Új privát üzeneted érkezett!

Hajni: :lol: épp én is ezen gondolkoztam.
Mindenféle számítás szerint (párom, babanetes kalkulátor és kb. megérzésem szerint) 10-én, és akkor 8-12. naptól tudják mutatni a tesztek, legalábbis a corax oldala szerint. Akkor 10+12=22, és ma 22-e van, akkor ugye holnap reggel elvileg kellene mutatni egy zebrát, ha babás vagyok?????????????????????
Te profi vagy ebben.

Nem bírok tovább várni. Muszáj megtudnom. Na, na? Csináljak reggel tesztet, vagy várjak még?????

meriann

Meri, én csinálnék, mert rettentően izgulok érted, de a többiek biztos leszavaznak :lol:

Arwen, nekem nincs semmi ilyen, pedig már elmúltam 26 hetes. Ez baj? :roll:

Jövök, jövök, csak nagyon belustultam :oops:

Szerika, azt hiszem, te kérdezted a köldökzsinórvért. Nos mi szeretnénk, mert jókat hallottam róla, de brutál drága. :roll:

Kép
Kép
adrienna

Merike:
nekem a halvány tesztem:
Kép
A felső a 8 nap, a középső a 9. nap.Az alsó meg a 11. nap.

A felső a 14. nap délután, az alsó pedig mai. :oops:
Kép

Szval szerintem hajrááááá holnap. :)
Vendég

Merike,
milyen kis türelmetlen lettél :)
Én leszek az ellentábor. Én biztosan várnék még egy kicsit, de végülis Hajninál bejött. Szóval bárhogy is döntesz én tűkön ülve várom a reggelt :)

Kép
bodzi

Lányok a nap hire:Zsuzsa (tudjátok R. "barátnője") át akar jönni v.melyik nap hogy beszélgessünk?!
egyenlőre nem nyilatkoztam,mondtam R.nek hogy este megbeszéljük.
Szerintetek?
Arwen köszi,én is örülök a jó vásároknak.voltak még nagyon jó kis ruhák de határozott kék és rózsaszin.egyenlőre nem tudjuk mi lesz igy nem veszek csak unisex szineket.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora,
át akar menni hozzátok? Hááát ez nem semmi. Olyan kínos egy ilyen beszélgetés. Nem tudom, mire jó. Téged akarnak ezzel megnyugtatni?

Kép
bodzi

Bodzi hát ez az.még a végen én fogom hülyén érezni magam.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora!
Ez a párod ötlete volt, vagy a csajszinak jutott eszébe? MIt akar beszélgetni? Párod mit mondott? fura ez az egész.
vivi79

Esztora: hát én ezt nem értem. Mi a fenét tudna mondani? Szerintem ha úgy érzed felzaklatna, ne találkozz vele. A babát nézd mindenekelőtt. Engem tutira nagyon felhúzna.
Őszintén szólva, ha R-nek barátja, akkor nem akarna Nektek bekavarni. Főleg így, hogy babát vártok. De én újra mondom, nagyon ugrok az ilyenekre.

Bodzi: ha holnap tesztelek, akkor csak addig izgulok, hogy ne jöjjön meg. Nem tudom érthető-e így. Viszont mi van ha még nem fog látszani. Azt hiszem gyötrődök amíg bírok. Hátha elfelejtek reggel pisilni, mert napközben már ellenállok.

Hajni: nem csalódtam Benned. Mai teszt. :lol: :lol: :lol:
Félek ugyanazt végigparázom, mint Te egy halvány tesztnél. Biztos? Nem csak én látom?
Köszi a képeket.

Majd meglátom, de ha teszteltem írok rögtön. Meg ha pisiltem reggel és nem teszteltem, akkor is. Jó?????

meriann

részleteket még nem tudok mert R. telefonált hogy hogy dolgozom a héten mert Zsuzsa szeretne átjönni,beszélgetni meg hogy jobban megismerjük egymást.R. 6-ig dolgozik de ha haza ért megkérdezem hogy honnét is jött ez tulajdonképp.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora:
hát izééééééé. Nekem ezzel a szeretnék megismerkdeni Veled dologgal lett csak gazán gyanús. :oops:
Én nem engedném az tuti.

