Új privát üzeneted érkezett!

hát ilonkám, azért nem vennék rá mérget, hogy azt az 1 cm-es tűt simán beszúrnám magamba...elismerésem neked!
tudod olyan szar, hogy mostantól indul a 'reménykedős időszak, azt hittem egyszerűbben fogom ezt átélni, de tegnap is annyira összeszorult a gyomrom, mi lesz ha megint nem sikerül? kiújul az endóm?? a párom srácai nem tudnak feljutni????ezer-ezer gondolat...és a mostani doki túl laza, nem is rendelt uh-ra, ciklusfigyelésre....
tényleg váltanom kéne orvost...

de te annyira kedves vagy, iszom a soraidat :P és minden jót kívánok neked!!!
kicsiboris

tizu, írj nekünk :lol: milyen kismamának lenni :?:
láttalak a megint megjöttben, milyen cuki pocakos kezdesz lenni :lol: :lol: írjírjírjű

gyöngyike? hogy vagytok?
babszika? és mindenki!!!
csajok annyira el vagytok tűnve...év eleje van, sok a meló?

olyan rossz élményem volt...telefonon beszéltem egy barátnőmmel akinek két babája van már...és amikor rólam beszélgettünk akkor előhozta, hogy ők még egy gyereket szeretnének...olyan rosszul esett
kicsiboris

Szia Kicsiboris!
Én új felhasználó vagyok, de együttérzésben remek. Hasonlóan érzem magam mint te, bár nekünk már van egy 2 éves kisfiúnk, de most élem át a második vetélésemet és készülök a harmadik műtétre (az elsőnél kétszer kellett megcsinálni). Ráadásul a szomszédban lakó barátnőm 14 hetes terhes, a másik barátnőm pedig akivel napi szinten beszélünk vagy találkozunk 12 hetes, mindketten a másodikat várják.
A férjemmel megfogadtuk, hogy soha többet nem próbálkozunk természetes úton mert mindíg ugyanaz a vége. A kisfiam is inszemináció útján sikerült, ráadásul ELSŐRE, ígyhát amint lehet nekifutunk újra.
Ezek alapján neked is csak azt mondhatom amit magamnak, FEL A FEJJEL!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

andi, hát üdvözlégy itt nálunk, gyere sokszor!!!
köszönöm a bíztatást, asszem most rám is fér..de ahogy olvaslak megrémülök...mik vannak :cry: borzalom, hogy nekünk milyen nehéz, aztán vannak akik csak úgy teherbe esnek. szóval,
akkor az inszemhez nagy erőt, kitartást :P

csajok, ma meg ,egszülettt egy ismerősünk babája, most eléggé rosszul érint ez...nem tudom mi van velem..
kicsiboris

oh kicsiboris, asszem ezzel sokan így vagyunk. Örül az ember persze persze, de bőgni kell hogy nekünk miért nem :( Mert az ember megpróbál jó lenni, egészségesen élni, elmegy akupunktúrára, természetgyógyászhoz, Avivázni és mindent amit csak lehet megtesz. Ez van nekünk elrendelve valamiért.
De már nemsokáig, idén nekünk is lesz sokkal sokkal szebb mint az ismerőseinknek :D Koncentrálni kell, a pozitív gondolkodás biztosan sokat segít.

andi, üdv közöttünk. Azthiszem neked a legnehezebb, megfoganni, azután elveszíteni, hogy nem bolondultatok még bele. Erősek vagytok, minden jót az inszemhez!
bbilona

Kössz a bíztatást és a kedves fogadtatást!
Azt hiszem csütörtökön a mindent eldöntő UH-on már nem leszek olyan bátor. Gondolom pénteken meg is csinálja a doki a műtétet. Az altatásból való ébredést viselem a legrosszabbul.
Ti is a Kaáli intézetben próbálkoztok?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Kicsiboriskám!

Amikor az első szurit kellett böknöm, taknyom-nyálam folyt egybe, úgy bőgtem. Aztán böktem és nem fájt. ma már "rutin". Igaz a repi rendes tűvel, rendes fecskendőben van, azzal meg kell küzdenem. Kicsit nehezebb.

