Új privát üzeneted érkezett!

Süni,
írtam privit az előbb:)
Én egész jól viseltem eddig,most sincs nagy gond, csak ezért most már kezdem érezni, szurkál elég rendesen a hasam, egyszer jobb, majd bal oldalon, dehát ez jó, mert azt jelenti, hogy érnek. Reggel volt egy kis hányinger, de az elmúlt. Szerencsére. Egyébként más nincs.
Próbálom szoktatni magam a sok folyadékhoz, így már elkezdtem a "nagy ivászatot", már elfogy 2 liter is. Nálam ez nagy szó:)
Helloka
baby.81

Süni
Ügyi vagy!remélem ez a kis baleset nem tántorított el nagyon,próbáld meg úgy kézbe venni az ampullát,hogy a behajlított mutatóujaddal megtámasztod és a hüvelykujad csontos részét pedig az ampullán lévő kis pöttyre helyezed.aztán egy hírtelen mozdulattal letöröd így nem tudod megvágni magad.Remélem érthető volt :)
gabicsibe

Sziasztok Lányok!

Nem tűntem el, csak végre sikerült egy nagyot aludnom, ami utóbbi napok izgalma miatt kicsit kevésbé ment..., így kicsit elcsúszott a napunk.

Először is NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A GRATULÁCIÓKAT, igazán jól esik, hogy együtt örültök velünk. :)

Hát igen, most újult erővel bízunk abban, hogy a későbbiekben is minden rendben lesz. Őszintén be kell vallanom, de ezt csak nagyon halkan, hogy a múlt héten, miután úgy elkeseredtem, nem nagyon bíztam a dologban. De Ti mindig erőt adtatok nekem- amit nem tudok elégszer megköszönni.
A hasam most is mocorog, néha fájdogál, néha mintha égne, de most már tudom, hogy ez azért van, mert laknak odabenn. Így már mindjárt más... :wink:

Naposoldal!
Hogy vagy? Annyira szorítok neked, nagyon-nagyon bízom benne, hogy hétfőn Te is jó hírekkel fogsz jönni.
Már én is tudom, hogy ezek a napok a leghosszabbak, de túl leszel lassan rajta hidd el.

Gabi!
Az jó, ha már a mensi nem akar jönni! Remélem még vagy 9 hónapig jó messze elkerül!

Süni!
Milyen ügyes vagy már Te is! Látod, nem is olyan bonyolult ez a szuri dolog. Azért a kezedre vigyázz! Figyeld a kis pöttyöt az ampullán és úgy tört le, hogy pöttyös része legyen a hüvelykujjadnál. Én volt, hogy papírzsepibe fogtam az elején, épp azért mert féltem, hogy elvágja az ujjam. Remélem nem sérültél meg nagyon. Az nem gond, hogy hétfőn újból kell menned, nekem is az 5. napon már kellett menni uh-ra. Ez így jó. A doki fogja látni, hogy beindultak-e a tüszőcskék, és mennyire. Kell-e emelni vagy sem. Én egyből 2 adaggal kezdtem, aztán az utolsó pár napban 2,5-re vitték fel. DE én Puregont nem kaptam. Egyszóval nem korai az 5. napi uh.
Ja, és én is elég sokáig barnáztam, de végül elmúlt. Nem aggódj miatta!

Baby!
Látom Ti is szépen ügyeskedtek! Minden elismerésem a férjedé. Nálunk a kispapa olyan, mint Süni férje: menekül, ha tűt lát...
Ne aggódj, hogy mocorog a hasad, végülis történnek odabenn dolgok. Nekem is mocorgott néha és a fejem is fájdogált. Amúgy, ahogy Süninek is írtam, én csak merionalt kaptam. Egy ideig 2 ampulla volt a dózis, aztán néhány napig a vége felé 2,5 sőt, egyszer 3. Így sikerült 5 tüszőcskét megérlelni. Szóval én sem bővelkedtem érett tüszőkben, csakúgy, mint Naposoldal. Már pénteken leszívás? Szorítok ezerrel!
A túrósrétesből kérnék még, ha maradt... :lol:

Kriszti!
El sem hiszem, hogy az én nevem mellett is ott mosolyog már egy szivecske. Remélem etekintetben jó sok dolgod lesz ezévben és alig győzöd majd. Jó pihenést a műszak után!

Jucicuki!
Próbál türelmes lenni, bár gondolom ez nem egyszerű. Tényleg fogadd meg Gabi bölcs tanácsát...

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok Lányok!

Nem tűntem el, csak végre sikerült egy nagyot aludnom, ami utóbbi napok izgalma miatt kicsit kevésbé ment..., így kicsit elcsúszott a napunk.

Először is NAGYON KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A GRATULÁCIÓKAT, igazán jól esik, hogy együtt örültök velünk. :)

Hát igen, most újult erővel bízunk abban, hogy a későbbiekben is minden rendben lesz. Őszintén be kell vallanom, de ezt csak nagyon halkan, hogy a múlt héten, miután úgy elkeseredtem, nem nagyon bíztam a dologban. De Ti mindig erőt adtatok nekem- amit nem tudok elégszer megköszönni.
A hasam most is mocorog, néha fájdogál, néha mintha égne, de most már tudom, hogy ez azért van, mert laknak odabenn. Így már mindjárt más... :wink:

Naposoldal!
Hogy vagy? Annyira szorítok neked, nagyon-nagyon bízom benne, hogy hétfőn Te is jó hírekkel fogsz jönni.
Már én is tudom, hogy ezek a napok a leghosszabbak, de túl leszel lassan rajta hidd el.

