Sziasztok!
Most már aztán tényleg írok...
Lucia, gyönyörűek a babák!
Szép husisak, nem lehetne megmondani, hogy ketten növekedtek odabent. Szép munka volt! Kitartás az elkövetkezendő hetekhez, és írj, ha lesz egy kis szusszanásnyi időd. Szülésről szívesen hallanék kicsit bővebben....
Taptau, azt hiszem, Te kérdezted, hogy vettünk-e bölcsőt. Bölcső családi darab, mindig vándorol. Kb. 4-6 hétig tudjuk majd használni, mert elég kicsike, de addig szeretném abban altatni Mátét az ágyam mellett. Szerencsére a légzésfigyelő egyik érzékelő lapja éppen belepasszol. Amúgy kombinált kiságyat vettünk, heverővé alakítható.
Cora katalógus már nagyon várom én is! Mindig tele a postaláda ilyenekkel, de most nem akar ideérni.
Örülök, hogy jobban vagytok. Szuper az a hab-turbán! Mint egy kis pasa!
Szuszi, nagyon csini Olivér a kis kesztyűjében.
Szopival minden ok?
Chesti, hogy alakul Niki szeme? Köldöksérve rendbejött?
Kérdezni is akartam már, hogy a bölcsőt meddig tudjátok használni, de így már választ kaptam. Praktikus dolog, csak kár, hogy gyorsan kinövik.
Mary, szuper!
Erős csajszi vagy, és most már minden rendben lesz! Gyere gyakrabban!
Zuzmó. hangulatos lett a babaszoba! Tessék most már jóóó sokat pihenni, és biztatni Jázmint.
CTG után írj, hogy mi volt!
Zsókuci, nagy nosztalgiával olvasgatom a soraidat!
Szinte ugyanígy éltem meg én is a terhességet, ujjongtam minden egyes fordulónak. Drukkolok, hogy Kisborsó a 4D-n ügyesen viselkedjen, és mutassa meg a titkát nektek.
Egyértelműen látszik a gyarapodás! Semmi okod a panaszra!
Balerinaaaa??? Mi itt nem balerinának készülünk, hanem anyukáknak!!!
Csibe, gratulálok a kukishoz! Kislányod édes lehet, ahogy készülődik a kistesóra!
Agnese, nagyon helyes kópé Milán!
A vigyorgós képeken olyan, mint egy kis manó.
Zabálnivaló!
Viki, kitartás nektek!
Rozus, minden panasza elmúlt Verusnak? Nem mondták, hogy mi oka lehetett?
Nézegetve a babafotókat, egyre gyakrabban képzelem el, hogy milyen lesz majd Máté. Imádom simizni a pocakomban, amikor kinyomja magát. Kis csibész, van amikor még inkább toja ki a popóját, máskor sértődötten visszavonul.
Neki még esze ágában sincs kijönni, anya rontotta el a dolgot a sok rohangálással. Tegnap este is fájdogáltam, de ismét elmúlt. Ma már nem fog felkészületlenül érni. Remélem, nem lesz semmi, sokat pihentem.
Anyukák! Alvás hogy ment az utolsó hetekben? Éjfél-1 óra körül felébredek pisilni, és utána nem tudok visszaaludni! Már teljesen kimerültem. Új stragégiámat ma próbálom ki. Valahogy kihúzom 11-12 óráig, és akkor hátha tudok reggelig aludni.
Jövő héten jönnek a tesómék bútorokat pakolni, és már csak a rendezgetés marad. Babaruhák nagy része kimosva, már csak vasalni kell. 36. hétig végezni szeretnék mindennel, mert utána heti 2 NST, és nekem erre rámennek majd a délelőttök.
Csajok, ha kihagytam valakit, nem szándékosan tettem. Nagy volt a lemaradásom.
Minden jót kívánok! Máté is küldi a rugikat! Legyetek egészségesek és vidámak. Puszi!