Merike:
azért a 13. napi már nem lesz ám olyan halvány sztem, mint nekem a 8. napi. hihi :lol:
De ahogy érzed. Én tudod, h tesztmániás vagyok. :lol:
Vendég

Meri,
haaaaaaaaaaaaaaaat,ha kibirod,akkor meg varj!!!!De ha nem (en is olyan vagyok,mint Hajni :oops: ) akkor tesztelj :wink:
nekem azt hiszem a 12.DPOn volt olyan,hogy csak kesobb lett ket csik....szoval ha kidobtam volna,akkor siman negativank vettem volna..es ra ket napra meg csont +..
Szoval sajna,ha korai,akkor meg csalhat es feleselgesen csalodsz...
Ugyhoyg talan okosabb varni...
De en nem tudnek :lol:
na ebbol hamozd ki,mit tanacsolok :wink: :wink: :wink: :wink:
En mindenkeppen nagyon varom,akarmeylik reggel tesztelsz :lol:

Esztora,
huuu ez a csaj elegge erdekes.Viszont!Szerintem lehet,hoyg tenyleg cska azt kaarja,hogy megismerd es megnyugodj,hogy o tenyleg csak baratja a Parodnak!
Bar en olyan hulye szitunak erzem az egeszet,es gondolom Te is,csak ha Te mondod,hogy neee,ne talakozzatok,akkor meg Te leszel a rossz a vegen.....marmint erted,hoyg hoyg ertem...
Sajna en nagyon nem hiszek a noi-ff baratsagban...es m si viselnem el,ha a paromnak lany baratja lenne....
Szerencser eez nalunk kozos,o is igy gondolja...persze a tarsasagban vannak lanyok is meg fiuk is,de nem talalkozgatunk,meg lelkizunk ellenkezo nemuekkel...ha erted.
nekem az egszeruen rosszul esne...De tudom,neked sem esik jol. :(
Lattad mar amuyg a csajt?Vagy meg soha?Miota ismerik egymast?Regota?Az a baj,hoyg normal esteben lehetne olyan,hoyg harman talakoztok,vagy felugrik hozzatok a csaj...csak igy olyan direkt...mintha pofavizitre menne :roll:
jaj nem tudom mit tanacsoljak....

Hajni,
jot rohogtem a MAI teszten :lol: :lol: :lol: :lol:
De amuyg en is csinaltam meg par napon kerezszul teszteket,amig el nem hittem :lol:
Azatn mikor a doki leott is akartam csinalni,Dragam ramszolt,hogy alljak mar le a tesztekkel...normalis vagyok? :lol:
Mondom,de meg akarok bizonyosodni.....Erre o:Es ha nincs baba,akkor vajon miert nem jott meg meg?????
na erre nem tdutam mit mondani,es nem tezsteltem doki elott :lol:

Adrienna,
elotej:dehogy baj!En furcsallottam is!Aztan utanakerdzetem,meg olvastam a dolognak es kb a 4. honaptol normalis dolog.
Csak nekem is olyan furi volt.Kivancsi voltam Nektek van e ilyen.
Viszont azt is olvastam,hyog nincs osszefuggesben azzal,hoyg kesobb lesz e tej vagy ilyesmi.

Kép

Kép
arwen07

Esztora, Merinek totál igaza van: hallgass a szívedre. Ha nem esne jól a dolog, mondd meg őszintén a párodnak.
De én meg a másik véglet vagyok kicsit - elhiszem, h azért akarják, h megismerkedjetek, mert eddig Te kimaradtál ebből a barátságból, és ezért volt kellemetlen a helyzet. Meg most azt gondolom - lehet, ha benne lennék, más lenne a helyzet... - , h ilyen esetben én is szeretném látni a lányt, és azzal is közelebb kerülni az igazsághoz és a megnyugváshoz.
Szóval: amit érzel. Ha úgy a legjobb, beszélj előbb R-rel az egészről, és ha berzenkedik mindened ellene, mondd meg, h most Neked ez így a legjobb. Ha meg úgy érzed, érdekelne Téged a találkozó, állítsátok be úgy a dolgokat, h ne legyen kellemetlen helyzet. Ha ez lesz a helyzet, gondolkodhatunk még együtt, hogyan lehetne ez utóbbit.

Kép

Kép
nán-dorka

Meri, abban, h tesztelj-e, nem nagyon tudok segíteni. Én lehet, h megpróbálnám megállni, vmi jutalmat tűzve ki magamnak, ha megállom. :) Mert rossz az az eredmény, ami nem is eredmény. De ha már ott a lyuk az oldaladon ill. szétpukkadsz a kíváncsiságtól, akkor úgyis mindegy, akkor jobb egyet ellőni.
Most mindenesetre úgy beleéltem magam a szituba, h legszívesebben én csinálnám meg helyetted... :oops: Figyi, tudom, h soknak tűnik, de ha lősz, ha nem, az a néhány nap úgyis eltelik, amikorra a bizonyosságig jutunk. Azt válaszd, ami érzésed szerint a legkevesebb fölös izgalmat és fájdalmat okozza.

Ne izgulj, Adrienna, úgy van, ahogy Arwen írta.
"nincs osszefuggesben azzal,hoyg kesobb lesz e tej vagy ilyesmi" - igaz:, se pro, se kontra...
Nekem is volt vmikor, mostanában nem vettem észre, de sztem attól is függ, mennyire érzékeljük, h mi van rajtunk.