A cél érdekében bármit, tudod! Te is simán bebököd, ha esetleg arra kerül a sor!
Azon meg ne szomorkodj, hogy más terhes, vagy szül és Te se Andi! Üdv köztünk. Nemsokára, vagy már Borcsám Te akár most, terhesek leszünk, és akkor el is felejtjük ezt az egész cécót. Képzeljétek el nelem a sógórnőm terhes. De ezt már írtam, minden nap találkozunk. A kismamaruháit mutogatja, meg hogy melyiket akarja hamarosan kölcsönadni, ha megyek a pocakommal a dokihoz. Hát nem drága? Szeretem nagyon. Szoktam simogatni a pocóját, amikor találkozunk. Szerencsehozónak!
Boriskám, még valami! Ne agyalj az endón. nem olyan gyors az! Nem fog visszajönni! Reménykedj, vigyázz magadra, de ne éld bele magad nagyon! akkor nagyon nehéz lesz, ha netán nem sikerült elsőre! Hány nap múlva fog késni a mensid? Könnyebben szorítok úgy!

Hali! Még ezer dolgom van!
zel

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!Sajna nekem még nem jött meg :cry:

Mágnes!
Hát ez a lányka valami gyönyörű! Milyen jól állnak a rucik rajta!

Kicsiboris!
Ezzel mindannyian így vagyunk, akik vágyunk babára és nem sikerül. Nekem a környezetemben minden ismerős, barátnőm is babát vár. Még az is akik nem tervezték. De ők nem tehetnek róla, hogy mi így vagyunk! Tudom, nagyon rossz, ezzel én is így vagyok!Egyik ismerösöm február végére van kiírva.
Fel a fejjel, tudod ez a mi évünk lesz! :lol:

Andi!
Üdv. itt közöttünk! :lol: Szomorúan olvastam min mentetek kerszetül. De az a fontos, hogy ismét megpróbáljátok az inszemet. Ehhez, kívánok nektek sok sikert és kitartást!Nem szabad fealdni!
Nekem van egy 31 hónapos lányom(inszemmel sikerült, 4.-re), augusztusban derült ki, hogy terhes vagyok(ez az első inszem volt!) de okt.-ben megműtöttek, mert valamiért felszívódott és az üres petezsák maradt meg.Mi is most kezdhetnénk ismét ha megjönne.
Én DOTE szakrendelőjébe járok. Neked ez milyen műtét lesz?

Szép napot mindenkinek!
sapé

ilona, nagyon jól esnek a soraid, jaja kicsit összeszedem magam..

zel, köszi a bíztatást, nagyon sokat számít, hogy így segítetek,
a legrosszabb, hogy az ember tényleg a csalódástól parázik, de ezt most írom utoljára ígérem neked!!! és az endó akkor nem is érdekel, gyorsan teherbeesni aztán sitty - sutty :lol: nagyon jól iseled, azt hiszem engem zavarna egy terhes közeli rokon..
nagyon pozitív vagy, köszi az erőt! és hát a szurik....tök ügyi vagy!!

andi, most akkor inszemre mentek?

sapé, hát csak megjön, nekem is szokott késni..köszi a bíztatást!!
kicsiboris

Sziasztok!
Kicsiboris köszönöm a hiányolást jól vagyunk növögetünk. Már Anna 2 hónapos lesz 25-én rohan az idő.
Ha küldök neked képet feltudnád ide rakni, mert nekem nem sikerül mert nagyon nagy a kép? Ird le légyszíves az emil címedet és küldök.
Andi üdv. itt. Nekem is inszemes a lányom a harmadikra sikerült.
bgyöngyi

Szia Andi, jó hogy újak is jönnek ide, persze az kevésbé, hogy hasonló a gondod, mint nekünk. Az én kislányom 9 inszem után fogant meg, kitartás!!!

