Új privát üzeneted érkezett!

Adri, én eddig alig vártam a 28. hetet, hogy menjünk 4D-re, de akkor érdemesebb lenne még 2 hetet várni? :shock:

Szeri nekünk bundás hálózsák nem volt. Volt egy háló zsákja, vagy hogy mondjam (mindjárt nézem van e olyan kép, mikor abban volt), abban aludt, pizsi helyett, alatta csak egy body volt. Ha hideg volt, plusz takaró.

Nem találok olyat, csak ezt.
Kép
Itt már kicsi is volt az úja, meg toldani is kellett az alját, de nagyon szerettük.

KépKép
KépKép
fioona

Fioona, de aranyos Lilla baba :lol: én is én is én is :lol:
Én megkérdeztem tegnap a dokit és azt mondta, hogy: "a 30. héttől már érdemes"

Szeri: sokan javasolják a hálózsákot éjszakára, szerintem mi is fogunk venni.
Én is kiváncsi leszek erre a vércukor vizsgálatra. Már előre készültem a lötyire, de azt mondta, hogy azt csak akkor kell meginnom, ha ennek rossz lesz az eredménye.

Kép
Kép
adrienna

Szerika nem sielek természetesen.viszont siterepen nincs jobb viselet a sinaci,sikabát összeállitásnál.igy tudok kint lenni -20 ban is és nem fázok.nem ázik át stb.meg a hüttékben sem fűtenek tulzottan ugy is mindenki be van öltözve.

Bridzsi

Kép
esztora

Arwen:
nálunk 3.9-6.6ig jó.
Elvileg 7.8 a cukor határa, de a dokim már 6.6 felett diétára fog.
Sztem ez is ahány orvos, annyi.... :wink:

Adri:
nagyon szép Gábor baba. :lol:

4d:
mi 21 hetesen voltunk, nekem a csaj aki ott dolgozik a recepción a 21.-24. hetet javasolta, mert h akkor még belefér a képernyőbe.
Sztem mi most is ekörül megyünk majd. :lol:

Hálózsák:
sztem is az a legjobb. :)
Vendég

Hajni, és akkor már szépen látszott a kis arcocskája? Hasonlított saját magára?

Esztóra, azért irigyellek a havas élményért, még ha "csak" sétáról is van szó

Kép
Kép
adrienna

Adrienna köszi,gondolok majd rátok!
B.nőm ma hivott hogy mivel csak reggelink lesz ezért a szokásos menüt visszük gulyás,lecsós virsli az összes osztráknak csorog a nyála miközben vacsizunk :lol:
viszont én ne vigyek semmit mert mindent ők hoznak én pihenjek mert most ez a dolgom.olyan aranyosak de igy kicsit kellemetlenül érzem magam.v.mit majd kitalálok.
Lányok tegnap óta "bugyogok"ilyet még nem éreztem előtte soha szerintem ez már lurkó lesz.

Bridzsi

Kép
esztora

Egyszer valaki belinkelt ide egy oldalt, ami kiszámolta, hogy mikor érdemes menni 4D-re, de most nem találom, nem mentettem le sajna a kedvencek közé...Én akkor kiszámoltam, hogy nekem olyan február vége-március közepe között érdemes menni, mert akkor már az arcocskáját is lehet látni. Mi is menni fogunk tuti. Én akkor leszek nyugodt, ha látom, hogy tényleg megvan mindene :)

Arwen: szerintem még jó az értéked, de azért nem árt óvatosnak lenned. Azt szokták mondani, hogy a terhesség előrehaladtával a véreredmények mindig és mindig rosszabbak...

Fioona: tök édi Lillácska... :D köszi a képet. Ha már ennyien javasoljátok a hálózsákot és jót mondtok róla, akkor én is ebben altatom majd Balázs babát. :)
Ma láttam a Corában 1000 Ft körül nyári anyagból hálózsákot, ezért gondolkoztam el, hogy venni kéne. Nem szeretnék vastag anyagból, hiszen aláadok én is hosszujjú bodyt, plusz még ha hideg van,akkor ott van a takaró...

Esztora: mikor mentek síelni? akkor jó, megnyugodtam,hogy nem síelsz... kicsit veszélyes lenne...
szerika

Vendég

Szerika én voltam az oldal pedig a www.4dbabamozi.hu
itt van az időpont kalkulátor.
legideálisabbnak a 27-31. hét között javasolja.
péntek reggel indulunk Annabergbe kb 300 km igy elég hamar odaérünk.

