Új privát üzeneted érkezett!

Egy kérdés: normális szerintetek, hogy úgy érzem, mintha 10 liter vizet megittam volna meg. Nem is az alhasam fáj (az csak szurkál), hanem feljebb. Lehet, hogy a sok, hasba adott injekciótól van?
süni76

Gica!

Írtam püt.
naposoldal

estrella írtam Pü-t!
nikó

Sharon!
Nagyon sajnálom én is, ami a barátoddal történt. Sajnos ezeket a dolgokat nem egyszerű feldolgozni, de talán a temetés után kicsit megnyugszol.

Süni!
Kitartás! A hormonok úgy látszik nagyon dolgoznak, de ne aggódj meglesz az eredménye hamarosan. A szuriknál nekem is előfordult egyszer, hogy felpuposodott és nagyon csípett. Ez nekem azért volt, mert túl felszínesen adtam be. Azután jobban figyeltem. Ha úgy érzed nagyon feszít, próbáld lassabban adagolni.

Lányok!
Láttátok Lucia kisbabáit a másik topikban? Hát nem gyönyörűek?Viszont olvastam Mary történetét, hát, elég ijesztő. De szerencse, hogy túl van a nehezén...

Kriszti!
Már kezdtem aggódni, hogy úgy eltüntél, de látom mára előkerültél, és táblázatoztál is. Naposoldal biztosan örül, hogy a neve mellett ott mosolyog a szivecske.

Vicuska!
Szuper eredmények! És először még azt mondta a dokibácsi, hogy nem tud megérlelni semennyit. Milyen kishitű volt. Ügyesen rácáfoltál! Gratula! A héten még kell menned ugye? És jövő héten már leszívás?

Gabi, Gil!
Valahogy bírjátok ki még a holnapot!

Naposoldal!
Hogy vagy? Minden rendben?

Puszi
Gica
gica1

Gabi!

Csak most értem haza. Hogy vagy? Mi újság? Remélem, minden ok!!!
Nálam még mindig azok a fránya baljóslatú tünetek, de kezdenek sajnos erősödni. Szerinted csak aznap lehet menni? Mert ha megjön rendesen, akkor én vagy holnap vagy pénteken tudnék igazán menni. De ha nem jönne meg jobban, akkor se túl jó ez a csütörtök.

Szia Kriszti!

Köszi, hogy betennél a táblába, 30 éves vagyok, és ez az 5. inszem Wiegandtnál. Elvileg 25-én lesz eredményhirdetés, de nagyon lóg a lába a rossz hírnek.

Gica, Naposoldal!

Hogy vagytok? Tünetek?
gil

Süni!

Köszi a drukkot. Meglátjuk, mi lesz. Én is nehezen viseltem a szurikat, és sokszor azt hittem, rossz helyre adtam. Mindig féltem, hogy csak bajt csinálok, mert nem jól, nem jó helyre szúrok.
Remélem, elmúlik az aggodalmad, és belejössz.
Sok sikert!
gil

Gil!
Nagyon sajnálnám, ha megjönne, de hátha meggondolja magát!

Nekem továbbra is fájdogál, szurkálgat a hasam. Persze nem állandóan, hanem csak időnként. Nem tudom ez jó, vagy rossz, mindenesetre várom a jövő hét pénteket, akkor talán már többet megtudunk...

Naposoldal!
Egyenlőre még úgy látszik, nem frissített a gép, mert nem látom a püt., de próbálkozom... :wink:

Gica
gica1

Vicuska, szinte egyformán állunk. A végén még lehet, hogy egyszerre fekszünk leszíváskor az asztalon? :)
süni76

Sziasztok!
Régóta olvaslak Benneteket, de csak most vettem a bátorságot, hogy én is írjak. Őszintén szólva a regisztráció során a technika ördöge próbára tett, amit akár égi jelnek is tekinthetnék, DE ha én egyszer valamit a fejembe veszek. Szóval nem hagytam magam. (Mondjuk lehet, hogy ezt se jó helyre írom, akkor bocsi)

Egy éve járunk a párommal a BMC-be, sajnos eddig eredmény nélkül. Bár ha eredménynek tekintjük, hogy legyőztem a tű-fóbiámat, akkor az előző mondat nem fedi a valóságot. Túl vagyok 3 inszemen és egy lombikon. Ennek eredménye plusz 5 kg a hasamon, amit nem egy édi bébinek köszönhetek, hanem a hormonok miatt megtámadó falási rohamoknak. (Sajnos)

Mostanában megyek a kis fagyasztott bébikért, de a lombik után valahogy semmi sem úgy működik bennem, ahogy eddig.

