Új privát üzeneted érkezett!

Na, itt ragadtam visszaolvasni. :) :oops:

Merike:
én sem mondok semmit, csak annyit, h dettó. És én is éreztem, ezért is teszteltem a 8. DPO-n. :lol:
De én valahogy tudtam, h babás vagyok. Magam is meglepődtem, h olyan nyugodt voltam.

Porsika:
semmi bajod nem lesz a sajttól. :)

Én mérleget használtam, de tényleg szét stresszeltem magam. :oops:
Meg volt olyan ágyra szerelhető zenélő-forgó valamink is. Amíg pár hetes volt a gyerek, sztem jó volt. :lol:
Aztén fél évesen meg magára döntötte mindig. :wink:

Vicky:
párodnak jó lehet, mit dolgozik?

Júj, még annyi mindent szerettem volna, de kiment a fejemből. :(
Visszaolvasok újra és folyt. köv.
Vendég

Hihi, ez tiszta izgi hét lesz. :)
Kedden: Marietta és Nándorka, szerdán esztora és én megyünk dokihoz.
Reméelm mindenki azt fogja hallani amit szeretne. :oops: :lol:

Csajok, körkérdés:
én Marcival végig fürdötem esténként, nem forró, de azért meleg kb 38 fokos vízban. Kb a 38. héten olvastam valahol,h nem szabad, sőt tilos babásan fürdeni. :oops:
Akkor már nem foglalkoztam vele, de most megint nem tom mi van.
Eddig fürödtem, mert most jutott eszembe!
Véleményeket kérek. :wink: :!:

És drága Totika:
Isten Éltessen sokáig. Kívánom, h minden álmod valóra váljon!
Vendég

Marietta küldtem privit.

meriann

Nikó, megjött a meghívóm. Kinek küldjem? Régebben volt olyan a wiwen, hogy "meghívó átadása", de most nem láttam már.

Hajni, IT-s a drágám, és egy konferenciára megy előadni Cannesba. Azt mondja, nélkülem nincs is kedve menni, mert így nagyon munkaszaga van a dolognak :( De ezt nem szabad kihagyni, hátha beindul a nemzetközi karrierje :) :) Csak hát úúúúúúgy elmentem volna én is vele :cry: :cry:

Ez nagyon érdekes, hogy többen is írtátok, hogy megéreztétek a babót már a teszt előtt -
Merike, biztos kivárod a 25-ét???? Ha tünetek vannak, akkor már HCG is van, nem???? Persze te tudod, át tudom érezni, hogy neked milyen nehezen telnek ezek a napok!!!

Kép
vickybabe

Engem is foglalkoztat a fürdés, Hajni! Szerintem ha nem forró vízben fürdesz, és max. 20 percig, abból nem lehet baj. Mi végül is most arra jutottunk, hogy pé környékén zuhanyzunk, egyébként fürdünk.

Kép
vickybabe

Hajni! A 40 foknál melegebb vízben nem ajánlott fürdeni, mert lepényleválást okozhat. Legalábbis a kismama újság ezt írja.

Meri! Nagyon drukkolok neked! Már csak 3nap... :-) +++++++

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Meri!

Megkaptam privit. Hát nekem egy kicsit bonyolultnak tünik. :oops: Ha a páromnak lesz ideje inkább szólok neki hogy segítsen. De van értelme vonalzót csinálnom ha gyógyszer nélkül nem rendes a mensim? Mert már ebbe a hónapba nem szedem és ki tudja megjön e akkor amikor kéne??
csipcsab

Vicky!

Mi már jelöltük egymást az iwiwen?
csipcsab

Meri!

Nem lett jó. Hiába lett minden úgy csinálva ahogy írtad nincs vonalzóm. :cry: Na mindegy. Azt hiszem nem kínlódok tovább vele. Most nincs hozzá idegem. :x
csipcsab

Marietta ment privi!

Jaj, csajok! A párom azt modja ő már nem látja rajtam a változást. 3 nap múlva tuti csinálok egy tesztet. Derüljön ki a valóság.

meriann

Marietta újra ment privi és mail is!!!!!!

meriann

Kiegészítem, Hajni, a listádat, mert még Meri miatt is izgalmas a jövő hét. Azt hiszem, jön a babanetfüggőség... :lol:

Meri, akkor én most nagy-nagy csendben vagyok, és csak várom Veled a napokat...