Gabi!
Az jó, ha már a mensi nem akar jönni! Remélem még vagy 9 hónapig jó messze elkerül!

Süni!
Milyen ügyes vagy már Te is! Látod, nem is olyan bonyolult ez a szuri dolog. Azért a kezedre vigyázz! Figyeld a kis pöttyöt az ampullán és úgy tört le, hogy pöttyös része legyen a hüvelykujjadnál. Én volt, hogy papírzsepibe fogtam az elején, épp azért mert féltem, hogy elvágja az ujjam. Remélem nem sérültél meg nagyon. Az nem gond, hogy hétfőn újból kell menned, nekem is az 5. napon már kellett menni uh-ra. Ez így jó. A doki fogja látni, hogy beindultak-e a tüszőcskék, és mennyire. Kell-e emelni vagy sem. Én egyből 2 adaggal kezdtem, aztán az utolsó pár napban 2,5-re vitték fel. DE én Puregont nem kaptam. Egyszóval nem korai az 5. napi uh.
Ja, és én is elég sokáig barnáztam, de végül elmúlt. Nem aggódj miatta!

Baby!
Látom Ti is szépen ügyeskedtek! Minden elismerésem a férjedé. Nálunk a kispapa olyan, mint Süni férje: menekül, ha tűt lát...
Ne aggódj, hogy mocorog a hasad, végülis történnek odabenn dolgok. Nekem is mocorgott néha és a fejem is fájdogált. Amúgy, ahogy Süninek is írtam, én csak merionalt kaptam. Egy ideig 2 ampulla volt a dózis, aztán néhány napig a vége felé 2,5 sőt, egyszer 3. Így sikerült 5 tüszőcskét megérlelni. Szóval én sem bővelkedtem érett tüszőkben, csakúgy, mint Naposoldal. Már pénteken leszívás? Szorítok ezerrel!
A túrósrétesből kérnék még, ha maradt... :lol:

Kriszti!
El sem hiszem, hogy az én nevem mellett is ott mosolyog már egy szivecske. Remélem etekintetben jó sok dolgod lesz ezévben és alig győzöd majd. Jó pihenést a műszak után!

Jucicuki!
Próbál türelmes lenni, bár gondolom ez nem egyszerű. Tényleg fogadd meg Gabi bölcs tanácsát...

Puszi
Gica
gica1

Köszi a tanácsokat. Holnap igyekszem alkalmazni :)

Nagyon-nagyon szorítok mindenkiért!
Pihizzetek!
Puszi
süni76

Sziasztok Lányok!

Én is Wiegandthoz járok, és az ötödik inszem eredményére várok. Ahogy visszaolvastalak titeket, Gicával egy szobában voltam szerintem a beültetése napján. Úgyhogy 25-én megyek eredményhirdetésre, ha addig nem jön meg.

Gica kismama!
Gratulálok én is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök nektek!!
Vigyázzatok magatokra! Tök jó, hogy elsőre sikerült!
Ugye a férjed is ott volt, és magas, vékony lány vagy?

Gabicsibe!
Úgy láttam, te szintén ugyanígy állsz, mint én. Te mit érzel? Szerinted kellene már éreznünk valamit? Alig bírom ki már ezeket a napokat! Annyira szeretném már tudni, hogy mi van. Tesztelni nem érdemes még?
gil

Jajj Lányok!
nemrég tudtam meg, hogy egy kolleganőm terhes, egy pár hónapos kapcsolatból...Eddig a pasi akart gyereket, a csaj nem! És most, hogy összejött, fordult a kocka, a pasi nem akarja...Azt akarja, hogy vetesse el a csaj..Ez a kis dilis, meg hajlik is rá, és elveteti...
Nagyon jó családi háttere van, segítenének a szülei is...
Olyan szomorú lettem...

Nem tudom, hogyan lehetne vagy egyáltalán lehetne e tanácsot adni neki....
Szívem szerint mondanám, szülje meg, és én örökbefogadom....
Nagyon gondolkozom, hogy minél hamarabb vissza kell mennünk!!!Ez az év babaesőt hoz!!!!!!
Úgy érzem, most sikerülne!!!!! :roll:

Tovább mennek a drukkok a teszt előtt állóknak, és a babaragacsok a friss kismamiknak!!!!!!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sziasztok!

Ma hajnalban megjött :lol: még életemben nem örültem így neki!
Tegnap uram elvitt masszázsra Füredre, aztán este ittam egy nagy pohár cickafarkfű-teát (állítólag erre jó ) meg lehet, hogy a két Deca is besegített, így hétfőn kezdetek laborral :lol: :lol: :lol:
Nem tudjátok véletlenül, hogy ha kaptam beutalót a laborba, akkor is sorba kell állni reggel, v mehetek rögtön laborba? V. megint a lentibe kell menni és ahhoz még kell külön beutaló is?