Hú, gyerekek, ha a munkámmal haladnék így... :oops:

Kép

Kép
nán-dorka

Nandorka
"Hú, gyerekek, ha a munkámmal haladnék így... "-ezen nagyot nevettem!!!!!!!!!!!!!!!hat igen,csak ugy ittragad az ember :lol:
Amuyg az elotejes dologra visszaterve: ha van rajtam melltarto,akkor nem vettem eszre meg soha!!!!Csak ha haloingben-pizsiben vagyok,vagy itthon melltarto nelkul poloban...
Szoval lehet,hoyg mindenkinel van,csak nem veszitek eszre :lol:

Kép

Kép
arwen07

Köszönöm lányok!
én is vivódok,igen már találkoztam a Zsuzsával és a barátjával is.
voltak nálunk és volt hogy összefutottunk a plazában.
tudjátok nekem is van 1 nagyon jó barátom (aki igaz a vállamig sem ér) igy én másként állok ehhez a n-f barátsághoz.ezzel nem mentegetőzni akartam.elmélkedem még aztán meglátom (meghallgatom R.-t is) leirom a döntésem.
a pizsigatyát most hogy tanulmányozom nem is breki van rajt,hanem elmo a sesame street-ből.
Meri én anno 2 tesztet csináltam egyiket(ez lett a halvány csík) amikor a vonalzóm irta a másikat 3 nappal később.igy nem tudok igazán mit tanácsolni.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok, csak gyors bekukk, mert mennem kell.

Meri, igen, én támogatom, hogy tesztelj! Nagyon izgulok reggelig!!!!!!!!!!!

Nikó, ment a meghívó!

Marietta, jelöltelek!

Esztora, szerintem egy beszélgetéssel nem veszítesz semmit, hátha még meg is nyugszol. Úgyis rájössz hamar, ha arra megy ki a játék, hogy hülyének néznek...Minden esetre, nem irigyellek!

Üdv, a többieknek is!
V.

Kép
vickybabe

Sziasztok!

Ragota: gratula a tesódéknak, tök jó, hogy már babázhatsz.

Arwen: nekem még nincs előtejem. Ez azért jó jel, mert valószínű lesz tejed. :wink:

Meri: nagyon-nagyon izgulok érted, persze közben féltelek is nagyon a csalódástól. Most tripla dózist küldtem a két csíkból, hátha... Olyan jó, hogy megint van valakiért izgulni.... :lol:

Adri: igen, nagyon drága a köldökzsinórvér. Majd az orvosomnál utánaérdeklődök, hogy is lehet, meg hogy mit tud erről. Mi nagyon gondolkozunk rajta, hogy levetetjük. Te nézegettél már ezzel kapcsolatban valamit?

Vicky: örülök, hogy belaktátok már az új otthonotokat, mostmár jöhet az új családtag :)

Esztora: várom a fejleményeket, mindenesetre furcsa, hogy ez a nő akar veled beszélgetni. Minek? :shock:

Képzeljétek csajszik ma voltam a cukorterheléses vizsgálaton. Tegnap este beraktam hűtőbe a limonádét és ma olyan szomjas voltam, hogy simán lehúztam. Szerintem semmi gond ezzel a cukorlöttyel, bármikor és bárhol iszok ilyet, na kinek van fölösleges glukóza? :lol: Úgyhogy senki ne féljen tőle (aki előtte áll), mert egyáltalán nem rossz.
Egyébként a cukrom jó lett, úgy örülök :)

Pocifotó: mindjárt rakok fel. Csakhogy a többi kismaminak is meghozzam a kedvét a képfelrakáshoz.

Pussszzz
szerika

Íme a kép:

Kép
szerika

Szeri:
nagyon szép a pocikád. :lol:
cukorhoz gratula. :wink:
Vendég

Húúú de szép a pocid Erika!!!!!!!!!!
Nagyon csini.

Köszi a nagy dózisú zebrás tesztet. :D

Képzeljétek cicivizsgálatot tartottunk. Azt már mondtam, hogy iszonyú érzékenyek. És a párom szerint is, barnásak a mellbimbóim és rücskösebb is, mint szokott. Bár az is igaz, hogy ennyire nem szoktuk tükörben elemezgetni a látottakat. :lol:
Most úgy érzem kibírom a vonalzó szerinti teszt napjáig. De reggel eldől minden.

Megyek bedőlök az ágyba, már csak pizsiben rohantam megnézni van-e új fejlemény.

meriann

Húúú de szép a pocid Erika!!!!!!!!!!
Nagyon csini.

