Új privát üzeneted érkezett!

Mi ez a csönd ma? Pont ráérek. Látszik a vonalzómból is. :D

KépKép
KépKép
mirama

Tényleg nagy a csönd...

Rik,korcsolya milyen volt? És a tortád tegnap?

Mirama, férjuram nem szakács, de hihetelen érzéke van a főzéshez. A semmiből csinál szupi kaját, mázlista vagyok. Ő így szokta meg a dolgot, náluk is az apukája főzött. Szerintem férjem finomabban főz, mint apósom, de csitt!!! (Havonta 2x ott ebédelünk vasárnap.) Jó lehetett a kirándulás, szép család vagytok.

Megyek, jó az esti film.

Anikó

Kép[/url]
quito

Sziasztok!

Nalunk is nagyon jo volt a buli, majd dobok rola fenykepet.

AGIK BOLGOD NEVNAPOT!!

Most mennem kell, mert Lara nem akar elaludni, tegnap ejjel ota lazas mondjuk most mar csak höemelkedese van! Biztos a szuri miatt! :(

JO EJT!
RENI

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!!!
hihetetlenül jo volt a mai nap!!!Igaz nagyon hideg az a sátor de bemelegedtünk :wink: Akinek van rá modja és ideje probálja ki,nagyon jó időtöltés.Na és a Réka azota ezt beszéli :lol: ,muszáj lesz vele még mennem!!!! :roll:

Kriszti
nagyon szép időtök volt,asszem pont jokor használtátok ki.Mi már esőbe mentünk az anyuhoz. :cry: És megint szél van,és hideg... :cry: :cry:

Gabó
holnap mész be a bölcsibe???Viszed a Levit is veled körülnézni?
Mikortol mennél???
Vendég

sziasztok!

Nagyon Boldog névnapot az Ágneseknek!!

Viol,
köszönjük kérdésed, Vincének megint folyik az orra és köhög, szerintem fog, de nem biztos, ja és a popsija is tiszta piros - általában nála ezek a dolgok együtt jönnek, pocaklakóval mi megvagyunk, bár néha már nagyon fáraszt és a viszereim fájnak sajnos, de hát ez legyen a legnagyobb bajom. A jövő héten lesznek a vizsgáim, :? , marhára nem bírok koncentrálni, de remélem, valami lesz. Lényeg, hogy görbüljön.

Csilla, Anikó,
nagyon szépek és édesek a manók.
Csilla,
azét csodállak a 3 babáért!
Andi, Téged is! Jelenleg mégis úgy vagyok vele, hogy szerintem nekem elég lesz 2 is.

Mirama,
nagyon jó lehetett kirándulni, Vince göthössége miatt nem mertem kivinni.

Ja, és végre vettünk egy rácsoságyat használtan, amelyikenk ki lehet venni 2 rúdját, ha már azt akarjuk, hogy Vince ki-be tudjon mászni. Kicsit ki kell suvickolni, meg valamivel fel kell dobni és már fel is állíthatjuk. Szernitem kb. 2 hét múlva el is jutunk idáig. Belülre autókat és traktorokat szeretnénk ragasztani, hogy Vince szeresse!!

KépKép
KépKép
esztermami

Rik,
mi is megnéztük a pályát, mert az uram nagy korcsolyás,
Vince ki sem akrt jönni onnan, pedig nem is voltunk jégen, éppen takarították és nagyon tetszett neki az a masina.

Gabó,
húú Levi már ekkora! Őrülten szalad az idő! Hú Vince is minjárt másfél lesz....

Képzeljétek,
ma életében először telefonon beszélgetett Vince a nagyszüleivel. Eddig soha nem válaszolt, ma meg legalább egy begyed órát halandzsázott nekik a telefonba és közben bólogatott, meg ingatta a fejét. Hihetetlen aranyos volt!!

Jó éjt Mindenkinek!!

