Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Fleur
Nekem azt írták többen, amikor elkezdtem aggódni az evés és kilók miatt, hogy egyek ami és amennyi jól esik :) Most én is ezt írom neked, főleg az elején nagyon nehéz karban tartani az étvágyat, nekem az éhségtől volt, és néha most is van hányingerem. Így ennem kell. Ennek következtében 3 kilónál tartok, amire a védőnőm azt mondta, hogy a szervezet visszapótolja most amire szüksége van. Ja, és mindegy hogy mit eszek, gyümölcs, joghurt, egyéb, amikről azt hiszem, hogy nem hízlalnak... :) Én biztosan nem fogok beleférni a 10 kilós keretbe, de 15-ig még jó vagyok állítólag :)
Nagyon jó, hogy ilyen korán már szívdobogást láthattál, az első ilyen igazán különös érzés :) Én ezt csak 8 hét után tapasztaltam meg, de ma is ebből az élményből élek :)
Minden rendben lesz, remélem nem aggódsz, mert nincs miért! :)

Évi77
Nagyon szép Dóri kislány, egész huncut a mosolya :) Bírsz vele? Sosem felejtem el, mekkora pocakod volt ... talán tavaly februári talin? ;)

Többen írtátok, hogy milyen doki az, aki azt mondja 1 vetélés után, hogy majd a 2. után vizsgálódik. Bár nekem szerencsére sosem volt ilyen feldolgozhatatlan élményem, mégis elgondolkodtam azután, hoyg egy ismerősnek szintén ezt mondta egy orvos. Mi, páciensek, leendő kismamák, kismamák, anyukák, babára várók persze csak a mi oldalunkat látjuk. De gondoljatok bele az orvos oldalába. Egy vetélés után nem biztos, hogy bármit is meg tud állapítani. Bizonyára hamarosan helyreáll a hormonszint, a szervezet. És ha valóban arról van szó, hoyg az embrió nem volt egészséges, akkor miért is vizsgálná az anyukát mindenhogyan, esetleg adna hormon tartalmú gyógyszereket, stb, beleavatkozva a természet rendjébe? Holott egy második, egészséges babát problémamentesen ki tud hordani a kismama. És a vizsgálatok, gyógyszerek sem garantálják, hogy újra nem történhet meg a szörnyűség. Tudom, hogy a második baba várása sokáig nem felhőtlen, és hogy a dokik legtöbbjének valóban csak egy eset vagyunk a sok közül. Ráadásul egyszerű vizsgálatokkal gondolom nem is lehet fényt deríteni arra, ha az anyukával van valami gond, ami miatt nem tudja kihordani a babát. Ha újra megtörténik, már nagyobb a valószínűsége, hogy az anyukánál baj lehet, ezért mondják a dokik, hogy a második után vizsgálódnak. Lehet őket ezért utálni, lehet rájuk haragudni, vagy mert nem azt teszik, amit mi akarunk.... Picit hasonló a helyzet akkor, amikor még nem jár le az 1 év próbálkozás, vagy már a project elején elmegy a pár dokihoz, hogy vizsgálja meg, minden okés-e. De hát feltételezzük, hoyg minden rendben, ne úgy álljunk hozzá, hogy ha baj van, akor most tudjuk meg. Hisz annyi minden befolyásolja a teherbe esést! És akkor csodálkozunk, hogy az orvos elküld, ha 1 év alatt nem jön össze a baba.
Tudom, sok a tényező, amit még lehetne taglalni, és lehet rám haragudni a picit ellenkező véleményem miatt. De nekem meglehetősen sokat kellett, hogy orvoshoz járjak, és meg kellett értenem őket is, ha nem akartam gyakran azon idegskedni, hogy a dokiknak milyen a stílusuk, és hogy nem embernek néznek..... Volt enélkül is elég bajom. Valljuk meg őszintén, mi minden nap, kivétel nélkül, tökéletesen végezzük a dolgunkat? Minden nap tökéletesen bánunk a kollegáinkkal, embertársainkkal? Tényleg azt várjuk el az orvostól, amit magunk is tudunk teljesíteni? Nem egy "picit" többet? ....

Junko
Nem tudom pontosan, ti hol tartotok most, leírnád nekem röviden, ha nem fáj nagyon?
Sokáig nekem is nagyon rossz volt, hogy a "régi" társaság közül alig maradtunk, akiknek nem sikerül. De egyszercsak te is átállsz azok közé, akik hitetlenkedve néztük az első pozitiv tesztünket! Talán csak egy ici-pici dolog hiányzik hozzá, talán nem is fizikai dolog. Csak valami a lélek legmélyén. Valami, amitől nem tudsz szabadulni, nem tudod elengedni, vagy túlzottan meg akarod érteni. Amint minden a helyére kerül, hatalmasat nőnek az esélyek. Ugye tudsz hinni ebben?

Anikó
Ha van néha energiád olvasgatni és eljutsz idáig, akkor megkérnélek, javíts a táblában: a születés várhatóan aug. 18-án lehet :) Egyenlőre.... De szerintem ez sokkal korábban fog megtörténni :)

Tündi
tündi30
 
 


Beus!

Én a 20. hétig aktívan (majdnem kórház lett a vége), 30-tól mérsékeltebben, de viszonylag rendszeresen hánytam. Normális a terhesség velejárója. Persze el tudnánk képzelni enélkül is :lol:

tjuca
 
 


Tündi!

Én azt várom el az orvostól, hogy ember legyen. Az enyém az. Valamit lehet többféleképpen is tálalni, e nem volt megfelelő, ahogyan Faulnak előadta a dolgot. Én átéltem azt, amiről Faul ír.

Faul!

Tündinek igaza van abban, hogy a vetélés nagyon gyakori. Minden negyedik, ötödik baba elmegy, pláne, hogy ennyire hamar ki lehet mutatni egy terhességet. Ha mindenkinél vizsgálódnának csak a stressz lenne nagyobb, hogy miért nem találtak valamit. Nem egyszerű feldolgozni a halált, de meg kell vele küzdeni.
Ha nem szoktál barnázni, és rendszeres a menstruációd, akkor nincs ok az aggodalomra. Ha nagyon szeretnél "biztosra menni", mikor megfogansz azonnal kezdj szedni progeszteront. Nekem bejött! Erőt, kitartást, és hamarosan sikerülni fog, amint fejben és lélekben megszületik a baba. Ezt többen is bizonyítottuk nem szeretném tovább ragozni.
Pusza!

tjuca
 
 

 
 

Sziasztok :)
Panka :)
Nagyon sajnálom a lakás gondokat :( Remélem azért mielőbb megoldogik, hogy Emilit már nyugodt környezetbe tudjátok fogadni :)

Évi :)
Nekem még mindig nem engedi a képfeltöltést, de majd próbálkozom :)
Hű ez nagyo izgi :) A szülinapi meglepi részleteibe minket is avass be :D
Dóri nagy konyhatündér lesz :D

Faul :)
Ez nem hangik valami jól, amit a dokiról írtál :( Remélem sikerül megoldást találnod :)

Beus :)
Nagyon ügyik a lányok, hogy ilyen szép nagyra nőttek :)
Sajálom, hogy ügyeletesnél kell szülnöd :(

Niki :)
Mint semmire a fogak megjelenésére sincs biztosíték :)

Brill :)
Gratulálok a lakás csinosításához :)
Pocak fotót lehet kérni?

