Új privát üzeneted érkezett!

Hali Mindenkinek!

Véget ért ez a hétvége is. Szombaton családi rendezvényen voltunk (legalább nem kellett főznünk :lol:), aztán meg a Budapesti Vonósok-on, ami mindig jó, és tök érdekes figyelni, hogy Gergő hogy reagál a különböző művekre. Szegényke még meg sem született, de már kapja a klasszikus zenét és néha elgondolkozunk, hogy mi lesz a hangszere... :oops: Deako ezzel ti is így vagytok?

Ma jóval fárasztóbb napunk volt, mert egy csomó helyen voltunk kiságy-ügyben, de nem sikerült döntésre jutnunk. Pedig néztünk az
RS-ben
Retz-ben (nem forgalmaznak rácsos ágyat)
Kikában
Domusban (ők sem)
Mini-Manóban (zárva volt)
Ikeában.
Annyi eredménye volt az egész túrának, hogy most már pontosan tudjuk, hogy mit szeretnénk (fából és nem bútorlapból készült, 70x140-es, kisággyá alakítható, ágyneműtartós, pácolt kiságyat). Most hogy ezt így itt összegeztem, rájöttem, hogy láttunk egyszer egy ilyen ágyat....holnap meg is nézem újra, mert ma ott nem voltunk!

Ezek után már "csak" a nagybevásárlást kellett letudni a Tescoban, ahol viszont sikerült megtalálni az itt már emlegetett 299 Ft-os szopis melltartókat! :) A párom türelme nagy, de véges, így a kis fehér bodykat már nem sikerült megnéznem. :(

Be is fejezem, mert elfáradtam. Minden jót mindenkinek!
Vendég

Sziasztok, tegnap nálunk is alakultak a dolgok, lett falvédő a babaágy mögé, és megint csináltam egy kör bababevásárlást. Szerintem mostmár nagyjából minden megvan. Majd még a listákon ellenőriznem kell, de úgy érzem, ha már pelenkatartó vödör és mellbimbóvédő kütyü és sterilizáló folyadék ill. szülés utáni hasleszorító is van, akkor ez már biztosan a vége... :roll:
Már csak a kórházi cuccot kéne összerakni, de most száradnak a hálóingek.

Deako, én még gyerekorvosról nem beszéltem a védőnővel, de én azt remélem, h ő meg/bemutatja az illetékes gyerekorvost. Kíváncsi vagyok mi a rendszer, vajon házhoz jön, vagy a beteg gyerekkel mindig rohanunk a Trefort u-ra? Fura, hogy ott soha nincs senki a gyerekorvos részen se, hol van a tömeg?
Én majd csak február eleje táján megyek a védőnénihez, ha már nem dolgozom.
De írd meg ha megtudsz valamit gyerekorvos ill. egyéb védőnénis témakörben! Ugye nálatok se volt még családlátogatáson?

Kellemes jövő hetet, már csak két hetet dolgozok :)

Kép
Kép
agiboldi

SZiasztok!

Bocsi a zavarásért, én a 2006 ősziektől vagyok és csak egy gyors hirdetést dobnék fel, hátha valakit érdekel:

Alig használt fullextrás (ablaktető, óra, hőmérő is van benne) babakocsinkat eladjuk áron alul 70ezer forintért.:

Márkája: Graco quattro deluxe, plusz tartozékok: mózeskosár, babahordozó-autósülés, izofix talppal, ( ami külön 40 ezer lenne...)
Ha valakit érdekel, megtalál az őszieknél, vagy hívjon a 06205791461-es számon.

További Jó babásodást mindenkinek!