Az utóbbi időben egyre több sikerről olvashattam ezen az oldalon, ezért gondoltam, hogy kabalából én is regisztrálok. Remélem nekem is szerencsét hoztok, és én is Nektek.
Vendég

Gica!

Újból megpróbáltam!

Szia Lexi!
Kívánom, hogy neked is szerencsét hozzon ez az oldal!
Mindenesetre jó ide tartozni, megértjük egymást, és így könnyebb.
Ki az orvosod?
És hogy érted, hogy nem úgy működsz, ahogy eddig? Lelkileg?

Kriszti!

Tényleg nagyon boldoggá tett, hogy ott láthatom a szívecskéát a nevem mellett! Köszönöm!
Valahogy már- már nem tudtam elképzelni, hogy nekem is lehet ott egyszer szívecske.
naposoldal

Naposoldal!
Ment a pü.

Lexi!
Üdv. közöttünk!
Remélem hamarosan jobban fogod érezni magad, a mi kis társaságunkban, aztán meglátod, hamarosan átköltözöl a babás-topikba. Látom, nemsokára mégy a kis fagyibabákért, kívánom, hogy olyan szépen alakuljon minden, mint Briginek. Tudod, ő az akinek fagyibabás ikrei lesznek... :)

Gica
gica1

Hát lányok én vagyok az idei első rossz hírhozó,de remélem nem veszitek a fejem mint a régi időkben :)

Szóval nekem megjött estére és sajnos nincs már remény sem,mert ez már a biztos jel.Mindenkinek köszönöm a szurkolást,de kérek még belőle,hogy ne legyen cisztám és kezdhessem a következőt.
Kicsit elpityeredtem,de a csodálatos párom megvígasztalt és már jobb.

Gil
Ha megjön rendesen mehetsz elöbb is vagy később is,szerintem tökmindegy.
Én csütörtökön megyek ha meggondolnád magad én ott leszek!

Sharon
kitartást és nagy lelkierőt kívánok neked arra a napra.
Tényleg jobban jársz ha lezavarod előbb a stresszes napokat aztán rákészülve várod a nagy napot :) És köszi neked is a drukkokat!Ari vagy!!!Számíthatsz rám ha neked is szükséged lesz rá :wink:

Lexi
Üdv közöttünk és mielöbbi pocakosodást kívánok neked is!
gabicsibe

Szia Lexi!

Örülök, hogy végre írtál is ide, nem csak olvasod a sorainkat! :)
Remélem hogy ezek után rendszeresen jelentkezel.
Kitartás neked, drukkolok a fagyibabákért, szólj majd mikor mész a BMC-be, hátha együtt megyünk. :D
Vendég

Gabi!

Ezt ugye nem mondod komolyan? Biztos, hogy a mensi az?
Annyira sajnálom.... :cry: :cry: :cry:

Csütörtökön akkor lesz uh is? Vagy hogyan állapítják meg, hogy minden rendben van és nincs ciszta?

Hát valahogyan próbáld túltenni magad rajta Gabi és a következőre koncentrálni, bár gondolom ez nem lesz egyszerű... Pedig annyira reménykedtem... :(

Puszi
Gica
gica1

Gabikám!

Csodállak a gyors optimista hozzáállásért!
Ez igen!
Hát bizony, nincs más hátra mint előre!

Nagyon-nagyon szurkolok, hogy kezdhess!

Öleljétek egymást, nagyon sokat számít, ha az ember párja segíteni tud. Ez csak mégjobban összekovácsol.

Puszi
naposoldal

Kedves Gabi!

Nagyon sajnálom!!! :cry: Már nekem is egyre biztosabb a dolog. :(
Pedig olyan biztatóan késett neked!!
Fel a fejjel, a statisztikák szerint a harmadik, negyedik sikerül leggyakrabban!
Hát a pityergés nálam is gyakori, azt hiszem, ez érthető.
Ilyenkor én is a cisztától félek, mert múltkor az volt. Te végig Utrogestanoztál? Úgy érzem ,csak azért nem indult még be, mert az gátolja. És azért kell vinni reggeli mintát ilyen esetben is?

Ne add fel!!!!!!!! A következő már biztos sikerül!!!!!
gil

Süni, Gica, Gabicsibe!

Köszönöm, hogy együttéreztek velem! Soha nem kívánom senkinek, hogy egy jóbarát temetésére kelljen mennie! Ez iszonyú! El sem tudom képzelni, hogy a felesége és a gyerekei hogyan tudják ezt feldolgozni!

Gabicsibe!

