Új privát üzeneted érkezett!

Jó reggelt korán és kevésbé koránkelők!!!

ancsa,
Ez az így kell hozzáálni a dolgokhoz! Meglátod minden rendben lesz!!

szilva,
Frankó a görbuszod!

katica,
Ez nagyon kedves Tőled....! Megköszönném.... Köszönöm!
Ejnye! Miért nem vigyázol Magadra?! Ebben az időben könnyen meg lehet fázni!!

zsebi,
A gombatémához annyit, hogy hasonló a dolog nálunk is, csak a páromnál egyszer jött elő. Én elmentem nőgyogyihoz, őt meg küldtem volna urológiára vagy valahová. Aztán elkezdtem gondolkozni, hogy menjen el előbb a háziorvoshoz, mondja el, hogy nekem milyen problémáim vannak, aztán lássuk mit mond a doki. Írt fel Neki vizsgálat nélkül Nisoral gyógyszert. Azt mondta ez mindent kiűz.... 10 db-os volt, bevette mindent... Meglássuk.....

babaimádó-coca páros nagyon pihent!!! Cukik vagytok!!!

coca,
Nem biztos az az anovuláció!!! Lejjebb nézd csak meg az én görbémet!!! Nekem sem akart pé-em lenni, aztán meggondolta magát. Pedig 30-35 napos ciklusaim szoktak lenni!!!

kata,
Szép görbe, szépen kúszik!!! Úgy látom Te is a hosszú ciklusra hajtasz!!

szezso,
Hú, de gyorsan letudtál minket!!! De köszike, csipegetünk belőle!!

snufi,
DRUKKKKKKKKK!!!!!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

judis,
Nyugi, Kedves!!!! Nem lesz ott semmi baj! Ott van az a kis picurka!!! Csak ne idegeskedj!!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

szirmi,
Egyre szebb ez a görbe!!! Anyira szorítok!!!+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Hőm:
1169709752.35.doc
mfpan

Boldog szülinaposoknak minden jót és szépet! :)

Szirom!
YOO görbe!

Áfi!
Ez lehet, hogy akkor most AZ ami, és mégsem lehetséges de mégis esélyes? :) érteeeed!!!
sonjus

Én valahogy így vagyok ma ...

Kép
sonjus

sonjus,
Ez nagyon édes!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De holnap már péntek!!! Legyen egy kicsit jobb kedved!!!
mfpan

Jaj!!!!!
Gaby:
NAGYON SOK BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!
Kép

Grrrrrrr! Ez a piszok Explorer csak így engedi, bocsi...
De annál nagyobb Szeretettel küldöm!!!
mfpan

Panni!
Én igyekszem nagyon! :)

Ezt a szülinaposoknak küldöm, minden hátsó szándék nélkül, mert nem vagytok rozmártestűek, csak annyira helyes ez a kép!!!
Ilyen egy rozmárszülinap :)

Kép
sonjus

Betette!!!!!
Visszavonom a grrrrrrr-t! De csak azt!!!

sonjus,
OK! Látom is, hogy haladsz!!!! Cuki 'pici' rozmár!!!!
mfpan

Boldog szülinapot minden szülinaposnak!

Kép
elizabeth25

Le vagyok maradva!!!!

Kinek van még szülinapja????!!!!
Várom a jelentkezőeket!!! Nyugi, a korotokat nem kérdezem!!!! Csak, hogy hány gyertyát szeretnétek!!! :lol:
Szeretnék Minden kedves évfordulósnak képet küldeni, hamár rájöttem, hogy fel tudok rakni!!!
mfpan

Sziasztok ,

Mindenkinek köszönöm aki segített a hozzászólásaival.
És én is boldog szülinapot kivánok.
moni978

sziasztok.

gaby boldog szuletesnapot.

ezek a kepek tok jok.kepzeljetek nekem nem akar semilyen kepet feltolteni :cry:
szerintetek irjak az adminisztatornak?

Kép
monyoka

Jó reggelt!

köszi mindenkinek a drukkot, próbálok nem idegeskedni, azt érzem hogy nem igazán tesz jót.

Szirom!
Szerintem dokim úgy gondolja, hogy az elején úgyis lehet még bármi. adott egy tesztet hogy jövő héten csináljam meg. Gondolom ha nincs semmi a petezsákban, akkor elkezd csökkeni a hcg, vagy kilökődik. ha meg minden ok, akkor a teszt jó erős lesz. De lehet hogy én is inkább elmegyek majd hozzá uh-ra két hét múlva :) Meg úgyis beszélünk még egy hét múlva citológia eredmény miatt. ha van valami akkor úgyis megbeszéljük. Doki címet megírnád akkor priviben? hátha szükségem lesz rá. köszi előre is.
Drukk megy, szépen visszament a hőd.+++++++++++

Én is mértem ma reggel, alig aludtam mondjuk, ideges voltam, hasam is fájdogált. 37,1 volt, ez kicsit megnyugtatott.

judis

hu nem is igy irjak :oops: adminisztrator.
vagy igy se? :shock: basszus nem tudolk ma irni se.