Köszi :Kriszti

Kép

Kép

Kép

KépKép
Kép
jadey

Először is boldog névnapot az Ágiknak - még egy fél óráig :D
Agiboldi: ha megyek holnap, megérdeklődöm a gydokit. Az elején biztos, hogy házhoz jön a gyorvos, de hogy később hova kell menni, azt nem tudom, mert én sem láttam még gyerekeket a Trefortban. Más: nekünk az előkészítőn egyáltalán nem javasolták a bimbóvédőt, mert azzal nem alakul ki a megfelelő szopás- technika+egy műanyag vm tuti nem segít a fájó mellen. Bezzeg az anyatej!!!!
Pann: Csenge aztán kapott mindenféle zenét (hangsúlyoznám a ZENE kifejezést) nem kis mennyiségben, s remélem ez így is marad, de még nem tervezem el, hogy milyen hangszeren fog tanulni. Ez majd kiderül :)
Holnap ctg után jelentkezem, sziasztok :P

Kép
Kép
deako

Sziasztok Kismamik!

Na megtettük utolsó utunkay a szülőkhöz kettesben.Legközelebb már hárman megyünk! :P :P :P

Timo!
Gratula a festéshez!Csak okosan a pakolással! :P

Mit csináltok ma?
Vendég

Halihó! :)

Hogy vagytok?

Ági!
Mikor megyünk dokihoz? Neked melyik nap jó? Nekem mindegy a nap és az időpont is.
Ja, boldog névnapot (ha most ünnepled) :D

Pann!
Remélem sikerül megtalálnotok a megfelelő kiságyat! :)

Boldiági!
Neked is boldog névnapot! :D És tök jó, hogy már csak két hetet dolgozol. Aztán még remélhetőleg lesz idő rápihenni Boldira! :)

Én biztos nagyon megerőltettem magam hétvégén, mert tegnap igencsak mensi szerű görcseim voltak és fájt is a pocakom. :shock: Ebből kifolyólag ma megpróbálom összerakni a kórházi motyónkat (mert még mindig nincs kész)! :(
Ma igyekszem pihizni, sehová nem megyek, még a boltba is apa ment, megijedt ő is tegnap!

Timi
Kép Kép
timocska

Szia Timi!
Pihenj sokat és tessék azt a tatyót összepakolni,igaz úgyse lesz még rá szükség,de...
Én csak szerdán tudok menni a dokihoz,az időpont az mindegy!
Mikor menjünk?Szólj és telózok nekik.
Vendég

Ági!
Szerda nekem is jó, az időpont mindegy! :D
Most vasalok, aztán pihizek. Nagyon nehéz megállni, hogy a szobafestés miatti kupit ne kezdjem el rendbe rakni, nem bírom a rendetlenséget! :evil:
Ti jól vagytok?

Timi
Kép Kép
timocska

Köszi,remekül vagyunk! :P
Én mosok,kaptam megint a sógornőmtől egy szatyor ruhát,ezek már nagyobb darabok,62-68-74.
Nem veszik fel a telefont,de próbálom még.
Vendég

Sziasztok!

Előszőr is sok boldog névnapot minden Áginak.

Voltunk fent a hétvégén Pesten a Kikában, anyuék néztek előszoba falat én meg a babaosztályt néztem át. Nagyon szép kis cuccok voltak, egy két apróságot vettem.

Apucinak ma van az utolsó vizsgája, este jönn haza.

Mi csütörtök este megyünk a dokihoz, már alig várom hogy lássam az én pici drágámat és hogy vajon megfordult-e már. Biztos, hogy elmozdult már valamerre, mert egy pár napja máshol, kicsit másfajta mozgásokat érzek.

Mindenki jól van?

Aki dolgozik annak nagy-nagy kitartás még!

ELSŐ UH: aug.31.

KépKép
Kép
Kép
b.lin

Timi!
Nem tudom felhívni őket,eddig nem vették fel és most már ki is van kapcsolva!
Vendég

Sziasztok.
Na, Timo, Sagi, akkor ezert nem jottetek a Brendonba. Pedig finom volt a kaja: tejfolos gombaleves es rantott hal rozzsel-tartarral. Nyami!

Ti hova jelentkezgettek be elore dokihoz, ahol nem veszik fol meg ki van kapcsolva? Az Uzsokiba???? Mert ott mindig folveszik!
kami

Sziasztok.
Na, Timo, Sagi, akkor ezert nem jottetek a Brendonba. Pedig finom volt a kaja: tejfolos gombaleves es rantott hal rizzsel-tartarral. Nyami!