KépKép
KépKép
esztermami

Reni!Várjuk a képeket!

rik!Jó is a kori!! :lol: :lol:
Igen elvileg holnap megyünk még várom a barátnőm visszajelzését,mert van egy ismerősek akinek az anyuja ott melózik!Visszük a két szerelmest is! :lol: :lol:
A GYED-et mindenképp kihasználom,mert viszonylag jól kapok és ez május 24-el jár le szal június 1-el mennék vissza!
Te mikor kezdessz pontosan?

Eszter!Bizony rohan az idő és te nemsokár szülsz!! :lol: :lol: :lol:
Akkor volt öröm a vonal végén a nyagyiéknak ezentúl majd egyre jobban fog velük traccsolni!
Levi imád telefonálni a nagyikkal bár van mikor egy mukkot sem szól csak bólogat és nagyokat sóhajtozik! :lol: :lol:
Vendég

Gabó,
nagyon vicces lehet Levi is a telefonnal!!

Jó bölcsizést holnapra! Biztosan tetszeni fog nekik!

KépKép
KépKép
esztermami

Gabó,
ne is mondd ezt a szülsé dolgot. EL kezdtem félni egy kicsit, hogy fájni fog :shock: :roll:
anno elhatároztam, ha még szülök, csakis epidurálissal...majd meglátjuk - vak is azt mondta.

KépKép
KépKép
esztermami

szülsé = szülés

KépKép
KépKép
esztermami

Koszonom szepen a nevnapi koszonteseket, nagyon aranyosak vagytok!

En viszont szeretnek boldog nevnapot kivanni Amica Agnesenek, illetve utolag is boldog szulinapot Laranak es Erikanak!!!! Elnezest, hogy nem a napjan mondom, de nem voltam par napig a neten.

Nalunk eppen taknyosak a fiuk, a Balint kezdte, es most mar a Bence is elkapta tole. Nem nagyon rossz a dolog, nem levertek, csak folyton fujni (ill. szivni) kell az orrukat, es ez utaljak.

Egy kicsit visszaolvasok, aztan irok meg.

Kép
Kép
agi

Vince, boldog névnapot kívánunk! :) Kép

KépKép
viol81

Óóóóóóóóóó, én is Boldog névnapot kívánok pici Ágnesnek is!!!!
Kép

KépKép
viol81

Boldog névnapot Vince!
Lehet nem lesz ma böli itt nagyon szar idő van! :( :( :(

ági!Jobbulást a két fiúnak!

Eszter!Ne félj simán fog menni minden!Mondom én aki majd ha terhes leszek úgy be leszek tojva a végén,hogy csak csuda!!
Vendég

VINCE,NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!!
Kép

Kép

Kép
hajnus

Vince, nagyon boldog névnapot kívánok sok szeretettel!

Anikó

Kép[/url]
quito

kriszti,
szuperek a képek!! :) merre jártatok pontosan?
jóóók az új képek a szalagoknál!! lehet, hogy már korábban ott voltak :oops: nekem most tűnt fel... műtermiek? vagy te vagy ilyen király az új géppel? :wink: (ja, most látom, hogy tegnap csonáltad őket, ráérős idődben!) :wink:
gábor unokatesójának első babája szerencsére makk egészséges. nemtom pontosan mennyire jött korán, de nagyon-nagyon pici volt. amikor elmentünk hozzájuk és megláttam a babukát!! :shock: hááát, komolyan mondom, először meg is ijedtem. én ekkora babát max egy dokumentumfilmben láttam, tv-ben. pedig vártunk jó néhány hetet, mielőtt meglátogattuk volna őket, pont amiatt, hogy pihenjenek, erősödjenek az anyukájával együtt. az az igazság nem volt sima terhesség, mert nagyon nehezen jött össze, injekcióznia kellett magát a csajnak és hasonlók. aztán korábban levált a lepény, majdnem elvérzett, perceken múlt minden, vért kapott, szal gázos volt, vitték őket győrbe. de minden jól alakult, ez a második baba spontán jött össze! :)

szülinaposok, fényképeket várunk!!!!

erika, reniék, erikáék!! :lol:

gyed: nemrég kaptam meg az elszámolást arról, hogy mikor milyen címen mennyi lét kaptam, mióta nem dolgozok. egészen meglepődtem a gyeden. :shock: 3 ezerrel kevesebb csak, mint a netto fizum volt. így bírható lenne. :P

jobbulást a betegeknek!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
viol81

Sziasztok!!