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok, köszi mégegyszer a sok üdvözlést.
Ez a műtét sajnos a terhesség befelyezése lesz, mert csak üres petezsák van nincs életjelenség. Csütörtökön lesz ultrahang, már előre tudom az eredményét, mert ezen már egyszer átmentem. Az eredmény ismeretében dönti el az orvos, hogy mi legyen, így hát már a rutin mondatja velem, hogy pénteken műtét.
Ezek után az inszemet is leghamarabb három hónap múlva lehet kezdeni....
Hú! Nem egyszerű délután számítógép közelébe kerülnöm, mert a két éves kis krampuszom folyton nyomkodni akarja a billentyűzetet.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!
Érdeklődnék az inszemmel kapcsolatban.A kérdésem az lenne, milyen vizsgálatokat kell megcsináltatnom mielőtt elmennék a Kaáliba?Merthogy nekunk inszem végső esetben a lombik a megoldás. Beirítkoznék a Kaáliba, de nem akarok felkészültelenül menni és minden eredményt vinni akarok, ami kell az ottani dokiknak.Bár még azt sem tudom, kihez íratkozzak be ott.
tudnátok tanácsokat adni?
én pcos vagyok,férjemnek meg kevés és lassúak a katonái.a férjem vizsgálatán mondták, hogy inszem vagy lombik a megoldás.
köszönöm nektek
Vendég

Szia lafead!
Nem kell külön vizsgálatokra elmennetek, de ami eddig összegyűlt azt vigyétek el. Ezek ismeretében ott fogják megmondani mire van még szükség. Mi Krizsa Ferenchez jártunk és most is hozzá fogunk visszamenni. Szerintem elég alapos és nem kockáztat, soha nem éreztem azt nála, hogy nincs ideje ránk, mint sok nőgyógyász esetében.
Mi az a pcos?

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Szia Andi!
Elég nehéz összefoglalni, mi az a pcos. policisztás ovárium szindróma
ez azt jelenti, hogy kis ciszták vannak a méhben, ez összefügg inzulinrezisztenciával, ami azt jelenti, hogy az inzulin túltermelése károsan hat a hormonokra. hosszú cikusok, ha egyáltalán vannak, pé nincs, nem tud a pete kiszabadulni, ha van pé.
nem meddőség, csak kezelni kell gyógyszerekkel, amennyiben a dokik ezt felismerik, mert sok doki csak kimondja, hogy magának pcos-a van, kell egy kis műtét és inszem, aztán minden oké. nem így van. kezelni kell az inzulin problémát. ez inkább endokrinológiai, belgyógyászati probléma. nagyon sok nődoki nem ismeri, sajnos. ekkor félrekezelik a pácienst.sajnos.
szóval Krizsát ajánlod?és pénzügyileg mit kell fizetni úgy általában?rendelésért, kezelésért, gyógyszerekért, stb.
Vendég

Szia Lafead!
Az árakra sajnos nem nagyon emlékszem, de azt tunom, hogy emelkedtek. A legdrágább az inszem volt három éve 25000-Ft, azt halottam idén már 40000-Ft. A rendelések emlékeim szerint nem voltak vészesek, de a gyógyszerek nem olcsók.
És igen Krizsát merem ajánlani, de szerintem ott minden orvos jó.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok Lanyok! :D

Ilonkam, Boriskam!
Jo volt olvasni, hogy öntöttetek egymasba a lelket egesz nap! :D
Igy is van, csak pozitivan! :D

Andi! :D Lafead! :D Kép

Lafead! :D

Azt nem tudom pontosan az inszemhez milyen vizsgalatok kellenek. DE! Az elsö konzultacio az tuti, hogy 12 ezer ft. Aztan szerintem biztos, hogy ott is csinalni akarnak majd egy spermiogrammat, az is 12. Mert hiaba viszel Te mashonnan, ök is meg akarjak csinalni.
Es az alapjan döntik el, hogy inszem vagy lombik. Olyat biztos nem fognak mondani, hogy vagy inszem vagy lombik. A vizsgalat utan tisztan latszani fog.
Nem akarlak elkeseriteni, de szerintem a lombikot fogjak javasolni Nektek, a pcos es az oligoastenomicsoda miatt.
De remeljük nem igy lesz!

Zel! :D

Tenyleg nagyon ügyes vagy, hogy ilyen rutinosan szurod mar magad! En nagyon felek töle, ahogy közeledik az idö, hogy menjünk, egyre többet gondolok ra.

Neztem az ovitrell-t, mert azt mar megvettük, es az enyemnek nincs hosszu tüje. Ettöl függetlenül intramuscolaris szerinted?

Coca! :D

Mi van veled? Jol vagy? Talan mar el is kezdted? Nem latlak a masik topicon sem. :(

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!