Rettenetesen sajnálom! Nem lehet, hogy mégis... Én annyira drukkoltam és izgultam érted.

Lexi!

Szia! Jó, hogy megtaláltál minket! A technika ördöge engem is gyakran megtalál, de majd belejössz... :D
Hát, Neked sem volt könnyű idáig, de bízzunk benne, hogy az idei év sikeresebb lesz. Írjál sokat, hogy mikor mi történik Veled és akkor érted is izgulhatunk.
sharon

Gica
hát igen ez már a mensi és az az érdekes,hogy a hasam nem is fájt,nem is barnáztam.csak fogta magát és már itt is voltCsinálnak UH-ot és akkor fog kiderülni,hogy sikerült -e ezt a hónapot cisztanélkül megúsznom.

Naposoldal
Hát muszály így hozzá állnom,mert ha keseregnék nem lenne semmivel sem jobb.Addig kell ütnöm a vasat míg lehet,aztán ráérek akkor elkseredni ha már nem lesz lehetőségem.
gabicsibe

Helló csajok!

Sajnálom Gabi!! Én is megkaptam ma a piros lapot! Érdekes, hogy megszakad a szívem, de már sírni sem tudok!! Közben meg azt láttom, hogy mindenki aki később kezdte már réges rég fogja a kezében.

Üdv Lexi, sok szerencsét és kitartást neked.

Bibar hol vagy????
málna79

Gil
Végig használtam az utrot.Elsőnél csináltam tesztet mivel negatív lett aznap abba is hagytam és meg is jött estére.Valószínű,hogy gátolja,de aminek jönnie kell az jön így is.
Nem kell mintát vinned csak szólni kell a recepción,hogy nem hoztál mert megjött.
párom is azt mondta,hogy 3 a magyar igazság!(+ a ráadás :) )
De remélem arra már nem kerül sor!
gabicsibe

Igazad van Gabi, jól gondolkodsz.
De ha mégis úgy érzed, néha engedd ki a gőzt, lehet csapkodni, tányért dobálni is, ha az szabadítja föl az embert.
Egy a lényeg, újult erővel, friss lelkesdéssel újból nekivágni, hogy a következő sikerüljön :wink:

Málna, sajnálom, nagyon szorítottam.
Most akkor kezdesz, vagy hogyan tovább?
Pedig olyan reménytkeltő volt... :(
naposoldal

Málna
Kár!Pedig reménykedtem hátha spontán össze jön neked!
Fel a fejjel!!

Mindenkinek jó éjszakát kívánok!
Muszály mennem,mert már nagyon izeg-mozog és sóhajtozik a párom!
puszi
gabicsibe

Gabicsibe és Többiek!

Hát ez elég érdekes ez az Utró, mert én (mint rutinos inszemes) na szóval nálam volt, hogy csináltam tesztet az inszem utáni 14.napon és az negatív lett, abbahagytam az Utrót aztán még vagy 4-5 napig semmi nem volt. Aztán volt hogy negatív teszt után is nyomtam, de akkor is volt hogy 37. napra jött meg. Szóval nálam ez egy érdekes eset volt, de hát én egy érdekes eset is vagyok asszem. :D

AJÁNDÉK MINDENKINEK MERT TETSZETT A MÚLTKOR IS CSAK AZÉRT, MEG PERSZE HOGY MINDENKINEK JOBB KEDVE LEGYEN AKI EDDIG SZOMORKODTT ANNAK IS! FEL A FEJJEL:
Kép
Vendég

Gica!!
Dehogy vagyok én eltünve!!! :wink: :lol: Mondtam, nem szabadultok tőlem olyan könnyen!! :lol: :lol:
Csak lustálkodó, és vásárló napot tartottam éjszaka után....(tegnap)Nálunk egyébként esik az eső...Olyan szomorkás minden...Nekem is fáj a fejem! Úgyhogy most nem került el... :(

Sharon!
Részvétem a barátod miatt!!Engem mindig memgráznak a fiatal halálozások.... :cry:
Vendég

Gabi! Málna!!

Sajnálom... :cry: :cry: Azért még reménykedem...Hátha...Táblázatban nem javítalak át Gabi! Babonából!