Megint sikerült kimaradnom és már követni is alig bírlak titeket!!

Ágiéknak és Vincének Boldog Névnapot!!!
Kép

Esztermami,
Ne félj a szüléstől, különben is azt mondják a második könnyebb!!! Hamar túllesztek rajta és cserébe ott egy egész élet!! :D
Apás szülést terveztek?? Tényleg Vincénél ott volt az apuka??

Gabó,
Úgy megnézném a kis szerelmetes Levit!!! Csinálj majd képeket róluk ha tudsz mikor ölelkeznek!!! Azért várod egy kicsit, hogy visszamész dolgozni, vagy teljes szomorusággal fogadod??

Rik,
biztos tök jó lehetett korizni!!! Én sajna nem megyek oda, az a paraszt aki rongál álítólag ott van álandóan. Ügyes volt a csajszid??? Volt esés??

Anikó,
jó neked ami a főzést illeti!! Igaz nekem is lenne ki megcsinálja, de az teljesen más. Anyósom alattunk lakik, olyan mintha szomszédok llennénk, főzne is szívesen, meg van hogy megfőz és nem tudok mit tenni meg kell enni, hogy meg ne sértődjön. Csak valahogy engem zavar ez kicsit. Lehet, hogy nem tudom úgy leírni, hogy értelmesnek tűnjek, :oops: :oops: de szégyennek érzem ha ő akar főzni, mintha én nem tudnám etetni a családomat. Pedig esküszöm finoman főzök, mindenki szereti amiket csinálok, és szeretek is!! Persze ha férjem főzne az megint más!! :wink:

Viol,
nagyon aranyos vagy, még nekem is elküldted azt amit én raktam ide fel!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Szecső tényleg nagyon lazacsávós azzal a beállással és a gipszes kezével!! Hogy viseli?? Nem viszket neki?? Nem bénázik szegény?

Mirama,
Mindig olyan szép képeket csináltok, a gyerekek is olyan jól néznek ki mindegyiken, meg a minőség is olyan jó! Valami profi gépetek van?? Mármint a minőség miatt, a gyerekek mindig tökéletesek!! :P :P :P

Gyed: Én nagyon várom, hogy következő hónapban megkapjam az elsőt, mert asszem sírva fogok fakadni. A főnököm mindig csak igérgette, hogy be fog jelenteni, de ez csak fél évvel a pocakosság kezdete előtt valósult meg és akkor is csak 4 órába. Azt ígérte, hogy ha teherbe esek rögtön bejelent 8-ra és mivel a táppénz is beleszámít jól fogok kapni, azt mondta a könyvelője. Erre már táppénzt se kaptam az utolsó hónapokban és álítólag baromi keveset fogok kapni gyed-et. Elhallgatott egy két dolgot, én meg ostoba módon hittem neki. :( :( :cry:

Na szisztok!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Vince boldog névnapot kivánok én is!!!!!

Bár lehet nem is most tartjátok,hanem áprilisban???

Gabó
én ápr.6.án kezdek.Addig szabin leszek.Érdeklődj utána,mert neked is van szabid,nem kell egyből dolgoznod!!!!!!!
Vendég

Nitta
nagyon tetszett neki.Olyan ügyes volt,mintha mindig azt csinálta volna.Már alig várja hogy ujbol menjünk.
Ja és nem esett!!! :lol: :lol:
Azt irtad Esztermaminak,hogy a második szülés könyebb.Én szültem kétszer,de nem csak előnye van(hogy gyorsabban megy az igaz),hanem hogy erősebbek a méhösszehuzodások,és ezáltal még jobban fáj.Nem riogatni akarom persze, ha én kibirtam akkor mindenki kibirja :cry: És utána nekem minden szopinál 3 honapos koráig voltak görcseim.Védőnő azt mondta ez többedszer szülőnél gyakran előfordul.
Vendég

Esztermami
nem riogatlak ám!!Ugyis tudod mi vár rád!Hidd el,hogy ha tehetném ujbol mennék!!! :wink: :!:
Vendég

Minden riogatás nélkül :D nekem is sokkal nehezebb volt a 2.szülés!