Köszi a nagy dózisú zebrás tesztet. :D

Képzeljétek cicivizsgálatot tartottunk. Azt már mondtam, hogy iszonyú érzékenyek. És a párom szerint is, barnásak a mellbimbóim és rücskösebb is, mint szokott. Bár az is igaz, hogy ennyire nem szoktuk tükörben elemezgetni a látottakat. :lol:
Most úgy érzem kibírom a vonalzó szerinti teszt napjáig. De reggel eldől minden.

Megyek bedőlök az ágyba, már csak pizsiben rohantam megnézni van-e új fejlemény.

meriann

Köszi Csajok a dícséretet. :)

Meri: ez a cici dolog nagyon bíztató, ugyanis ilyenkor megbarnul körülötte, meg az egyéb tüneteid is nagyon bíztatóak, de én féltelek a csalódástól.... bárcsak megérkezett volna hozzád a két csíkos teszt, én nagyon-nagyon boldog lennék, úgyhogy mostmár tényleg zebrásodj be, jó????
Várom a holnap reggeli fejleményeket, hátha mégiscsak tesztelsz...

SZORÍTOOOOOOOK!!!!
szerika

Sziasztok!

Ágota, gratula, az unoka öcsihez.

Szeri, aranyos a pocid. /sajna az enyém alapjáraton ekkora:)/

Meri, szorítok, hogy kibírd a tesztnapig.

Esztora, szorítok, hogy ne érjen csalódás, kérd az angyalokat, hogy mutassák meg az igazságot neked!

Most ennyi, jó éjt, Nikó

Kép
nikóska

Sziasztok!

Megjöttem. Egy szülés miatt elcsúszott az egész rendelés, de már hazaértem. Doki néni megnyugtatott: zárt, megtartott méhszáj, puha méh, minden ok. Felejtsem el a munkát, pihenjek sokat, ne cipekedjek, de ha nem történik semmi rendkívüli, akkor nem kell állandóan feküdni :lol: :lol: :lol: Persze, most nem kezdek el ugrabugrálni egyik napról a másikra. Elhatároztam, hogy nagyon ráérősen fogok mindent csinálni. Nekem ami rossznak tűnt, hogy vannak napok, amikor egész nap keményedik a hasam, de aztán napokig semmi. Elvileg ez normális... :roll: Kis manót megnéztük, akkorákat rugott :lol: :lol: Felteszek két képet, bár nem sikerültek túl jól. Az egyiken az arcocskája látszik, a másikon a kukaca (ahol az x van) :lol:
Kép Gabi baba arcocskája Kép Gabi baba kukaca :)

Kép
Kép
adrienna

folyt.

Meri, nem tudom,mi lenne a jobb, én nagyon izgulok :lol:

ESztóra, nehéz helyzetben vagy, mert ha nem vállalod be a beszélgetést vele, akkor te leszel a rossz. Mondjuk hülye helyzet, nekem sem lenne kedvem találkozni vele, nem is tudom, mit mondanék. :roll:

Arwen: nekem semmi előtejszerű dolog nincs. Éjjel cicitartó nélkül alszom és igaz, hogy akkora cicim van, hogy a parmalat felirat simán ráfér :oops: de semmi ilyen tünetem nincs :lol: Remélem, hogy azért sok tejcsim lesz.

Szerika, igen, tulajdonképpen a döntés megszületett. Mi szeretnénk levetetni a köldökzsinórvért. Már körbenéztem és 300 sok ezer a mintavételhez biztositott szett és a 20 év tárolás ára. Mi a Krió intézet mellett döntöttünk, nekünk több ismerős is őket ajánlotta. Náluk 295 ezer DE nekünk most tuti nincs ennyi pénzünk, és nekik van egy olyan konstrukciójuk, hogy befizetünk 149 ezret és évente még 14 ezret. Persze igy sokkal drágább ha összeadod, de könnyebb kifizetni.
Ja és nem utolsó sorban, nagyon aranyos a pocakfotód :) Nekem is lesz holnap. Apa csinál egyet és felrakom.

Kép
Kép
adrienna

Képzeljétek megyek a héten én is cukor vérvételre, de nekem úgy kell csinálni, hogy este 9-től nem ehetek, éjféltől nem ihatok, aztán reggel mondjuk 6,30-kor meg kell ennem egy kiflit 2 dl tejjel és utána bemenni a kórházba. Pontban a kajától számított 1 óra elteltével le kell, hogy vegyék a vért. Ennyi... csak akkor kell lötyit inni, meg 2szer vért adni, ha most ez rosszul sikerül.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Meri!

Nagyon nagyon drukkolok Neked!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

+
++ +
++++
++++++
+++++
++
++
++++++++++
+++++++++++
+++++++++ +
++ ++ +
++ ++
+++ +++

Ezt a zebrát neked rajzoltam, remélem szerencsét hoz! :wink:

KépKépKépKép
*orsi*

Miért nem jól tette be?pedig olyan szép zebrát rajzoltam... :( na pill megoldom,nem fog ki rajtam akkor sem! :D

KépKépKépKép
*orsi*

íme a mű! :D
Kép

KépKépKépKép
*orsi*

Szeri!