Jucmuc!
Az Ovitrellet is a pocakomba szoktam bökni. Nem izomba. Tényleg nem hosszú a tű, csak az esztétika miatt rosszabb. Meg kicsit vastagabb, és azért rosszabb. Ne félj tőle! Kicsit furcsa, magadba bökni, de ne aggódj, utána kineveted majd magad!

Jó éjt csajok!
zel

húúú most jut eszembe, hogy valamelyikőtök kérte az otthoni címemet...placi@dravanet.hu...bocsika...

csajok, új nap új remény :lol: tényleg coci, hogy vagy? mi van veled???
kicsiboris

utánanéztem a Pannon Rprodukciós Intézetnek, ha nem jön össze hamar a baba asszem elmegyek Tapolcára Dr. Török Attilához...kicsit elegem van a pécsi viszonyokból...
kicsiboris

Sziasztok! :D

Zel! :D

Köszi szepen! Hat biztos kepes leszek majd ra, legfeljebb az elejen lesz nehez. Ez van. A cel erdekeben tenyleg mindenre kepesek vagyunk...

Szep napot mindenkinek! :D

Kép
Kép
jucmuc

Helló csajok!

De jó, hogy hiányoltatok! Juci, Boris!
Állandó lakhelyem a hőmérős. Ott napi 2-3 oldalt produkálnak a csajok, és hát nem győzöm szusszal. Azon kívül a Kaálisba is néha belekotyogok, mert az meg nemsokára igencsak időszerűvé válik. Bocsi, hogy az írást hanyagolom, azért bele-bele olvasgatok ám!
Helyzetjelentés: szedem a fogigátlót, 31-én vizsgálat, akkor kiderül, hogy indulhat-e a móka. 4-e körül mensi, 16-a van tervben beültire. Vágom a centit!!!

Pusz!

Kép
zölddisznó

Sziasztok lányok!
Néha csak kapkodom a fejemet úgy vágjátok a szakszöveget!
Valamelyikőtök párja volt már andrológusnál? Pontosan mi mindent vizsgál, csak annyit tudok róla, hogy góckutató!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

szia coci, igen láttalak itt-ott :lol: :lol: de jó, hogy ide is benézel :P
hát akkor vegyél elő egy hatalmas-hatalmas ollót! majd gyorsabban elfogy a centid hihihi, sok puszi, kitartást, hamarosan
indul nálad a szupiprogi!

andi! az andrológusnál megnézik a 'fizikai adottságokat a párodon (a fityma 'normális-e, megkérdezik a merevedési dolgairól, az én páromnak mindjárt uh-is csináltak, herevizsi céljából..de ezek a vizsgálatok változóak lehetnek, az orvostól függ), aztán a sperma vizsihez kell egyet szeretkznetek, utána 5 napig nem szabad aztán a 6. napon vagy vinni kell anyagot reggel(ez is a dokitól függ, próbáljátok erre kérni) vagy ott kell neki produkálnia...ami elég szar a pasiknak, az enyém kb 3/4 óráig küzdött bent szegény (persze egy külön szobába kell 'elvégezni, iszonyúan nulla női fotók 'hatására..hát kb ennyi, ja és az eredmény függvényében döntik el, hogy csak vitaminokat szedjen, vagy azonnal mehettek inszemre, lombikra (persze ez az azonnal a te kivizsgálásodtól is függ)

na puszika, ügyik legyetek
kicsiboris

üdv zölddi szurkolunk neked nagyon, csak úgy pörögnek az események. Vigyázz magadra!

Kicsiboris, mi jelent "hamar", ha most megjön mész a másik orvoshoz?
Milyen ez a Reprodukciós Intézet, valami magán?
Persze megint ezen agyalsz és lehet hogy nem is kell, tudom fel kell készülni mindenre (csak locsoghatnékom van).

Szép estét lányok!
bbilona

Szia Kicsiboris!
Kösz az infót. Ezek szerint az urulógus is benne van a pakliban? Szegény embernek már volt benne része, úgyhogy előre retteg tőle.
El kell, hogy mondjam lányok, ti igazán kedvesek vagytok, hogy befogadtatok. Próbáltam más fórumokba is becsatlakozni, de gyakorlatilag tudomást sem vettek rólam. :cry:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Coca! :D

Ugyi vagy, mennek a drukkjaim, nekem kb. akkor indul a szurizas amikor neked a beülti! Gondolni fogok Rad sokat!