Toti, nagyon boldog szülinapot és minden szépet és jót ez alkalomból!!!

Hajni, én is akartam kérdezni a fürdést. De mindig csak akkor jut eszembe, amikor kacérkodok a fürdéssel és ekezdem engedni a vizet, meg mikor beleülök. De akkor meg már nem vagyok gépközelben. Én a fiammal a pocakban csak zuhanyoztam, de ahhoz mostanában sosincs kedvem. :oops: (Ebben is más nekem ez a várandósság, kevésbé vagyok óvatos. Pl. kóstolás tokaji aszúból :oops: )
Eddig nem lett semmi bajunk. Az AFP nyilván nem emiatt alacsonyabb... :P

Ezt a fetasajt-dolgot kifejtenétek? Mit nem szabad még?

Fioona, a lófrálás meg az egyebek is nagyon jó lehetett. Milyen rucikat vettetek? A hajad jó lett?
Olló helyett mi volt? Mi még mindig a bébiollót használjuk.

Folytköv...

Kép

Kép
nán-dorka

Meri. Megkaptam. köszi.
csipcsab

Marietta szívesen. Remélem hamarosan láthatjuk a vonalzódat.

Nán-dorka: én úgy tudom, hogy fetát, camembert, májat nem kell túlzásba vinni. Nálam a sajtokkal lesz baj, mert nagy kedvencem a sajt.

Tényleg mozgalmas hetünk lesz.

Köszi a drukkokat. Mostantól megpróbálok nem ezen agyalni. Még hosszú az a három nap. Bármi lehet és nem akarok padlót fogni, ha csak beképzeltem a tüneteket. Ja, azt nem is mondtam, hogy hirtelen kell és sokat pisilnem, fázékony is vagyok és folyton szúrkál valahol. Hasam, hol melyik oldalon és a derekam is fáj. Azt mondanám mensis tüneteim vannak kicsit másképp. Tutira tesztelek ahogy lehet. És most lepattanok a témáról.

meriann

Húúú már látom is, de jó. Ügyes vagy!!!!!

meriann

Hát lányok!

Ez a vonalzó mit tett velünk. :D
Végre sikerült de összevesztünk rajta jól a párommal. Egy csomó ideig nem akarta berakni hiába csináltunk mindent úgy ahogy Meri mondta. Mostmeg egyszer csak beadta addigra mire jól felhúztam magam rajta. :twisted:
Legszivesebben jól fejbevertem volna a drága uramat. :D :D :D
Ugyanis elkezdte szidni a babanetet hogy ilyen sz@r meg olyan sz@r. Mert ugye őt nyagattam hogy csináljon már vmit mert nekem vonalzó kell!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
csipcsab

Meri!

Ez most azt jelzi hogy 5 nap múlva lesz pé-sem?
Mert én egyáltalán nem tudok angolul ugyanis németet tanultam.
Az uram meg már nem akarom ezzel nyaggatni. :lol: :lol:
csipcsab

Marietta: akkor nem tudtátok meg mivel volt baj???
Sajnálom, hogy összekaptatok. Nem ér annyit az egész.

Na, úgy érzem fellőtték a pizsit mára számomra. Pedig du-án aludtam 2 óra hosszat. Lehet azt hiszem tavasz van és tavaszi fáradtság gyötör?!

Még annyit, ha csak beképzeltem erősen a tüneteket, lesz egy hosszabb beszélgetésem magammal. Nagy disznóság saját magam ellen lenni és ekkora csalódást okozni magamnak, nem?

meriann

Igen, Marietta, 5 nap múlva péd lesz és a 12. napnál tartasz a 30 napos ciklusból. És pé után meg elkezd visszaszámolni hány nap múlva tesztelhetsz.

meriann

Meri, én ma reggelre azzal ébredtem, h ha így lesz, ha úgy, akkor is jó. Ezt az érzést kívánom Neked is. (No, ehhez azért kellett az éjszakában egy csúcspont a szenvedésben, aztá na rádöbbenésben. Ez utóbbi: h akkor sem lehet örökké "gyászban" élni, ha baj van.)