Angie :)
Nagyon klassz, hogy ti is szépen haladtok a szobával, lakással :)
Nekem is volt étvágyam, de azért a zacskó keksznek a helyedben lehet, hogy ellenállnék A babának kell nőnie, nem a fenekednek :) Bocsi :D Osztom Évi véleményét, egyél amit megkívánsz, csak mértékkel :)

Virág :)
Nagyon boldogvagyok, hogy Pindur Pandúr jól érzi magát és hogy már a szivecskéje is dobog :)

Norwell :)
Nem semmi éjszakátok volt :) Remélem nem lesz többet ilyen :)

Sajnálom, de most többre nem futja, megyek alukálni :)
Privikre válaszolok :)

Puszi

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Tündi!

Kicsit hosszú lesz, kevés konkrétummal és sok mellébeszéléssel.

Nem fáj erről beszélni, ez van el kell fogadni. Most számoltam utána mi lassan már a 3 évnél tartunk a próbálkozással. Mert végül is az esküvőnk elött fél évvel abbahagytam a gyógyszert és nem védekeztünk, csak azt én még nem számolta az aktív próbálkozásba, mert nem is akartam terhes menyasszony lenni nagyon. De az esküvő 2004 októberében volt, tehát ha úgy vesszük 2004 májusa óta üres járat...a helyzet így egy kicsit azért elkeserítő.
Több mint egy éve
Minden vizsgálatunk megvan, férjemé is és az enyém is. Nála oké, nálam hátrahajló méh, meg benne egy kis kanyar, de semmi több. Aztán elmetünk összeférhetetlenségi vizsgálatra és egy árva spermát sem találtak. Inszem javallott ezt én is nagy nehezen elfogadtam sőt már vártam is.
Fél éve
Kaáliba kb fél éve jutottunk el, ahol férjemnek csináltak egy kontroll spermiogrammot. Az eredmény elkeserítő néhány millió és 1-2 mozgó. Lombikból is ICSI. Kiakadtam, hogy egy éve hogyan lehetett jó eredmény most meg ennyire ramaty. Tudtuk van hereviszér probléma, de ezt már gyerekkora óta tudtuk. Sosem javasoltak műtétet és az egy évvel ezelötti eredmény sem indokolta. Most mégis azt mondták amíg az megvan se inszem (nem is elég rá a mennyiség) se támogatott lombikot nem csinálnak. Ott kicsit lebasszarintottak, hogy miért vagyok türelmetlen...
Egy-két hónap ocsúdás
majd műtét. Közben nagyon magamalatt voltam, miért kellett velünk azzal szórakozni, hogy az első spermavizsgálat jó volt. Mi a túrónak kaptunk még egy évet tök feleslegesen. No mindegy műtét megvan, kivülről bévülről meg vagyunk vizsgálva, lecsapolva, átszabdalva, lélekben kicsit megdögönyözve.
Most
Várunk. Három hónap mulva kontroll, ez április 17-án lesz a Kaáliban. Férjemnek vitamin, nekem a szokásos gyógyteák, és megyek intim tornára. Ez a ciklus kihagyva, mert még nem működik aminek működnie kell. Bízom benne hátha sikerül a kontrollig, végül is olyan nagy probléma nincs. Velem midnen oké és férjemnek is azt mondták, ha elötte jó volt az eredmény nagy az esély, hogy visszaáll. Csakhát akkor sem sikerült amikor jó volt.
Lombik, inszem még mindig nem akaródzik nekem. A természetesség híve vagyok nem tudok és nem is akarok ezen változtatni, bár az az is biztos ha áprilisig nem történik semmi ráadom a fejem a férjem kedvéért és az anyaság utáni vágyam miatt. Most jó vagyok de időnként aggódom. Hogy nem illünk össze kromoszómailag, vagy mittomén. Hogy nem füg működni a férjem szerkezete többé, vagy hogy nem sikerül holnap a vizsgám, mer túl sokat szövegelek már megint tanulás helyett. Hogy mire odaérünk nem lesz támogatott lombik, vagy egyéb kormányzati intézkedés még nehezebbé teszi a helyzetünket.

Tudom, hogy fejben sok mindent rendbe kéne rakni, de azt sem tudom, hol kezdjem. Igazából már egyáltalán nem tudom elképzelni, hogy valaha terhes lennék. De amint ezt kimondom már látom is ismerőseim, barátaim fejének ingatását: "Dehogy, ne gondolj ilyet egyszer sikerülni fog". Próbálok hinni nekik.
Addig meg elbőgicsélgetek az élet apró dolgain. Ha meglátok egy gyereket amikor egy beöltözött Mikulás elkapja az utcán és kéri énekeljen neki valamit, a gyerek meg néz nagy megilletődött szemekkel.

Persze van hozadéka is az elmult éveknek férjhez mentem, elköltöztünk egy kisvárosba, vettünk egy szép házikót, vannak megvalósítható terveink a jövőre nézve (gyereken kívül), rátaláltam kedvenc költőmre, a sok megpróbáltatás ellenére még mindig jó a házasságom, tanulok, néha sikerem is van a munkámban, van két arany kutyám, képes vagyok örülni mások sikerének, és megvettem múlt héten álmaim szempilla spirálját. No erről is tudnék mesélni, de majd legközelebb.

No hát én így állok.
Vendég
 


Jó reggelt mindenkinek És szép napot.Köszönöm a sok gratulációt a lányokhoz.Most éjjel kimondottan jól aludtam.Most egy pár napig megint nem fogok.

Képzeljétek:
Tegnap elősször bevizesedett a lábam estére.Csúnyán nézett ki. Tudtok rá valami krémet vagy ne törődjek vele?

Norwell
Az egyik babát Lilinek a másikat Katának fogják hivni.Ha véletlenül az egyik mégis fiú lesz Őt pedig az apa után Zolinak. Éppen tegnap este lapoztam vissza oda amikor tettél fel a lányokról képet mert itt volt az anyu és meséltem neki hogy milyen szépek.Nem teszel fel róluk megint képet?Szivesen megnézném Őket.Különben jól vagytok?

