Sziasztok!
Ma is hianyoltam a mosogatogepet.
Egyebkent nalunk a vizszamla miatt nem kene aggodni, mivel nincs vizora. Viszont, ha elkoltozunk, akkor lehet, hogy lesz, mert allitolag most mar ahogy tulajdonost valt egy ingatlan, illetve nevet valtoztatnak a vizszamlan, oda szerelnek be orat. Ha mar a haztartasi eszkozoknel tartunk, van valakinek szaritogepe? Nekunk nincs, viszont ha koltozunk, jol jonne, mert abban a hazban meg ennyi hely se lesz teregetni es raadasul addigra a baba miatt pont tobb teregetni valo lesz. Szoval, arra lennek kivancsi, ha valakinek van tapasztalata e teren, hogy nagyon megdobja a villanyszamlat?
Andrea, egyaltalan nem unjuk a kepeket, legalabbis en orulok, ha raksz fel egy csomot. Nagyon erdekes latni mas orszagokat, ahol meg nem jartam, meg valoszinuleg nem is fogok.
Zsuzsi, tegnap gondoltam rad, a ferjem beszelt telefonon a kanadai unokatesojaval.
Az ejszakak nalam is erdekesen alakulnak. A tegnapi kulonosen. Kb. 2 oran keresztul nem hagyott a kis dragam aludni. Eloszor azt hittem, hogy nem tetszik neki, hogy azon az oldalamon fekszem. Hiaba fordultam meg, meg jobban mocorgott. Nem rugdosott, hanem hullamzott, meg iszonyatos erovel nyomta kifele oldalt a hasam. Raadasul mar megint a vakbel vagasomnal. Annyira kinlodtam, hogy a ferjem is felebredt. Mondtam neki, hogy tegye oda a kezet, mert altalaban akkor le szokott allni a kiscsaj. Hat, most nem. Eloszor a ferjem el is rantotta a kezet, ugy megijedt. Azt mondta, hogy olyan, mintha ki akarna maszni a hasambol.
Jaj, nem is merek belegondolni, mit fog alakitani ejszakankent, amikor mar kint lesz a pocakombol!
Edit, ez tenyleg nagyon jo hir! Hogy mire nem jo az iwiw?!
Igen, ismerem Jamie Olivert, de en nagyon ritkan nezek tv-t, ugyhogy mar ezer eve nem lattam. Pont most meselte a ferjem, hogy hallotta a radioban, hogy nagyon elhizott Jamie O., pedig allandoan az egeszseges etkezesrol magyaraz.
Nigella Lawson-rol hallottal? Egy sotet haju csajszi, aki szinten fozocskezik es mar jo par szakacskonyve jelent meg. Ot viszont meg sose csiptem el a tv-ben, csak hallottam rola. Egyebkent a Nigella nevet szerettem volna adni a babocanknak, de a ferjem nagyon tiltakozik. Teljesen fel van haborodva, ha felhozom a temat. Szerinte marhara idetlen, hogy az o nevebol egy "la" vegzodessel csinaltak noi valtozatot. Pedig nekem tetszik. En eleinte ugy is hivtam a kisasszonyt, de aztan a ferjem "atkeresztelte" Lollinak. Anyakonyvezve meg Isabella lesz.
Cs-ne Kati, nagyon jo a kep Jocirol a jarokaban! Annyira kis huncut arca van!
Bogyo, szerintem is jo a nalatok levo korkulonbseg. Nagyon nehez az anyukanak, ha kicsi a korkulonbseg a gyerkocok kozott. En lattam az egyik baratnomet, mit osszekinlodott. Az elso gyerkoc meg beszelni se tudott, meg meg mindig pelenkas volt, amikor mar jott a masodik. En akkor megfogadtam, hogyha ket gyerkocom lesz, akkor legalabb 3-4 ev lesz a ketto kozott. Meg jobb lenne 5-6, de nem vagyok mar mai csirke, ugyhogy annyira nem halogathatom.
Puszi mindenkinek:
Olive