Új privát üzeneted érkezett!

Csak azért néztem be már megint, mert eszembe jutott, hogy Mamócának nem reagáltam az írására, pedig szerettem volna! :oops:

Mamóca: Engem is nagyon meglepett a válásotok híre, én is úgy képzeltem, hogy boldogan éldegéltek hármasban. Egyetértek Olive véleményével, hogy csak a gyerek miatt nem szabad együttmaradni, ha egyébként nem megy, mert az senkinek sem jó! Gondololom alaposan átgondoltad a dolgot, mielőtt elszántad magad erre a lépésre! Őszintén sajnálom, hogy így alakult!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Annyit emlegettetek az iwiwet, hogy most mar en is elkezdtem a bejeloleseket. Viszont nem jutottam a vegere, ugyhogy majd meg folytatom, ha lesz egy kis idom.

Most mennem kell, mert este megyunk vacsira a baratnomekhez es igertem desszertet, ugyhogy neki kene kezdenem.

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Szia Olive!

Megkaptad valakitől a bablistát? Szívesen elküldeném neked, de nem tudom az email címed :cry:
A mézes-mustáros csirke jól hangzott múltkor! Elküldenéd neme a receptet? Jöhet emailen is!

Emőke: Krisztiánról vannak új képek? Néztem a fotoalbumát de nem láttam :cry:

Zsuzsi: Hogy vagy? Alida jól alszik márM Sajnos mióta hazajöttünk Réka is rosszul alszik, illetve már Magyarországon is rosszul aludt, de azt gondoltm idegen a hely, sokat utazgatunk a szülők között, betegség .... , itthon sem alszik jól, 1-2 óránként kel és szomjas vagy cumi kell :cry: Hát eléggé fáradt vagyok én is, mert már hete óta ez van, remélem lassan visszrázódik minden a helyére. Picit keménynek kellene lenni, mert néha hisztis, de nekem ez nagyon nehezen megy :cry: Alidának kibújt a foga? Az volt a baj?

puszi Eszter, Réka és Zalán

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Benézek végre ide is, jobbanmondva írok pár sort.

Először is, mielőtt elfelejtem! :oops:
Sudi!
Írtad, hogy Gery le szokott esni a kanapéról. Nem lehet esetleg kinyitni? Én ki szoktam nyitni. Igaz csak félig, úgy kb. 20 cm magas, Enéh szabadon mászkálhat fel-le. Igaz, már akkor is nagyon ügyesen fel-le mászik, mikor össze van csukva, de azért még nem olyan ügyes.
Írok majd mailt is, csak most megint fergeteges jókedvem van….

Mölli!
Jópofa lehetett a férjed, ahogy magyarázta Ákosnak a lemászást. Tök érdekes, mert Enéh kezdettől fogva lábbal-fenékkel próbált meg lemászni. Igaz, még van mit tanulnia, de napról-napra ügyesebb. :)

Edith, Kati!
Én is láttam a filmet. Szerintem azért ölte meg a gyerekeit, mert Hitler bukása után őket is üldözték volna, hiába gyerekek. Mindenesetre abban egyetértek, hogy szörnyű dolog az amit tett.

Mamóca!
Kitartás!
Ha az vígasztal, elárulom, hogy én is elváltam 1x, és az bánt az egészben a legjobban, hogy elég sokáig húztam-halasztottam a dolgot. :?

Olive!
Szerintem nyugodtan bevállalhatod azt az amerikai konyhát, ha az a szíved vágya!
És a mosogatás? Erre csak 2 dolgot tudok mondani! Ha valakinek nem tetszik a mosatlan edény, a lehetőség adott, elmosogathatja, a másik meg az, hogy már elég régóta feltalálták a mosogató gépet.
Ha nekem sikerül végre valahára elköltöznöm, akkor tuti hogy a konyhámban lesz mosogatógép. Mondtam is a páromnak, hogy inkább alszom a földön, de nekem az KELL!

Nah! Húzok, feltöltöm „az elérhetetlenné vált videóimat”.
Majd jelentkezem!

KépKép

www.eneh.gportal.hu

"Ne feledjem, hogy gyermekem első mintája és alakítója én magam vagyok."
sancsi

Etterke igen vannak,épp ma tettem fel újakat!!!
Itt megtalálhatod: okrisztian.kepeim.hu ebbe vannak az új képek a Karácsony és a január címszók alatt!!!
Aranyos vagy,hogy megnézel bennünket!!!Köszike

majd próbálok a héten ide is feltenni képeket!!!

puszilok mindenkit..most sajna csak ennyi 1000bocs

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Sziasztok!

Etterke, nem kaptam meg babakelengyes listat, ugyhogy akkor megadom neked az e-mail cimem: newlynfish@hotmail.co.uk

Ma a ferjem nagynenjenel voltunk. Du. teazas volt angolosan (tejes tea). Elegge nehezemre esett, de nagy nehezen legyurtem egy cseszevel. Aztan este vacsora. Hat, az is igen csak angolos volt. Se ize, se buze. Hogy mit szeretnek ezek a sotlan vizben fott zoldsegeken? :roll: Pedig meg nem kell dietaznom, nem vizesedek. Holnap valami jo kis magyarosat fozok vacsorara.
A ferjem meg az unokatestvere zongoraztak egy csomot, amig ott voltunk, a lanyom meg kalimpalt ezerrel. Valahogy a zongoraszora mindig beindul. Amugy a ferjem unokatestvere zongorista es ma este is volt valami koncertje. A nagyneni meg operaenekesno volt, szoval ha szerencses a lanyom, akkor az apja csaladja felol orokli a muzikalitast. Tolem nem sok zeneiseget orokolhet, mert hangom sincs es zongorazni se tudok, pedig 5 evig tanultam. :roll: Karacsonykor ugy kellett leallitanom a ferjem, mert a lanyom annyira rugdosott a zongoraszora, hogy az mar kellemetlen volt. Szoval, lehet, hogy egy leendo kis zongoramuveszno lakik bennem. :lol:

Szerintetek ciki ejfel utan enni? Nem szoktam, de ez a mai dietas angol vacsora valahogy nem toltotte meg a gyomrom. Kezdek irto ehes lenni. Az elobb ettem gyumolcsot, de attol se lett jobb, csak ehes maradtam.

Sancsi, en eddig nem partoltam a mosogatogepet, de miota kismama vagyok, valtozott a velemenyem. Sokszor jol jott volna. Foleg most, hogy meg a melyhutobe is fozok, rengeteg a mosatlan edeny es neha a derekam majd leszakad a mosogatastol. Szoval, a kovetkezo konyhankba en is szeretnek egyet. Egyebkent itt Angliaban alig van valaki, akinek nincs. Ha angol vendegeink jonnek, el is szoktak csodalkozni, hogy nekunk miert nincs mosogatogepunk. A szomszedasszonyunk a kb. 5 nm-es konyhajaba is betuszkolt egy mosogatogepet, pedig neki meg ferje sincs, egyedul el. A mi konyhank kb. 12 nm-es es meg sincs mosogatogepunk. :(

Hogy telt a hetvegetek?

Elkoszonok, muszaj bekapnom nehany falatot, mert iszonyuan korog a gyomrom.

Puszi mindenkinek:

Olive

KépKép
olive

Etterke, elkuldtem neked mailben a mustaros-mezes csirke receptjet, csak eppen a mezet kifelejtettem belole. :oops: Azt a legvegen keverd bele! Nem kell bele sok egyaltalan. Kb. 1-2 teaskanal izles szerint. Kostolgasd es annyit rakj bele, hogy eppen erzodjon egy kis edeskes iz, de ne legyen tul edes! Jo etvagyat hozza! Mi nagyon szeretjuk. :)

KépKép
olive

Sziasztok!

Jó fárasztó volt a hétvégénk, sokat dolgoztunk (sütöttünk, fôztünk, komponáltunk, játszottunk, ki-ki mit), pihenésre nem sok idô maradt. Alida egyre jobban élvezi a lakás felfedezését, ma egy müanyag poharat szerzett be magának és azzal gurigázott meg nyomogatta. Olyan fantasztikus figyelni, ahogy napról-napra többet fedez fel a világból! Tegnap megkóstoltuk a zabkását, ami sokkal jobban ízlik neki, mint a rizs. Ma a narancslevet is megkóstolta, kicsit fintorgott, de aztán ette.

Etterke:
Nálunk szerencsére rendezôdni látszanak az éjszakák. Alida 1-2* kel fel és kevesebbet szenved a fogaival, amik még mindig nem jöttek ki, de már majdnem. Este viszont késôbb fekszik le, amit én nem is bánok. Alida szerencsére éjjel nem hisztizik, nappal is csak néha és elég jól le lehet szerelni. Én éjjel sosem hagyom sírni, attól csak felébred és mégnehezebb elaltatni. Remélm, nálatok is hamar rendezôdik az alvás.

