Sziasztok!
Rég tudtam jönni, most olvastam vissza.
Gabi!
Gyerekeid tündériek!
Nem látszik, hogy Lackó féltékeny lenne.
Nyf!
Gratula a vizsgáidhoz!
Bár már én is itt tartanék!
Én próbáltam már befeküdni a kiságyba, de nem jött be. Keve úgy megdöbbent, hogy teljesen fölélénkült.
Orrot én is csak akkor szívok, ha nagyon muszáj, azt is csak kézi orrszívóval. Mondjuk eddig Keve nem volt beteg. Lekopogom.
Angi!
Féltékenység: Kevének hat darab 7 év alatti unokatesója van. Ők imádják a Kevét, még a kétéves is játszik vele. A kisfiú (4 éves), akivel foglalkoztam, mielőtt a Keve megszületett, ő baromi féltékeny. Még rá is vágott a gyerekemre
, mikor az egyik játékát kézbe vette. Szerintem ez főleg attól függ, hogy a gyerek mennyire szocializált (van-e testvére, jár-e gyerekek közé, stb.).
Tünde!
Köszi a recepteket!
Vali!
Keve azóta alszik napközben is jókat, mióta a nagymozgások rohamosan fejlődnek. Ő újszülöttnek, meg kiscsecsemőnek napközben max. fél órát aludt, de általában annyit sem. Ha már ragadt le a szeme, fölhúzta a szemöldökét, úgy próbálta fölfeszegetni a szemhéját, hogy le ne maradjon valamiről.
Annnna!
Keve még sokszor szopizik, nem tudom, pontosan hányszor. Változó. Ha éhes, nyafogva kiabálja, hogy ham-am-am-am!
Nagyon édi! Ha szopizni akar, akkor vagy sír (ha fáradt), vagy egyszerűen elkezdi rángatni a ruhámat a nyakamnál, és tuszkolja be a fejét a kivágáson.
Boscó!
Ez nagyon durva!!! Mikor lesz döntés? Remélem ex-főnökasszonyod megkapja a magáét!
Neki van gyereke?
Vasárnap megyünk üdülni!!!!!!!!
Már alig várom! Férjem kedden tulipánnal állított haza! Az a kedvencem, ő meg nem egy virághozós típus, úgyhogy duplán örültem. Kérdeztem is, hogy van-e valakije?
Azt mondta, 21. házassági hófordulóra hozta, és kivett szabit jövő hétre, úgyhogy menjünk el valahova.
Tegnap éjjel hanyatt fekve aludtam. Arra ébredtem, hogy a Keve mellettem térdel, a kezeivel rajtam támaszkodik, és vígan szopizik!
Nem is szólt, hogy fönt van. Nagyon vicces volt. Abba sem hagyta, csak mikor cicit váltottunk, akkor feküdt vissza.
Jó sok voltam, bocs. Képeket akkor nem rakok, pedig akartam.
Sziasztok!