Sziasztok!!
Megint sikerült kimaradnom és már követni is alig bírlak titeket!!
Ágiéknak és Vincének Boldog Névnapot!!!
Esztermami,
Ne félj a szüléstől, különben is azt mondják a második könnyebb!!! Hamar túllesztek rajta és cserébe ott egy egész élet!!
Apás szülést terveztek?? Tényleg Vincénél ott volt az apuka??
Gabó,
Úgy megnézném a kis szerelmetes Levit!!! Csinálj majd képeket róluk ha tudsz mikor ölelkeznek!!! Azért várod egy kicsit, hogy visszamész dolgozni, vagy teljes szomorusággal fogadod??
Rik,
biztos tök jó lehetett korizni!!! Én sajna nem megyek oda, az a paraszt aki rongál álítólag ott van álandóan. Ügyes volt a csajszid??? Volt esés??
Anikó,
jó neked ami a főzést illeti!! Igaz nekem is lenne ki megcsinálja, de az teljesen más. Anyósom alattunk lakik, olyan mintha szomszédok llennénk, főzne is szívesen, meg van hogy megfőz és nem tudok mit tenni meg kell enni, hogy meg ne sértődjön. Csak valahogy engem zavar ez kicsit. Lehet, hogy nem tudom úgy leírni, hogy értelmesnek tűnjek,
de szégyennek érzem ha ő akar főzni, mintha én nem tudnám etetni a családomat. Pedig esküszöm finoman főzök, mindenki szereti amiket csinálok, és szeretek is!! Persze ha férjem főzne az megint más!!
Viol,
nagyon aranyos vagy, még nekem is elküldted azt amit én raktam ide fel!!
Szecső tényleg nagyon lazacsávós azzal a beállással és a gipszes kezével!! Hogy viseli?? Nem viszket neki?? Nem bénázik szegény?
Mirama,
Mindig olyan szép képeket csináltok, a gyerekek is olyan jól néznek ki mindegyiken, meg a minőség is olyan jó! Valami profi gépetek van?? Mármint a minőség miatt, a gyerekek mindig tökéletesek!!
Gyed: Én nagyon várom, hogy következő hónapban megkapjam az elsőt, mert asszem sírva fogok fakadni. A főnököm mindig csak igérgette, hogy be fog jelenteni, de ez csak fél évvel a pocakosság kezdete előtt valósult meg és akkor is csak 4 órába. Azt ígérte, hogy ha teherbe esek rögtön bejelent 8-ra és mivel a táppénz is beleszámít jól fogok kapni, azt mondta a könyvelője. Erre már táppénzt se kaptam az utolsó hónapokban és álítólag baromi keveset fogok kapni gyed-et. Elhallgatott egy két dolgot, én meg ostoba módon hittem neki.
Na szisztok!!