Cumi, cumisüveg különösen a legeljeén ún. cumizavart okozhat. ha nem ismeritek, keresek majd vmi jó leírást.

Viki, kívánom, h lakjátok be a szép házat minél többen! :D

Nikóska, Down-szűrésre megyek, uh és vérvétel. Egyiknek kedden, másiknak csüt-ön lesz eredménye.

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Jó sokat írtatok! A cumi, cumisüveg valóban cumizavart okoz, aminek következménye akár a szopit is hátráltathatja. Ugyanis sokkal másképp, könnyebben, több tejcsi jön a babának az üvegből, és egy lusti babát elkényelmesíthet. A cumisüveg később a fogaknak is árt. Főleg, ha folyton azon lóg a gyerek. Megdöbbentem én is, de 6 hósan, pár alkalom után szépen ivott Lilla pohárból. Cikk a cumizavarról: http://www.lll.hu/node/6

Kisollóval vágtuk a körmét, csak azzal, amivel a miénket. :D Másoktól hallottam, hogy a baba kisolló alig fog valamit.

Marietta ügyik vagytok! Mintha csak magunkat írtad volna le. :wink: Azért remélem már szent a béke.

Viky a soraidról az az idézet jutott eszembe, amit én is Müller Pétertől olvastam, és mintha egy kínai bölcstől idézte volna:
"Nem az számít mi történik veled, hanem, hogy hogyan éled meg!"

Ez engem nagyon megfogott, talán azért, mert nem ártana magamévá tenni ezt a gondolkodást. :roll:

Nikó, Dórka és többiek. Mi is vásárolgatunk turikba. Olyan vagány farmer cuccokat találok sokszor Lillának, hogy azok lesznek a kedvencek. :D
A babakocsit is használtan vettük, 18.000Ft-ért. :D

Esztora kismotorunk se volt! :D Eleinte akartunk venni, de később belegondoltam abba, amit egy anyukától hallottam. Miszerint vajon, mennyire tesz jót a baba csípőjének az, hogy hátrafelé tekeredik szinte. Hiszen egyáltalán nem természetes mozgás. Akkor le is tettünk róla. Majd lesz triciklije tavasszal.

Lillával én se fürödtem. Most igen! :D Úgy látszik tényleg igaz, hogy a 2. várandóságra már lazábbak a kismamik.

Feta sajtot hallottam én is. Ilyenkor bevetem a pozitív gondolkodást. Bizti nem lesz gond néhány alkalomtól. Ha pedig az a baba sorsa, hogy gond legyen, az úgyis utoléri azt is, aki nem eszik feta sajtot. És fordítva is persze. :D

Nán-dorka 2 felsőt vettem magamnak, de sajna sötét színűeket. :(
Bár az egyik igen jópofa, bébi tappancsok vannak a poci helyén. :D A kicsinek vettünk egy zöld újjatlan rugit, meg Lillának könyvet, ugyanis nagy könyvőrült a drága! :wink:
Brendonban akartam Kushiez minta pelust venni, de csak 10 kilótól volt. :( Fürdődézsa marha drága, neten láttam 3000 körül, ott meg 5000 valamennyi volt.......
Nadrágot is vettem volna még, de nem volt a méretemben..... :(
Nem igazán jártunk szerencsével, csak félig.
Hajam jó lett, apának (és nekem is) tetszik, hogy így már kibontva hordhatom. Lilla meg folyton úgy játszik vele, ahogy a függönyrojtokkal szoktak a picik. :D
Neked, hogy tetszenek az "újabb" mosható pelusok?

Nekem is lenne körkérdésem.
Ti értitek, hogy hogyan lehet itt fizetni?
http://www.brendon.hu/shop/documents/info.htm
A "Bankkártyás fizetés részletei" menüpontban írtakra gondolok. :oops: Irtó jó lenne, mert ingyen szállítanak házhoz.

