Új privát üzeneted érkezett!

sziasztok!

Judit!

de jo ne m vagyunk egyedül a matricákkal..dobsz egy olyan képet Benciröl?

Évi!

ténlyeg jol néz ki alakás,és jok aszinek? merre felé fogtok lakni? a képek is jok nekem az tetszett a legjobban ahol a dédi Florával van..és az a puszis amikor magasba emeli a lábait közben.. :)

Ildi!

dehogy haragszom, csak vicceltem..köszi a fiatalitást..de hát eljárt felettem is az idö.. :lol: :cry: :x

február elsején lesz a verseny. picivel több idöml esz megy a privi..

puszi mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit!

köszi szépen nagyon tetszik!!! :D :D :D :D :P

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Csilla:
Jók a képek!
Jó nagy pocakod volt Gáborkával :wink:

Edit:
Aranyos a kisfiad nagyon!
Tényleg nagyon fiatalnak tűnsz :wink:
Ha jól emlékszem én vagyok itt a legfiatalabb :oops: :shock:

Judit:
Tényleg hasonlít Dávid és Benci :wink:
Nagyon jók a matricázós képek :lol:
Flóra is imádja a matricákat, a tetkókat :lol: :lol:

Ildi:
Flóra még köhög, de a náthája már javulóban. Ma kell visszavinnem a dokinénihez.
Nem vittem ki enni, mert álmában beszélt :shock:

Dia: jól vagytok??

Flóra mindenhol dob egy balett mozdulatot, vagy csak úgy táncol. a barby-k is táncolnak az egyik mesében.

Tegnap voltunk a közjegyzőnél.busszal mentünk flórával ketten a Blahára.Apa is oda jött a melóhelyről.
Megvagyok elégedve magammal :!: Utánna még felszálltunk a combinóra ez is Tetszett Flórának.Visszafelé meg metróztunk na ez tetszett csak igazán neki :lol:
jól elfáradtunk,főleg, hogy Flórát cipelni kellett... Főleg az apjának :wink: Bevágta az elájulok azonnal trükköt :wink: :lol:

voltunk kint a háznál a héten készen lesz!!!! Tegnap rakták a fürdőbe meg a wc-be a csempét, ma a járólapot rakják le. Aztán lamináltlapoznak.
Igaz a fürdőben a dísz csik nem odasikeredett ahová kellett volna, :evil: de most már így marad...
Azért így is jó lesz, de bosszantó, hogy nem tudott felhívni, hogy mit is akarunk. Persze elötte elmondtuk 500*,hogy
mit akarunk..

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

azt nem tudom,hogy hol van a tegnap délutáni hsz-m :?: :?: :?: :?:

ti se látjátok? :shock: :shock: :shock:
ilgya1

Ildi:

Nem látom én sem!!

Látom a te vonalzóid is eltűntek az enyém is de már korrigáltam :wink:

puszi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok

Ildikó
Mi a szobatisztasággal úgy állunk,hogy ha olyan kedve van akkor rá lehet ültetni a bilire és pisil vagy kakil bele.Két véglet van,vagy visít és rá sem akar ülni,vagy egy órán keresztül trónol.Egyébként szól hogy most pisilek (ide értve a kaki is),de inkább a pelusba. :?
Tegnap olvastam egy könyvben:
1957-ben a gyerekek 92%-a volt szobatiszta 18 hónapos korában,2004-ben végzett felmérések azt mutatták, hogy ez 25 %-ra csökkent!Ennek az oka a gyerekközpontú nevelés és a kiválló minőségű pelenkák,amelyben nem érzik magukat kényelmetlenül a babák.A könyv szerzője szerint az ideális kor amikor el kell kezdeni a babát tanítani a szobatisztaságra az a 9 hónapos kor! :shock:

Évi
Nagyon szép lesz a házatok!Merre fogtok lakni Pesten?Helyes kislány Flóra is.Aranyos lehet ahogy balettozik! :)

Csilla
Kár hogy nem csináltál képet Gáborról!

Judit
Benci is aranyos a matricával,Máté még nem próbálta.Ilyen nagy zongorista Benci?Szereti a zenét?

Tegnap voltunk vonatozni,néha ha nincs semmi programunk elvonatozunk Pestre és a párommal hazajövünk amikor végez a munkahelyén.Illetve Máté kedvéért vonatozunk.Még jó hogy új vonatok járnak innen.Máté visznont utálja a tömeget,hisztizik ha odaül valaki hozzánk.Most is sokan voltak a vonaton,ő meg rátette a szemben lévő ülésre a kezét és mondta hogy oda nem ülhet senki.Még jó hogy nem is akartak… :oops:

Karácsonyra kapott Máté egy robotot.Az volt ráírva a dobozára hogy megy és 360 fokban forog.De ez nem csinált semmit,csak hangokat ad.Már belenyugodtunk hogy selejt a robot.Kb egy hete lemerült benne az elem,délelőtt mondtam Máténak hogy kicserélem.Kicsavaroztam az elemtartót és láttam hogy 4 elem helyett 2 van benne.Hát ezért volt selejt a robotunk.Azóta Máté azt mondja:szegény robot gagyi volt…. :oops:

Képzeljétek,a párom munkahelyére érkezett egy új kisfőnök (az előzőt „kicsinálták”).Ő tegnap találkozott vele először.Kérdezgette a páromat a családjáról.Mondta hogy van egy 2 éves kisfía.Erre rólam is elkezdett kérdezősködni és még a végén lecseszte a páromat hogy milyen dolog az hogy én nem mentem vissza dolgozni 2 év után,miért maradtam otthon a gyerekkel…mert az ő feleségének a karrier volt az első…Hát normális??? :twisted: A saját főnököm sem kéri számon hogy miért nem mentem vissza dolgozni,hát még egy idegen! :twisted:

Bocsánat,egy kicsit kikeltem magamból.

Most befejezem,megpróbálom lefektetni Mátét,még nem aludt most délután.Lehet már nem is fog? :?

edoci

Sziasztok!

Igaz nem volt hosszú,de akkor is mérges vagyok.... :evil:

Évinek írtam,hogy tök jók ezek a pasztell színek a szobákban,és hogy nagyon szép lesz a lakásuk,ha kész lesz. NA meg a buli is biztos jól sikerült,mert látszik,hogy a gyerkők milyen jól érezték magukat. A dédi meg még mindig nagyon fiatalos!

Juditnak írtam,hogy tényleg tök komolyan ül Benci a zongoránál...tanítod is ,vagy csak úgy püföli,ahogy jól esik? :D de tényleg nagyon szakszerűen csinálja. :D

A matricás fiúk is tök édik! Mi füzetbe szoktuk ragasztani őket :wink:

Csilla!
Átjött a privi,köszi!