Olive:
Emlékszem még a "régi szép idôkre", mikor leszakadt a derekam mosogatás közben! Nekünk sincs mosogatógép, bár én nem is annyira hiányolom. Nem mintha nem lenne elég mosatlan edény! Írhatnál a mindennapjaidról, hogy hogyan mozog a babóca, olyan jó nosztalgiázni! Érdekes, Alida mindig megnyugodott a zongorázásra! Nekem egyszer volt részem angol vacsorában, párolt borsó és répa volt! Biztos volt hozzá még más is, de már csak erre emlékszem! A sörük viszont jó!!

Cs-né Kati:
Nyugodtan írhatod, hogy Joci milyen szépen alszik, nem fogok irígykedni! Valahogy ki vagyok a mi helyzetünkkel békülve, persze tudnék többet is aludni egy huzamban! De azért nem olyan vészes!

Emôke:
én is megnéztem Krisztiánt, tüneményes!!! Milyen nagy már ô is!!

Na megyek alukálni, ki kell használni az idôt!
zsuzsi 81

Sziasztok, csajok!

Zsuzsi, nagyon örülök, hogy rendeződött Alida alvása. Én már nem is várom el, hogy Kriszta sose ébredjen meg éjszaka, örvendek én is, ha csak 1x-2x sír fel. Mert érdekes, sose ébred meg, csak sírdogál, vagy éppen visít, vagy mocorog stb. Tegnap reggel, pedig, én már tettem-vettem a lakásban, amikor hallom, hogy olyan csuklásszerű hangokat ad. Bementem hozzá, és sírt álmában. Igen, sírt, bár nem ébredt meg rá, de a sípoló hangok után olyan sóhajtásféléket hallatott, mint amikor valaki már sokat sírt. (remélem, nem volt túl bonyolult magyarázat :roll: .) Nem tudtam felébreszteni, pedig ölbe vettem, szóltam hozzá, cirógattam, de aztán megnyugodott.
Igaz, milyen hihetetlen, amikor napról napra látod, ahogyan fejlődik, többet tud, többre képes? Nekem az az érzésem már, hogy nem bírom ezt az iramot. Pedig, hajaj, még mi lesz ezután? :) :) :)

Etterke, sajnálom a rossz éjszakáitokat nektek is. A betegségéből azért remélem, hogy helyrejött Rékus!
Vagy két napja Kriszta is alig eszi meg a kajájának a felét. És nem tudom, miért. Nem beteg, nem hányik, nagyon jó a kedve, csak nem akar rendesen enni. Most annak a számlájára teszem (egyelőre), hogy unja az evést, és sajnálja arra pazarolni az idejét! :roll: :roll: :roll:

Olive, sejtettem én, hogy az angolok elég gyatra szakácsok, éppen ezért ámulok és bámulok, amikor a tévében egy sorozatot nézek, amelyben egy angol srác, James Oliver főz. (Ismerős?) Olyan jó humorú, magával ragadó a stílusa, és olyan élvezettel, beleéléssel főz, hogy szinte érzed, ott vagy mellette. Na, annak a kajái biztos, hogy nem ízetlenek. Én mársok mindent kipróbálrtam, bár kissé módosítva, mert mi éppenhogy nem szeretjük annyira fűszeresen a dolgokat. (Én igen, de István nem. És itt főleg az olaszos zöldfűszerekre gondolok.) Tegnap is olyat főzött, hogy szinte megnyaltam én is a számat utána! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ne haragudj, hogy nem reagáltam a listaküldésre, teljesen kiment a fejemből. És nem küldöm el én is, mert ugyanaz van meg, ami Etterkének, mert anno én is tőle kaptam.

Emőke: Megnézem én is Krisztiánt! :)

Sancsi: Feltett szándékom, hogy amikor a konyhám módosítására és felújítására kerül sor, akkor mosogatógépet is veszek. Ebben teljesen igazad van, hogy szükséges a háznál, és végülis előre kell néznünk, nem a nagyanyáink korára! Az öregek szerint úgyis még mndig sulyokkal kellene kimosnunk a ruháinkat, merthát nagyanyáinknak sem volt mosógépjük! :evil: :evil: :evil: Na, mindegy csak felhúzom magam az ilyesmin. Úgyhogy, nekem lesz mosogatógépem.

Mentem, Krisztának épp hallom a hangját!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok Lányok!

Ez hihetelen hogy itt milyen intenzívek vagytok! Két napig nem néztem be, és nem győzök vissza olvasni!

Csütörtökön voltunk védőnőnél, meg uh on, ahol megnézték a Dávid belsőszerveit és a csípőjét, meg a koponyáját is!
Hála Istennek mindent rendben találtak,és a súlya is jócskán gyarapodott 5080g! :lol: És a védőnő megint megdicsérte, hogy milyen szép a bőre, meg a szája belseje aminek igazából mem tudom mi a jelentősége! Mert ha a szájpenészt nézi olyankor, akkor nem értem, ugyanis én azt hittem az a cumitól, cumisüvegtől alakulhat ki! de mivel nekünk egyik se játszik szerepet ezért gondot se okozhat! :P

Mamóca:
Igaza van a többieknek, egy gyerek nen tarthat össze két embert. Én mint elvált ezt pontosan tudom!

Ha tudom még pontosabban kifejtem , de most sír a babám!

puszi!

bogyo75

Julcsi, kérdezted múltkor, hogy dolgozom-e valamilyen médiának, a válaszom meg NEM volt.

Nos, képzeljétek, KAPTAM ÁLLÁSAJÁNLATOT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az iwiw-en akadtam rá egy ismerős főszerkesztőre, akit bejelöltem, és amikor visszaigazolta, már üzenetet is küldött, hogy még szeretnék-e a sajtóban dolgozni.
NAná, hogy igen! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Azóta váltottunk néhány sort, és itthonról végezhetném a dolgot.
Mlég egyáltalán nem biztos, természetesen, most kell átnéznem a rovatot, de annyira izgulok, hogy az kimondhatatlan. Mondjuk, még mástól is függ, hogy elvállalom-e, bele kell néznem, lássam a témákat meg minden. És a fizetés sem utolsó szempont, hisz most a gyed itt nagyon jó a fizetésekhez képest.
Szóval nagyon feldobódtam, és tényleg jól jönne egy kisszellemi munka!!!! :) :) :)

Julcsi, örülök, hogy mindent rendben találtak Dávid manónál! Én úgy tudom, hogy szájpenész nemcsak cumitól alakulhat ki, hanem bármitől, de nem vagyok benne kompetens. Mindenesetre Krisztának még nem volt szájpenésze, pedig ő cumizik.

Na, mentem, ideges vagyok, belenézek a szerkesztendő rovatokba!

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Sziasztok!

Képzeljétek, végre kibújt Jocikám két (!) alsó metszőfoga :!: :D

Habtapit sajnos nem sikerült vennünk, pedig négy helyen is jártunk, de mindenhol azt mondták, hogy ugyan tartanak, de akkora a kereslet rá, hogy most éppen nincs nekik! :cry: Mindenesetre két áruházban azt mondták, hogy e-hét folyamán kapnak új szállítmányt, úgyhogy megegyeztünk a férjemmel, hogy hétvégén ismét teszünk egy próbát! :roll:

Bogyó: Örülök, hogy mindent rendben találtak Dávidkádnál! :) Különben én is úgy tudom, hogy szájpenészt nem csak a cumi okozhat!

Zsuzsi: Joci sem szereti a narancslevet magában, csak úgy fogadja el, ha mandarinlével vegyesen adom neki! Én is ámulattal figyelem, hogy Jocikám egyre ügyesebb és mi minden újdonságot csinál! :)

Edith: El is hiszem, hogy nagy izgalomban vagy most a munkalehetőség kapcsán! És milyen témáról lenne szó? Vagy változó, hogy mikor miről kéne írnod? És hol vagy miben jelenne meg?

Olive: Én is hallottam már róla, hogy az angolok nem fűszerezik különösebben az ételeket, sőt! Én biztos nem tudnám megszokni! :x Az tényleg szép lenne, ha a kislányotok örökélné a zene iránti szeretet! Én énekelni szeretek, tudok is, nagyon sokat szoktam Jocinak, aki felettébb élvezi! Hangszeren nem játszom, annak ellenére, hogy a zongorát nagyon szeretem és néha gondoltam is rá, hogy jó lenne megtanulni játszani rajta, de aztán valahogy sosem lett belőle semmi! :?

Most mennem kell, később még benézek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Kellemes hetet mindenkinek!

Emőke: Majd megnézem Morzsika képeit, de most nem működik az az oldal :cry: , de lementettem majd próbálom később! Köszi!