Nitta,akkor nem lett volna egyszerűbb,ha GYES-re mész?Vagy azért annál többet kapsz?

Viol,de családi p-kal együtt annyi,nem?

Rik,de jó lehetett!Eszembe jutott,mikor még a Pap rétre jártunk korizni.

Ja,Istinek tényleg jó lett a bizi,ofőnöki dícséretet is kapott. :D Az apja vett neki jutalmul egy sakk-os pc programot.

Még írnék,de Bence nem hagy.Majd jövök,ha alszik.

Kép

Kép
hajnus

Rik,
Jaj én gondoltam ám, hogy a második se fenékig tejfel, csak bátorítani akartam Esztert! :oops: :lol: Azt mondják ilyenkor nem jó a teljes igazságról beszélni, úgyis tudja, jobb ha a könnyebb részét említed!! :oops: :roll:

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

És legközelebb ha menetek korizni vigyél fényképezőt ha tudsz!!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Beus,hogy vagy????

Kép

Kép
hajnus

Hajnus,
azt hiszem talán 1-2 ezerrel több lesz a gyed-em de még nem biztos, ezért várom, hogy megjöjjön. Bármilyen kesévvel is több a gyed, nem hagyom meg állambácsinak!!! Inkább kétszer futkározok papírok miatt!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Kép BULI

Sziasztok!

Ma mar szerencsere jol van Lara. :) Igazabol csak egy kicsit volt nyüszis a laztol, mas gond nem volt.

Viol!

A labdahaz 30 Euro volt+a postaköltseg. Imad bent lenni ugyhogy mindenkeppen megerte. :)
Kepzeld ma allt fel LARA elöször a jarokajaban es olyan boldog volt.
Anyosomtol kapott egy fonott szeket szülinapra, na amelett is mindig felall, megfogja a karfajat es beleül. Es mikor sikerül tapsol annyira örül maganak. :lol:

Kép
Kép
reni76

sziasztok cajok!

Ágnesek,Vince boldog névnapot!!!

köszi a jókívánságokat,jól bírja szecső.és csak akkor hivatkozik a béna kezére,mikor pakolni kell :roll: :wink: :twisted: .játszani nagyon jól tud így is!!! :lol: :lol: :lol: mi megmossuk,a többi dolog megy neki egy kézzel is.

kriszti
akkor hajrá!!!tényleg jó dolog a három gyerek!válalljatok harmadikat!olyan szépek a ti gyerekeitek is,lehetne belőlük több,mint kettő :P :P :!:

rik
húúú,korcsolya!gyerekkoromban én is jártam korizni,miskolcon van igazi,állandó jégpálya,nagyon klassz volt.sopronban hol lehet korizni?lehet,ill van minden télen?szecső is akart menni,szervezett a suli,de így jó,hogy lebeszéltük róla.sokba került volna,a keze miatt meg nem is tudott volna menni.most az uszival is jól lemarad :roll:

olvasgattam a régi írásokat,az indulást,nagyon érdekes volt!nicikáék babaszobája meg egyszerűen varázslatos!!!és vele most mi van?tudtok róluk valamit?

ábi-zsani
és kérdezte már más is,de nem írtad,hogy a grapefruitmag cseppet hol lehet venni?gyógyszertár,biobolt,vagy...????remélem jól vagytok,egyél csak sokat nyugodtan,,úgyis vékony vagy :wink:

szép napot mindenkinek!bár itt nagyon szomorkás idő van

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

VINCE BOLDOG NEVNAPOT!!

