Sziasztok Lányok!
Nem tűntem el, csak végre sikerült egy nagyot aludnom, ami utóbbi napok izgalma miatt kicsit kevésbé ment..., így kicsit elcsúszott a napunk.
Először is NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A GRATULÁCIÓKAT, igazán jól esik, hogy együtt örültök velünk.
Hát igen, most újult erővel bízunk abban, hogy a későbbiekben is minden rendben lesz. Őszintén be kell vallanom, de ezt csak nagyon halkan, hogy a múlt héten, miután úgy elkeseredtem, nem nagyon bíztam a dologban. De Ti mindig erőt adtatok nekem- amit nem tudok elégszer megköszönni.
A hasam most is mocorog, néha fájdogál, néha mintha égne, de most már tudom, hogy ez azért van, mert laknak odabenn. Így már mindjárt más...
Naposoldal!
Hogy vagy? Annyira szorítok neked, nagyon-nagyon bízom benne, hogy hétfőn Te is jó hírekkel fogsz jönni.
Már én is tudom, hogy ezek a napok a leghosszabbak, de túl leszel lassan rajta hidd el.
Gabi!
Az jó, ha már a mensi nem akar jönni! Remélem még vagy 9 hónapig jó messze elkerül!
Süni!
Milyen ügyes vagy már Te is! Látod, nem is olyan bonyolult ez a szuri dolog. Azért a kezedre vigyázz! Figyeld a kis pöttyöt az ampullán és úgy tört le, hogy pöttyös része legyen a hüvelykujjadnál. Én volt, hogy papírzsepibe fogtam az elején, épp azért mert féltem, hogy elvágja az ujjam. Remélem nem sérültél meg nagyon. Az nem gond, hogy hétfőn újból kell menned, nekem is az 5. napon már kellett menni uh-ra. Ez így jó. A doki fogja látni, hogy beindultak-e a tüszőcskék, és mennyire. Kell-e emelni vagy sem. Én egyből 2 adaggal kezdtem, aztán az utolsó pár napban 2,5-re vitték fel. DE én Puregont nem kaptam. Egyszóval nem korai az 5. napi uh.
Ja, és én is elég sokáig barnáztam, de végül elmúlt. Nem aggódj miatta!
Baby!
Látom Ti is szépen ügyeskedtek! Minden elismerésem a férjedé. Nálunk a kispapa olyan, mint Süni férje: menekül, ha tűt lát...
Ne aggódj, hogy mocorog a hasad, végülis történnek odabenn dolgok. Nekem is mocorgott néha és a fejem is fájdogált. Amúgy, ahogy Süninek is írtam, én csak merionalt kaptam. Egy ideig 2 ampulla volt a dózis, aztán néhány napig a vége felé 2,5 sőt, egyszer 3. Így sikerült 5 tüszőcskét megérlelni. Szóval én sem bővelkedtem érett tüszőkben, csakúgy, mint Naposoldal. Már pénteken leszívás? Szorítok ezerrel!
A túrósrétesből kérnék még, ha maradt...
Kriszti!
El sem hiszem, hogy az én nevem mellett is ott mosolyog már egy szivecske. Remélem etekintetben jó sok dolgod lesz ezévben és alig győzöd majd. Jó pihenést a műszak után!
Jucicuki!
Próbál türelmes lenni, bár gondolom ez nem egyszerű. Tényleg fogadd meg Gabi bölcs tanácsát...
Puszi
Gica