Pankaa
A rennie-t Én is szedem csak már nem mindig használ.Az viszont jó ötletnek tűnik hogy ne egyek este gyümölcsöt.Ezt kifogom probálni A doki már nem igazán bízik abban hogy befordul a baba mert azt mondja nagyon kicsi a helyük.De gondolom majd még megnézi. Na mi a helyzet a lakássa?

Évi77
Csodálatos a babád.Éppen belegondoltam karácsonyra majdnem a mi kislányaink is lehetnek ekkorák.Már Én is örülnék ha pakolnának csak gratulálni tudok mégegyszer gyönyörü

Angie
32hetesek vagyunk.A rennie-t szedem csak már nem mindig használ.Na mi volt a dokinál?

Junkó
Nem tudom mit mondjak.Nagyon sok szerencsét szeretnék kivánni és erőt a kitartáshoz.Van elég sok hasonlóság a kettőnk történetében de most azt hiszem nekem valamivel könnyebb dolgom volt
kovacsné
 
 


Pankaa
Nekem is tele lenne a hócipőm. Nemsokára megszületik a kisbabátok nektek meg itt kell kavarogni
a lakások közt. Én is ki lennék. De tudod, hogy minden rendben lesz és ne idegesítsd túl sokat magadat
mert az árt. És csak nyugodtan panaszkodj.:)

Juca
Én is :) Most nem akart adni a doki.
Nagyon is, bár én szépen megmagyaráztam a menszesszel :).

Bellanitta
Szorítok!

Tündi
Jaa a kilók miatt nem aggódom :) csak amiatt, hogy nem lehet engem jól lakatni:)
Nem nem aggódom és köszi, hogy írtál:) Hogy érzi magát a picúr? Mikor nézitek meg megint?

Junko
Át tudom érezni a lelki vergődéseidet és nekem is nagyon nehezen ment a higgyünk rész. Nagyon
fontos, hogy saját magaddal tisztázd a dolgokat, ha ez a kedvenc költőd segítségével megy, akkor
az ő segítségével. Lényeg az, hogy minden nap mond el magadnak, hogy minden rendben lesz és
képes vagy teherbe esni. Tudom az elején nem fog ez hatni, de egy pár hét múlva egyre jobban
hiszel majd és végül elhiszed...nekem működött. Csak arra kérlek, hogy a hitet ne add fel és
vagy így vagy úgy, de sikerül..Amúgy ki az a költő? :)

Magunkról:
Hát az esti alvás nem megy valami jól, minden hajnalban menetrendszerűen felébredek 2-3 óra körül
persze pisi ügyben. Aztán gondolom, hogy nem baj majd gyorsan visszaalszom na de ez nem megy
olyan egyszerűen:) mert éhes vagyok:)de azért hajnalban csak nem akarok enni így megy a forgolódás.
Valami trükk? Tipp?

Nehezen megy a munka is, nem igazán tudok koncentrálni, pedig igyekszem, de valahogy máshol járnak
a gondolataim.:)

Hogy tetszik a vonalzó?

KépKép
KépKép
fleur
 
 


Sziasztok!

KBeus :) A vizesedéssel nem nagyon tudsz mit kezdeni, polcold fel a lábaid ha tudod és fogd vissza a só fogyasztást (legalábbis nekem anno ezt kellett). Ásványvízben is nézd a Na tartalmat ha iszol.
Akkor sem lehet orvost fogadni ha külön fizetsz érte? :shock: Mindkét baba faros vagy csak az egyikük?

Évi :) Milyen meglepivel készülsz Dórinak?

Junko :) Én is "csak" sok kitartást és mihamarabbi babát kívánok nektek!!! Én is alapvetően a természetesség híve vagyok, de van, mikor be kell kicsit segíteni a természetnek szerintem. És ami a legfontosabb, hogy oda szülessen egy gyerek ahol szeretik és várják, nem az, hogy hogyan fogant. De ez csak magánvélemény...

Juca :) Mondókák? Ja, oltás témában még azt olvastam tegnap a szegedi topikban, hogy a pneumococcus ellenit, ha a doki indokoltnak tartja és felírja, akkor csak 4e ft körül van. De a linket még el kell olvasnom, arra nem jutott idő tegnap. Egyébként még egy dolog felmerült bennem az oltásokkal kapcsolatban, de nem akarom már itt foglalni a helyet, ha gondolod priviben megbeszélhetjük.

Ma du. visszük a kis törpémet dokihoz, drukkoljatok egy kicsit légyszi. Ja, meg hétfőn volt itt a védőnő, aki szintén beparáztatott, egyébként jól vagyunk :twisted: Kristóf egyre többet próbálkozik a felállással, de csak a feltérdelésig jut :lol:

Szép napot mindenkinek!

KépKép

KépKép
timika
 
 


Bocsi, még kimaradt:

Angie :) Minden rendben volt a dokinál?

KépKép

KépKép
timika
 
 


Sziasztok!

Dóri nevében köszönjük a dicsiket :) Nem csoda, ha bele vagyok esve a pipimbe, igaz? Jól sikerült a kölök :)

Panka!

Sajnálom a lakást :( De biztos valami ezerszer jobbat tartogat nektek a sors, ezért nem sikerültek az eddigiek!

Timika!

Drukk, hogy minden rendben legyen ma a fül-orr-gégészeten! Remélem megússzátok a csövet :( Majd mesélj!

Juca!

Dehogy gond, sőt, megtiszteltetés! Köszönjük :)

Angie!

Mi volt a dokinál?

Tündi!

Igen, tavaly a februári talin találkoztunk utoljára, akkor voltam két héttel szülés előtt. Tényleg méretes bendőm volt :twisted:
Miből gondolod, hogy sokkal korábban fogsz szülni?

Junkó!

Egyre jobban sajnálom, hogy nem ismerjük egymást személyesen. Nagyon bírom a humorodat, meg hogy maradt belőle ennyi idő után, és ennyi megpróbáltatás után. Néha azt gondolom, hogy a mi utunk Dóriig egyszerű sétagalopp volt némelyikőtök kálváriájához képest :) Nagyon-nagyon drukkolok nektek!

Beus!