Évi!
Látod, nem is vagy annyira elveszett itt Pesten se...feltalálod magad!

Judit! Szegénykém! Az nagyon fájdalmas tud lenni! Borogasd! :?

Jaj, mennem kell

puszika:ildikó
ilgya1

Szia Edit!

Jövök még,de most rohanok... :oops:
ilgya1

Sziaztok!!

Edit:

Robotos történeten jót mosolyogtam :lol: Most legalább müxik??
A 17.kerbe költözünk,Rákoscsabán,egy Lakóparkba.
Kisfőnök nem semmi... :shock:

Ildi:
Jó, hogy jöttél!!
Azért majd dobok képet amikor rendes fényben készítek, mert így nem látszik olyan jól :cry:
Fejlődök, fejlődök :wink:

Szobatisztassággal kapcs. én is ezt hallottam, hogy a jó minőségü pelusok miatt nincs kényszer, hogy leszokjanak ... 9 hónapos kor azért elég dúrva...Az én lányom nem bírt megülni egy pillanatra se a bilin. Én próbáltam 2 évesen leszoktatni, de nem akarta. Kakilt ,pisilt mindenhova csak oda nem ahova kellett volna.Ezért feladtam és megvártam amíg magától rájön, hogy sokkal jobb pelus nélkül. 1éve januárban már nappal nem volt rajta pelus,volt pár baleset, de nem vészes.a délutáni alváskor a pelust úgy hagyta el, hogy beteg lett és a gyógyszertől elaludt a kezemben,bugyisan ahogy volt.Másnap mondtam neki, hogy tegnap pelus nélkül aludtál ma is alszol úgy??? Pisilt alvás elött és többet nem is kellett.Az éjszakára május végén nem adtam csak így egyszerűen, aztán kibírta reggelig pisi nélkül. Éjszaka azért még előfirdult sokáig, hogy bepisilt,de akkor ágyat húztunk és enyni.
Most már csak akkaor pisil, be ha megfázott.
A szivacsára terítettem egy darab viaszkos vásznat :lol: pisivédőnek.

Judit:
Így már én is jártam :cry: Borzasztóan fájt!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

mennyi tirtatok hirtelen..

és én mennyit akarnék..de most megyünk fürödni utána jövök..

puszika

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok

Megerölttem magam kicsit és végre írok. :lol:
Edoci
Még nem is köszöntem neked ,sorry.üdv:)
Még jó hogy fiatalos vagy ,hiszen messze még a dédikor igaz :wink:
Kisfiad is szép pasi ,mint mindenki babója itt a fórumon.
De tudjátok legszebb én vagyok :D :D na jó ez csak vicc....

Végre jobb a kedvem és nem utolsó sorban ,sikerült tegnap este átaludnom az éjszakát 3 kisebb felkeléssel.Ha ismét vasárnapi egész éjjel fentlevősre sikeredett volna hú ma már dobtam volna hátast a melóhelyen.Kiköltöztem újra nappaliba és itt jobban alszom hurrá:):):)

Dius nagyon jól van ,imádja továbbra is a sulit,és egyfolytában azt mondja anya miért kellett oviba járni a suli sokkal érdekesebb :P :wink:
Tegnap ismét 2 hibapontos matekdolit hozott haza 96% os lett,magyarja meg 100% .Örültem neki és megígértük hétvégén meglepi lesz.Addig még kitaláljuk,de szerintünk ha leesik a hó szánkózni visszük, meg bobozni:):):)

Kaptam egy csomó választ emailek-re amit meló miatt írtam ,de
abból talán kettő ami normális munka.
Egyenlőre bizom benne sikerül Atiéktól kapnom melót,meg a másolás is bejön.
Legalább nem unatkozom majd itthon.
A fönök féle itthoni melón gondolkodom még ,mert a lóvéba nem egyeztünk meg.És szerintem nem is fogunk tudni dűlőre jutni.

Apa lába javul.Már virgonckodik ,de még nem szabadna neki :?

Évi
Jók letek a színek nagyon.ÉS a nappali kövezése is nagyon tetszik.
Judit
Nem tudom megkaptad e válaszom,dfe nem haragszom,nincs miért. :wink:
Bencike ügyesen figurázik.És komolyan,tanítod őt zongorázni is.??
Csilla
Hogy bírtad cipelni ,azt a hatalmas pocakot?Hiszen olyan törékeny voltál már akkor is.?
Holnap leszek ,mert nem jön kollegina nem kell istápolnom:-):-)
HÁla istennek ,mert már kiborít nagyon
Na puszika Jó éjt!!!!

Kép

Kép
jucu

Sziasztok!

Itten volnék......

Adytke!
Nem semmi ez a kisfőnők :evil: de mi köze hozzá :?: meg amúgy is...nem csodálom,hogy kikeltél magadból.Az ilyen nem érdemel gyereket!felháborító!

Mi is jártunk már úgy,hogy csak két elem volt valamibe négy helyett. :D Érdekes,hogy kettővel is működnek :D ,van ami nem műkődik azért,mert ezen felbátorodva próbáltam spórolni az elemekkkel :Dde nem jött össze- nálunk rengeteg fogy :D
Milyen szövege van Máténak behalok :D

Ez a 9 hónap nagyon hihetetlen,/igaz anyukám is mindig azzal jön,hogy a hugom már 10 hónaposan szoba tiszta volt-én meg kiröhögtem,hogy rosszul emlékszik :oops: /ahogy tudtak már ülni a csecsemők,ültették rá őket a bilire,de akkor ezek szerint lehetett. :oops:

Én már úgy szeretném,ha szoba tiszta lenne...pedig tudja irányítani a dolgokat,és mégse akar ráülni a WC-re. :( Esténként,fürdés előtt a wc-be pisil,de napközben hiába hívom,vagy mondom,hogy szóljon, nem akar jönni,vagy ha mégis sikerül,akkor nem csinál semmit csak ül,és két másodperc múlva már szalad tovább...
és már utálom pelenkázni,mert olyan büdi.... :cry: :cry: :cry:

Aranyos lehetett Máté a vonaton,ismerős jellemvonásokat véltem felfedezni,ami a viselkedését illeti.... :wink: :D

Végül is aludt délután? Dávid 2 napja megint nem aludt mármint délután....tiszta gáz vagyok,ezt is jól elcse....m. :oops: ő hogy szokott délután elaludni? És hogy fárasztod le,ha éppen nem vonatoztok?

