sziasztok!
rik,
hűű, nem semmi álom. hiszel az ilyesmiben?
én is voltam ám mikosszéplakon, akkor, amikor tesóm is. szal sanszos, hogy te is akkor voltál ott, mert ő is az osztályával ment!
nercsi,
nem, még nem vetünk babakocsit, most nézegetem őket, de már megvan, hogy milyet akarok. lassan meg is kéne rendelni - neten néztem - hátha kapkodnak a régi babakocsiért.
amit nem hiszek... meglátjuk. csak elviszi valaki.
dorkának is 6 foga van!
nitta,
eddig még nem figyeltem, hogy frontok alkalmával lenne dinkább a lányka, annyira rá vagyok kattanva, hogy vagy a pocak, vagy a fog, hogy másra nem is nagyon figyelek.
de az az igazság, hogy ilyenkor húzza össze magát, olyan, mintha fájdalmai lennének.
ma éjjel is volt ilyen, felébredt, nagyon sírt, felvettem, ugyanúgy sírt és összehúzta magát. próbáltam hajtogatni a lábát, nem tetszett neki, sírt tovább. lefektettem az ágyába, hátára, és simiztem a hasát. pár percen belül el is aludt és jó mélyen is, mert hajnalban amikor megnéztem, oldalt feküdt de még mindig be volt takarva - nála ez nagy szó - szal nem mászott el sehova sem.
zsani,
ó, köszönöm szépen, nagyon rendes tőled, ha elviszed!!
köszönöm! akkor küldd el mailben vagy itt priviben a címedet és a nevedet - mert azt sem tudom
- és akkor postázom.
anikó,
na, de jól indul a napod!! ragszd rá sok mindenkire ezt a jókdvet!!
párod is veletek tud ma menni babaúszásra?
katus,
de jó nektek!!!
igazán megérdemeltétek már az átaludt éjjeleket! no meg máténak sem mindegy, hogy fáj vmije vagy sem. nyugodtan szuszog most már anyu, apu, gyerek!