Köszi neked is! Meglátod, olyan gyorsan a pakolós korba érnek a lányaid, hogy el se hinnéd! Babusgasd majd olyan sokat, amennyit csak tudod őket, mert egyszercsak már nem hagyják... Dorcit nekem is úgy kell levadásznom, ha rámtör a szeretetroham, és meg szeretném ölelgetni. Gyorsan ad egy puszit (ha ad...) és már rohan is tovább szorgoskodni, terítőt lehúzni, szőnyeget felszedni, zoknikat kirámolni, és egyéb bokros kis teendőit intézni :)
Szerintem ne hagyd figyelmen kívül semmiképp a vizesedést! Ha ülsz, akkor próbáld olyan magasra felpolcolni a lábad, hogy magasabban legyen, mint a medencéd. Nekünk kismamatornán azt is mondták, hogy naponta többször tornáztassuk mega lábfejünket (lábfejkörzés, szorítsuk "ökölbe" a lábujjainkat, majd engedjük ki, ez serkenti a vérkeringést) Nagyon hatásos, és marha jól esik :)

Fleur!

Klassz a vonalzód :)
Mi lenne, ha éjjel, mikor éhes vagy, bedöntenél egy ibrik tejet? (én mindent tejjel kezeltem terhesen, a gyomorégést is, hihi... Kicsit olyan, mint a Bazi nagy görög lagziban az ablakmosó folyadék :lol: :lol: :lol: )

Tegnap a Dóricicám elindult a járássegítővel :!: Mit elindult, szaladt :) Kicsit gyorsabban gurult, mint ahogy ő kívánatosnak tartotta volna, ezért megszaporázta a lépteit, és loholt vele. Aszittem megzabálom, olyan aranyos volt. Kormányozni nem lehet, csak egyenesen menni vele, így viszonylag hamar koppant a falon. Ekkor megfordítottam, és ment a fotelig. Ott megint kopp, és így ment még pár kört :) Nemsokára kergethetem, ha tisztába akarom tenni, bár már most se egyszerű, tisztára mint egy pankráció :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 



Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 



Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Upsz, bocsi :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


http://www.magyar-suli.de/lieder.html

Valamiért ez nem jön be :(

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Na, most már jó, az előbb elbénáztam :oops:

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Timi!

Én az évi gyűjteményét használom, valamint a baba-mama klubbosat-> www.alagiplebania.hu, ott közösségek, baba-mama klub, rámész az oldalra, és a legalján van, azt hiszem úgy, hogy érdemes letölteni. Ezeknek a legtöbbnek van dallama is. Oltással kapcs. blogon van védőoltások 2 poszt, ott a válsz, amit a szagértő néni írt, nekem is van kérdésem, ode vésd a Tiédet. Tömbösítve megint írok majd a csajnak :-)

Évi!

:lol: Ugyan már Dóri emeli a blog fényét :wink:
Nagyon jó az új kép a vonalzóban, én ilyen közelről rettegek, mert tudom, hogy az orromba fog kapaszkodni 8)

Virág!

Hiszen minden rendben. Első babánál minden később volt, méretben is, szívhang ügyben is, ott kell a progeszteron. Nálad minden tökéletes! Pindur Pandúr! Ez jóóóóó :-)

tjuca
 
 


Juca!

Orrbacsimpaszkodás ismerős :) Meg mellbimbóba :wink: Az még jobb :)
Rengeteg sikertelen közeli fotóm van már róla, mert ahohy meglátjaa a fényképezőt, már jön, támad, és levadássza :)

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós
 
 


Jó reggelt!

Virág!
Engem nem lehet lekörözni, megdöntöttem a virrasztási rekordomat:4 és fél óra forgolódás!!! :shock: Én megyek enni éjjel ha éhes vagyok, annak reményében, hogy ha nem korog 100 decibellel a gyomrom, talán könnyebben elalszok, de ez most nem jött be.
Éjjeli:tej+kenyér, vagy banán.
Ja, reggel 7kor csörgött a vekker, így kevesebb mint 3 órát aludtam.Hát ez van, azzal vígasztalom magam, hogy legalább hozzászokok a virrasztáshoz ha Emilivel kell fent lenni.Csak abban nem vagyok biztos, hogy akkor sem leszek álmos éjjel. :roll:
Tipp:csak óránként nézz az órára :lol:
Lakásról lentebb.
Vonalzó aranyos, szóval lányra pályázol!:-)

Beus!
Bocsi, hogy beleszólok, de Nárcisznak vannak az ikrei :wink:
Lábdagadás:fel kell pócolni, este kevesebb folyadékot inni, lábtorna:oldalt fekve biciklizni, lábat emelgetni, lábujjakat hajlítgatni, mintha meg akarnál fogni velük vmit, spic-pipa mozdulatok.Ezzek keringés javítók.
Hát én nem aludtam csak 3 órát. :(
Renniből lehet 2 is szedni, ha nagyon nagy gáz van, volt hogy nekem sem akart hatni az egy, de csak ritkán hatástalan.Ja, és nem szabad vízzel bevenni, és utánna vizet inni, mert az megint savat csinál.
Baba fordításra vannak speciális testhelyzetek, de erről a dokit is kérdezd meg, én könyvben olvastam.
Még ne add fel, hátha!

Junkó!
egyetértek Virággal, próbálj a fejedben először rendet tenni.Vagy vmi meditációval, jógával, vagy olvasással, beszélgetéssel hasonló helyzetben lévőkkel.Van egy speciális masszázs:Ma-uri maszázs a neve, ás állítólag ez inkább a lelki dolgok tisztázását segíti elő, nem a testi regenerálódást.Én nem voltam ilyenen, de mivel csak egy masszázs, ártani biztos nem árt, max. nem használ.Nézz utánna a neten.Nekem egy természetgyógyász javasolta, mikor elmentem hozzá, hogy babát szeretnénk, és akkor beszéltünk a lelki dolgokról.Szerencsére akkor már babás voltam, csak még nemtudtam :wink:
Kitartást kívánok!

Tündi!
Szerintem lehet egy dokinak véleménye, azt gondol magában amit akar a dolgokról, csak mivel nem vagyunk egyformák, ezért személyre szabottan tálalják a dologokat, ne általánosságban.És ez a legnehezebb a munkájukban!Tudom, mert évekig orvosok mellet dolgoztam, és tudom hogyan gondolkoznak.Így van összehasonlítási alapom.A másik, hogyha vkinek nem szimpi egy doki, akkor nyuogodtan kérdezzen meg másikat is, mert hiába jó szakember vki, hogyha utálok hozzájárni, és nincs kedvem a problémáimról beszélni.Én "csak" annyit várok el tőlük, hogy meghallgasanak, és indokolják meg a véleményüket, mert akkor esetleg én is megérteném, és igazat adnék nekik, akkor másképp venné ki a dolog magát.Ez pedig csak hozzáállás kérdése.Szerintem.De nem vitatkozni akarok, csak ha már így témánál vagyunk, akkor én is kifejtem a véleményemet. :wink:
Nincs vonalzód, így nem tudom hány hetes vagy?