KépKép
KépKép
fioona

Fioona: nem túl szerencsés ennyi személyes adatot megadni. Még én nem vásásroltam így, max. utalással. Szerintem elég kockázatos. Párod mit szól? Lehet, hogy én túlzottan óvatos vagyok, de nem merném kiadni a kártyám minden adatát.

meriann

Egyesek szerint
az angyalok kórust alkotnak,
palástot viselnek,aranyglória
ragyog a fejük fölött,
és a szárnyaikat szivárvány
szövi át.Ezzel szemben ők
inkább egyszerű szemlélődők,
akik derűsen nevetgélnek,
miközben ránk vigyáznak.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!

mindent elolvastam amit a hétvégén irtatok!
nagyon jó volt a szinház ismét.
annyi mindent kell a héten elintéznem,ma már kezdem is.
Nikó igazából lassan 5 éve kezdődött nálam az angyalosdi,nem tudok most rá jobb szót.
Olaszországban voltunk Padovaban.Szent Antal székesegyházban ott van egy márványfal amin végig kell húzni a kezed és kivánni.na nekem ebből annyi lett hogy húztam a kezem és csak arra tudtam gondolni "uristen ez tiszta kosz,meg kéz zsír"kivánság elmaradt :roll:
aztán tovább mentünk és Szent Antal maradványainál gyönyörű puttók vannak na ott viszont éreztem hogy meg kell fognom őket!
azóta vannak képek a lakásban,naptár és könyvek.érzem hogy jóban vagyunk!!!Rómában tobzódtam igazán.

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok!!!

Hu ahoyg latom esemenydus hetunk lesz!
Sokan dokihoz mennek,Meri tesztel!!!WOW!!!UUUUGy drukkolok!
nem mondok semmit Meri,csak drukkolok,NAGYON!!!!!

En csutortokon megyek genetikai UHra,es holnap megyek be akorhazba az AFP eredmeny miatt.Ugyhoyg en is leatoma picit a heten :lol:
Gondoltam ra,hoyg bejelentkezem a sajat dokimhoz is csutortokre,csak amaitt filozom,hogy ha delelott megnezik UHn es este megint megnezne a domik,azt soknak talalom..azert napi ketto az sok,nem?Lehet inkabb jovo hetre jelentkezem be....

Olyan jo volt reggel ugy ebredni,hoyg nem kell dolgozni menni :lol:
Viszont tok hamar felkeltem,mert Dragam koran ment...
Szerdan be kell mennem dolgozni,azt annyira nem varom,de azert nem lesz veszes :wink:

Irtatok a felesleges dolgokat a babanak..hat a babykomp az tenyleg az...Egyik ismerosunknel lattam,es a kislanyuk olyan szinten "ellustult" vele,hogy anelkul nem allt fel,pedig akkor mar 1,5 eves volt.Csak azzal tologatta magat...
Raadasul ahogy a bokaja belso oldalaval tolta magat,mikor jarni kezdett erosen befele dolt a bokaja,es ortopedia letta vege...evekig fog tartani visszahozni a rendes labtartast.lehet hajlama is volt neki eredetileg is,de ez biztosan ratett en azt mondom!Ugyhogy az nekunk sem lesz....
Cumi?Hat...erre meg nem is gondoltam....
Az egyik ismerosom nem adott cumit es neki meg elkezdte szopizni az ujjat a baby,de olyan szinten,hogy lassan 3 eves es megminidg szopizza.Azt meg nem lehet megakadalyozni....en meg nem szeretnem,hoyg szopizza az ujjat se :(
De a cumi sem jo...szoval..

Fioan,tok jo lehetett Apaval koricalni meg kicsit vasarolni :lol:
En is ugy elvezem az ilyesmit :lol:
A hajad meg tuti tok jo!!!!!
nekem is be kell jelentkeznem a fodraszomhoz,plane,hoyg most mar lesz idom elmenni :lol: :lol: :lol: :lol:

Totinak en is nagyon boldog szulinapot kivank,egy kicsit megkesve.
Kivanom,hyog minden ugy alakuljon,ahoyg szeretned!!!!Remelem mielobb ujra jossz kozenk!!!!!!!!!

Majd meg jovok!Puszi

Kép

Kép
arwen07

Itt annyit lehet tanulni. Sokszor csak :oops: , hogy bennem ez fel sem merült, hogy ártalmas.

Arwen, de az akkor is más, ha "csak" a párodhoz ébredsz, viszont otthon maradsz. Biztos vagyok benne, hogy Rád fér a pihi.

Ágota már ezer éve nem jelentkezett. Mi lehet vele?????

meriann

Sziasztok!
Mostanában elég kevés az időm, inkább csak olvasni tudok.