Nagyon szép a pocid!

Adrienna!

Fú mekkora már Gabi baba! Nagyon ari. :wink:

Bocsi,hogy nem írok külön külön mindenkinek,csak mire visszaolvastam már eltelt egy óra...és mindjárt ledőlök a székről....

Pár gondolat...

A fürdés: Én végig fürödtem a várandósságom alatt,semmi baja nem lett a kisfiamnak.Akkor még nem tudtam hogy elvileg nem szabad.

Cumi: Eldöntöttem annak idején,hogy bizony nem kap a fiúnk cumit és cumisüveget sem.Mindenki hülyének és felelőtlennek nézett a családban. Aztán megszületett Domi és tényleg 3 hetes koráig nem volt otthon semmilyen cumi.De ekkor történt,hogy már fél óránként üvöltött hogy cicizni akar...pár nap nem alvás után a páromnak jutott eszébe,hogy vegyünk egy cumit...én még akkor is elleneztem,gondoltam bennem van a hiba és a tejemmel. Végül adtunk neki egy játszócumit és csodák csodájára megnyugodott.3 óránként kérte csak a cicit kb. Szóval gyerek válogatja....
(viszont ami nagyon rossz hogy most meg el sem lehet tőle venni :( és ugye már lassan 3 éves lesz.)

Bébikomp: Volt nekünk is,de nem sokáig használta az örökmozgó fiam.:) 7 hónaposan kapta, elvolt benne néha de úgy döntött inkább egyedül járkál a bútorok mellett. :)

Mellszívó: Nekem nagyon bevált az elektromos Pesztonka...vagy hogy is hívják?Sajna már nem emlékszem a pontos nevére. Egyszer 40fokos lázzal ébredtem és csomókkal a mellemben,ha ekkor nem lett volna a mellszívó...hááát.....

Hőmérő: Szerintem tök felesleges...de ez az én véleményem.:) Hiszen elég ha olyan meleg a víz amiben te magad is szívesen fürödnél.SE túl meleg ,se hideg.:D

Zenélőforgós zizé: ...hát egy darabig jó,kb 3 hónapos kora körül szerette a gyerkőcöm.

Mérleg: Nekünk védőnői utasításra kötelező volt méregetni egy x@r mérleggel a gyereket...idegeskedésen kívül más értelme nem volt. Szóval nekünk nem lesz a tesónál ilyesmi.

Más felesleges,nem felesleges nem jut most eszembe.:D
Pusszancs mindenkinek,jaj majd elfelejtettem!

Ágota! Gratulálok az unokaöcsihez!!!

KépKépKépKép
*orsi*

Jó reggelt !

Orsi: olyan drága vagy. Köszönöm a zebrát!

Na, kibírtam. A teszt gondolatára ébredtem, de gyorsan kirohantam pisilni és az este sokat is ittam. Nem sok érteleme lett volna.
Majd még jövök.

meriann

sziasztok,

Adrienna! Gyönyörű a kisfiad!!!!!!!!!! És várjuk a pocifotót!!!!!!
Szerika, nagyon csinos a pocid!!!!!!!!!!!!!!!Köszönjük a fotót!!!!!!!!
Orsi, jó, hogy benéztél, látom, nem sokat aludtál :)

Meri, ne csináld, meddig izguljunk még érted???? :) :) Holnap reggel??????Egyébként minden elismerésem a türelmednek, én tuti nem bírnám ki!

Pussz,
V.

Kép
vickybabe

Adrienna: nagyon szép Gabi baba.

Vicky: féltem nagyon, hogy - lesz. Azért bírtam ki.

Talán holnap már lesz valami azon a teszten.

meriann

Jó reggelt Mindenkinek!

Jaj Meri ne csináld, tisztára szétizgulom magam!!! Egyébként érzel bármilyen mensis tünetet? És máskor mennyi volt a leghosszabb nap, amikorra megjött?

Nán-dorka: tegnap elfelejtettem írni, hogy köszi a haszontalan dolgokról a listát, illetve a többieknek is, akik hozzászóltak.
Az az igazság, hogy mi venni szeretnénk légzésfigyelőt, vagy legalábbis kölcsönözni.... szerintetek hülyeség? Csak szétstresszelném magam???

Adri: köszi a képeket Gábor babáról, nagyon cuki :) És nagyon örülök, hogy minden rendben veletek.