Estrella!
Nekem nagyon tetszik a cicád..Behalok rajta, olyan édes! :lol:
Na, mivel új oldal nyílt, teszek ide is táblázatot...
Vendég

Lexi!
Üdv köztünk, és kívánom, hogy járj szerencsével...És ha ez nem lenne elég, van egy szerencsét hozó táblácskánk...Ami sokmindenkinek babát hozott...Küldd el az adataid, és a következőben benne leszel! :wink:

Lukrécia!!!!
Te merre csatangolsz?????? :roll: :lol: :lol:
Vendég

Lányok!
Most én vagyok vak, vagy tényleg nem írt Baby!
Elvileg ma volt Uh-ja...nem??? :roll: :roll:

Gil! Még jössz egy lakhellyel!!! :lol: :lol:

Kép Kép
Vendég

jajj, most látom, Mary-nek nem javítottam 2 szivecskére..... Bocsi érte, most megcsinálom, és akövetkezőben már tényleg úgy lesz!!!!
Vendég

Gabi, Málna nagyon sajnálom!

Sharon részvétem a barátod miatt.

Nem vagyok valami fényesen, így holnap még bejövök melózni, aztán pénteken a kórház után kiíratom magam táppénzre, úgy számoltam, hogy kb. szerda leszívás, addig pihizek. Párom már így is morog, hogy minek dolgozom.
Tegnap volt egy kis ijedelem, mert a Progi szurit Ő adta be és hát eléggé elkezdett fájni a pocim, nem a szúrásnál, hanem belül és teljesen kétségbe volt esve, hogy biztos rosszul adta be :lol: pedig ügyi volt :wink: .
Folyton aludnék, és bosszant, hogy nem úgy megy a munka, mint előtte, persze most nem ez a legfontosabb, de itt olyan rendesek, annyira pozitívan állnak a dolgokhoz, hogy én is szeretném magam odatenni :cry:
A főnöknőm, ma megkérdezte, hogy jól érzem-e magam, aztán válaszolt is rá, hogy nem, látja rajtam :D

Várom már a pénteki UH-t, remélem, nőnek rendesen a tüszőim :oops:

Puszi Mindenkinek!

Szép napot!

Judit
jucicuki

Sziasztok!
Gabicsibe, Gil, nagyon-nagyon sajnálom :( Én is nagyon szurkoltam nektek. Remélem, a következő alkalommal sikeres lesz és ez a mostani kudarc nem veszi el nagyon a kedveteket!

Én most beugrottam egy ismerősömhöz (a BMC szomszédságában). 12-re megyek vissza a vérvétel eredményét megvitatni és a továbbiakat. Egyébként tüszők vannak kb. 12-en. 8-14 mm-ig :)
Délután EKG.

Este még benézek!

Baby-val mi lehet? Nem láttam ma!

Jucicuki, pénteken valószinüleg találkozunk Szücs dokinál uh-on :) Egyeztetünk majd?

Puszi mindenkinek!
süni76

Bocsánat, Gil helyett Málnát akartam irni :( Gil, érted még reménykedünk!!
süni76

Süni!

Persze, azt mondta nem kell korán mennem, tehát szerintem fél 9-9 körül érek oda majd.

Judit
jucicuki

Sziasztok!

Megvagyok, nem vesztem ám el,csak annyi dolgot el kellett itthon intéznem...
Szóval kezdem az elején, tegnap voltam vérvételen, a hétfői uh szerint klaszak a tüszük összesen van 14 db, a legnagyobb 16 mm, a legkisebb 13 mm.
Tegnap este beadtuk a repesztő szurikát és holnap végre MEGYÜNK a LESZÍVÁSRA. Úgy izgulok:(
Azért nem írtam tegnap, mert nagyon elfáradtam, mivel kb 14:15 kor mondták meg, hogy mi van, a BMC-ben, utánna rohantam a vonathoz, hogy elérjem és kész voltam, teljesen.
Na, de elmúlt. Ma meg itthon elintéztem, hogy csináljanak EKG-t, úgyhogy már az is megvan, holnap reggel irány a BMC.

Naposoldal,
hogy vagy? Kérlek, szoríts nekem, hogy jó sokat le is tudjanak szívni, meg persze utánna meg is termékenyüljenek a drágák:)
Majd írok, hogy mi volt:)

Gica,
tőled is azt kérdzem, hogy hogy vagy? Minden ok? Nemsokára uh, akkor minden kiderül...Mennyien vannak:) Szorítok:)

Gabicsibe, Málna
Én is csatlakozom a többiekhez, hogy sajnálom, de legközelebb sikerülnie kell:)
Málna, akkor mentek februárban a BMC-be?