Merike: nagyon bíztatóak a tünetek. Én is folyamatosan álmos, fáradt voltam, és fájtak a melleim. Nagyon szorítok Neked.

Vicky: örülök neki, hogy ilyen hamar gyorsan megszoktad az új otthont.
Mi sajnos még mindig dolgozgatunk rajta, de már nem sok van vissza. A héten átveszik a gázt, így már működni fognak a radiátorok, és a padlófűtés is. Mosókonyha, WC, konyha kész. A fürdőt kell kicsempézni, járólapozni, szobát, nappalit folyosót festeni, és talán vége is lesz. Egyre kevesebbet tudok segíteni. Fáradt is vagyok, és minden szag zavar.
A konyhabútort szombaton hozzák, de ez már kb az ötödik időpont, remélem már tényleg ideér.

Fio: hétvégén elkezdtem keresztszemezni, nagyon magával ragadott. Szinte le sem tudtam tenni. Nagyon nagyon élveztem.
vivi79

Halihó Lányok!

Bocsánat, hogy így eltüntem, de még mindig nincs netem, így elég nehézkes a tesómhékhoz átkuncsorogni :-(

Képzeljétek, tesóméknál megszületett Nimród baba! 3980 g, 58 cm. Óriásbébi.
7 óra vajúdás után császárral. Mint kiderült szerencse volt, mert a nyakára és a vállára volt tekeredve a zsinór. Elindult volna Ő szegény, de beakadt ott a csontoknál, és kis csúcsfejü lett (de mára már nem látszik semmi :-)

Gyöngyvirág. Úgy megdögönyözném! kedden jönnek ki.
Mondták tesómnak, hogy hát egy kis fejlődési rendellenességgel született...gondolhatjátok, tesóm majd elájult. Kiderült, hogy fél makkocskája van, vagy fél fityma, nem is értem, majd kitanulmányozzuk itthon., A lényeg, hogy a lyukacska nem középen van, hanem ljjebb, de ez mindössze annyit jelent (az esztétikai eltérésen kívül,), hogy nem lesz képes szembepisilni anyukáját. És kell beszélnünk egy plasztikai sebésszel.
Megnéztem a horoszkópját (Apa szerint a mi babánk születésénél a szülőágyra is magammal viszem a laptopot, hogy azonnal ki tudjam elemezni Csongort ;-), de ez aljas rágalom). Szóval a szexuális életével nem lesz gond, sőőőőőt ;-)

Mi jól vagyunk, jó sokat mozgolodunk, Anya örömére :-) Sokat pihenek, már nem is dolgozom. Élvezzük az életet!

Hajni! Nagyon gratula!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Örvendek nagyon!
Meri, Neked is nagyon drukkolok.
Ígérem, próbálom visszaolvasni az elmúlt hetek termését...

Puszillak Titeket.

Ág

KépKép
KépKép
ragota

Ja, és hogy még több esemény legyen a héten, és is csütörtökön megyek UH-ra.

Valakinek még akartam írni, de elfelejtettem kinek.
Viszont aki 17-én szerdán küldött nekem privit, légyszi küldje el újból, mert emeilt kaptam, de privim nincsen.
vivi79

Jó reggel csajok!

Esztora azért kérdeztem, mert én is kb 5 éve angyalozom. Nálam tele van a ház angyalkákkal, rendszeresen olvasok könyveket ezügyben, meg voltam tanfolyamon is. Én a páromat is az angyaloktól kértem, és vallom, hogy kaptam is, mert ilyen filúval még nem találkoztam előtte. Röviden ennyit, hátha más nem érdekel ez a téma.

Szorítok mindenkinek, orvoshoz, teszthez.

Marietta: én is azért nem csináltam vonalzót, mert rendszertelen volt gyógyszer nélkül. A múlt hónapban kezdtem el szedni egy gyógynövényes bogyót, ami a normál hormonműködést indítja be, és a múlt hónapban rendesen, szinte időre megjött, és rendesen megjött. Az előtte lévő 3-4 mensim csak úgy vérezgetett, viszont most rendesen megvolt, én ennek is úgy örültem, mintha a tesztem pozitív lett volna. Szerintem a fogantatást is elősegíti ez a bogyó. És nem kellett hormon tablettát szednem, ez is egy pozitívum.

