bár még van egy hét addig, úgyhogy bármikor megjöhet, de írjátok már meg nekem légyszi, hogy mi a normális?

Ha jön valaki a BMC-be február 5-én hétfőn (nekem akkor kezdődik a stimu) esetleg találkozhatnánk. Mi a férjemmel megyünk. Szívesen megismerkednék valakivel élőben is.

Én már elég türelmetlen vagyok, hogy haladjon a dolog. Másra nem nagyon tudok gondolni, csak arra, hogy mi következik, ez a napi egy szuri nem elégít ki :)

Mindenkinek kitartást a következő hétre! Cisztaűzőt :evil: , babatapit 8) , spermiumnoszogatót :arrow: , nyálkahártyanövesztőt :!: , peteérlelőt :oops: , baciijesztőt :twisted: természetesen én is varázsolok, és küldöm szeretettel mindenkinek igény szerint!!!
gombahölgy

Szia Gomba!
Te még fent????Akkor nem csak én vagyok éjjelibagoly!!!
Mensim nekem pont 28 napra jött meg!
Nos, ha mentek 2 hét múlva, akkor lesz labor és Uh!Ha megjön, ha nem!
És itt dől el, hogy kezdődhet e stimu, vagy nem..Egy bizonyos hormont néznek a vérből, mennyire sikerült " leállítani"..és ha igen, akkor mehet tovább! Ha nem, akkor még deca-t kell szúrni 1-2 napíg(lsd. Juci, és azt hiszem Baby)....

Szóval napi 1 nem elégít ki????Na, majd mikor nappi 3-at szúrsz...nekem az volt a halálom! De tudtam, minden nappal közelebb leszek a babámhoz...Ez éltetett!! Kiatrtás, már neked sem sok van hátra..Még vagy 35 szuri..... :roll: :lol
Vendég

Sziasztok!

Végeztem a vérvétellel és az UH-al, 12-re kell visszamennem az eredményért, de nem lesznek túl jó hírek, ahogy elnéztem Szűcs doki arcát UH közben :cry:
A bal oldalon csak 2 db 13 mm-s van a másikon meg talán 1db 11 mm-s, meg 8 mm-es. HOvá lett a többi?
Szerintem ez nagyon kicsi...szóval nem hiszem, hogy szerdán lesz leszívás :cry:
Legyen már dél!!!!!!!!!!!

Judit
jucicuki

Gombahölgy!

Nekem sem jött meg, mire menni kellett a BMC-be, addig kellett a napi két Decapeptylt adnom, amig meg nem jön, nekem ez két nap volt.

Judit
jucicuki

Sziasztok!
Juci, fel a fejjel! Érlelgesd csak ezeket, hogy szép nagyok legyenek. Adagot nem emelt???

Este beszúrtam a 1,5 Ovitrell-t. Reggel pedig az utolsó Decapeptyl-t. (illetve maradt még 1 db, de azt holnap már nem kell beszúrnom)
Hasam majd' leszakad napok óta. Kiváncsi vagyok mennyit és mekkorákat tudnak holnap "lecsapolni".

Még jövök!
süni76

Baby!

Benéztem,hátha már van hír rólad,de még semmi....
Drukkolok,hogy minden ok legyen és holnap visszakapd a babókat.
A progiszuri-ügyet nem értem,ha jól emlékszem Bibaréknak pont Erzsike mutatta meg,hogyan kell beadni.Annyi férj "bizonyított"már,szerintem próbáljátok ki! :wink:

Bibike! :D

Szorítok,hogy minden jól menjen a vérvételen,de ugyis minden ok lesz,tudom! :D Holnap du elutazom pár napra,de megírnád mikor mész UH-ra és mikor lesz véreredmény?

Gombahölgy!
Jó megint hallani felőled! :D Úgy emlékszem a decap miatt szokott késni,mintha a lányok beszélték cvolna ezt régebben.Én még sopsem kaptam,nem tudom.Drukkolok neked is!

Jucicuki!

Ne keseredj el,csak tudnak vmit csinálni,max csütörtökig növeszted őket....Írj majd,hogy mi lett az eredmény,mit mondott a doki.

Bibar!

Este hívlak,nem úszod meg... :D Van már skype-od?Puszi
lukrécia

cvolna=volna :oops:
sopsem=sosem :oops:
lukrécia

Lukrécia :lol:

A mai vérvételnek pénteken tudom meg az eredményét!
Csütörtökön megyek ha minden igaz afp-re és akkor
tudom meg pontosan hogy mikor lesz ultrahang , de 2 hét
mulva biztos!!!
Ja és kb 3 hét mulva megyek 4 dimenzios ultrahangra, már alig várom.
puszi
bibike27

Sziasztok!