Olive: Megkaptam a receptet, köszi, küldtem a babaholmi listát, remélem megkapod te is. szerintem nem gond ha éjjel eszel, mert ez nem gyakori, nem kell félned az elhízástól. Én éhesen nem is tudok aludni. Én anno tejet ittam!
A spanyolok sem fűszerezik igazán a húsokat és nem is sütik át teljesen, ahogy az angolok sem.
A mosogatógép jó dolog, nekünk van és én is a terhesség vége felé kezdem el használni, amikor már nagyon fájt a derekam. Persze azóta is használom!

Zsuzsi: Réka most jól aludt, reggel fél 6-kor ébredt fel, mert éhes volt. Nekem szokatlan ez az éjjeli ébbredés, mert korábban este gyorsan elaludt és reggel 8-ig meg sem szólalt. Nyilván a nyugtalan alvást okozhatta a betegség, utazás, fogacskák :roll:

Bogyó: Örülök, hogy jól van Dávidka! Szép, nagy baba legalábbis Rékához képest, aki 3 kilóval született. Írjál magatokról! Ákos most szól a kistesóhoz? Egy nagyobb gyereknek könnyebb ha jön a kistesó? Mi is szeretnénk már tesót Rékának! :lol:

Edit: Gratulálok az állásajánlothoz! Ez fantasztikus érzés lehet, hogy megkerestek! Gondolg végig és ha van időd, energitá, akkor szerintem vágj bele! Egyébként nálatok hogy van ez, ha munkát vállalsz akkor elveszíted a gyedet? Alkalmi megbízási szerződéssel is lehet?

Kati: Jocinak nagy gratula a fogacskákhoz! Nekem olyan hihetetlen, hogy egyszerre jönnek ki a fogacskák, pedig Rékánál is így volt. Gondoltam ma rátok délelőtt, hogy sikerült-e venni habtapit, remélem legközelebb sikerrel jártok!

Kép
Kép
etterke

Sziasztok!

Gratulálok Jocinak a fogacskákhoz!!!
(nekünk még mindig az a kettő van csak. HA így haladunk Tomi hároméves korára lesz meg az összes foga…)

Edit, nagyon klassz az állásajánlat! Így legalább megszerezhetnéd a tapasztalatot, hogy később főállásban dolgozhass a szakmádban.
Titokban én is egy négyórás itthon végezhető munkáról álmodozom, legalább a harmadik évre, hogy még itthon tudjak maradni Gyesen is, mert az nagyon kevés.

Mosogatógép!!!
Képzeljétek, vettünk egyet. Már régóta terveztük, de most ért meg a gondolat (meg a pénz) rá.
Elegem lett, hogy Tomi drága alvásidejét mosogatással töltöm, amikor mindig annyi minden mást is kell csinálni.
Norbi csinált neki szekrényt (mert igazi konyhabútorunk még nincs, csak egy régi szekrény) és a sógorom du köti be a vízrendszerbe. Utána beizzítom!!!
Remélem beválik.

Most itt kínlódok, nem tudom ti hogy vagytok vele, de szülés óta nekem olyan brutális mikor megjön, legalábbis az első napok, mintha agyonvertek volna.
Meg a hasam is fáj. Így ma nem is volt erőm tornázni, de voltunk egy nagyot sétálni Tomival, talán holnaptól rosszidő jön.

Szerdán megyünk kontrollra a levegővétel miatt. Szerencsére úgy néz ki, hogy teljesen elmúlt, a gyerekdokink szerint is, de azért vissza kell vinni a szakrendelésre.
(Kati, nem Törökbálintra, csak ide Gödöllőre)

Most ennyi jutott eszembe, mindenkinek

Rita & Tomi
Kép
ritike

"Munka közben" :lol: Kép

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Jocinak nagy gratula a fogacskajahoz!!!

Etterke, emlegetted a bekemenyitest. Hat nekem sem konnyu, foleg amikor szigoruan beszelek petihez es o visszavigyorog ram vagy huncutul elforditja a fejet. Hat en ott tartok hogy most sikerul nem elotte nevetnem el magam hanem elfordulva, de ezt meg gyakorolni kell :? Ezek a kismanok annyira raereznek hogy hogyan hassanak rank :D :D

Edith, orulok az ajanlatnak, remelem osszejon. Es melyik lapnal? Majd ertesits ha internetten is tudjuk olvasni :D

Mosogatogep! Nekunk van ews itt is sok csaladnal de meg olyan caladot nem lattam ahol minden nap azt hasznalnak. :D Altalaban akkor hasznaljak ha nagyobb vendegseg van ugyanis ha mosogatogepet vesztek es hasznalni akarjatok akkor majd a vizszamla idejen kb igy nezitek a szamlat :shock: :shock: :shock: :shock: Na meg a masik, nem sok edeny gyulik ossze, azt meg tarolni egesz nap es ha meg nagyon koszos az edeny ugyis le kell obliteni elotte. Szoval en is akarok mosogatogepet, de tudom hogy nem lesz mindennap hasznalva. Persze amielott nem volt en is azt hittem hogy milyen jo mindennap hasznalhatom. Ja, itt sokan meg hasznaljak egy dologra a "borogatasra" marmint oda teszik az elmosott edenyeket szaradni :roll: :roll: :wink: :wink: :lol: :lol: Vegulis ez sem rosz otlet :D :D

Sudi, kerdezted mennyibe kerult innen Hawaii. A repulout NY-Honolulu, Honolulun egy het szaloda, egy egynapos sziget korut, majd Honolulu es Kauai sziget repulo, Luau-i vacsora, balna nezes hajoval (a szallas ezen a szigeten naszajandek volt), esoerdo tura es hazarepules ez 2000 dolcsiba kerult. Mi Honolulun talalkoztunk magyarokkal. Tudjatok ez is erdekes volt, valoszinuleg mert draga otthonrol odamenni nyaralni igy inkabb a penzesebb megy. Szoval ha magyar hangot hallottunk akkor mindig odaszoltunk vagy hozzank szoltak es kiderilt hogy a vilag minden reszerol vannak turistakent, viszont amikor egy magyarorszagi magyarhoz szoltunk olyan csunyan rankneztek es csak epp a szemukkel meg nem oltek. Mi meg csak jot nevettunk rajtuk :P

Annyit irtatok hogy most mar vissza kell olvasnom mert a felere nem emlekszem.

Ja, sajnalom Kati hogy nem kaptatok habtapit, na de majd hatha ezen a heten osszejon. Nalunk nemcsak Peti hasznalja hanem en is nagy eloszeretettel. En azon szoktam tornazni, marmint a feluleseket . Ez csak egy otlet hogy meg mire lehet hasznalni :wink: :wink: :wink:

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Biztos hallottatok a karacsonyi Radio City eloadasrol a Rockettek-rol. Itt egy par kep amit mi csinaltunk. Fenykepezni lehet, de nem profi geppel. Kb. az eloadas felenel kiszurtak a jo gepunket es elvettek az eloadas vegeig, de igy is rengeteg kep keszult :lol: :lol: Ime egy par

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Valoszinuleg hallotatok a new yorki "naked cowboy"-rol. Itt egy kep ahogy Manhattanba zenel nap mint nap

Kép

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Es meg egy rola :lol: :lol:
Kép Naked Cowboy

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Amióta Joci előszeretettel támasztja a talpait a járóka rácsának és úgy rugózik előre-hátra, a szivacs végül mindig a képen látható sorsra jut! :lol: Úgyhogy ki is vettem a járókából, amiben egyébként csak azért volt, hogy amig csak hason és háton feküdt, egy kicsit melegebb legyen!

Köszönjük a gratulációkat a fogacskákhoz! :D

Rita: A terhességem előtt nekem is nagyon fájt a hasam a mensi első napján. Fél éve, amióta szedem a fogamzásgátlót, szinte nem érzek semmit olyankor. Te nem szedsz gyógyszert? Drukkolok, hogy minden rendben legyen a kontrollon, mindenképpen számolj be az eredményről! A Pampers-t azóta sem hívtam fel ( :oops: ), pedig már nagyon szépen gyűlnek a vonalkódok! A honlapjukon nem találtam telefonszámot! :roll:

Andrea: A képek tanúsága szerint nagyon jó kis előadás lehetett amit láttatok! Ez mostanában volt vagy már régebben? Én is sokszor gondoltam már rá, hogy jó volna egy mosogatógép, de egyrészt a jelenlegi konyhánkban el sem férne, másrészt én is félek a következményeitől a víz-, és villanyszámlára nézve! De azért még nem mondtam le róla egészen, talán majd a saját lakásunkba veszünk egyet! :roll: :)

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Andrea: Annak a cowboy-nak aztán van önbizalma!!!!! És mint látom, elég nagy sikere is! :lol:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Tovabbi kepek

Kép Kép Egy kikoto a sok kozul :)

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

CsKati, ezt az eloadast 2005 nov-ben lattam. Par evig ugyanazt adjak mert csak karacsonykor van kb 2 honapig es igy is annyian vannak mindig. Na meg a jegy se semmi. Par evvel ezelott amikor szuleim karacsonykor jottek, el akartuk oket vinni de 300 dolcsinal olcsobb jegyet nem kaptunk. Ez persze karacsony tajan ilyen draga. Nekunk ez ajandek volt, a barataink kaptak nagyon olcson jegyeket es az a barati par akiknek vettek nem tudtak elmenni igy mi kaptuk meg.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Edit ez fantasztikusan jó hír! Remélem minden úgy fog sikerülni, ahogy szeretnéd!

