Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, szép jó reggelt!

Lucia, nagyon szépek a gyerekek, gratulálok hozzájuk, és minden jót kívánok Nektek!

Chesti, boldog hóforudlót kívánok Nikinek így utólag.... de nagy- nagy szeretettel!
Ha nekem szántad a szülinapi köszöntést, akkor köszönöm szépen, ha pedig Agnese is mostanság született, akkor boldog születésnapt kívánok Neki! Kérlek szépen, hogy javíts majd alkalom adtán a táblázatban 30-ról 31-re.

Taptau, hogy vagytok? Remélem, hogy Máté egészségi állapota javulgat, és szépen gyógyulgat a legényke.

Köszönöm a névnapi jókívánságokat!

Ági

Kép
agnesm

Zsókuci,

még jó, hogy legalább Te életben tartod a topikot, amikor mi mindenféle mással foglalkozunk és nem jövünk.... :oops:

Remélem, hogy továbbra is számíthatunk Rád ez ügyben!!!!

Pusszancs,

Ági

Kép
agnesm

Szuszi remélem nálatok nem lesz szükség rá. Próbálj anyatejet cseppenteni a szemébe, sokaknak segített. Nálunk azt hiszem a szülés következtében történt valami, mert már akkor a jobb szeme kicsit duzzadtabb volt. Biztos jobban megnyomodott neki :(

taptau remélem Máté mihamarabb meggyógyul. Szegénykém, puszi a kis kobakjára. Gondolom, hogy fáradt lehetsz, ilyenkor hagyd a lakást is, ahogy tudsz pihenj.

Lucia Gratulálunk a babákhoz, tényleg nagyon ügyesek voltak, és le a kalappal, hogy megszülted őket :) Nagyon szépek, kérünk több fotót. Sok tejcsit, és nyugodt éjszakákat :)

Mary persze, hogy emlékszünk rád, és csak reménykedtem, hogy semmi baj sincs. Gratulálunk a két babukához, a rosszakat felejtsd is el, gondolom mennyire megviseltek.
Gyere ahogy csak tudsz, segítünk bármiben ahogy tudunk :)

Zsókuci szerintem a kismamák babáznak ezerrel :) a nagy pocisok meg kapkodnak az utolsó pillanatra hagytak mindent :)

Agnesm kérlek nyugtass meg Te írtad, hogy jan 20.án van a szülinapod :) Ha nem akkor neked is Boldog szülinapot :lol:

Nálunk a kis Lencsilány kapott egy nagyobb ágyat, mert "kinőtte" a kis bölcsőjét :) Reggel amikor keltem, ezerrel hadonászik, rugdalódzik, vigyorog, és beverte a kis kezecskéjét, amitől elpityeredett. Na akkor mondtam, jöhet a nagyobb ágy :) Mi rendben vagyunk, jövő héten kapjuk a 3 hós oltást.
Babamasszázst imádja, már a láb mellett a pocak is sorra került, jövő héten a mellkasra is áttérünk :)
Egyre jobban el van magában, nézelődik gyűjti az infót a világról. Szívem szerint állandóan "prüntyögnék" neki, de azt mondják néha hagyni kell, ne érje inger, olyankor dolgozza fel azt a sok mindent amivel ismerkedik, és memórizálja az otthonát.
Na megyek is, reggelizem, és kezdődik a babamasszázs.
Puszi mindenkinek :lol:

chesti

Kép
Kép

chesti

Sziasztok!

Továbbra is egyben, úgy tűnik Jázmint enm érdekli nagyon a front, jól érzi magát odabenn. :)

Mary, örülök, hogy végre csatlakoztál hozzánk és elvonultak a sötét felhők. Most érkezel a legjobb időszakba. Gratula a két bébihez és sok szerencsét kitartást.

Lucia!Nagyszerű, hogy minden oké nálatok is, nagyon szépek a bébik. Gondolom nem fogsz túl sűrűn jönni, de ez érthető is. Azért gondolunk rád. :)

Zsókuci, örülök, hogy bevált a fogkrém, én még rágóban sem bírom a mentholt, de gondolom ez majd elmúlik. :?

Hófordulós babáknak jó egészséget, akik betegek voltak azoknak mihamarabbi gyógyulást. Most nem annyira tudom már követni ki hol tart, bár éppen van fölöttem egy tábla, de néha már úgy érzem nem vagyok teljesen 100-as. Más is volt így a vége felé? Na mindegy. Még mindíg van olyan érzésem, hogy valamit elfelejtettünk, pedig tényleg össze van készítve a csomag nekem is, Jázminnak is, hazahozós ruha is két méretben :lol: .

Nem is tudom már melyik az erősebb érzés, az hogy már alig bírom saját magamat cipelni -tegnap konkrétan úgy éreztem, hogy földre ránt a hasam - , vagy az, hogy már annyira szeretném a karomba venni, nézni, szagolni, ölelni, dédelgetni Őt. :shock: na tessék, mindjárt elpityeredek. Olyan lassan telnek a napok.