Gil,
neked megy a drukk ezerrel:)

Süni,
bocsika, hogy nem írtam, hogy nem megyek, de komolyan annyira kivoltam, hogy haza jöttem és majdnem már aludtam is:( A szurikkal meg óvatos legyél...
Szóval csütörtökön leszívás, mint olvasod, jaj olyan izgi... Neked szorítok, hogy jól növögessenek a tüszűk:) Na milyen volt a Ginazol? Akkor nem volt olyan gáz, hogy a férjed adta be,nem? Ő élvezte is,nem?!:) MInden jót:)
Jucicuki,
neked is szorítok, hogy jól fejlődjenek a tüszők:) Jó szurkálást! Most a héten amúgy már én is táppénzen vagyok, azt mondta Wiegandt doki, hogy jebb lesz ez így, mivel máig minden nap voltam,meg hát megyek ..ugye..holnap is.
Kriszti,
beírhatod, ha gondolod, vagy azt nem szoktad, hogy leszívás jan. 25-én, beültetés, (ha lesz mit) remélem...na, hess-hess, csúnya gondolatok:)..szóval beültetés, hát azt még nem tudom, szombat? vagy megvárják a hétfőt? Áh nem hiszem...
Akkor ti is nem sokára próbálkoztok, de jó! Sok sikert:)

Bocs, ha kihagytam volna valakit, de mindenkinek kitartást a stimuhoz, meg a várakozáshoz, na meg a kismamiknak egészséget és minden jót kívánok:)
Piehjetek sokat!! Aztán az uh-n kiderül a legjobb dolog, hogy minden ok.
baby.81

Szia Baby!

Jó, hogy írtál már, bár abban a hiszemben voltam, hogy biztos a rokonoknál aludtál, és ott nincs net.

Szóval holnap a nagy nap!
Nagyon-nagyon szorítok neked, ne izgulj!
Lehet,már nem emlékszel, a múltkor Gicának is írtam, amikor neki volt a leszívás, hogy érdemes otthon megborotválkozni ott lenn :lol: , mert különben ők csinálják.
Lehet, hogy magadtól is gondoltál erre, akkor bocs, hogy okoskodtam.

Szóval csak ügyesen, gondolj valami szépre, mikor elalszol, én meg küldöm a drukkokat!!!!!!!!!!!!!!!!!
Minden rendben lesz, meglátod.
Puszi
naposoldal

Baby!
De jó!!!!!
Csak gyors bekukkantásra van időm, dolgozom...De természetesen beírom a leszívás napját is...Csak én latinul írom...(Punkció)... Úgyhogy este dobok egy táblát is....Addigra már új oldal nyílik, ha így folytatjátok! :lol: :lol:

Vicuska!!!
Minden ok??Mennyien lettek végülis???? :roll: Remélem egy focicsapat megvan!!!! :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
Baby, szorítok nagyon a holnapi leszíváshoz. Minden rendben lesz. Az altatás miatt meg ne aggódj!

Visszamentem ma délre. Doki már a dossziém nélkül megismert és hívott be. Minden oké. Azt mondta, tökéletes, ennél jobb nem is lehetne az eredményem. :D
Pénteken megyek ismét uh, vérvételre. Addig változatlanok a dózisok. Gondolom hétfő körül lesz a leszívás.

Ma forgatott az RTL Klub. Dokim megkérdezte, hogy nem lenne-e kedvem nekem is nyilatkozni, mégiscsak érintett vagyok. Na meg beszari alak is, így nemet mondtam
süni76

Kedves Lányok!

Köszi a drukkokat, de sajna most se sikerült, mára teljes bizonyosságot nyert a dolog... :cry:
Gabival megtörtük a sikerszériát, de aki még előtte van, az gondoljon arra, hogy most majd újból jó híreknek kell jönni!!!
Szóval húzzatok bele, hogy megint gratulációktól legyen hangos az oldal! :wink:
Hát persze nem vagyok feldobódva a dologtól.
Mivel ez már az 5. inszem volt, elég kilátástalannak látom az egészet.
Legjobban az zavar, hogy igazából nem tudják, miért nem megy nálunk a babásodás. Mert ha tudnám, mi a gond, meg hogy lehet-e rajta változtatni vagy nem, talán jobban el tudnám fogadni, de így baromira dühít, hogy még a miértjét se tudom.
Bocsi, de ez most kikívánkozott belőlem.

Gabi!
Hogy vagy? Én csak pénteken megyek, remélem, legalább cisztát nem növesztettem. Sajnálom, hogy holnap nem találkozunk.
gil

Kriszti!

A hiányzó adat: Budapest, III. ker.
Köszi!
gil

Gil!
Annyira sajnálom, hogy úgy tűnik megint nem jött össze. :cry: :cry: :cry: Valahogy próbáld túltenni magad rajta, bár gondolom ez senkinek nem könnyű. Próbál pihenni egy kicsit, aztán igyekezz minél hamarabb túltenni magad a szomorúságon és újult erővel nekivágni a dolgoknak.
A következő alkalom is inszem lesz? Vagy esetleg ilyenkor már a lombik is szóba jöhet?