Jocinak gratula a fogacskákhoz! Nagyon cuki kis húsgolyó!
Ezt nem értem, hogy nektek hogy sikerül ezeket a képeket feltenni. Nekem mindíg visszadobja azzal, hogy túl nagy a fájl! És azt meg nem tudom hogy kell átméretezni! Ma próbáltam fotóalbumot is csinálni, de ott is egy csomó képet nem tudott feltölteni! Ez ügyben szívesen veszek minden ötletet segítséget!

Zsuzsi: a hétvégénk nekünk is hasonlóan fárasztóan telt. Voltunk vidéken anyóséknál, mert a párom apukája agyérgörcsöt kapott , és pénteken engedték haza, ugyhogy meg kellett látogatni, de délutánra meg vártuk Dávid leendő keresztszüleit, úgyhogy jól el is fáradtam!

Nem tudom Ti hogy vagytok ezzel, de Minket a babával nagyon megviselnek ezek a frontok, hogy hol meleg hol hideg!
Ma nagyon rosszul viselte az úrfi! Egésznap 20 perceket alszik! Akkor aludt egy jót amikor lementünk sétálni, de azt is 1 óra 20 perc után megunta!

Etterke!
Én nagyon jónak találom ezt a nagy korkülönbséget, mert így legalább a féltékenységgel nem kell megküzdenünk. Mert ebben a korban már igencsak értelmesek a gyerekek. Meg aztán kicsit már önellátóak is!
Nem mintha mi döntöttük volna el hogy mikor jöjjön a tesó! De szerintem így nagyon szuper. Már alig várja Áki, hogy játszhassanak eggyütt!
Képzeld, még emlékszik arra, amikor a szőnyegen ülve órákon keresztül gurigattam vele a labdát. És azt várja hogy csinálhassa a tesóval!

Na azt hiszem mára ennyi voltam! Ha valakinek nem válaszoltam, akkor elnézést, holnap pótolom :oops: de ez az üzenet másfél órája íródik!
Puszi mindenkinek!

bogyo75

Ujabb kepek, habar egy kicsit felve teszem fel mert nem sok olyan kep van ahol en nem vagyok rajta es nehogy azt gondoljatok hogy magam akarom mutogatni :oops: :oops: Probalok olyan kepeket keresni, csak amiket en anno csinaltam az meg filmessel van es az fent a padlason az albumban udul. Aztan szoljatok ha unjatok a sorozatot :D

Central Park
Kép Gorkorcsolya palya Kép Kép Kép Szabadteri koncert1 Kép Szabadteri koncert2

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Na meg egy par kep es a mai napra befejeztem :D

Kép George Washington hid New Jersey oldalrol Kép Kép Manhattan utcai Kép Kép Kép

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Szép hetet mindenkinek! Miután tegnap eldicsekedtem, hogy Alida már milyen szépen alszik, az éjjel 1-kor, 2-kor, 1/2 5-kor és 5-kor sírt! De ô nem csak úgy álmában sír, rögtön feláll az ágyában és nézi, hogy mikor jövök már. Csak cicivel lehet ilyenkor megnyugtatni, ha mással próbálkozom, csak fúrja belém a fejét, tátog és sír. :( Dehát ez van. Fogacska még mindig sehol...

Edith:
Úgy örülök, hogy kaptál állásajánlatot! Szerintem nagyon fontos, hogy az ember szellemi tevékenységgel is foglalkozzon, különösen a hivatásával!! Remélm tetszeni fog és élvezettel csinálod majd!

Bogyó:
Szép nagy baba Dávid! Nekünk sem volt eddig szájpenész, nem tudom meddig esedékes, hogy elkaphatják. A sok idôjárásváltozás Alidát is megviselte annak idején, most már, hogy kicsit nagyobb, jobban viseli. Érdekes, amit írsz a nagyobb korkülönbségrôl, én eddig mindig azt hallottam, hogy a kicsi a jó, mert ha több év van köztük, akkor nem játszanak egymással. Persze sok esetben nem mi határozzuk meg, hogy hogy legyen. Én pl, ha elvégzem a doktorit és utána még szeretnénk babát, minimum 5 év lesz közöttük.

Etterke:
örülök, hogy rendezôdik az alvás nálatok. Mi az utóbbi idôben férjemmel kint alszunk a nappaliban, mert ô ott jobban szeret és Alidának sem árt, ha hozzászokik, hogy nem vagyunk mindig ott. Viszont így nekem nehezebb a felkelés, rögtön ugranom kell és mindig ott lóg az ágy sarkában, lesi, hogy mikor jövök már. Jól értem, hogy Ti már "dolgoztok" is a kistesón?

Na most mennem kell, elalvásban segédkezni!

Puszi mindenkinek!

Ja Andrea, szuperek a képek! Azért jó város lehet az a New York minden hülyeség ellenére is! Apropó, férjem megy a hétvégen 3 napra!

Na most meg elhallgatott, talán elalszik.
zsuzsi 81

Zsuzsi, te miert nem tartasz a ferjeddel? latod most talalkozhatnank :lol: :lol: :D Na jo tudom ez nem olyan egyszeru de szupi lenne.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Ma is hianyoltam a mosogatogepet. :lol: Egyebkent nalunk a vizszamla miatt nem kene aggodni, mivel nincs vizora. Viszont, ha elkoltozunk, akkor lehet, hogy lesz, mert allitolag most mar ahogy tulajdonost valt egy ingatlan, illetve nevet valtoztatnak a vizszamlan, oda szerelnek be orat. Ha mar a haztartasi eszkozoknel tartunk, van valakinek szaritogepe? Nekunk nincs, viszont ha koltozunk, jol jonne, mert abban a hazban meg ennyi hely se lesz teregetni es raadasul addigra a baba miatt pont tobb teregetni valo lesz. Szoval, arra lennek kivancsi, ha valakinek van tapasztalata e teren, hogy nagyon megdobja a villanyszamlat?

Andrea, egyaltalan nem unjuk a kepeket, legalabbis en orulok, ha raksz fel egy csomot. Nagyon erdekes latni mas orszagokat, ahol meg nem jartam, meg valoszinuleg nem is fogok.

Zsuzsi, tegnap gondoltam rad, a ferjem beszelt telefonon a kanadai unokatesojaval.

Az ejszakak nalam is erdekesen alakulnak. A tegnapi kulonosen. Kb. 2 oran keresztul nem hagyott a kis dragam aludni. Eloszor azt hittem, hogy nem tetszik neki, hogy azon az oldalamon fekszem. Hiaba fordultam meg, meg jobban mocorgott. Nem rugdosott, hanem hullamzott, meg iszonyatos erovel nyomta kifele oldalt a hasam. Raadasul mar megint a vakbel vagasomnal. Annyira kinlodtam, hogy a ferjem is felebredt. Mondtam neki, hogy tegye oda a kezet, mert altalaban akkor le szokott allni a kiscsaj. Hat, most nem. Eloszor a ferjem el is rantotta a kezet, ugy megijedt. Azt mondta, hogy olyan, mintha ki akarna maszni a hasambol. :lol:
Jaj, nem is merek belegondolni, mit fog alakitani ejszakankent, amikor mar kint lesz a pocakombol!

Edit, ez tenyleg nagyon jo hir! Hogy mire nem jo az iwiw?! :)
Igen, ismerem Jamie Olivert, de en nagyon ritkan nezek tv-t, ugyhogy mar ezer eve nem lattam. Pont most meselte a ferjem, hogy hallotta a radioban, hogy nagyon elhizott Jamie O., pedig allandoan az egeszseges etkezesrol magyaraz. :roll: Nigella Lawson-rol hallottal? Egy sotet haju csajszi, aki szinten fozocskezik es mar jo par szakacskonyve jelent meg. Ot viszont meg sose csiptem el a tv-ben, csak hallottam rola. Egyebkent a Nigella nevet szerettem volna adni a babocanknak, de a ferjem nagyon tiltakozik. Teljesen fel van haborodva, ha felhozom a temat. Szerinte marhara idetlen, hogy az o nevebol egy "la" vegzodessel csinaltak noi valtozatot. Pedig nekem tetszik. En eleinte ugy is hivtam a kisasszonyt, de aztan a ferjem "atkeresztelte" Lollinak. Anyakonyvezve meg Isabella lesz. :lol:

Cs-ne Kati, nagyon jo a kep Jocirol a jarokaban! Annyira kis huncut arca van! :)

Bogyo, szerintem is jo a nalatok levo korkulonbseg. Nagyon nehez az anyukanak, ha kicsi a korkulonbseg a gyerkocok kozott. En lattam az egyik baratnomet, mit osszekinlodott. Az elso gyerkoc meg beszelni se tudott, meg meg mindig pelenkas volt, amikor mar jott a masodik. En akkor megfogadtam, hogyha ket gyerkocom lesz, akkor legalabb 3-4 ev lesz a ketto kozott. Meg jobb lenne 5-6, de nem vagyok mar mai csirke, ugyhogy annyira nem halogathatom.