Szerdán kell mennem újra, minden gyógyszeremet duplájára emelt, azt mondta, hogy nem reagált megfelelően a szervezetem, de azért valami elindult.

Szorítsatok!!!!!!!!!!!!

Puszi Mindenkinek!

Judit
jucicuki

Sziasztok!

Én valójában a szomszédban lakom, a babás topikban.

Nellike, elsősorban Neked írok most, de persze mindannyiótokat arra szeretnélek bíztatni, hogy tartsatok ki, és próbáljatok meg annyira pozitívan elkezdeni egy-egy programot, amennyire csak lehetséges.
Nellike, én most is az ölemben tartom az első inszem eredményét, a nyolc hónapos kisfiamat, Ádámot. Igen, van, hogy elsőre sikerül, és a terhességem is teljesen rendben zajlott, nem voltam veszélyeztetett vagy ilyesmi. Én személy szerint örülök neki, hogy nem került sor lombikra, de ha arra lett volna szükség, simán vállaltam volna azt is. De azért az inszem lényegesen egyszerűbb eljárás és általában kevesebb hormont kap az ember lánya, szóval a szervezetet sem terheli meg annyira. Tehát miért ne lenne érdemes megpróbálni????

Íme Ő az én kicsikém:
[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1170084804.67.jpg[/img

Szóval csak pozitívan, amennyire csak lehet és meglesz az eredménye, meglátjátok! Lélekben és fejben nem szabad feladni. Közhelynek hangzik, de szerintem ez tényleg nagyon fontos. Nehéz túllépni a csalódásokon, de muszáj.

Ha kétségeitek támadnak, hogy jó kezekben vagytok -e, és hogy érdemes -e végigcsinálni a dolgokat, nézzetek át hozzánk néha. És ha van kérdésetek, tegyétek fel, ha tudunk, természetes, hogy mi is segítünk Nektek.

Mindenkinek mielőbbi pocakosodást kívánok!

Ági

Kép
agnesm

Ó, a kép lemaradt, próbálom korrigálni:

Kép

Kép
agnesm

Sziasztok!

Nem is tudom, hogy hol kezdjem, nem a legjobb hírekkel jövök, illetve majd holnap kiderül:( Eléggé kivagyok most emiatt:( Szóval mentem, ugye Wiegandt-hoz, hogy megnézzen a túlstimu miatt, (megjegyzem, nincsen semmi problémám), megnézett uh-n és látott még néhány tüszőt, de az honnan került oda, vagy a leszívásnál is látták, csak nem akarták leszedni,mert kicsik voltak, nem tudom...a lényeg csináltatott egy hormonvizsgálatot, persze előtte jól beparáztatott megint, hogy ettől a hormontól függ, hogy meg lesz-e a keddi beültetés (estradiol). Gondolhatjátok, 13-ig ott ültem fennt,kétségek között, hogy a várva várt napom mégsem holnap lesz:( Aztán behívott, azt mondta, hogy meglepően nem magas az érték, de nem mondta hogy mennyi????? Így holnap SOS csináltat megint egy hormonvizsg. reggel 8-kor, utánna derül ki, hogy beköltöznek-e a kicsikéim??????? Ja, és azt sem mondta meg, hogy mennyi maradt a 9-ből???? Olyan szomorú, kétségbe esett vagyok, hogy csak na:( Így holnapig megint megy az aggódás:(
Bocsi, most jól rátok zúdítottam mindent, dehát úgy kivagyok...

Mindenkinek minden jót:)

Kismamik,azért ti remélem jól vagytok???
Süni,
így kétséges a holnapom, sajnos:(
baby.81

Baby!

Ne búslakodj,tudom,hogy nehéz most,mert ilyenkor az ember úgy-de úgy szeretné visszakapni őket,arra gondolj,hogy jobb mindenkinek,ha minden rendben van odabennt és csak akkor költöznek be a lakók.Nagyon-nagyon szorítok holnapra!!!!!

Ágnesm!

De édes a babód!Tök jó,hogy beugrottál és írtál pár nyugtató szót Nellikének. :D

Jucicuki!

Gondoltam,hogy vmi ilyesmi lesz,még semmi sincs veszve,sőt....!Kitartás!Dobog egy kis tüszőnövesztőt!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
lukrécia

Bibike!

Ez egy kicsit sok infó... :lol:
Megteszed,hogy írsz(akár privibe) mindig,amikor van vmi esemény?Sokszor puszillak!
lukrécia

Jucicuki!