Évi!
Oké,de már így se rossz....
Emlékszem mikor megismerkedtünk,akkor volt Flóra kb. ekkorka,mint most a Dávid,igaz?Hogy megy az idő...akkor nálatok volt a szobatisztaság téma :D

Csilla!
Na hol vagy?

Jucu!
Ez már haladás,ez a 3 alkalom felkelés,lesz ez még így se....

Dolgozni akarsz otthon?Vagy miről maradtam le?

Diusnak gratulálunk,nagyon ügye kislány. Várja már a kistesót?
És mi van ha nem lesz hó? :D :D :D Mi lesz a meglepi?
De tényleg megérdemli!!!

Dia! Hol vagy?

Judit!
Mi újság,csak nem zenéltek Benci fiúval,hogy hanyagolsz minket? :D

Olyan nehezen aludt el a kiscsibém,nem tudom mi volt vele... :? remélem azért éjjel nem fog dorbézolni,szerencsére nem olyan,de már semmit nem merek elkiabálni. :oops:
Igaz max. 7-ig alszik a kis mocsi :oops: mi Dáviddal pihiznénk legalább 8-ig vagy kitudja,de Rékácska drága már 6-kor fent van általában,és őt nem lehet lekenyerezni holmi cicivel :D :D :D ő addig ordít,amig tisztába nem teszem és fel nem veszem :D

Na megyek mert van még három forumom mára...

Jó éjszakát:Ildikó Kép
ilgya1

Szia Judit!

Már rég volt ilyen...régi szép idők....mármint,hogy egyszerre írtunk :D

Micsoda rend van nálatok,látszik,hogy rendmániás vagy :D tényleg olyan kis babás az autópályás képen,de hát ők még babák valahol??? :oops: igaz? :cry:

És ne öregítsd magad,pár napig még csak ...... :idea: :wink:

Hány centi amúgy a Benci? Olyan magasnak látszik..

Na csócsó
ilgya1

sziasztok!

a legfontosabbal kezdem: nálám az vált be h mikor megirom a hsz-emet gyorsan kijelölöm adok neki egy ctrl-c és kimásolom bebiztositom h ha esetleg elszállna akkor is visszatudjam ide ujra másoln ne kelljen elöröl kezdenem.(muszáj voltam, mivel nekem is már szállt el nem egy irásoml.) :x

Na most megprobálom utolérni magam..

Judit!

ha nem irnék most mit szolnál???????????????? :wink: na nem neked, hanem ugy egészében, mert most is beigértem és nem jutottam el eddig..most is nem tudom gábor meddig hagy irni..

sajnálom a lábujjadat, remélem gyorsan meggyogyulsz, el tudom képzeln milyen rossz, nekem is böve elég amikor belerugok valambe és megfájdul..nekem csak a bokáim mentek tropára meg a csukloim. ja és a legujab ha tuti becsipödésemlehet a vállam körnéykn, mert hiáb mozgatom a nyakam, kezem,néha belehasit és ha elér egy pontot pl. este ha lefekszem, lezsibbad akezem, meg beleszur. jo mi?

Bencis kép, nagyon jo, föleg az autopályás. Magyarázás nálunk is van, ajaj.felfelé áll a tenyere és rázza h most nemértem ...és a fejét is hozzá.. :)

és igenis dicsekedj vele!!!!!!

reggel a csak csajokban volt szo a hisztiröl, h mit lehet csinálni ésmit ne tegyünk, meg a babakocsis közelekedséröl pesten. leginkább ezek fogtak meg a müsor kapcsán, de amguy nem szoktam nézni délelött tévét.

Ildi!

de jo h mostmár ennyit tudsz irni. Hát igen, afelkelés..boni nekem is ilyen volt. én még aldutam volna hétvégén, vagy amig otthonvoltm , de ömár 6 fél 7 felé már fent volt..ehhezképest Gábor egy áldás..(amugy is, meg mindkettö), Gáborka fél 7 táján IS ébred, de ha sikerül visszaaltatnom akkor még van rá esély h énis visszafekszem mikor bonit kikisérem és van h fél 9, 9 vagy fél 10 ig alszunk...lehet irigykedni picit.. :oops: :P de nekem se tart ez sokáig..muszáj leszek melot keresni, hiszen mindjárt két éves lesz..

pelus: nálunk se akar leszokni rola, és pont ma ártam ugy mint te..hát igen csak büdi maradt itt korán reggel..de most h vigáyzam a barátnöm lányára két napig, ott is ledöbbentem a kislány most lesz három éves, és nem akrja elhagyni apelust. és persze tegnap bele...t szoval mire kiszedtem alola..megfogadtam h idén nyáron muszáj szobatisztának lennie..de persze nem minden áron..ráadásul ott akislány nem megy sehova, nem szereti agyerekeket pedig van növére, gábora azt mondja nem szereti, nem nyulhat semmi játékhoz mert akkor ordit, és nem megy még a boltba se az anyukájával. és oviba kéne adnia szeptembertöl, de nem megy közösségbe..azért remélem gábor nem lesz ilyen.

elem: hát nekünk is szinte minden azzal müködik, és totál le vannak merülve, kéne egy töltö meg elemek de gondolkodom mert nagyon sok kéne..legrosszabb h amit kapott távirányitos autot karira, csak abba 8 elem kell, és pá r kör utá lemerültek amit vettünk ble. és olyan rossz mikor szgénykém játszana vel es nem megy.. :evil: :x

Dávidnak nem jutot még eszébe h cicizen?
én holnap megyek egy szopis baba-mama kluba kivánci leszek milyen lesz.

Jucu!

én törékeny? na jo vékony voltam de akkor 52röl indultam és szülés után sem estem vissza 50 alá,,most meg megmértem magam..46kg..ez szörnyü. :( :x ha belelgondolok h én 14 évesen 30kg voltam..rémes látványt nyujtottam azért idáig nem szerenték eljutni.

örülök h jobb kedved van, maradjon is igy.!! :D szerencsés vagy h ilyen hamar kaptál válaszokat és biztos sikerül is találnod valmai jo munkát. :)

Dius ereményeihez meg nagy gratula!!éni svárom már a félévi bizit! :roll:

hát ha tudod most pihend ki magad, késöbb már nem fogod tudni.. :D :oops:

évi!

de jonektek, pelus nélkül.. Rákoscsaba közel van remélem ha jo idö lesz talizun is végre..veled meg remélem a többiekkel is.
örülök h msnen tudunk dumcsizni néha..

Edo!

ti merre laktok? matricás képet nem tudtam csinálni mert nekem nincs gépem, csak kamerával tudnék de azzal nem olyan jo. ált. elkérem abarátnömtöl ha már nagyon szeretnék fényképészkedni..de tervbe van h veszek egyet..

