Hello Lányok!
Nálunk is nagyban megy az átrendezés, berendezés, hozzáépítés. Manócskám nagyon beidult a jelenlegi lakása kibővítésével. Ma reggel álltam rá a mérlegre, és (bár a mérleg még nem, de én) kiakadtam. Ugyanis nem méretkezem nagyon gyakran, talán heti egyszer, de inkább kéthetente. Ma meglepően tapasztaltam, hogy a legutóbbi méretkezésem óta, ami két hete történt, 2 kilóval vagyok több. Így összesen 8 kiló plusz. Éreztem is az utóbbi időben, hogy igen megnőtt az étvágyam (főleg a nasizható dolgok irába), és hát nem állok semminek ellen attól a pillanattól amióta a terhességem tudatában vagyok. Nos, most azt nem tudom, hogy folytassam-e így tovább, vagy azért egy csomag keksznek inkább álljak ellen, és türtőztessem magamat.
Anyukák, kismamák. Ti hogy voltatok, vagytok ezzel a dologgal? Mert ha így folytatom, akkor a végén már moztulni sem fogok tudni. Ha heti plusz egy kilóval számolok, akkor a végén, 16 hét múlva már tényleg csak tolni lehet majd engem.
Pankaa!
Ez annyira szörnyő, hogy 33 hetesen ilyen dolgok kell izgatnod magad. Remélem, mielőbb megoldódik ez az albi dolog.
Virág!
Mi volt a dokinál?
Évi!
Szivesen, és Dórikán én ugyan nem lepődök meg, hogy mindenkit levesz a lábáról. Velem is azt tette.
Juca!
Azért nem találkozom soha Kofával, mert én Vácról expressz vonattal járok be, ami csak a Nyugatiban áll meg. Gondolom, aztán a nap végére már megbékült, és elfelejtette a reggeli rohanás nyomását. Ilyen előfordul. Jó ötlet, hogy kérdéseket teszel fel a blogodban, mert így rögtön jön is comment.
Brill!
Az a törölközőszárítós radiátor mindent megér. Mi mindkét fürdőnkbe kértünk. Sőt, az egyik fölé még egy sima törölközőtartó rudat is szereltünk, és ami arról lóg is pillanatok alatt megszárad. Hamarosan végeztek. Már nagyon kíváncsi vagyok a végeredményre. Meg lehet majd valamikor nézni? Már úgy is régen dumcsiztunk. Te hogy állsz a növekedéssel, gyarapodással? Pocidra is nagyon kiváncsi vagyok.
Pupy!
Húzzatok bele!
Kacsa!
Rossz lehet egyedül, azaz kettesben. Juj, én nagyon nem szeretek az új fészkünkben még egyedül lenni. Pedig próbáljuk otthonossá tenni. Hétvégén képeket furkáltunk fel a falra, de még nyomaszt az a sírí csend, és hogy tudom, hogy nincs kerítés a ház körül. Kicsit félelmetes. De nálatok biztos nem ilyen a helyzet. Hamarosan újból együtt lesz a család.
Jucmuc!
Már nem sok van hátra. Most akkor valahogy kibírjátok ezeket az anyagi terheket. Reméljük, hogy pont ezért fog majd sikerülni, és a következő már a tesóra kell majd.
Zsúka drága!
Gondolom, olvasol bennünket. Olyan jó lenne néha hallani is Rólad. Sokat gondolok Rád!
Dido!
Veletek mi újság. Mikor nézik legközelebb a férjed kiskatonáit?
Junko!
Te férjecskéddel mi újság?
Évi79!
Te is nagyon régen jelentkeztél.
Bogárka!
Ennyire lefoglal az új munka?
Faul!
Már nem rémlik, hogy ti mióta is próbálkoztok, és hány éves vagy (lusta vagyok visszanézni a táblázatot
), de gondolom nem 2 hónapja. Akkor tényeg komolyabban kellene a dokidnak vennie. Másik orvosvélemény?
Niki!
Csúcs ez a Zazi! Én néha úgy érzem, hogy a mi Zazink feláll a hasamban, hiszen van, hogy lent is rúg, de 1 másodperc múlva már fent is ki akarja dugni a kis kezét a hasamon. Mi lesz, ha kint lesz már? Készítgetem magam. Szerintem hamar le fog menni az a néhány plusz kiló
Kemény hetem lesz, mert a kolléganőm szabin van, és mindkettőnk munkáját én fogom most vinni. De azért megpróbálok benézni a kevésbé behavazott pillanataimban.
Zebra, zebra, zebra....