Sziasztok!!!!
Megjottem!!!!!!
Mindjart meselek,csak elobb:
Vivi,
hat ez gyonyoruseges!Es termeszetes,hyog o a legszebb Nektek a vilagon!Ahogy nekunk ami manonk
Fiona,
igerem,beteszem az eddigi kepeket (12. heten volt 3D is
),ha vegre hazaer a kabel....sajna most nem kaptunk kepet, a korhazban voltunk
Pedig befizettuk az 1000Ftot,erre utana kozlik,hoyg hat ma nemtudnak kepet adni,hazsnaljam fel legkozelebb....
Esztora,
tenyleg nem mentek?
Pedig ugy keszuletetk..ez igy olyan sz@r...de miert nem akarnak menni????nem ertem...Valahogy Nalatok fiut erzek
Az Uh alapjan nem tudnam megmondani,de a babat latom!
AFPn meg minden kirayl lesz!!!!!!
Ugy varom,hoyg etse Meri azzal jojjon,hoyg megsem jott meg neki rendesen..csak eg ypici verezgetes volt......es 1-2 nap mulva nagyon eros 2 csikja lenne....olyan jo lenne
Szoval:
Tok sokat kellett varni,pedig 10.20ra volt idopontom,de basszus 11.40kor hivtak be...azt hittem mar elkevertek a kiskonyvem
De aztan a szonografus dokino tok aranyos volt, mindent legnagyobb rendben talalt,megszamoltuk az ujjait a kezen, a laban, gerinc, sziv, agy, kapk,labak,koponya..szoval tenyleg jo alaposan megnezte.....mondta,hoyg minden tokeletes.
A lepeny a mellso falon van,szuper helyen.
Kerdzetem,hyog akkor felkuszott ezek szerint,merta 12. heten meg elerte a mehszajat.Mondta,hoyg ooooooooo,az nagyon gyakori meg a 12. heten,hoyg eleri!!!De teljesen lemaszott rola.(Hallod Esztora???????
)
Aztan en teljesen le voltam olvadva a 230 grammos babanktol,meg hoyg milyen szep es nagy,es mindne rendben vele..teljesen el is felejtettem,hyog megkerdezzem,hoyg latja e a nemet...
Erre a dokino:Kivancsi vagy meglepit akar?
Mondom:kivancsi vagyok
O:hat akkor van egy fia
En ugy elerzekenyultem ettol a mondattol....teljesne mindegy,hoyg mit mondott volna,fiut vagy lanyt,ugyanezt ereztem volna,mert tenyleg annyira mindeg yvolt......de ez igy oylan szemelyesse valt,hoyg tudom,kisfiunk lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aztan persze kerdzetem,hyog 100%?mert igy mar az ember beleeli magat........es montda,hogy bizoyn az!!!
Meg is mutatta utana,es en is tisztan kivettem a kis zacsijat meg a kukacat
Jol lehetett latni!!
Jaj ennel szebb nincs a vilagon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Velem most madarat lehet fogatni!!!!!!!Es emlekeztek,hoyg az elejetol azt ereztem,hyog fiu?Aztan meg almodtam egy olyat,hyog az UHn puncit latunk.....
Hat a megerzesem bejott,hiaba....az anyai megerzes
Viszont kb 3 het mulva megyunk 3-4Dre es onnan tuti lesz kep,szoval majd azt beteszem,es ott meg tuti,hoyg mar 1000000%ra is megmondjak.....de en erzem,hoyg o fiu!!!
Nevek:na igen,tudjatok a fiunevvel allunk jobban hadilabon
De most leginkabb az Attila vezet,de ez meg valtozhat
Ugy orulok!!!!!!!!!!!!!
Mindenkitol iylen jo hireket szeretnek hallani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ugy adnek most mindenkinek ebbol a boldogsagbol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!