Orsi: profi zebrát rajzoltál Merinek, szerintem hatásos lesz :wink:

Köszönöm mégegyszer a dicséreteket és várjuk ám a többi kismama pocifotóját is!
szerika

Erika: az az igazság, hogy tavaly egész évben próbált visszaállni a mensim. Tehát a legdurvább 35 nap volt. De most az elmúlt hónapban 30, előtte 31-32. A jelenlegi vonalzót 31 napra állítottam. De holnap szerintem tesztelek.
Vannak mensis tüneteim, de nem annyira drasztikusak. Most vagy azért mert ott a baba, vagy azért mert még 5 nap múlva jön meg.
Egyébként szédülgetek, 11-12 órát alszom, melleim érzékenyek és bizseregnek, na de mensikor is volt már erre példa.

meriann

Meri, azzal együtt, hogy tegnap azt mondtam, csináld meg, ma kapsz egy nagy piros pontot. Szerintem egy álnegatív, mint ami volt Hajninál, az nagyon le tudja törni az embert. Azért persze kifúrja az oldalamat a kiváncsiság :)

Gabi baba nevében köszönöm a dicséreteket :lol:

Szeri, mi már vettünk légzésfigyelővel egybekötött bébiörzőt, AngelCare-t. Jó drága, de a környezetemben erre esküsznek. Én úgy gondolom, hogy úgy sem fogok sokat nyugodtan aludni az elején, de valahogy én szeretem túl biztosítani magam. :oops: A bébiörzőt meg nagyon sokáig lehet használni, legalábbis ez a tapasztalat a barátnők között.

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!

Adrienna menni fog a lassulás az tuti,én is már 3 hete igy élem az életem.nagyon örülök hogy minden rendben. :lol:
még mindig nem tudom mi legyen...
erőteljesen hajlok a nem felé és szerintem ez nem véletlen.
Szerika nagyon szép pocid van.mondtam R.-nek hogy az enyémet is ideje lenne fotózni.

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora, tényleg nem könnyű ez az eset. Ha beleélem magam a helyzetedbe, de nyilván mások vagyunk, engem nem tudna a csaj megnyugtatni, sőt. Biztos, hogy totál ideges lennék az egésztől. Ez pedig nem hiányzik a babának. Azt gondolom, akármi is van, ezt elsősorban R-rel kellene tisztázni. Végül is Te ismered R-t a legjobban. Akármit is döntesz szorítok, hogy minden a lehető legjobban alakuljon.

Kérjük a többi pocifotót. Cserébe holnap rakok egy zebrás tesztet fel. De 100 %-ra nem tudom ígérni, csak a fotót. Élesítsétek a szemeiteket, mert ha nem lehet eldönteni + vagy -, akkor itt fogok egész nap sírdogálni, hogy akkor most ki mit lát.

Adrienna: szerintem ez jó stratégia, hogy óvatosan mindent. Lassan járj, és akkor nem kell feküdve kímélni magatokat.

meriann

Meri az az igazság hogy nekem az a "gyanúm" hogy nem is a Zsuzsa akar velem találkozni,hanem R. találta ki ezt az egészet.próbál minket "barátkoztatni"mert mondtam neki hogy teljesen kihagynak ebből a barátságból ezért nem tudtam mit gondoljak erről az üzenetről.
ugyanis 1év 1 hónapja vagyunk együtt ezalatt ugye 2 szer találkoztunk Zs-val.akkor most miért szeretne velem ennyire beszélni?????ha eddig nem mutatott érdeklődést akkor kicsit gyanús hogy történik egy ilyen fejlemény és egyből jönne?

Bridzsi

Kép
esztora

Esztóra, én biztos szétidegelném magam. Nem biztos, hogy ez most jó neked. Meg mit is mondana, olyan kínos lenne az egész. Á, én hagynám a fenébe :roll:

Szeri, tök ari a pocakod :lol:

Meri, én itt leszek, ööö... illetve megyek reggel vércukorra... de majd rohanok vissza, addig is hegyezem a szemem és nagyon drukkolok :lol:

Pocifotót este rakok fel

Kép
Kép
adrienna

Sziasztok!!!!!

Latom Meri kibirta!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:
Orulok neki,mert aholnapi az mar talan biztosabb eredmeny lesz...bar nekem a tutit csak azutan mutatta ki egyertelmeuen,amikor mar tul voltam azon,hoyg meg kell,hoyg jojjon....
Huuuuuuuuuuuu de drukkolok holnap reggel!!!!
Megyek dolgozni,uyghoyg holnap bentrol nezek be,remelem hagynak a munkatarsak netezni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Esztora,
latom meg nem jutottal dulore :roll:
Azt nem ertem minek kell talalkozni,ha mar talalkoztatok?csak ugy?R. mit mondott?Vegulis ha kitalaltok vmi progarmot pl negyesben ( o pasija is) akkor az talan nem olyan kinos...
Hat igen,ha neked is van fiu batratod,akkor persz enalatok ez mas,de akkor is ez olyan ize....marmint ez a helyzet :oops:

Adrienna,
nagyon szep a kisbabad!!!!!!!!!!!!!!!!Tok jol lehet latni az arcat az elso Uh kepen es a kukacat is :lol: :lol: :lol: :lol:
Orulok,hoyg szepen zart a mehszajad es minden oke!!!!!!!!!!!!Azert csak szepen lassan tessek mozogni,meg barmit csinlani,latod egy kis pihenes mennyit szamit!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vigyazz nagyon magatokra!!!!