Remélem mindenki jól van!
Türelmes várakozást, nyugodt pocakaosodást!

+++++++++++++++++++++++++++

Puszi!

Judit
jucicuki

Szia Gil!

Üdv. közöttünk! :)
Igen, igazad van, egy szobában voltunk a nagy napon és azzal az ággyal szemben ücsörögtél, amelyiken feküdtem. Kicsit szomorkás hangulatod volt aznap, de remélem hamar átment rajtad...

Köszi a gratulációt. Még most is alig merem elhinni, hogy mindez velem történik...

Nagyon-nagyon remélem, hogy 25-én veled is jó hírt közölnek! Addig már csak néhány napot kell kibírni... Bár most már tudom, hogy ezek a leghosszabb napok.

Egyébként Naposoldalt és Gabicsibét is láthattad aznap, a W. doki rendelője előtt. Hármasban dumcsiztunk még egy kicsit, mielőtt és miután kijöttem/kijöttünk a rendelőből...

Kriszti!
Micsoda????!!!!! A kolleganőd nem is tudja, hogy milyen szép dolog történt vele... Elhiszem, hogy teljesen kiakadtál. És nem tudod meggyőzni, hogy ne tegyen olyat, amit később megbán?

Egyébként csak támogatni tudom azt az ötletedet, hogy idén mégis belevágtok újra...

Puszi
Gica
gica1

Judit!

Ez szuper hírek! Végre-végre megjött a mensi. De reméljük, hogy ezután egy jó darabig majd elkerül! :)
Ez a labor dolog számomra soha nem volt teljesen tiszta. Volt, hogy a lentibe kellett mennem, volt, hogy fent vették le a vért - nem tudom mitől függött... :roll: Szerintem, mikor odaérsz egyszerűen menj be és soron kívül kérdezt meg a recepciónál, hogy mit tegyél. Hátha nem kell végigállnod a sort... :wink:

Puszi
Gica
gica1

Jó reggelt lányok!

Jucicuki,
na látod, hogy megjött, tök jó, akkor mehetsz hétfőn:)

Gica,
igen, mi is erre gondoltunk, hogy pihizel:) Te hogyhogy nem kaptál Puregont?

Naposoldal,
hogy vagy, hogy telt az éjszakád?
Minden ok?!

Süni,
még este megírom, hogy mibe leszek, ok?!

Sziasztok
baby.81

Szia Gica!

Igen, az én voltam. Azt hiszem az izgalom hozta ki belőlem azt a melankolikus ábrázatot, meg hát hiányzott a férjem, azért úgy jobb, hogy ha a leendő kispapa is ott van. Csak hát háromnál ott volt, de nem könnyű megoldani a munkahelyén, hogy mindegyiknél jelen legyen.
Annyira jó, hogy elsőre sikerült nektek! Sokat gondoltam rád, és miattad néztem meg ezt az oldalt, hogy mi lett az eredményed.
Tudod, te mondtad, hogy itt vagytok.
Jó pihizést!
Gil
gil

Szia Baby!
Nem tudom, miért nem kaptam Puregont. :roll: De azt érzékeltem, hogy szinte mindenkinél volt az is...

Naposoldal!
Már csak egyet kell aludni!!! Gondolom nagyon izgulsz. Én is azt tettem... Nézz valami jó vígjátékot, biztosan jót tesz (nekem jót tett) Küldöm a pozitív energiákat!

Gabi!
REmélem minden oké!

Gica
gica1

Gil!

Örülök, hogy benéztél hozzánk! Ugye jó kis csapat gyűlt itt össze. Nekem nagyon sokat segítettek a Lányok. Mindig tartották bennem a lelket. Az a 2 hét iszonyú lassan telt, bizakodás és kétségek között, de végül szerencsésen alakultak a dolgok.

Hát igen, a kispapajelöltek jelenléte sokat dob a dolgon. Biztos én is melankolikusabb hangulatban lettem volna, ha nincs ott. De megértem, hogy állandóan nem tudnak ők is elkérezkedni a munkahelyeikről. Elég, ha ránk néznek furcsán, hogy állandóan el kell mennünk, amíg ez az időszak tart. Tudom, Te sem mondtad a munkahelyen, hogy miben veszel részt, ahogyan én sem, úgyhogy tudom, hogy kissé macerás így a dolog...

25-e már nincs messze, adddig is próbálj Te is pozitívan gondolkodni. És hát nyugodtan írkálj, az is segít. Én teljesen függő lettem... :lol:

Gica
gica1

Szép napot mindenkinek!
Lassan én is ébredezem...Ma nem sokat leszek, mert délután ismét lepihenek, (edzek éjszakára :lol: ), de éjszaka bepótolom! :wink:

Gica!
Nem tudom, érdemes e tanácsot adni neki...De elmeséltem az én történetem, és mondtam neki, nagyon gondolja meg, mert lehet nem lesz több alkalma...
Sztem még nem érett az anyaságra...Akkor viszont jobb is, ha így dönt, mert a gyereknek nem lenne jó élte...Mindenért őt hibáztatná!Vagy ki tudja!Mikor ott van egy kis csöpség a karjaiban, és tőle várja gondolskodást...lehet ő is máásképp gondolkodna...Nem tudom! :cry: :cry:

Juci!
De jó!!!!!! Mondtam én ,hogy nem kell aggódni!!! Lassan tényleg a finisben lesztek!!!Akkor kb.2 hét és lesznek pocaklakóid, úgy 9 hónapíg????? :roll: :wink: :lol: Tiszta szívből kívánom!!!
Vendég

Mindenkinek szép Kép -ot!

