Baby!
Sztem a kis babókáid nagyon akarnak majd hozzád költözni!!!!!Majd meglátod, minden rendben lesz.....
A szurihoz annyit, hogy láttam én már profi "laikust"és olyat is láttam , amit hozzáértő adott be, és tályog lett a vége!!! Szóval, igenis ha a férjed ellesi a taktikát, és elmagyarázzák, mennyire kell beszúrni a tűt, hogyan kell kimérni a helyét, nem lehet probléma....Bízz benne!!!!
Juci!
Én is mindig a neten lógtam, ha valami új dolog volt számomra, és nem tudtam...De nem mindig jó az...Igagzuk van alányoknak, olvass egy jó könyvet!!!!Az nem idegesít fel annyira...Nem lesz semmi baj!!Akkor jövőhéten már Te is "kismami" leszel!!!!!
Süni!
Te már biztos megadtad a tüszőrepidet...Remélem nagyon sok petikét találnak majd!!! Szorítok ezerrel!!!!!!!!!!!
Lexi!
Neked vagyis a babókáidnak boldog ébredést kívánok!!!!Nemsokára Te is kismami leszel....De jó, most olyan sokan mentek!!!!!Holnap találkozunk!!!Végre megismerjük egymást! (Én alacsony, kissé molett vagyok!csak hogy ne érjen meglepetésként)
Gica!
Remélem is, hogy tetszik a mi kis táblázatunk!!!!
Mármint másoknak! HOgy nekünk tetszik, az evidens!
De az alapötlet Chesti érdeme, én már csak átvettem....És javítottam rajta, mert véletlenül kitöröltük az eredetit....Jó kis meló volt újra átírni!!De most 2 helyen van elmentve, és nem kell aggódni....
Grilli!
Írok privit, még most...Holnap nem megyek melózni, ilyenkor van időm a neten lógni!!!!
Szép álmokat mindenkinek!