Lakás:nem akarom elkiabálni, de tegnap találtunk egy nagyon jó kis lakást.Tudjátok hol???Abban a házban, ahol Kacsáék laknak!!!
:D
Ma megyünk fizetni délben a tulajnak.Egyébként 2 szoba nappalis, vacsi új lakás, nagyon szép.". emleti, legfelső szint, és van garázs is az árban.Ki is festetne a tulaj jövő hétig, így tudnánk jövő 7végén költözni.Hát remélem már nem jön semmi közbe!!! :roll:

Szép napot!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka! :D

Az erkelyre!!! :lol: Nyaron meg kifejezetten elönyös is lenne, nem kellene messzire menni teregetni! :D
Viccen kivül: Ha jol ertettem ma meg van esely egy masik lakasra. Drukkolok, hogy összejöjjön!

Fleur! :D

Nagyon köszönöm!!! Igazan csini a vonalzo! :D

Junko! :D

Nagyon aterzem mindazt amit irtal meg akkor is ha nem pont ugyanigy törtentek velem a dolgok.
Rengeteg eröt es HIT-et kivanok Neked!!! Nekünk is LESZ babank meglatod! :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Tudom, megint elég régen jelentkeztem. Szoktalak olvasni titeket, de az írásig már nem jutok el... bocsi...
Most sem leszek túl hosszú...

Virág
Szívből gratulálok a Pocaklakóhoz! Vigyázz magatokra nagyon!

Évi
Hihetetlen, hogy Dóri cica milyen nagy lány már!

Anikó
Javítanál a táblában? Ma vagyok 2 cn.
Végre képben vagyok ezügyben.
Köszönöm szépen!

Megpróbálok többet jönni majd, de most is rohanásban vagyok!

Pusz mindenkinek!

Szisz
szisszka
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a vígaszt, és hogy nem haragszotok rám :)

Angie :)
Aranyos vagy! Hihetetlen, hogy telik az idő! Túl vagy a félidőn!!! :) Lehet (biztos), hogy lemaradtam róla: kisfiú vagy kislány?

Panka :)
Drukkolok az emeleti lakáshoz (ha tényleg beleszerettetek!) :)

Évi77 :)
Gyönyörű Dóricica! Elbírja a mosogatógép ajtaja? Én azért nem hagyom Laurát rámászni az ajtóra, mert félek, hogy megadja magát az ajtó :oops: Gratulálok az első léptekhez! :) A járássegítő az az a "traktor" amiből 2 van, ugye? :)

Juca :)
Azt hiszem, lassan bebukkantok a blogodra is, mert már jó rég nem olvastam :( :( Ne haragudj :(

Virág :)
Már jó rég szerettem volna megkérdezni, hogy Te franciául beszélsz? (A Fleur miatt kérdem...) Én részben franciás is vagyok, kint éltünk, ezért kérdem... :)
Nagyon szép a vonalzód! :) Látszik az orientáció :)

Timika :)
Semmi baj, h nem válaszoltál, abszolút megértelek... Hát még ha kúrálni is kell közben a gyereket, az extra meló :evil:
Kristóf miket csinál?

Rólunk:
Jól vagyunk, Laura közel lehet a 8 kg-hoz, nagyon elemében van, iszonyat gyorsan kúszik (néha emelgeti a popsiját, de még nem mászik). Asztal mellett megáll, magától felül/ül. :)
Találtam egy bébiszittert, aki jön és akkor el tudok menni tornázni és bevásárolni, meg heti 1x vigyáz Laurára a nagyija is, így még 1x tudok tornázni menni. Nagyon felszabadultam. :) Egy kis kikapcs már nagyon rám fért... :) Meg ugye közben itt van a meló is...

Teszek fel képeket:

Puszi mindenkinek! Bocsánat, akit kiihagytam!

Kép

Kép

Kép

KépKép
unique
 
 


Szisz :)

Nincs kedved meglátogatni Bennünket? :)

Panka :)
Elfelejtettem: az erkély azért is nagyon tuti, mert ott kinn is tud aludni majd Emili, amikor épp nincs kedved lemenni vele sétálni, mert rengeteg a házimunka :oops:

KépKép
unique
 
 


Unique-om :)
Dehogynem! Persze, hogy van,
ezt már mindenképp össze kell hoznunk!
Épp 38 fokos lázzal és felfázással, megfázással küzdök, mert hétvégén szalagavatón voltam, és persze, hogy mini szoknyában kellett mennem :oops: :lol: :lol:
Amint meggyógyulok, már megyek is!!! :)
:wink:

Szisz
szisszka
 
 


Évi!

Tej = Wintex 8)

Junko!

Mindent értek. :cry: Viszont ne zárkózz el ennyire a lombiktól, lehet, hogy tényleg még sok idő menne el feleslegesen.

Apropó személyes találkozás? Mikor? Hol? Kik jönnek? Már alig várom :-)

tjuca
 
 


Uniquebébi!

A blog nem kötelező olvasmány! 8) (de azért kikérdezem!)
Örülök, hogy bevált a bébiszittyó :-) Nagyon ügyes már Laura!

Szisz!

Gyere Junikkal a talira.

Lépek is...

Norwell!

Kende is lépeget a tereptárgyak között fogódzkodva?

tjuca
 
 


Sziasztok!

Na megvan a lakás!!!! :D :D :D
A 2. emeleten van, és van erkélye, meg saját kertje is, így az altatás nem lesz nagy probléma.Remélem :roll:
Végre megnyugodhatok!

Sziszka!
Jobbulást!Szoknyát tedd a szekrény mélyére, bundabugyit meg kapd elő! :wink: :lol:

Unique!
Nagyon édes Laura, olyan csajos a pofija!
Milyen a bébiszitter?Hol találtad?(csak mert én is voltam ám bébicsősz :wink: mostani árfolyam, ha nem vagyok indiszkrét?)

Jucmuc, és Mindenkinek:köszönöm a rukkokat, hatásosak voltak!

A tulajnak olyan szimpik voltunk, hogy nem is akarta most elfogadni a foglalót, majd csak a jövő 7en!De mi így nyugodtabbak vagyunk, mert írtunk szerződést is, tanúkkal, stb.Szóval ha visszatáncol, a dupláját fizeti vissza nekünk. :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Szisszka :)
Ok, akkor ha felépülsz, várunk! :)

Jucám :)
Pont a kikérdezéstől félek :twisted: Arra gondoltam, hogy most, hogy jön a havazás, lassan aktuális lehet egy látogatás Nálatok :wink: Mit szólsz? :)

Panka :)
Elsőként gratulálok az új lakáshoz! :) Jó altatást a kertben és az erkélyen :) Írok inkább privit, jó? :)

Pusz

KépKép
unique
 
 


Bocsi, most csak egy gyors kérdés. Maradtatok vmi konkrét időpontál a talit illetően??