Ti hova jelentkezgettek be elore dokihoz, ahol nem veszik fol meg ki van kapcsolva? Az Uzsokiba???? Mert ott mindig folveszik!
kami

Sziasztok itt vagyok.Bocs de nem voltunk itthon a hétvégén. Amig a babák nem születnek meg addig hétvégenként csavargunk.
Ma voltam dokinál 32hetes tanácsadáson.Azt mondta a lányokkal minden rendben van az egyik baba 1.55kg a másik pedig 1.70kg azt is mondta,hogy nem nagyon vannak elmaradva mert 31hetes magzatnak felelnek meg.Már szinte teljesen biztos hogy császármetszéssel szülök mert az egyik baba farfekvéses. 34 hetesen elkezdi az nst vizsgálatot is mert szerinte előfordulhat hogy előbb jönnek mivel ikreknél ez megeshet. Remélem mindenkinél rendben van minden.
kovacsné

Azt elfelejtettem.Megkérdeztem hogy szühetnék-e nála. Azt mondta hogy már nem lehet orvost fogadni tehát annál kell szülni aki éppen ügyeletes.Ennek egyáltalán nem örülök.
kovacsné

Kami: válaszoltam én is neked a téli topicban csuklás ügyben, nyugi, minden ok nálad!
Bocsi a zavarásért!
Vendég

Szia Kami!

Mi a Hábi magánrendelését szeretnénk elérni,de vagy ki van kapcsolva vagy nem veszik fel.Szóval ennyi.A héten kell mennünk a Timivel hozzá.
Vendég

Ági!
Én fel tudtam őket hívni, nem túl jó, de szerdán már csak 19:15-kor és 19:30-kor van hely. Beírattam magunkat, nem tudom neked jó-e. Kedd teljesen full! :shock:

Kami!
Vettetek valamit?

Timi
Kép Kép
timocska

Szia Bea! :)
Elég szép súlyuk van a babáidnak, ahhoz képest, hogy ketten vannak. Az én lányom a 31-hetes uh-n volt 1547 gramm, és ő egyedül van! :D
Programozott császár lesz, vagy ha megindul a szülés, akkor műtenek meg? És hogy fogják őket hívni? (lehet, hogy már írtad, akkor bocs)

Timi
Kép Kép
timocska

Nyeem, csak ebedelni mentunk a brendonba. Igazsag szerint ceges ugyeket inteztunk elotte, tappenz, adobevallas stb, es gondoltuk atugrunk a Brendonba megebedelni. Ide vartunk benneteket is :)

Ja, Habit hajtjatok! Eeertem. Na, milyen o? Meg vagytok vele elegedve? Milyen gyakran jartok hozza es mennyibe kerul a maganja? (Es egyaltalan hol a maganja?)
kami

Köszi a névnapi üdvözleteket :) Kaptam még egy szopis hálóinget.

Lányok milyen volt a találka? Mit vettetek?

Timi, Sági, én is mindig ilyen extrém időpontban megyek nődokihoz :lol: szerintem klassz, mert ettől elveszti azt a kellemetlen "orvoshozmenés" jellegét...inkább esti programnak tekinthető. Mondjuk bizonyos részeitől el tudnék tekinteni..

Kép
Kép
agiboldi

sziasztok!
utolsó előtti előtti munkanapom, hétvégén már szomorkodtam egy kicsit, mégiscsak 12 éve dolgozom itt nap mint nap, tök fura, h most sokáig nem fogok... :cry:

persze a pihenés rámfér, az utóbbi három éjszaka alig aludtam, egyszerűen annyira feljön a gyomorsavam, h arra ébredek, h mindjárt megfulladok, mert tele van a szám brrrr. szvl tutira úgy van, ah a könyvekben is olvastam, h nem sok a savam, hanem nem jól zár a gyomorszájam a hormonok miatt, és ezért nem használ igazából semmi se rá. bocsi, h részletesen leírtam, de ez a legnagyobb problémám most.

hétvégén megkaptam a barátnőmtől a babaruhákat, annyira jó volt nézegetni, bár nekem mindegyik óriásinak tűnik egyelőre. :lol:
lin
mi is megyünk pénteken uhra, rem, megnyugtatnak méhlepény ügyben.