Holnap este nst. szombat délelőtt pedig be kell majd menjünk a kórházba, meg akar vizsgálni a doki, hátha van már valami :roll:
Jó lenne!vasárnap töltöm a 39. hetet. Az idei babák közt mi vagyunk a csúcstartók. :wink:

Megyek is, valami hasznos tevékenység után nézek, az még akad bőven.
Chesti, TAptau, Ágik és akiknek nem írtram külön azért rátok is gondolok, puszi nektek.

Ja és néhány kép a babaszobáról, úgy néz ki ez már végleges. A fényképezőnk megdöglött, ezért a telefonommal csináltam a képeket, remélem azért élvezhetőek.

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1169649513.01.jpg[/img] http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 494.69.jpg[/img] Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Valószínüleg keveredés lehet a születésnap körül, mert nekem márciusban van. :wink:
A névnapi jókívánságokat köszönöm mindenkinek.

Agnesm
Utólag kívánok minden jót névnapod és születésnapod alkalmából.

Zuzmó
Nagyon szép a gyerekszoba, látszik rajta, hogy mennyire várjátok Jázmint. Kitartás, már nincs sok vissza, és dédelgetheted, puszilgathatod.

Üdv mindenkinek

Kép

Kép
agnese

Sziasztok!

Én is adok egy kis életjelt magamról. Tegnap voltunk Uh-n, már kb. 600 g-os a csemete, most aztán már egyértelműen látszott férfi mivoltja, a doki rögtön csinált is róla egy sztárfotót.
Kezd rámtörni a fészekrakás.Hétvégén felállítottuk a rácsot ágyat hogy szokja a lányunk az átrendezett szobáját. Tisztára meg van őrülve a kistesóért, állandóan puszilja a hasamat és a köldökön próbál benézni hozzá. Ma átnéztük a ruhákat, mi az ami jó lesz a tesóra is nagyon élvezte, minden egyes ruhadarabot megvizsgált.

Zuzmó
Igazi bájos, babaszoba és akkor lesz az igazi amikor majd megtelik babaillattal. Az olyan jó.

Lucia
Sok boldogságot a picurokhoz!

Kép

csibe[/img]
csibe31

Sziasztok,

Ma töltjük a 20. hetet!!!! :lol: :lol: :lol: El sem hiszem, félidős terhes vagyok! :D:D:D:D:D

Zuzmó,
majd mesélj, mi volt nst-n. Mostmár TÉNYLEG nagyon a finisben vagy. Annyira jó! :D Nagyon drukkolok már most neked.
Meg van még a számom, ugye? (ha nincs, szólj elküldöm újra :))
Csodaszép a gyerekszoba! Jázmin nagyon jól fogja magát érezni pocin kívül is :wink: :lol:

Csibe,
gratulálok, hogy kisfiatok lesz! :D Helyes, hogy adsz magadról életjelet, ne tessék eltűnni :wink: :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok,

ezt a csendet...

Na mindegy, dobok két pocis képet.

1. Ez 12.31.-én készült, ekkor voltam 12+1

Kép

2. Ez pedig tegnap készült (20+0):

Kép

Puszka!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Hát tényleg nagy a csend.

Zsókuci,még jó hogy te életben tartod a topicot.

Nagyon csini kismami vagy és gratula a félidőhöz!Húúú ,de megy az idő! :lol: :lol: :lol:

Zuzmó,szép a babaszoba és nagyon könnyű szülést kívánok neked!
Már visszaszámlálás van! :lol:

Lucia,nagyon szépek a babák,jó egészséget nektek! :lol:

Többi Kismami,Babák puszi nektek is!

Mi még mindig betegek vagyunk,ez a fránya köhögés sehogy nem akar elmúlni,már úgy sajnálom Mátét,mert egyre rosszabbul viseli és már a gyógyszert sem akarja bevenni!Remélem mostmár tényleg mihamarabb meggyógyul!

Puszi!Szép napot!

Kép

Kép
taptau

Szia Taptau,

De jó, hogy legalább Te írsz :D :wink:
köszönöm, aranyos vagy :D
Hát... nem vagyok egy balerina alkat, de hát ez van :D :wink: :oops:

Sajnálom, hogy Máté még mindig nem gyógyult meg teljesen! :(
További jobbulást neki!

Puszillak!

Kép

Kép
zsókuci

Hülye vagyok. Az első képen 16+3 voltam! :D :oops:

Kép

Kép
zsókuci

Kép

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Drága Zsókuci!! :wink:

Én is hanyagoltam egy kicsit a topikot,jól jön egy kis fejmosás néha!! :oops:

Nagyon jók a képeid!! :lol:
Én kedden köszöntem el a BMC-től, nagyon furcsa, hogy idáig is eljutottunk.Hétfőn megyek a választot nőgyógyászomhoz az első randinkra.Már voltam védőnőnél és megkaptam az összes utasítást arról. hogy mikor és hova kell mennem vizsgálatokra.
Szóval beindult a nagyüzem.
A pocim nődögél majd rakok fel UH képeket amik jó minőségüek, mert amik most vannak azok eléggé homályosak.