KépKép

KépKép
timika
 
 


Junik!

Nem teljesen értem, szánkóval jöttök? :twisted: Oksa benne vagyunk.

Lányok!

Ha valaki megkopott angoltudásást frissíteni szeretné, vagy most kezdene bele, a blogon van netes megoldás. Ismerem a fickót aki csinálta, ott van a szeren :-) Ja és nem kapok jutalékot :evil: :twisted:

tjuca
 
 


Timi!

Nem. Van valaki aki megszervezné? Én megszervezem, Duddu tudja már mennyire jó vagyok :twisted: Gyűljünk és szerveződjünk, de én nem tudok telefonálni stb.... és nem ismerek demokráciát ezt akarjátok? :wink: Üdv: Türannoszaurusz Rexona

tjuca
 
 


Jucám :)
Nem pont a szánkóra gondoltam :twisted: Bár nem rossz az sem... :) hanem arra, hogy eddig meg sem szólaltam, amíg tavasz volt, most meg, hogy jön a zimankó ésa rossz idő, na most akarok menni át a városon, árkon-bokron és azon is túl... :twisted:
Akkor a többit levélben... Vagy blogon át?

Pusz

KépKép
unique
 
 


Sziasztok!

Nem jöttem pár napig, mert itt volt anyukám, és segített átrendezni a lakást, így napokig be sem kapcsoltam a gépet.

Levivel voltunk tegnap dokinál. :? Hát, mit mondjak, nem volt túl kellemes. A dokinő megint váratott egy csomót, aztán meg sürgetett, mert el kellett mennie. Vettek megint vért, de most nem a kézfejéből, hanem a karjából, és sikeresen át is szúrták a vénáját. Ott is sietett az asszisztens! Szegénykémnek most hatalmas lila folt a fél karja. Borzalmas! :evil:
Aztán a mellkasröntgen sem volt piskóta. Fogják le erősen azt a gyereket, nem kell sajnálni!! :evil: Értsék meg, nem mozoghat!
Egy üvöltő, kétségbeesett gyereknek magyarázd ezt meg. Meg hogy bocsi, de most erősen kell, hogy fogjalak, úgy hogy fájjon. Fúúú, még most is felmegy bennem a pumpa. A párom össze is veszett az egyik asszisztenssel, aki aztán elnézést kért a viselkedéséért. :shock:
Eredmény tehát még semmi, 7.-én kell mennünk az onkológiára megint, akkor talán lesz valami ... :?:

Bocsi, de visszaolvasni most nem tudok, este lesz több időm, és benézek.

Puszi

Kép

Kép
adriana
 
 


Sziasztok!

Minden kicsi és nagy betegnek jobbulást kívánunk!

Virág!
Gratulálok babócához!Szép méretek! :lol:

Évi!
Dóri tündéri! :lol:
Junko nagyon jó csaj, van szerencsém személyesen ismerni! :lol:

Panka!
Örülök, hogy megoldódott a lakásügy! :lol: Most már tessék megnyugodni!

Unique!
Laura egyszerűen gyönyörű! :lol:

Timika!
Szombaton járunk úszni!

Junko!
Tényleg ne zárkózz el a lombik elől!

Tali ügyben:
nem ér hétköznap tartani! :twisted:
Akkor nem tudunk menni!
Ja és persze biztos leesik a hó, mire talit szervezünk. :(
Akkor megyünk szánkóval....

Na puszi Mindenkinek...

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78
 
 


Sziasztok Lányok!

Megvagyunk még mi is, csak teljesen rámtört az álomkór + egyéb terhesség végi nyavalyák, mint derék-, keresztcsont- és szeméremcsont fájás (bár ezek voltak eddig is, csak most kicsit belerősítettek). És ezeken nem segít csak a fekvés + az alvás. Úgyhogy minden nagyobb háztartási feladatra jól rápihenek előre és utólag is és igyekszem minél kevesebbet a gép előtt ülni.

Babócákat megnézegettem! Mind nagyon tündéri!!! :)

kacsa14
 
 


Adri :)
Sajnálom, amin átmentek, ez szörnyű. Felnőtt embernél is borzasztó, ha valami nem stimmel, hát még egy pici babánál! Minél előbbi gyógyulást kívánok és jobb orvosokat/nővéreket.
Bzom benne, hogy nemsokára csak múltbeli emlékként gondoltok vissza ezekre a rossz emlékekre :(

Csibe :)
Köszi, aranyos vagy! Van friss képed Gáborkáról?

Puszi

Na most bepótolom az eddigi lemaradásomat :P

KépKép
unique
 
 


Sziasztok!
Tündi30
Értem miről beszélsz, de én akkor is többet várok egy orvostól...
Szerintem egy hormonvizsgálaton semmi nem múlik, és ha szükséges akkor igen is szeretnék hormonpótlást.
Azon kívül ilyen esetben, amikor nem korai vetélésről van szó (17. hét), akkor pláne figyeljenek oda....
Nem szeretném ezt mégegyszer átélni...
faul
 
 


Sziasztok!

Évi!
Nem vagy elfogult pipivel kapcsolatban! :D Egyetértek, jól sikerült a gyerek! :wink:

Angie!
Ahogy készen vagyunk, jöhetsz hozzánk! :D
Kitartás a nehéz munkahéthez!
Én is megkérdezem, hogy mi volt a dokinál? :wink:

Jucmuc!
Hidd el, hogy sikerülni fog! :wink: Sokat számít a tudat, akárki akármit mond! :wink: Max a tesóért mentek ismét...

Panka!
Látod, hogy nem volt véletlen a hercehurca...
Az a lakás "várt" Rátok! :wink: Örülök.

Fleur!
Gratulálok Pindurhoz! :D
Máshol járnak a gondolataid? Vajon miért is? :lol: :wink:

Norwell!
Csalódást kell okoznom..., nincs blogom. Ha lenne, már tudnád, sőt olvasnád is! :lol: Juca blogjával vagyok elmaradva...
Az extra Kendés éjszaka remélem nem ismétlődött meg. :)

Anitta!
Drukk megy továbbra is! :D

Junko!
Őszinte volt az írásod és teljesen átérezhető...
Férjednek gyors és sikeres regenerálódást!
Bár még mindig nem értem az ellenérzésed a lombik miatt, és én továbbra is úgy gondolom, hogy teljesen mindegy a dolog, csak legyen... Nem gondolkodhatunk egyformán... De ne is kelljen ilyeneken agyalni, sikerüljön, ahogy Te szeretnéd! :wink:

Szisz!
Gyógyulj meg!

Adri!
Sajnálom, hogy ilyeneken kell keresztülmennetek. :(

Jó sokan kimaradtatok, ezer bocsi érte! :oops:
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill
 
 


Unique! :D

Laura meg mindig csodaszep!