kovacsne!
gratula a jó eredményekhez, sajnálom, h nem engednek neked orvost választani, pedig szeretnéd. halkan mondom, én irigylem, h nálatok nem lehet dokit választani, ez az én problémámat teljes mértékben megoldaná. de én továbbra is azt gondolom, h ha be is vezetik általánosan a tv-t, lesz benne türelmi idő, úgyh minket nem fog kötelezően érinteni. persze más a helyzet, ahol már most sem lehet, de ez a tvtől független, egyéni elbírálás.

kami!
mi volt a gáz a csuklással??

majus3

Majus, semmi, csak kerdeztem a teliektol, hogy akiknek fejes (volt) a baba (legtobben ugyanis mar meg is szultek), honnan erzik/ereztek a csuklast, a toporgast es a szivhangot. Szilvi szerintem valahogy ugy ertette, hogy most kezdett csuklani a baba es emiatt nyugtatgatott a telieknel, hogy neki is keson kezdett csuklani :) De mar irtam neki a teli forumba, hogy nekem regota csuklik, azzak nincs baj, a kerdes, hogy hol kell erezni :)

Nem vettunk semmiiiiit!!! Csak kajaltunk!!
kami

Druszám!
Engem is nagyon kínoz a gyomorsav, tegnap is 2 rennie-t is be kellett vennem, mondanom sem kell, semmit nem használt... :( A néphiedelem szerint akinek ég a gyomra, nagyhajú lesz a babája! :D :D Majd meglátjuk! :)
Én is sajnáltam otthagyni a munkahelyet, de hidd el, ugyanolyan jó lesz otthon is. Nekem minden kollégám azt mondta, hogy 1-2 hét és elunom magam! De nem így van, marhára gyorsan telik az idő és jó itthon! :D

Boldiági!
Én azért jobb esti programot is el tudok képzelni magamnak! :D :D

Kami!
Én Hábival meg vagyok elégedve, nekem lelkiismeretesnek tűnik, rendes fazonnak néz ki! 8000 Ft a magánrendelése, ami az Erzsébet körúton van.
Kiváncsi vagyok, hogy Buksi megfordult-e már, mert a napokban nagyon sokat rendezkedett! :P

Timi
Kép Kép
timocska

8000??????? Aztak...va! Az nagyon durva! Akkor 80e lesz maga a szules? Vagy mennyit fogtok neki adni?
kami

Kami!
Hábi a szülésért külön nem kér pénzt. Azt mondta, mindenki annyit ad, amennyit gondol. Úgyhogy ilyen szempontból is rendi! :D :D Tiba mennyiért rendel és mennyit kér a szülésért?

Timi
Kép Kép
timocska

Tiba 4 rugoert rendel, amikor cervix-mintat vesz, akkor 5400 Ft (eddig 2x volt ilyen a 8 honap alatt) es a tobbi penzrol hallani se akar. Mi ugy tervezzuk, 50-et adunk neki - elmeletileg a privat dij 10xeset szoktak adni szulesert a dokinak (ezert is kerdeztem a 80-at), de 40e kicsit keves lenne meg szerintem is, ugyhogy 50-et adunk neki biztosan. Ja, es alig hiv a maganrendelobe, altalaban magamtol mentem, kiveve a 2 cervixnel, akkor o mondta, hogy ott majd nyugiban leveszi. O mindent odabent szeret megbeszelni, meg a cervix-leletet is beviszi, hogy emiatt ne kelljen kulon manit fizetni... jofej, az biztos. Es a benti eszkozok kozul csak az UH-t hasznalja, tehat meg azt se lehet mondani, hogy a korhaz kontojara vizsgalgat...
kami

Hát Kami, akkor te nagyon szerencsés vagy Tibával! Meg mindig dicséred, úgyhogy biztos jó doki! :) Az 50 ezer az szerintem is jó ár! (márha lehet ilyet mondani)...