Gabi!
Te hogy érzed magad? Sikerül feldolgozgatni?

Baby!
Már holnap leszívás? Jól belehúztál! És 14 tüsző? Ez nem semmi! Szép számmal vannak versenyzők! REméljük szépen meg is termékenyülnek, aztán jöhet a többi! Gondolok majd rád holnap délelőtt. Bár korán fogsz kelni, de aztán jöhet egy újabb szunyálás... :lol:
Én pedig alig várom az uh-t.

Süni!
Te hogy vagy? Lehet, hogy hétfőn már Te következel? Csak ügyesen érlelgesd a petéket! Húha, majdnem benne lettél a TV-ben? Ezt kihagyni! :) Bár én sem mertem volna kamerák elé állni...

Brigi!
Már betöltötted a 12. hetet? Ez igen! Hogy repül az idő... Azért még belátogatsz hozzánk ugye? És a babás-topikba beköltöztél már?

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok
Nagyon köszi a szívélyes fogadtatást.
Estrella: hát igen, lebuktam. Holnap megyek megint uh-ra.

Naposoldal
Azt, hogy másképp működöm úgy értettem, hogy eddig a ciklusaimhoz órát lehetett volna állítani. 28. napon délután 2-kor megjött. Most meg a hormonok hatására minden felborult. Szerintem a múlt hónapban nem is volt érett petikém. Több, mint egy hetet késett és most a 11. napon is még elég gyalázatos volt minden adat. Ez lelkileg nagyon megvisel, mert a vizsgálatok során minden eredményem tökéletes volt. Most meg ugye semmi nem jó, ami ijesztő. És mindez hiába volt.

Gica!
köszi a biztatást. Olvastam, mikor Briginek sikerült és őszintén szólva addig egy cseppet sem hittem a fagyasztás utáni beültetésben. Ő adta a reménysugarat. Bár őszintén szólva, ahogy a férjem szokta mondani, én 25 Celsius fok alatt megfagyok. És ez így is van, úgyhogy furának találnám, ha bármi, ami belőlem van túlélné a fagyasztást, de azért persze nagyon reménykedem.:) jó lenne, ha már nem kellene injekciózni és utazgatni, órákig várakozni. Lelkileg is nagyon megvisel ez az egész. A sorozatos kudarcok nem mondhatnám, hogy építik az egomat, sőt...... Már nagyon egyedül érzem magam. Minden barátnőm babázik. Én meg egyre inkább bezárkózom. Már sehova nem megyek szívesen, mert biztos, hogy minimum három ember felteszi az ominózus kérdést: -És nálatok mikor jön már végre a baba? Ilyenkor mindig megkérdezem magamtól, miért nem maradtam inkább otthon. Ez még csak a light-os verzió, mert sokan meg is válaszolják maguknak a kérdést és megállapítják, hogy én biztos féltem az alakom, meg a karrier, a tanulás és arra sincs időm, h szüljek. Nem is tudják, hogy mennyire kegyetlenek. 15 éve vagyunk együtt a párommal és mindketten nagyon gyerekcentrikusak vagyunk. Szóval ennél nagyobb büntetést nem kaphattunk volna az élettől.
Még egyszer köszönöm mindenkinek a jókívánságokat!
Bocsi, h ilyen sokat írtam, de eddig ezekről senkinek nem beszélhettem. (Amúgy se tudok keveset beszélni.)
Vendég

Gica!

Köszi az együttérzést, fogalmam sincs, hogyan tovább, most egyelőre a ciszta-dolog a kérdés, de pénteken minden kiderül.
Te hogy vagy? Jövő héten uh! Vigyázz magadra!

Szia Lexi!

Hát a szívemből "beszéltél", teljesen ugyanez a helyzet nálam is. Én se szeretek már sehova se menni, és utálom, hogy miket találnak ki az emberről, mert fogalmuk sincs a helyzetünkről. Az a néhány ember, aki tudja, azok meg nyilván szánakoznak, és az is olyan hülye érzés. Kicsit olyan, mintha fogyatékos lennék... Nehéz elviselni, hogy nagyon nem úgy alakul az életem, mint ahogy elképzeltem. Meg tervezni is nehéz, ki tudja, mi lesz. Meg hát sajnos az idő is telik...
De fel a fejjel, sok "sikert" az uh eredményhez! :D Neked most nagyon kell reménykedned!
gil

