Sziasztok!
Mennyi esemény!
Meri drukkok mennek, és ügyi vagy, jól döntöttél. Így kevesebbet idegeskedsz talán. Azt úgyse úszod meg, gondolom.
Ágota gratula a kissráchoz! Remélem nektek még ennyi "rendellenesség" se jut!
Orsi, jó hogy benézel!
Neked mitől lett jó a vonalzód? Az enyém még mindig rossz.
Domi dackorszaka csendesedett már?
Vivi mit hímzel? Nekem most reggel jött meg a hozzávaló a magasságmérőhöz.
Olyan izgi! Nagyon várom már, hogy nekiugorhassak.
Az ingán gondolkoztam én is, megint meg kéne csinálni. Csak játékból.
De apa végre festi a gyerekszobát, így ez is elmarad.
Arwen, te a 9 hónap végére ledoktorálsz?
Nagyon profi leszel a dolgokba.
Adriena (elkerülte a figyelmem
) Gábor lesz a neve a fiúkának? Nálunk is esélyes név.
Tényleg tündéri pofija van, nagyon megható lehetett látni. Gondolom sokkal szívhez szólóbb, mint mikor az egész babát látni. Ez már személyesebb lehet.
Szerika tényleg kifejezetten szép a pocid!
A tejcsit megnéztem, nekem is van, még mindig.
De erre tényleg nem lehet adni, mert Lillával nem volt előtejem, mégis 2 éves koráig szopizott!
Szóval ne aggódjon akinek nincs.
Esztora! Te aztán belekerültél a slamasztikába.
Az a baj, hogy ha most kihátrálsz ebből a helyzetből, többé nem mondhatod, hogy ők zártak ki, sőt még csak féltékeny se lehetsz, mert ő akart barátkozni. Legalábbis mondhatja ezt a csaj.
Én azt nem értem, hogy miért mondta el a párod a nőnek, hogy te féltékeny vagy rá?
Miért beszéli ki vele az otthoni dolgokat? Nálam ezzel betelt volna a pohár, de persze nem vagyunk egyformák.
Szerintem, mond azt, hogy a várandóság miatt, nem akarod magad, és a babát kitenni egy ilyen kínos találkozásnak, ami felzaklatna. Halasszák későbbre. Ez igaz is lehet, és mégse tűnik úgy, hogy te vagy a kerékkötő. Meg talán az eszéhez kap a nő is, hogy elég tapintatlan volt.
Na, most ennyi. Megyek, megnézem apa hol tart. Rossz, hogy nem tudok segíteni neki, de a festékszag most nem hiányzik.