Új privát üzeneted érkezett!

:lol: :lol: :lol: Vizitdíj
>> Kinyilik a rendelő ajtaja, kilép az orvos és látja, hogy a váróban egy
> fiatal pár üldögél.
>>
>>
>> A nő feláll és elindul befelé.
>> -Jöjjön maga is! -mosolyog az orvos barátságosan a férfira .
>> Az orvos a rendelőben felszólítja a nőt ,hogy vetkőzzön le, majd
> tetőtől talpig megvizsgálja.
>> Végűl a férfihoz fordul és megkérdezi:
>> -Mindig ilyen zavartan viselkedik a hölgy?
>> -Gőzöm sincs róla-feleli a férfi. -Most látom elöször életemben. De
> azért háromszáz forintot megért!

katus78

Sziasztok!

Bemutatom nektek Fürj Anikót Szegedről, aki hétfőn látta meg a napvilágot!

Kép

Kép

Katus, örülök hogy neked is szépen indult a napod! Az úszás rizikós egyébként (tél van), de reménykedek, hogy Kincső nem lesz beteg.

Anikó, akinek a Nyuszifüle még mindig alszik (hülye szülő: most miért alszik ennyiiittt????Beteg????)

Kép[/url]
quito

sziasztok!

rik,
hűű, nem semmi álom. hiszel az ilyesmiben?
én is voltam ám mikosszéplakon, akkor, amikor tesóm is. szal sanszos, hogy te is akkor voltál ott, mert ő is az osztályával ment! :wink:

nercsi,
nem, még nem vetünk babakocsit, most nézegetem őket, de már megvan, hogy milyet akarok. lassan meg is kéne rendelni - neten néztem - hátha kapkodnak a régi babakocsiért. :D amit nem hiszek... meglátjuk. csak elviszi valaki.
dorkának is 6 foga van! :D

nitta,
eddig még nem figyeltem, hogy frontok alkalmával lenne dinkább a lányka, annyira rá vagyok kattanva, hogy vagy a pocak, vagy a fog, hogy másra nem is nagyon figyelek. :oops: de az az igazság, hogy ilyenkor húzza össze magát, olyan, mintha fájdalmai lennének.

ma éjjel is volt ilyen, felébredt, nagyon sírt, felvettem, ugyanúgy sírt és összehúzta magát. próbáltam hajtogatni a lábát, nem tetszett neki, sírt tovább. lefektettem az ágyába, hátára, és simiztem a hasát. pár percen belül el is aludt és jó mélyen is, mert hajnalban amikor megnéztem, oldalt feküdt de még mindig be volt takarva - nála ez nagy szó - szal nem mászott el sehova sem.

zsani,
ó, köszönöm szépen, nagyon rendes tőled, ha elviszed!! :) köszönöm! akkor küldd el mailben vagy itt priviben a címedet és a nevedet - mert azt sem tudom :oops: :P - és akkor postázom.

anikó,
na, de jól indul a napod!! ragszd rá sok mindenkire ezt a jókdvet!! :) párod is veletek tud ma menni babaúszásra?

katus,
de jó nektek!!! :) igazán megérdemeltétek már az átaludt éjjeleket! no meg máténak sem mindegy, hogy fáj vmije vagy sem. nyugodtan szuszog most már anyu, apu, gyerek! :D

KépKép
viol81

Nitta!Köszi aranyos vagy!!! :lol: :lol: :lol:

Aniko!Gratulálok!!!Mekkora haja van!! :shock: :shock: :shock:
Akkor ki tudtad madag pihenni ez nagyon jó!!! :lol: :lol: :lol:
Ez már csak így van sokat alszik akkor mindjárt elkezd járni az ember agya ha meg keveset akkor is!
Levi is elkezdett jókat aludni éjjel is és nappal tegnap délután is 3-órát aludt éjjel pedig már csak 1*kell hozzá kijönnöm és akkor is fél perc alatt alszik tovább reggelig!!!