Kép
monyoka

judis szedsz valamilyen progipotlot?

Kép
monyoka

Köszi a szülinapi jókívánságokat :) Ma este lesz egy kis szülinapi torna torta helyett :lol: :lol: :lol: Aztán egy kis pezsi Kép

Kép
gaby25

Szirom
gyanús a görbéd :wink: drukk++++++++++++++++

Sonjus
cuki a rozmár :D szeretem ám a halat, csak nem nyersen :wink:

Kép
gaby25

csajok, már 3 kilót fogytam ám :D Kép

Kép
gaby25

gaby gratula az szep eredmeny.menyit akarsz meg?

Kép
monyoka

Sziasztok!

Szirmi!
Váuuuuuuuuuuuvv!!!!!!!!!!!
Kép
Nagggggyon tutttttttti a gorbed!!!!!!! :wink: :wink: :D :D :D

Afi!
Szoritok hogy minel elobb megjojjon!!!!!!!

Gaby!
BOLDOG SZULINAPOT!!!!!!!!!!

Sonjus!
Tudnal nekem mondani valamit a Sote-rol?????

Kép
Kép
ancsa81

szerintem mindenkepp csinalj tesztet.akar holnap is.
nekem mikor a doki latta hogy valami nem oke akkor azt mondta masnap teszt,ha pozitiv vervetel es utanna elvalik mi lesz.
sajnos a tesztem egybol negativ lett,abbahagytam a gyogyszert es masnap el is ment a babam.

Kép
monyoka

Gaby!
Boldog szülinapot!!![/b]
klarissza32

Boldog szülinapot!
klarissza32

Igen így akartam csak elsőre nem sikerült :oops:
klarissza32

Görbém:
Kép
klarissza32

judis elokerestem a papirjaimat.szeptember 20 an volta az utolso menzim.november 6 an voltam dokinal akkor csak petezsak volt.ra egy hetre mentem ujra akkor is csak petezsak volt.nov 15 en elveteltem.
a doii szerint 5 hetes volt a baba mikor elment(nem menzitol szamitva)
hanyingerem nagyon enyhe es nagyon ritkan volt.tobb volt a huvelyvaladekom,puffadtam alomkor stb.miutan elment a baba meg par napig ereztem a tuneteket.

persze ez nem fog veled megtortenni,drukolok nagyon.

Kép
monyoka

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Bettikének meg van a jegy a Rómeó és Júliára!! BIBBBIIII!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:

Szirom! Akkor most már tudjuk, hogy miért is volt tegnap az a kisebb hőzuhanás! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Gaby! HAPPPPYYYY BIRTHDAYYYY!!!!!!

Snufi! Előszedni mindent még a nem létező memóriából is és drukk!!!+++++ Ügyi legyél! :wink:

Sonjus! Köszi a vidító képet! Pedig már olyan péntekes hangulatom van, de mindegy mert még szombaton is dolgozom!

Mfpan! De kár, hogy nem tudtátok ezt a ciklust felhasználni, mert bár késői a pé, de mégis szép! :lol:

Kép
bettike
Eger

doki szerint 5 hetes a baba, naptár szerint 6 és fél. eddig nyugtat az, hogy nem 14 napon volt peteérés, hanem 17-20 között lehetett. akkor kb ugyanúgy voltál dokinál, mint én. akkor jövő héten vagy kilökődik, vagy fejlődik szépen. de ezt a teszt biztos mutatni fogja. Fel vagyok készülve a rosszabbra is.

judis

judis keszulj fel mindenre.a legfontosabb megis az hogy bizzal benne.
Mikor mondta a doki nekem hogy nem marad meg rakerdeztem hogy hany szazalekj eselyem van megis.erre azt mondta 1%,en meg abban a nyamvadek 1 szazalekben is nagyon hittem.
kivaom hogy minden rendben menjen,es ne feledd higgyel benne hogy minden okes lesz.