Andi! :D

Boriska latom mar szepen leirta az andrologusos dolgokat. Drukkolok Nektek! :D

Boriska, Ilona, Zel, es mindenki! Puszi

Kép
Kép
jucmuc

helló! a mai vérvétel is kimutatta a terhességemet!szuper!993,3 béta hcg!dejó!
lola29

óóó, andi, nagyon sajnálom, hogy ilyen tapasztalataid lettek, és nekem is volt hasonló :( de te itt mindenkitől szeretetet kapsz, mert ez a világ legjobb topikja :lol: és bővítünk:-)
lesz egy új is...a sikereseké :shock: szóval tényleg gázosak a férfi vizsik, de ezen sajnos egyszer kétszer át kell esni, és ilyenkor én arra szoktam gondolni, hogy nekem sem könnyű..minden okés lesz, gyorsan túlestek a dolgon :oops:

lola!!!!! újjjjjé
ezerszer is újjjjé, hogy én mennyire irigykedem, azt el sem tudod képzelni 8) persze abszolúte pozitívan, ami mostanság nem túl gyakori nálam...talán ezzel nam vagyok egyedül..puszi neked és kisbabónak!!!!

jucmuc, húúú mindenki ezerrel beindult!! tyű ha!!! mindent bele

coci, tarts ki, lesz ez még jobb is!!!

ilona, az a repr. központ tapolcán van, Dr. török Attila ott a csúcsfej meddőségi szakorvos...előtte pécsen (nálunk) volt, de akkor én máshoz jártam...amit jól megbántam, szóval most már csak tapolcán fogad meddő párokat, lombikra, inszemre stb nagyon jó szakember, [size=18]mindenkinek ajánlom, főleg aki
lombikra szeretne menni!!![/size]
ezen a webcímen meg tudjátok nézni:
http://www.pri.hu
nagyon fontos, lombikosok!!!!

csajok, megvan az első ciklusom vérvétele, segítenétek megfejteni?
prolaktin: 47.990
FHS: 5.500
LH: 14.320
Eosztradiol: 569.600
Progeszteron: 34.510
Tesztoszteron: 0.906
ez a 6 hónapos ciklus kimaradásom utáni első ciklus 22. napi eredmény, szerintetek jónak tűnik? VOLT TÜSZŐREPIM? KÖSZIKE!!!
kicsiboris

felrakom Gyöngyike babáját:o))))
kicsiboris

Kép
kicsiboris

Boriska! :D

Huu hat nezem itt az enyemet, de nekem egy csomo hianyzik ezek közül. Csak a 3. nap csinaltak meg. Mert a 21. napit azt itt csinaltattam es nem is kertem mar a Kaaliban a többi erteket.

Ami nekem megvan azt elküldöm.

csajok, megvan az első ciklusom vérvétele, segítenétek megfejteni?
prolaktin: 47.990 10.3 ng/mL
FHS: 5.500
LH: 14.320
Eosztradiol: 569.600
Progeszteron: 34.510 9.97 ng/mL
Tesztoszteron: 0.906

Szerintem biztos volt pe-d mert a progi magas. Bocsi ha nem tudtam sokat segiteni!

Kép
Kép
jucmuc

sziasztok, lassan magammal levelezgetek itt :shock:
na ébresztőőőőőő!
kicsiboris

Előszür is andi gyere bátran, itt mindig kapsz választ laikusat, szakszerűt ki milyet tud, bátorításból nincs hiány jut neked is :wink:

Anna baba szintén egy aranymaszat.

kicsiboris, nekem fogalmam sincs mi a jó adat, de ha nem felejtem előszedem a papírjaimat holnapra összehasonlításképp. Nincs még gombóc a gyomrodba, a következő napok miatt? Remélem nem idegeskedsz!

lola, naná hogy irígykedünk, pont annyira amennyire örülünk. Ügyesek vagytok jó lenne tudni hogy csináltátok! Van valami jó recept?

zölddi, jucmuc szurkolok, tudom ismétlem magam de mindennap eszembe juttok, másra nem futja én így szorítok értetek.
bbilona

Sziasztok!
Itt van az eltűnt bárány, de jó, hogy egy ideig nem néztem be, mert a depis topicból egy tök pozitív hangulatú lett.