Kriszti! köszi a lehetőséget. Szeretnék bekerülni a szerencsét hozó táblátokba, hátha.....
A dokim jelenleg Wiegandt doktor, de én Szűcs dokinál kezdtem és őt is nagyon szerettem, csak amikor a lombikot kezdtük, kétszer egymás után nem volt és így maradtam W. dokinál. Bár a lelkiismeretem háborog, és azóta sem tudom, hogyan kellett volna tennem, mert Szűcs doki is mindent megtett a siker érdekében. Mivel azóta úgy érzem neheztel (vagy csak a saját lelkiismeretem furdal) és Wiegandt doki is nagyon jó fej, így maradtam. 32 éves leszek szeptemberben és én is Dújv-ban lakom. Remélhetőleg pár napon belül visszakapom a kis mirelitbabáimat. Ketten vannak csak, de remélem mindkettő nagyon szeretné, ha mi lennénk a szülei és erősen kapaszkodnak majd. Remélem minden adatot leírtam.
Baby, holnap is találkozunk. Sok sikert Neked! Remélem nem vagyok boszorkány, de annyira érzem, h neked elsőre sikerülni fog. Olyan aranyos vagy, hogy tuti Veled akar majd maradni egy-vagy két baba.
Persze a többiknek is nagyon szorítok, de még a nevekkel bajban vagyok. Ígérem igyekszem.
Vendég

Sziasztok!

Lexi,
te vagy az a lány, aki ott ült tegnap mellettem és a férjed lement neked hozni innivalót és azzal poénkodott, hogy ott hagy:)?????
Én sejtem, hogy te lehetsz az, ha nem akkor bocsika:) De hát, ha írod, hogy holnap talizunk, akkor biztosan te vagy, ugye? Ja, meg hogy Dunaújváros...
Holnap már megkapod őket? A fagyibabókat? Az jó:) Ha, nem akkor mit csinálnak?
A holnap miatt egy kicsit izgulok, de hát, úgy is az lesz, aminek lennie kell!!!Neked is minden jót, meg sok sikert! Akkor holnap:)
Gica,
szió, ja már leszívás, én is alig hiszem el, ezt vártam már mióta, most meg parázok egy kicsikét:) Szoríts te is, ha kérhetem:) Vigyázz magatokra. Na,még az eredményhírdetés után, ez lehet a másik idegtépő dolog az első uh. De biztosan minden rendben:) Úgy legyen...ez az, hogy lekpogtam:)
Szép álmokat.
Ja, egy kérdés hozzád, meg Naposoldalhoz is ti most dolgoztok vagy otthon maradtok még két hétig az uh-ig? A főnököm már ezt kérdezi tőlem, hogy mi lesz, hogy ha........ de jó lenne:)
Naposoldal,
szia, jaj holnap nagy nap lesz nekem, szoríts nagyon!!!!!!!!!!!!
Jól vagy, hasad?Fájdogál még?
Süni,
na ez tök jó, akkor neked is hamarosan leszívás, szerintem, ahogyan beszéltük hétfőn:)
Majd tájékoztatlak, hogy mi volt,ok? Miért nem nyilatkoztál a tv-ben, tök jó lett volna:) Bár én sem mertem volna:) És miről forgattak, remélem arról, hogy mennyire sokan rászorolunk erre a lombikra, meg úgy erre az egész mesterséges dologra, és hogy ne csökkentsék le kettőre:)
Jó éjt:)
baby.81

Kriszti:
Tök jó, hogy leírtad mi az a "punkció" mert sosem tudtam, na most okosabb lettem. :)
Baby:
Szuper eredményeid vannak, nem semmi hogy alakul itt neked minden rögtön az elején. :)
Lexi:
Ne légy szomorú, fel a fejjel, nálad is minden rendben lesz, hidd el!
És persze nálam is, és tudod, együtt sétáltatunk majd, ez lebegjen a szemed előtt! 8)
Egyébként én is megyek holnap (csüt) Pestre egy ismerősömmel, de most nem a BMC-be. Mindenesetre gondolok rád, és este majd jelentkezz!
Kép
Vendég

Szia Baby!!!! :D
Igen a támogatott lombikok csökkenéséről lett volna szó. Még az egyik vizsgálóba is bementek forgatni :) Na, mindegy...
Nagyon szurkolok holnapra és várom az "élmény"beszámolót. Kiváncsi vagyok, milyen lesz. Már én is várom. Pénteken már okosabbak leszünk.
Pihend ki magad!!

Puszi mindenkinek!
süni76

Szép estét mindenkinek!
Baby!
Az a nemsokára az csak nyáron lesz...Ha addig az anyagiak is azt akarják... :wink: :lol:

Süni!
Jót nevettem a sztoridon... :lol: :lol: :lol: Bár én sem válllaltam volna!

