Jucus:
Örülök, hogy rávetted magad az írásra
Diusnak gratulálok nagyon ügyes kislány
Ilyen otthon végezhető munkát nekem is ajánlhatnál..
jó, hogy sikerült aludnod
Szájsebészet hát nem irigyellek
Remélem hamar rendbe jössz!!!
Ingyen cirkusz
Olyat én is tudok
Judit:
Én a nyárom rúgtam bele a fotelba.Szintén a kisujjam sett álduzatul.Rettenetesen fájt
Benci nagyon édes ahogy hasal
Tavaszsal flóra ráejtette a játék mosógépet a körömágyamra.... Na ez fájt csak igazán, sírva is fakadtam...
Hónapokig látszott.
Benci éjszakai látogatásán jót nevettem
ez nálunk is majdnem így zajlik
Cska nálunk apa önként távozik a gyerekszobába
Ahogy leér a párnára a feje már alszik is
Nagyon szeretek vele aludni, jó kis puha, meleg
Kicsi babám
Kiwit szeretem , de egész nap azt enni ráadásul savat is csinál??? hmm azért lehet, hogy megprószálom.
Ildi:
Jó, hogy ilyen sűrűn tudsz jönni!!!:)
Elemeken már mi is gondolkodtunk, hogy veszünk tölthetőt... töltőnk már van meg 4 ilyen ellem is.
Az jó, hogy fürdés elött a wc-be pisil ez már jó kezdet!!!!
délutáni alvás:
Flórának is voltak ilyen hónapjai, hogy nem aludt. 2éve múlt és novembertől 4hónapon át nem aludt.
Tisztára kivoltam
Aztán egyzser csak újra rászokott, nyáron gyorsabban ment az elalvás , mert lefáradt,sokat volt kint.Meg nyaraltunk, balcsin voltunk. Aztán még aludt itt ősszel is ha lefárasztotta magát a játszótéren.Majd 3 hónapig megint nem aludt
Rettenetesen fárasztó volt... Karácsony után mikor hazajöttünk egyik nap nagyon fáradt nyűgös volt, hát lerektam, és azóta minden nap alszik.
ez úgy zajlik, hogy pisilés, mesélés majd alvás.Odafekszem mellé és megvárom amíg elalszik.Utóbbi nálatok ez nem bíztos, hogy kivitelezhető.
A mai nap kivétel , mert most nem alszik
Fél 9-kor kelt reggel, ezért nem csoda ha nem álmos.
mostmár ne is aludjon
ez egy ördögi kör, ert ha alszik du.akkor este fél 10-10 óra mire elalszik.Ha nem alszik du.akkor meg kibírhatatlan délután, a 6 utáni időszak lefekvésig borzasztó.Ilyenkor az a jó, hogy 8-kor már alszik
Kitartás!! Sajnos télen nincs játszózás vagy kirándulás, nincs ami lefárassza őket. A nyár, tavasz majd sokkal jobb lesz!!
Kiscsajról dobhatnál képet!! régen láttam
Csilla:
Barátnőd kislánya nem semmi, nem szereti a gyerekeket és nem szeret boltba menni??? Hát az én lányom se egy azonnal barátkozok tipus.aliog szólal meg stb. De imádja a gyerekeket.Kata bulijában is olyan jól elvolt, beszélt, játszott a gyerekekkel.Egy csöppet se volt viszsahúzódó:)
Hogy boltba ne jönne velem??? Lenne hiszti, hogy nem tud újságot választani magának
A büdi pelust azt úgy értitek, hogy mivel felnőtt kajákat esznek, ezért felnőttes szagu a pisi és a kaki???
Azért látom Gábor hagyott írni
Tényleg nagyon vékony csajszi vagy, és mekkora pocakod volt.Hogy bírtad el???
fogmosás:
Flóra nagyon nehezen hagyta, hogy mossuk.se magának nem akarta csinálni, de nekem se:
köpni azt hamar megtanult szerencsére nem keleltt sokáig tanítani
A fogmosásra szoktatás nagyszülőkkel közösen történt.Ha ott voltunk főleg anyóséknál, akkor a mamával hajlandó volt fogatmosni.Amikor itthon voltunk akkor mondta, hogy a mamival is szokott stb.
mostanra már felfogta, hogy ez nem rossz dolog!! Már tudja magának is mosni.
Mivel későn tanult meg fogat mosni és cumisüvegből ivott ezért az első 4 foga megsárgult
A hsz-emet jegyzettömbe írom.Csak, hogy én nehogy lemaradjak
Akartam még írni valamit, de elfelejtettem
Új képek vannak a portálomon
http://gportal.hu/picview.php?prt=17674 ... 84&index=1
http://gportal.hu/picview.php?prt=17674 ... 26&index=1
http://gportal.hu/picview.php?prt=17674 ... 28&index=1