Bridzsi

Kép
esztora

Koszi Csajok a cukoreredmeny elemzest :lol:
En azt tudtam fixre,hoyg 4-6ig jo az ehgyomri cukor.DE most mar a terhelsest is tudom.
Igazabol azert nyugodtam meg,mert ha gaz lenne,akkor azonnal a szakambulanciara iranyitjak a kismamit az volt kiirva.De majd a dokim kielemzi.
Igazabol nem tudom,hoyg lehetnek ovatosabb,mert tok egeszsegesen taplalkozom,renegteg zoldsge es gyumolcs,keves kenyer pl,edesseg szinte semmi,mert nem kivanom...
Es meg nem hiztam semmit.
Ja es nem vagyok tulsulyos sem.Szoval nem tartozom a rizikocsoportba,persze tudom,attol meg barmi lehet,csak az a baj,hoyg nem tduok maskepp csinalni semmit uyg erzem.
Mondjuk minden netes adat szerint,meg amit a korhazak honlapjain talatam ezek az ertekek vannak,amit beraktam,hoyg a cukorbetegseg (terheleses az 11 folott kezdodik).
Na mindegy,tema lezarva,en mar megnyugodtam. :wink:

4D UH:
mi voltunk a 12. heten,igazabol normal Uh-on vltunk,de mondta,hoyg van 3-4D is ,akarjuk?Hat hoygne :lol:
Es olyan gyonyoru volt!!!
majd berakom,ha az Uram hazahozza a kabelt agephez,merta gep ugye mar itthon van :lol:
Mi oda megyunk ujra a 21. heten meg talan meg aztan egyszer.
Az a szonogarfus azt tanacslta,hoyg a 24-32 hetig erdemes elmenni.
Ha adhatok egy tanacsot ne menjetek nagyon a 30. het utan!!!!
Tobb baratunk is akkor ment es akkor mar eleg keves helyuk van,szoval lutri,hogy a lepenybe furj a abuksijat es semmit nem fgotok belole latni.... :(
Sajna nekunk tob baratunk 31-32. heten ment es igy jartak...semmit nem lattak az arcabol... :(
De ez csak eg ytanacs,ahoyg TI gondoljatok!!!!!

Mi itt voltunk http://www.ultrahangvizsgalat.hu/ mert itt csinaljak az integralt tesztet is.
De meg ajanlom http://www.ultrahang.com/, ok is nagyon profik.Ha nem jartunk volna az elso helyen,akor mi a Praxisba mennek,de mivel ott mar ismerjuk a dokit,igy oda megyunk vissza. :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen nekem nem műkszik a 2. link. :(

Pocifotó máról :D

Kép

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: nagyon szép a Te pocid is.

Hát, szerintem mégis megjön. Nagyon fáj a derekam. Ha reggelig semmi nem lesz, akkor csinálok tesztet.
Most nagyon :( vagyok.

meriann

Meri!

Ne szomorkodj még semmi sincs "veszve". Nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szeri, Fioona!

Micsoda gyönyörű pocik!!! Már ideje volt felrakni!! :D

Esztora!

Nekem is vannak hasonló bajaim a párommal. Neki is van 2 lány barátja az egyetemről. Teljesen megértelek. Én nagyon féltékeny vagyok és eléggé vannak ebből vitáink itthon. Pedig taliztam már a lányokkal. Szilveszterkor ők is ott voltak a buliba és nagyon szimpik voltak. De akkor is. Miért kell neki lányokkal barátkoznia?? :x

Nán-dorka!

Mi a helyzet a keddi eredménnyel?

Ragota!

Gratula tesód gyermekéhez! Jó nagy baba lett.

Vicky!

visszajelöltelek. A hatvani boschban dolgozól? mert a párom igen.
Jó nagy házatok van. Biztos jó lehet már ott lakni.

Lányok!

Én már annyira izgulok hogy mit fog mondani a dokim. Nemsokára kezdek készülni. Szorítsatok!!!!!!!!! kérek sok pozitív energiát.
majd jelentkezem a fejleményekkel de lehet csak holnap mert nagyon későn érünk haza.