Timi
Kép Kép
timocska

Igazsag szerint az a felhaborito, hogy ennyi kulonbseg lehet "ugyanazon" vizsgalat kozott. De mondjuk Tiba szerintem mar tul van azon, hogy hulyere keresse magat, szerintem o mar nem is nagyon vallal szuleszeket, ezert se draga, mas jellegu dolgai vannak mar neki: doktori vedeseken biraskodik, ilyen-olyan szervezetekben elnokol (szoval a tapasztalataban abszolute bizom!!!), stb, Habi meg meg kis fiatal csiko, elotte az elet. Nezted mar az iwiw-en az oldalat? :D
kami

Sajna nem vagyok fenn az iwiw-en, mert senki nem tudott még meghívót küldeni, így nem is láthatom... :( :(

Timi
Kép Kép
timocska

Na, akkor en most kerek egyet neked, ok? Font van a Magosanyi Fruzsina is - na o is meger egy miset :D Ket nagy maki :D
kami

Balázs fenn van, úgyhogy az ő belépésével meg tudom őket nézni! :) De csak ha hazajön utána! :D

Timi
Kép Kép
timocska

Mindegy, mar kertem egyet - ha megkapom, meghivlak es lehet sajat account-od, oksa?
kami

Csináltam padlizsán krémet, annyira jó lett! :) Nyam-nyam! :D :D

Timi
Kép Kép
timocska

Bóbitáztam egyet ebéd után. :P

Én is maximálisan elégedett vagyok Hábival.A 8000 teljesen átlag díj,szerencséd van mert a 4-5 ezer a kevés.Mondjuk a Hábi minket 4 hetente és most már a végén 3 hetente akar látni.Mindent megbeszélünk és mindig megvizsgál.Lehet,hogy én vagyok a naív,de nekem nem csak úgy tűnik,hogy hűlyére akarja keresni magát. :roll: Az ismerőseim szerint korához képest már jól megkereste magát,szegény! :lol:
Az iwiw-en én is láttam,eléggé felháborodtam az adatlapján.
"segítek az embereken és ők ezért hálásak nekem".
Vendég

Most már nagyon kiváncsi vagyok az adatlapjára! :shock:

Kami, köszi! :D :D

Ági!
Neked jó az időpont? Talizunk a kapu előtt?

Timi
Kép Kép
timocska

Timi!
Bocs,igen persze jó.Köszi,hogy bejelentettél.akkor a kapu előtt. :P
Vendég

Timi!
Bocs,igen persze jó.Köszi,hogy bejelentettél.akkor a kapu előtt. :P
Vendég

Hu, hat ha ez az atlag dij, akkor en tenyleg nagyondenagyon szerencses vagyok Tibaval...
kami

Sziasztok! Ma megvolt az első ctg! Kicsit féltem, hogy Csenge majd nem fog mozgolódni, mert eddig, ha bárkinek meg akartam mutatni hogy mozog, azonnal megmerevedett. És nem ok nélkül aggódtam, mert bár közvetlenül a rendelő előtt még nagyban mocorgott, ahogy beültem a fotelbe, s rám rakták a kütyüt, egyből elaludt - vagy csak úgy csinált, mint aki alszik :? Próbálgattam símogatni a lábikóját, meg mindenét, aztán az aszisztensnő jól megrázta a hasamat, de semmi eredménye nem volt. Csenge egy igazi egyéniség - ha nem akar mozogni, akkor nem mozog és kész! Azért persze sikerült egyszer kétszer mocorgásra bírnom, majd ezek után a dokinő azt mondta, hogy teljesen jó a ctg. Én azért megjegyeztem neki, hogy sose volt még ennyi ideig ilyen nyugiba. Hát ilyen forma a mi kis lyánykánk :lol: :lol: :lol:
Sajna a szülésznővel nem tudtam beszélni, mert épp szülésen volt, úgyhogy ez a jövő hétre csúszik.
Agiboldi: sajnos csúszás volt a nődokinál szülés miatt, így nem értem oda a védőnőhöz, szóval gyorvos ügyben sem jutotam előrébb. Tán a jövő héten :wink:
Egyébként meg minden a legnagyobb rendben van velünk. Bár nem volt UH, a dokinő 2,6 - 2,7 kg-ra saccolta Csengét. Hát nem lesz vm kis baba, de ez (most még) nem zavar.
Na jóccakát!

