Halihó!!!
Nagyon csendben és nagyon óvatosan, de azt hiszem túl vagyunk a víruson, péntek óta normális Bálint kakkancsa is. Remélem egy ideig most tényleg mindenféle nyavalya elkerül, mert elég volt.
Orsi
De jó!!!! Gratu Lilikéhez! Gondolom nagyon boldogok lennétek, ha pöcsös lenne akkor is, de így a két fiú után ez valami hihetelen jó "ajándék". Irigy-irigy, hogy megtapasztalhatod mi a különbség fiú és lány között
Egcsi
Jól ki tudtad használni, hogy anyudék ott voltak? lazítottál nagyokat? Várjuk a Biankás vagy B-fiús híreket majd.
Tényleg Virág
csatlakozom az előttem szólóhoz. Mi újság a kisemberrel, megy már a formabedobó??!!
Cat
A te pasijaidról is ritkán hallunk. Mindig szorgosan szólsz mindenkihez, aztán a két jóképűről meg csak a nagy hallgatás. Mi újság duma fronton? Meg persze minden más is érdekel, de ez maradt meg bennem.
Itt is megkérdezem, nektek mi a véleményetek a lenti 2 dologról.
Bár tudom hogy nagyon sokféle álláspont van ezzel kapcsolatban is, de mégis kiváncsi vagyok, ki mit gondol.
Milán kajával kapcsolatos mindkét kérdésem.
1. Tüdőgyulladás és hányos-hasmenős vírus 2 hete alatt leadott 50 dekát, ami 9 kiló körül nem kevés. Előtte már hónapok óta átaludta az éjszakát, a sokat vitatott és sokak által támadott, de nekünk nagyon bevált és általunk istenített, Aludj jól gyermekem módszernek köszönhetően. Viszont mióta elmúlt a betegsége ismét 2,5-3 óránként ébred éjszaka és eszik. Eleinte azt gondoltam pótolnia kell és rz rendjén is van. Egy hét alatt hízott 60 dekát, úgyhogy sikerült a pótlás. De!!! Azóta is ébred és nem kevesebbet mint éjszakánként kb 800-1000 grammotz beszippant. napközben is nagyon szépen és nagyon sokat eszik mindenféle kajákat így kizárt hogy éjjel pótoljon.
Kérdésem: szerintetek lehetséges hogy csak azért mert megszokta az ébredést, azért ilyen sokakat eszik? Szóval én alapban leszoktatnám a kelésekről, ha csak 60-70 grammokat enne egyszerre, mert akkor azt mondanám hogy tényleg rögzült nála és azért ébred, viszont nem hiszem hogy ha csak megszokás akkor képes lenne egyszerre 250-300 ml meginni. Éheztetni meg nem akarom. Szerintetek?
2. Akik szoptattak, majd a szoptatás után tápot kezdtek el adni. Meddig érdemes tápot adni? Én ezt nagyon nem tudom, mert Bálint sose ivott tápot, 11 hósan hagyta abba szopit és utána tejpépet majd 1 éves korától tejet iszik. Vannak irodalmak, ahol 36 hónapos korig követő tápszert írnak? Ez üzleti fogás lehet vagy tényleg szüksége van egy mindent evő és ivó yzép súlyban lévő gyereknek még tápszerre is ennyi ideig. Szerintetek?
Pussz