Új privát üzeneted érkezett!

Lányok!

Átszerveztem a napom, mert a párom lebetegedett. Később indulok. Van egy rossz hírem. Elkezdtem vérezni. :cry: :cry: :cry:
Nem bírom megemészteni, hogy lehetek ennyire szerencsétlen. Hogy lehet, hogy akinek nem kell gyerek akármit tesz ellene kihordja?! Annyira fáj a lelkem. Lehet, hogy felhívom a dokim, de persze tegnap rendelt. Meg ilyenkor nem ad semmit. De én nem tudok elviselni még egy ilyen hónapot. Minek is teszteltem. Biztos megint odahatottam pszichésen, hogy képes voltam mindenféle tünetet produkálni. Tényleg nem fogok tesztelni legközelebb, csak ha minimum 1 hetet késett. Képtelen vagyok ezeket feldolgozni.
Majd jövök. Legyetek jók!
Puszi

meriann

Fioona küldök privit.

Este jövök. Sziasztok!
meriann

Merike, mennyire vérzel???????? Nincs másik doki, akihez el tudsz menni most?????

Küldök ++++++++++ energiát, remélem, hamar odaér!!!!!!!!

Marietta, nagyon sajnálom! De legalább műtét nem lesz! Látod, hogy Porsikának és Hajninak is egyből összejött, amint nem paráztak rajta, úgyhogy hajrá a tornázással és a szolizással!!!!!!!!!!!!! Aztán ki tudja?

Esztora, köszönjük a képeket. Én rutintalan vagyok és nem látom rajta, amit kell, de attól még biztos vagyok benne, hogy gyönyörű a bébi :) :)

Orsi, köszi a zebrát :)

Pussz,
V.

Kép
vickybabe

Jaj, még bekukk és .... :cry: :cry: :cry:

Drága Merike:
nem tudom mit írjak, talán csak annyit, hogy még ne add fel.
Sok nő vérzik terhesen.
Ha kevesebb, nem görcsölsz, akkor nem biztos, h baj van.
Tesztelj pár nap múlva, ha az is +, akkor minden rendben.
Gondolok Rád sokat.
Puszi Neked

Csajszik:
Már tényleg nem jövök. Puszik

Ui: mire hazaérek kérek sok-sok zebrát ám. :)
Vendég

Meri! :(
Ha nem görcsölsz akkor nincs baj. Még ne szomorodj el, próbálj később tesztelni. Szorítunk.
vivi79

Sziasztok!
Szerintetek mitől van az, hogy a vonalzóm nem jól számolja a napokat? Tegnap is frissíteni kellett, ma pedig csak a színváltásra reagált.
vivi79

Sziasztok!

Merike: ne keseredj el, mert pl. anyósom az összes gyerekével még egy hónapot vérzett. A barátnőm szintúgy. Észre sem vette, hogy terhes, csak amikor kimaradt neki és elment a dokihoz, akkor az mondta, hogy ez a baba bizony már 8 hetes. Szóval ne add még fel kérlek :( Szerintem is el kellene menned dokihoz. A teszt nem csal. Ha a hormon termelődik, akkor ott mese nincs baba van.

Hajni: nagyon örülök a petezsáknak :) Jó utat nektek

Marietta: sajnálom a cisztát, de hátha felszívódik. Jól teszed, hogy pihenteted a baba dolgot, ez már többeknél bevált ;)

Esztóra: szégyellem magam, de én nem nagyon látok semmit :oops: Úgy látszik, én csak a saját fiamat ismerem fel :roll: de biztos nagyon szép baba. A nemét megpróbáltátok kideríteni?

Szerika: mindjárt begépelem a védőnő listáját. Jónak tűnik...

Kép
Kép
adrienna

Nán-dorka: gyere a hírekkel!

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!!