Szerika,
wow,nagyon szep,formas poci!!!!
Vegre hazahozta Dragam a mi gepunket is,csak meg az osszekoto kabelt nem :lol: De igy legalabb mar tudok fotozni es hamarosan kepet is feltenni :lol: :lol: :lol:
Ugye mondtam,hoyg egyaltalan nem vezses a cukros lotyi? :wink: :wink:
Mennyi lett a terheleses eredmenyed?

Nagyon varom mindneki pocikepet!!!!!!!!!!!!!!
Es Meri tesztkepet :wink: :wink:

Orsi,
marha jo ez a zebra!!!!!!!!!!!!Nagyon tetszik!!!!!!!Ugyi vagy!!!!!!!Remelem ez Nektek is szerencset fog hozni!!!!

Ma reggel megint koran keltunk,mert Sogornomek elutaztk,es a 8 evest vitte Dragam suliba,majd mentem a korhazba az AFP es cukorterheles eredmenyeert.
AFP:1,2
Terheleses cukor:7,0
(az ehgyomri az 4,1 volt)
Nem tudjatok meddig jo a terheleses eredmenye?A neten azt olvastam (mert persze amint hazaertem egybol raugrottam netre nezelodni,mert ott semmire nem mondtak semmit!!!csak kezembe nyomtak a leletet),hoyg 7,8 ig okes a terheleses eredmenye.
Ti it tudtok errol?Mert persze a papiron nincs tol-ig sem normal erteknek..birom az ilyet....Mondjuk en nyugodt vagyok,sztem jo :lol:
Igazabol az Afp miatt sem aggodtam,amsik helyen is ennyi volt,csodalkoztam volna ha itt mas :shock:

Majd meg benezek :lol:
Puszi

Kép

Kép
arwen07

Lányok, találtam egy oldalt:

http://www.hazipatika.com/services/lab

A laboreredmények értékeléséhez adhat segítséget.

meriann

Sziasztok!

Mennyi esemény! :shock: Meri drukkok mennek, és ügyi vagy, jól döntöttél. Így kevesebbet idegeskedsz talán. Azt úgyse úszod meg, gondolom.

Ágota gratula a kissráchoz! Remélem nektek még ennyi "rendellenesség" se jut! :wink:

Orsi, jó hogy benézel! :wink: Neked mitől lett jó a vonalzód? Az enyém még mindig rossz. :cry: Domi dackorszaka csendesedett már?

Vivi mit hímzel? Nekem most reggel jött meg a hozzávaló a magasságmérőhöz. :D Olyan izgi! Nagyon várom már, hogy nekiugorhassak.
Az ingán gondolkoztam én is, megint meg kéne csinálni. Csak játékból. :roll: De apa végre festi a gyerekszobát, így ez is elmarad.

Arwen, te a 9 hónap végére ledoktorálsz? :wink: Nagyon profi leszel a dolgokba.

Adriena (elkerülte a figyelmem :oops: ) Gábor lesz a neve a fiúkának? Nálunk is esélyes név. :D Tényleg tündéri pofija van, nagyon megható lehetett látni. Gondolom sokkal szívhez szólóbb, mint mikor az egész babát látni. Ez már személyesebb lehet.

Szerika tényleg kifejezetten szép a pocid!

A tejcsit megnéztem, nekem is van, még mindig. :D De erre tényleg nem lehet adni, mert Lillával nem volt előtejem, mégis 2 éves koráig szopizott! :wink: Szóval ne aggódjon akinek nincs.

Esztora! Te aztán belekerültél a slamasztikába. :( Az a baj, hogy ha most kihátrálsz ebből a helyzetből, többé nem mondhatod, hogy ők zártak ki, sőt még csak féltékeny se lehetsz, mert ő akart barátkozni. Legalábbis mondhatja ezt a csaj. :evil: Én azt nem értem, hogy miért mondta el a párod a nőnek, hogy te féltékeny vagy rá? :shock: Miért beszéli ki vele az otthoni dolgokat? Nálam ezzel betelt volna a pohár, de persze nem vagyunk egyformák.
Szerintem, mond azt, hogy a várandóság miatt, nem akarod magad, és a babát kitenni egy ilyen kínos találkozásnak, ami felzaklatna. Halasszák későbbre. Ez igaz is lehet, és mégse tűnik úgy, hogy te vagy a kerékkötő. Meg talán az eszéhez kap a nő is, hogy elég tapintatlan volt.