Kép
Kép
deako

Jó reggelt!

Az első és legfontosabb hír, eldőlt a hétvégén kicsi lányunk neve: :D LEA

A hétvége kicsit zűrzavaros volt. Nem tudom, hogy a szeles időnek vagy a közeledő hidegfrontnak köszönhetően, de csatlakoztam a pocakkeményedős csapathoz, ami kicsit elkeserít.
Lea is elég nyugtalan volt.
Tegnap elmentem a dokihoz és sajna ős is azt mondta hogy feszesebb a pocak, úgyhogy pihi és 3x1 Mg-citrát.
Hát hiába szedtem azt a nyavalyás Magne B6-ot már nem is tudom 15 hete? :x Ja és a méhszájam is már csak 2000 -es :( de legalább totál zárt. Ez ugye még nem nagy gáz?

Úgyhogy most pihi van iszom a klassz kis hársfa teát és győzködöm Leát, hogy tartson ki még egy pár hetet :)

Azért a tegnapi napon kellemes dolog is ért, mert a védőnőmnél voltam és hallhattam a kicsi szívhangját :D

alvás
megtalalátam a megfelelő pozíciót....Ahogy említetettem vettem egy szopizós párnát: oldalfekvés (főleg bal oldalon) + szoptatós párna lábam közé és így támasztja a hátamat ill. elöl a pocakot is. Na és persze fejem alatt 2! nagy párna+1 kispárna (én aki mindig párna nélkül aludtam :shock: ) Szóval érdekesen nézhetek ki...Párom jókat mosolyog esténként :) De így legalább tudok pihizni.

kami!
nagyon édes a Zsebi kép :)

Bea!
gratula az ikrekhez tényleg szépen fejlődnek.

Most megyek is vissza pihizni, majd az ebéd kotyvasztáshoz ismét talpon leszek egy kicsit :)
Szép napot nektek!

mazsi+Lea

KépKép
mazsi*

Jó reggelt mindenkinek.Nálatok is ilyen sötét borús idő van? Utálom az ilyen időt.

Lenne egy kérdésem:
Olyan mintha most kezdtem volna a terhességet.Múlthéten pénteken kezdődött.Reggel elég egy kis köhögés vagy este ha kicsit több a savam rögtön hányok.Mitől lehet ez?Szerintetek ez normális?Van valakinek ilyen problémája?

Timocska
Császár:03.17-re vagyok kiírva eddig ugy néz ki nem inditják meg előbb de 2hét mulva már elkezdi az nst-t és gondolom majd az is segit neki a döntésben.Pedig ob lenne ha tervezett dolog lenne mert azt mondta akkor bekéri magát ügyeletre.A nevük Lili és Kata lesz ha véletlenül mégis fiu lenne az egyik baba akkor az apukája után Zoli.Ti jól vagytok?Pontosan mikorra vagy kiírva mert nekem úgy tűnik,hogy egyidősek vagyunk.Próbáltam megnézni a szalagodat de nem tudok angolul.Bocs

Majus3
Elhiszem hogy sajnálod a munkahalyed Én is szivesen dolgoznék még de azért biztos jobb lesz.Érdekes egy pár hét alatt annyit gyengültem hogy az hihetetlen.Pedig nem is pihenek nap mint nap délután sem.Meg talán 1hónapja van az is hogy egyáltalán pihenek. De fura hogy naprol napra gyengülök.Te is igy vagy ezzel? Vagy még téged karban tartott a munka?Miért szeretnéd ha nem választhatnál dokit?Lehet hogy irtad csak nem jól értelmeztem. Én csak azért sajnálom mert itt nálunk nagyon gázosak a dokik.Egy van aki igazán odafigyel.A másik alkoholista a harmadik pedig 100éves és ennyi nincs több.Ti jol vagytok?