Meri,
ugy erzed,rendesen megjott??? :(
Meg nem biztos,hoyg ez mensi!!!!!Varj meg par napot!!!!!!!Ne keseredj el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!En tovabbra is drukkolok!!!

Hajni,
orulok Nektek!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon-nagyon fantasztikus utat kivanok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nandorka,
nagyon drukkolok mara,aztan gyere mielobb!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Esztora,
orulok,hoyg lattad megint a nagy manotokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Marietta,
latod,sikerult megszuggeralni azt a cisztat!!!Ugyanugy fel fog szivodni amasik is!!Csak higgy benne!!!!Nagyon fontos!!!!Mi kuldjuk a ++++ energiakat!!!!!!

Csajok,most rohanok a genetikai UHra,aztan majd jovok!
DRukkoljatok!!!!!

Millio puszi

Kép

Kép
arwen07

Arwen! Drukkolok az UH-hoz. Én is megyek mindjárt. Remélem látok szép képet, és kapok is.
vivi79

Sziasztok!
Én már végeztem is.
Minden rendben Tücsökkel, hatalmasat nőtt az elmúlt két hétben már 19 mm (múltkor 5,9 volt). Elhoztam a fényképezőmet, és felvettük videora a vizsgálatot. Apa majd biztos örül neki, meglepi. Nem mondtam Neki, hátha nem sikerül, akkor ne legyen csalódott. Így legalább megnézheti milyen édesen ver a pici szivecskéje.
Most tiszta happy vagyok, és meg is könnyebbültem.

Arwen: hasonló jó híreket várunk.

Kép
vivi79

Vivi, örülök, hogy minden rendben van veletek és a lurkó ekkorát nőtt :lol: Nagyon szép babóca

Arwen: hasonló jó hírekkel várunk vissza.

Kép
Kép
adrienna

Köszi Adri!
Szerintem is nagyon szép, tisztára bele vagyok szerelmesedve. De ez így normális, igaz?
vivi79

Vivi, ez igy van.Ők a legszebbek a világon. Nálunk a családban már mindenki odavan Gabi babáért, noha csak hatalmas karate rugásait lehet látni :lol: Annyira imádom. Éjjel, amikor kimegyek WC-re, akkor próbálok nagyon lassan mozogni, nehogy felébresszem az én picikémet. Nagyon gáz vagyok ugye? :oops:

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Meri válasz ment.

Vivi, ez villám gyors volt! :D Nagyon édi a baba! :wink:
Bárcsak Arwen babáját is láthatnánk.......... :roll: :twisted:
Azért gonoszkodom ám, mert tényleg nagyon szeretném látni! :D

Merike még ne keseredj el. Sajnálom, hogy ennyire beleélted magad, de végülis normális dolog. Én se tudtam volna elkerűlni. :?
Mennem kell. Írjatok, és tegyetek fel képeket. :lol:

KépKép
KépKép
fioona

Kép Kép
Fioona igazad volt sikerült kétszer ugyanazt feltenni.
az elsőn" látszik" a feje .
a másodikon pedig balról jobbra óriástalp,pálcika lábak,pocak,fent pedig a gerince és a buksi
2.-án megyek afp-re.

Bridzsi

Kép
esztora

Adrienna esze ágában sem volt "ugrani" egyet hogy láthassuk mit rejteget a lábikók között.

Bridzsi

Kép
esztora

képzeljétek nem megyünk sielni.B.nőm bátyja leszavazta inkább legyen oda az előleg (100 eur)de ők igy nem indulnak el. :roll:

Bridzsi

Kép
esztora

ESztóra, de jó, így más én is látom, hogy mit kell látni :oops: Gyanus nekem ez a kisfiú :lol:

Kép
Kép
adrienna

Esztóra sajnálom, de hogy igy nem indulnak el?

Kép
Kép
adrienna

szerinted "az"lóg?kukacos?
nem a köldökzsinór?a videó alapján nem tudok dönteni digitalizáljuk és rá zoomolok.azért tanulmányozom majd du.-án.beszámolok mire jutottam.