Bocsi hogy a többieknek nem reagáltam külön igérem megteszem. Csak már a gyomrom nagyon görcsbe van.

puszi mindenkinek!
csipcsab

Sziasztok Drága Lányok!
Húúúúúú, mennyi inden történt! Képzeljétek, valószínű holnap megysek utoljára! Igaz, a tegnapi és a mai napom tiszta őrület volt, hogy mindennel meglegyek, de mivel már jött az utódom, nem tudnak egyszerre mindkettőnket foglalkoztatni, úgyhogy.... :wink: Már pont amikor azt hittem, vége a gyomorbajnak megint kitört rajtam. Tegnap is nagyon szar volt a gyomrom, ma pedig 4x hánytam, bár lehet, hogy vastagon benne volt a munka is. Talán a pihi megint könnyít a helyzeten.

Merikém:D Ne keseredj el! Nekem is fájt a derekam, meg szurkált, görcsölgetett a hasam....

Fioona:d
Nagyon szép poci! És Lilláról az a kép, ahol alszik...egyszerűen imádnivaló!!

Hajnika:D
Megint megcsodáltam a képeidet! Olyan klassz ez az album, remélem most is csinálsz majd!

Szeri:D
Naggggggggggggyon szép poci! Bárcsak már az enyém is látszana! Mindíg direkt kinyomom, de most a betegség miatt még azt a 3 kilót is leadtam, amit eddig fölszedtem, úgyhogy....

Adri:D:D
Gabi baba gyönyörűséges! Nagyon klassz, hogy minden rendben Veletek!

Brigikém:D
Hát nem semmi helyzetbe kerültél. És tényleg igazad van Fioonával együtt, hogy ha nemet mondasz, akkor lehet mártírkodni. Hála Istennek nekünk csak közös lánybarátaink vannak, és egyik sem igényli, hogy Gabi külön lelkizzen vele....szerintem ki is kaparnám bárki szemét;):):) De inkább örülj a hónak! Tök jó lesz!!!

Arwen:D
Holnap hogyhogy mész még? Vagy még időnként be-benézel a melóhelyedre?

Millió puszi

porsika

Jaaaaaaaaaaaj, és ÁGOTA:D:D:D:

Isten hozta Nimród babát! Gratuláok Nektek!

porsika

Esztóra
A bugyogás már valószinüleg a baba :lol: de jóóó

Hajni
köszi a képeket, nagyon jók. Mekkora hasad volt :o Milyen klasszul néztél ki már 2 héttel szülés után. Nahát ... :lol:

Arwen
köszi honlapokat. A XIV kerületi jobb lenne nekünk, mert mi a X-ben lakunk. Igazad lehet egyébként, hoyg 30 után már ne, mert a barátnőm is úgy járt, hogy a bébike aludt, feje a medencében és egy icipici sem látszott az arcából.

Fioona
aranyos pocid van. na majd hazaér apa, tetetek fel vele én is :)

Meri
ne temesd már most. Annyira drukkolunk mindannyian, hogy nem ér már most elkeseredni. :( Nagyon izgulok egész éjjel

Marietta
nagy drukkok neked is. Remélem, hogy csupa jót hallasz majd.

Kép
Kép
adrienna

Porsika, most már igazán tessék pihenni :roll:

Kép
Kép
adrienna

egy másik topikban találtam egy nagyon jó oldalt nézzétek meg!
http://www.gportal.hu/portal/elenorkismamaruha/
nagyon jó ruhák vannak

Bridzsi

Kép
esztora

Meri!!!!!!!!Ne temesd!!!!!!!!!Nagy drukk reggelre!!!!!!!!!!!!

Marietta, mi volt a dokinál????????????

Hajni, nagyon jók a képek!!!!!!!!!Én is akarok már véééééégre egy ilyen csöppséget!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fioona, szépen nő a pocid!!! Irigy-irigy :)

Esztora, biztos szuper lesz a síelés-kikapcsolódás, és minden rendeződik! Mi az idén hosszú idő óta előszörkihagyjuk, hacsak nem májusban is lesz még hó, mert talán addigra rendbe jövünk anyagilag...

Porsika, tessék pihenni!!!!!!!!És semmi stressz :) csak pozitív gondolatok :) :)

Pussz,
V

Kép
vickybabe

Esztora a fotón lévő blúz is onnan van! :wink: Én 2 felsőt vettem a csajtól, és elég jók, csak nekem rövid kicsit az ujja. :( Ezért nem is merek gatyit rendelni tölle, mert olyan 164 cm magas nőkre varr.
Ezt leszámítva nagyon szeretem a felsőket.

KépKép
KépKép
fioona

Ja, Meri igen, ne tessék már most idegeskedni! Drukkolunk nagyon, és ha írni nem is tudok reggel, de egyből szaladok ide megnézni mi újság.