ZuzmÓ! :lol:
Hogy vagy??

Puszi mindenkinek, a babák egyszerűen gyönyörűek MIND!!

És Lucia, te aztán kitoltad az ikreket!!Nem semmi!!! :wink:

Üdv mindenkinek Brigi :lol:

Igérem majd többször írok!!

Sziasztok!! :wink:

Kép
brigii

Sziasztok!

Végre ma az első lázmentes nap!Remélem az éjszaka is jó lesz!

Apával fürödtem:

Kép

Kép

Kép
taptau

Szép éjszakát és jó hétvégét mindenkinek!

Brigi,szavadon fogunk! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
taptau

Sziasztok!

Nem vesztem el, csak mi is betegek vagyunk. Az ultrahangon nem derült ki semmi (nem tudom, hogy ennek örüljekm vagy ne), de úgy néz ki most nem fáj Verus hasa. Viszont köhög, tüsszög, és porszívózzuk az orrát. Egy látogatótól kapta el. Frissbabások, ne engedjetek beteget a babához, mert iszonyú látni a kicsik szenvedését. Ahogy sír, mert nem kap levegőt, ahogy fölébred a köhögésre, szörnyű. Taptau, gondolom, Ti is ezt élitek át most.

Zsókuci! Nagyon csini vagy! Életben tartod a topikot, ez tök jó. Szülés után már nem lesz ez így, de ez természetes. Akkor már a babáé minden szabadidő! :wink:

Voltunk csípőszűrésen is, és minden rendben.

Mindenkinek sok puszi!

Rozus

KépKép
rozus

Sziasztok!

Én is idekullogok a bűnösök között. :oops:
Visszaolvastam, de most mennem kell. Igyekszem este írni.
Éjszaka azt hittem szülni fogunk. :? 1 órán keresztül fájt a hasam rendszeres időközönként. Apa dolgozott. Mit mondjak? Rendesen beijedtem, de aztán mintha elvágták volna.

Beteg babáknak jobbulást kívánok! Rozus, az ilyen látogatóknak kívánnám, hogy szenvedjék ők végig azt, amit egy beteg baba!!!

Szép napot mindenkinek!

Kép
Kép
share

Jó reggelt!

Igen,Rozus,ugyanezek a tünetek nákunk is és szörnyű,hogy semmit nem tudsz tenni!Volt,hogy már én is sírtam,annyira rossz volt látni ,hogy szenved!

Share,na ne tessék ilyet csinálni,Mátéúrfi maradjon még pár hetet.Lehet a hóesés miatt volt,nem gondolod?????? :shock:

Kép
taptau

Rozus!

Veruskának nagyon boldog 3.hófordulót kívánunk és mielőbbi gyógyulást!Puszi!

Máté és Anyája :lol: :lol: :lol:

Nálunk már van hóóóó! Szép napot!

Kép

Kép
taptau

Sziasztok!

Az én gyerekem fittyet hány a hóra, frontra, úgy látszik nem sietős neki. Tegnap este nagy vigassság volt az én pocakomban is, de előjönni nem akart. Csak azért nem bántam , mert apa éppen céges bulin volt, szegénykém így is azon izgult végig, hogy akkor kezdünk szülni, amikor nekiállna kicsit iszogatni, így nem nagyon mert :lol:
Ma voltunk dokinál, mert éppen ügyelt és megbeszéltük, megnéz, hátha van valami, de tök zárt a méhszáj, tágulásnak semmi jele.
Végül is 1 hét alatt még bármi történhet, de nem akarok azért kórházba menni, mert túlhordom.

Na mindegy egyenlőre nem aggódom ezért. Apa szerint a vasárnapi ebéd majd meghozza a hatást, és 1 hét múlva a desszert után elindulnak a fájások. :lol: Pasi. :lol:

Egyenlőre ennyi, a hétvégén már nem jövök, holnap anyósnál ebéd. Legközelebb hétfőn megyünk ctg-re, aztán 1-én doki, ha addig semmi.

Pussz mindenkinek!Babáknak jobbulást!

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Végre valami tél szerű, pár pehely hó.

Zuzmó
Addig ne izgulj míg nagy a vígasság odabenn, majd ha utána túl sokáig csend honol akkor akkor már inkább. Azt mondják szülés előtt már nagyon keveset szoktak mozogni, bár biztos van aki erre rácáfol. Nekem is szülés előtti estén iszonyú ramazurit csapot, nem tetszett neki a TV-műsor, nem tudtam megnézni a filmet, másnap gyanús csend aztán éjjel indultunk szülni, pedig előző nap még nulla méhszájtágulás volt. Igen így a vége fele már úgy van az ember,kicsit türelémetlen, lesi a frontokat hátha most. Nálunk egy nyugodt teliholdas éjszaka hozta meg a picurt 2 éve. Egyébként jövő hét pénteken 2-án telihold lesz. :D

Mindenkinek szép hétvégét!

csibe
csibe31

Sziasztok Lányok!

