Sziasztok!
Huuuuuuuuuuuuuu Meri!En tovabbra is allatira drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Meg semmi nem dolt el!A csik meg ha halvany is de ott van,en jot erzek!
nekem sem 15 perc mulva jelent meg,de nem tudom pontosan mikor mert az elso kettovel nekem ez volt..az elsot reggel csinaltam,utaan eljottem dolgozni es este mikro hazamentem ott figyelt amsik csik...
A masodiknal pedig hajnalban kellettn pipilni
szal megcsinaltam,vartam kb5-10 percet,de csak egy csik volt,ugyhoyg lefekudtem,majd 2-3 ora mulva keltem es 2 csik volt!!!!!!!
harmadik nap meg mar egyertelmuen es hamar lett a 2. csik!
Es az mar 36. napon volt kb
Szoval
mennek a ++++++++++++++++++++++++++++
Nandorka mi volt tegnap????
Marietta mi volt tegnap????
Vivi,
nalunk a csalad meg a baratok is tudtak,hogy hamegvan az eskuvo (tavaly aug) akkor utana johet a baba...de nalunk nem kerdezgettek hal istennek,csak neha olyan volt,hoyg majd hogy lesz ha jon stb...de mikor elso honapban nem jott ossze es kerdezte Anyum meg a csaladban paran mar attol kivoltam..szoval megertelek......de aztan a 2. honap sikeres lett hal istennek
Esztora,
hat remelem,hoyg minem kovetjuk Anyaink peldajat..
DE sajnos a vedonom es a szakirodalom is azt modja,hoyg a felidotol DURVAN beindul ahizas...tok mindegy mit eszel..persze biztosan nem mindenkinel,de eddig nalam minden ismerosnel bejott....
2-3 het alatt 5-6 kilo,meg ilyesmi...
na majd meglatjuk,csak a mano jol legyen
Hajni,
drukkok ezerrel mennek,meg johogy!!!!De aztan jelentkezz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Holnapra meg mar elore is joooooooooooooo utat!!!!!!!!!!!!Erezzetek nagyon jol magatokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szetrohogtem magam a tesztszetvagasi technikadon
Hat az a 18 kg egyaltalan nem latszott!Gondolom az a poci volt 90%ban!Mert amuyg ugyanolyan vekony maradtal!
Fiona,
a Praxis oldalara mondod?Az jott be jobban?
Nem kell semmifele beutalo!!!!csak be kell jelentkezni!!!!
Gondolom 3-4D Uht szertnetek,ugye?
Nagyon jo vagy,akkor tenyleg nem hiztal semmit!!!Szuper!!!!
En ma dolgozom
Tok rossz...komolyan....nehez am belerazodni..pedigcsak par nap telt el,de hat mar atalllt az agyam..hiaba
Majd meg jovok