KépKép
KépKép
fioona

Gyorsan meg bekukkantottam,hatha ir vmit Nandorka es Marietta,de atom semmi hir!!!!
Irjatok,mert nagyon varjuk!!!Amint tudtok!!!!!!

Meri,
ne tessek meg szomorkodni,boven leeg,ha mar egyertelmu a dolog!De ez meg boven nem az!!!
nekem nagyon gorcsolgetos-menzis tuneteim voltak meg a + teszt utan is par hetig....szoval....SIMAN lehet ez baba!
Nagyon drukkolok!!!!NAGYON!!!

Fiona,
nagyon szep poci!!!!!!!!!!Csinos vagy!!!!Nem is hiztal semmit,igaz?
2. link: www.ultrahang.com
Igy tuti bejon :lol: Ez a Praxis remdeloje.

Vicky,
hamar jonni fog az a csoppseg,hidd el!!!!!!!!!!!!!

Porsika,
meg holnap be kell mennem,meg egyszer febr. elejen,mert az utodom vizsgazni megy es helyettesitem.Ennyi belefer :lol:
Bar a hatam kozepere sem kivanom,de ez van :(
Nagyon hamar hozza lehet szokni az itthonlethez :lol: :lol: :lol:

Hajni,
olyan jok a kepek!!!!Marci tunderi!Es annyira PASI!!!!!!
Nagyon csini kismami voltal!!!Olyan jo alakod volt vegig!!WOW!!!!!Es a babaszoba is nagyon aranyos,tetszik!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Es hat a "2 hettel a szules utan"-i keptol meg padlot fogtam....
Marci ugye termeszetes uton szuletett?(szoval nem csaszarral,ugye?)
25-en indultok,ugye?

Lasan nyugovora terek,mert holnap melo ugye :(

Jo ejt Mindenkinek!!!!
Holnap,mint tudok benezek es remelem csak jo hirek varnak itt!!!!!! :wink: :wink:

Kép

Kép
arwen07

Arwen, köszi! Én is optimistán fogom fel a dolgot, általában.
Jó lehet, hogy már nem nagyon fogsz dolgozni! Ezt a részét (is) várom már! :)

A munkahelyemen ahogy telik az idő, egyre többen kérdezgetik, hogy mikor jön már a baba. Ui. történt valami pár hónapja, ami után, ha nem terveznénk babát, már rég felmondtam volna. De mivel maradtam, így simán ki lehet következtetni.
Most januárban már legalább 6-an megkérdezték. Aztán most már néhány embernek elmondtam, hogy rajta vagyunk és remélem, minél hamarabb. Pedig úgy terveztem eredetileg, hogy majd csak akkor mondom el, ha már úton van.

A párom családja is tudja, mert egyszer kiszedték belőlünk még régen, hogy mikor állunk neki, szóval nagyjából ők is tudják.

És most már egyre rosszabbul viselem a kérdezősködést :( :(

Kíváncsi lennék, nálatok tudták a környezetetekben (család, barátok, kollegák), vagy meglepetés volt / lesz?

Jó éjt!
V.

Kép
vickybabe

Arwen tök jó az oldal, köszi! És ide mehetünk akkor is, ha nem a főoldalon felsorolt vizsgálatokat kérjük? Csak úgy bejelentkezem, vagy kell valami beutaló? :? :oops:
Köszi a dícséretet, eddig 1,6 kg-ot híztam. Remélem marad is ez a tendencia.

Vicky ez nagyon rossz lehet, hogy folyton kérdezgetnek. Nem lehet megkérni őket, hogy ne csinálják? Az lenne a legjobb, ha egy kis jövevény megoldaná ezt a gondot. :D
Nálunk egy ismerős tudta csak, de vele ritkán találkozom, épp azért mertem elmondani neki. Meg aztán ő elég kemény dolgokon ment át, szóval számítottam a tapintatosságára.

Még én is benézek, hátha lesz jó hír. :wink:

KépKép
KépKép
fioona

próba

KépKépKépKép
*orsi*

csak gyorsan Fiónának,a többieknek pusszantás,holnap próbálok jönni...vagyis ma...

Szóval,Fió!:) A vonalzóm azért javult meg,mert újraregisztráltam és újra elkészítettem.A kis tappancsos is jó lesz már szerintem,csak készísd el újra!

Pussz

KépKépKépKép
*orsi*

Jó reggelt Mindenkinek!