Katus!A ház a két srácé és most üresen áll!
Máténál az alvás már nem hiszem,hogy változni fog így legalább te is össze tudod magad szedni pihenésileg!!
Bölibe még nem voltunk,mert amelyik nap mentünk volna pont szakadt az eső,de a héten bemegyek érdeklődni!
Ez jó volt!!!! :lol: :lol: :lol:
Vendég

Viol!Akkor a kis hasikája lesz szegénykémnek!
Vendég

ezt néztem ki:

Pierre Cardin PS625 babakocsi
Esernyőre csukható
Továbbfejlesztett változat
Megújított, megerősített, elliptikus szerkezet
3 pozícióban dönthető háttámla
Első dupla, rögzíthető bolygókerék
Hátsó dupla fékezhető kerék
Kinyitható és levehető kapaszkodó
5 pontos, állítható biztonsági öv
Lábzsák a babakocsi színében
Napvédő
Nagy bevásárlókosár
Párnázott, kényelmes tolókar
Súly: 6.75 kg
Méret összecsukva: kb. 20x28x108 cm
Hímzett Pierre Cardin logo a háttámlán és a lábzsákon
Magyar nyelvű használati útmutató
Jótállás és garancia
Hivatalos márkaszervíz

Kép

KépKép
viol81

ja, ma voltunk mázsálni, 5 hét alatt kemény 10 dekát hízott... :? azt mondta a védőnő, próbáljam meg megint a tápszert. meg felírta egy étvágycsinálónak a nevét, azt mondta, ha gondolom, próbáljam meg azt is. mert igaz, alig akar ám enni. :? a kis büdös!

szegénykém, próbáltam egyedül elaltatni - most délelőtt - persze nem sikerült, kivettem szopizni, elpunnyadt benne, le is csukta a szemét és amikor vittem volna az ágyába, éreztem, hogy kakis. szidtam is magam, hogy szopi előtt miért nem néztem meg... :? na a lényeg, hogy tisztába tettem. csak feküdt ott a pelenkázón, oldalra volt fordítva a feje, néha kinyitotta a szemét, de mintha mindegyik szemhéja 1-1 kg-os lett volna, olyan lassan. :P totál be volt ájulva. sikerült pelust cserélnem és letettem alukálni. :P

gabó,
na, de jó nektek is, levi fiú hogy szunyál éjjel!!! :P

KépKép
viol81

mutizhatok pár képet?

pakol
Kép

kalácsot süt
Kép

megmutatja a szép ruháját
Kép

így szereti a zsiráfját
Kép

kerekecske-gombocska
Kép

itt pedig elbújt (ugye ti sem látjátok? :P)
Kép

KépKép
viol81

Sziasztok!

Viol!

Istenem egyszerüen meg lehetne zabalni. Annyira szep es milyen okosan csinalja a dolgokat. Nagyon büszkek lehettek erre a kis babora! :)

Most nincs idöm irni, mert mindjart eszünk.
Csak annyi, hogy ESIK A HO!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Du. megyünk szankozni majd csinalok kepeket!
Pussz MINDENKINEK!

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Én is csak hasonlókkal dicsekedhetek, éjjel 6 órát aludt Zoé, de 7 órát bírta szopi nélkül. :shock: :lol: Én is kipihentem magam!! 8)
És most is alszik, meg egész délelőtt!!! :) :)
Most megyek gyorsan vasalok, majd jövök!

Ábibaba,
kitartást, talán nemsokára vége a rosszulléteknek!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Ábizsani
nem semmi ez a rosszullét.Emlékszem irtad az Ábellel is rooszul voltál sokáig.JAj,Te csaj.Nagyon sajnállak.CSak azzal tudlak vigasztalni,hogy nem hiába vagy rosszul,a cél a fontos!! :wink:

Vero
megint eltüntél!!!Hiányzol!!!

Eszti
Te is!!Mi ujság veletek???