Hajni, Vicky üzentem.

Úgy gondoltam, hogy ha most megint megjön rendesen, vagy pozitív lesz a tesztem, akkor én is csinálok vonalzót, majd kérek infót erre vonatkozólag.

A fürdéshez nem tudok hozzászólni, én amúgy is mindíg zuhanyzok, majd meglátjuk változik-e ha várandós leszek.

Egyenlőre ennyi, üdv Nikó

Kép
nikóska

Ágota: gratula a tesódnak a hatalmas fiához. Ezt a rendellenességet sokat olvastam mostanság.
Gondolom, mennyire megijedt amikor közölték a rendellenesség tényét.

Vivi: már majdnem kész vagytok a házzal. De jó lehet!

meriann

Cumifélék: Állítólag az a fontos, h a mellen eleget legyen a gyerek, h megkaphassa a "komfortszopást" is. Amikor korlátozzák a szopás idejét vagy ha azt mondják, h "már csak játszik", mert a mellen van, de nem szívja úgy a tejet, no ezekkel lehet elvenni a komfortszopás lehetőségét a gyerektől, ami pedig a nyugalmához, biztonságérzetéhez kell. És összefüggésbe hozzák azt, h megkaphatta-e ezt a baba, mert ha igen, azt mondják, akkor nem igényli a cumit-ujjszopást.
Sztem van benne egy adag egyéni adottság is - nekünk mindenesetre nagyon bejött a kisfiammal, h szopizhatott, cummoghatott eleget rajtam :) , és nem kellett egyik pótszer sem (sem ujj, sem gumicumi). Egy időben megtalálta az ujját, de aztán 1 hét után el is hagyta. Gumicumival próbálkoztunk, bevallom, a nehéz éjszakákon, hátha jobban elalszik, de mindig kiköpte, és vissza kellett adni. Mondanak olyat is, h kegyetlen dolog elvenni x évesen tőle a játszócumit, ha kitartó visszaadogatással mi szoktattuk rá. Van benne vmi...
Mindenesetre nem érdemes ezekkel bekavarni a szopás egyébként sem könnyű első heteit. Mert azok nem könnyűek - az majd utána jön, h annyira-de-annyira egyszerű, és könnyed,h öröm, és mindenhová mehet az ember. (Én azt hittem előtte, ki kell hagynom a Művészetek Völgyét, mikor 8 hónapos volt a fiam. Dehogy kellett, tök simán mentünk!)

Várjuk a heti uh-okat szeretettel, Arwen és Vivi!
Arwen, nekem volt olyan, h uh és doki egymás után, nem volt rossz. De ha Te rossznak éreznéd, akkor hallgass a megérzésedre!

Kép

Kép
nán-dorka

Sziasztok!

Mennyi történés :) Néha már alig tudom követni.

Először is akkor nagy drukk:
a keddi, szerdai és csütörtöki orvoshoz menőknek! Mindekitől azonnali beszámolót és akitől lehet képeket várunk :)

de persze a legnagyobb drukk: Merinek
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Úgy szurkolok, hogy el sem hiszed :)

Ág,
gratula a tesódnak, biztosan nagy az öröm a családban.

Milyen sokan nem dolgoztok már :)
De jól is teszitek, koncentráljatok a kisbabátokra inkább és gyertek ide sokat.

Vicky
klasz lehet az új lakásban. Én hetekig nem tudtam vele betelni, mikor beköltöztem. Ráadásul Ti ketten élvezhetitek, én akkor még csak egyedül örültem. És mostmár jöhet bele a picike is, hogy többen tudjátok belakni :)
Csodálatosak az idézetek, próbálok ehhez mérten gondolkodni.

Porsika, Nándorka,
köszönöm az érdeklődést. Ez a hónap vizsgálatokkal telik el. Pénteken voltam vérvételen, febr. 5-én megyek UH-ra EKG-ra, megint vérvételre meg ilyesmi, aztán 09-én megint vérvétel. Utána kiértékeli a doki a látottakat és meglátjuk a továbbiakat. A petevezeték átjárhatóságit is felírta a papírra, de az nem ebben a ciklusban lesz, talán a következőben. Úgyhogy haladunk :) Aztán ki tudja, lehet, hogy időközben beköltözik az a baba. De azért megnyugtató, hogyha mégsem akar jönni, akkor azért elindítottuk az alternatív lehetőséget :)

Kép
bodzi

Sziasztok!