Hát, sajnos jók voltak a megérzéseim. Nem jött meg ugyan, de nyugodtan várhatom, csupán késik.
Reggel teszteltem és itt az eredmény: (ahogy ígértem fotó)
Kép

Ezt a képet a tesztelés után 15 perccel készítettem. Szóval itt már illett volna halványan rajzolódni a zebrának, ha van pocaklakóm.

meriann

Meri :( :( :( Annyira drukkoltam!!!!!!!!!! Azóta nem jelent meg mégiscsak halványan a csík???????????

Kép
vickybabe

Nem. :( :( :(

Remélem a többiek csak jó híreket kapnak!

meriann

lehet, hogy korai volt még a teszt, ismételd meg pár nap múlva - még semmi sem biztos!!!!! Úgyhogy ne tessék letörni!!!!

Kép
vickybabe

Csajok, most csak gyorsan, mert rohanásban vagyok.

Merike:
azért ne dobd ki, jó. Egyik barinőmnek 4 azaz négy órával később lett rajta a halvány csík.
És amíg nem jön meg, nincs veszve semmi.
És még egy ötlet, a 12. napin nekem sem látszott,így ét szétszedtem, ha ollóval a résbe nyúlsz, akkor szétpattan, és ott volt a halovány csík. Összeraktam, majd órákkal később megnéztem, és akkor már úgy is látszott.
Próbáld meg szétszedni. :wink:

Arwen:
köszi a dícséretet, igen, Marci természetes úton született.
"5-én vagyis holnap indulunk, de addig még majd jövök ám.
Este 7-re megyek dokihoz,majd kérek drukkokat. :wink:

Csajszik, köszönöm mindenkinek a dícséreteket, de csalósak a képek, 18 kg-ot híztam, ami elég sok volt, szval ha belementem volna a tengerbe, azt hitték volna egy bálnát látnak. :lol: :lol: :lol:

Na futásssssssssssssssss.....
Vendég

Hajni de szeretnék én meg még egypáran ilyen bálna lenni! :lol:
én 1/2 8 ra megyek este ezért 10 után megirom majd a fejleményeket.
mi leszünk a nem hizós topic,nagyon féltem mert Anyu 24kg hizott és teljesen az ő alkata vagyok eddig nekem sem sikerült hizni.pedig tegnap este is szalonnát ettem.

a mai idézet
Az angyalok révén azt a valóságot ünnepeljük,
amelyet nem láthatunk,annak a birodalomnak adunk
tiszteletet,amelyre még nem készültünk fel.

Bridzsi

Kép
esztora

Merike! :(
Szomorú vagyok, de még ne add fel. Tudod másoknak is voltak negatív próbálkozásai, és csak napok után látták, amit kell. Bízom benne, hogy Veled is így lesz.

Vicky: nálunk senki nem tudta, hogy próbálkozunk a babával. Pont ezért tartottam titokban, hogy ne kérdezgessék folyton, hogy mi is a helyzet. Még most sem hírdetjük, így néha szegénykét le is kell tagadni. Csak a szülők és nővérek tudják, a többiek majd 12 hét után, ha minden rendben van.

Fio: egy macit ölelő kutyust hímzek, amit majd diszpárnára akarok rávarrni. Remélem úgy sikerül, ahogy szeretném, mert képen nagyon aranyos.
vivi79

Hajni: tudtam, hogy lesz még ötleted!!!!!

Még azért nem bizti, mert ugye a teszt papírja szerint nem kellene már ilyenkor értékelni, DE épp nekilódultam szétaprítani a tesztet Hajni tanácsa szerint, amikor utoljára még alaposan átnézegettem és lám egy bizonyos szögből nézve látni vélek egy icuri-picuri haloványka csíkot. Ami nem a kontroll ablakban van. Próbáltam fotózni, de hiába. Nem tudom a jó szöget elkapni.
Vélemények??????

meriann

Szerintem holnap csinálj újabb tesztet, akkor már biztosan sötétebb lesz a csík. Nagyon szorítok Neked!!!!!!
vivi79

Lányok az Anyukám is látja a második csíkot. Próbálom fotózgatni, hátha. Ha látni valamit felrakom.

Köszi Vivi a támogatást!

Bocs, hogy nem reagáltam.
Hajni: végignéztem a képeket. Tényleg nagyon csini kismami voltál. Marci nagyon szép baba. A 2 héttel a szülés utáni fotóktól meg totál hanyatt vágtam magam. Nem semmi vagy.

