Sziasztok
Nagyon köszi a szívélyes fogadtatást.
Estrella: hát igen, lebuktam. Holnap megyek megint uh-ra.
Naposoldal
Azt, hogy másképp működöm úgy értettem, hogy eddig a ciklusaimhoz órát lehetett volna állítani. 28. napon délután 2-kor megjött. Most meg a hormonok hatására minden felborult. Szerintem a múlt hónapban nem is volt érett petikém. Több, mint egy hetet késett és most a 11. napon is még elég gyalázatos volt minden adat. Ez lelkileg nagyon megvisel, mert a vizsgálatok során minden eredményem tökéletes volt. Most meg ugye semmi nem jó, ami ijesztő. És mindez hiába volt.
Gica!
köszi a biztatást. Olvastam, mikor Briginek sikerült és őszintén szólva addig egy cseppet sem hittem a fagyasztás utáni beültetésben. Ő adta a reménysugarat. Bár őszintén szólva, ahogy a férjem szokta mondani, én 25 Celsius fok alatt megfagyok. És ez így is van, úgyhogy furának találnám, ha bármi, ami belőlem van túlélné a fagyasztást, de azért persze nagyon reménykedem.
jó lenne, ha már nem kellene injekciózni és utazgatni, órákig várakozni. Lelkileg is nagyon megvisel ez az egész. A sorozatos kudarcok nem mondhatnám, hogy építik az egomat, sőt...... Már nagyon egyedül érzem magam. Minden barátnőm babázik. Én meg egyre inkább bezárkózom. Már sehova nem megyek szívesen, mert biztos, hogy minimum három ember felteszi az ominózus kérdést: -És nálatok mikor jön már végre a baba? Ilyenkor mindig megkérdezem magamtól, miért nem maradtam inkább otthon. Ez még csak a light-os verzió, mert sokan meg is válaszolják maguknak a kérdést és megállapítják, hogy én biztos féltem az alakom, meg a karrier, a tanulás és arra sincs időm, h szüljek. Nem is tudják, hogy mennyire kegyetlenek. 15 éve vagyunk együtt a párommal és mindketten nagyon gyerekcentrikusak vagyunk. Szóval ennél nagyobb büntetést nem kaphattunk volna az élettől.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Bocsi, h ilyen sokat írtam, de eddig ezekről senkinek nem beszélhettem. (Amúgy se tudok keveset beszélni.)