Ne aggódj, a dupla dózis biztosan meghozza a várt eredményt! Nem mindenki reagál egyformán a gyógyszerekre, van akinek egy kicsit több kell a jó eredményekhez.
SZORÍTOK!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Baby!

Nagyon sajnálom, hogy nincs minden rendben, de Lukréciának teljesen igaza van. Ki kell várni a megfelelő pillanatot, még ha most egy nap várakozás is örökkévalóságnak tűnik. Hidd el sokkal jobb lesz a babáknak, ha egy megfelelően előkészített méhbe költözhetnek vissza. Gondolom, hogy most semmi másra nem tudsz gondolni, de próbálj meg egy kicsit kikapcsolódni, lazítani. Közhely, de az idegeskedés nem segít. Szorítok nagyon, hogy holnap minden rendben legyen. KITARTÁS!!!!!!!!!!!!! MÁR A FINISBEN VAGY!!!!!!
sharon

Lukrécia!
:lol: OK majd mindig az épp aktuálisrol értesitelek.

Baby
Szoritok neked nagyon holnapra.
bibike27

Sziasztok!
Baby, sajnálom, hogy problémák merültek fel, de légy pozitív!!! Holnap minden rendben lesz és biztos beköltözhetnek hozzád!! Ha pedig még 1 napot várni kell, akkor (ahogy Sharon is mondta), inkább tuti helyre költözzenek! :)
Ki fog minket annyira biztatni, ha Te magad alatt vagy??

Juci, előre a dupla dózisért!!! Hidd el, meg lesz az eredménye!!!

Lányok, azt számolom, hogy én holnap a 19. napon leszek. Nem sok ez egy kicsit a leszíváshoz? Vagy ilyenkor csak az a lényeg, hogy a tüszők hogy érnek??? Olyan hülye gondolataim vannak. Pl. még az is, hogy a Decapeptyl tuti megakadályozza az idő előtti tüszőrepedést?? Merthogy pénteken már 16-18 mm-ek voltak. Bár a doki azt mondta, hogy még nőniük kell...
Szóval ugye az nem fordulhat elő, hogy holnap fekszem a műtőasztalon, aztán közben már nem lesz mit leszívni?

Nesze nekem, eddig annyira jó volt a hozzáállásom, most meg elkezdtem parázni :)

Na, hajrá sünmalac nem lesz semmi gond!
süni76

Csajok!
Szuper volt a buli! :D
Kép
Vendég

Sziasztok!!!!!

KISLÁNYUNK LESZ!!!! EMESE!!! :D:D:D

Kép

Minden rendben, tökéletesen fejlődik!!!!!!

Puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci:
Gratulálok! Szuper! :D
Vendég

Baby!
Sajnálom, hogy nem a legjobb hírekkel jöttél, de meglátod, minden rendben lesz! Persze szörnyű lehet ez a bizonytalanság. :(
Bízz a dokiban. Biztos, hogy jót akar, és nem azt, hogy nem a legtökéletesebb helyre kerüljenek a babók. Szorítok neked nagyon, és kívánom, hogy légy erős és a régi optimista Baby!

Süni!
Ne aggódj, biztos találnak alkalmas petikéket, amit le tudnak szívni.

Zsókuci!
Graulálok Emeséhez! :)

Puszi
Gica
gica1

Lányok!
Nem ismerek rátok!Mi ez a rossz hangulat???

Baby
Profik kezében vagy,bizos kihozzák belőled a legjobbat! Ha a rosszra gondolsz az fog bekövetkezni!csak is pozitívan!!!Annyian drukkolunk neked,hogy sikerülni fog,csak ebben higyj!!!

Juci!
Megfognak érni azok a tüszők,csak neked kicsivel több szuri kell!!
És neked is megy a drukk!!
Már a célegyenesben vagytok,nem elkeseredni!!!!!!

Süni
Biztos ott lesznek holnap is :) Rád is vonatkoznak a fentiek!

Ági
Nagyon édes ez a gyerkőc!!
gabicsibe

Zsókuci

Gratulálok!Szép nevet választottatok és a képek mindent elárulnak rólad!! :)
gabicsibe

Ágnesem, csodaszép ez a nagyfiú!!!!

Zsókuci, gratulálok a lányzóhoz!!! :)

Gabi, igazad van, nem lehetünk ennyire negatívak! Szóval csajok, ezt küldöm magunknak/mindenkinek: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
süni76

Lányok, jó éjt mindenkinek! Lassan elvonulok aludni, mert holnap korán kell kelni.

Puszi mindenkinek!
süni76

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?