Kriszti
Szerintem te megtettél mindent!lehet,hogy így lesz a legjobb a babának,szerintem nem mindegy milyen környezetben nő fel .

Gil
Üdv közöttünk.Én még nem érzek semmi különöset.Ma egy kicsit idegesebb vagyok.Először arra gondoltam biztos megfog jönni,mert akkor szokott a düh szétvetni.De most azzal nyugtatom magam,hogy biztos azért van mert már 2hete nem gyújtottam rá és egyfolytába az jár a fejembe,hogy de jó lenne elszívni 1szál cigit.Elvonási tüneteim vannak szerintem.
láttam neked is 25.-én kell menned,akkor fogják mindkettőnknek megmondani az örömhírt :D
Én most nem csinálok tesztet,mert ha addig nem jön meg biztos,hogy sikerült.

Naposoldal
Már csak ezt a napot kell kibírnod!Érzel valamit?

Jucicuki
Látod kár volt idegeskedni!Most már nyugi a célegyenesbe vagy!
gabicsibe

Gica
Küldöm a babanövesztő Kép -kat!!!

Lányok
én most elköszönök,mert vendégségbe megyünk,de este jövök :D
Puszi
gabicsibe

Helló lányok!

Gica nagyon nagyon gratulálok!!!!!!! Szorítok az uh-ra.

Naposoldal! remélem a tiéd lesz a következő szívecske a táblázatban!!!!

Kitartás Gabi!!!

Baby hogy vagy?

Mint már korábban említettem novemberben volt a 4. inszem és most pihizek, viszont a mensim nem jött meg. Pénteken volt a 28. nap. Nekem mindig pontos... csak az utro miatt volt max 2-3 nap csúszás. Most viszont ugyen nem szedek semmit.
Reggel teszteltem persze negatív. Hazudnék ha nem éltem volna már magam teljesen. Nem mondtam el senkinek, hogy késik egy kicsit babonából. Az az érdekes, hogy semmit nem is érzek. Eszem megáll. Sajnos azok akiknek könnyen sikerül nem is gondolják, hogy mi milyen nehéz úton járunk. .....
málna79

Sziasztok!

Ezek szerint holnap is leszünk páran a BMC-be :D

Juci, örülök, hogy megjött végre :D Lassan te is kotyvaszthatsz :)
Szerintem ha van beutalód, nem kell végig állnod reggel a sort. Bár nem árt rákérdezni, hogy hol veszik le a vért. Nekem a központi laborba csinálták. Uh is lesz?

Kriszti, szerintem is megtetted ami tőled tellett, ennél többet nem lehet. Valóban nagyon szomorú, hogy azok akik nagyon szeretnének, küzdenek, hogy legyen gyerekük, másoknak pedig bármikor sikerülhet. Sebaj, annál jobban fogunk örülni mi a babánknak. Sőt, szerintem ilyenkor a párkapcsolatok is megerősödnek.

Gabicsibe, ez szuper, hogy 2 hete nem gyújtottál rá!! Csak így tovább! Aztán ne idegeskedj!!! Minden rendben lesz! Jó vendégeskedést!

Gica, milyen izgalmas lesz majd az uh :) Pihizz sokat!

Gil, üdv köztünk! Mennek a drukkok neked is.

Naposoldal, ezerrel szorítunk érted holnapra!

Málna, várj még 1-2 napot és ha akkor sem jön meg, azért csinálj még egy tesztet! Nagyon szorítok!
süni76