Memo!

jo volt a multkor az a konferencia beszélgetés, nem?h vannak a gyerekek? Dávid kukachelyzete javul?

bocsi más nem jut eszembe hiszen msnen már beszéltünk...

most befejezem ha kihagytam valamit, valakit igérem potolom...

puszi

és most noymok egy ctrl-c...

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Edoci!

Robotos sztori nem semmi! :) cak azért kérdeztem hol laktok mert irtad h vonatoztatok pestre. én is vonattal jártam meg fogok is, szeretem nagyon, jobban mint a buszt!

fönök: hát tényleg jo sz...t alak, h lehet valaki ennyire bunko nem is értem..

Évi!

ügyes vag ymár h igy kiismered magad pesten!

Judit!
igzad van a legfontosabb a fogmosás..én is igyekszem gyakorolni már néha rendesen megmossom afogát ha hagjya persze, de fogkrém nélkül, és persze nagyokat köp..az nagyon megy nála.. utána meg ö saját magának..Boni meg mindig el akarja felejteni... :?

puszi (gyözzetek olvasni.. :P )

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Halihó itten volnék

Reggel nagy slunggal rávettem magam ,hogy meló előtt megmutizom fogam mert érzékeny volt./a gyökérkezelt törött/
Ha már ott voltam rögtön szájsebészetre utaltak,mert hogy most nem sívesen röntgenezne dokinőm.
Borzalmas volt :cry: :cry: :cry: kaptam érzéstelenítést és közben doki mondta ezt sajna jól ki kell kalapálni és vésni másképp nem megy úgy tört el.Jól becartam mit ne modjak :evil:
Most jelenleg olyan a fejem mint a lufi ,úgy feldagadt az arcom .
Azt mondta ma maradjak itthon mert fájni fog baromira a kalapácsolás miatt.Jövö szerda varratszedés!
Úgyhogy itthon tengetem a mai napom.

Judit
Bencike akkor örökölte tőletek a muzikalitást ,hiszen nem tanítod és mégis eljátsza a dalt.Nem véletlen jó géneket örökölt :lol: :lol:
Jah és nem ta vagy a legöregebb ,én is csataló volnék :) 32 leszek februárban. :wink:
Lábújjad javul?

Csilla
Konferenciázhatunk többet ha itthon leszek :wink:
Biztos Bonita is elkápráztat majd a félévivel téged :D

Ildi
Szobatisztaság miatt ne aggódj szerintem ,semiről sem késtek le és mindegy ki mit mond.
Jó későig fent szoktál lenni :o mikor pihensz?

Még nem tudjuk mi lesz, ha nem esik le végre a havacska,de bizti kitalálunk vmi okosat apával.
Gondolkodom a cirkuszon is :-) de olcsóbb lenne ha én csinálnám :lol: :lol:
na picit lépek kipórszívózom Jucu

Kép

Kép
jucu

Jucus:
Örülök, hogy rávetted magad az írásra :roll: :wink:
Diusnak gratulálok nagyon ügyes kislány :!: :!:
Ilyen otthon végezhető munkát nekem is ajánlhatnál..
jó, hogy sikerült aludnod :!:

Szájsebészet hát nem irigyellek :cry: Remélem hamar rendbe jössz!!!
Ingyen cirkusz :lol: :lol: Olyat én is tudok :wink:

Judit:
Én a nyárom rúgtam bele a fotelba.Szintén a kisujjam sett álduzatul.Rettenetesen fájt :x
Benci nagyon édes ahogy hasal :!:
Tavaszsal flóra ráejtette a játék mosógépet a körömágyamra.... Na ez fájt csak igazán, sírva is fakadtam...
Hónapokig látszott.

Benci éjszakai látogatásán jót nevettem :lol: ez nálunk is majdnem így zajlik :wink: Cska nálunk apa önként távozik a gyerekszobába :lol:
Ahogy leér a párnára a feje már alszik is :roll: Nagyon szeretek vele aludni, jó kis puha, meleg :wink:
Kicsi babám :lol:

Kiwit szeretem , de egész nap azt enni ráadásul savat is csinál??? hmm azért lehet, hogy megprószálom.

Ildi:
Jó, hogy ilyen sűrűn tudsz jönni!!!:)

Elemeken már mi is gondolkodtunk, hogy veszünk tölthetőt... töltőnk már van meg 4 ilyen ellem is.

Az jó, hogy fürdés elött a wc-be pisil ez már jó kezdet!!!!

délutáni alvás:
Flórának is voltak ilyen hónapjai, hogy nem aludt. 2éve múlt és novembertől 4hónapon át nem aludt.
Tisztára kivoltam :cry: Aztán egyzser csak újra rászokott, nyáron gyorsabban ment az elalvás , mert lefáradt,sokat volt kint.Meg nyaraltunk, balcsin voltunk. Aztán még aludt itt ősszel is ha lefárasztotta magát a játszótéren.Majd 3 hónapig megint nem aludt :cry: Rettenetesen fárasztó volt... Karácsony után mikor hazajöttünk egyik nap nagyon fáradt nyűgös volt, hát lerektam, és azóta minden nap alszik.
ez úgy zajlik, hogy pisilés, mesélés majd alvás.Odafekszem mellé és megvárom amíg elalszik.Utóbbi nálatok ez nem bíztos, hogy kivitelezhető.
A mai nap kivétel , mert most nem alszik :oops: Fél 9-kor kelt reggel, ezért nem csoda ha nem álmos.
mostmár ne is aludjon :wink:
ez egy ördögi kör, ert ha alszik du.akkor este fél 10-10 óra mire elalszik.Ha nem alszik du.akkor meg kibírhatatlan délután, a 6 utáni időszak lefekvésig borzasztó.Ilyenkor az a jó, hogy 8-kor már alszik :)

Kitartás!! Sajnos télen nincs játszózás vagy kirándulás, nincs ami lefárassza őket. A nyár, tavasz majd sokkal jobb lesz!!

Kiscsajról dobhatnál képet!! régen láttam :lol: :shock:

Csilla:
Barátnőd kislánya nem semmi, nem szereti a gyerekeket és nem szeret boltba menni??? Hát az én lányom se egy azonnal barátkozok tipus.aliog szólal meg stb. De imádja a gyerekeket.Kata bulijában is olyan jól elvolt, beszélt, játszott a gyerekekkel.Egy csöppet se volt viszsahúzódó:)
Hogy boltba ne jönne velem??? Lenne hiszti, hogy nem tud újságot választani magának :wink: :lol:

A büdi pelust azt úgy értitek, hogy mivel felnőtt kajákat esznek, ezért felnőttes szagu a pisi és a kaki???