Kriszta!

Nagyon jok a kepek a setarol, latni mennyire szeretsz fotozni. Ügyi vagy! :) Es a vonalzok is nagyon jok!

Kép
Kép
reni76

reni
ja,még akartam írni,klassz a labdás házikó!!az én nagy ló gyerekeim,most vették elő újra a kis sátrukat,újra felfedezték,milyen jó is bebújni-kibújni.bár most nem vehetik elő szecső törött keze miatt,nem akarom,hogy valami gáz legyen,beleakad,elesik a gipszes kezével.... :twisted: .meglátod,mostmár napról napra ügyesedik lara,mindjárt szaladni is fog!

csilla
Kép
Kép
Kép
szemizo

Sziasztok!!

Ági, kicsi Ágnes, Vince!! Boldog névnapot kívánok nektek!!!

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

Tegnap hazaértünk! Nagyon jó volt a szülinap, Alíz nagyon élvezte, hogy ő van a középpontban, és hogy az egész család együtt van. A sogornőmék fotóztak, náluk vannak még a képek, azért rakok Alízról egyet.

Kép

Kép

Erika

Kép
Kép
nercsi

"Beszéltem" a Nikivel az iwiw-en. Jól vannak, mindenkit üdvözöl. Kevés az ideje, nagyon ritkán netezik, ezért nem jön, de hiányzik neki a babanet, pontosabban mi.
Szintia már karácsony óta egyedül megy, még szopizik, de nem túl jó evő. :)

Csajok!! Olyan szép gyermekeink vannak!!!! :lol: :lol:

Gabó, hol lehet ennek az üdülési csekknek utánanézni???

Erika

Kép
Kép
nercsi

Erika,micsoda nagylány már Alíz!Főleg ebben a kis ruciban.Nagyon édi!

Nitta,persze,hiszen a te pénzed.és az a pár ezer is vmi.

Kriszti,szerintem is nagyon jók a képek.De a műtermiek? is jól sikerültek,láttam az iwiw-en is...Lépegetéssel hogy álltok?

Kép

Kép
hajnus

Erika,üdülési csekk:http://www.udulesicsekk.hu/

Kép

Kép
hajnus

Köszi Hajnus!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Vince! Boldog névnapot!
Kép

Hajnus! Épp most a hétvégén fejlődött Noel menése, egész jól megy. Még vegyíti a kapaszkodva menéssel meg a mászással de ennyit még sosem ment egyedül mint hétvégén. Úgyhogy halad. Ma 15 hónapos.

Igen, a vonalzó képei műtermiek, karácsony elött készültek az Unoban. Fent van az összes műtermi a honlapunkon. www.gaszi.hu és ezen belül a karácsony és album. :wink:

Erika! Csinos volt Alíz! :)

Igen Ábi-Zsani, nem feleltél a múltkori grafruitemag-cseppes kérdésemre, hogy hol lehet kapni. Most már ketten várjuk a választ. :lol:

Csilla! Ha lesz harmadik akkor úgy 3-4-5 év múlva szeretnék. Én benne vagyok, most úgy gondolom lesz. De aztán ki tudja mit hoz a jövő. Amúgy meg most gondolkodok a spirálon addig is. Van valakinek?

Reni! Gratula Lara első felállásához!

Nekem is a második szülés gyorsabb de fájdalmasabb volt. Utána viszont semmi panaszom nem volt. Úgyhogy nekem a második szülés volt jobb. :-)

Nitta! Igen, elég jó gépünk van, most vettük kari elött. Canon digitális tükörreflexes.

Ági! Gyógyuljatok meg!!Tudom milyen kellemetlen egy taknyosság is.

