Jó reggelt korán és kevésbé koránkelők!!!
ancsa,
Ez az így kell hozzáálni a dolgokhoz! Meglátod minden rendben lesz!!
szilva,
Frankó a görbuszod!
katica,
Ez nagyon kedves Tőled....! Megköszönném.... Köszönöm!
Ejnye! Miért nem vigyázol Magadra?! Ebben az időben könnyen meg lehet fázni!!
zsebi,
A gombatémához annyit, hogy hasonló a dolog nálunk is, csak a páromnál egyszer jött elő. Én elmentem nőgyogyihoz, őt meg küldtem volna urológiára vagy valahová. Aztán elkezdtem gondolkozni, hogy menjen el előbb a háziorvoshoz, mondja el, hogy nekem milyen problémáim vannak, aztán lássuk mit mond a doki. Írt fel Neki vizsgálat nélkül Nisoral gyógyszert. Azt mondta ez mindent kiűz.... 10 db-os volt, bevette mindent... Meglássuk.....
babaimádó-coca páros nagyon pihent!!! Cukik vagytok!!!
coca,
Nem biztos az az anovuláció!!! Lejjebb nézd csak meg az én görbémet!!! Nekem sem akart pé-em lenni, aztán meggondolta magát. Pedig 30-35 napos ciklusaim szoktak lenni!!!
kata,
Szép görbe, szépen kúszik!!! Úgy látom Te is a hosszú ciklusra hajtasz!!
szezso,
Hú, de gyorsan letudtál minket!!! De köszike, csipegetünk belőle!!
snufi,
DRUKKKKKKKKK!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
judis,
Nyugi, Kedves!!!! Nem lesz ott semmi baj! Ott van az a kis picurka!!! Csak ne idegeskedj!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
szirmi,
Egyre szebb ez a görbe!!! Anyira szorítok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Hőm:
1169709752.35.doc