Azért látom Gábor hagyott írni :wink: :lol:

Tényleg nagyon vékony csajszi vagy, és mekkora pocakod volt.Hogy bírtad el???

fogmosás:
Flóra nagyon nehezen hagyta, hogy mossuk.se magának nem akarta csinálni, de nekem se: :cry:
köpni azt hamar megtanult szerencsére nem keleltt sokáig tanítani :lol:
A fogmosásra szoktatás nagyszülőkkel közösen történt.Ha ott voltunk főleg anyóséknál, akkor a mamával hajlandó volt fogatmosni.Amikor itthon voltunk akkor mondta, hogy a mamival is szokott stb.
mostanra már felfogta, hogy ez nem rossz dolog!! Már tudja magának is mosni.
Mivel későn tanult meg fogat mosni és cumisüvegből ivott ezért az első 4 foga megsárgult :cry:

A hsz-emet jegyzettömbe írom.Csak, hogy én nehogy lemaradjak :wink:

Akartam még írni valamit, de elfelejtettem :cry:

Új képek vannak a portálomon

http://gportal.hu/picview.php?prt=17674 ... 84&index=1

http://gportal.hu/picview.php?prt=17674 ... 26&index=1

http://gportal.hu/picview.php?prt=17674 ... 28&index=1

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi:
Jártam Réka oldalán :lol: Láttam friss képeket :wink:
Nagyon édes Réka, és tényleg nagyon hasonlít Dávidra :wink:

Judit:
Nálatok is jártam :wink: Szülinapi képek jók lettek :!:
A kürtölős videót is megnéztem Hát SZENZÁCIÓS volt :!: Ahogy apa beszél, Benci szerel , köp és megis fujja :) :lol: Ráadásul nem is egyzser.Nagyon ügyes :!: :!:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi

Meghatóak a képek Flóra születéséről. Jó nagy baba volt.
Jó lett volna átélni nekem is ,de látni is szép:-)
Tiszta te vagy.Kiskori képeidden úgy nézel ki mint Flóra most.
Nem esik az alma messze a fájától :D

Judit
Én már halacska vagyok /24-i/ :lol:
Elképzeltem amint Benci apját letuszkolja ágyról és befekszik.Apuci a maga párszáz centijével szépen mutathat gyerekágyban :wink: :wink:

Megyünk angolozunk kicsit és játszunk vmit :)

Kép

Kép
jucu

Évi!

igen ma kivételes en hagyott az énmacikám irni. szegénykém akkorákat esett tegnap és ma, h csak na.. :( fel is dagadt most a szeme még mindig rendesenlátszik..olyan kis ügyetlenke volt, szaladt a lufi után..ami elgurult..

jok aképek, föleg ami Flo születéséröl készült..

nekem is van gyerekkori képem, rámse ismernétek.. :roll:

és az a csokor gyönyörü volt.. nagyon szép pár voltatok az esküvön..na nem mintha most nem lennétek azok.. :) :lol:

pelus:igen ugy értettem..

a barátnöm lánya nem tudom miért ilyen, és azt sem h hogy fog majd az oviba beilleszkedni. már én is probáltam elhivni sétálni a nyáron mikor vigyáztam rá, de még oda sem akart jönni. de velem meg tök jol el van..(tegnap azt mondta nekem::tlged szeretlek, de a gábort nem... :( :) )

Csajok!

nektek a gyerköcök nem nyálaztak? nem csak fogzásnál? nekem megszületése ota szinte állandoan, és szerintem azér ti iszik annyit. egy nap két pulcsit hazsnálunk mert csupa nyál lesz. olyan mintha nemtudná lenyelni(de tudom ez hülyeség).

van valakinek hasonlo tapasztalata?????????

a másik meg h mindent rág ami a kezébe kerül, és néha belém is harap..nem tudom miért, rászolok akor meg vagy sirva fakad,ha eröseben szolok, vagy röhög egyet és ujra probálkozik..

Judit!

nyugi, mostanában nem tervezek fogyokurát, és továbra sem értem te miért??? és nem csak te...??? :shock:

kisértetjáráson jot nevettem, vagyis inkább azon h szegén ypárodnak mennie kell...számüzetés?vagy csak reggelre lost..

apropo ha már itt tartunk.. te nézed a lostot? mert most hallotta m h a legujabb széria az axn csatornán fogmenni nemsokára..

a barátnöm családjával nincs semmi vész, jol megértik e gymást a férjével, ezért sem értem. bár ök is máskép nevelnek nem ugy mint pl.én, ha rosszat tesz a gyerek, vagy csak ksiebb csinytevéseket, már elverik, és sokszor mondjuk ugy ok nélkül. tegnap én rászoltam a kislányra h ne igyon gáborka után, (yupis üvegböl) de nem kiabáltam csak elmagyaráztam h nem szabad, és sirva elrohant..azt kiabálta h ö most rossz volt..nehezen értettem meg vele h nem.. állandoan ezt hajtogatják nekik h rosszak és ugye még jön a verés..én nem tennék ilyet..

Jucu!

sajnálom ami veld történt, még ez is..csunya dokibácsi..eszembe jutattad h én is lassan egy éve h voltam és megszenvedtem vele..mire meglett a 6 koronám..ráadásul ugy néz k h most rendesen sorvad az inem..már elöre félek!

pihenj amennyit csak tudz. én aludtam mindig mikor hazajöttem mert ugy kiütött a fogdoki..

most bevehetsz fájdalomcsillapitot?

konferencibeszélgetés:ok

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok

Judit
Igen,Edit!Akkor már tudom honnan örökölte Benci a zenei tehetségét!Nagyon ügyes!Máté is szereti a zenét,énekelni is szeret és remélem megmarad nála ez a szeretet.De hát Benci nem semmi!!!Le a kalappal előtte!
Én azért nem mentem vissza dolgozni mert nem tudom hova tenni Mátét.Ugyanis a páromnak is és nekem is Pesten van a munkahelyünk,igaz hogy én fél 8-ra járnék,ő meg 8-ra,de sokszor a forgalom miatt fél 6-kor el kell indulni.(nincs messze,normális körülmények között kb 40 perc alatt bent lennénk,de a reggeli dugó miatt van hogy másfél óra.) :( Nekem meg nincs szivem hajnali 5-kor felkelteni hogy vigyük magunkkal és elkészüljünk. :oops: Este pedig a legjobb esetben fél 6-ra lennénk itthon.Bölcsi itt még reggel fél 6-kor nincs nyitva és persze este fél 6-kor már nincs. :( Az egyik nagyszülők Gyulán vannak,a másikok 20 km-re,de ők dolgoznak.
Benci bölcsibe megy?
Szeretnénk tesót,eddig úgy volt hogy augusztus körül indul majd a babaprojekt,de most egy kicsit megrémültem. :( S ti?
Nekem a foglalkozásom diplomás ápoló,aneszteziológián dolgoztam,ezen kívül szerződéses katona (is) vagyok.