Panka! :D

Na vegre! :D A sok izgalom utan vegre megvan a lakas! Nagyon örülök neki! Hat meg Ti! :lol: :wink:

Adriana! :D

Felhaborito az e.ü. dolgozok viselkedese megertem, hogy ki vagy bukva rajta! Remelem a pici azert jol van es a karja is begyogyul hamarosan! 7.-e az pont ket het mulva van, az mar hamar eltelik.

Brill! :D

Jo ezt sokszor hallani! Köszönöm! En is hiszek benne nagyon! Es a lenyeg: ma vegre megkaptuk a Gonal-t!!! iGY MAR AZ öSSZES SZURIM MEGVAN!!!
Mar csak ket het es megyünk! Most valahogy olyan erösnek erzem magam mar ami a szuribeadast illeti...magam sem ertem. Teljesen el tudom kepzelni, hogy magamnak adom majd be. Persze a progit azt majd a ferjem döfködi... :)

Puszi

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Kép Kép Kép

KépKépKépKép
aniko24
 
 


Evi 79! :D

Nagyon sok boldogsagot kivanok Születesnapod alkalmabol!
Kép

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Évi79!
Nagyon sok boldog születésnapot kívánok!
Hogy vagytok?Régen jelentkeztél.Virág biztos sokat nőtt már.Képet kaphatunk?

Anikó!
Köszi a táblát.
Nálatok minden rendben?Mikor lesz a köv. uh?Bírod még a fekvést?Kitartást, és sok erőt kívánok hozzá!

Jucmuc!
Igen, nagyon örülünk :lol:
Nagyon ügyi vagy a szurikkal!Örülök a lelkesedésednek, további sok siekert!

Brill!
Igen, kiböjtöltük. :wink:
Pocakfotó???

Adri!
Hát nagyon sajnálom hogy ilyeneket kellett átélnetek!melyik kórházban voltatok?
Sajna néha nem elég erőssek a vénák, ezért mennek szét, nem mindig nővér hiba.(bocsi, nem védeni akarok, csak tapasztalat)de a hozzáállás az akkor durva volt, megértem, hogy kiakadtatok.
Remélem nem találnak nagy bajt, nagyon drukkolok!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Panka! thanks !!! :D :D :D :D

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

Junko
Köszönöm, hogy leírtad! Picit azt érzem, hogy káosz van a fejedben, sokfelé kavarog a gondolatod, és mindez érthető is. Talán nem is kell erőnek erejével rendet rakni. Csak időt adni, és a gondolatok maguktól a helyükre találnak. Talán elég, ha éled az életed, örülsz a továbbra is boldog házasságodnak, apró örömöknek, és látod erősen az egyéb célokat magad előtt. És támogatod a párod, mert ennél nagyobb dolgot pillanatnyilag nem tehetsz! Ennél többet biztosan nem jelent neki semmi más! Magamról tudom, mert nálunk én voltam a fizikailag is átélő, és a párom mindig mellettem állt, valószínüleg így sikerült lelkileg is talpra állnom. És mai napig megköszönöm neki. Ami a lombikot illeti, megértem, hogy nem tudod a gondolatot beengedni a legmélyebbre... De ne azért zárd ki, mert a természetesség híve vagy, hanem mert a meggyőződésed belülről fakad, miszerint igenis sikerülhet spontán is! Ez nem csak hit, ez belső megérzés, olyan erős, ami egyértelmű útmutatót ad, mit vállalj be és mit ne. Április sajnos nem annyira a szomszédban van, de addig is van időtök egymásra, van idő szeretni a lelket, ápolni a lelket, és figyelni, hogy alakul a megérzés. Drukkolok nektek!!!!

Fleur
Remélem, jól érzi magát a bébink, mert én nagyon, és kifejezetten örülök, ha pici hányinger kerülget, mert ez jel nekem. Jövő héten megyek a dokimhoz, utána hamarosan 12 hetes UH-ra. Aztán már nem kerülhetem el a melóhelyi bejelentést, hamarosan kismama nadrágot kell vásárolnom, mert jelenleg 3 nadrágom hordható, ebből 1, ami igazán kényelmes, a másik kettőben inkább szenvedés a napi munka. Ti hogy vagytok? Felhőtlen az öröm? Úgy értem, el meritek hinni? Katarzis? Nekünk ez igazán elmaradt, olyan csendes, nyugodt öröm és boldogság van bennünk. És milyen érdekes, ha éjjel felébredek, én is 2-3 óra körül szoktam. Éjszakai evésre nincs tippem. Mondjuk egy pohár gyümölcslével nem csillapítható az éhséged? Valami jó rostos fajtával.

Évi77
Abból gondolom, hogy egyrészt tudom, korábban fogant, másrészt néha azt hiszem, mintha picit nagyobb lenne a koránál. De ez utóbbi biztosan butaság, és csak az előbbi következménye :)

Panka
Ha dokik mellett dolgoztál, nyilván több és jobb belelátásod van. Én csak magamtól gondoltam, hogy ők miért úgy, ahogy... Egyébként én a dokimat emberségesnek tartom, de számomra kicsit fontosabb az, hogy szakmailag megbízzak benne, hogy értse a dolgát, stb. Persze sokminden lehet hozzáállás kérdése az ő munkájukban, ezt nem vitatom. De sajnos azok is orvosok maradnak, akik nem szeretik a munkájukat. Max egyre kevesebben járnak hozzájuk, már aki nem szakrendelésre megy.
Vonalzóm nincs, egyszer megnéztem a babafalva honlapot, de amikor nevet KELL beírni, bajban vagyok, és nem is szeretnék még ezen gondolkozni. Hogy is tehetném. Angolul meg nem tudok, és azt sem, hogy működik egy vonalzó, mert napi rendszerességgel nem biztos hogy van időm, energiám frissítgetni, meg felrakni.

Faul
Persze, egy hormonvizsgálaton nem múlik semmi, de nem is biztos, hogy kiderül belőle valami. Nyilván nem szeretnéd újra átélni, még sokkal fiatalabb babánál sem! Semmi gond azzal, ha többet vársz egy orvostól, biztosan fogsz is ennek megfelelőt találni. Remélem, nem bántottalak meg az irományommal, mert ezt semmiképp nem szerettem volna!
Amúgy szívből sajnálom, ami történt veletek! És a legjobbakat kívánom!

Szép estét!

