Sziasztok!!!!
Huuuu Meri,
de jo Nektek!!!Nalunk elolvadt
A kuytikat meg megzabalom!!!!En is meg tdunam oket dogonyozni
Sajnalom,hoyg nem szunik a verzes!Kivancsi vagyok mit mond a doki.Tegnap olvasgattam a neten a temaban,es az jutott eszembe,hogy lehet,hoyg megis vmi hormonpotlasra lehet szukseged.Mert siman lehet,hogy Nalad minden ok,es meg is fogannak a babak,csak alacsony a hormonszinted ahhoz,hogy megtapadjon!!!Az egyik baratnomnek ez volt.Tobbszor volt neki is ilyen,hogy kesett,halvany + teszt,aztan megnagy erovel megjott.
Emlkeszel,Hajninal is volt ilyen!!!!Es a dokija ezt mondta neki,hogy kuraba kezdenek.Azt hiszem 1 honapig szedte,kozben szigoruan UHval neztek a tuszoket stb....es a kovetkezo honapban osszejott a baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Persze tudod,en is gyogyi ellenes vagyok,de ha esetleg erre lenne szukseg a manohoz,akkor biztosan belemennek.
Nem tudom,Te hoyg vagy vele...Mondjuk nem vagyok orvos,to laikus vagyok ehhez,es nem is akartam okoskodni,csak inkabb hangosan gondolkodtam...vagy mi
Akarhogy is,Nalatok hamarosan baba lesz,az biztos!!!!!!!!!!!!!!!!
Sajnalom az atszervezest is a melohelyeden,engem is ugy megvisel minden melobeli dolog,nagyon fel tudom magam idegesiteni rajta
De most mar nem kell
Uncsitesodnak gratula a nagy babahoz,nem semmi!!!!!!!!!
Szerika,
turik,azok jooook.En meg nem mertem beterni egybe sem,mert felek,hoyg brutal modon elcsabulnek.Nekem is ajanlottak egyet nem annyira messze tolunk,hogy ott marha jo amerikai/angol babaruhak vannak azt hiszem kb 3-4 eves korig.Amiben volt a kislanyuk,amikro talalkoztunk,az is onnan volt...hat wow!!!!!!!!!!!!!!
Adrienna,
koszi a tippet az Avent szetthez,azt en is akarok venni!!!!
Csajok ez a pakolos-rendrakos dolog tok normalis,ez amolyan feszekrako oszton,altalaban midenkinel elojon szules elott
Nagyon ugyik vagytok,hoyg ennyi mindent vettetek!!!Mar en is ugy varom,hoyg megvegyuk a kisagyat
Meg persez ezt-azt
Nalunk amugy szinte minden van....hordozotol az etetoszekig,gyerekules...babakocsi stb,csak a garazsban vagy Sogornomeknel pihiznek.Toluk rengeteg cuccot kapunk,3 gyerkocuk van, 8,4,2 evesek,szoval amit el tudtok kepzelni nekik minden van
Es hat oltari sok cucc mar nalunk
De hat meg nem hordtuk fel oket.Az lesz meg jo moka,meg valogatni
Vicky,
Praktika magazin
Azt en is imadom
En kb 1-2 eve kezdtem a kreativkodast a nullarol.
bementem egy kreativ boltba es nezelodtem.Eloszor vettem uvegfestekeket,meg hozza mindenfele konyveket.Abbol megtanultama technikat,es gyartottam mindent,kepeket,mecsestartokat,vazakat,az ablakra mintakat, a wcbe,furdobe a csempere, a tukor szelere stb....
Azta jott a gyongyfuzes nalam.Azt is konyvekbol.Mindenkit ellattam karkotokkel,nyakekekkel az egezs csaldban,barati korben,na meg magamat.Aztan jott a decoupage
Ebbol is keszitettem kepeket,dobozokat (ekszer es egyeb tarto),talcakat,szalvetatartokat....
Meg elkezdtem sajat eszitesu kapeslapokat csinalni,mindenfele szariott novenyeket, leveleket ragasztgatok ra stb...
Es most majd elkezdem a keresztszemezest,meg foltvarrast, ilyesmit.Majd meglatjuk hogy sikerulnek.Sok turelem kell mindezekhez,de nekem regebben is tok jol esett,hoyg este melo utan ugy belemelyedtem es "lenyugtatott"...na meg a vegeredmenyert besoport dicseretek...na az nagyon jo erzes!Sok dolgok ugye ajandekba keszitettem,azok is mindig sikert arattak.
Ugyhogy mar alig varom,hoyg belekezdjek vmi ujba a babanak:lol:
Pusz