Reni
mutatta a tv,hogy micsoda világ van nálatok.Nem seemi,mult héten majdnem 20 fok,most meg hovihar... :cry:

Viol
anniyra ügyes ez a baba!!!Meg lehet zabálni!!
Nagyon jol nevelik a szülei!!!Gratula!! :wink: :D

Anikó
Ne idegeskedj,bizti nincs baja.De ebbe a befordito időbe,ő is jokat tud aludni(végre).Pihenj Te is vele!!! :wink:
Mi nem nézünk lakást,majd ha ez elment...addig nem fájditom aszivem egy másik miatt(amit lehet elviszenke az orrom előtt)
Jönnétek még ide???VAgy lebeszéltelek benneteket(nem áll szándékomban,jo ez a hely)/egy-két dolgot leszámitva/

Viol,Gabó
voltunk osztállyal is,meg amugy is.Már nem tom mikor,de nagyon tuti a hely!!!!Lehet onann vagyunk ismerősek??? :idea:

Nitta
szerintem azt üzente az álmomban,hogy menjek öltöztessem át,mert megfázik... :wink: :lol: :lol:
Vendég

KAtus,Jocó
köszönöm a segitséget!!!Ha sikerül tünetmentesiteni ,örök hálám!!
Jobbn van már Máté?

Zsani
hogy van Virág???
Vendég

Ja és az előbb "beszéltem" a Beus férjével:Beus jol van,épp takarit!!!(ugyhogy még birja a strapát :lol: :lol: )
Vendég

Sziasztok.

Csak beugrogrottam egy pillanatra,sok a házimunka :? Szinte az egész délelőttöt az orvosnál töltöttük.Isti orrbedugulásából arcüreggyulladás lett :(

Alváshoz annyit,hogy pont ma állapítottuk meg,hogy egész jól alakul nálunk is.Most már sokkal ritkább a babakocsis altatás,ma délelőtt is csak úgy elaludt Apa mellett,amíg zenét hallgattak :shock: :D

Viol,nagyon ügyes Dorka!Őrületes iramban fejlődik!Akkor most tápszereztek?

Bence is "megtanulta" a körbe forgást.Ezt ötvözi a hátra felé menéssel!

Beusnak menni van még?2 hét?

Kép

Kép
hajnus

Írtam Beusnak sms-t reggel és azt írta jól vannak, de már nem bánná ha meglenne a picúr. Pénteken megy nst-re, ha van valami megüzeni!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Kép Kép Kép

Nercsi!

Nekem a doki nem mondta, hogy a tejet higitanom kellene. Ugyhogy en csak felforralom es ugy adom neki. Egyebkent azt mondta meg, hogy ha a gyerek mar kapott tejpepet es ott nem jelentkezett semmilyen allergias tünet nyugodtan adhato tej is.

Rik!

Hat tenyleg hihetetlen, hogy milyen hamar telre fordult. De en örülök neki, hogy vegre van ho. Csak nagyon hideg ne legyen.

A kepek a mai setan ill. bobozas :) közben keszültek!

Kép
Kép
reni76

Kép

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Ó, Dorka tényleg olyan édes! És ahogy a zsiráfját szereti! :)

Reni! De jó kis hó van Nálatok! Azért picit én is várom, a gyerekek miatt. És már múltkor akartam írni, nagyon szép helyen laktok. Jó friss levegő lehet. Tetszett Larának a bobozás? Ebből nem tud kiesni? Nekünk karfás szánkónk van, még nem tudom, hogy fogok két gyerekkel menni, talán Noel hátul, Mira elöl.

Képzeljétek, Noel annyit megy már! Tök jó! Napról-napra ügyibb. :-)

KépKép
KépKép
mirama

Kriszta!