Puszi mindenkinek:

Olive

KépKép
olive

Olive, mi hasznalunk szaritot. Es meg milyen jo, igaz nyaron kell is mert a magas paratartalomtol sohasem szaradna meg a ruha. Na meg nagy segitseg hogy Peti 5-6 hetes koratol nem vasalok, csak aminek olyan az anyaga. A szarito olyan magas hofokon szarit hogy minden bacit kiol :D :D A ferjem mar azelott is mindig kerdezte hogy minek vasalok (itt megjegyzem hogy en csak azt vasalom magunknak is amit muszaly) es tenyleg rengeteg idot sporolok meg vele. Na meg kimosod es mar 1 ora mulva hasznalhatod is, foleg a gyereknel nagyon jo, nem kell annyi ruha :wink: :wink: En csak ajanlani tudom

CsKati, nagyon edi a Joci. Es az a nagy mosoly az arcan :!: :!: zabalnivalo :!: :!: Azt hiszem te is sokat puszilgatod (latszik is a piros folt az arcocskajan :lol: :lol: ). Peti sokszor percekig engedi hogy egyfolytaba puszilgassam es meg elvezi is, a kis szajaval ilyenkor ugy csucsorit mind egy kismadar. :D

Olive, latom rendet csinal a lanykad odabent :D Amikor terhes voltam mi vettunk egy szivhang monitort es azzal akartuk hallgatni Petit, na ott mindent hallottunk butortologatastol autoinditasig mindent csak a Peti szivhangjat nem :D :D Mondtuk is Petinek hogy amikor erkezik legalabb az autot hozza magaval :lol: :P

Jaj, meg egy nagy hirem van, februar 12-en megyek a zoldkartya kihalgatasra. Egy kicsit izgulok is, azt hiszem ezt igazabol Zsuzsi erti meg, o ment meg at ilyenen. Na most mentem alukalni. Jo ejt.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Ez hihetetlen! Jocinak kibújt a 3. fogacskája is, méghozzá a bal felső szemfoga és a mellette lévő metszőfog helye is igencsak ki van fehéredve már! Úgy látszik, hogy bevárták egymást a fogacskák és most mind egyszerre jönnek ki!? :shock: :lol: Emlékszem, hogy korábban többen vettetek olyan fogkefe-készletet, ami már csecsemőkortól használható. Érdemes olyat venni? Mert én azt olvastam, hogy úgy is lehet, hogy pl. textilpelusnak egy részét ráhúzom az ujjamra és azzal dörzsölgetem le róla az esetleges lepedéket! :roll:

Andrea: Ugye jól tudom, hogy a zöldkártya tulajdonképpen a bevándorlási engedélyt jelenti?! :roll: Egyébként nagyon sok sikert, majd szorítok neked! :) Ne haragudj, lehet, hogy valaki korábban már kérdezte, de ti úgy tervezitek, hogy végleg Amerikában maradtok?

Edith: Mi a helyzet, máris munkába álltál, hogy azóta sem jelentkeztél!? :wink:

Most megyek, mert délután jön a sógornőm -aki most jött vissza Kanadából- élménybeszámolót tartani és megmutatni fényképeket. Természetesen anyósomat is hozza magával, akit egyébként már 1 hete nem láttam, mert azóta náluk van. Még van egy kis takarítanivalóm és főzni is kéne valamit ebédre! Azért ma még megpróbálok benézni.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kriszta: Mesikének nagyon boldog névnapot kívánok! :) Mikor láthatunk róla friss képeket?

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Sziasztok!

Emese névnap nem augusztusban van :roll: :oops: Boldog névnapot kívánunk mi is!!!! Remélem tényleg most tartjátok!

Kati: Mi kaptunk ajándékban fogkefe készletet, 3 részes és az elsőt már most lehet használni. Igazából most még tisztítani tudomásom szerint nem kell a fogakat, de ezzel megszokja a fogkefe használatát. Amikor én fogat mosok akkor Réka kezébe is adom az övét és azt harapdálja, dörzsöli vele az ínyét, illetve fürcsi közben. A következő típusú inkább hasonlít fogkefére, lassan Rékának már ajánlatos lesz, és az utolsó rész pedig amikor már fogkrémet is tud használni, amikor már nem nyeli le azt. Korábban feltette ide Edit a képeket erről. Egyébként DM-ben lehet kapni.

Olive: Mikor utazol Magyarországra szülni? Biztos anyukád mindent előkészít a babának!
Hogyan szeretnél szülni? És melyik kórházban? Neked még van érvényes magyar biztosításod?

Kép
Kép
etterke

Siasztok!
Na Én is ide keveredtem.

Jocinak gratula afogakhoz!
Gerynek a rágófoga van soron, a bal felső hátsó. Eléggé be van duzzadva az ínye!
Andrea! Nagyon jók a képek, ne hagyd abba! És jól is nézel ki rajtuk, úgyhogy emiatt se aggódj!! :wink: :wink: :wink:
Edit gratula a melóhoz, jól hangzik! Sok sikert hozzá!

Sancsi ne légy depis, fel a fejjel, írj inkább nekem! :wink: :wink: :wink:

Biztos hülyének fogtok nézni, de Én szeretek mosogatni. :lol: :lol: :lol: Tényleg, meg úgy összességében takarítani. Szerintem Én kicsit túlzásba viszem a dolgokat, meg a gyengém is a tisztaság. :oops: Még anyámat is néha baszogatom a lakásában, ha valami nem tetszik ilyen téren. Meg mindig mondja, hogy lehet jönni ide is kicsit takarítani. :roll: :roll: Na de egyébként tényleg nagy segítség lehet egy mosogatógép, biztos nem utasítanám vissza, ha valaki megajándékozna vele, de azt hiszem magamtól nem vennék. Vagy csak ha már tényleg nem nagyon tudnám mire költeni a pénzemet.
Na viszont teregetni nem szeretek! Főleg a qrva sok zokni, szétválogatni, húú, de utálom! :evil: :evil: A vasalás a másik fele, igazi derékkínzó! Nem is nagyon szoktam, csak ha nagyon muszály. Pl Gery ruhácskáit sem szoktam vasani. Jól kirázom, és úgy teregetem, hogy nem lesz gyűrött! Ez a baktériumosdi meg számomra érthetetlen. A doki is emlékszem mondta mikor megszületett Gery, hogy "Minden ruhát szépen vasalni, meg nya-nya-nya.." Miért, ha nem vasalom ki, akkor nem adhatom Gerye a ruhát, mert beteg lesz vagy mi a franc??? Erre megoldás, hogy magas hőfokon mos az ember, nem!? Na mindegy, sok baromság van. De aki szeret vasalni, meg a babaruhát is vasalja, minden tiszteletem, remélem nem veszi sértésnek senki!!! 8) 8) :lol: :lol:

CsKati! Szerintem vegyél fogkefét, jó ha minnél hamarabb hozzászoktatod Jocit! Had ismerkedjen vele! :lol: :lol: Gerynek amint 4 foga lett, kapott egyett! Minden este használjuk! Már csak a szokás miatt is!

Na most hírtelen ennyi jutott eszembe.
Undoritó időjárás van! Tiszta nyálka, és lehangoló, álmosítóóóó!!! :cry: :cry: :cry:

Sudi És

Kép
Kép
sudi

Sziasztok!

CsKati: Ez igen, egyszerre 3 fogacska es nem is panaszkodtal Jocira hogy nyugos lett volna. Csak igy tovabb!! A kerdest te kerdezted korabban :lol: :lol: :lol: :lol: No nem baj :wink: :wink: Igen, egyenlore itt szeretnenk maradni, de hogy mit hoz a jovo azt meg nem tudjuk. A zoldkartya a letelepedest jelenti es 3 ev mulva megkerhetem az amerikai allampolgarsagot. Ferjem mar 18 eve itt el, o lotton nyerte a zoldkartyajat es tavaly lett allampolgar.

Sudi merre vagy? Megvan mar a tesod babaja? Valoszinuleg azert tuntel ugy el. Es a tobbiek???

