sziasztok!
utolsó előtti előtti munkanapom, hétvégén már szomorkodtam egy kicsit, mégiscsak 12 éve dolgozom itt nap mint nap, tök fura, h most sokáig nem fogok...
persze a pihenés rámfér, az utóbbi három éjszaka alig aludtam, egyszerűen annyira feljön a gyomorsavam, h arra ébredek, h mindjárt megfulladok, mert tele van a szám brrrr. szvl tutira úgy van, ah a könyvekben is olvastam, h nem sok a savam, hanem nem jól zár a gyomorszájam a hormonok miatt, és ezért nem használ igazából semmi se rá. bocsi, h részletesen leírtam, de ez a legnagyobb problémám most.
hétvégén megkaptam a barátnőmtől a babaruhákat, annyira jó volt nézegetni, bár nekem mindegyik óriásinak tűnik egyelőre.
lin
mi is megyünk pénteken uhra, rem, megnyugtatnak méhlepény ügyben.
kovacsne!
gratula a jó eredményekhez, sajnálom, h nem engednek neked orvost választani, pedig szeretnéd. halkan mondom, én irigylem, h nálatok nem lehet dokit választani, ez az én problémámat teljes mértékben megoldaná. de én továbbra is azt gondolom, h ha be is vezetik általánosan a tv-t, lesz benne türelmi idő, úgyh minket nem fog kötelezően érinteni. persze más a helyzet, ahol már most sem lehet, de ez a tvtől független, egyéni elbírálás.
kami!
mi volt a gáz a csuklással??