Na, most ennyi. Megyek, megnézem apa hol tart. Rossz, hogy nem tudok segíteni neki, de a festékszag most nem hiányzik.

KépKép
KépKép
fioona

Fioona ez az!ráéreztél a lényegre ha most nemet mondok ,lehet mártirkodni hogy ő megpróbálta.
na mindegy ezt nekem kell megrágni,végül is ez a "rovat" a babákról szól és nem az vivódásomról!
Meri te is egy hős vagy!nagyon nehezen birtam ki én is azt mondtam R.nek naponta többször is hogy semmi jele hogy megjönne.nagyon szoritok.
Arwen az tcukrom 4,7 volt de ez nem mérvadó mert én az ájulós tipus vagyok.folyton van cukor a táskámban mert ha lejjebb megy már rosszul is leszek.

Bridzsi

Kép
esztora

Adri: tök érdekes, hogy neked így nézik meg a cukorterhelésed. Majd írd meg mennyi lett az eredményed. Na ebből is látszik, hogy ahány hely, annyi szokás...
A férjem nálunk is ragaszkodik a légzésfigyelőhöz. Lehet, hogy fölösleges dolog, de mi így leszünk nyugodtabbak (vagy idegesebbek - hát ez majd kiderül).
A köldökzsinórvérnek mostmár mi is utánaérdeklődünk és megnézünk pár helyet, de amit írtál az elég jó konstrukciónak tűnik. És úgy tudom, hogy külföldön tárolják majd valahol ugye?

Meri: holnap reggelig szétizgulom magam, de inkább várd meg a holnapot, minthogy csalódj. Sőőőőőt... ugye megígéred, hogy nem keseredsz el, ha nem látsz két csíkot??? Bár már tényleg annyian szorítunk neked, hogy annak a csíknak ott kell lennie!!!! Meg a tüneteid is nagyon gyanúsak.
És köszi az oldalt, amit belinkeltél az eredményekről, ez tök jó!

Esztora: én a helyedben nem találkoznék a csajjal, persze ez csak az én véleményem. Csak felzaklatna...

Arwen: a normál vércukrom:4,2, a terheléses: 5,15. Nekem azt írja a papírom, hogy 3,8-6,6 mmol/l jó, de én is azt hallottam korábban, hogy 7,8 a határ. Ki elemzi az eredményed és mikor?

Lányok: ti hálózsákban altatjátok majd a kicsit? Vagy felesleges ezt is venni neki? Ezzel kapcsolatban is már annyi véleményt hallottam és olvastam, de nagyon kiváncsi vagyok a tapasztalataitokra.

Megvan a mi gyerekünk neve is: Balázs lesz :)
szerika

Kép
na végre Annaberg tiszta hó!a nap jó hire beleférek a sinaciba!

Bridzsi

Kép
esztora

Esztora: te síelni akarsz babásan? :shock: :shock: :shock: Vagy csak felveszed a sínacit??? Amúgy gratula a hóhoz, már épp ideje volt!
szerika

Szeri, igen, nekem is ez tünt a legjobbnak. Állítólag elég korrektek. Mondjuk itt az van, hogy nem jönnek ki a vérért, hanem Apának kell bevinnie azt egy hütőtáskában, dehát na bumm. Egyébként ők Magyarországon tárolják, talán Miskolcon, de erre nem mernék mérget venni.
A Balázs nekem is tetszett nagyon, Apa viszont nem akarta. Rossz emlékei vannak Balázsokkal :roll:

Fiona, tényleg fantasztikus dolog volt, ahogy nézett minketa monitoron.

Azt mondják, hogy a 30. hét után már érdemes 4D-re menni, mert az arcvonásai már olyanok, mint amilyen akkor lesz, amikor
születik. Ti mit gondoltok erről?

Igen, Gábor lesz, most már végleges :)

Kép
Kép
adrienna

"A jelenleg érvényes meghatározás szerint cukorbetegség akkor áll fenn, ha az éhgyomri vércukorérték ismételten 7,0 mmol/l vagy magasabb, és/vagy a cukorterhelés során a 120 perccel későbbi érték 11,1 mmol/l vagy magasabb. Ha az éhgyomorra mért vércukor 6,1 - 6,9 között van, azt károsodott éhomi vércukorértéknek nevezzük. Ha a cukorterhelés során a 120 perces érték 7,8 - 11,1 mmol/l között van, az a csökkent cukortolerancia. Ez a két eltérés még nem azonos a cukorbetegséggel, bár már fokozott érrendszeri rizikót jelentenek. Az ilyenkor bevezetett életmódváltozások hatására még van esély a cukorháztartás normalizálódására. "

Ugyhogy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?