De igen ki tud belöle esni, egesz vegig ott voltam a hata mögött. Annyi, hogy a hatanal van egy kicsit magasabb resz ami fogja hatulrol. Egyebkent nagyon elvezte a bobozast.
Es gratula Noelnak! :)

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!Mindenkinek jobbulást kívánok!
Rik!Katus!Virág "csak"csúnyán,köhög és náthás kicsit :( Remélem nem lesz lázas :? És megússzúk ennyivel :)
Reni!Nagyon szép a havas táj :P Larának tetszett a szánkózás?
Beus!Csak óvatossan takaríts :wink:

KépKép
kola2

Viol!

Dorka nagyon ügyes, okos! :) Gyönyörü!:)

Rik!

Remeljük hasznälnak.
Köszi, mär jobban van.:) Keszültök a holnapra, mi lesz, meselj, Petra talän nem olvas bennünket. :wink:

Reni!

Szuperek a kepek, irigykedem, milyen szep helyen laktok, es szuper a ho is, mär en is nagyon värom, Mäte karira szänkot kapott, jo lenne mär kiprobälni, mit szol hozzä.
Lara gyönyörü, olyan szepek a szemei.

Kriszta!

Gratula Noelnek, ügyi, lassan szaladhatsz utänna, legaläbb is Mäte nem all le egy percre sem.

katus78

Virägnak jobbuläst, szoritok, hogy ne legyen mäs.

Kriszta!

Noel megkapta mär a 15 hos oltäst?

katus78

Hajnus!

Istinek jobbuläst! Hu en is mindig felek nehogy az legyen a näthäbol. mit kapott?

Bencenek gratula!

Anyukäd hogy van?

katus78

Katus!Köszi :P remélem tényleg nem lesz semmi :)

KépKép
kola2

Ilyen lesz Mira a farsangon. De psszt! :lol:

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Itt meg a kis menő-manóm. :-)

Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
mirama

Katus! Pont ma kapta meg. Remélem nem lesz lázas!

KépKép
KépKép
mirama

Katus
tortája már volt hétvégén.Képet majd pénteken v.szombaton teszek fl(akkor lesz),holnap sütök muffint,és arra gyertyát teszek(hadd fujja mégegyszer,.azt ugy élvezi!!!)
Babakonyhánk van ,de kinta kertbe,azt behozom(még ugyse látta,nagy lesz az öröm)és ahhoz kap konyhafelszerelést.Meg ruhákat...két hosszuujju polot,meg egy nacit.(ezeket a Gyula vette,meg is lepett vele,hiszen sose vesz neki egyedül ruhát! :wink: )
Szal jo kis szülinapja lesz..
Nagyszülőktől megkapta már.(játék,ruha szintugy,meg pelus)

Virágnak,Istinek és akimég betegeskedik mielőbbi gyogyulást kivánok!!!

Mirama
jok a képek!!!Ügyes nagyfiad van,és a kislány meg leveszi a fiukat a lábukrol farsangon... :wink: :lol:

Reni
csudajok a képek!!!Imádom a havat!!!!!
Élvezte a kicsilány is????
Vendég

sziasztok cajok!
ábi-zsani
köszi,ki fogom próbálni(bár mostanában nem fájt a torkunk,bár én is,zóra is broncho-vaxom kúrán volt/van).híztál már a sok hányás mellett?remélem jól vagytok!
rik
akkor petra már pelus nélkül tölti nappalait,éjjeleit?vagy kicsorgott a pelusból?mert ha nincs pelenkája,akkor nagyon ügyes!!!míráról most,késő ősszel mertem csak éjjelre levenni a pelenkát(mondjuk nappalra már tavaly nyár óta nem kellett),de még most is néha bepisil,én meg női tisztasági betéttel védekezek(azt ragasztom éjjelre a bugyijába,ha mégis bepisil az a nagyját beszívja :roll: :lol: :wink: )
kriszti
nagyon szépek a gyerekek,de ezt már talán nem is kell mondani(bár a dicséretekből soha nem elég :wink: )
reni
akkor lara ma úgy fog aludni,mint a bunda :P .míra is szánkózni akar,mióta látta itt a fotótokat(csak itt hó sincs,meg a szánkó is sopronban van anyósoméknál :twisted: )
tejről csak annyi:nekem szecső kezdte el leghamarabb,annak idején azt mondta a doki,hogy az uht tejet vegyem,adjam neki,merthogy a magas hőkezelés úgyis elpusztítja benne a káros cuccokat,de azért felforraltam egy ideig és nem higítottam soha semmivel.meg és is inkább kakaót adtam,azt eleinte szívesebben megitta ő is.lassan talán zórának is elkezdem adni,mert már nem is nagyon érzem,hogy van-e tejem.bár épp tegnap este lefekvés után megnyomtam mindkettőt és jött belőle,szóval még van,de már csak este,éjjel ha felébred-szerencsére ritkábban,mint eddig-,meg ebéd utáni alvás előtt kell neki cici.van,hogy éjjel is megelégszik csak a cumival (talán lassan nagylány lesz már ő is :roll: :wink: :?: :!: )

mindenkinek szép,hosszú éjszakát!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Jelentem nálunk két órája szakadatlan esik hó aminek én marhára nem örülök itt a hegytetőn.Levit annyira nem mozgatta bár már sötét volt mikor jöttünk haza talán holnap élvezkedik!

Reni!Levinek én is valami ilyesmire gondoltam!Van szánkónk,de azért jobb lenne neki egy picurka!
Nagyon édes Lara ahogy ücsörög rajta!Látom nálatok gyönyörű tiszta az út!!Kíváncsi leszek nálunk milyen lesz holnap!!

Kriszti!Tuti befutó lesz Míra a bálon!Nole is bájos kiskrapek!

Viol!Jól beájult a kisasszony biztos fáradt volt.Szuper a babakocsi!!!
Vendég

Reni,nagyon jók a bobozós :D képek,bár én nem szeretem sem a telet,sem a havat :D

Kriszti,a te gyerekeidről készült képek mindíg olyanok,mint amiket az újságokban,katalógusokban látni :D A menyasszony ruhája honnan van?

Katus,a dr.nő augmentint akart írni,de szólt az asszisztens,hogy van annál olcsóbb is,azt kell felírnia :shock: :? ,így curam-ot írt.Nem ismerem,nem szedte még soha.Ja,meg "Mikola-féle" orrcseppet.

Andi,a héten mér 2.szor sütöttem!!!De csak mert előttem a jó példa! :D

Kép

Kép
hajnus

Kép
Kép
Kép

Kép

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
hajnus

Boldog születésnapot, Petra! :)

Kép

KépKép
viol81

jó reggelt cajok!!
tegnap du olvasgattam az irományokat, írni már nem volt időm...

csodaszépek aképek, reni a szánjózás nagyon jó lehetett!!!! :) már én is úgy várom, hogy legyen valami!

kriszti,
nagyon jók noel képei is!!! nagyon szép fiatok van, olyan jó lehet fényképezni őt! :) és gratula a "csatangolásaihoz"! :wink:
a szemed gondolom állandóan őt követi! :)

megyek, reggelizek vmit, aztán gyógyitár. kiváltom a tápszert.

ó, hajnus,
te kérdezted, igen, most elkezdem neki adni kicsit.

KépKép
viol81

PETRA NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!!
Kép

Kép

Kép
hajnus

Boldog Szülinapot Petra!!
Vendég

Sziasztok!

Petra, boldog szülinapot kívánok!

Hajnus-viccesek a képek, jó volt nevetni így reggel (persze fulladozva, mert Nyuszi alszik a másik szobában).

Mirama-nagyon édes menőmanód van és Míra is helyes kisasszony lesz a farsangon.

Viol-jaj, de édes Dorka! Már úgy várom, hogy Kincső is ilyen nagy legyen.

Reni-micsoda hó! Lara nagyon élvezi.