Egy kis érdekesség

Veszélyes lehet, ha az országgyűlés elfogadja azt a jogszabály-módosítási tervezetet, amely szerint a társadalombiztosítás az eddigi öt helyett csak két lombikkezelést támogat - mondta a szegedi Kaáli Intézet szülész-nőgyógyásza szerdán az MTI-nek.
Zádori János közölte: meddőség esetében rendkívül fontos az úgynevezett stresszfaktor, hiszen minél stresszesebb valaki, annál kevésbé sikeres a kezelés; ha a párok fejében az lebeg, hogy csak két kezelésre van lehetőségük, akkor ez már önmagában esélyrontó.
Öt éve fokozatosan csökkentik az intézetben a visszahelyezett embriók számát, ezáltal csökkentve a legnagyobb kockázatot jelentő többes ikerterhességek gyakoriságát. Ezekben az esetekben ugyanis a babák kis súllyal születnek, hosszú ideig az újszülött intenzív osztályon maradnak és a szülőkre is nagyobb teher hárul. A szegedi intézményben tavaly elvégzett kezelések következtében idén a terhességek 80 százaléka egyes, 20 százaléka pedig ikerszülés lesz, és nem lesznek hármas ikrek - mondta.
Rámutatott: ha a tervezet életbe lép, nehéz lesz a szülőket meggyőzni két embrió beültetéséről, miközben a jogszabály hármat engedélyez, hiszen valószínű, hogy minden lehetőséget ki akarnak használni. Így újra felszínre kerül a többes ikerterhesség kockázata, amely az egészségpénztárat is megterheli, hiszen hatalmas költséget jelent, mire a kis súlyú ikrek hazajutnak az újszülött intenzív osztályról.
Szinte biztos, hogy csökkenne a kezelésre jelentkezők száma, hiszen akármilyen szociális helyzetben van egy pár, nehéz összegyűjteni a pénzt egy TB által nem támogatott harmadik kezelésre; ennek összege az eljárás bonyolultságától függően 245-370 ezer forint, emellett 55-130 ezer forintba kerülnek a gyógyszerek, amelyeket január 16-a óta már csak 25 százalékban támogat a biztosító.
Az esetlegesen életbe lépő tervezet következményeként 20-25 százalékkal csökkenne a lombikprogramból született babák száma, ami jelenleg 1800 körül van. A meddőség a fogamzóképes párok csaknem 15 százalékát érinti eltérő súlyosságban; a szegedi Kaáli Intézetben tavaly több mint 600 lombikbébi kezelési programot végeztek el. Szegeden évente 150-180 terhességből mintegy kétszáz baba születik - fűzte hozzá.
Az Egészségügyi Minisztérium tájékoztatása szerint döntés még nem született az ügyben, és folynak a szakmai egyeztetések.
Az MTI-hez eljuttatott közlemény szerint a hazai lombikbébi-finanszírozás a világon csaknem egyedülállóan nagyvonalú; Németországban két ciklust fizetnek a biztosítók, amelyek azonban 700 eurós önrészt is megkövetelnek, a szükséges gyógyszerek árába pedig 800 euró önrészt szükséges fizetni. Ausztriában két próbálkozás 70 százalékát támogatja az állam; Angliában pedig egy éve döntöttek úgy, hogy 40 éves korig minden rászoruló asszony egy alkalommal az állam egészségügyi számlájára feliratkozhat az In Vitro Fertilizáció (IVF) programra.
Jelenleg a hazai finanszírozás nem eredménycentrikus, vagyis minden meddő párnak öt kezelést biztosít a hatályos jogszabály. A nemzetközi irodalom áttekintését követően, valamint a rendelkezésükre álló hazai IVF szolgáltatók hatékonyságát és eredményességét mutató adatokat figyelembe véve döntött a tárca úgy, hogy átgondolja a jelenlegi magyar szabályozást - tudatták.
gombahölgy

Lányok, valahogy olyan lassan telik ez a nap... :roll:

Köszönöm mindenkinek a drukkokat, rámfér.
Én is kívánok mindenkinek holnapra jó híreket, aki holnap megy.
Látod, Juci, már kezdődik is.

Szia Gil!
Akkor már neked is csak pár nap, és megtudod, a jó hírt.
Annak idején én is egyedül voltam az inszemekkor, ami tényleg nehéz volt néha, de mi is úgy voltunk vele, hogy majd akkor jöjjön a párom, amikor muszáj.
Kitartás!

Köszi Málna!

Kriszti!
Nehéz ilyet hallani a " magunkfajtának", de az az ő élete.
Talán, ahogy írod, tényleg nincs is kész még az anyaságra, és akkor jobb is így. Talán.
Látom, megcsapott a szele az izgalmaknak, éa Gica sikerének-
te is újra "odavágysz" a BMC-be!
Sok sikert, ha elhatározod magad!
Meg persze így is :lol:

Gabikám, bírod még?
Már csak négyet kell aludni! :lol:

Süni, Baby!
Jó híreket holnapra!

Gica, látom ma már sokkal aktívabb voltál, biztos sikerült bepótolnod az alvást.
Na, az alvás már nekem sem megy nagyon, ahhoz túlzottan jár az agyam :roll:
naposoldal

Sziasztok Lányok!

Köszi a kedves fogadtatást, örülök, hogy Gica javaslatára bekapcsolódtam. Jó olyanokkal kapcsolatban lenni, akiknek hasonló problémáik vannak. Sok mindent lehet egymástól megtudni. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nem igazán lehet ezekről senki mással beszélni, csak aki szintén érintett. A férjem se szereti, ha túl sokat foglalkozom ezzel a témával.

Gabicsibe!
Jó, hogy ilyen optimista vagy! Nekem nagyon ingadozó a hangulatom. Reménykedem nagyon, de néha nagyon félek... Remélem, együtt vigyorgunk majd 25-én! De jó lenne!!

Süni!
Köszi a drukkot! A Merionallal először én is nagyon elvágtam a kezem, azóta egy tiszta kendővel töri el a férjem az ampullát. Én irtóztam a szuriktól, úgyhogy eleinte nagyon kiakasztott ez az önszurkálás, de lassan hozzászoktam. Sok sikert neked is!

Gica!
A családnak már pénteken bejelentettétek a nagy hírt? Gondolom, nagy volt az öröm! Hogy telt az első babás hétvégéd?

Üdv!
Gil
gil

Naposoldal!

