Sziasztok!
Jó sokat írtatok! A cumi, cumisüveg valóban cumizavart okoz, aminek következménye akár a szopit is hátráltathatja. Ugyanis sokkal másképp, könnyebben, több tejcsi jön a babának az üvegből, és egy lusti babát elkényelmesíthet. A cumisüveg később a fogaknak is árt. Főleg, ha folyton azon lóg a gyerek. Megdöbbentem én is, de 6 hósan, pár alkalom után szépen ivott Lilla pohárból. Cikk a cumizavarról:
http://www.lll.hu/node/6
Kisollóval vágtuk a körmét, csak azzal, amivel a miénket.
Másoktól hallottam, hogy a baba kisolló alig fog valamit.
Marietta ügyik vagytok! Mintha csak magunkat írtad volna le.
Azért remélem már szent a béke.
Viky a soraidról az az idézet jutott eszembe, amit én is Müller Pétertől olvastam, és mintha egy kínai bölcstől idézte volna:
"Nem az számít mi történik veled, hanem, hogy hogyan éled meg!"
Ez engem nagyon megfogott, talán azért, mert nem ártana magamévá tenni ezt a gondolkodást.
Nikó, Dórka és többiek. Mi is vásárolgatunk turikba. Olyan vagány farmer cuccokat találok sokszor Lillának, hogy azok lesznek a kedvencek.
A babakocsit is használtan vettük, 18.000Ft-ért.
Esztora kismotorunk se volt!
Eleinte akartunk venni, de később belegondoltam abba, amit egy anyukától hallottam. Miszerint vajon, mennyire tesz jót a baba csípőjének az, hogy hátrafelé tekeredik szinte. Hiszen egyáltalán nem természetes mozgás. Akkor le is tettünk róla. Majd lesz triciklije tavasszal.
Lillával én se fürödtem. Most igen!
Úgy látszik tényleg igaz, hogy a 2. várandóságra már lazábbak a kismamik.
Feta sajtot hallottam én is. Ilyenkor bevetem a pozitív gondolkodást. Bizti nem lesz gond néhány alkalomtól. Ha pedig az a baba sorsa, hogy gond legyen, az úgyis utoléri azt is, aki nem eszik feta sajtot. És fordítva is persze.
Nán-dorka 2 felsőt vettem magamnak, de sajna sötét színűeket.
Bár az egyik igen jópofa, bébi tappancsok vannak a poci helyén.
A kicsinek vettünk egy zöld újjatlan rugit, meg Lillának könyvet, ugyanis nagy könyvőrült a drága!
Brendonban akartam Kushiez minta pelust venni, de csak 10 kilótól volt.
Fürdődézsa marha drága, neten láttam 3000 körül, ott meg 5000 valamennyi volt.......
Nadrágot is vettem volna még, de nem volt a méretemben.....
Nem igazán jártunk szerencsével, csak félig.
Hajam jó lett, apának (és nekem is) tetszik, hogy így már kibontva hordhatom. Lilla meg folyton úgy játszik vele, ahogy a függönyrojtokkal szoktak a picik.
Neked, hogy tetszenek az "újabb" mosható pelusok?
Nekem is lenne körkérdésem.
Ti értitek, hogy hogyan lehet itt fizetni?
http://www.brendon.hu/shop/documents/info.htm
A "Bankkártyás fizetés részletei" menüpontban írtakra gondolok.
Irtó jó lenne, mert ingyen szállítanak házhoz.