Tegnap voltunk usziban. Természetesen mikor merüljön le az elem a gépben, ha nem akkor???Brr!!! :evil: De Kincső élvezte az uszit, apukája büszkén nézte a partról. Háton nem szeret lebegni, de szerintem miattam, ügyetlenül tartottam először, de óvatosan próbálkozunk majd vele néha. Hason, igazi kis lábpropeller! De ő nem fárad el utána, iszonyú kis duracell lesz itthon, alig akart este elaludni, csak mondta, mondta az ágyban meg fújt nagyokat. Rik, elfelejtettem megkérdezni, de ma találkozom a védőnénimmel, megérdeklődöm az uszást.

Csajok, ti mit adtok ilyen hidegben a picikre a bundazsák alá? Nálunk eddig csak rugi, body és zokni volt, meg sapka-sál. Ez elég lehet? Tegnap Kincső nem tiltakozott,hogy fázna, de nem volt olyan meleg a kis teste, mint máskor séta után, mikor kibontottam. Szerintetek 2 óra séta ilyen hideg időben sok? Rövidítsek?

Anikó

Kép[/url]
quito

Köszi Cajok!!!
Petra nagy élvezettel nézi a képeket amiket küldtetek!!Valamit érez már ebből a napbol....Olyan kis boldog ma!!!
(ja és reggel nem kelt korán mint szokott)

Csilla
óóóóóóóóóóóóóóóóóóóó,bárcsak ott tartanánk!!! :? Nem szobatiszta még,és nem is nagyon halad affelé,mert nem akar ráülni a bilire,pedig már tudja mit is csinál "odalent",sőt,ha bekakilt,szol és elfekszik hogy vegyem ki pelussal a kezében. :lol:
Vagy lehet ez már a kezdet??? :?: :idea:

Tegnap ota sajna beteg a Gyulám itthon.Most ment dokihoz.Ez nagy szó,mert még nem volt beteg miota itt lakunk.(5 éve).

Gabó
mekkora a hó??Jelentést kérünk!!!(és képet)
Vendég

Anikó
szerintem nem kell röviditened,ha ehhez van szokva.Inkább adj rá még pulcsit,nadrágot is.Szerintem...

Sajnálom hogy nincsenek képek!!! :cry:
Vendég

Aniko!Szerintem sem kell rövidítened a sétát jót tesz a levegő!!

rik!Nincs nagy hó pár cm,de gyönyörű napsütéses idő van.Majd csinálok képeket!
Vendég

erika,
jobbulást gyuládnak!!! ha ezek a pasik lebetegednek... :? :D meg tudnának halni! :P de mi nők, szeretettel ápoljuk őket! :wink:
sztem ha petra már tudja, hogy mi történt a bugyeszben, nemsokára bilizni fog, meglátod. vagy régóta tudja már?

anikó,
áááááááááá, fényképezőt mindig megnézni, mielőtt elmész valahova! :shock: :D pláne babaúszásra!! :twisted: :D
jajj, gondolom, hogyan élvezte kincső a lebegést! :)

épp tagnap hallottam a rádióban, hogy fél éves korig van meg bennük az ún. búvárreflex, azelőtt érdemes elkezdeni.
és a kisgyermekkori úszni tanulás optimális ideje 5-6 évesen van.
itt hegykőn már láttam óvodások úszótanfolyamát. jajj, olyan ügyesek voltak! :P

gabó,
akkor abból a kevés hóból építs nekünk mini hóembert!! :lol:

ne haragudjatok, hogy már megint fényképeket teszek fel :shock: :D , de ezek meg tegnap készültek, és meg akarom mutatni. agyon dícsértétek már úgyis dorkát, köszönjük szépen!! :) most nem ezért teszem ám fel, szal egy szót ne írjatok rá, csak megmutizom. :lol:

na, megnézem mi van alatta...
Kép

óóó, cseng a telefonom...
Kép

hallo, ki vagy?
Kép

most kérlek hagyj egy kicsit egyedül, kiesett a kagyló a kezemből és ezt nehezen viselem...
Kép