Reméljük, te nyitod majd a jövő hét babaesőjét! Hogy bírod a mai napot? Azt elhiszem, hogy nagyon lassan telik! Gondolom, már rég vártad így azt, hogy elmúljon a hétvége és végre hétfő legyen!
Köszi a jókívánságokat!
Holnap nagyon szorítok neked!!!!!!!!!!!
gil

Süni!

Uh-t nem írt a Zeke a papírra, meg azt is mondta, hogy csak labor, aztán majd meglátjuk, remélem már lesz Szűcs dokim.

Szép estét!

Judit
jucicuki

Sziasztok!

Üdv köztünk Gil! Szorítok most már neked is!!!!!!

Naposoldal,
mindjárt eljön a holnap, gondolom,ill. tudom, hogy nagyon izgatott vagy, én nagyon bízom benne, hogy ugyanolyan jó hírekkel jössz délután,mint Gica.
Gondolok rád és hátha személyesen is elmondhatom,mennyire drukkoltam, drukkolok:)

Süni, akkor talizunk? Én farmerben leszek szintén és szürke hosszabb pulóver és rajta egy fekete mellényben, a cipőm barna, a táskám zöld és a hajam, fekete:)
Kíváncsi leszek, hogy összefutunk-e?! Most néztem a vonatom kb 8-ra ér be, onnan kb. fél óra mire odaérek, tehát kb. 8:30 ra ott leszek:) És beállok a sorba:(

Gica kismami, jól vagytok? Tényleg otthon már bejelentettétek a nagy örömhírt? vagy csak, ha túl lesztek azon a bizonyos 12 héten? Remélem jól vagy és minden ok:)
Én holnap remélem megtudom, hogy kb hány tüsző növekszik?!
Már szeretnék túl lenni az egészen!
Jó pihenést!!!!

Judit,
akkor holnap jössz? Sok sikert a kezdéshez:)

Gabicsibe,
te hogy vagy, gondolok ám rád is, hogy sikerüljön:) De jó lenne, ha most ilyen klassz hét, sőt év lenne, hogy mindenkinek sikerül:)
baby.81

Málna!

Köszi jól vagyok már, illetve a szúrkálás megmaradt, de az jó, mármint legalább tudom, hogy érnek:) Na, megjött, vagy még mindig nem?????? nem is mondtad, amikor beszéltünk, te kis ravasz:)Jó lenne, ha nemkéne már az az inszem:) Írj, ha van valami:)
Majd holnap írok neked e-mailt,ok?! Jó éjt és jó munkát a jövőhétre:) Én lehet hogy elmegyek táppénzre a jövőhéttől, ha mennem kell szerdán, meg pénteken is, utánna meg úgyis itthon maradok két hétig.
Na, szióka:)
baby.81

Baby, persze, majd figyellek. Szerintem 1/2 9 - 3/4 9-kor én is ott leszek. Zöld kabát, farmer, fekete cipő, fekete táska, piros könyv :)
süni76

Sziasztok!

Lukrécia küldtem Pü-t! Nikó
nikó

Naposoldal!

Kitartás, holnap vége a bizonytalanságnak! Nagyon bízom benne, hogy jó hírekkel érkezel. Az éjszakát pedig valahogyan vészeld át, tuti ez lesz a leghosszabb...

Gil, Baby!
Hát persze, hogy bejelentettük a családnak, mihelyts kitettük a lábunkat a BMC területéről, ment a telefon...(persze itt nem a kiterjedt családra gondolok, hanem a szülőkre, és a tesómékra). Ők persze mindannyian nagyon várták a híreket, hiszen az előzményekkel is tisztában vannak. Arra azért megkértük őket, hogy egyenlőre ne terjesszék, hiszen előfordulhatnak nem várt dolgok... :?

Gabi!
Remélem a reggeli robbanós hangulatod a vendégjárás során tovaszállt és minden rendben!

Remélem holnap mindenki jó hírekkel érkezik, Naposoldal babákkal a hasában, a többiek pedig szépen érő tüszőkkel... :)

Puszi
Gica
gica1

Mindenkinek szép Kép -ot!

Naposoldal
Remélem neked ez tényleg az lesz!Nagyon-nagyon szorítok!És tűkön ülve várom a híreket!!

Gil
Csak is pozitívan!Na ne hidd ám,hogy mindíg az vagyok,mert ha vissza olvasol láthatod,hogy volt hogy feladtam!Sajnos engem nem tud elkisérni csütürtökön a párom,egyedül kell végig izgulnom az eredmény hírdetést.Ugy is találkozunk csütörtökön,majd ugorhatok a te nyakadba örömömbe? :lol: És a hetet MI fogjuk zárni az örömhírrel!!!persze Naposoldal kezdi :lol:
Különben én eddig mind a két inszemet egyedül csináltam végig.Úgy voltam vele,hogy ha lombikra kerülne a sor (de ugye nem fog :) )eleget kell majd akkor várni velem és sajnos nagyon nehezen tudja megoldani,hogy otthagyja az üzletét.

Gica
Tegnap délutánra tényleg elmúlt a dühöm,aztán jött egy félóra mélabú aztán meg a jókedvem.És mára maradt is ajókedvem :lol:
Ahogy közeledik a csütörtök és úgy telik el a napom,hogy nem jön meg egyre jobb a kedvem is :)
Jól vagytok?Érzel már valamit?