Bridzsi

Kép
esztora

csak tippeltem, mert hogy ennyire szégyenlős :)

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Miért nem mentek Esztora? Gondolom nem örülsz neki. Ha sielni nem is, de pihenni azért jobban tudtál volna.

Lányok, valaki segítene vonalzó ügyben? Nincs valahol egy magyar lap, ahol legalább érteném is, hogy mit csinálok?

Felmentem, a snugglepie.com oldalra, regisztráltam is, és a vonalzót is megcsináltam, de utána elakadtam, nem tudom, hogy hogy lehet beszerkeszteni, meg egyáltalán eljuttatni ide.

Nikó

Kép
nikóska

SIKERÜLT!!!!

Kép
nikóska

Sziasztok!!!!

Megjottem!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Mindjart meselek,csak elobb:

Vivi,
hat ez gyonyoruseges!Es termeszetes,hyog o a legszebb Nektek a vilagon!Ahogy nekunk ami manonk :lol: :lol: :lol:

Fiona,
igerem,beteszem az eddigi kepeket (12. heten volt 3D is :lol: ),ha vegre hazaer a kabel....sajna most nem kaptunk kepet, a korhazban voltunk :?
Pedig befizettuk az 1000Ftot,erre utana kozlik,hoyg hat ma nemtudnak kepet adni,hazsnaljam fel legkozelebb.... :evil:

Esztora,
tenyleg nem mentek? :( Pedig ugy keszuletetk..ez igy olyan sz@r...de miert nem akarnak menni????nem ertem...Valahogy Nalatok fiut erzek :lol:
Az Uh alapjan nem tudnam megmondani,de a babat latom! :wink:
AFPn meg minden kirayl lesz!!!!!! :wink:

Ugy varom,hoyg etse Meri azzal jojjon,hoyg megsem jott meg neki rendesen..csak eg ypici verezgetes volt......es 1-2 nap mulva nagyon eros 2 csikja lenne....olyan jo lenne :roll: :roll:

Szoval:
Tok sokat kellett varni,pedig 10.20ra volt idopontom,de basszus 11.40kor hivtak be...azt hittem mar elkevertek a kiskonyvem :shock:
De aztan a szonografus dokino tok aranyos volt, mindent legnagyobb rendben talalt,megszamoltuk az ujjait a kezen, a laban, gerinc, sziv, agy, kapk,labak,koponya..szoval tenyleg jo alaposan megnezte.....mondta,hoyg minden tokeletes.
A lepeny a mellso falon van,szuper helyen.
Kerdzetem,hyog akkor felkuszott ezek szerint,merta 12. heten meg elerte a mehszajat.Mondta,hoyg ooooooooo,az nagyon gyakori meg a 12. heten,hoyg eleri!!!De teljesen lemaszott rola.(Hallod Esztora??????? :lol: :lol: :lol: )
Aztan en teljesen le voltam olvadva a 230 grammos babanktol,meg hoyg milyen szep es nagy,es mindne rendben vele..teljesen el is felejtettem,hyog megkerdezzem,hoyg latja e a nemet...
Erre a dokino:Kivancsi vagy meglepit akar?
Mondom:kivancsi vagyok :lol: :lol: :lol:
O:hat akkor van egy fia :lol: :lol: :lol: :lol:
En ugy elerzekenyultem ettol a mondattol....teljesne mindegy,hoyg mit mondott volna,fiut vagy lanyt,ugyanezt ereztem volna,mert tenyleg annyira mindeg yvolt......de ez igy oylan szemelyesse valt,hoyg tudom,kisfiunk lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aztan persze kerdzetem,hyog 100%?mert igy mar az ember beleeli magat........es montda,hogy bizoyn az!!!
Meg is mutatta utana,es en is tisztan kivettem a kis zacsijat meg a kukacat :lol: :lol: :lol: Jol lehetett latni!!