Először is köszönöm a gratulációkat bár nem olvastam vissza, mert arra nem jutott időm. :lol:
Lucia :lol: egy csöppet azért irígy vagyok rád, hogy neked sikerült természetes úton világra hozni őket. Nekem a császár után kellett két hét mire rendesen tudtam mozogni, és ráadásul be is gyulladt, folyt belőle a trutyi napokig, no, mindegy mostmár jól vagyok.
Van tejed rendesen? Tápszert kapnak a kicsik? Jól vagytok?
Én már baromira fáradt vagyok, az éjszakák egy kicsit kikészítenek, hogy még akkor is toppon kell lenni. REmélem nemsokára átalusszák az éjszakákat. :lol: Folyamatosan vagy szoptatok, vagy fejek, vagy pelenkázok vagy büfögtetek. Kicsit kezdek begolyózni már. :D
De persze gyönyörűek, meg édesek, meg szeretem őket. :lol:

Zsókuci :lol: nagyon helyesek a fotóid.

Mary :lol: :lol: :lol: gratulálok! Sok puszi Neked! :lol: :lol:

Puszilok Mindenkit!
Ha tudok majd írok meg olvasok!

Hali
Viki

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Pár kép Milánról

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Mindenkinek kellemes hétvégét.

Kép

Kép
agnese

Sziasztok lányok!

Mostanában nem sok időm volt bekukkantani még a meddő fórumra sem,így titeket is hanyagoltalak,kicsit le vagyok maradva!

De öröm visszajönni ennyi csodaszép baba-fotó közé!!!! :D :D

Zsókuci!

Tudod,olyan szép kismami vagy,az jutott eszembe,amikor még kérdezted a lányokat,hogy vajon hányadik hónapban kezd látszani a pocak,aztán tessék....Hihetetlen hogy megy az idő! :D Ráklikkeltem az UH képekre is,hát nem semmi... :wink: Sokszor puszillak

Zuzmó!

Nagyon izgalmas a dolog,gondolok rád,kitartás!!!! :D

Mindenkinek szép téli estét! :wink:
lukrécia

Sziasztok,

Na, ezt már szeretem! :D Örülök, hogy írtatok, reméltem, hogy nincs senkivel baj…
Mi jól vagyunk, már nagyon várom a hétfői 4D-t, annyira szeretném tudni, hogy kisfiú vagy kislány. Tényleg tök mindegy persze, de a kíváncsiság… :lol:. Nemrég alukáltam másfél órácskát, és azt álmodtam, hogy kaptam egy leletet (?), és rá volt írva furi betűkkel, hogy 100%, hogy kisfiú. Na, kíváncsi leszek, hogy a valóságban mit mondanak, és hogy egyáltalán megmutatja-e magát :D
Jaj, nem is meséltem, hogy szerdán moziban voltunk, megnéztük a „Tégla” c. filmet – nagyon jó, ajánlom mindenkinek -, és a 2,5 óra alatt Kisborsó 3x is annyira aktiválta magát, hogy ihaj :lol: Annyira jó volt :D Nem győzők ezzel az érzéssel betelni :lol:

Brigi,
Hú, emlékszem, amikor engem is elengedtek a BMC-ből… Nekem is rettentően furcsa volt, és persze örültem is, és izgultam is. A 9.héten voltam először én is a saját nődokimnál :wink: Várjuk a pocifotót !

Taptau,
Annyira édes Máté a fürdős képeken (is), egyszerűen hihetetlen mennyire fejlett, nagyfiú 11 hónaposan. Örülök, hogy már jobban van!

Rozus,
Örülök azért, hogy semmi elváltozást nem mutatott az UH – de annak nem, hogy még mindig nem teljesen gyógyult Verus. További jobbulást kívánok neki!

Share,
Hú, nem csodálom, hogy nagyon megijedtél az éjszaka, örülök, hogy még azért nem indult meg a szülés. Beszélj a fiaddal, hogy még jó pár hetet bent kell töltenie! :wink: :D
Várjuk, hogy gyere újra :D

Zuzmó,
Nagyon nehezen viseled már? Ne aggódj, biztos nem fogod túlhordani, az még azért arrébb van, addig még simán előbújik a kis Jázmin :D
Aztán lehet, hogy a párodnak lesz igaza, és a vasárnapi ebéd lesz a nyerő :wink: :lol:

Viki,
De örülök, hogy írtál!! :D:D:D:D:D Jó, hogy már jobban van a sebed, és már eljutottál a gépig :lol: Nemsokára beáll a ritmusotok (ha már átalusszátok az éjszakákat), aztán már biztos marad több szabadidőd, ne aggódj :D

Agnese,
Nagyon szép baba Milán, annyira kis formás!!! :D Pár év, és sírhatnak utána a lányok :wink: :lol:

Lukrécia drága,
Annyira édes vagy! :D Köszönöm a soraidat, nagyon-nagyon jól estek! Őszintén remélem, hogy hamarosan már Te is gömbölyödő pocidat fogod mutogatni :lol: Nagyon drukkolok Neked! Meg persze a többieknek is… Puszillak!