Kép
monyoka

Ancsa!
Szóval SOTE 1.
Nekem ott ajánlott egy doki ismerős egy dokit, akiről informálódtam és hát kiderült, hogy nem a kedvességéről híres, de érti a dolgát. Az előbbi, hogy egy fapofa már be is igazolódott :) Időpontra mentem majd vártam 2,5 órát és 2 perc alatt végeztünk, kezembe nyomott egy paksamétát, hogy mikor kell vérvételre menni, megkérdezte van-e kérdésem, ha nincs viszlát :) Már akkor sem értettem, hogy ezt a papírköteget az asszisztens miért nem tudta odaadni! Az utóbbiról, hogy érti a dolgát egy lány innen a babanetről a jó példa, mert nekik elsőre sikerült! :)
Nekem jónak tűnik, hogy 4 vérvétel van és ebből az egyik valamilyen hormonterheléses, szóval rendesen megvizsgálnak!
Az asszisztens hölgyet szoktam felhívni, ha bármilyen kérdés felmerül bennem, és ha ő veszi fel, nagyon aranyos és mindenre válaszol. A hely maga szimpi volt, tiszta stb. Már voltam 1 vérvételen és ott is kedvesek voltak.
Ennyi
sonjus

bettike,
Hányan haltak meg közben???!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Bettike felfegyverezte magát, aztán lecsapott!! 8) 8) 8)

klarissza,
Hú, mi volt ez a nagy zuhanás?! Még szerencse, hogy meggondolta magát a hőd, mert azóta már kis fagyi klarissza lennél! :lol:
mfpan

Monyoka!
köszi hogy leírtad. dokim eddig nem ilyesztgetett konkrétan, hogy el fog menni. kicsit aggaszt még, hogy úgy két naponta a sűrű váladékban van egy pici rózsaszínes. ha nem figyelném, észre sem vettem volna, de hát figyelem. remélem nem rossz jel. na de próbálom nem idegelni magam, egy hét és kiderül.

judis

Sonjus!

A regi papirjaidat elfogadtak?Pl.a lapar eredmenyt?Apa regi vizsgalati eredmenyet?Ez a 4vervetel vajon mindenkinel igy van?En eddig ket dokirol olvastam egy fiatalrol (M.A.)meg egy masikrol,ha jol emlekszem U-val kezdodik a vezetek neve!Nala voltal?Tudom hul_e kerdes,de csak reggel lehet menni konzultaciora?
(Bocsi a sok kerdesert!!!! :oops: )

Kép
Kép
ancsa81

Hahó!

Köszi csajok, hogy biztattok :wink: Én is biztatom magam, mert konkrét farkaséhségem van, le is álltama diétával, mert nem bírom. Van egy kis hányigerem is, de csak annyira, hogy nehéz eldönteni, hogy van vagy nincs. Talán most sikerülhetett? :oops: Még belegondolni se nagyon merek :wink:

Judis! Írtam neked privit, és vótam olyan jófej, hogy megkerestem a leleteimet Miksával. Naszóval december 29-én volt utoljára mensim, valamikor február elején teszteltem halványat, aztán vártam pár napot, a második teszt már erősebb volt, aztán következő héten mentem dokihoz, ott petezsákot látott és behívott hétvégére uh-ra a kórházba. Konkrétan fenruár 15-én nézett meg, 19 mm-es petezsákom volt akkor és csak annyit írt rá, hogy korai graviditás. 22-én pedig volt egy 7 mm-es (CRL) babánk, és akkor azt írta rá, hogy 5-6 hetes terhesség. Naszóval ő se január közepén készült, az tuti.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

lanyok az ejjel arra ebredtem hogy nagyon faj a cicim,es most is elegge faj.ez nekem szokatlan mert enyire sosem ereztem.
namarmost ha faj a cicim akkor ugye magas a progim(gondolom)ha magas a progim akkor mikor a francba jon meg? :(
ugy latszik valamelyest gyogyulgatok a gyogyitol de most nem tudom mit csinaljak,hagyjam abba par napra es akkor talan megjon?
mar eleg szepen pontos volt eddig.

Kép
monyoka

monyoka,
Dokit nem lehet megkérdezni?
Bár, ha most elkezdek gondolkozni.....
Ha magas a progi, magas a hő, igaz?
Nekem, mikor jó kis ciklusom volt, fent volt a hőm akkor is mikor megjött. Még a 2. menzinapon is. De ez nem pecsételés volt, hanem normálisan magvolt. Tehát, akár meg is jöhet időben!
mfpan

Bettike
na hogy sikerült végül jegyet szerezni? kérem az ötletet :wink:

Monyoka
még 8 kilónak le kéne mennie :? de minimum 6

Klarissza
micsoda kihülésed volt :shock:

Judis
próbáld ne stresszelni magad :wink: biztos egy egésszéges szé pici baba lesz ott nemsokára az UH-n :D

Kép
gaby25

panni.a dokinak nem szolok,mivel o nem tudja hogy utasitasa ellenere el elkezdtem szedni a metformint.o ugy mondta hogy menzi elso napjatol szedjem de a masik topikban azt mondtak hogy nem jo az ugy hpogy rogton egeszet(hala istennek hallagattam rajuk)hanem fokozatosan raallni.en ugy is tettem.
a homet nem merem igy nem tudom hogy magas-e.azon remenykedem hogy holnap legalabb megjon,mert a most kovetkezo ciklusomban pe nezes lesz es ugy jon ki a datum hogy hetvegen kellene nezni akkor meg a doki nem dolgozik.szoval gaz.