Lilla baba is nagyon édi, ahogy alszik.

Csatlakozom, én is bálna szeretnék lenni.

Holnap veszek pár tesztet. És addig tesztelek, amíg nem lesz normális zebra.

meriann

Na, szétkaptam a tesztet. Belülről is halovány, de csíknak tűnik. Azért még ne örüljünk, jó? Várok pár napot és ha valóban nem jelentkezik a mensim, majd akkor. Meg még kell pár egyértelmű teszt is.

Orsi, mindenkinek rajzolj zebrákat aki tesztközelben van!!!!!

Erika: úgy tűnik már kevés az egy zebrás teszt. Rögtön triplát küldj mindenkinek.

Drukkolok akik ma mennek vizsgálatokra!

Mi újság Marietta?????

meriann

Hú, mire végigolvastalak Titeket... De olyan jó volt! Pedig azt hiszem, csak 1 estét és a tegnapi napot hagytam ki itt.

Először Rólatok. Aztán majd rólunk is.

Meri, én a tesztekkel mindig úgy járok, h káprázik a szemem... :? Most is beleláttam volna vmit a Tiedbe - mire aztán írod, h van vmi halvány... Mi melletted állunk, így is, úgy is, jó? De azért nagyon várom azt a halvány reménysugarat! Szétszedted végül?
(Nagyon édes Hajni, a tesztszakértő, nem? Bár azt hiszem, én is preparáltam már tesztet, csak nem tudom, most vagy a fiamnál.)
Ja, és Meri, úgy dobogott a szívem, mikor a híreidet olvastam...! Nagyon Veled vagyunk!

Micsoda aranyos szép pocakok! És kérdezgessünk még ilyen ruhás kérdéseket, érdemes volt már azért is, h láttuk ezt a gyönyörű Lilla babát! Amúgy én annyira hálózsákpárti vagyok, h éjszakánként még mindig abban alszik a fiam! Megnyugtató, h nem takarózik ki, kicsi korában meg az volt megnyugtató, h nem húzza véletlenül sem a fejére. Attól még néha rákerült takaró, de legtöbbször elég volt a zsák. A takarót meg kicsit aláhajtottam kétoldalt, és akor ha forgott, akkor is a helyén maradt a takaró.

Porsika, tuti, h attól voltál rosszul. Ha nyugodt leszel, biztos jobb lesz!

Jó utat, Hajni, meg várjuk a híreekt.

Arwen, örülök, h jók az eredményeid! Tényleg nagyon kiművelted magad! :)

Én egy-két embernek elárultam, amikor készültünk babásodni. Talán azt érdemes hozzátenni, h milyen nehéz, ha várni kell, majd Te szólsz, ha van vmi.

Kép

Kép
nán-dorka

Merike! De jó, de jó.
Itt ülök a munkahelyemen, és 5 percenként jövök, és nézem mi újság. Még jó, hogy ma egyedül vagyok az irodában.
Nagyon biztató, ha anyukád is látja a csíkot, ketten biztosan nem tévedtek. De igazán majd csak az egyértelmű teszt után örülök, jó, addig csak halkan, magamban.
vivi79

Sziasztok!

Meri, nekem is pont ilyen volt a tesztem azon a napon, amikor meg kellett volna jönnie. Forgattam nézegettem és annyira halvány volt, hogy el sem akartam hinni. Úgy gondoltam, hogy biztos nincs is ott csík és csak én képzelem oda :oops: Aztán két nap múlva teszteltem megint és akkor még mindig halvány, de már mások számára is látható csík volt, szóval én csendesen örülök :lol:

Hajni, hááááát én kb 10 mondtam volna neked. Olyan csini voltál, csak a hatalmas pocak látszik szerintem a képeken. Én idáig 5 kilót híztam, amiből már 1 kg Gabi baba :lol: Valószinüleg már nem leszek bálna, ugye? Persze mindegy is, hiszem a babóca a lényeg :)

Vicky, mi nem mondtuk senkinek, sőt azt terjesztettük, hogy még korai és még várunk vele. Persze a szüleink tudták, de ők tapintatosan nem kérdezgették állandóan.

Én most jöttem a vércukor vérvételről. Jó sokan voltak, még jó, hogy Apa eljött velem.
Pocakfotó időhiány miatt tegnap sem került fel. Na talán majd ma.