Jaj ennel szebb nincs a vilagon!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Velem most madarat lehet fogatni!!!!!!!Es emlekeztek,hoyg az elejetol azt ereztem,hyog fiu?Aztan meg almodtam egy olyat,hyog az UHn puncit latunk.....
Hat a megerzesem bejott,hiaba....az anyai megerzes :lol: :lol: :lol:
Viszont kb 3 het mulva megyunk 3-4Dre es onnan tuti lesz kep,szoval majd azt beteszem,es ott meg tuti,hoyg mar 1000000%ra is megmondjak.....de en erzem,hoyg o fiu!!!
Nevek:na igen,tudjatok a fiunevvel allunk jobban hadilabon :lol:
De most leginkabb az Attila vezet,de ez meg valtozhat :lol:

Ugy orulok!!!!!!!!!!!!!
Mindenkitol iylen jo hireket szeretnek hallani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ugy adnek most mindenkinek ebbol a boldogsagbol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
arwen07

Arwen: olyan jó téged olvasni :lol: De jóóóóó, kukacos. Nagyon várjuk a képi bizonyitékot is ;)

Csajok, nem furi, hogy a fiúk ennyire többségben vannak?

Kép
Kép
adrienna

arwen, át tudom érezni a boldogságodat, gratula a nagyfiúhoz!!
A nevet kitalálni lesz még időtök, lehet, hogy a szülő ágyon jut a legjobb az eszedbe, és mindenki meglepedésésre teljesen más lesz a neve, mint amit előtte megbeszéltetek: :lol:

Látjátok milyen ügyi vagyok, csináltam gyorsan egy esküvős vonalzót is. :oops:

Kép
nikóska

Szia Arwen!
Gratula a kisfiúhoz, és nagyon örülök, hogy minden rendben van, minden ott van ahol lennie kell, és a fiacskátoknak mindneből annyi van, amennyinek lennie kell.. A képet nem felejtjük ám el, kérni fogjuk legközelebb is.

Fio: a gyorsaságom tudod azon múlik, hogy itt vagyok intézeten belül, és csak beugrom egy UH-ra két "igazi" páciens között. Sajna ezt csak a 12. hétig tehetem meg, mert nem vagyunk terhesgondozó, kell keresnem másik orvost. Bár pont ma kérdeztem rá erre, és a fönököm valami olyasmit mondott, hogy vannak vizsgálatok amiket itt nem lehet megcsinálni, de amúgy járhatok hozzá. Viszont jobb lenne olyan orvos, akinél esetleg szülni is tudok. Bár már orvosválasztás nincs, de azért ha szerencsém van, akkor van rá esély, hogy a választott kórházi orvos munkaidejében, vagy ügyeletében szülök.

Nikó: ügyi vagy, jó lett a vonalzód.
vivi79

Nikóska: tök jó a vonalzód, sőt vonalzÓID :)

Kép
Kép
adrienna

Koszi Lanyok :lol: :lol:

Niko,nagyon belejottel a vonalzogyartasba :lol: :lol: :lol:
Huuu mindjart eskuvoooooooooooooooo :lol:

Adrienna,hat igen ez erdekes,viszont nekem meg a kornyezetemben tok sok lanyos kismami van :lol:
Bar a baratnom most szult 2 hete egy kisfiut! :lol:

Kép

Kép
arwen07

Esztora az utmutatásod alapján, már látom a bébit! :wink:
Mi az, ami miatt nem mentek? Pont tegnap mutatták a tv-ben, mekkora hó esett. Vagy pont ott fogta vissza magát? :(

Vivi, tudom ám, emlékszem. :) Azért az jó, hogy ismerős környezetben, ismerős doki végzi ezeket. Kár, hogy nem szűlhetsz nála.