Kép
monyoka

Ancsa!
Én vittem minden leletet, előtte ki kellett tölteni egy több oldalas papírt, ilyen kérdésekkel, hogy mikor kezdett nőni a mellem és a szőrőm stb :shock: /ki a fene emlékszik :)/
Időpontot kell egyezteni, nem tudom milyen lehetőségek vannak és 12-re mentem és Urbancseknél voltam. Elfogadtak minden leletet, de nekem megcsinálják a vérvételeket. Nem tudom, hogy másnál hogy van! A HSG felvételem volt csak meg, azt mondta, hogy ő is látja, hogy átjárható, de szerezzek erről leletet és mivel valahogy nincs kedvem még egy átjárhatóságin átesni, elmentem a kórházba és kértem egy másolatot! Azt mondták, hogy a pasi leletei jók, ha egy éven belüliek. De kell laboros és fizikai lelet is, nekünk az utóbbi nem volt meg, a laboroson meg nem igazán stimmeltek a dolgok, mint utóbb kiderült valami elírás van rajta, így inkább megcsinálja mindet még egyszer! A pasivizsgálatra, ha nem szeretnél fizetni 1 hónapra adnak időpontot, szóval az elég gáz.
És kérdezz nyugodtan, ha tudok válaszolok :)
sonjus

Sonjus,
:lol: :lol: :lol: (cici meg szőrnövés kezdetének időpontja)
Vendég

Bár mint tudjuk én lekattanóban vagyok folyamatosan a baba témáról :) de egy exel-táblában azért vezetem, hogy mikor mi történt velem! (nem gyerek korom óta :) hanem 2 éve, amióta próbálkozunk) Még jó, hogy akkor is nálam volt, mert év és hónap kellett ahhoz, hogy mikor mi volt. Mikor kezdtem fogigátlót szedni meddig, milyet (18 voltam, már nem is emlékszem :) ) Mikor használtunk fogamzásgátlásra óvszert :shock: meddig :wink:
erről jut eszembe:

Egy hölgy bemegy a drogériába, majd kérdi:
- Kapható önöknél extra méretû koton?
- Temészetesen. Hányat kér?
- Én egyet sem. De ha nem zavarja, leülnék és megvárnám, amíg valaki ilyet vásárol.
sonjus

sonjus jo a vicc :lol:

most hivtam apukamat ha nem szegyel bemenni a falusi patikaba hozzon mar nekem tesztet :lol: azt mondta hoz :lol:
biztos ami biztos tesztelek.

Kép
monyoka

monyoka,
A hő dolgot, csak azért írtam, hogy lásd, nekem magas hő (így valszeg még kicsit magasabb progi ) mellett is megjött.
Akkor holnapra mennek a menzihozó DRUKKkkkkk-ok!

gaby,
Mivel nagyon ügyes és kitartó vagy meglesz könnyen az a 6 kiló is!!!
mfpan

Sonjus!

Koszonom hogy segitesz!!!!! :D !!!!
A pasi vizsgalatot ott csinaljak a korhazban vagy megmondjak hogy hova kell menned?Ha itt a helyi korhazban csinaltatjuk,azt csak elfogadjak? :?
Valahogy kezd elmenni a kedvem a SOTE-tol! :? Vagy ez mindenhol igy van?????

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
a szabolcs utcai andrológiára ha telefonálsz, következő hétre adnak időpontot. Tel: 350-4760/1790
Lehet vinni is a mintát.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Bocsi, hogy bepofátlankodok, szeretnék csatlakozni hozzátok, ha nem gond.
Korom látszik a nickemből, 8 hónapja próbálkozunk.
Pár napja olvasgatlak titeket, tök sok okos dolgot tanultam a hozzászólásaitokból, teljesen professzorok vagytok már a témában.
stella40

Az első pasi vizsgálatot nem ott csinálják (ajánlanak urológust), a leleteket elfogadják máshonnan is, csak legyen labor és fizikai, ez a lényeg! A másodikat a Klinikán kell ott helyben megoldani!
sonjus

Meg ragodom rajta egy kicsit!Azert koszonom!!! :D
A Forgacsban lemondtad az idopontodat?

Stella!
Szia! :D

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?