További kellemes hétvégét mindenkinek!

Cupp!

Kép

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Kismamik,Anyucik február 1-től Baba-mama hetek a Corában,nagyon jó akciókkal! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
taptau

Chesti :lol: küldd el nekem a babazenét légyszi, mert én marha letöröltem a múltkor.

Köszcsi

Viki
nviki
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Most már aztán tényleg írok... :shock:

Lucia, gyönyörűek a babák! :lol: Szép husisak, nem lehetne megmondani, hogy ketten növekedtek odabent. Szép munka volt! Kitartás az elkövetkezendő hetekhez, és írj, ha lesz egy kis szusszanásnyi időd. Szülésről szívesen hallanék kicsit bővebben.... :wink:

Taptau, azt hiszem, Te kérdezted, hogy vettünk-e bölcsőt. Bölcső családi darab, mindig vándorol. Kb. 4-6 hétig tudjuk majd használni, mert elég kicsike, de addig szeretném abban altatni Mátét az ágyam mellett. Szerencsére a légzésfigyelő egyik érzékelő lapja éppen belepasszol. Amúgy kombinált kiságyat vettünk, heverővé alakítható.
Cora katalógus már nagyon várom én is! Mindig tele a postaláda ilyenekkel, de most nem akar ideérni. :roll:
Örülök, hogy jobban vagytok. Szuper az a hab-turbán! Mint egy kis pasa! :P

Szuszi, nagyon csini Olivér a kis kesztyűjében. :lol: Szopival minden ok?

Chesti, hogy alakul Niki szeme? Köldöksérve rendbejött?
Kérdezni is akartam már, hogy a bölcsőt meddig tudjátok használni, de így már választ kaptam. Praktikus dolog, csak kár, hogy gyorsan kinövik.

Mary, szuper! :lol: :lol: :lol: Erős csajszi vagy, és most már minden rendben lesz! Gyere gyakrabban!

Zuzmó. hangulatos lett a babaszoba! Tessék most már jóóó sokat pihenni, és biztatni Jázmint. :) CTG után írj, hogy mi volt!

Zsókuci, nagy nosztalgiával olvasgatom a soraidat! :lol: Szinte ugyanígy éltem meg én is a terhességet, ujjongtam minden egyes fordulónak. Drukkolok, hogy Kisborsó a 4D-n ügyesen viselkedjen, és mutassa meg a titkát nektek.
Egyértelműen látszik a gyarapodás! Semmi okod a panaszra! :wink: Balerinaaaa??? Mi itt nem balerinának készülünk, hanem anyukáknak!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Csibe, gratulálok a kukishoz! Kislányod édes lehet, ahogy készülődik a kistesóra!

Agnese, nagyon helyes kópé Milán! :lol: :lol: A vigyorgós képeken olyan, mint egy kis manó. :wink: Zabálnivaló!

Viki, kitartás nektek!

Rozus, minden panasza elmúlt Verusnak? Nem mondták, hogy mi oka lehetett?

Nézegetve a babafotókat, egyre gyakrabban képzelem el, hogy milyen lesz majd Máté. Imádom simizni a pocakomban, amikor kinyomja magát. Kis csibész, van amikor még inkább toja ki a popóját, máskor sértődötten visszavonul.
Neki még esze ágában sincs kijönni, anya rontotta el a dolgot a sok rohangálással. Tegnap este is fájdogáltam, de ismét elmúlt. Ma már nem fog felkészületlenül érni. Remélem, nem lesz semmi, sokat pihentem.
Anyukák! Alvás hogy ment az utolsó hetekben? Éjfél-1 óra körül felébredek pisilni, és utána nem tudok visszaaludni! Már teljesen kimerültem. Új stragégiámat ma próbálom ki. Valahogy kihúzom 11-12 óráig, és akkor hátha tudok reggelig aludni.
Jövő héten jönnek a tesómék bútorokat pakolni, és már csak a rendezgetés marad. Babaruhák nagy része kimosva, már csak vasalni kell. 36. hétig végezni szeretnék mindennel, mert utána heti 2 NST, és nekem erre rámennek majd a délelőttök.

Csajok, ha kihagytam valakit, nem szándékosan tettem. Nagy volt a lemaradásom. :? :?