Kép
Kép
adrienna

Egy nem ide vágó kérdés :oops: Apa lecsöpögtette teával a zakóját. Ki lehet belőle szedni szerintetek házilag?

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Meri: továbbra is ezer drukkkkkkkkkk!!!!! Bízom benned!!! :lol: (még csak egy picit örülök,jó?)
Ha nálad beválik a tripla teszt küldése, akkor a többieknél is alkalmazom...

Hajni: én is megnéztem a fotóitokat, tényleg nagyon csini kismami voltál, Marci meg tök édi :) Amúgy pedig nem semmi csajszi vagy: szétvágni a tesztet... eszembe se jutna.... :D
Megy a drukk estére, feltétlenül jelentkezz a hírekkel, oksi?

Vicky: mi se mondtuk sehol, hogy próbálkozunk, pár közeli barát tudta csak, de bennünket még így is folyton szekáltak a családtagok, na meg a munkatársak is... hát mit mondjak? nem volt kellemes. Nálunk mondjuk már a próbálkozás előtt hónapokkal cseszegettek, de nagyon utáltam!!!

Marietta: mi zu?

Fioona: szép a pocid :)

Adri: várjuk a fotót :) na meg a többiektől is, akik még nem raktak fel!
szerika

Ezt találtam Adrienna:

TEAFOLT
(eltávolítása)A textilanyagokból a teafoltot legeredményesebben friss állapotban lehet eltávolítani. Ilyenkor a tisztításhoz még a meleg szappanos víz is elegendõ.
Ha az elõbbi módszer már nem jár sikerrel, a foltot hígított alkohollal (egy rész alkohol, két rész víz) vagy citromlével puha rongy segítségével, dörzsöléssel tüntessük el.
A színes textilanyagon lévõ foltot 10 %-os meleg bóraxoldattal áztassuk át. Néhány perc után öblítsük ki, majd citromlevet csepegtessünk a folt helyére, és pár perc múlva ismét öblítsük ki.
A régi teafoltot glicerin segítségével távolíthatjuk el. A foltot meleg glicerinben áztassuk, majd langyos vízben mossuk ki.
A szõnyegre került foltot ecet és alkohol egyenlõ arányú keverékébe mártott puha ronggyal dörzsöljük ki. Ezután a folt helyét langyos vízzel töröljük át.

meriann

Adri: teával kapcsolatban nincs ötletem. Sajnálom.
vivi79

Sziasztok!

Huuuuuuuuuuuuuu Meri!En tovabbra is allatira drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Meg semmi nem dolt el!A csik meg ha halvany is de ott van,en jot erzek! :lol:
nekem sem 15 perc mulva jelent meg,de nem tudom pontosan mikor mert az elso kettovel nekem ez volt..az elsot reggel csinaltam,utaan eljottem dolgozni es este mikro hazamentem ott figyelt amsik csik...
A masodiknal pedig hajnalban kellettn pipilni :lol: szal megcsinaltam,vartam kb5-10 percet,de csak egy csik volt,ugyhoyg lefekudtem,majd 2-3 ora mulva keltem es 2 csik volt!!!!!!!
harmadik nap meg mar egyertelmuen es hamar lett a 2. csik! :lol:
Es az mar 36. napon volt kb :lol:
Szoval :lol: :lol: :lol:
mennek a ++++++++++++++++++++++++++++

Nandorka mi volt tegnap????

Marietta mi volt tegnap????

Vivi,
nalunk a csalad meg a baratok is tudtak,hogy hamegvan az eskuvo (tavaly aug) akkor utana johet a baba...de nalunk nem kerdezgettek hal istennek,csak neha olyan volt,hoyg majd hogy lesz ha jon stb...de mikor elso honapban nem jott ossze es kerdezte Anyum meg a csaladban paran mar attol kivoltam..szoval megertelek......de aztan a 2. honap sikeres lett hal istennek :lol:

Esztora,
hat remelem,hoyg minem kovetjuk Anyaink peldajat.. :lol:
DE sajnos a vedonom es a szakirodalom is azt modja,hoyg a felidotol DURVAN beindul ahizas...tok mindegy mit eszel..persze biztosan nem mindenkinel,de eddig nalam minden ismerosnel bejott....
2-3 het alatt 5-6 kilo,meg ilyesmi...
na majd meglatjuk,csak a mano jol legyen :lol:

Hajni,
drukkok ezerrel mennek,meg johogy!!!!De aztan jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnapra meg mar elore is joooooooooooooo utat!!!!!!!!!!!!Erezzetek nagyon jol magatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szetrohogtem magam a tesztszetvagasi technikadon :lol: :lol: :lol:
Hat az a 18 kg egyaltalan nem latszott!Gondolom az a poci volt 90%ban!Mert amuyg ugyanolyan vekony maradtal! :wink:

Fiona,
a Praxis oldalara mondod?Az jott be jobban?
Nem kell semmifele beutalo!!!!csak be kell jelentkezni!!!! :wink:
Gondolom 3-4D Uht szertnetek,ugye?
Nagyon jo vagy,akkor tenyleg nem hiztal semmit!!!Szuper!!!!