KépKép
KépKép
mirama

hajnus,
csp-ot gábor kapja a fizujához, az összeg amit én kapok az csak a gyed. szal jó.

erika,
ááá, a szoknyás kisasszony!!!! :) nagyon aranyos!! :)
jut eszembe!! amikor itt voltatok katussal és alízzal, alízon volt egy kis csizma vagy vmi hasonló. nekünk is hasonló van, kaptuk, lehet, hogy még ugyanolyan is. na de. én egyszerűen nemtom beletuszkolni dorka lábát. annyira keskeny a lábfejénél, hogy egyszerűen nem fér bele a gyerek lába... :? majd du lefényképezem és megmutizom. végülis azt akarom kérdezni, hogy nektek jó-e? szereted?

én csak 3 órát vajúdtam de szar volt. punktum. de dorka első baba, nemtom uilyen lenn másodikkal.

most szaladok, majd még jövök, mert akarok még írni másnak is csak időm nincs.

pá!!

KépKép
viol81

Viol,tényleg?Hogyhogy?A GYED a fizu 70%-a nem?És GYÁS-t mennyit kaptál?

Kriszti,akkor hirtelen nagyon sokat fejlődött.Nagyon ügyes!!!Olyan nagyfiúk lesznek már így,nem?Bence is egész nap intézkedik,megy egyik szobából a másikba.Mi meg csak nézünk,hogy milyen hamar megnőtt.

Én sajnálom,hogy nem tud a Niki közben beugrani,kíváncsi vagyok/lennék Szintire!

Hétvégén olvastam a szuperinfóban,hogy akinek 3 év alatti gyereke van,igényelhet közlekedési támogatást.Hallott vki erről vmit?

Kép

Kép
hajnus

kiuziuue7t76trztzzutzg 8) 8) 8)

KépKép
kola2

Hajnus,
nekem anyám mondott valamit evvel a közlekedési támogatással kapcsolatban, de még nem néztem utána. Érdemes annak aki bússzal közlekedik!!

Mirama,
nem tudtam, hogy van honlapotok, de most végignéztem az összes képet!!! Gyönyörű család vagytok, csak úgy sugárzik belőletek a harmónia!!!!!Még végignézni is jól esik!!!!

Nercsi,
kiváncsi vagyok a többi képre is!!!! Olyan nagylányos már Alíz!!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Zoé meg cumimegvonáson van, legalábbis igyekszem. Mivel kis pufók már egy óra cumizás után kidörzsölődik az arca. Már 3 különböző formájúval próbálkoztam. Pedig most hogy hasfájós néha muszáj. Látszik a képen is. Azon kívül csak a lámpás maci nyugtatja kicsit, szokott vele csacsorászni. :lol: :lol:
Kép Kép Kép

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!

Látom, mindenkinek eszébe jutott a szülése Eszter közeli időpontja hatására. Nekem is, már kezd szépülni az emlék, de a másodikkal várok még egy kicsit. Az unokatesómnak megszületett a kislánya: Anikó, 47 cm és 2910 gr, császárral!!!

Nitta-ne szégyelld a főzésdolgot, én mindennel így vagyok: takarítás, vasalás...apósom élettársa biztos örömmel segítene, de én szégyelleném, hogy nem tudom ellátni a háztartást, úgyhogy finoman kitérek az ajánkozásakor. A főzésben segíthettek volna, meg a gyerekvigyázásban is, de mindkettő rosszul sült el 1x, így arra meg nem kérem őket.

Beussal mi van? Tudtok róla valamit?

Kincső 2 napja nem kakilt, már ideges voltam. Erre ma délután olyan termés jött, hogy Nyuszi ment a zuhany alá! Olyan rossz, ma nem tudtunk sétálni az eső miatt.
Ma jött volna az első lakásnéző, aztán az utolsó pillanatban lemondták. Pedig már a sütit is megsütöttem, mert azt olvastam valahol régen, hogy ilyenkor kenyeret vagy sütit kell csinálni és a vevőjelölt otthonosan érzi magát, ezért megveszi a lakást. Kipróbáltam volna az elméletemet. Kálmán szerint lehet benne valami, mert mikor belépett a lakásba egészen jókedvre derítette az illat. (Fahéjas-gyömbéres-almás sütit készítettem.)

