na tessék, most én nem írtam...ere csak úgy zúdulnak az üzik...
tizu, de jó, hogy írsz nekünk!!!! olyan sokat tanulhatunk tőled, majdan lolától és odrytól is, és lesznek is kérdéseim,...ha ott tartok...
most azért a kocogással szerintem óvatosan....egy esés is számíthat még az elején, pláne ha csúszós az út (most hogy leesett a hó), puszó!!!
andi, azt szugerálom, hogy épp most amikor az uh-n vagy, ne keseredj el és mivel sejted az eredményt ezért talán nyugodtabban alszol majd. előre nézz, ne hátra! légyszi!!!!
odry drága, naggyon örülök! iszonyúan! nagyon sok boldog érzést kívánok neked, és hamarosan lesz mamakönyved is, újjjé, irigykedem....na jó csak egy kicsit... nekem vasárnap kellene megjönnie, akkor van a 28. nap, de az endós kezlés előtt 30-33. napon indult a ciklusom....de már van tesztecském
szerinted mikor teszteljek?
ilonkám, hogy megy a szurka!piszka?
akkor megnéznéd a te 21. napi hormonleletedet? olyan kíváncsi vagyok:o))))) tarts ki!!!
coci, beülti? mikor lesz?
jucmuc, na ..... hamarosan neked is kezdődik a jó kis program:o)))gondolom már készülsz a szurira, na csak bátorság, mikor kezded?
babszikám, tamaranna, katata-felraknál új táblázatot? köszi(remélem így visszacsalogatlak és írsz magadról:o))
és a többiek?????