Minden jót kívánok! Máté is küldi a rugikat! Legyetek egészségesek és vidámak. Puszi! :lol:

Kép
Kép
share

Sziasztok,

képzeljétek, ma délután elmentünk a tropicariumba, kb. bő 1 órája értünk haza. Most voltam életemben először, hát... őszinte leszek, kicsit többet vártam tőle. Ami vígasztal, hogy üdülési csekkel mentünk, így nem fájt annyira :wink: Mondjuk a cápás medence mindent vitt, attól teljesen le voltam nyűgözve...
Ha nem baj, dobok is egy képet, ami szerintem egész jól sikerült:
Kép

Amúgy nyugisan telt a nap, Apa főzött ma fincsi sült csirkét :D

Taptau,
nem tudod, hogy a Corás akció meddig fog tartani? Sajnos ide sosem dobnak be papírt. Mondjuk elég messze is lakunk a Corától. Néztem a honlapjukat, de ott még csak a jelenlegi van fent. Köszi.

Share,
igen, nagyon lelkes kismami vagyok :D Minden hét fordulón - ez csütörtökönként van - azzal kezdem a napot, hogy a szakkönyveimben elolvasom az adott hétre jellemzőket (mekkora, mi fejlődik jobban, stb.), ha még ébren vagyok, akkor éjfél után pár perccel, vagy reggel, a reggeli közben :D Mindig mindent szeretnék tudni, ami bent történik Kisborsóval :wink:
Remélem holnap is jó hírekkel és jó képekkel tudok nektek szolgálni ::D

Puszi és szép álmokat mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Akkor most csak a lényeget ,mert elszállt az egész amit írtam és már marha fáradt vagyok!

Agnese,nagyon édespofa Milán.Puszi neki!

Share,a régi dolgok nagyon jól meg vannak csinálva,nálunk egy kb, 100 éves etetőszék vándorol a családban!Még párom dédpapája készítette.

Zsókuci,én is csalódtam a Tropicariumba,azt hittem nagyobb durranás,a reklámokat látva!
Az akció febr. 1-18-ig van,de érdemes az elején menni,mert elkapkodják!Mi is tervezzük csütörtökre,hogy megyünk Coráék felé! :lol:

Jó éjt!

Kép

Kép
taptau

Nviki ment priviben :)

jövök majd én is ám :)

chesti

Anyucik!

Kinek, mikor - mennyivel szülés előtt ment el a nyákdugó? :?: :?: :oops: És utánna mikor indultak el a fájások? Az tényleg olyan, mint a mensis hasfájás?

Tudom jókor jut eszembe ilyeneket kérdezni, lehet, hogy egész nap nem is néz erre senki, de ha igen akkor kérlek válaszoljatok! :o :!:

Addig is tűkön ülök. :shock: :shock: Mondjuk este megyünk ctg-re, zaklatom majd a szülésznőt is, de szeretnék minnél több forrásból infóhoz jutni.! :oops:

[/b]

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Zuzmó, most csak Neked írok gyorsan. Nekem kb du. öt körül ment el a nyákdugó, és 18.20-kor vettek fel a kórházba, de akkor már 4 perces fájásaim voltak. És igen, a fájások valóban úgy indulnak, mint a mensis hasfájás, és ahogy sűrűsödnek úgy erősödnek is. Nekem kb akkor kezdett erősödni, amikor már percesek voltak a fájások, ez úgy este 10-fél 11 körül lehetett, és 0.45-kor megszületett Ádám. Hallottam már olyat is, hogy valakinek a szülés előtt 1-2 nappal távozott a nyákdugó, de persze akkor fájásai még nem voltak.

Ha már itt tartassz, akkor nyugalom, ez nagyon fontos, pihenj és figyeld a tested. Ha a legkisebb gyanú is felmerül, hogy szülsz, hívd az orvost vagy a szülésznőt, és egyeztess velük arról, hogy mikor kell indulnod.

Vigyázz magadra, szorítunk Nektek, hogy minden a legnagyobb rendben menjen!

Puszi,

Ági

Kép
agnesm

Zuzmó én is most csak neked, _Niki itt van a kezemben, igy nem is egyszerű :)
Nekem már voltak fájások, szomat reggel ment el a nyákdugó, vasárnap este 9-re lett meg Niki.
Nem téveszted össze semmivel a nyákdugót, ronda nyálas hengeralakú 1-2 centis.
Bár barinőmnek darabokban távozott 2-3 napig, amit fürdésnél látott.

chesti

Csajok!

Köszi a gyors válaszokat, figyelek nagyon.
Igazából tegnap kezdett gyanús lenni, hogy ez az lehet, de nekem darabokban jön és egyáltalán nem henger alakú és nem is véres, hanem víztiszta és tojásfehérje állagú, talán kicsit sűrűbb.

Érzékeny gyomrúaknak bocsi, de aktualitása van :oops: :oops:

Szóval 90%-ik biztos vagyok benne, hogy az. Fájások egyenlőre nincsenek, illetve nem érzem, este majd kiderül, hogy állunk.
Remélem ez már tényleg azt jelenti, hogy 1-2 nap.
Pillanatnyilag rettentő álmos vagyok, simán vissza tudnék feküdni, lehet, hogy meg is teszem :shock:

Puszi nektek, ha lesz valami, majd jövök!