Megyek, nyüszi van, a gyermek anyai foglalkozást igényel!

Anikó

Kép[/url]
quito

anikó,
dorkával is voltunk detto ugyanígy... :D 2 napig no kaksa, aztán nyakig televágta a pelust. alig vite le a víz a kádban! :lol: nem ám! :) szegénykémet gábor tartotta, én zuhiztam, neki meg lógott a feje és nézte a kis lábait, meg hogy mi folyik ott... szó szerint... :lol:

hajnus,
megkeresem vmikor a papírt és megnézem.

KépKép
viol81

hajnus,
a gyás-om ugye 6 hónapig jött, átlagoltam, havi 62 ezret kaptam. az elszámolás szerint - na meg amúgy is - eddig 3-szor kaptam gyed-et. egy kb 46 ezres összeg (ez 20 nap) és két 67 ezres (ez 30 nap) összeg van rajt. a fizum meg 70 volt. netto. és az uccsó két összeg, tehát a 67 ezresek az uccsó két haviak, szal sztem ez marad. gondolom én. az első, a kisebb összeg meg ugye azért csak kevesebb napos, mert abba a hónapba még belelógott a gyás vége és külön bontották.
bocsi, remélem nem voltam túl bonyolult...

KépKép
viol81

anikó,
a lakásnézők lemondták, vagy csak elhalasztották? szal az időpont nem volt jó, vagy nem is akarják megnézni? :(
a süti meg!!!! már a neve is... :P

KépKép
viol81

Anikó,
ez a sütisdolog tetszik!! Aranyos csel vagy praktika!!?
A fahéjas almás a kedvencem, pedig nem vagyok édesszájú!! Én ha a lakást nem is, a sütidet megvenném!! :lol: :lol:
Azért sajnálom, hogy nem mentek el, de ne csüggedj, biztos hamar el fogjátok adni!! Megnéztem azt az ingatlanközvetítős honlapot, az egyedi fűtéses lakások között hirdetitek?? Ott van egy barna konyhás, az a tiétek??
Zoé is néha halogatja a "dolgokat" de aztán mindent bepótol. Lógott már párszor a csap alatt ő is!!

Nitta & Zoé

KépKép
nitta22

Sziasztok!!!
Először is a Krisztának irnám,hogy megnéztem a képeiket.Eszméletlen jók!!Annyira helyes család vagytok...nagyon helyesek a gyerekek is.Kinek az ötlete volt ez a saját oldal??És nagyon jol van megszerkesztve!!
Én azt mondom Neked,hogy mindenképp legyen még gyerkőcöd,mert annyira helyes,szép a másik kettő.... :lol:

Viol
3 ora vajudás??Gratula!!!

Nercsi
nagyon aranyos a kis szülinapos csajszi!!!Várjuk a képeket még!!!

Hajnus
NAgy gratula az Istinek.Akkor végülis kitünő lett???
Réka még nem kapott.Épp ma szoltam rá,hogy még le se adta az ellenőrzőjét!!! :? Itt látni mennyire figyelmes :cry:
Én olvastam erről a buszkedvezményről.JAjajaj!!Aki ezt kitalálta!!!!Nem is irom milyen okos volt! :shock: Meg kell venned az összvonalas bérletet.Bemenni az önkormányzathoz,kérni egy igénylőlapot,kitölteni,aztán ho végén visszamész akkor visszafizteik a bérlet árát.Következő honapban ezt ujbol ......és minden honapban ujbol....Nagy Bu.....i volt aki ezt kitalálta!!Miért nem lehet csak ugy naturon felszállni babával a buszra,és nem venni jegyet???Ez nem jutott eszükbe?
Vendég

Sziasztok Lányok!

Köszönjük a jókívánságokat!! Vince nagyon örült nekik! Igaz, még nem egészen értette miről is van szó :lol:
kapott egy kis almás diós sütit ünnepléséént.

