Jó reggelt,
Na tegnap este majdnem olyan éjszakánk volt Nancsiéknak szokott, alig bírtuk elaltatni a csajszit
Szokásától eltérően a napi fél órás alvására délután még ráhúzott egy újabb fél órát, na ettől úgy megtáltosodott, hogy jó félóráig tartott, mire végre kidőlt. Folyton felállt a kiságyban, nem használt semmi, se cici, se simi, se popórázás
Aztán végül otthagytuk, ő meg elkezdett játszani
Csak hallgattuk, hogy nyomkodja a zenélő izéit, aztán egyszer csak csend lett. Mikor bementünk megnézni, akkor végre már aludt, de hogy
: ahogy ülve játszott, úgy esett szegénykém össze előre, az egyik kezével meg még kapaszkodott az ágy szélén lógó játékba
Jót röhögtünk rajta, aztán lefektettem normálisan aludni
Tök jó éjszakánk volt, csak 4-kor kelt szopizni, és azóta csendben van
Ildi: Köszi a dicsiket
3 gyerek mellett nem vagy te lusta állat, én sem hiszem, hogy akkor eljutnék bárhova is
Húúúúúú, hogy én meg milyen messze vagyok már a 30-tól
Apa mikor keveredett haza az este??
Gondolom rossz kedve az nem volt
Annácska: Persze, hogy féltünk tőle, hogy hogy fogja bírni a sulit, mikor aug. 31-én még hangosan kiabálta, hogy utálja az iskolát
Mindezt a suliban a tankönyvárusítás közepette
Most már csak azon imádkozom, hogy még egy darabig ilyen maradjon, ha felsős lesz, úgyis sokminden megváltozik.
Lidke: Cuki lehetetett a "sült galambra váró" Keve
Pelus: Vincénél ugyanezt tapasztaltam, akkor Pampers-el kezdtünk, utána jött a Libero, végül darabra kapható, olcsó no-name pelenkával zártunk
Most Aliznál eddig semmi bajunk a Pampers-el (kopp-kopp)
Védőnő: A miénk sem töri össze magát, hogy lássa Alizt, de engem nem zavar, tök jól elboldogulunk nélküle. Abban maradtunk, hogy ha kérdésem van, hívom. Ez eddig egyszer történt meg, még pár hetes volt Aliz, és olyan zöldet kakilt, hogy az sem tudtam mi van
Azóta egyébként ha kérdésem van, inkább itt teszem fel
Egyébként 3-szor volt itt nálunk: mikor megszületett, aztán kb. 2 hónapos, majd 5 hónapos kora körül. Legutóbb is csak azért, mert a szembeszomszéd csaj akkor szült, és jött hozzájuk megnézni az újszülöttet, így meg kapóra jöttünk mi is.
Na asszem most hirtelen más nem jut az eszembe
Lehet még ledőlök kicsit lustizni, de akkor tuti felébred a csajszi
Vali