Arwen, gratula elösszőr is a fiúcskához. Kép
Erződik a soraidon is, mennyire fel vagy dobódva!
Alig várom én is, hogy biztosat tudjunk. Teljesen más, ha már az ember tudja, miként is gondoljon rá.
Várjuk a képeket, igérem megpróbálok tűrelmes lenni. :wink:
Nikó azért még írok neked magyar oldalt, hátha hamarosan módosítani kell az első vonalzód. :wink: http://www.babafalva.hu

KépKép
KépKép
fioona

reggel óta 8 fajta változat volt eddig :shock:
megyünk nem megyünk .....
most éppen megyünk de úgy hogy csak szombat reggel mennénk és kedden jönnénk haza.erről persze a szálláson még nem tudnak csak arról hogy nem tudjuk mi lesz.
az tuti egy pálya sincs nyitva és a hétvégén megpróbálnak pár liftet elinditani.
Fioona németo.-ban esik igazán és nem ausztriában.mondjuk most néztem esik a hó most is 10 cm friss hó van.
várom a fejleményeket hogy csomagoljak vagy ne??????????

Bridzsi

Kép
esztora

szombaton megyünk!?!?
megkérdezték a nőt maradhatunk keddig.aztán kiderül oda ér e a hó.
most már bármi lesz elindulunk.

Bridzsi

Kép
esztora

Szia Fio!
Igaz, nem nekem szólt az üzenet, de kreáltam én is egy új vonalzót. Köszi a tippet.
vivi79

Esztora,
en elmennek csak ugy pihizni meg kirandulni is,gondolom Te is :lol: Csak aki meg annyira a sieles miatt ment volna,gondolom elegge sokan a tarsasagbol..azoknak mondjuk megertem,hoyg nem eleg a kirandulos par nap... :(
De en azert drukkolok,hogy essen jo sok ho,es mindenkinek megjojjon a kedve es menjetek!!!!!!!oke? :wink:

Fiona,
jo ez az boy emotion :lol: :lol: :lol:
Igazabol az dob fel,hoyg lattam megint es minden oke vele,ilyenkor mindig ugy megnyugszom egy idore :lol: Na meg feldobodom :lol: :lol: Ha lany lenne,akkor is ilyen boldog lennek :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Fioona köszi, azt az egy magyar oldalt találtam én is, de ott már csak a pocaklakós vonalzókat találtam. De sikerült.

Kép
nikóska

Sziasztok Drágáim!

Először is: Arwen :D:D:D:D:D:D
Gratulálok a Picifiúhoz!! Attila, nagyon szép név! Csatlakozom, nagyon jó a soraid olvasni! Én is alig várom már az uh-t, annyira hiányzik Bogyó :cry: Úgy szeretném már látni Őt megint!!! De már csak 2 hét...;)

Marietta:D
Sajnálom azt a fránya cisztát :cry: Viszont maximálisan támogatom a "törődj magaddal-programot", Hajni és én is csak ajánlani tudjuk ;)

Esztora:D
Negyon szép kis Bébi!

Vivike:D
A Te Babád is gyönyörű! Jaaaaaaaaaaaaaaj, úgy szeretném már én is újra látni Bogyót!!!

Hajnikám:D
Vigyázz magadra az úton, és érezd jól magad!

Niko:D
Klassz a vonalzó :d A snugglepie-s ticker nekem nagyon bevált....;):):)

Merikém:D:D:D
Anyukám velem gyakrolatilag végigvérezte a terhességet. A 6-7 hónapban is volt olyan vérzése, hogy rendesen mensinek látszott! Úgyhogy fel a fejjel! Nagyon drukkolok ám!