Ildikó
Dávidnak és Máténak voltak már régebben is hasonló dolgaik. :D Gondolom Dávidnak is ilyesmi szövege lehet.Pedig Dávid hamarabb kezdett beszélni,még aggódtam is hogy Máté „le van maradva” (de behozta)
Máté délután kb másfél órát szokott aludni,még csak 2-3-szor volt olyan hogy nem akart.De estig nem bírja ki,iszonyat nyűgös tud lenni.Ha meg későn alszik el (mint az utóbbi esetben),fent kukorékol este 11-ig. :x Mi meg azt nem bírjuk.Mostanában meg nem is tudom hogy, rászokott arra hogy elalvásnál a könyökömet simogatja! :oops: Csak így hajlandó aludni. :oops: De még éjszaka is. :oops: S csak az én könyököm jó neki. :oops: :(
A lefárasztás nekem csak azzal megy ha kimegyünk levegőre,nagyot sétálunk,stb.

Csilla
Mi Dorogon lakunk,Esztergomtől 8 km,Pesttől pedig 40.Ti merre?Itt az a jó a vonatban hogy új siemens vonatok járnak és szép tiszták.
Máté még mindig nyálzik,pedig már elmúlt 2 éves,kezdtem is aggódni miatta,de azt mondta a doki hogy nem kóros,vannak jobban nyálzó gyerekek,majd csökken és idővel megtanúlja lenyelni a nyálát.Egy ideig abbamaradt,most megint kezdi,bekukkantottam tegnap a szájába és jön hátul az utolsó 2 örlőfoga.Úgyhogy felesleges aggódnod.Ahogy kint lesz az összes foga Gábornak is el fog múlni.Gondolom ezért is „szeret”harapdálni.Egyébként Máté sem csak a fogzáskor nyálzott,hanem mindig. :?

Évi
Szépek a képek! :D

Jucu
Fogorvos :( Kitartás!

Mielőtt lelépek leírom a mai sztorimat: :oops: :oops: :oops:
Reggel elmentem dokihoz az allergiámmal konrollra.Közben kapok tőle injekciókat is,amit sajnos nem támogat a TB és 10 000 ft egy.(3 db kell belőle).Beadta a doki az injekciót,felírta a gyógyszereket,stb.Kimentem,vettem a kabátomat.Közben gondoltam hazatelefonálok hogy megvagyok,túléltem indulok.Erre a párom rákérdez hogy :és megkaptad az injekciót?Akkor esett le a tantusz,hogy megkaptam,de nem fizettem ki. :oops: (dokinak kell fizetni).Olyan égő volt,de hát nem volt mit tenni,visszamentem,bekopogtam…. :oops: De szerencsére a doki is csak röhögött rajta…(neki sem tűnt fel hogy nem fizettem)
Hát,nem tudom egy hónap múlva hogy fogok eléállni… :oops:

Jó éjt mindenkinek!

edoci

Hali!

Bocsi,hogy így eltüntem.Nem sok időm van irogatni.

Képzeljétek tegnap este leesett az első hó nálunk.A gyerekeim tisztára odavannak.A Brigi meg a Bence úgy kezdték korán reggel,hogy kimentek hógolyózni. :D :D :D

De szerintem du-ra elfog olvadni,mert most meg a nap süt ezerrel.

Kép

Kép

Raktam pár képet kiváncsi vagyok kitaláljátok-e ki van rajt. :lol: :lol: :lol:

Megyek főzni.

Puszi:Móni

Kép
memó

Judit!

Nem semmi egy sirály..

Benci : kis édes, de én boninak is mindig mondom h ne tegye zsebre akezét mert ugyfélek h elesik és eltörik neki. sajnos annak idején a mamá m járt igy..

esti letámadás..mit nem tudunk meg rolad??? :oops: csak Benci meg ne lássa..mert akkor lesz mit magyarázni..(azért sajnálom.. :roll: )

Edo!

nyugi, nekemis volt már ilyen.. :oops: tényleg ciki..de szerintem némelyik doki rugalmasan kezeli..és még mindig jobb mint ha nem mész vissza és utána kellujra hozzámenned..

nyáladzéssal megnyugtattál..

Isaszegen lakom, pestöl 3o km.

memo!

szerintem is te vagy rajta..majd én is nyitok egy albumot kicsi énröl..majd megnézhetitek..

most cak ennyire jöttem,ugyis sok volt belölem mostanság.. :)

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit!

köszi még nem láttam de most megnézem!

Dia!

gyere ha tudsz!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Jucus:

igen Flóra tiszta én :wink:

csilla:
köszi :!: :!:

Edit:

Szerintem nyugodtan mehetsz a dokihoz legközelebb :wink: :lol: jártam már én is így, hogx nem fizettem ki valamit :wink: :oops:

móni:
tuti te vagy a képen :wink: :?:

Judit:
Nem tudom,hogy láthattál-e képet Flóra születéséről :? Lehet, hogy már mutattam.... nem emlékszem :lol:
Azon, hogy Benci ment kísérteni, ti meg a paplan alatt ügyködtetek hát jót rötyögtem :lol: :lol: :lol: (mit röhögtem vihogtam) :lol: :lol:
Sirályos képek, Bencis képek nagyon jók!!!

Az olalt még nem láttam, de jónak tűnik:) Majd ha nem bír magával Flóra akkor megmutatom neki :wink: :lol:
Minimális angolt tudásom van nekem is :oops: :oops:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

a zenéket hallgattuk, gábor majd megörülértük..tényleg köszi..hol találtad?

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Hali!

Dicsekszem egy kicsit.
Ez a Brigi félévi értékelése.

Kép

Megyek barbizni.

Kép
memó

Móni:

Gratulálok nagyon ügyes kislány Brigi!! Csak így tovább :wink:

Itt esik a hó!!!!!!!!!!!

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Nálunk is esik a hó.Nekem meg nagyon fáj a fejem. :( :( :(
És ma még krumplis pogit is kell sütnöm.

Kép Kép

Kép Kép

Kép
memó

sziasztok!

Memo!

gratulálok Briginek, nagyon ügyes kislány!!

Évi!

nálunk egy picike ho esett csak..

az angol tudásom nekem is csak minimális.. de jo az oldal , majd nézéttek meg.!