KépKép
viol81

erika,
jobbulást gyuládnak!!! ha ezek a pasik lebetegednek... :? :D meg tudnának halni! :P de mi nők, szeretettel ápoljuk őket! :wink:
sztem ha petra már tudja, hogy mi történt a bugyeszben, nemsokára bilizni fog, meglátod. vagy régóta tudja már?

anikó,
áááááááááá, fényképezőt mindig megnézni, mielőtt elmész valahova! :shock: :D pláne babaúszásra!! :twisted: :D
jajj, gondolom, hogyan élvezte kincső a lebegést! :)

épp tagnap hallottam a rádióban, hogy fél éves korig van meg bennük az ún. búvárreflex, azelőtt érdemes elkezdeni.
és a kisgyermekkori úszni tanulás optimális ideje 5-6 évesen van.
itt hegykőn már láttam óvodások úszótanfolyamát. jajj, olyan ügyesek voltak! :P

gabó,
akkor abból a kevés hóból építs nekünk mini hóembert!! :lol:

ne haragudjatok, hogy már megint fényképeket teszek fel :shock: :D , de ezek meg tegnap készültek, és meg akarom mutatni. agyon dícsértétek már úgyis dorkát, köszönjük szépen!! :) most nem ezért teszem ám fel, szal egy szót ne írjatok rá, csak megmutizom. :lol:

na, megnézem mi van alatta...
Kép

óóó, cseng a telefonom...
Kép

hallo, ki vagy?
Kép

most kérlek hagyj egy kicsit egyedül, kiesett a kagyló a kezemből és ezt nehezen viselem...
Kép

KépKép
viol81

Rik,
Kösz a hiányolást, aranyos vagy!!!!!!
Nemsokára jelentkezem, most megyünk sétálni+boltba!
Vendég

Aniko!

Nem sok a seta, de en meg adnak ra ruhat, egy pulcsit meg nadragot biztos. En meg tavaly kabatkat is adtam ra, bar akkor eleg hideg volt. Es nekünk nem bundazsakunk volt, hanem egy overal. Probalok majd kepet keresni rola.Kened az arcat kremmel?

Viol!

Hat csak ismetelni tudom magam, hogy milyen szep ez a lany! :)

Szemizo!

Tegnap du. semmit nem aludt Lara, de ejjel 12 orat egyben!! :) :) :lol: :lol: :lol: :lol:
Ma is megyünk bobozni! :)

Kép
Kép
reni76

PETRA!

BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép
Kép
reni76

Kép Mi igy voltunk anno setalni! :) Kép

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!

Viol, akkor csöndben mondom: tündéri!!!!

Köszi a tanácsokat. Hát felöltöztettem jobban, de 30 perc múlva vissza kellett fordulnunk, mert akkora ordítás volt...Lehet, hogy túl sok volt? Egyébként is hisztike van mindig, mert a régi öltöztetés miatt se tudott már nagyon mozogni, mert írtam a bundazsákot, de Nyuszi alatt van 3 takaró, ebből egy gyapjú, aztán beterítem őt még egy vastag pléddel, mindez egy mózesban.... És így helyezem őt a babakocsiba. Most még ráadtam egy szabadidőt is. Mikor lesz már nyár??? Szerintem csak meg kell szoknia a plusz cuccot vagy kiiktatnom már a mózest. Csak eddig kényelmes volt őt abban lecipelni a garázsba, ahol óméltósága járműve pihen. (Míg az én 4kerekűm ki van téve a zord elemek dúlásának.)

Megyek, felébredt. Ma olyan jókedvű volt egész nap, óriásakat kurjongat.

Anikó

Kép[/url]
quito

Kedves Petra !

Nagyon Boldog szülinapot kivánunk!

Kép

katus78

Van valakinek Skype-ja?

katus78

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X