Millió puszi mindenkinek

porsika

Porsika!
2 hét múlva én is megyek újra UH-ra. Nem tudom, csak lelkiismeretes-e a főnököm, vagy tényleg így szokás, de 2 hete nézett, és ma azt mondta, 2 hét múlva újra menjek. Egyenlőre igazolást sem adott, amivel védőnőhöz mehetnék. Pedig jövő héten szándékoztam menni. Te már voltál? Mikor akarsz menni? Voltál már valahol?
vivi79

Arwen én is mennék csak pihenni sétálni kicsit,viszont tényleg a többiknek nem akkora élmény (főleg Barnának).mi mindig nyitásra megyünk majdnem az utolsó pillanatig kint vagyunk.közben persze hüttézünk is.

Bridzsi

Kép
esztora

Vivi:D
Szerintem nagyon rendes a dokid (gondolom Rá gondoltál, és nem a főnöködre :D:D:D:D:D), én is úgy voltam, hogy 4. hét, 5. hét, aztán a 8. hét, és akkor mondta, hogy mivel szép nagy a baba és nagyon eleven is, elég lesz, ha 4 hé múlva találkozunk. Még én sem kaptam papírt a védőnénihez, pedig rá is kérdeztem, de azt mondta a doki, ne aggódjak, majd mindent mond időben. Szerintem a két hét múlva esedékes uh-n túlesünk a nyaki redő mérésen (akkor leszek 12 hét 6 napos), és szerintem utána küld védőnénihez, meg vérvételre. De tök érdekes, hogy egyik barátnőmet már 7 hetesen elküldték a védőnőhöz, a másikat 10 hetesen, van ismerősöm, aki már 5 (!!!) hetesen a védőnőbél csücsült, de van olyan barátnőm, akit szintén csak a 12. hét után küldtek. Szóval változó....

porsika

Meri!

Tudom,hogy nagyon rossz lehet most neked,de kérlek ne ad még fel a reményt! Hiszen ott volt az a 2 csík.

Arwen!

Gratulálok a kisfütyishez!!! :D
Nálam dettó ugyanez volt a kisfiamnál, hogy az elejétől éreztem,hogy fiú, és egyszer azt álmodtam,olyan 12 hetes terhesen,hogy egy barna szemű,barna hajú kislányt tartok a karomban!
A fiam ugyebár szőke ,kék szemű. :lol:
De lehet,hogy a kistesót álmodtam meg.:) Jó lenne.:)

Hajni!

Jó utat nektek,érezzétek nagyon jól magatokat!

Porsika!

Az a 2 hét hamar eltellik és láthatod Bogyókát! Meg remélem mi is az uh képet,ugyi? :D

Nikóska!

Nagyon édi lett a vonalzód!
Van egy weboldal ami lefordítja magyarra az angol oldalakat.
http://www.onlinefordito.micom.hu

Vivi!

Örülök,hogy minden rendben a bébivel,és nagyon aranyos! :D

Hallottatok a Jónás módszerről? Én most olvasgattam és ki is próbáljuk. Akit érdekel van róla itt a babaneten egy topik,de összefoglalva le is írhatom.

Puszi mindenkinek!

KépKépKépKép
*orsi*

az oldal címe helyesen:

http://onlinefordito.micom.hu

KépKépKépKép
*orsi*

Sziasztok!

Előkerültem. Húzós egy hülye napom volt. Szerencsére nem volt sok időm magamra, így jobban vagyok.

Fioona küldtem privit.

Szóval vérezgetek finoman. Vettem pár tesztet és tesztelni is fogok. Nincs görcs, de az is lehet, hogy 1-2 nap és elönt.
Az anyukám és párom is még nagyon bíznak. Talán én is azt érzem, hogy baba van, de már hülyét kapok magamtól és a beleéléseimből.

Orsi, én írtam is a Jónás intézetnek 22000 Ft-ért számolnak, de találtam a neten oldalt, ahol magadnak is meg tudod csinálni. Próbáltuk. Nálunk eredménytelennek bizonyult. Ha akarod holnap előkeresem a címet.

Annyira drágák vagytok, tényleg nagy segítség hogy vagytok nekem. Őszintén, tényleg láttátok a 2. csíkot is, vagy csak látni akartátok???????????????????????????????????