Vagy apa :lol: !

Kép
Kép
zuzmó

Sziasztok!

Zuzmó,Én pl, észre sem vettem mikor távozott a nyákdugó ,és a fájások tényleg mensis görcsökre hasonlítanak az elején!
Húha!Pihenj,szerintem már közeleg az idő!Jázmin aktív még?Mert ha gyanúsan nagy a csönd, akkor akció! :wink:

Ügyes légy! :lol: :lol: :lol:

Kép
taptau

Taptau! :)

Hát ma még nem nagyon aktivizálta magát, néha 1-1 váratlan rúgás, illetve reggel mocorgott. :shock:

Aggódom is, mert azt mondták ha 2-4 órán keresztül nem mozdul akkor menni kell. :shock: Azért az 1 rúgás is rúgás, ugye? Igyekszem nagyon figyelni. Lehet, hogy kicsit eldőlök, akkor mindíg beindul.
6-ra megyünk nst-re, addig majd csak oké lesz a dolog. :roll:

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó,Nem kell izgulni,mert szülés előtt már gyűjtik az erőt a nagy útra!Ezért nem mozognak már annyit!

Nagyon szorítok nektek és könnyű szülést kívánok!

Kép
taptau

Sziasztok!

Kedves Kismamik, akik a tejcsi szaporításán ügyködtök! Íme egy recept, állítólag nagyon hatásos kis golyócskák, otthon készítendő étek, naponta 4-5 golyszli fogyasztása ajánlott:

25 dkg búzát, 15 dkg árpát, 10 dkg zabot és egy maréknyi kesudiót apróra kell őrölni, majd pirítani. Hozzá kell adni 15 dkg vajat, majd ha megolvadt, 15 dkg barnacukrot. Ha a cukor megolvadt, le kell venni a tűzről és annyi vizet kell hozzáadni, hogy jól formázható massza legyen belőle. 2,5-3 cm átmérőjű golyókat kell készíteni a masszából, és hűtőben kell tárolni az elkészült csemegét.
A hatásfokát nem volt alkalmam kipróbálni, de szerintem nagyon fincsi!

Zsókuci, nagyon jól áll Neked a pocak, aminek a mérete ígéretes. Csak nem utol akarod érni Zuzmót??? :wink:

Nviki, le a kalappal minden olyan anyuka előtt, akinek ikrei vannak!!!!! Kitartást és minden jót kívánok Nektek.

Share, azért csak óvatosan, meg ne erőltesd magad. Fontos, higy sokat pihenj. Az ember hajlamos nem eléggé komolyan venni ezt, pedig kell. Szerintem Te a pakolásnál csak koordinálj. Vigyázz magatokra!

Agnese, Milán édipofa! Nagyon komoly a tekintete!

Mindenkinek puszi, mostmár rendesen jövök és pótolok.

Ági

Kép
agnesm

Hello Lányok!

Itt a kis elveszett, aki kb. egy hete olyan álomkórral küzd mint az elején. :oops:
Szégyellem magam de mostmég visszaolvasni sem tudok, mert ma egész nap mászkáltunk Siófokon és hulla vagyok.
Holnap megyünk Pécsre Afp eredményért, meg a dokihoz délután. Nagyon szorítsatok légyszi!!!!Utána jövök, visszaolvasok és beszámolok mindenről!

Zuzmó!
Látom még 2in1 állapotban.
Nagyon szorítok Neked, mostmár aztán tényleg bármelyik pillanatban anyuka lehetsz! :D
Gyors, könnyű, fájdalom- és komplikációmentes szülést Neked!

Zsókuci kismamipajtás!
Úgy emlékszem Te ma vagy 4Dsen.
Remélem Kisborsó megmutatja magát! Nagyon kiváncsi vagyok, hogy Zoltán vagy Emese lakik a pociban! :lol:

Remélem mindenki jól van, picurikák növekednek.
Nagyon sok puszit küldök mindenkinek!

lanett

Sziasztok lányok,

Lucia gratula a lányokhoz, minden jót kívánok és sok erőt az első hetekhez.

Viki, minden elismerésem a tiéd. Nagyon nem lehet könnyű két gyerköccel. Sokszor eszembe jutsz. Hogy szoptatod őket? együtt vagy külön? Van tejed elég?

Agnese, Milán nagyon édes huncut manócska. És mennyi haja van! Őrület. :)

Share, szoptatok lelkesen. Reggel annyi a tejem, hogy fuldokolva issza Olivér, aztán egyre kevesebb. Este pótlást vagyok kénytelen adni neki, mert 1óra alatt sem sikerül jól lakni, de így is örülök, hogy ennyire megindult.
Kérdezted az alvást az ucsó hetekben. Nekem közép időben voltak alvási gondjaim, az utolsó hetekben jókat és sokat aludtam délután és éjszaka is, kivéve akkor ha olyat ettem, ami nem hagyott aludni. Viszont azon a hajnalon, amikor a szülés megindult, szinte nem aludtam semmit. Olyan érzésem volt, hogy a gyomrom a torkomban van és félig ülve próbáltam aludni, sikertelenül.