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sudi, latom beeloztel :D :D Tulajdonkeppen a bakteriumra a ferjem is visszakerdezett anno hogy honnan lesz ha a baba ruhai kulon vannak mosva. Szerintem sokminden meg a multbol jon amikor meg nem voltak megadatva azok a feltetelek amik a mai nap adottak.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Sziasztok!

Andrea, en megertem az izgulasodat! En rengetegszer mentem at ilyenen evekkel ezelott. Igaz, hogy nem a zold kartyaert kellett izgulni, de igy is volt miert, ugyanis mielott meg nem voltam hazas, meg nem volt Magyarorszag az EU-ban minden egyes alakalommal, amikor utaztam vissza Angliaba azon kellett izgulni, hogy visszaengednek-e. Itt a hataron adtak meg annak idejen a vizumot es altalaban 10-15 percig faggatak elotte. Ja, es nagyon cselesek voltak, ugyanis ugyanazt a kerdest feltettek vagy 3-szor, csak eppen mas szavakkal, hatha csobe huznak. Szerencsere nem jott be nekik, mivel en is tudok furfangos lenni. :lol: Egyszer az egyik baratnomet vissza is forditottak, de elotte elzartak a kulvilagtol, mint egy bunozot. Ott volt etlen-szomjan orakon at es meg telefonalni se telefonalhatott, hogy mi van vele. Pedig minden papirja rendben volt ahhoz, hogy megkaphassa a vizumot.

Etterke, febr. 3-an repulok haza. Bekes-megyeben fogok szulni, abban a korhazban, ahol anyukam tobb mint 30 evig dolgozott a nogyogyaszaton. :) A tb-hez be fogok menni, ahogy hazaerek es allitolag lehet fizetni havonta es akkor jar a szolgaltatas. Ha nem, akkor is inkabb kifizetem a szulest es a korhazi ellatast, minthogy itt Angliaban szuljek! Meg van otthon valami eletbiztositasom, csak nem teljesen tiszta, hogy a szulesert fizetnek-e. Azt mar kigoboztam a papirokbol, hogy a csaszarert fizetnek, de a normal szulesrol nem talalalok semmi, ugyhogy lehet, hogy azert nem fizetnek. Ennek is utanajarok, ahogy hazaertem.

Tegnap nagyon felhaborodtam. Altalaban a legi tarsasagok a 28. het utan kernek orvosi igazolast (ezt a korzetitol kell kerni), arrol, hogy minden ok veled es repulhetsz. Tegnap elmentem a korzetihez, hogy kerjek idopontot, hogy akkor elintezzem ezt a papirt es amikor mar majdnem elkoszontem, kozolte velem a recepcios csaj, hogy hozzak magammal penzt, mert £30-ba (kb. 12e Ft) fog kerulni. Elegge felhaboritonak tartom, hogy meg se vizsgalnak, csak bemesz a dokihoz es ir egy cetlit, hogy hany hetes terhes vagy es repulhetsz. Meg is beszeltuk a ferjemmel, hogy lemondom az egeszet, felesleges kiadni erte ennyi penzt. Egy, nem is latszik rajtam, hogy mar a 31. hetnel tartok, mivel szerencsere nincs nagy pocim. Foleg, hogy kabat is lesz rajtam. A masik meg az, hogy az a legitarsasag, amelyikkel mi utazunk, pont nem teszi kotelezove ezt a papirt, csak ajanlja, hogy utazas elott vizsgaltasd meg magad. Na, mar most ezek a £30-ert meg se vizsgalnanak, csak irnanak 1 sort. Akkor meg mi ertelme? A vedonohoz meg amugy is megyek par nappal az utazas elott.

Cs-ne Kati, remelem ugy jobban elviseled az anyost, hogy a sogornod is ott van!

Puszi:

Olive

KépKép
olive

Sziasztok!

Ma reggem 9-ig aludtam és akkor sem Alida ébresztett, hanem a csengô! :evil:

Kati:
Tegnap elfelejtettem írni Neked! :oops: Nagy-nagy gratula Joci 3!! fogacskájához!!! Ezek szerint nem viselte meg nagyon? Nekünk még mindig nem bújtak ki a felsôk... Nagyon édes az a kép is, amit tegnap feltettél!

Olive:
Nekünk is van szárító és nagyon jó szolgálatot tesz! Itt mondjuk száraz a levegô, de nem is tudnám hova kiteregetni a ruhákat. A villanyszámlát nem tudom, mennyire terheli meg, mivel itt mindig volt szárító. Ne aggódj az éjjeli rugdosások miatt, az nem jelenti azt, hogy éjjel sokat lesz fönt! Alida is szinte folyamatosan mozgott a pocóban, ráadásul (igaz, mikor már igazán nagy volt) olyan hülye helyzetekben nyújtózott ki, hogy olyankor a hasam egészen eldeformálódott. Az orvosnál is mindig produkálta magát, aki teljesen ki volt akadva, azt sem tudta megmondani, hogyan fekszik. :lol: Még a légzésfigyelôvel kapcsolatban akartam megkérdezni, hogy egy szobában fogsz-e aludni Lollival. Mi egy szobában alszunk és én nem is vettem semmi ilyesmit. A legkisebb neszre felébredek mindig és sosem éreztem, hogy nincs biztonságban. Persze ezzel nem lebeszélni akarlak! Az elsô napokban (még a kórházban) nagyon rendszertelenül veszik a levegôt és néha egy kis nyák a légjáratba kerül, attól meg kellett szabadítani, de aztán már szép szabályosan levegôznek.

Andrea:
Ne izgulj a "kihallgatás" miatt, végülis csak arra megy ki az egész, hogy tényleg együtt laktok-e. Gondolom tudod, hogy a számlák kb mennyibe kerülnek. Az egész persze nagyon megalázó, fôleg mikor olyankoat kérdeznek, hogy melyik felén alszol az ágynak, de túl kell rajta esni. Én nem is tudom Alidát hosszasan puszilgatni, mert úgy mozog, mint egy motolla! :lol:

Sudi:
végülis én is szeretek takarítani meg mosogatni, amikor már csinálom! De rászánni magam!!!

Sancsi:
Hogy vagytok? Voltatok azóta dokinál Enéhvel?
zsuzsi 81

Latom, tobben egyszerre irtunk. :lol:

A vasalasrol mar akartalak is titeket kerdezni. Sudi, te vagy az en emberem! En is utalom a vasalast. Bar nekem igen csak van ra okom. Korabban, amikor meg tanultam, akkor kellett a penz es 2 csaladnal is vasaltam. Ez heti kb. 12 ora vasalast jelentett. Nagyon utaltam es jo nehez volt, mivel az angolok meg teregetni se tudnak, csak ugy odab...tak a ruhakat a szaritora, ugyhogy sokszor a ruha szethajtogatasa, vasalhato allapotba hozasa tovabb tartott, mint maga a vasalas. Amiota sajat haztartast vezetek, nem vasalok. :) Persze azert neha akad egy-ket nadrag vagy ing, de szerencsere nagyon ritkan. Anyukamat kerdeztem, hogy o annak idejen minden bebi cuccomat vasalt-e. Azt mondta, hogy nem, csak a polyat, meg a textilpelusokat (akkor meg nem volt eldobhato). Szoval, ha csak nem lesz nagyon erzekeny boru a babank, szerintem en se fogok vasalni.

KépKép
olive

Sziasztok, lányok!

Bocs', hogy eltűntem, de azért még nem álltam munkába. :lol: :lol: :P :P :P

Egy hetilapról van szó, amelyiknek a Női rovatát kellene szerkeszteni. Beleolvastam, és nagyon tetszettek az olvasottak, nagyszerű kihívásnak tartanám, bár még a konkrét feladatomat nem tudom. Ma egész nap azon voltam, hogy na, írom a választ, hogy belemennék, de lássam a további feltételeket, elvárásokat, feladataimat, de nem tudtam belevágni még. :oops: :oops: :oops: Megmagyarázhatatlanul ideges vagyok. Igaz, hoyg már nagyon régen írtam, illetve dolgoztam rádiónak utoljára, már 2 és fél év eltelt azóta! úgyhogy gondolom, ez csak egy olyan "egészséges" bizonytalanság részemről.