Baby,Jucicuki
Várom ahíreket tőletek is :lol:
gabicsibe

Málna
Szorítok,hogy végre két csíkot láss!ha nem jön meg 1-2 napon belül csinálj még1-et!!!
Ne add fel és írd meg akár mi is lett az eredmény!!!
gabicsibe

Sziasztok!
Baby-val taliztunk a BMC-ben. Szerdán is fogunk :) Majd ő elmeséli mi volt vele. De azt hiszem, az uh-ja is jó volt :)

Naposoldal, gondolunk Rád!!!!

Velem annyi, hogy szépen növögetnek. Ha jól hallottam Szűcs doki diktálását, mindkét oldalon legalább 5-5 db van. Volt ami 8-9 mm-es. 5. napon egész szépek, vagy rosszul gondolom???

Szerdán vérvétel, uh, ekg. Ja, és emelte egy picit az adagomat. Puregon 75-ről 100-ra, Merional 1/2-ről 1-re. Ma nyomom a Gynazol-t. Már előre rettegek :) De mindent a cél érdekében.

Gabicsibe, így tovább a pozitív hozzáállással.

Puszi, majd még jövök!
süni76

Sziasztok!

Én is megvagyok!
Elindultunk, 100 puregon, 1/3-ad Merionál, mert Szűcs doki szerint sok a tüszőm.
Péntken UH.
Ma is volt :oops:

Judit
jucicuki

Szia Süni!

Tök jó, hogy sikerült találkoznotok! De ami még jobb, hogy szépen érnek a tüszők és a számuk is szuper... Csak így tovább!

Judit!
Végre nálatok is beindultak a dolgok! Ne aggódj az uh-k miatt, volt olyan, aki 3 naponta ment...

Naposoldal?
Jelentkezz, ha hazaértél! Úgy izgulok!

Puszi
Gica
gica1

Sziasztok!
Én is jól el vagyok tűnve. Nem tudom, ki emlékszik rám, ki nem. Lényeg, hogy áprilisig adtunk magunknak spontán próbálkozási időt. Eléggé el vagyok keseredve. Férjecském szedi a Maca Vibét, amúgy pedig "dolgozunk" az ügyön, de sajnos egyre fogy a kedvünk. Szerintem tavasszal újra ott állunk majd a sorban, és fogalmam sincs a kilátásainkról. (Spontán méhen kívülim volt, szeptemberben műtöttek :( ) Lehet, hogy scak az időjárás olyan, hogy eléggé kedvetlen vagyok most.
Félek az anyagi részétől is.
Az "új szabályok" szerint vajon mennyi lesz egy inszem?
edua

Gica!

Engem ez a mensi közben dolog zavart nagyon :oops: :oops:

Judit
jucicuki

Juci, elhiszem, hogy zavart. Én is izgultam nagyon, hogy nehogy akkor jöjjön meg. De a lényeg, hogy kezdheted Te is :D

Naposoldal, mi a helyzet??????
süni76

Judit!
Bocs, félreértettelek. :oops: Hát igen, ez kellemetlen lehetett, de ha a dokit nem zavarta, semmi gond...

Naposoldal!
Ugye minden rendben? Nagyon várunk!

Gica
gica1

Nem nagyon láttam, hogy zavarja-e vagy sem, mert én olyan zavarban voltam, hogy rá se nagyon mertem nézni, alig vártam, hogy mondja, hogy felöltözhetek, már ugrottam is le az ágyról :lol:
De nagyon kedves volt, szóval biztosan hozzá van már szokva.
Én még nem :oops:

Mindegy, ezen is túl vagyok :wink:

Judit

Naposoldal?????????????
jucicuki

IGEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Hosszú volt a várakozás, de megérte, végre eljött az én napom is :lol:
A HCG 52 kettő volt, ami a dokink szerint " egy babára elég".
Február 6. ultrahang, azt mondta, akkor majd meglátjuk minden rendben e.
Kis izgalom van bennem, de nagyon-nagyon bízom benne, hogy minden rendben lesz.
Én megteszek érte mindent! :lol:

Lányok, nagyon köszönöm mindenkinek a szurkolást!

Majd jövök még este.

Látod, Baby, igazad lett! Köszi a szurkolást!
naposoldal

Naposoldal!

:lol: :lol: :lol: Nagyon-nagyon gratulálok nektek! :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek szorítok,olvaslak ám benneteket! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
taptau

Naposoldal gratulálok!
De jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol:

Puszi!

Judit
jucicuki

GRATULÁLOK!!!!!!!!!! 10 percenként jöttem bekukkantani...
Micsoda babaeső!!!!!! Tartson még nagyon-nagyon sokáig!
süni76

Naposoldal!

Éljen-éljen-éljen!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagy-nagy gratula! !!!!!!!!!!
Szívből örülök, már alig bírtam magammal, negyedóránként bekukkantottam, írtál-e már.

Most már nyugodj meg egy kicsit, pihenj egy nagyot, mert gondolom néhány napja már nem nagyon tudtál aludni.

Majd írd, hogy milyen volt. Nagyon izgultál?