Zuzmó, nekem a nyákdugó a szülés hajnalán ment el 3kor. Olyan volt mintha menstruálni kezdtem volna, halvány piros volt, de jött rendesen, folyamatosan. Akkor még nem voltak fájásaim és nyugodtan visszafeküdtem. De nem sokra jöttek a fájások és nem volt mese, Olivér elindult.

Zsókuci, csini kismami vagy :)
szuszi

Zsókuci!
Nagyon csini már a pocid, már nekem is kezd növekedni.
Ha jol tudom ma mentél 4 d-re nagyon kiváncsi vagyok hogy mi volt, és hogy láttad e hogy fiu vagy lány . Mi 3 hét mulva tervezzük hogy megyünk , már én is nagyon várom. Mennyivel elötte jeletkeztél be ?
bibike27

Sziasztok!!!!!

KISLÁNYUNK LESZ!!!! EMESE!!! :D:D:D

Kép

Minden rendben, tökéletesen fejlődik!!!!!!

Később még jövök.

Puszi mindenkinek! :D

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci!Gratulálunk Emeséhez! :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
taptau

Hali!

Eddig semmi, no nem mondom, hogy tök sima volt a ctg görbe, de egyenlőre nincs komolyabb fájás.

Mindegy, majd lesz valami előbb-utóbb!

Zsókuci!
Gratula a kiscsajhoz! Úgy látom ez a topik erősen lányos :lol:

Puszi!
Jóccakát mindenkinek. Lehet, hogy lefekszem, nagyon álmos vagyok!

Kép
Kép
zuzmó

Zuzmó,már épp hiányolni akartalak!Csak valamiért nem tudtam írni,összemosódott az oldal! :shock: :shock: :shock: Pihizz,gyűjtsd az energiát!

Lanettmormota,gyere már kicsit gyakrabban!Mi újság Tabon??????????Drukkolok,hogy jó legyen az Afp(habár az enyém se volt tuti!!aztán mégis minden oké lett)

Bibike,ez neked is szól!Pár hónap múlva már még ritkábban jöhettek!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szuszi,örülök,hogy rendeződött a tejcsi kérdés!Még nem is mondtam, milyen helyes Olivér! :lol:

Szép álmokat!

Kép

Kép
taptau

Sziasztok,

na, újra itt. Nem semmi napom volt ma... de szerintem most nem is kezdek neki, túl hosszú és bonyolult, de a lényeg természetesen a 4D volt :D:D:D:D

Köszönjük a gratulációkat!
Nagyon boldogok vagyunk, hogy minden rendben odabent, és hogy Emese szépen fejlődik! :D Alig állt le, végig izgett-mozgott, mindig hátat akart fordítani :lol: Úgy kellett trükközni, hogy lássuk :D De a nuniját hamar megmutatta :wink: Az utolsó 1-2 percben aludt el, akkor készült az alábbi kép. Fantasztikus volt!

Bibike,
én már kb. 3 hete bejelentkeztem, de szerintem elég 1-1,5 héttel előtte is. Ezt a helyet ajánlom. :D

Zuzmó,
de izgiiii :D Jelentkezzetek bármi van! Mennek a drukkok addig is :D

Lanett kismamipajtás,

drukkok mennek, de ne aggódj, minden rendben lesz!!! :D Várunk holnap az eredménnyel! :D

Az adatok:

BPD: 5,05
OFD: 6,06
HC: 17,72
FL: 3,4
AC: 14,94
CRL: 14,34
Súly: 353 g :D

És egy kép:

Kép

Ja és csináltam csajszis vonalzót :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Sziasztok!

Bár mi most egy kis időre leállítottuk a baba-projektet, azért továbbra is olvasom a BMC-s topikokat, és igyekszem nyomonkövetni az eseményeket.

GYÖNYÖRŰEK A BABÁITOK!!!!
Csak ennyit tudok mondani, és ebben minden benne van! :D

Zuzmó, hamarosan te is a kezedben tarthatod Jázmint, ez annyira izgalmas! Szorítok neked nagyon! :D

Zsókuci drága,
Miattad muszáj volt bejelentkeznem!!! Gratulálok Mesi babához!!! Ja, és ajánlom figyelmedbe azt a hozzászólásomat, amit a másik topik 110. oldalának eleje felé írtam neked!! Boszorkány vagyok ám!!! :D :D :D

További csodálatos pocinövesztés a pocakosoknak! :D

Mamm
mamm

Zsókuci!

Ezer gratula a kislányhoz!!!De izgi,hogy már a nevén lehet szólítani :lol:
Szuper!

Zuzmó!

Hú most ez nagyon izgalmas,gondolok rád!

Sziasztok
lukrécia

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?