Hát, be kall valljam, nem nyugtattatok meg szülés ügyben.
Páran írtátok, hogy a második jobban fáj, hát ha annál jobban tud, mint ahogy Vincénél volt, akkor nem tudom mi lesz velem. Azt hiszem mindenképpen rákérdezek az epidurálisra.

Nitta, kérdezted az apás szülést, Vincénél egy darabig ott volt, aztán kiment - az az igazság, hogy eléggé kiabáltam, amit elég rossz lehetett hallgatni... később mesélte, hogy erről álmodott utána még sokszor... Elvileg szeretném, ha az elején bent lenne, aztán ha nem bírja, ugyanúgy kimenne, mint a műltkor, mert engem nem zavart, hogy nem volt ott, amint meglett Vince és lemosták, megkapta, ő hozta már nekem oda - nem adták oda rögtön, mert elég sokat kellett engem varrni. Aztán nagyon jó volt, mert én nagyon fáradt voltam ő meg ölében tartotta Vincét és ült mellettem az ágyon és Vince is meg én is pihegtünk és minden nagyon jó volt.
Most mondjuk az egész függ attól is, hogy hogyan lesz. Anyósomat szeretném a 40. hét végére lehívni, és akkor ö itt lesz Vincével, de ha esetleg hamarabb jön a babó, akkor lehet, hogy Tamás inkább hazajön Vincével és majd bejön, ha anyósomék megérkeztek. Meglátjuk. Igazából a lényeg, hogy egészségesek legyünk Pocaklakóval és ne legyen semmi gond. A többi meg biztosan elrendeződik rendje és módja szerint.

Na jó hosszú lettem. Megyek, mert millió tennivalóm van még. Pár napig nem leszek, mert iskolázom Pesten, de a hétvégén jövök.
Addig is a legjobbakat!

KépKép
KépKép
esztermami

Hajnus!Gratulálok én is Istinek nagyon ügyi kölyök!!

rik!Igen ki akarom venni én is a szabimat nekem 2-hónap van!

Reni!Csudi jól néztek ki a képen!És milyen buli volt,hogy így be voltatok öltözve?

Nercsi!Cuki Alíz a szoknyába! :lol:

Nitta!Majd csinálok képeket ma is voltunk Lilizni mikor jöttünk el jól meg is harapta a Levi ujját utánna meg ölelgette!!
Szeretnék kicsit melózni,kimozdulni itthonról,de max egy évig tervezem a melót aztán jöhet a kistesó ha összejön!Meg anyagilag is kicsit gatyába kell rázni magunkat!

Én is nagyon jó GYED-et kapok családi pótlékkal több mint a fizum!
Jól lenne ezt kapni még GYES alatt is!!

Na és a jó hír(Legalább is nekem).Úgy néz ki megvesszük az apósom házát kifizetjük a sógorom és leköltözünk.A Balázs is szívesen oda menne én meg pláne gyerekkel!Jó,mert kertes házba maradnánk csak sokkal nagyobba kényelmesen elférnénk négyen is ami sokat számít!Nézegetjük a bankokat milyen hitel lehetőségek vannak havi törlesztésekkel,mert kocsi mellett nem mindegy!Szal nekem lenne a legjobb közel a városközpont a munkahely télen is könnyű a közlekedés a mentő is odatalál és még sorolhatnám!!!Csak a abj,hogy a Balázs pont most lett két hónapra kijelentve a melóbol így megszakadt a munkaviszonya márciusba jelenti vissza a főnöke és ugye 6-hónap bejelentett kéne neki ami szeptemberre lenne meg!
Még az lenne a jó ha nekem is adnának hitelt,de asszem GYEd-re nem adnak csak még azt nem tudom,hgy GYES-re adnak-e!!!
Most röpködök a levegőbe csak ne jöjjön közbe semmi úgy szeretnék oda költözni!
Na eldugulok csak megakartam osztani az örömömet veletek!
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?