Annyi minden történik velem mostanában, amióta fekszem, hogy csak kapkodom a fejem és szinte nincs időm semmire. Persze így mindig lemaradok mindenről, ami itt történik :roll: Rengetegen jönnek látogatni és ez nagyon jó :lol:

Szóval Meri-nek nagyon nagy drukk.

A többiektől elnézést kérek, de igyekszem pótolni minden lemaradást.

Én ma megyek a dokihoz és remélhetőleg csak jókat mond. Titkon reménykedem, hogy feloldoz a fekvés alól.

Én egyébként április 25-re vagyok kiírva szülni.

Kép
Kép
adrienna

Köszi Lányok, drágák vagytok.

Bodzi szerintem ha most állsz jól hozzá a dolgokhoz. Figyeld meg így fog beköltözni a várva várt babuci.
+++++++++++++++++

Remélem mindenki kizárólag jó híreket kap a vizsgálatokon. Nagyon drukkolok én is Mindenkinek!!!!!
És tessék azonnal beszámolni!

Most kaptam meg egy homeopátiás könyvet és véletlenül egy másikat is. Elég alaposnak tűnik, bár még nem tudtam belemélyedni. Szóval akinek kérdése van szívesen kikeresgélem.

Kép
Kép

meriann

Bodzi: ha nélkül. :oops: Ma el vagyok varázsolva.

meriann

Szóval megvan a Spring Med Kiadótól a Homeopátia napjainkban és a Homeopátia a mindennapi gyakorlatban c. könyve. Az elsőben azt olvastam az általános tájékoztató részben, hogy
"csecsemőknek, kisgyerekeknek, várandós és szoptatós anyáknak, időseknek is adhatók, dózismódosítás nélkül "

meriann

Meri!
Tudom, már párszor leírtátok, de lusta vagyok keresgélni. Leirnád nekem újra, hogyan kell ingázni? Csak mi lógunk ki a sorból Esztorával. Ha leírnád, akkor próbálkoznék. Köszike.
vivi79

Meri! Hétvégén végre én is kaptam a szomszédomtól egy homeos füzetecskét, ami derekt várandósoknak, és babáknak van. Most már választ kapok majd a kérdéseimre. Bevallom még nem olvasgattam, a keresztszemes elvette minden szabadidőmet.
vivi79

megvolt a készülődés első fázisa.
turkiztam ma egyet igaz pulcsit magamnak nem tudtam venni de még nem adom fel.vettem lurkónak 1-2 dolgot (3-at)
olyan édes pizsi gatyit találtam piros brekis hogy nem tudtam ott hagyni.igaz kék de ha lány lesz akkor is itthon vidáman alszik benne.
azt hiszem kemény 350 ft volt.
az új lakás nagyon jó,igaz 3 éve én is egyedül költöztem be és most már kezdjük kinőni pedig 81 "nm".már megterveztem a bővitést csak hát pénz kéne hozzá.
Adrienna jelentkezz ám hogy mit mondott a doki,nagyon kiváncsi vagyok én is mi lesz szerdán.
fürdeni nekem sem szabad illetve lehetne 40 f alatti vizben de hogy az milyen hideg.inkább zuhanyozok pedig nagyon utálok.

Bridzsi

Kép
esztora

Vivi Ágotától idézem:

"Van egy naggggyon jó, szuperbiztos módszerem arra, hogy megállapítsd a terhességet már a fogantatás után!
Nálunk 100%-ban bejött a családban.

a neve: INGA Nem kell igazi inga, készíthetsz sajátot. Ha van gyűrűd, vagy fülbevalód és egy elég hosszú hajszálad vagy fonalad, akkor fűzd össze (a fémet és a tartóját)

Told le a nacidat és a pocakod fölé helyezd el. Ne koncentrálj arra, hogy legyen, mert akkor elrontod. Csak úgy csináld, mert kíváncsi vagy rá.

ne is lóbáld!

Ha körbeforog, akkor bizony kislány van odabent, ha egy vonalban leng ki, akkor kisfiú.

DE NE TE MOZGASD!