Lexi!
Akkor nekünk meg kell ismerkedni! :lol: :lol: Én is ilyen sokat beszélő vagyok! :roll: :lol: Sztem nem neheztel Rád a Szűcs doki, és a Wiegandt doki is nagyon jó választás...Nekem ő közölte, hogy nem sikerült, de ennek ellenére nagyon szimpi....

Estrella!
Egyébként azért írtam így, mert a "leszívás"1 betűvel több, és nem fért ki 1 sorba... :lol: :lol: És tényleg elnézést mindenkitől, de nekem így egyszerűbb... :oops: :lol:
Vendég

Vagyis nem az egyszerűség miatt írtam, hanem így használjuk...Nyugodtan szóljatok, ha néha nem magyarul írok..... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Baby!

Hát, eljött ez a nap is, már csak egyet kell aludni! Nagyon szorítok Neked! Ügyes legyél!

Gil!

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! Remélem, hogy a kudarcérzés hamar elmúlik és pár nap múlva már jobb lesz. Tudom milyen bosszantó, hogy nem tudod az okát. Én is ezen rágódtam évekig, emésztettem magam, hogy ha tudnám, jobb lenne. Aztán az első terhességem elvesztése után megtudtam az okot, de nem lett jobb. Akkor már azért mérgelődtem, hogy lehet, hogy nem is tudnak segíteni. Meg kellett műteni a méhem. Akkor a műtét miatt izgultam, hogy sikerül-e a műtét és ha sikerül is, és teherbe is esek ki tudom-e hordani...? Én azt hiszem, hogy aki már egyszer megégette magát, az mindig is félni fog a tűztől. Azt hiszem, hogy jó csak akkor lesz igazán, ha már otthon babázhatunk. De addig még nagyon sok minden fog történni velünk, jó és rossz egyaránt, de azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak átvészelni a nehéz időket. És egymás sikereiből újra erőt merítsünk!

Lexi!

Nyugodtan írd ki, amit érzel! Én is naponta megkapom, hogy ugyan miért nincs gyerekem kérdést. Persze nálunk is sokan eldöntik, hogy nekünk biztosan nem fér bele a munka, karrier stb. miatt, mint Nálatok. Ezzel nem könnyű szembesülni. Én sem mondom el akárkinek, hogy mi is az ok. Én sokáig még a családomnak sem mondtam el, csak akkor, amikor kórházban voltam és már nem lehetett titkolni. Itt őszintén beszélhetünk, szinte azonos dolgokon megyünk keresztül és sokkal könnyebb olyannal beszélni erről, aki tudja mi mit jelent.
sharon

Na, itt a friss táblicsku!
Kép
Kép
Kép
Vendég

Gil! Lexi!
Hát igen, ez az ominózus miért nincs még gyereketek? - kérdés nekem is nagyon sokszor elhangzott. A munkahelyemen pedig állandóan azzal jöttek, hogy mikor akarok végre szülni, mert már én következem a kolleganők sorában. És akkor mindig jött az, hogy most még nem, előbb be kellene fejeznem a sulit... (még jó, hogy már ezer éve csinálom, így mindig van (volt..) mire fogni.) Persze arra még csak véletlenül sem bír gondolni senki, hogy esetleg azért nincs még kisbaba, mert nem jön össze. Szörnyű, hogy milyenek az emberek. Semmi tapintat nincs bennük... De remélem, hogy hamarosan egyikőnket sem fognak ilyen kérdésekkel zaklatni...

Baby!
Ne izgulj a holnap miatt, minden rendben lesz!
De jelentkezz, hogy mi volt, mihelyts hazaértél!
Ja arra még számíts, hogy mikor felkelsz, infuzió fog beléd csöpögni. Ne lepődj meg rajta, ez természetes, és vidd magaddal a progiszurit, mert azt ott beadják! Bár neked a férjed szokta, de legfeljebb megnézi, mert ezt izomba (popsiba) kell adni!
Én egyébként még nem dolgozom. 2 hét táppénz volt, mert az járt, aztán az eredményhirdetés után már nem akartam táppénzen lenni, inkább még 2 hét szabit vettem ki. De ha gondolod, az is mehet táppénzből... Szóval arra készítsd a főnököd, hogy nem leszel kb.1 hónapig. De ha jól érzed magad, 2 hét után már mehetsz dolgozni is. Voltak olyanok, akik már 1 hét után mentek. Hát én inkább nem...

Gabi!
Hogy vagy? Lelkileg alakulsz?

Puszi
Gica
gica1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?