Hú lányok, nagyon sokat írtatok, és most nincs nagyon időm a visszaolvasásra. Így hát emlékezetből:
Panka!
Nagyon örülök. Így már mindjárt másképp néz ki a dolog. Kert, hely a mosógépnek, szép új ház, na és nem utolsosórban jó szomszédság Kacsa személyében. Igazán örülök. Ja, és nagyon jól tettétek, hogy ragaszkodtatok rögtön foglalót adni, és szerződést aláírni.
Brill!
Mond, ha készen vagytok, és máris megyek háztüznézőbe (a tietekbe, és Minibrillébe is, mert biztos Ő is szépen berendezkedett már
). Már Marshallt is jó lenne látni. Hiányzik egy kis nyalitás tőle.
Anikó!
Te egy hős vagy a táblázatokkal. Hihetetlen, hogy még mindig ilyen kitartóan csinálod. Ezt, azt hiszem nyugodtan megköszönhetem mindannyiunk nevében. Poci azért növöget?
Junko!
Minden tiszteletem a tied! A humorod miatt is, de elsősorban a kitartásodért. Nem is csoda, hogy összekuszálódtak a fejedben a dolgok. Én imádsággal szoktam rendet tenni a lelkemben és a fejemben. A természetességgel kapcsolatban teljesen megértelek, mert hasonlóan gondolkodom. Viszont sokáig valóban nem érdemes várni a inszem/lombikkal. Ha az általános gyógyulási időszak után sem javultak a férjed eredményei, akkor szerintem nem szabad tovább várni.
Anitta!
Mikor kell tesztelned? Sajnálom, hogy nálatok is ilyen sok probléma van. De lesz baba, az biztos! Majd most!
CsHeni!
Akkor ezen is túl vagy!! Ügyi vagy. Gondolom, negatív a vizsgálat eredménye. Mert izgalmadban csak azt írtad meg, hogy túl vagy rajta
Timi!
Én úgy tudom, hogy a kisfiúknak fel kell húzni a bőrt, mert legtöbbjüknek nem fog ez magától megtörténni. Az unokatómék is húzgálják a kisfiúknak. Játékosan csinálják, és fokozatosan kezték el. Így nem is fájt neki, és nem is félt tőle. Mondókákat találtak ki, és a "kuty-kuty" szépen fejlődik. Reméljük nem kell sebészeti beavatkozás, de állítólag az sem annyira vészes. A barátnőméknél ilyen volt, és nem viselte meg a kisfiát. Szerintem kérdezz meg még más orvost/védőnőt is.
Adri!
Annyira sajnálom, hogy ennyi herce-hurcán kell átmennetek. Kívánom, hogy minél előbb tisztázódjon a probléma oka, hogy aztán orvosolni lehessen.
Virág!
Nagyon cuki a vonalzód. Remélem, nem kell lecserélni a színt. Én direkt olyat választottam, ami unisex. Igaz, nekem teljesen mindegy volt, hogy fiú vagy lány. Ti pedig nagyon lányra gyúrtatok.
Szerintem te puffadsz, azért érzed szűknek a gatyóidat.
A repüléssel elvileg nem lehet gond. De azért a dokit mindenképpen kérdezd ki kedden.
SzHeni!
Reméljük, a korábbi időpont lesz a nyerő. Nagyon ügyik vagytok, és a tesód egy főnyeremény. Nagyon drukkolok nektek.
Faul!
Én is azt mondom, hogy egy hormonkép belefér. Utána az ember vagy megnyugszik, hogy nincs gond a hormonjaival, vagy pedig tudja, hogy merre induljon. Neked mikor is volt a vetélésed? Nagyon sajnálom a ti kálváriátokat is.
Pupy!
Neked munkából mindig kijut. De legalább itt jobb környezetben. Még mindig jól érzed magad? Nem is írtál korábban a fertőzésről. Remélem, nem komoly. Így ne is probálkozzatok, én is amondó vagyok. A PÉ elmaradásáról én tudnék mesélni
Bogárka!
Hol vagy már?????
Szisz!
Jó, hogy jelentkeztél. Milyen az élet Pesten?
Unique!
Kisfiam lesz, ezt már kétszer is bebizonyította nekünk. Nagyon várjuk már. Persze, azért ne jőjjön hamarabb. Olvastam a másik topikban, hogy milyen aktív életet folytatsz. Tanulhatnék tőled. Torna, kiruccanás a férjeddel, stb.
Judit!
Tök jó, hogy már szurkálhatod magadat
Ez is az idő múlását jelzi. Az a két hét már sec-pec eltelik.
Évi79!
Nagyon boldog születésnapot!
Na és végül magamról: A dokinál minden rendben volt. Hamarosan vércukormérés, ellenanyag szűrés. Február közepén kell újból mennem. Az EKG leletemet jól elkavarta a korház, pedig a háziorvosom nagyon ragaszkodik hozzá (cardiológus lévén). Mehetek majd újból sorban állni.
Ma pocsék napom van: Először is, iszonyatos hasgörcsökre ébredtem fel. Alig bírtam az ágytól a wc-ig elvánszorogni, aztán ott egy kicsitt jobban lettem, eltávozott némi szél belőlem, és ettől megkönnyebbültem egy kicsit. Ettől függetlenül nem mertem elindulni munkába, visszapihentem, és vártam, amíg teljesen el nem múlt a görcs. Jeleztem bent, hogy kések egy órát. Fél 8-kor elindultam otthonról.
Aztán szépen felkeltem, elkészültem, hogy megyek a következő busszal. A busz viszont hamarabb elment, és én ott maradtam Vácdukán. Valaki mondta, hogy ki lehet gyalogolni a vonathoz, ami bevisz Vácra. 20 perc gyaloglás az erdőn át, és megtaláltam a vonatállomást, a vonat viszont késett 10 percet, pont annyit, hogy lekéstem vele Vácon a csatlakozó Pesti vonatot. A köv. vonat nemsokára indult, csakhogy az megállt minden bokorban, és végül 10 perc késéssel beért Pestre. Nekem ekkor már az irodában kellett volna lennem a +1 óra késést is beleszámítva. Megyek a metróra, beszállok, az meg nem indul. Hangszóró bekapcs, és egy hang bemondja, hogy baleset történt, a szerelvény csak később tud indulni, és utána is csak a Deák térig közlekedik. Már fél 10 volt. Aztán elindult a metró, a köv. megállóban is állt vagy 5 percet, és a Deákon átszálltam a pirosra. Ott már zavartalanul tudtam haladni befele. 3/4 10-re értem be. Tehát több mint két óra alatt sikerült ma bejutnom a munkahelyemre, egy kemény hasgörcs után. Szuper, nem?? De túléltem. Most meg a hátam fáj. Ja, és útközben felhívott a főnököm külföldről, és valamit ő is jól beszólt nekem (pedig nem szokása), ja és egy tolmács kolléganővel is összevesztem. Úgy látszik, ez egy ilyen nap....