Most megyek, mert hulla fáradt vagyok.

Nán-dorkának van már eredmény????????? Vagy csak nem látok a szememtől?!

Javítottam a táblát:

Kép
Kép
meriann

Meri megnéztem mégegyszer én komolyan látom a halvány csikot!

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Csajszik!

Meri: én esküszöm látom a második csíkot! Most mégegyszer megnéztem és látom!!!! Már bocs a kérdésért, de barnás cucc jön belőled, vagy élénk piros? Holnap reggel tesztelnék a helyedben ismét! SZORÍTOOOOOOK!!! Annak a babának ott kell lennie és kész!

Nán-dorka: hol vagy? Mesélj mi zu.

Arwen: csak úgy sugárzik belőled az energia, teljesen átéreztem amit írtál, olyan jóóóóó... és gratula a kislegényhez. :D

Esztora: nagyon édes a babucid. A második képen teljesen kivehető az egész bébi. :)

Bocsika, most mennem kell... ha tudok még jövök, olvasok és írok.

Puszi Mindenkinek!
szerika

Merike, nagyon szorítok Neked! Hátha lesz ott vki mégis, és most, nem később! Ne hibáztasd magad, az ember beleéli magát a jóba, ez törvényszerű.

Nekem még nincs hírem, mert holnap lesz csak a véremnek eredménye. Az uh meg csak uazt mutatta, mint eddig. (Ezt még majd részletezem kicsit, ha közben nem kell videókölcsönzőset játszanom... :lol: )

Kép

Kép
nán-dorka

Itt vagyok ismét...

Én is kedvet kaptam új vonalzó létrehozásához...

Vivi: édi a bébid :)

Marietta: sajnálom a cisztát. Szépen megszuggeráljuk itt többen és ez is felszívódik, oksi?

Adri várom a listát. :wink:

Hajniéknak jó utazást és pihenést, bár ezt kívánni sem kell, mert tutira meglesz... :)

Nikóska: nagyon jók a vonalzóid!

Nándorka: mennek a drukkokkkkkkk!!!!
szerika

Sziasztok,

Nándorka, írd meg majd a részleteket és drukkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!!

Merike, tudom, hogy könnyű mondani, de próbálj nem stresszelni! Azzal biztos nem teszel jót a babának sem, és magadnak sem! Sajnos el kell fogadni a dolgokat, ahogyan vannak, legyenek azok jók vagy rosszak, nem tudunk ellene tenni...
Drukkolok nagyon, és várom a jó híreket :)

Arwen, gratulálok a kisfiúhoz!!!!!!!!!! :) :) Nem lesz szégyellős, hogy ilyen hamar így megmutatta, amije van :D :D
Többiektől most már lányokat is kérünk :wink:

Orsi, engem érdekel a módszer, és kíváncsi vagyok, ha van valakinek esetleg tapasztalata vele!

Vivi, örülök, hogy minden rendben Veletek!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nikó, jók a vonalzóid!!!!! Tök jó lehet esküvőre készülni :) :) Én legalábbis nagyon élveztem anno :D

Porsika, hidd el, gyorsan el fog repülni az a 2 hét!!!!!!!

Pussz,
V.

Kép
vickybabe

Fioona, a kérdezősdihez akartam írni, hogy igazából nem tapintatlan senki, most hogy így belegondolok. Csak azt hiszem, én vagyok kicsit "túlérzékeny" erre a témára mostanában :(
Szóval magamon kell inkább változtatni...

Viszont jó hír, hogy úgy látom a tünetekből, hogy hamarabb lesz pé, tuti még hétfő előtt (amikor elutazik a párom), úgyhogy legalább esélyünk lesz ebben a hónapban is!!!!!!

Kép
vickybabe

hol van mindenki ma este?????????????????

Kép
vickybabe

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?