Kami! Nagyon jól néz ki a fánk!!!
Gondolom, sikert aratott
Ágiboldi! Nekem is csak egy nagyobb sport tatyiba fért el a cuccom - és a mellszívó még nincs is benne... Pedig tényleg nem sokféle, de igazad van, a betétek, papírtörlő, köntös, stb elég sok helyet foglalnak! Meg az is igaz, ami az utazásokra, hogy 3 napra kb annyi cucc kell mint egy hétre
Timi! Gábor is Lengyelországba megy 2 hét múlva
Szerencsére sikerült az 1 hetet 3 napra kialkudnia
Biztos minden rendben lesz, ne aggódj!
Kami, fel a fejjel! Az én Gáborom sem ilyen, mégis kiszaladt a száján a hétvégén, hogy "Ne legyél már ilyen érzékeny!" De ahogy kimondta, látszott, hogy nem úgy gondolja és nagyon bántotta a dolog! Hidd el, biztos mi sem vagyunk mostanában mindig a legideálisabb társak - baba ide vagy oda! Persze, most sokkal több törődést meg megértést igénylünk (én is ezt szajkózom
), de nekik is kell a kényeztetés és megértés, és hát valljuk be, érzelmi oldalról a nők tudatosabban tudják kézben tartani a dolgokat
Kicsit ellentmondásos, tudom, de szerintem érted/értitek, hogy mire gondoltam
Csajok, tegnap voltunk Zsombor-látogatóban! Hát én azt hittem, hogy elolvadok
Nagyon édes gyerkőc! Kifaggattam a barátnőmet mellszívó témában és az alábbiakat mondta (lőjetek le, ha már sok vagyok, de nekem volt benne hasznos infó!):
Avent Isis-re esküszik! Ebben ugyanis van egy szilikon betét, aminek a kúp palást részén olyan, mintha domború virágszirom formájú kidudorodások lennének: ezek stimulálják a tejmirigyeket miután a vákuum rászipantotta a cicire a fejőgépet - szóval az egész folyamat sokkal természetesebb, mintha csak a vákuum meg a nyers erő dolgozik
Bevallom, én jobban bízom ebben, nem szeretnék azon idegeskedni, hogy valamit elbénázok a kézi fejés során... De ez én vagyok.
Ők egyébként azt csinálják, hogy a felesleget feji le, illetve ha 2 szopi között nagyon feszül a cicije, és még messze a következő kajcsi, akkor is fej. Ezt a tejet elteszik 1 napra a sima hűtőbe, mert van, hogy éjszaka nem elég Zsombornak ami akkor rendelkezésre áll a ciciből, és akkor ezzel kipótolják. Ha mégsem lenne szükség rá, akkor egy sterilizált jégkocka tartóban lefagyasztják és dátumozott zacsiban teszik el a mélyhűtőbe. Szerintem nagyon praktikus!
Ti mit csináltok ma? Na, én ki sem mozdulok
Mondjuk a fél konyha még rám vár - tegnap nem volt erőm befejezni...