Edo!

elfelejtettem kérdezni h hol vagy katona? mert én is honvédségnél dolgoztam anno..de civilként.

puszi mkinek

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!

Mindenkitől szeretnék elnézést kérni, hogy eltüntünk... :oops:
ígérem, mindent pótolok, még ezt az oldalt nem sikerült átolvasnom, csak az előzőt, de igyekszem, és reagálok mindenre. A témák érdekelnek nagyon és van hozzáfűznivalóm is dögivel :) , csak most nem tudok.
Most csak bekukkantok, hogy ne tünjek el... :oops:

Gabival gondok vannak, rajta vagyok a megoldáson, de nem biztos, hogy sikerül egyedül... eddig azért nem jöttem, mert el kellett olvasnom egy könyvet, két napig tarott, most meg tanulok ezerrel, mert jövő héten doga. :?

Szóval jövök, amint tudok!!!!!!! :wink:

puszi

Kép
dianab

Sziasztok

Nagy nagy gratula Briginek Móni :D :D :D
Ügyes kislány.
Mi is megkaptuk értékelést ,kitűnő lett csak magatartás jó és a matek 8 részéből 1 lett jó.
Pénteken kiborultam mint a bili.Már annyira felbosszantottam magam ,hogy kiabáltam Diával ,de utána meg zokogtam a rötyibe meg mindenhol a lakásban.
HA vele nincs elegendő türelmem mi lesz később?HÁt nagyon KO lettem.
Apa nyugtatgatott ,hogy már pozitív ha én beismerem a hibám ,de ne idegeskedjek, mert ártok babának is. :cry: :cry: :cry:

Ma tesómékhoz mentünk Dunakeszire ,tök jó esett a hó,gyerekek egész nap kint voltak.
Holnap meg korizni visszük ,ha minden igaz.

Jah......vmi rossz is mára ...
anyumék jöttek volna ki utánunk tesómhoz és Fővám téren idióta nő elnézte a lámpát úgyhogy kocsi eleje tört :cry: De hála anyuéknak nem lett bajuk :-)

Holnap jövök még pusza Jucu

Jah és tesóméknál mértem magam nem híztam még :))

Kép

Kép
jucu

Jucu!

sajnálom amit anyudékkal történt, még szerencse h nem lett nagoybb baj. Én vártalak este, olvastm amit irtál csak nem votl teljesen egyértelmü..na midnegy remélem ma tudun azért beszélgetni..

Dia!

hurrá, végre jöttél!!!! :D de mesélj mi van Gabival, tudok, tudunk valamiben segiteni? ird meg, engem érdekelne h mi történt veletek.

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok

Judit
Miért nem veszik fel Bencit bölcsibe?Helyhiány miatt?(bocsi ha hülyeséget kérdezek,nem vagyok jártas bölcsiügyekben :oops: )
Hát nem semmi a zenészélet :shock: .Nem csodálom hogy így nem tudjátok megoldani! :(
A Honvédkh-ban dolgozom,így nyílt rá lehetőség hogy aki akart beöltözhetett katonának.De most ezt egyenlőre nem "élvezem" még egy darabig.
Mi most a babaprojektet elhalasztjuk addig amíg Máté nem tanul meg egyedül aludni.Szörnyű éjszakáink vannak. :evil:
Aranyosak Benci barátai! :D Vagány ez a zsebre tett kéz! :D
Mi az egyszervolt.hu-t szoktuk nézegetni,hallgatni,de majd bekukkantunk abba is amit írtál,biztos fog tetszeni Máténak is.

Móni
Nagyon ügyes Brigi! :D

Csilla
Bp,Honvédkh!(ezen belül volt rá lehetőség)

Dia
Jó tanulást,drukk a dogához!Milyen suliba jársz?Mi a "gond" Gabival?

Jucu
Örülök hogy nem lett semmi baja anyukádéknak!(persze hogy összetört a kocsi az is éppen elég gond)
Pénteken majdnem belémjött egy teherautó,bejött a neki behajtani tilosba.Én akkorát fékeztem hogy keresztbefordultam,az volt a szerencsénk (Mátéval voltam) hogy mögöttünk nem jött senki,mert tuti beletolt volna. :evil:

Pénteken el kellett vinnem Mátét dokihoz,tetőtől talpig pöttyös lett.Pici apró pöttyök,nem pirosak,de lehet érezni hogy érdes a bőre tőle.Azt mondta valami allergia.Csak nem jöttem még rá hogy mitől.Mosóport is most váltottam,de este tesóméknál fürdött,lehet másik fürdető miatt :?: .Törhetem a fejem.

Volt egy pár jó beszólása,az egyik:
-Anya,úgy hívják a ketchupot hogy:Monostori Univer Ketchup!

Most megyek,remélem később még be tudok nézni.

edoci

Sziasztok!!

Dia:

Mi a baj?? Ha lesz időd gyere!!

Jucus:
Ne aggódj amjd lenyugszol.akkora hormonváltozáson ment át a szervezetet,hogy csak na. előfordulhat ilyenkor , hogy ingerültebb vagy érzékeny vagy ilyenkor majd elmúlik!! Nem vagy te rossz Anya!! Ne viccelj már!!!

Anyudék kocsiját sajnálom, még jó, hogy nekik nem lett bajuk!!

Edit:
pöttyösödés nem jó hír :? Remélem nem komoly a dolog :shock:

A beszólás nagyon jó! :lol: :lol:

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

hallotátok ahirekben h ma is miylen vihar várhato? félhetünk megint..

Edo!

sokat jártam a honvédba, föleg kivizsgálásra..te ott hol dolizol..ha akarod priviben ird meg..

sajnálom h Máté allergiás lett , nem tudom mi lehet, nálunk szreencsére még ilyen nem volt.

Szörnyü ez a rengeteg figyelmetlen vezetö, sajnos már nekem is volt hasonlo tapasztalatom tavaly..

de szerencsére már nem vezetek!

puszi és vigyázzatok magatokra!!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok

Mára Dius beteg lett ,derekam még mindig ramaty :( fejem levitte a szél .Szóval mai napból elegem van.
Remélem mindenki jól van nem betegedtek le.Nálunk a dokinőnél annyian voltak reggel ,hogy kifordultam ,nemm ülök be a sok beteg közé/egyik kisgyerek ott hányt,másik lázas mint állat ,harmadik köhög/inkább hazajöttem, mert a felvételis nőnek nem tetsztett amikor azt mondtam visszajönnék rendelés végére ,hogy terhesen ne kelljen itt ülnöm köztük.Azt mondta ne gondoljam ,hogy ötszázszor szólítgatnak majd és észben tartják hogy én cak végére megyek vissza.Mondsom neki akkor köszönöm elmentem.Pá
Nagyon kihozott a sodromból.Rendesen beszéltem vele ,udvarias voltam nem emeltem meg a hangom és idegbajos volt mégis.Ráadásul derekammal bekakilok úgy fáj:((
Na nem panaszkodom..