Kami
Jól megkérik nálatok a szülés árát.Itt amig lehetett orvost fogadni addig 30-40ezer Ft között kértek a dokik.Igaz itt is volt olyan aki ha fiut szültél 40ezret ha lányt akkor pedig 35ezret kért.Nem tudom mitől különbözik a két szülés,de hát ezek az orvosok. Veletek mi ujság?
kovacsné

Mazsi
Köszi a gratulát.Vigyázz magadra és pihenj sokat.Nagyon szép neve lesz a babátoknak.A magnéziumot Én is szedem de teljesen ugy tűnik hogy hiába mert már reggel kemény a hasam.Az a baj nem birok feküdni.Az éjszakáktól is teljesen kész vagyok mert olyan mintha sosem lenne vége.De kitartást. Majd meghálálja a kis Lea is ezt a sok aldozatot.
kovacsné

Sziasztok.

Kidobott az agy. Pedig meg 9 sincs!

Kovacsne:
Hat, itt Pesten minden dragabb, mint videken, ugy tunik, a halapenz is nagyobb osszeg. De ha olvasod fentebb, en meg a szerencsesebbek koze tartozom, az en dokim nem dragan dolgozik masokehoz kepest...

Deako:
Ha a 38. hetben a babad 2,6-2,7 kilo, az miert sok??? Elvileg 3 kilo korul vannak a 38. terhessegi hetben a babak! Szerintem tok jo a sulya Csengenek! bar Zsebi lenne ilyen - de o egy nagy balna, gondolom csutortokon az is kiderul, kb hol jarhat...

Mazsi:
Koszi a Zsebi kepes bokot. Hat, megszenvedtem vele, de a vegeredmeny annyira tetszik nekem is, hogy ismet eloveszem (elobb-utobb a Nemos kepet is es befejezem (az Embor ugyis mindig nyuz miatta :D Neki is tetszik :D)

Na, megyek malnalevel-teat inni. Nem a legfinomabb dolog a vilagon, de siman kibirhato. Kivancsi vagyok, milyen hatasa lesz, lesz-e egyaltalan...
kami

Sziasztok! :)
Én rendszeresen a párommal kelek, mert őt ébreszti az óra, aztán visszaaludni meg nem tudok! :shock:

Bea!
Én márc.18-ra vagyok kiírva, aztán hogy mi lesz belőle, nem tudom. Holnap megyek dokihoz, megnézi, hogy hogy fekszik Lilla baba. Kicsit aggódom, mert a múlt heti uh-n faros volt... :(

Mazsi!
szép nevet választottatok! És tényleg pihenj sokat, mert a babának az lenne a legjobb, ha még legalább 2 hónapot kibírna odabenn! Beszélgess vele sokat, biztos szófogadó kislányod van! :D

Deako!
Tényleg nem sok a súly, amit írtál. Szerintem pont átlagos! Szóval a ctg-ből nem derült ki, mennyi van még hátra neked! :D :D

Ma folytatom a kórháhzi cuccos pakolását, illetve sütök meggyes rétest is! :) Legalábbis ez a terv!

Timi
Kép Kép
timocska

Haali! Hát a dokinőm számolása szerint csak csütörtökön töltöm be a 37. hetet, de ahogy nézegettem a neten, ez a súly ponty megfelelő, úgyhogy visszavonom a "vádakat": Csenge egy tökéletes baba.De azért nagy huncut :D

Kép
Kép
deako

Deako! Csenge egy tokeletes baba bizony tokeletes sullyal!

Timo, ne aggodj (en mondom, aki eddig emiatt paraztam). Ezek a babak mozognak, forgolodnak, mint a gep! En pl tegnap folfedeztem, hogy Zsebi uj pozban van. Szerintem meg mindig fejfekvesu (abban most nem ketelkedem), DE oldalra mutat a laba. Baloldalra. Jobb oldalt a popsija, bal oldalt az oldalamon neha kidudorodik a laba. Ugy fordult meg, hogy eszre se vettem, azt se tudom elkepzelni, mikor fordulhatott! Pedig mar nem pici, idonkent tenyleg a bordamnal erzem a nemtommijet (popojat?), ennek ellenere ugy forgolodik, mintha ozon helye lenne!!! Azutan szokott a laba kidudorodni, hogy a bal oldalamon fekszem huzamosabb ideig (pl nezek egy filmet a TV-ben). Aztan folkelek, hogy ide jojjek irni, vagy a konyhaba valami kajaert - es erzem, hogy a bal oldalamon kijon valami kis pupocska... biztos kitamasztotta magat a labaval :) Szoval no para, van meg idejuk, en mondom...