HA van kedvetek, kukkintsátok meg a nevezett női rovatot: http://ahet.ro/noi-szakasz/ (Apropó, még azt sem tudom, hogy a lapnak a nyomtatott és a net-es verziója egy és ugyanaz-e? Illetve, hogy ha nem, akkor nekem melyikbe kellene szerkesztenem. Na, szóval, majd "tudósítalak" :D :D :D )

KAti, gartulálok Jocika fogacskáihoz! És milyen huncutul mosolyog! :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
Biztos, hoyg a szemfoga jött ki? Nem véletlenül a kettes fogacska? Ilyenkor még nagyon távol vanak egymástól a fogacskák, és ezért nézheted a kettest szemfognak! Ne érts félre, nem vonom kétségbe, amit mondtál, de elég szokatlan, hogy a szemfog az elsők között legyen, sőt, a rágók után szoktak következni.
de az a legjobb az egészben, hogy Joci nem szenvedett velük. Vagy mégis? :O

Sudi, jó, hogy írtad, mert én eddig nem "mertem" megkérdezni, hogy vasaljátok-e a gyereketek ruháit. Őszintén, én akkor vasaltam Krisztának ruhát, amikor készítettem a csomagot a kórházba. Még terhesen. Na jó, nyáron kivasaltam egy-egy ruhácskát, ami csúnya lett volna gyűrötten, vagy a szájtörlő zsebkendőit, de a többi ruháját sosem. És kb. egy hónapig mostam őket külön, azóta a mieinkkel együtt mosom. Jó, Istvánnak a munkásköpenyét nem teszem ugyanoda, de a többivel egyszerre mosom. És kb. azalatt a hónap alatt használtam ecetet az öblítésre, majd ecettel vegyített öblítőt kezdtem használni, s így szépen fokozatosan tértem át a tiszta öblítőre.
Szerintem ez fölösleges túlzás, a babaruha vasalás, hisz úgysem tudunk abszolút steril környezetet teremteni körülötte még születés után sem, nemhogy most, amikor már mászik-jár! Jó, ez nem jelenti azt, hoyg nem vigyázol eleinte fokozottabban, de a 100%-os sterilséget úgysem lehet biztosítani szerintem.
Pl. a tápszer mérésénél használt kést ti mindig sterilizáltátok? Mert a dobozomon azt írja, hogy úgy kell. Nos, én tiszta késsel csináltam és csinálom.

Andrea, nagyon jók a képek, és amíg nem szemből mutattad magad, én bizony rá nem jöttem, hoyg te vagy a fotókon! :) Úgyhogy, mutass csak nyugodtan ilyen képeket! És különben sincs mit eltakarj magadon. Nagyon jól néztél/nézel ki! :)
Szorítok az interjúhoz! :)

Még írnom kell valamit? Szóljatok rám, ha valamit elfelejtettem!

Ja, tegnap voltunk egy előadáson, végül csak Krisztával és a húgommal meg a barátjával, mert István nem ért haza a kiszállásról. Népi szokásokat és táncokat adott elő a Maros Művészegyüttes. Láttátok volna, Kriszta hogy rázta magát a zenére. Igaz, az előadás felénél ki kellett vinnem a teremből, mert elg nyűgi lett, de aztán visszamerészkedtünk, és az ajtó közelében néztük végig a jópofa műsort. A végén Kriszta is megtapsolta őket! :lol: :lol: :lol:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Olive, ezek szerint én is a te embered vagyok vasalásügyben! :wink: :wink: :wink: :wink: :P :P :P
12 óra vasalás, az borzasztó lehetett, még elosztva több napra is. Uuuuuuuutálok még felnőttruhát is vasalni, nemhogy kis bébiizékkel babráljak, amik kisebbek, mint a vasaló lapja! :roll: :roll: :roll:

Zsuzsi, olyan jól megfogalmaztad ezta rászánást! Én is akartam írni, hoyg tképpen szeretek mosogatni, de olyan neház belevágni, de gondoltam, csak ferdén néztek majd rám! :roll: :P

Úgy látszik, ez a vallomások napja volt részemről4 :wink: :wink: :wink: :oops: :oops: :oops:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Edith:
Megnézem majd azt az oldalt! Szerintem teljesen természetes, hogy kicsit izgulsz! Képzeld én hogy izgultam, mikor el kellett kezdenem angolul tanítani!! Aztán tök hamar belejön az ember. Az is jó, hogy otthonról dolgozol, így magad osztod be az idôd. Na jó, Kriszta után...
Úgy látom, a búzacsírás kérdésedre nem kaptál még választ... Nekem sajnos fogalmam sincs. Én Alida ruháit külön mosom babamosószerrrel, öblírôt nem használok. Lehet, hogy fölösleges óvatoskodás, de nem akarom a ki-tudja-mit-tartalmazó felnôtt mosószert használni. Vasalni már régóta nem vasalom a ruháit.

Olive:
Ez borzalmas, amit a vízumról írsz! Persze el tudom képzelni róluk! Én annak idején bankszámlát alig tudtam nyitni. :evil: Teljesen megértlek, hogy nem akarod azt az orvosi papírt. Az a lényeg, hogy sokat pihenj és igyál az utazás alatt, próbálj meg óránként sétálni is, persze ez nem olyan hosszú út.

Andrea:
Ha akarnék, sem tudnék a férjemmel tartani, ugyanis vízum kéne. Alida vele mehetne, mert ô kanadai állampolgár, de nekem esélyem sincs, hogy ilyen rövid idô alatt megszerezzem a vízumot.
zsuzsi 81

Sziasztok!!!

Kati gratula Jocinak a fogacskákhoz.Még nem érkeztem gratulálni az első kettőhöz,mire kibújt a harmadik!
Nagyon ennivaló a képen!

Andrea nagyon jók a képek!!!Annyira,de annyira tudlak irigyelni!Nagyon szép helyeken jártok ti....
Majd szorítok a kihallgatásra neked!!!elárulom,hogy aznap lesz a szülinapom...

Hát a mosogatógép az rám is rám férne.....nagyon utálok mosogatni....talán egy dolog van amit jobban utálok a mosogatásnál....az pedig a VASALÁS!!!!!!!FUJJJJ

Bogyó a szájpenész legtöbbször anyatejes babáknál alakúl ki,mert miután szopizik valamennyi zejmennyiség marad a szájában és elkezd erjedni,vagy valami ilyesmi és nagyon jó rá a rózaméz!Én Krisztiánnak minden szopi után négy hónapig pucoltam.

Sedith nagyon gratula az állásajánlathoz...szerintem nem kell azonnal igent mondanod!
Krisztián is álmában sír...zokog.Alig tudom megnyugtatni,felébreszteni meg nem nagyon lehet.
Viszont most 3napja minden reggel 6kor ébred.és már nem alszik vissza csak 8kor,mire minden álom kimegy a szemeből!

J Krisztián már 3napja kamatoztatja ama tudását,hogy már bármibe kapaszkodva fel tud állni!!!!nagyon büszke vagyok rá!
De csak az a baj,hogy már állandóan állni akae,egy percre sem lehet lekötni!

Még azt szerettem volna kérdezni,hogy gyerkőceitek mennyit alszik napközben???
Még Krisztián minden 2órában alszik 30percet és délután 1,5 -2órát ha kint vagyunk!!!
Valahogy hagyjam ki az alvását?Lehet akkor reggel nem ébredne fel!szerintetek???

Olive hát nem könnyítik meg a hazajöveteled!!!Már biztos nagyon várod,hogy otthon lehess...ugye?

Sancsi nálatok mi újság Enéhhel kapcsoladban??Még szokott kepeszteni?

Jaj...nem is írtam...tegnaptól én is belekezdtem a fogyókúrába,amit az Edit írt....olyan éhes vagyok,hogy egy kissebb sültmalacot is fel tudnék falni....
nem nekem való a fogyókúra,de ha belehalok is ezt befejezem...szorítsato értem!!!!!!!!!!!

na mentem,mert kezdődik a Barátok közt
Jó éjszakát

puszika Emőke és Krisztián

Kép

Kép
emoke1

Jó estét mindenkinek!

Kb. egy órája mentek el a sógoromék anyósommal, gyönyörű képeket láttunk Torontoról és környékéről és jól el is dumcsiztunk. (Zsuzsi! A sógornőm hozott egy Kanada-térképet is, hogy megmutassa, hogy merre jártak és megkerestem Saskatoon-t, úgyhogy legalább már tudom, hogy hol laktok! :) )Joci a megérkezésük előtt nem sokkal aludt el, úgyhogy anyósomnak nem sok ideje maradt dajkálni, de a férjem kitalálta, hogy segítsen a fürdetésnél, úgyhogy végül nem maradt unokázás nélkül. Ezúttal elmaradtak a "jótanácsai" is! :wink: :lol:
Többen írtátok, hogy nem is panaszkodtam Jocira a fogzás alatt. Igazság szerint voltak nyűgös pillanatai, de szerencsére nem volt vészes, remélem, hogy a többinél is ugyanez lesz a helyzet. Egyébként Edithnek igaza van, bal oldalon felül valóban nem a szemfoga bújt ki, hanem a metsző melletti. Annak ellenére, hogy tisztában vagyok vele, hogy melyik a szemfog, mégis eltévesztettem! :oops:
A fogkefe-készletet pedig meg fogom venni, mindenkinek köszönöm a tanácsot!