En ma dolgozom :(
Tok rossz...komolyan....nehez am belerazodni..pedigcsak par nap telt el,de hat mar atalllt az agyam..hiaba :lol:

Majd meg jovok :lol:

Kép

Kép
arwen07

Rólunk: (most képzeljetek ide egy nagy sóhajtást, de igazából :( )
Szóval: vérvételnél megnyugtattak, h sztük kicsi az esély a bajra. És ma utazok igen kis részben Angliába a repcsivel :) , és holnap estig lesz eredmény.
Aztán uh. Azt már inkább úgy vártam, h de jó, mozizunk meg a neme... És milyen jó lesz hallani, h negatív. Ehhez képest!
(Gondolkodtam is rajta, h megkímélnélek Titeket a leírásától, de hazudni se akarok. :? )

Ehhez képest jött vmi váratlan. Az uh közben a doki elcsöndesedett, nem mesélgetett, mit lát, csak azt diktálta, h mekkora ciszta, és azt mondta, a végén majd elmondja. A pici fejében kétoldalt van egy-egy kb. egyszer egy centis ciszta.
4d-t már nem is akart csinálni ,meg azt sem hangsúlyozta, h kislány (de úgy látta), mert - ahogy kiszedtem belőle -, ha úgy döntenénk, hogy... mármint az elvetetés mellett, akkor ne legyen 4d. Én azért szerettem volna, de akkor már eltakarta a pici az arcocskáját.
Mert: a kétoldali ciszta az agyban egyrészt van, h nyomtalanul felszívódik. De Edwards-kórra is utalhat. Más erre utaló jelet nem lát, de gen. tanácsadást javasol, meg beszéljem meg az orvosommal. E-kór nagyon ritka, súlyos kromoszóma-rendellenesség.
Még az este elmentünk az orvoshoz, ő írt beutalót holnapra a Sch-Méreibe, gen. uh-ra. (Ezt akartam én már tőlük a múlt héten, de ők csak a hasamat szúrták volna. Most is majd a sarkamra kell álljak, mondta az orvosom, annak érdekében, h csinálják meg. Jó vicc. Még ezen is izgulhatok, h el tudom-e ezt érni. :evil: :( )

Pár jó hír azért:
Ott volt a férjem, eddig jobbára egyedül mentem a vizsgálatokra, nem is bántam, de most mondtam, és ő jött is. Nem tudom, egyedül mi lett ott velem.
Párom itthon megnézte, nem ritka egészséges babáknál a ciszta, gyakran felszívódik.
Holnap Angliából erre is választ adnak, az E-kórt is nézik, hál'istennek!

Hát, bocs, most ez van. :(

Kép

Kép
nán-dorka

Nandorka,es Nalatok mi ujsag??????????????????

Kép

Kép
arwen07

Arwen, hogy rohan az idő. "Most" izgultam át Érted a hétvégén, és máris 18 hetes vagy. Neked már elmúltak a rosszulléteid?
vivi79

Meri,köszönöm a folttisztitási tiipet. Kipróbálom, ha hazaér, bár addigra be lesz száradva :roll:

Marietta, mi újság?

Kép
Kép
adrienna

El sem hiszitek mennyire sokat jelent nekem, hogy ennyien támogattok. Köszönöm!

Előbányásztam a tavalyi naptárakat és utána számolgattam.
Ha a tavalyihoz nézem, akkor 27-én kellett volna halvány tesztre számítanom. Ez nem rossz. És teljesen egyértelmű, időre előbújó második vonalra január 30-án. Ha így nézem, már pedig így nézem, akkor már annak is örülni kell, hogy ennyit mutatott a teszt.

Vannak mensis fájásaim, de nem durván. Viszont a melleim folyton útban vannak, és igen érzékenyek. És hányingerem is van, de nagyon. Aminek irtóra örülök.

meriann

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?