Mazsi! A Lea nev nagyon szep - egy fosulis baratnem jut rola eszembe, aki nagy huncut volt (es erdekes modon a pasijat hivtak Mazsinak :D) es nagyondenagyon szep :)
kami

Sziasztok!

Vagyok én is, csak semmihez sincs kedvem ebben a sz...r időben :(
Tiszta levert vagyok... Elvileg találkozom ma délután az egyik barátnőmmel, de azon gondolkozom, hogy lemondom, mert semmi kedvem sincs ilyen időben bebumlizni a városba :(
Főznöm is kéne vmit, de ahhoz sincs kedvem...

Timi! Én is mindig Gáborral kelek! De legalább így együtt reggelizünk :)

Deako! Tényleg huncut Csenge :wink: És teljesen jók a méretei! Atyaég Te már nagyon közel jársz!!! :shock: :D Nekem ez a 2 hónap még olyan hosszúnak tűnik... Nagyon babáznék már :D

Mazsi! Gratula a névválasztáshoz! Nagyon szép :)
Nekem az alvás már sehogy sem kényelmes... Pár napja beletörődtem ebbe és nem küzdök, azóta egész jókat alszom :) Csak ne kéne kikelni az ágyból éjszakánként... Nektek nincs olyan érzéseteket amikor fekvő pózból felkeltek, hogy a gátatokra ólom nehezedik? :shock:

Bea, szép méretei vannak a gyerkőcöknek :shock: Ne csodálkozz, hogy fáradékony vagy, hiszen kézser akkora súlyt cipelsz mint a többiek! A Lili és Kata nagyon aranyos, igazi huncut nevek :wink:
Vendég

Ja! Lenne 2 kérdésem!
A védőnő azt mondta, hogy ne vegyek higanyos lázmérőt, mert az nem biztonságos, inkább digitálist. Erre apu meg azt mondta, hogy a digi lázmérő szerinte nem bízható... Na bummm. Nézegettem a neten, és találtam egy olyan lázmérőt, aminek az a neve, hogy "prizma lázmérő" (Chicco) - ez ua mint a higanyos? Csak mert úgy néztem, mintha ilyen biztonsági bevonat vagy mi a szösz lenne rajta! Megpróbálom feltenni a linket:
http://aruhaz.bababorze.hu/popup_image.php/pID/633
Mi a véleményetek?

A másik: eddig azt a kézi mellszívó szettet akartam venni, amiben cumisüveg van meg mikrós sterilizáló (Avent), de elbizonytalanodtam... Nem praktikusabb ami az anyatej tartó pohárra csatlakoztatható? Úgyis elteszem amit lefejtem, nem?! :roll: És abból a pohárból is lehet cumisüveget "csinálni" ha kell, van is etetőcumi a csomagban. Szerintetek? Csak mert mindenki írta, hogy Avent Isis - eddig OK - , de Ti melyiket vettétek?

Köszi előre is :)
Vendég

Barbi, az en pakkomban 2 cumisuveg volt mindosszesen meg a mellszivo meg a kotelezo kutyuk (fedel, stb). Az enyemben tuti nem volt mikro... Itt rogton a cumisuvegbe fejed a tejet es utana rateszed a fedelet es tarolhatod, vagy magat a cumit es adhatod a babanak. Az enyemhez volt promoban 5 db tarolopohar es 5 db teto hozzajuk. De az a normal csomagban nincs - lehet, hogy most ez a promo megy mindenhol, en a Poppetnel rendeltem.

A lazmerorol: szerintem higanyos, azt irjak rola olasz oldalak, hogy azzal a feher kis kutyuvel a vegen a higanyt gyorsan le lehet razni. ("Termometro pediatrico con astuccio per discesa rapida del mercurio")
kami

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?