Andrea: Hidd el, hogy nagyon kellemetlenül érzem magam, mert rémlett, hogy már kérdeztem tőled, hogy Amerikában maradtok-e, de nem emlékeztem a válaszra! :oops: Lottón nyerni zöldkártyát?! Ez nagyon érdekes! És még miket lehet nyerni? :o :lol:

Emőke: Nagyon ügyes Krisztián, hogy kapaszkodva feláll! Joci magától még nem csinálja, csak ha megfogjuk a kezét. Kérdezted az alvást. Egyre inkább úgy veszem észre, hogy Joci kezd ráállni a napközbeni kétszeri alvásra, egyszer délelőtt és egyszer délután. Ennek az időtartama változó, alkalmanként általában 1, de van, hogy akár 2 óra.

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith: Ismered a mondást, miszerint minden kezdet nehéz?! A második cikk már biztosan könnyen fog menni! Holnap majd megnézem azt a bizonyos női rovatot. :)

Úgy látszik mindenkinek a vasalás a gyengéje! Ez alól én sem vagyok kivétel! :lol Nekem szerencsém van, mert a Nagymamám, aki velünk lakik mindig megcsinálja. És még örül is, hogy tehet-vehet. De komolyan. Joci ruháit sohasem vasaltuk és a textilpelusait is csak az első hat hétben. Ugyanazt a mosóport használom, mint a mi ruháinkhoz, viszont külön mosom a cuccait. Nem mintha nem merném a miénkkel összerakni, hanem egyszerűen így szoktam meg. :roll:

Valaki írta, hogy a csemetéje már tud tapsi-tapsizni! Büszkén jelentem, hogy már Joci is megtanulta. :D Délelőtt észrevettem, ahogy összeütögeti a kis tenyereit és erre én is elkezdtem csinálni és mondtam neki, hogy tapsi-tapsi. Ezt a nap folyamán még többször megismételtük és estére már annyira belejött, hogy elég volt csak mondani neki és már tapsolt is! :lol:

Olive: Megértem a döntésedet! 12.000 Ft valóban nem kis összeg egy darab papírért, amire nincs is szükség feltétlenül!

Most megyek, mert későre jár! Holnap jövök!
Jó éjszakát mindenkinek!

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Kati, még nem írtam cikket, csak beleolvashattok az írásokba, hogy lássátok kb. miről van szó benne. Persze, a lap egésze nem erről szól, de jó, hogy van egy ilyen is! (Megírtam a mailt, d eválaszt még nem kaptam. Végülis nemrég küldtem el!)

Gratulálok Jocinak a tapsi-tapsihoz! Kriszta is tudja! Bár biztos több baba is innen! Az este meg is tapsolta a szereplőket! :)

Megyek én is lefeküdni! :roll:

Edith, Kriszta és Boróka
Kép
Kép
sedith

Emôke:
Láttam ám a képeken, hogy milyen szépen áll már Krisztián és hogy rettentô büszke magára! :D Érdekes, mert Alida általában csak egyszer alszik napközben, délben kb 1/2 1-2 órát. Van, hogy 4 felé is alszik egy picit, de nem jellemzô. Ô viszont este 7-8-tól reggel 8-9-ig néhány szopiszünettel durmol.

Azt hiszem, végre kibújt az egyik felsô fogacska! Már régóta akartam kérdezni tôletek, hogy szerintetek normális-e, hogy Alida lábkörmei nagyon kemények. Alig viszi az olló! Elég lassan is nônek, de annak inkább örülök. Azért megmutatom majd az orvosnak legközelebb.

Kati:
Most akkor már tudod, hogy hol lakunk! Elég félelmetes, hogy közel s távol semmi város, nem? Ügyes Joci, hogy már tud tapsolni! Alida mindig alábával próbál, a tenyerét valahogy nem hajlandó kiegyenesíteni, mikor próbálnám neki mutatni.

Edith:
Beleolvastam az oldalba, néhány írás nagyon tetszett, mások meg kevésbé, de jó, hogy ilyen nyitottak és szókimondóak. Aztán szólj, ha majd olvashatunk!!!!

Etterke:
Rékusnak nagyon boldog 10. hófordulót kívánunk!!!!!!!!
zsuzsi 81

Hu, mennyit irtatok most gyozzek visszaemlekezni :D :roll:

Rekusnak boldog hofordulot!

Gartula Krisztian es Joci babahoz a tapolasokhoz. Latszik fej-fej melett haladnak :D :D :P :P Peti is szokot almaban sirni csak azt tudnam hogy ilyen pindurkan milyen rosz almok lehetnek :shock: :? :?

Zsuzsi, hogyhogy kell vizum? Ha zoldkartyad van akkor nem tudsz jonni? Nekunk hozatok nem kell.

CsKati, ne is torodj azzal ha ujrakerdezel. A terhessegem ota en tudom a legjobban hogy mit jelent feledekenynek lenni. En borzaszto feledekeny lettem :oops: :oops: :oops: Zoldkartya lotto van :!: :!: Minden evben kb. okt-nov-dec az idopontja es mostmar csak internetten lehet jelentkezni ra. Vannak orszagok akik mar kiestek mer 50.000 ember mar kapot zoldkartyat. Ha esetleg erdekel kuldom az oldalt :P :P :wink: :wink:

Zsuzsi, Petinek ugy no a korme hogy minden 4 nap vagnom kell :shock: :shock: Maskulonben fogalmam nincs hogy miert kemenyedik ugy meg. Es gratula az ujabb fogacskahoz.

Emoke, kitartas a fogyival :wink: :wink: :) Mar nincs sok hatra

Na mentem alukalni. Holnap meg gyujtogetem a papirokat amiket a kihalgatasra vinnem kell, pl. bankszamla kivonat, autobiztositas, egeszsegbiztositas hogy ezekkel bizonyitjusuk hogy egy es ugyanaz a mienk. Szegeny ferjem az adopapirjat is meg kell csinalja a mult evre. Itt maskent van az adozas, mindenkinek apr. 15-ig meg kell csinalja az elszamolas ami lehet egyedulallo, hazastarsak egyutt vagy hazastarsak kulon, szoval most ezt is hamarabb kell megcsinalni hogy bizonyitsuk hazastarsak vagyunk. A tulaj akie a haz kell adjon egy hitelesitett levelet hogy mi itt lakunk es valami masolatot a tulajdonjogarol :? :? Na meg egy csomo fenykepet mar kinyomtattunk, meg meg van egy csomo minden amirol masolatot kell keszutenem :x Szerencsere mar nem kulon szobaban van a kihalgatas hanem egyutt es az ugyvedno is jelen lesz. Most mar allitolag nem kerdeznek olyanokat hogy ki mit hasznal, melyik oldalon alszik, de volt mar olyan eset hogy megkerdeztek az apukat hogy honnan biztos abban hogy az o gyereke a gyerek :evil: :evil: :evil: (es ezt az ugyvednom meselte, nem bla-bla) Szoval minden a kihalgatotol fugg.

Andrea,Peti,Szandi

Kép

Kép
andrea33

Jó reggelt!

Zsuzsi: Alidának gratulálok a fogacskához! :D Nem hiszem, hogy az baj lenne, hogy kemények a lábkörmei, ha egyébként egészségesnek látod őket. :roll: Jociéi közül az egyik mintha kicsit töredezne, ugyanakkor mégis gyorsan nőnek neki. És nem tudom, hogy kinél hasonló még a helyzet, de Jocinak nagyon gyorsan beleizzad a lába a harisnyába vagy legyen az akár zokni, alig győzöm cserélni rajta. Pedig mindig odafigyelek rá, hogy pamutot vegyek. És úgy látom, hogy enyhén sárgák is a körmei, ami szerintem az előbbinek lehet a következménye, úgyhogy legközelebb én is megmutatom az orvosnak vagy ha jön, akkor a védőnőnek. Édes lehet Alida, ahogy a talpacskáival próbál tapsolni! :lol:

Andrea: És te miért nem próbálkoztál meg a lottóval? Egyszerűbb lett volna! :wink: Szerintem rendkívül megalázóak ezek a kérdések, amiket képesek feltenni egy-egy kihallgatás során! De ne aggódj, egészen biztosan rendben lesz minden! (Petikétől biztosan elolvad majd a kérdezőbiztos! :wink: :D Vagy a kisfiad nem lesz jelen?)

Etterke: Rékusnak nagyon boldog 10. hófordulót! :D

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Edith: Tegnap kérdezted, hogy sterilizáljuk-e a kést, amivel lehúzzuk a felesleges tápszert a mérőkanálról. Nos, hogy őszinte legyek, én egyáltalán nem használok kést hozzá, hanem kívülről megtámasztom a zacskót és a belső oldalán húzom le a felesleget. Így szerintem gyorsabb.

Sudi: Ez az időjárás engem is lehangol kissé és már két napja nem is voltunk Jocival sétálni, mert amikor tudtunk volna menni, mindig esett az eső. :evil: Remélem ma már összejön a dolog.

Puszi:

Kati és Joci

Kép
cs-né kati

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?