Higgyétek el működik. Nálunk legalábbis működött.

Ingával azt is meg lehet nézni, hogy kinek hánygyereke lesz, van.
z egy kicsit bonyolultabb. Ha érdekel Titeket elmondom.

Ág "

meriann

Alighanem elő kell bányásznom a vízhőmérőt... Azt hittem, én nem 40 fok feletti vízben fürdök, de most Esztora írásától gyanút fogtam. (Amúgy abból is lehet a bababoltban kapni drágát, én meg egyszer vmi sima lakberendezési boltban 300 Ft-ért vettem. Ha mondjuk kicsit spórolni akarna vki. A baba akkor, amikor mérjük a vizét, még nem élvezi a kacsa vagy akármi társaságát, amikor meg élvezné, már nem méri az ember.)

Kép

Kép
nán-dorka

nekünk is olcsó változat van nem volt 500 ft és maci formájú.ez volt az első amit megvettünk annyira megtetszett.
a hőfok változó az az igazság én a fenék perzseló fürdést szeretem igazán igy nekem hideg ez a viz és arra persze tökéletes hogy a babákat fürdessük majd de én szeretek hetelni a kádban.ez viszont pillanatok alatt kihül...

Bridzsi

Kép
esztora

Ha megmértem, beszámolok! :) De addig nem merek fürödni. :roll:

Ágota, nagy gratula az unokaöcsihez! De jókat fogsz Te most babázni!!!

Kép

Kép
nán-dorka

Köszi Meri!
Ha az inga tényleg igazat jelez, akkor Enikőm fog születni szeptemberben. Szívem mélyén kislányra számítok, de inga közben nem gondoltam semmire. Többször próbáltam, mindig kislányt jelzett. Majd kiderül.
vivi79

Kép

meriann

Kép

meriann

köszi Meri!
vivi79

Agota,
gartula tesodek kisfiahoz!!!!!hat ez tenyleg halali,hoyg egybol megnezted a horoszkopjat :lol: :lol:
Orulok,hoyg jol vagytok!!!!!!!!!!!!

Esztora,
nagyon jo vasart csinaltal a cuccokkal!En ugy tudok orulni,ha vmi jo dolgot veszek igazan olcson!!!!!!!!!!

Adrienna,
doki utan tessek jonni!!!!!Egezs biztos csak jo hireket fog mondani!!!!!!!!!!!

Bodzi,
en elsosorban a babahoz drukkolok,hoyg igy a nagy "oda nem figyelesben :wink: " osszejojjon.De ugyanakkor,ha meg nem,akkor megnyugodtok majd a vizsgalatoktol,ez egesz biztos!!!!!!!
ha pedig esteleg vmi akadaly lenne,akkor hipp-hopp leharitjak!!!!!!! :wink:

Nandorka,
csak amaitt gondoltam,hoygha estelge az en dokim is akarna Uht csinalni,akkor egy nap 2 UH lenne.....szoval erted..
Lehet,hoyg nem akarna,mivel aznap voltam,de hat mittomen :roll:
Na ezen meg gondolkodom :lol:

Niko,
tok jo,hoyg ratalaltal erre a bogyora!Ezek a gyogynovenyes cuccok bizony be tudjak allitani a ciklust es akar a pe-t is meghozzak!!!!!!!!!!!!!!Drukkolok nagyon!!!!!!!!!!!!!!!

Kismamik,
nektek van elotej mar?Mert nekem par hete nedves a pizsim a cicimnel es olyan talatszo folyadek jon beleole,minimalis...es altalaban reggel (bar lehet napkozben nem vezsem eszre :oops: )

Vivi,
orulok,hogy jol haladtok a hazzal!!!!!!!!!!!!!!Nagyon jo lehet!!!!!!!!!Johet a Mano!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:

Kép

Kép
arwen07

Ragota:
köszi a gratulációt!
Én is gratulálok tesódnak.
És tessék jönni sokszor, meg kérünk képet is. :)

Bodzi:
akkor már sínen vagytok. Drukkkkk. :lol:

Merike:
jaj, annyira izgulok érted. Tudod mikor volt a pé-s pontosan?
Azóta hány nap telt el?

Adri:
drukkkkkk a dokihoz, ez tényleg izgalmas hét lesz. :wink:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?