Tündi
tündi30
 
 


Tündi!
Hát én sem ismerek sok olyan orvost, aki szakmailag, és emberileg is a toppon van.
Nekem is számít a szakmai tudás, persze ez az első, de ha emberileg nemszimpi, akkor akkor próbálok másikat keresni, aki van olyan jó a szakmában.Így értettem.
Vonalzót nem kell minden nap csinálni, csak 1x, betenni a profilban az aláíráshoz, utánna magától mászik tovább, napról napra. :lol:
Én sem tudok angolul, de ahol én csináltam, rá lehet jönni mit kell csinálni, de a babafalvásnál is elég beírni egy becenevet.De nem erőltetésként írom, csak ha szeretnél ennyit tudok benne segíteni. :)
Egyébként én is tudom mikor fogant a babánk, és mindig is nagyobbnak mérték az uh-okon.De majd meglátjuk milyen "paraméterekkel" születik :wink: Függ a szülök adottságaitól is :wink:
Az éjjel 2-3 óra nálam is működik sajna. :(

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 


Sziasztok!

Ma voltunk a Kaáliban, hogy megnézzék a tüszők érését és szépen érnek. Legközelebb vasárnap kell menni és lehet, hogy már szerden lesz a leszívás, de legkéőbb pénteken. Lehetséges, hogy hétfőn és kedden mennünk kell még addig. A 900-as gonal-hoz, még felírtak egy 300-st is. A dokinak ma megint extra rossz hangulata volt és volt egy-két nemtetsző megjegyzése.
Szóval már nagyon ott vagyon a célnál.

Évi:
Nagyon sok boldog születésnapot.

Panka:
Nagyon örülök, hogy sikerült albérletet találni.

Most ennyire futotta.

Puszi mindenkinek és jó éjt!
Heni
szalai heni
 
 


Sziasztok :)
Junko :)
Köszi, hogy kiöntötted a lelked nekünk :) Nem semmi kálvárián mentetek ti is át :(
Tudom, hogy nem könnyű, de valahogy rendet kell teremteni a fejedben, lelkedben. Sok szép dolog van az életben amibe lehet kapaszkodni és ha te ezt a versekben lelted meg, az nagyon jó :)
Drukkolok nektek nagyon :)

Beus :)
Vizesedés ellen a legjobb a lábfelpócolás, lábtorna és só bevitel csökkentése.
Ne izgulj, te lányaid is hamarosan a pakolós korba fognak érni és akkor majd foghatod a fejed :D

Évi :)
Gratula a nagy lánynak a "sétáláshoz":D A pankrációs pelenkázást mi is ismerjük :D

Unique :)
Nagyon szép Laura :) Nem sokára mászik is majd, ne izgulj :)
Örülök, hogy ilyen jól meg tudtad szervezni Laura felügyeletét :)

Panka :)
Örülök, hogy megoldódott a lakás ügy :D Akkor most már csak pozitívan előre :) Az álmatlan éjszakáidon meg képzeletben rendezgetheted a Emili szobácskáját :)
Képzeld a hétvégét Debrecenben töltjük :)

Adri :)
Nagyon sajnálom amin át kell mennetek :cry: Tudom ilyenkor olyan kiszolgáltatott az ember és ráadásul még csak segíteni sem tudsz Levinek :cry: Annamarival nagyon sokszor kerültünk hasonló helyzetbe.
Remélem mielőbb megtalálják a problémát :)

Faul :)
Ha gondolod szívesen ajánlok dokit, aki nagyon lelkiismeretes :)

Judit :)
Örülök, hogy meg van minden szurid :) Nagyon ügyi vagy :) Drukk a továbbiakhoz :)

Tündi :)
Most nézem csak, hogy milyen szép szülinapi ajándékod lesz az idén :D Ennél szebbet kívánni sem lehet :)

SzHeni :)
Örülök, hogy haladnak a dolgok :) Drukk továbbra is :)
A dokid megjegyzését meg erezd el a füled mellett :)

Rólunk:
Petkának tegnap kibújt a jobb kettes fogacskája, bár az alvásán ez még nem látszik :wink:
Holnap sem leszünk itthon megyünk babatalizni :)

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska
 
 


Sziasztok!

Csak beugrottam egy pár szóra!

Éva!
Nagyon Boldog Születésnapot!

Önző leszek és csak magunkról írok :oops: Jól vagyunk, a páromnak kimostam a párnáját 2 napja és azóta jobban alszik. :roll: jövő hónapban kap egy antiallergén párnát.
Nekem elmúlt a fertőzésem (remélem :shock: ) befejeztem a kúpkúrát is, azonban nem mertünk együtt lenni, bár a PÉ-m vagy várat magára vagy nem is lesz ebben a hónapban. Bent nagyon sok a munka, kicsit úgy érzem magam esténként mint a szivacs, amit kiszívtak, de nem panaszkodom.

Igyekszem visszaolvasni és jönni! Addig is millió puszi minden mamának, babának, és majd leendő anyukának. :wink:[/b]
Vendég
 


Évi 79 :P :lol:
Nagyon sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából!!! (tegnap nem tudtam jönni :oops: )
Kép

Rolly
rolly
 
 


Heni!

Csak gyorsan. Nem lehetne, hogy egyszer korrekten megmondjátok a doktorúrnak, hogy tudjátok rengeteg energia, fáradság, "reformok"... , de veletek próbáljon meg korrekt lenni? Csak kérdem, mert ez így nagyon durva. Igaz kétesélyes, hogyan reagál, de ha kellően kedvesen, mosolyogva adjátok elő, meg Ti mégsem vagytok mindennapos eset, szóval erőltesse már meg magát!

Éva! És Peti (a második fogért)!

Kép

Pupy!

Ma akarok feltenni allergiás, ekcémás cikket ha lesz energiám, erőm...

Tündi!

Ha nem dolgozol majd tanulhatsz angolul neten, további infó a blogban. Kipróbáltam, és nekem nagyon tetszik, bár nekem papírom van, hogy tanítottak angolul :wink:

Lányok!

Megjött az első spam a blogomba, innentől nincs megállás :cry: még jó, hogy Kofa ragaszkodott a moderáláshoz. Állítólag kész szoftverek vannak a szemeteléshez! :evil:

Most csak ennyi.

tjuca
 
 


Jó reggelt!

Juca!
Az én levelezőmbe is van spam szűrő(hogy milyen ne kérdezd :D ), és elég jól működik(néha túl jól :evil: )

Annácska!
Nagyon jó hogy jöttök Debrecenbe, de mi sajna pont elutazunk 7végén :( .Fürdőzni jöttök, vagy más oka van?Kellemes időtöltést!
Igen, álmatlan éjszakáimon lakberendezni szoktam :lol: Így nem csoda, ha nehezen alszok el. :wink:

Pupy!
Én homeós bogyóval kezeltem ki az allergiámat.
Örülök, hogy bevált a munkahely.

SzHeni!
Húha, tényleg nagyon közel a cél! :) Sok sikert!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Kép
pankaa
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?