Edóci
Pöttyökkel mi a helyzet?
Szerencséd volt a teherautósal neked is:)
Honvédba hol dolgozol,melyik részen?
puszi Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok

:shock: Akkora szél van nálunk,hogy a csukott garázsajtót valahogy kilökte és persze az üveg kitört belőle. :twisted: Beborított mindent az üvegszilánk. :twisted:

De látom a tűzoltók is nagyon sietnek valahova...

Évi
Mátéról a pöttyök nem nagyon akarnak elmúlni. :? Azért reménykedem benne hamar el fog múlni. :roll:

Csilla,Jucu
Aneszteziológia.

edoci

csajok, szörnyü dolog történt velem, légyzi gondoljatok rám és szoritsatok holnapra!!!ha tul leszek rajta irok!!! megirom mi történt!

bocsi de most totál kivagyok!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Szasztok!

Élek még :D ,és amint tudok bepótolok mindent,most csak azért jöttem,hogy Juditnak sok boldog szülinapot kívánjak. (Én akartam lenni az első,tudom,hogy holnap van :wink: )

Szóval,

Kedves Judit!
Nagyon nagyon sok boldogságot kívánok szülinapod alkalmából,és azt kívánom,hogy teljesüljenek a legszebb álmaid!
Maradj mindig ilyen fiatalos és kedves!

Kép
Ildikó és cs.
ilgya1

Sziasztok

JUDIT

Kép

Jucu

Kép

Kép
jucu

Sziasztok

Csilla
:shock: Mi történt veled?Teljesen megrémítessz!Írj ha túl vagy rajta!

Judit
Boldog Szülinapot Kívánunk

Kép

edoci

Sziasztok!!

Judit!

NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!

Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Hali!

Judit,nagyon boldog szülinapot kívánok. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Évi milyen lett a ház ?

Kép
memó

sziasztok!

Judit!

tudod mivel nem volt biztos h jövök, igy 3.ként gratuláltam neked smsben.. de itt is csatlakozom a többiekhez..

NAGYON SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KIVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

hát meditáltam elmondjam e nektek, mert nem akarom h megint csak azt olvasssátok és gondoljátok..megint panaszkodik..

de tegnap szoszerint kishiján elájultam!!!megkaptam a gázszámlát!!hihetetlen összeggel rajta. nem 30-40-50 ezer, kapaszkodjatok 112000 forint, jol olvastátok!!!!!!!!!!!!iszonyu sokat bögtem nem tudom mi lesz, 5-ig kell kifizetni. utána néztem, számolgattam rájöttem h ök eddig hasukra ütöttek és mondtak egy öszeget, novemberben 6ezer, decben 14, most elöször olvasták le, ugy h nem is tudtuk cak benéztek a kapun, kabásbol annyit h kiszámolva az összeg ennyire rug! de most én fizethetem ki, azt amit ök elpuskáztak, mert ha legalább havi 30at kértek volna az is rengeteg de most nem tartanék itt!!!erre ma megyek üfélszolgra, rengeteg ember, szétfagyok, gábor még jo h elment a barátnömmel, nem kellet sokáig fagyoskodnia, erre fel sorra kerülnék orrom elött becsukják az ajtot és kinyögi pofa: MA MÁR NEM FOGADUNK TÖBB EMBERT!!! na itt kész voltam!!! holnap mehetek ujra és nem tudok aludni az idegtöl. remélem részletetfizetésre van lehetöség!! szoval itt tartok most..

bocsi h megint panaszkodtam!

holnap ha többet tudok irok, szurkoljatok!

és közsi az érdeklödést!

puszi

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Csilla
:shock: Nem semmi!Mi már legalább a harmadik érvénytelen számlánkat kapjuk,hogy nem kell fizetni semmit.Hogy miért nem tudom,de én is ettől félek hogy egyszer csak jön egy hasonló összegű számla...meg a szívroham... :?
Holnapra drukk!

edoci

Kép
Juditnak!!

edo!

köszi!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Judit!

köszi, kedves töled! nem marad más tudom , de holnap többet fogok tudni..most épp böngészem az itthoni melokat, hátha akad valami..

joéjt mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Sziasztok!!

Csilla:
A szemetek!!! nálunk is szórakoznak az albiban :evil: Nem engedték, hogy mi diktáljuk be a fogyasztást.decemberben sikerült azóta még nem jött számla :? Nem hiszem,hogy olyan sok lesz csak novembertől fűtöttünk...,de azért kiváncsi vagyok mit küldenek fél évre.
szívrohamot kaptam volna én is az tuti!!

Edit:
Kaposváron egyik tavaszszal küldözgettek nekünk is ilyen számlákat. nulla forint 300ft stb. Pedig ott mindenhónapban bejelentettük.. Júliusban bementünk azstalt verni.Na akkor ott sikerült elintézni 30 pénz volt.

Pénteken adják át a lakást!!! :lol: :wink: :lol:
Ma és holnap takarítanak. 11-re megy a redőnyös felmérni a terepet. Kedden meg már kötik be a telefont is.

Dia???

Jucus:
Ügyi vagy, hogy túl élted a cukros lötyit!!! :wink: :lol:
Látom otthon vagy. Dius jobban van??

Ildi:
Gyere ha ráérsz..

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

sziasztok!

hát hazaértem..3,5 orát álltam sorba, igaz sütött a nap de nemv olt melegem, és a szél is fujt..mire bejutottam, otta nöci közölte h hát most kéne ebbe apercbe kifizetni mivel 5e ahatáridö és ok nem is lesznek nyitva már csak 6án . Mondtam h egyedül nevelek két gyreeket és gyesböl igen nehéz lenne kinyögnöm..nagy nehezen (huzta az orrát), belement, ki kellett egy papirt tölteni, 5 honapra kaptam meg, de a 4o %át ki kell egybe most fizetnem..jo mi?
ráadául olyan kevés összeget állapitottak meg általányba h ha ennél maradnék a gatyámt fizetném ki szeptemberben..most számoltam, kb min 45 ezret kell bejelentenem, és még az is kevés lesz havonta..szoval itt tartok..

most megyek is.. ha kicsit jobb kedvem lesz jövök..

puszi mkinek!

Kép

Kép

Kép
kcsilla27

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?