Mágnes :)
Sünike gyönyörű. Az érzéseidet már előre megértem, azt hiszem nekem is hiányozni fog a terhesség.

Odry, Lola :)
Nagyon örülök, főleg, hogy így spontán mindkettőtöknek. Gratulálok!!!!!!!

K.boris :)
A mértékegységek nélkül szerintem nehéz válaszolni, de a progid biztosan jó, volt peteérésed. Mondjuk a gyógyikkal fura lett volna, ha nem. Egyébként stimulált ciklusban magasabb a progeszteron. Drukkolok.

Zel :)
Örülök, hogy a munkahelyi dolgaid rendeződtek. Mire letelik a félév már babás leszel. Most pedig otthon pihizhetsz, idegesség nélkül. Még a végén hálás leszel a köcsögöknek. (bocsi)

Ilona :)
Már kétszer voltam Ráckevén a Kék Duna Wellnessben. Nagyon klassz hely. Sajnos idén már terhes voltam, ezért nem vehettem igénybe semmit (a lábfürdőt kivéve), de a kajcsi nagyon jó volt.

Kép
Kép
tiza

Jo reggelt Lanyok!

Köszi szepen Ilona!!! :D

Szep napot mindenkinek!

Kép
Kép
jucmuc

Sziasztok!
Ahogy közeledik a csütörtök reggeli UH én egyre idegesebb vagyok, pedig úgy is tudom az eredményt: üres petezsák! Szegény Petykával (2éves) is türelmetlenebb vagyok, utálom magam érte.
Nem ismertek olyan helyet ahova kisgyerekkel el lehetne menni egy hosszú hétvégere, kiheverni ezt a pocsék januárt.
Bocs, hogy rontom a statisztikát a hangulatommal.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

tiza, de jó hogy benéztél :D Van már egy kis pocakod? Hányinger és egyéb finomságok jutott belőle?
Én még nem voltam a wellnessben, de a férjem masszőrként dolgozott már ott, neki tetszett. Sajnos nem a vidéki pénztárcához szabott.

andrea, Hortobágy Club Hotel? Apartmanok reggelivel, állatokkal, fürdővel, szaunával stb. minden ami egy családnak csak kellhet. Nem a legolcsóbb, de szerintem tuti.
Bakonybél is csodaszép.
Mi a tourinform irodákat szoktuk igénybe venni, amikor nyakunkba vesszük az országot. Sokfélét tudnak ajánlani jó áron. Remélem adtam néhány ötletet!
Nem csoda ha ingerült vagy, de ezt a 1/2 napot már igazán kibírhatnád a kisfiad kedvéért! Könnyű mondani ugye?
Sok sok erőt nektek!
bbilona

Andi :)
Ez borzasztó lehet. Persze, mert az emberben mégis pislákol egy kis reménysugár és nincs az esélytelenek nyugalma, mint vizsga előtt, ha nem tanultál. Én is csak azt kívánom, hogy legyen sok erőd a megpróbáltatásokhoz és a végén forduljon minden jóra.

Én is csak céges képzéseken voltam, így nekem tök ingyibe volt minden. Sőt, itthon többet költöttem volna, mert a napi 3 étkezést ugye a cég nem fizeti. Tavaly a masszázst is kipróbáltam, de biztos nem a férjed volt, mert egy nőci csinálta.

Kép
Kép
tiza

tiza, igen asszem ő akkor nem az én férjem volt :P.
bbilona

Hi-hi

Kép
Kép
tiza

Andi!
www.roomservice.hu
Egy barátnőm cége, biztosan tud Neked segíteni!

Kép
zölddisznó

Kössz a tippeket lányok!
Ilona!
Bakonybélben tavaly télen jártunk. Valóban gyönyörü és még hó is volt, nem úgy mint idén. Petyka nagyon élvezte, egy csomót szánkóztunk. Szegény most is folyton mondogatja, hogy szánkózni szeretne, de hát magyarázd el egy csöpségnek, hogy megbolondult az időjárás. Ja, és kössz a helyretételt, ez általában használni szokott nálam. :wink:

Andi
Kép
Kép
beke andrea

most nézem csak tiza milyen előrehaladott állapotban is vagy te, hiszen lassan tudni lehet, hogy Ubul lesz-e, vagy Döníz?
Látom jókedvben nincs hiány :D
bbilona

szívesen andi, remélem nem haragszol meg rám én olyan ami a szívemen a számon típus vagyok. Ja meg a más szemében a szálkát, sajátomban a gerendát sem típus, sajnos. Nekem nincsenek ilyen szomorú problémáim mégis nagyon tudok stresszelni. Neked ott van vigasztalásul egy manócska, ez biztosan segít.
bbilona

Ilona!
Dehogy haragszom néha jó, ha helyre rakják az embert. Valóban sokat segít a lurkó, a nehéz pillanatokban mindíg rá gondolok. Most amikor három napra befektettek a kórházba, mert féltek a méhen kívüli terhességtől (ha lúd legyen kövér), iszonyú nehezen viseltem a hiányát, bár minden nap meglátogattak az apjával. Az első nap miután elmentek nem álltam meg bőgés nélkül. Olyan nagyfiúsan viselkedett, megértett, hogy nekem bent kell maradnom, hogy meggyógyítsanak. Mindíg integetett és puszit is dobott... :cry:
Na tessék már megint elérzékenyültem.

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Sziasztok!

Ma voltam uh.-on és minden rendben van. 2 hét múlva kell mennem a nyakredős vizsglatra és mehetek a kiskönyvemért. 35mm a babánk :lol: eperke..... nagyon mozgott ide-oda, mint aki hintázik....

Andrea!
Üdvözllek és drukkolok, hogy a kisfiadnak minél hamarabb legyen kistesója :!:

Gyöngyi!
Tündéri a leányzó :wink: Csak kéne az a fotós oldal...

Lola!
Tudom milyen boldog vagy!!! olyan jó! tessék sokat pihenni, mert az most nagyon fontos!

Babszi!
Hiányzol! [colo
r=brown]

Kisboris!
Remélem most már pihiztek!!!???? Mikor kell rágnunk a ' körmünk "

Zel, Coca, Jucmuc! Kép

Katata!
Merre vagy? Írtam, olvastad? Nagyon kiváncsi vagyok....

Odry Kép
odry

Odry! :D

Gratulalok a 35 mm-es csöppseghez! Köszönjük a drukkokat! Kép

Kép
Kép
jucmuc

na tessék, most én nem írtam...ere csak úgy zúdulnak az üzik... :shock: :lol: :P

tizu, de jó, hogy írsz nekünk!!!! olyan sokat tanulhatunk tőled, majdan lolától és odrytól is, és lesznek is kérdéseim,...ha ott tartok... :lol: most azért a kocogással szerintem óvatosan....egy esés is számíthat még az elején, pláne ha csúszós az út (most hogy leesett a hó), puszó!!!

andi, azt szugerálom, hogy épp most amikor az uh-n vagy, ne keseredj el és mivel sejted az eredményt ezért talán nyugodtabban alszol majd. előre nézz, ne hátra! légyszi!!!!

odry drága, naggyon örülök! iszonyúan! nagyon sok boldog érzést kívánok neked, és hamarosan lesz mamakönyved is, újjjé, irigykedem....na jó csak egy kicsit... nekem vasárnap kellene megjönnie, akkor van a 28. nap, de az endós kezlés előtt 30-33. napon indult a ciklusom....de már van tesztecském :oops: szerinted mikor teszteljek?

ilonkám, hogy megy a szurka!piszka?
akkor megnéznéd a te 21. napi hormonleletedet? olyan kíváncsi vagyok:o))))) tarts ki!!!

coci, beülti? mikor lesz?

jucmuc, na ..... hamarosan neked is kezdődik a jó kis program:o)))gondolom már készülsz a szurira, na csak bátorság, mikor kezded?

babszikám, tamaranna, katata-felraknál új táblázatot? köszi(remélem így visszacsalogatlak és írsz magadról:o))
és a többiek?????
kicsiboris

Boriska! :D

Igen, lelkiekben mar keszülök a szurizasra. Pont mahoz ket hetre megyünk M. orszagra, az lesz a 24.cn. Aztan az azt követö 2.cn.-on kezdem magam szurni.
Kepzeljetek mar megvan az összes szurink!!! A Gonal is!!!

Tiza! :D

Nagyon szep a pocakod! Hogy megy az idö!

Puszi mindenkinek, szep napot!Kép

Kép
Kép
jucmuc

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?