Gabi, Gil!
Csütörtökön Ti következtek! :)

Puszi
Gica
gica1

Naposoldal,

NAGYON GRATULÁLOK! SZUPER HÍREK!!!!!!!!!!!! : :lol: :lol:

Remélem beindul a babaeső a topikban - minden jel erre utal :wink: :lol: :lol: Nagyon helyes! :D

Hajrá csajok!!!! Mindent babóért! :D

Kép

Kép
zsókuci

Naposoldal
Kép

Annyira,de annyira örülök neki!!!!!!
Már azt hittem valami baj van olyan sokára jöttél!
Milyen érzés?felfogtad már?Öröm könnyek voltak?
gabicsibe

Hurrá! Gratulálok az újabb kismamának! :D :D :D

Úgy látszik ez a topic tényleg szerencsét hoz :wink:

Sajnos el vagyok maradva legalább két nappal, úgyhogy igyekszem bepótolni és visszaolvasgatok apránként. Most is csak a Naposoldal miatt ugrottam be és csak az utolsó üziket olvastam el, úgyhogy sorry mindenkinek, akinek most nem írtam.

Puszi, majd jelentkezem. A kismamik vigyázzanak magukra :wink:
Gabicsibének pedig továbbra is megy a drukk.
nellike

Süni,Jucicuki

Szuper!Csak növögessenek azok a tüszők!Ti lesztek a következők akiknek szurkolhatunk!

Edua
Hát a szurik ára egy "kicsit"ment föl csak.Mi még szerencsés helyzetben vagyunk.Ne keseredj el,indulás a sorba!!Látod milyen sikeresen indul ez az év?csatlakozhatnál te is :)

Gil
Igyekeznünk kell!!!Mi is csak jó hírekkel jöhetünk haza!
gabicsibe

Sziasztok!

Én is megérkeztem:)

Süni,
szia, már jó így írni, hogy tudom ki vagy:) Örülök, hogy találkoztunk. Képzeld holnap is mennem kell, szerintem szerdán is megyek:) Majd talizunk:) Lehet, hogy már csütörtökön leszívás?!
Majd holnap okosabb leszek.
Na, hát olvastad a jó hírt, én ott voltam, fél kettőig Naposoldallal, de akkor még nem tudtuk az eredményt, utánna eljöttem,mert mentem a vonathoz. Úgy izgaltam én is,mintha legalább is nekem lett volna az eredményhírdetés. De aztán írt, hogy sikerült, hát komolyan,majdnem ott bőgtem a vonaton:) Örömömben pesze:) Nagyon aranyos csajszi:) vagyis mostmár kismami:)
Te is nagyon szimpatikus voltál:)
Ja, képzeld ma nem kell szúrni a Puregont, meg a Merionált. Csak reggel a Decát:)
Majd holnap írok, hogy mi volt! Jó legyél, szia:)Vigyázz a szurikkal:)

Naposoldal,
köszi az sms-t, nagyon-nagyon-nagyon boldog vagyok, és örülök, hogy sikerült...komolyan megéreztem:) Hány órakkor mondták meg végül? Volt sírás, az örömtől? Egyébként, amikor én mentem le aláíratni az utazásit, akkor láttam Wiegandt-ot két dossziéval, kijönni dr. Koncztól, akkor gondoltam, hogy biztosan sikerült:)
Most már csak pihenj és vigyázz nagyon magatokra:) Amikor te mész az uh-ra, én még akkor leszek túl talán egy hét várakozáson.
Minden jót:)

Gica,
hát olvasod ezt a babaesőt?! Tök szupi:) Aztán jön gabicsibe, gil, utánna remélem én is:)
Jól vagytok?
baby.81

Köszi, lányok , mégegyszer :lol:

Most Gabi és Gil következik csütörtökön, és Málna, bármelyik pillanatban.

Gica, te kérdezted hogy volt. Először is nagyon nagy tömeg volt reggel, és valahogy egyáltalán nem haladt a sor. Fél kilenckor álltam be a sorba, és 10 kor még a recepció előtt voltam.
De végülis nem is bántam nagyon, mert közben a férjemnek el kellett mennie dolgozni, és bíztam benne, hogy így még visszaér az eredményhirdetésre. ( így is lett )
Közben megismerkedtem Babyvel, jókat beszélgettünk, és ő tényleg folyton sulykolta belém, hogy sikerült.
Kb negyedhárom körül jutottunk be az orvoshoz. Benn volt nála a biológusunk is ( Rita ).
És akkor már tudtuk. :lol:
Olyan helyesek, vidámak voltak, ahogy velünk örültek!
Ritát örökre a szívembe zártam, annyira aranyos volt.
De Wiegandtunk is.
Szóval, gondolom, ezt ők sem tudják megunni.

Az az igazság, hogy pénteken elsírattam az egészet, délután már jobban voltam. Aztán másnapra valahogy átfordult bennem minden, és valami azt súgta, sikerült. Csak nem mertem elhinni.
Tudjátok, hogy túl voltam pár sikertelenen, és én mindig úgy mentem az eredményhírdetésre, hogy belül tudtam, hogy nem sikerült.
És most valahogy nem ezt éreztem :lol:
Nem is nagyon mertem nektek írni a lelki csapongásaimról :oops:

Hát, szóval ez volt :lol:
naposoldal

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?